18.02.2016

Gwen Stefani Blush Palette - mikä ihanuus, MIKÄ HINTA!

Nyt on pakko laittaa tää uutinen ulos vaikka en ole ehtinyt vielä palettia kasvoille kokeilemaan.

idGwen_BlushPalette

Urban Decayn Gwen Stefani -poskipunapaletti ilmestyy huomenna myyntiin Suomessa, ja tiedättekö mitä:

sen hinta on alempi meillä kuin USAssa! :-0

Ihmettelin annettua hintatietoa jo viime viikolla saamassani lehdistötiedotteessa: "arvioitu kuluttajahinta 32 euroa", kun paletin hinta rapakon toisella puolella on 45 dollaria. Lieköhän tiedotteessa virhe..?

Gwen_BlushPalette_IMG_2157

Tänään sitten satuin kuljeksimaan Sokoksella ja osuin Urban Decayn -pisteelle. Olin jo unohtanut koko Gwen-poskipunat kun innostunut myyjä kertoi, että Gwenin paletti tulee huomenna myyntiin. Hän suositteli tulemaan paikalle ajoissa koska palettia saatiin Suomeen kuulema todella rajallinen erä. Gwen-luomiväripalettia tuli paljon suurempi erä ja sekin myytiin nopeasti loppuun.

Kysyin Blush-paletin hintaa ja kerroin epäilleeni lehdistötiedotteessa olleen painovirheen. Sain kuulla, että Sokoksen saaman tiedon mukaan paletin hinta ei ole edes 32€ vaan 29,90€...!!

Siis mitäh??

Gwen_BlushPalette_IMG_2159

Myyjä tarkisti asian ja vahvisti, että sellaisen tiedon he ovat saaneet.

Epäilen edelleen että tässä täytyy olla joku virhe ja että hinta on oikeasti vähintään kympin enemmän - mutta olisi se silloinkin halvempi kuin Jenkkilässä..! Tällaistakin siis tapahtuu - joku tuote voi olla meillä halvempi kuin kotimaassaan. :) Uskomatonta. Ja vieläpä tällainen himoittu limited edition -tuote.

Siksi halusin jakaa vinkin täällä. Jos tuo hinta pitää paikkansa niin paletit katoavat varmasti nopeammin kuin Gwen saa aamumurot naamaansa. Kuusi ihanaa poskipunaa - alle 30 euroa..!!

Gwen_BlushPalette_IMG_2169

Varmaan kaunein poskipunapaletti jonka olen nähnyt. Niin toimivat sävyt jokaiseen meikkiin; ruusua, persikkaa ja pinkkiä. Viileää ja lämmintä. Ainoa mikä puuttuu on lilaan taittava sävy (ei ehkä kuulu Gwenin suosikeihin?).

Tosin mattapunien ystävän paletti tämä ei ole: sävyistä vain yksi on mattainen, loput hohtavia.

Gwen_BlushPalette_swatch_IMG_2171

Sävykuvaukset Urban Decayn mukaan:

Cherry: vaalea satiininen pinkki

Easy: ruusunpuna jossa kullan kimallusta

Angel: hohtava shampanjanude (päivettyneelle tai tummalle iholle korostussävy, vaalealle iholle poskipuna)

Gwen_BlushPalette_swatch_IMG_2198

Lo-fi: pehmeä mattapronssi (aurinkopuuteri)

Hush: murrettu vaaleanpunainen jossa kullan kimallusta (tämä on virallinen kuvaus, itse sanoisin reilusti hohtava kultainen persikka)

OC: pehmeä vaaleanpunaiseen shiftaava persikka (duochrome, näyttää paletissa enemmän persikalta, iholla selvästi vaaleanpunaiselta=

Vaikea valita lempparisävyjä etenkin kun en ole ehtinyt testata sävyjä vielä kasvoille, mutta swatchien perusteella Cherry-, Hush- ja OC -sävyille tulee minulla eniten käyttöä. Olen ihan sucker persikkaisiin sävyihin vaikka minulla on niitä jo vaikka kuinka. <3 Kaikki nyanssit persikasta ovat tervetulleita mama-Sannin hipiälle: koralliset, pinkit, kultaiset ja nudet. :) Niin kauniita.

