23.02.2016

Oodi persikalle

Miten minusta tuntuu, että mulla on jo ollut tällainen otsikko blogissa aiemmin..? En löytänyt arkistoista, mutta erittäin hyvin voisi olla: persikka on nimittäin kaikkein rakkain ja käytetyin meikkisävyni. Silmämeikissä myös violetti on yhtä suuri suosikki, mutta violettia en juurikaan käytä muualla kasvoilla. Silloin tällöin mulla näkee liilaa huulipunaa mutta kyllä persikka jyrää: luomivärit, poskipunat, huulikiillot ja -punat ovat käytössä joka viikko! :)

Tämä postaus on samalla sisarpostaus Idunin Lin -postaukselle, jossa ihastelin sarjan kaunista violettia solo-luomiväriä. Tänään spotlightissa Idunin Akleja - yhtä kaunis kuin violetti sisarensa. Vihdoin löysin the persikkaisen jota suositella kun muut lempparipersikkani ovat joko lopetettuja sävyjä tai ainoastaan netissä saatavilla olevia mineraaliluomivärejä (Pure Luxe). Sain Aklejan testattavaksi Idunin maahantuojalta.

Idun_Akleja_Lin_IMG_0172

Akleja ja Lin.

Lin on sekoitus pinkkiä korallia ja kultaa, ja luomella ne sekoittuvat heleäksi persikaksi.

Idun_Akleja_IMG_0077

Liikkuvalla luomella Akleja, luomivaossa Max Factorin Burnt Bark ja rajaus Sephoran Surfer Babe -kynä.

Itse asiassa Aklejaa on vain tuolla kameraa lähempänä olevalla silmäluomella, sillä...

Idun_Akleja_IMG_0070

...halusin vertailla, eroavatko Akleja ja kaikkien aikojen lempparipersikkani L'Orealin Natural Peach (one-shot -tuote vuodelta 2010, muistaakseni) toisistaan.

Kämmenselkään swatchattuna (kuva alempana) Akleja näyttää selvästi korallisemmalta ja NP kultaisemmalta, mutta luomilla eroa tuskin huomaa. Natural Peach siis teistä katsoen vasemmalla puolella, Akleja oikealla.

Lemppari_persikat_IMG_2029

Ryhmäkuvassa suosikkipersikoitani. L'Orealin Natural Peach on tosiaan sellainen sävy jota suosittelisin kaikille persikan etsijöille aina, mutta se oli kausituote ja myynnissä vain yhden sesongin.

IsaDoran Blooming Spring -paletin vaalea persikka on myöskin todella kaunis ja ahkerassa käytössä, niinkuin koko paletti (yksi IsaDoran kaikkien aikojen parhaita). Blooming Spring poistui IsaDoran valikoimasta muutama vuosi sitten.

MACin Paradisco on sävynä aivan ihastuttava, mutta koostumus harmillisen huono: nappi on todella kova ja väriä saa hinkata olan takaa että saa kunnolla sävyä irti.

Persikka_swatch_IMG_2027

Paradisco on persikoista oranssisin, Akleja korallisin, Natural Peach kultaisin ja Blooming Spring vaalein ja neutraalein.

Idun_Akleja_IMG_0075

Tässä vielä Akleja / Natural Peach -vertailu luomilla kauempaa. (Kuva on joulukuulta, näemmä vielä Kreikan päivetystä jäljellä :))

Voi sanoa, että Akleja on käytännössä niin lähellä L'Orealin edesmennyttä persikkaa että tätä voi mainiosti suositella sen korvaajana :) Jess, uusi tärppituote suosituslistalle! :)

Piipahdin eilen kuopiolaisessa apteekissa ja siellä Idunin solo-luomivärien hinnat olivat vähän päälle 17 euroa. Nettiapteekissa hinta on 15,10€.

Idun_Akleja_IMG_1644

Tykkään yhdistää persikkaa pinkkiin ja liilaan. Viime aikoina myös vihreä rajaus on ollut paljon käytössä persikkaluomivärin kanssa.

Idun_Akleja_IMG_1641

Tässä meikissä Akleja liikkuvalla luomella ja luomivaon sisäkaaressa MACin Swish. Rajauksena e.lf.in violetti geelirajaus ja päällä Naturonen metallinen vaaleanvioletti eyeliner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heleämpi versio samasta meikistä: luomivaossa kirkkaampi pinkki Lumenen Helletuuli ja rajauksena Sephoran Purple Stilettos -kynä (+ Naturonen metallinen liila).

Idun_Akleja_IMG_2089

Eikö ole kumma juttu, että niinkin kaunista, käytännöllistä ja monelle sopivaa arkista sävyä kuin persikka on (ainakin Suomen) kosmetiikkamarkkinoilla niin vähän tarjolla? Monelta sarjalta löytyy kaikennäköistä erikoisempaa ja vähemmän imartelevaa sävyä sinitarran sinisestä luumuliilaan (niin yleinen sävy mutta kaunistaa lopulta harvan) - ja sitten niin helppo ja freesaava sävy kuin persikka puuttuu..!

Kävin tätä postausta varten asiakseni nuuskimassa parin tavaratalon kosmetiikkaosastot kartoittaakseni mitä persikkaisia sävyjä sieltä löytyy. Vaisu tulos vahvisti aiempaa, persikat ovat auttamatta vähemmistössä.

UD_Freelove_Fireball

Kuva: Urban Decay

Mutta, ilokseni tein myös muutaman vilpittömän upean löydön jotka ovat menneet minulta aiemmin ohi.

Nämä persikkabeibet ovat Make Up Store Microshadow Cosmopolitan sekä Urban Decayn superherkut sävyt Freelove ja Fireball. Freelove on voimakkaan kultainen persikka ja muistutti minusta tosi paljon L'Orealin Natural Peachia. Fireball taas on pinkimpi duochrome-sävy joka shiftaa persikan ja pinkin välillä. Mielettömän ihanan näköisiä! Kannattaa tsekata. UD:n solo-luomivärit maksavat 19 euroa ja Make Up Storen 18 euroa.

MUS_cosmopolitan

Kuva: Make Up Store

Entä muut persikat? Ainoat mitä löysin olivat vanha tuttu We Care Iconin Perfect Coral (mieto, hyvin vaalea persikka) sekä paletit joissa on yksi persikan sävy: IsaDoran Savannah Sunset (neutraali peruspersikka)  ja Lumenen Sandy Island (persikkaan taittava vaaleanpunainen).

ThePeachyMakeUp_face

Loppuun vielä linkki mun vanhaan postaukseen joka sekin oli omansalainen ylistys persikalle: Paras kauneusmeikkini.

Kenelle muulle persikkameikit ovat suurta rakkautta?

Mitä suosikkituotteita teillä on persikan sävyssä? Poskipunia varmaan monella? :)

62 comments on “Oodi persikalle”

 1. Löytyypä tuo cosmopolitan omastakin meikkipussukasta. Ja olen sitä yhdistänyt usein saman sarjan sävyyn ruby. Aivan ihana melkeinpä auringonlaskun hehkua muistuttava sävy. Vaikea kuvailla onko kultainen persikka vai mikä. :-) ja tuosta persikkaisista sävyistä vielä lorealin tropical tutu mielestäni sisältää kanssa aika kivan hieman oranssimman persikan sävyn. :-)

  Vastaa

  0
 2. Mistähän noita Pure Luxin meikkejä vois saada? Googlaamalla löysin vaan kasan erinäisiä blogipostauksia ja swatcheja (niiden takia oliskin kauheen kiva tutustua tarkemmin tarjontaan!), mutta mitään virallista nettisivua tai -kauppaa en löytänyt... Onkohan koko puljua enää edes pystyssä..?

  Vastaa

  0
  1. Hassua, Pure Luxen sivut näyttävät tosiaan kadonneen..! Siitä ei ole kauaakaan kun viimeksi siellä kävin. Kieltämättä vähän olen vuosien varrella ihmetellyt kun firma ei ole yhtään päivittänyt sivujensa todella antiikkista ja harrastelijamaista layouttia. Ehkäpä Christinalla (PL:n perustaja) ei lopulta ollut kiinnostusta kehittää yritystään ja pysyä muiden mineraalipuljujen tasolla. Siihen olisi vähintään vaadittu ammattimaisempi kotisivu. Harmi kyllä, PL:llä oli aivan fantastinen luomivärivalikoima... Juuri Pure Luxe on mun "mineraalikehto" josta olen mineraalimeikistin tieni aloittanut.