Gwen_Lipstick_IMG_2183

Poskipunaihanuuksien kanssa samaan aikaan ilmestyy myös setti Gwen-huulipunia, huultenrajauskyniä ja kulmavärejä.

Sain testiin Gwen-punat sävyissä Spiderweb, Ex-Girlfriend ja Wonderland.

Gwen_Lipstick_swatch_IMG_2186

Gwen tunnetaan punaisista huulistaan, ja huulipunakokoelmasta valtaosa onkin punaisia. Spiderweb ja Wonderland ovat mehukkaita satiinisia syvänpunaisia, Wonderland hieman sinertävämpi eli taittaa pinkkiin.

Läpikuultava nudebeigeroosa Ex-Girlfriend edustaa hillitympää huulimeikkiä. Suomessa on myynnissä kokoelman 8 huulipunasta muistaakseni viisi (Sokoksen myyjän mukaan).

Hintatietoja:

Blush Palette: 29,90€

Huulipuna: 20 € (lehdistötiedotteen mukaan, Sokoksen myyjän mukaan 21,90€)

Huultenrajauskynä: 18 € (lehdistötiedotteen mukaan)

Brow Box Bathwater Blonde (tämä ei ollut testituotteiden joukossa joten en voinut esitellä):  32€ (tiedotteen mukaan)

.

Tuotteet siis myynnissä huomenna perjantaina 19.2. Helsingin ja Tampereen Sokoksilla sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Täytyykin tsekata heti aamusta verkkokauppa että mitä hintaa se näyttää poskipunaboksille...

117 comments on “Gwen Stefani Blush Palette - mikä ihanuus, MIKÄ HINTA!”

 1. Eikä!
  Jahkailin pitkään sen Gwen Stefanin luomiväripaletin kanssa. Ja kun päätin tarvitsevani sen elämääni, sen oli jo loppuunmyyty. :(
  Ehkä mä en tätä tarvitsisi, mutta onhan se ostettava, jotten tulisi sitten katumapäälle...
  Pitkästä aikaa paletteja, joista innostun :)

  Vastaa

  0
 2. Meinasin, että poskipunapaletti jää hankkimatta, koska haluan Ex-Girlfriend punan ja kulmapaletin haluan niiden kultaisten pinsettien takia :D Toki se on itselleni myös sopivan sävyinen, platinanvaalea kun olen. Mutta nyt kun tämä poskipunapaletti on näin edullinen, tämäkin on varmaan pakko hankkia luomiväripaletin kaveriksi. Easy näyttää ihanalta sävyltä. Huomista odotellessa! :)

  Vastaa

  0
 3. Moikka! :) osaatko sanoa mihin aikaan kyseiset tuotteet tulevat myyntiin verkkokauppaan?

  Vastaa

  0
  1. Ok, kiitos kuitenkin! Pitääkin sit heti aamusta mennä kyttäämään, pakko saada tuo paletti! ;)

   Vastaa

   0
  2. Klo.9 pitäisi niiden tulla myyntiin myös verkkokaupassa! :) Tosin joskus on käynyt niinkin että ovatkin olleet jo aikaisemmin, mutta ainakin pitäisi olla näin. :)

   Vastaa

   0
  3. No, mun onneni osoittautui ainakin ennenaikaiseksi. Vaikka sain tuotteen tilattua tuolloin melkeinpä heti sen ilmestyttyä verkkokauppaan, sain tänään sähköpostiin viestin sokokselta että tilaukseni on peruutettu ja olen saanut hyvityksen tilille.
   Ihmettelin asiaa, kunnes soitin asiakaspalveluun, kuulemma tuotetta ei ollut riittänytkään.

   Kummastuttaa kyllä, koska selvästikin monet on onnistunut sen tilaamaan mun jälkeenkin...

   Vastaa

   0
  4. Mäkin pistin tilauksen klo. 9.48 (tai siis siihen aikaan sain vahvistussähköpostin) ja tänään sain viestiä, etten saa tuotetta, sillä se on loppu!! Tuttuni tilasi minua myöhemmin ja ei ole saanut peruutusviestiä.