   Vastaa

   0
  2. No näytti kyllä niiden swatchien perusteella todellakin olevan sellasia sävyvaihtoehtoja, joita olisin halunnut kokeilla erittäin mielelläni! Hitsi, harmi kyllä jos kyseisen sarjan luomivärejä ei oo enää saatavilla. Monet oli hehkuttaneet kuinka halvalla sai niitä näytepurkkejakin tilailtua. Onko sulla mielessä mitään saman tyyppistä, edullista mineraalimeikkisarjaa, jolta sais just enimmäkseen luomivärejä?

   Vastaa

   0
  3. Onko sulla mielessä mitään saman tyyppistä, edullista mineraalimeikkisarjaa, jo

   Mad Minerals, myös heillä on sampleja :)

   (heidänkin sivut on kyllä aika harrastelijamaisen näköisesti kyhätty mutta toiminta on ihan ammattimaista ja luotettavaa, olen tuolta tilannut monet kerrat)

   http://madminerals.org/category_233/ALL-COLORS.htm

   Vastaa

   0
  4. Harmi, kun nämä monet ovat lopettaneet. Lily Lolon ohella vanha suosikkini oli Sassy Minerals. SM lopetti ja Lauress osti sen. Lauress lopetti nyt viime syksynä. Sanni suositteli joskus http://fyrinnae.com/ ja sieltä löytyi aika kivoja luomivärejä. Heidän Rapunzel Had Extensions -luomiväri oli hieman pettymys, koska se näyttää luomilta pelkältä kultaiselta, vaikka putelissa persikalta/korallilta.

   Vastaa

   0
 3. Sinulla oli siis vaaleaa rajausta alaripsirajassa tuossa ensimmäisessä kuvassa? Tajusin juuri, miksi minulla ei istunut mitenkään luontevasti vaalea, väsyneiden silmien pelastajaksikin mainittu vaalea rajaus alavesirajaan: syynä on se, että tummasilmäisellä se näyttää mielestäni aina rajummalta kuin sinisilmäisellä. Voisiko tässä olla perää mielestäsi?

  Vastaa

  0
  1. Sinulla oli siis vaaleaa rajausta alaripsirajassa tuossa ensimmäisessä kuvassa?

   Käytän vaaleaa sisärajausta kaikissa meikeissä (joissa en käytä tummaa sisärajausta ;)). Kahdessa ylimmässä meikissä on nuden sävyinen sisärajaus, alimmassa valkoinen.

   syynä on se, että tummasilmäisellä se näyttää mielestäni aina rajummalta kuin sinisilmäisellä. Voisiko tässä olla perää mielestäsi?

   Minun näkemykseni mukaan ei, tosin kokemus on totta kai henkilökohtainen. Valkoinen sisärajaus näyttää "rajummalta" kaikilla, mutta ihon sävyinen nuderajaus on luonnollinen, oli silmien sävy mikä hyvänsä :)

   Vastaa

   0
  2. Olen nudekynää kokeillut alasisärajaukseen, mutta näytti tosi erikoiselta. Ei tullut sinunkauppoja.

   Vastaa

   0
 4. ihania, ihania meikkilookeja! tosi keväisiä minusta (tekoajankohdastaan huolimatta!) minusta näissä sinun heleissä, värikkäissä meikeissä välittyy parhaillaan sellainen keväinen energia, mitä en osaa edes kuvata ^_^ persikka on mulle luomivärisävynä käytännössä tuntematon. mulla taitaa olla pelkästään tuon blooming springin persikka, ja se saa mut näyttämään jotenkin haljulta. olisi ihanaa löytää sellainen täydellinen pinkkiin siftaava persikka, pitää käydä tsekkaamassa toi idun livenä! huulilla sen sijaan rakastan pinkki-persikka-koralli-sävyakselia varsinkin keväällä!

  pakko tulla tänne itkemään kun tuo ud:n napin kuvan näkeminen avasi tuoreen haavan, nimittäin jäinpä sitten ilman sitä gwen-poskaripalettia! en kyllä tajua, koska päivitin sivua neuroottisesti varmaan 5-10 minuutin välein alkaen puoli kahdeksalta aamulla ja klikkasin sen saman tien, kun se ilmestyi, itselleni. maksut ja kaikki. en vaan tajua, miten muka niin moni olisi ehtinyt ennen minua vai ovatko ne lähetelleet niitä miten sattuu. sitä paitsi paletin verkkosaatavuus oli pitkälle iltaan "saatavilla". ko. verkkokaupassa on törttöilty ennenkin ja pahasti, mutta nyt meni kyllä usko lopullisesti lafkaan. pitänee alkaa tilata ud:ta ulkomailta, kai sitä saa tilattua suomeen verkkokaupoista? en kyllä ole IKINÄ ollut näin pettynyt mihinkään maalliseen tavaraan liittyvään asiaan :'D just kun mä ajattelin saaneeni poskipuna-asiat kerralla kuntoon ja taisipa mennä tovi jos toinenkin paletin etukäteisfiilistelyssä blogosfäärissä ja youtubessa.

  Vastaa

  0
  1. nimittäin jäinpä sitten ilman sitä gwen-poskaripalettia!

   Samaa kertovat lukuisat muutkin Gwen-postauksen kommenteissa (siellä on ollut kuuma keskustelu meneillään), vaikuttaa siltä että Sokoksen tilausjärjestelmässä on käynyt todella kummallinen kämmi sillä aamupäivällä tilanneet eivät ole saaneet palettiaan kun taas iltapäivällä tilanneet ovat. :/

   Vastaa

   0
 5. Persikka on toinen niistä kahdesta luomivärisävystä, joita käytän. Yleensä luomilleni eksyy vain ruskeaa, mutta toisinaan myös persikkaa. En kuitenkaan omista persikkaista luomiväriä, vaan käytän poskipunaa luomilla... Tämä postaus sai minut pohtimaan, pitäisikö kenties investoida persikanväriseen luomiväriin.

  Vastaa

  0
 6. Moikka Sanni! Olisiko sulla ehdotuksia persikkaisen poskipunan etsijälle? Yllättävän vähän näyttäisi löytyvän jos budjetti on alle 20e... Tai hintsusti yli ;)

  Vastaa

  0
  1. Moi! On ehdotuksia :D

   Maybellinella bongasin juuri parikin kivaa persikkaista sävyä, toisen nimessä oli Coral-jotain. Oikein raikas sävy, tosin aika kirkas, ehkä jonkun makuun liian "räikeä". Toinen persikkainen sävy oli miedompi, sen nimeä en muista. Tosin nyt kun menin Maybellinen sivulle, niin en löydä sieltä poskipunia ollenkaan..?? Täh? Sekoitanko mä nyt johonkin toiseen merkkiin..? Mun mielestä se oli ehdottomasti Maybelline. Hmm... Käys katsomassa Maybellinen poskipunat että löytyykö tuollaista Coral-punaa, jos ei niin olisikohan ollut Rimmel..? Joku näistä halvoista merkeistä kuitenkin.

   Jos etsit miedompaa ja mattaisempaa persikkaa, Lumenella on hyvä sävy nimeltä Kuulaus.

   Jos netistä tilaus ei ole sulle este niin Lily Lolollahan on aivan IHANIA alle kahden kympin poskipunia, ja niissä useampikin persikkainen sävy:

   http://www.biodelly.fi/poskipunat/411-lily-lolo-mineral-blush.html

   Omat suosikkini ovat Cherry Blossom, Beach Babe ja Clementine.

   Cherry Blossom (hohtavin, taittaa eniten pinkkiin):
   https://karkkipaivablogi.com/2015/08/04/lily-lolo-laid-bare-tutorial/

   Beach Babe (hillitty):
   https://karkkipaivablogi.com/2012/07/25/lily-lolon-uudet-poskipunat/

   Clementine (oranssisempi):
   https://karkkipaivablogi.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

   Markettimerkeistä tulee vielä mieleen Max Factor jonka poskipunasävy Classic Rose on nimestään huolimatta ei-ruusuinen vaan hillitty, kaunis ja todella monella toimiva neutraali persikka.