   Vastaa

   0
  5. Jos oikeasti käy niin että myöhemmin tilanneet saavat palettinsa niin todellakin vaaditte Sokokselta selityksen asialle! Tuohan nyt on ihan käsittämätöntä asiakaspalvelua...!

   Vastaa

   0
 4. Pakko tulla tänne hehkuttamaan, koska täällä innostuneisuuteni saa varmaan ymmärrystä :). Menin tänään apteekkiin ostamaan reseptilääkettä. Sattumalta matkalla kassalle huomasin, että KAIKKI Idun Mineralsin meikit oli -50%. Arvata voi miten siinä kävi... Ostin pari sivellintä, poskipunan, vaalean kajalin, huulikiillon ja pari luomiväriä :D. "Onneksi" ihan kaikkea ei hyllyssä enää ollut, koska muuten olisin ostanut vielä ripsiväriä, kynsilakkoja meikkipohjan (sopivaa sävyä ei ollut). Mut se on niin outoa, miten ihminen voikaan ilahtua uusista hyvistä alennuslöydöistä :).

  Vastaa

  0
  1. huomasin, että KAIKKI Idun Mineralsin meikit oli -50%.

   No WOW!! :) Voin todellakin kuvitella että vähän "repesi"...! Ei hitsi mikä tarjous! (Ostitko sattumalta persikkaisen Akleja-luomivärin? ;) Se on mun seuraavan Idun-postauksen aihe.)

   Vastaa

   0
  2. En ostanut Aklejaa, koska mulla on jo vähän saman sävyinen Coleur Caramelin luomiväri. Ostin sävyn Lin sekä korostusvärin Vildkaprifol. Olisin halunnut duovärin mårbacka, mutta se oli loppu. Olen kyl mietiskelly, josko huomenna pitäis mennä vielä ostamaan jotain... Mitäköhän ne siellä apteekissa mahtaisivat ajatella. Tänään mulla meni tunti kun testailin sävyjä :D.

   Vastaa

   0
  3. sekä korostusvärin Vildkaprifol.

   Hehheh, jotku noista Idunin nimistä on aikamoisia tongue-twistereitä :D Hauskaa mutta samalla erikoista että he ovat halunneet antaa tuotteilleen (jotka kuitenkin ovat kansaivälisessä levityksessä) ruotsinkieliset nimet joita monien ulkomaisten asiakkaiden on vaikea ellei mahdoton ääntää :)

   Ja hei - ei muuta kuin takaisin apteekkiin ^_^ Antaa tätien siellä ihmetellä swatchailijaa, ainakin saavat puheenaihetta kahvitauolle :D

   Vastaa

   0
 5. Miten poskipuna tulisi valita? Tai siis tarvitseeko tavallinen meikkaaja, joka sutii arkena samoja luomivärejä naamaan ja ehkä viikonloppuna repäisee jollain toisella sävyllä kuutta eriväristä poskipunaa? En ole tullut edes ajatelleeksi, että oman kahden poskipunan (hyvin samankaltaisia nekin) rinnalle voisi ostaa uusia. Huulipunissa se on itsestäänselvää. :)

  Vastaa

  0
  1. Tai siis tarvitseeko tavallinen meikkaaja, joka sutii arkena samoja luomivärejä naamaan ja ehkä viikonloppuna repäisee jollain toisella sävyllä kuutta eriväristä poskipunaa?

   Ei varmaankaan :D Kuutta poskipunaa tarvitsee "meikkifriikki" joka joko vaihtelee paljon meikkityyliä ja -sävyjä, tai muuten vain rakastaa meikkejä niin paljon että omistaa mielellään vaikka yhdestä lempisävystään tusinoittain eri nyansseja :) Friikki huomaa kyllä eri koostumuksen ja sävyn taittoeron tuoman eron kasvoillaan, "tavallinen" meikkaaja ei :) Eikä tavallinen meikkaaja ennen kaikkea koe sitä iloa mitä friikki kokee siitä että saa yhtenä päivänä laittaa kultaista persikkaa ja toisena pinkimpää persikkaa, tai hohtavaa roosaa tai mattaisempaa roosaa :) Just tällaiset jutut erottavat perusmeikkailijan meikkifriikistä :)