   Vastaa

   0
  2. Hei, tuo oli hyvä vinkki! Kiitos kun muistutit, Sassy Salmon on tosi freesi sävy :)

   Vastaa

   0
 7. Persikka <3 Persikka on mulle sellainen "makeup for dummies" -sävy, eli tunnen oloni siinä kotoisaksi (perusbeigen lisäksi), ja sen kanssa tulee harvemmin töpeksittyä niin paljoa kuin muilla sävyillä :D Poskipuna löytyy, parempi luomiväri olisi hakusessa mutta "sinnepäin" sävyjä löytyy :D Huulipunakin löytyy, tosin sitä harvemmin käytän.

  Vastaa

  0
  1. Persikka on mulle sellainen "makeup for dummies" -sävy, eli tunnen oloni siinä kotoisaksi (perusbeigen lisäksi), ja sen kanssa tulee harvemmin töpeksittyä niin paljoa kuin muilla sävyillä :D

   Erittäin hyvä kuvaus persikasta :)

   Vastaa

   0
 8. Kaikki suosikki värikosmetiikkani on melkein persikan sävyisiä :) Niin toimiva ja helppo väri arkeen. Make up storen persikkaisen poskipunani sävyn nimi onkin must have ja sitä se todellakin on!

  Vastaa

  0
 9. Minä oon niin ettinyt sopivaa persikkaista luomiväriä jo monta vuotta! Multa löytyy tuo IsaDoran Blooming spring-paletti mutta se persikka on todella vaalea haalea ja kaipaisin selkeästi persikkaisempaa. Tuo UD:n näyttäisi houkuttelevalta (siis tuo eka) mutta veikkaan sen olevan hyvin hohtava kuten suurin osa UD:n luomiväreistä. Oon selkeesti matkalla vähemmän hohtaviin luomiväreihin, kun ei nuo oikein iske. ;) En mattaakaan hae vaan saisi olla satiininen mutta ei kovin hohtava. Persikka vaan on ihanan raikas! Sun blogista opin yhdistämään sen pinkkiin luomilla ja oon tykännyt aina kevät- ja kesäaikaan sen raikkaudesta. :)

  Aiemmin oli poskilla vain eri vaaleanpunaisen sävyjä mutta nyt persikka on alkanut valua luomilta poskillekin. ;) Ja kynsillekin olisi hakusessa täydellinen persikkainen kynsilakka! Ei liian tumma eikä liian vaalea. NI! :D

  Vastaa

  0
  1. Suosittelisin tsekkaamaan inglotin luomivärin pearl koostumuksen värit :) mielestäni se on ihanan satiininen :)

   Vastaa

   0
  2. Hei kiitos muistutuksesta! Joitakin Inglotin luomivärejä löytyykin ja niistä olen tykännyt. Unohdan merkin vaan kovin usein, koska omalta paikkakunnalta hankala saada. Netistäkin voi tietty tilata mutta olisi kiva päästä livenä ensin vähän testailemaan. :)

   Vastaa

   0
  3. Tuo UD:n näyttäisi houkuttelevalta (siis tuo eka) mutta veikkaan sen olevan hyvin hohtava kuten suurin osa UD:n luomiväreistä.

   Se on kyllä todella hohtava, kummatkin on noista UD:n persikoista.

   Kuvauksesi perusteella saattaisit tykätä MACin Paradiscosta, se on juuri tuollainen satiininen. Harmi vain että koostumus on niin kova. Tai no, enhän mä tiedä sattuiko vain mulle tuollainen kova Paradisco...

   Yves Rocherilla on muuten yksi aivan ihana persikkainen kynsilakka mutta sävynimeä en muista enkä pääse tarkistamaan kun en ole taas tällä viikolla kotona.

   Vastaa

   0
  4. Paradiscoa olen ihaillutkin joissakin meikeissäsi mutta tuo kommenttisi koostumuksesta on jäänyt mieleen ja on tainnut jäädä koko sävyn testaaminen sen takia! :D Vois ehkä joskus testata.

   YR:n tuotteisiin on pitänyt muutenkin tutustua lähemmin, koska sinun lisäksesi moni muukin on kehunut merkin tuotteita. Itelle merkki on outo (tai siis tuotteet), joten tuntuu vaikealta päästä kiinni mistä aloittaisi. Kynsilakoista voisi saada hyvän portin. ;)

   Vastaa

   0
 10. Luomivärinä en oo ikinä innostunu persikasta, kun se olevinaan on jonkin värinen, mutta ei kuitenkaan kunnolla. Kaiken lisäks se saa mun harmaat silmät näyttämään jotenkin tosi hailakoilta. Huulipunien kanssa sama juttu, joskin arkimeikissä käytän melko paljon persikkaa semmoisena "ähäkutti, arvaapas onko mulla huulipunaa" -huulipunana.

  Sen sijaan poskipunana käytän persikkaa aina, ellei sitten huulilla ole oikein kirkasta pinkkiä. Joskus kyllä silloinkin on persikan väristä poskipunaa, kun tarkoitus oli ensin laittaa jotain muuta huulipunaa, mutta sitä oikeaa laatikosta etsiessä käteen osuikin joku überkirkas fuksia, jota oli sitten ihan pakko laittaa, vaikka se näyttääkin aivan kamalalta sen poskipunan kanssa :D

  Osaisitko muuten suositella jotain semmoista ruosteenpunaista luomiväriä? Ostin H&M'n upean tummanvihreän rajauskynän ja sitten keksin, että sehän näyttäis ihan pirun hyvältä ruosteenpunaisen kanssa. Uskomatonta mutta totta, yksikään omistamistani yli 400 luomiväristä ei ole ruosteenpunainen. Äärimmäisen hyvin perusteltu ostos siis, kunhan ensin löytäisi ostettavaa. Valmistetaanko Make up Storen Sunrisea vielä? Se voisi olla varsin varteenotettava vaihtoehto, mikäli vain on vielä tuotannossa.

  Vastaa

  0
  1. Osaisitko muuten suositella jotain semmoista ruosteenpunaista luomiväriä?

   MAC Coppering:

   http://www.temptalia.com/wp-content/uploads/2014/05/mac_coppering001.jpg

   Mulla luomilla mm. tässä meikissä:

   https://karkkipaivablogi.com/2009/09/05/mac-artisti-auttaa/

   Onko tämä sulle ruosteenpunainen vai menikö liian oranssiksi? :) Kikolla on myös tosi hyvä ruosteenpunainen, vähemmän oranssi kuin tuo MAC mutta Kikoa ei myydä Suomessa.

   En osaa sanoa MUSin Sunrisesta, jos tykkäsit siitä niin silloin Coppering ei varmaan ole liian oranssi :) Sunrise on sitä oranssimpi.

   Vastaa

   0
 11. Mulla on tuo Urban Decayn Fireball ja tykkään siitä, toinen kiva sävy on Body Shopin Be my clementine. Samaa mieltä, että tälläiset persikan/korallin sävyt on tosi kauniita ja ne sopii hyvin mullekin kun on sinivihreät silmät :)

  Vastaa

  0
  1. Kiva kuulla myös The Body Shop -vinkki :) Tunnun järjestään unohtavan TBS:n meikit kun tutkailen kaupungilla meikkivalikoimia.

   Vastaa

   0
 12. Mikä olisi hyvä (persikan) sävy viileälle sinivihreäsilmäiselle kesä-tyypille? Jos sais arkiluomiväriin vaihtoehdon tuolle vaalealle + harmaalle. Vai kannattaako suosiolla pysytellä liilan sävyiasä?

  Vastaa

  0
  1. Mun mielestä persikka ei ehkä ole ihan paras valinta viileäsävyiselle, koska valtaosa persikan sävyisistä meikeistä on lämpimiä. Viileälle sävytykselle joku korallipinkki persikka olisi parempi valinta kuin kultainen persikka, mutta melkein kaikissa persikoissa on myös kultaa. Tuo UD:n Fireball *saattaisi* olla sellainen viileämpi persikka, en pysty virkistämään muistia sen osalta kun en omista sävyä itse. :/

   Vastaa

   0
 13. Kikon Long-Lasting Wet and Dry Eyeshadow sävyssä 219 on yksi suosikeistani. Muutenkin erityisesti kultaan taittavat tai duocromet persikkapinkit ovat lemppareitani.

  Ihania nuo molemmat Idun-sävyt!

  Vastaa

  0
 14. Persikka on ihana sävy meikeissä, mutta varsinkin luomivärien kohdalla multa puuttuu persikat lähes kokonaan. Pitäisi melkein hankkia joku paletti, josta persikkaa löytyisi, mutta pää lyö ihan tyhjää. Tietysti tekisi mieli rankentaa oma paletti Makeup Geekin luomiväreillä, mutta kertainvestointina se on aika suuri, vaikkakin varmasti koko rahan arvoinen. Ehkäpä ostan alkuun vain jonkun yksittäisen persikkaluomivärin :)

  Vastaa

  0
 15. Vähän asiasta poiketen haluaisin kysyä, tiedätkö jonkin keltaisen luomivärin, joka olisi hyvä investointi. Hakusessa on edullinen, mutta ihan käyttökelpoinen neutraalin sävyinen keltainen. Ei liian kylmä eikä liian beige/oranssi. Koostumus voisi olla jotain satiinin luokkaa. Käyttäisin sellaisena raikkaana ja tyttömäisenä kesäsävynä.

  Vastaa

  0
  1. Olisin ehdottomasti sanonut MACin Bright Sunshine, jos sitä enää saisi. Ihanin keltainen johon olen törmännyt!

   Tässä parit meikkikuvat vaikka mitäpä se hyödyttää kun sävyä ei enää saa..

   https://karkkipaivablogi.com/2010/08/21/teema-keltainen-osa-2/

   Heiii, tuli just mieleen viiveellä Mad Mineralsin Taxi-sävy!! Se vain pitäisi tilata netistä.

   Tässä parit meikkikuvat joissa Taxi:

   https://karkkipaivablogi.com/2009/06/08/hello-yellow/

   https://karkkipaivablogi.com/2010/03/30/kevainen-varimeikki-ilmoitusasiaa/

   Ja Mad Mineralsin oma sivu:

   http://madminerals.org/category_217/YELLOWS--GOLDS.htm

   Jos joku hakee oikein haaleaa keltaista niin Mad Mineralsin Lemon Drop on todella ihana sävy, oikein sellainen lempeä, vaalea pastellikeltainen <3

   Vastaa

   0
  2. Jos voidemainen käy, niin mulle tuli heti mieleen Shiseidon Shimmerin Cream eye shadow sävyssä YE216, oon nähnyt tätä pyörivän alekoreissa. Kevyt, helposti levittyvä koostumus jonka päälle voi sipaista vaikka jotain heikkopigmenttistä hilesävyä, jolloin keltainen sävy kiinnittyy ja näkyy mukavasti alta. Ja omat persikkasuosikit: Blooming Springin persikka (tosin vähän hailakka) ja TBS:n Be my Clementine (jonka oon käyttänyt loppuun mutta silti suosikki). Täydellisen persikan metsästys jatkuu...

   Vastaa

   0
 16. Ihan huippua Sanni, persikkapostauksia ei ole koskaan liikaa!!! Mä rakastan persikkaa ja korallia sekä luomiväreissä, poskipunissa että huulipunissa. Persikkaisia luomivärejä omistan BodyShopin ja YvesRocherin persikan väriset luomivärit, en ole kumpaakaan täysin rakastunut, joten suosituksia otan mielelläni vastaan. Lily Lololla oli kiva Honey Peach -luomiväri, mutta sitä ei ole enää valikoimissa ja itsellänikin se loppui. Persikkainen poskipunasuosikki on Lily Lolon Cherry Blossom ja siihen mätsääviä huulipunia, joita omistan ja joista tykkään on MAC:n Coral Bliss ja Gotta Dash sekä Anastasia Beverly Hillsin Melon ja Neon Orange.

  Vastaa

  0
  1. Lolon Cherry Blossom on kyllä superihana!

   Ja siis tuo Honey Peach -luomiväri - - hyvänen aika, mä olin ihan unohtanut sen..! Ja mulla on se..! Mutta missä...

   Vastaa

   0
 17. Makeup Geekin Peach Smoothie on neutraali mattapersikka, käytän melkein aina silmämeikissä. Ihana pelkältään, sopii häivytykseen, liikkuvalle luomelle tummemman meikin kaveriksi... mutta se tosiaan on sieltä vaaleimmasta päästä persikoita. Myös saman merkin Cinderella ja Cosmopolitan hyviä, hohtavia sävyjä. Cinderella haaleampi ja superhohtava, Cosmopolitan taas todella täyteläinen, oranssiin menevä ja tummempi sävy.

  Sleekin Del Mar II -paletissa on kaksi ihanaa persikkaa, San Antonio ja Loco. Harmi kyllä seassa on myös pari tosi heikkopigmenttistä nappia, ihmeen epätasalaatuinen paletti..

  Vastaa

  0
 18. Minulla jyrää luomivärien suhteen tällä hetkellä ruusukulta, mutta persikka huulilla sopii minulle sävyistä parhaiten. Persikkaisia luomivärejä omistan MUS:in jonkun vanhan mallisen ja samoin Clarinsin vanhan paletin, jossa on tosi nätti vaalea persikka ja tummempi persikkaanpäin oleva ja sitten vihreitä.

  Vastaa

  0
  1. Kappas, mä olinkin tän jo unohtanut. Noi kumisaappaat on kyllä ihanat!

   Vastaa

   0
 19. Hei nyt kun poskipunista ruvettiin puhumaan, niin mahtaiskohan persikkasävyinen puna käydä yhteen kastanjanpunaisiin hiuksiin (ja kellertävään ihoon)? Ihoni näyttää helposti tunkkaiselta poskipunan jäljiltä. Kiitti etukäteen:)

  Vastaa

  0
  1. En osaa valitettavasti sanoa jos en näe henkilöä livenä. :/ Kastanjanpunainen tukka kuulostaa minulta viileältä, muttas kellertävä iho taas on tietysti lämmin, ja persikka sopii lämpimälle ihonsävylle. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee: iho + silmät + hiukset.

   Vastaa

   0
 20. Nyt kun mainitsit, niin eihän niitä sävyjä oikeasti olekaan luomiväreissä ihan kovin paljoa! Itsellä koralli/persikka on ihan joka päiväisessä käytössä myöskin, luomilla, huulilla ja etenkin poskilla. Luomille olen vain tyytynyt käyttämään poskipunia :D Ikuisuussuosikki poskille ja luomille on Make Up Storen sugar pink joka on iiiihana.

  Vastaa

  0
 21. Nyt inspiroiduin minäkin ja tein tänään persikkaisen meikin töihin, kun laatikosta löytyi Sephoran persikka-pinkki duo :) Näyttää tosi kivalta ja raikkaalta talven erilaisten nudejuttujen jälkeen!

  Vastaa

  0
 22. oli ihan pakko käydä kevääks ostaa toi idun akleja, muutenki ihaillu aina apteekissa sitä ton erikoisen pinnan takia :) sinisille silmille ihan huippu väri! miten muuten tommosen mineraalipohjan kuin idun, joka on vettä hylkiä, niin voiko siihenkin suihkuttaa kosteussuihketta päälle? eikai se jotenki hylji sitäkin? :D

  Vastaa

  0
  1. Voi suihkuttaa kosteussuihketta päälle :) Kaikki mineraalipohjat hylkivät vettä titaanidioksidin ansiosta :) Se ei tarkoita sitä etteikö kosteussuihke kuitenkin pehmentäisi pinnan kauniisti :)

   Vastaa

   0
 23. Mun oli pakko tehdä uus reissu apteekin Idun aleen :D. En ostanut nytkään Aklejaa, mutta ostin "köyhän miehen Diorin" Brunkullan. Vaikka Brunkullassa on myös lämpimiä sävyjä, siinä oli kaksi niin ihanaa sävyä (ne vasemmanpuoleiset), että ajattelin sen sopivan mulle paremmin kuin Aklejan.

  Vastaa

  0
  1. Ahh Brunkulla... Ja siinähän sä tosiaan saat sen persikankin :) (Vaikka et lämpimiä hakenut.., mutta anyways :D Et tarvitse Aklejaa kun sulla on Brunkulla-persikka.)

   Vastaa

   0
 24. Persikkaisia luomivärisävyjä saa kyllä metsästää kissojen ja koirien kanssa - kumma juttu! Essencen hyllystä löysin ihan vasta Velvets-soolonapin sävyssä Coral Me Maybe 08, oli ihan kiva sävy. Aika matta tosin.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)