   Vastaa

   0
 6. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta huomasinpas tuossa että Lidliin on tullut valikoimiin Puhdistamon tuotteita. Esim. Psyllium ja Chia-siemenet. Ajattelin, että sua voisi kiinnostaa. :)

  Vastaa

  0
 7. Uutuuksia tulee, mutta ei vain odottamaani peiteainetta. Olen jo kuukauden odottanut, että vaaleinta sävyä tulisi ja eilen myyjä totesi niitä saattavan tulla vasta ens kuussa. Tarvitsin nyt joten suuri ärsytys!:D

  Vastaa

  0
  1. Juu niin minäkin olen odotellut samaa sävyä..kysyinkin chatin kautta, ei osattu sanoa,olisi pitäny palaute lomakkeella kysyä!!
   Nyt näyttää tämän poskipunan kohdalla Sokos petranneen,vieläkin saatavilla verkkokaupassa:-)

   Vastaa

   0
 8. Äää tääl oon nyt jo 20min päivittänyt sokoksen nettisivuja, mutta ei jälkeäkään paletista :(( Kellokin on jo 9.04! Kohta pitää lähteä kaupungille kokeilemaan onnea!

  Vastaa

  0
 9. En ollut yhtään kiinnostunut koko kokoelmasta, vaikka oon Gweniä fanittanut varmaan kymmenvuotiaasta, mutta sä kyllä osasit myydä tän paletin. Ja tuleehan tää sikäli tarpeeseen, että en omista ainuttakaan hohtavaa poskipunaa.

  Vastaa

  0
  1. :)

   Vaikka tällä paletilla ei olisi mitään tekemistä Gwenin kanssa niin nostaisin sen silti esiin, todellakaan en ole koskaan nähnyt näin upeaa ja käytännöllisiä sävyjä sisältävää poskipunapalettia :) Helppoja, kaunistavia sävyjä. Jokainen voisi käyttää tätä - no, paitsi ne jotka eivät pidä hohtavasta laadusta.

   Vastaa

   0
 10. Se on MUN! Olen nykyään maailman hitain ostamaan värikosmetiikkaa, joka ostos on punnittava ja puntaroitava että onko tää nyt mulle sopiva, tuleeko käytettyä (ihan hyväkin kun meikkifriikkiakoina tuli ostettua laatikot täyteen ah niin ihania, mutta itselleni todella huonosti sopivia meikkejä. Järkyttävää rahantuhlausta!). En ole oikeastaan ikinä edes harkinnut näitä himotuimpia LE-juttuja varsinkaan jos ne ovat tilaustavaraa (jolloin harkintatyö on moninkerroin kauheampi :D). Siinä vaiheessa kun olen päätynyt ostamaan, niitä ei saa enää mistään :D Mutta eilen kun näin tuon kuvan täällä blogissasi, tiesin, että se on mulle täydellinen poskipunapaletti <3 heräsin jopa ilman herätyskelloa kärkkymään palettia :D ja arvaapas mitä? sen hinta oli vain 29,00!!! Miten on mahdollista? Menin jopa niin pitkälle (ostamisen jälkeen tietysti! Klikkailin maksut nopeammin kuin kissaa olisi ehtinyt sanoa ettei kukaan vie kaunokaistani - on se vanha meikkifriikki vielä olemassa näköjään :D) että selvitin, onko tuo sama koko kuin jenkkien markkinoilla vai onko meille tuotu jokin miniversio joka olisi suhteessa kalliimpi. Sephora ilmoittaa yhden napin painoksi 0.09 oz. joka on grammoissa 2,55 g! Sokos puolestaan antaa napin painoksi 1,6 g. Toisin sanoen hintariemusi oli etuaikaista :D Noh, vähän mälsä fiilis kun oletin saavani jenkkipaletin, mutta toisaalta köyhälle opiskelijalle parempi että pienemmät napit halvemmalla :) Kyllähän poskipunat on yleensä ihan riittoisia (ellen nyt innostu vetämään ihania Gwen-övereitä joka päivä! ^_^) ihan niin pitkälle en jaksa pohtia että olisin laskenut kilohintaa ja vertaillut sitten suomen ja jenkkien hintatasoa! :D nyt voikin jatkaa päivän töitä hyvillä mielin ^.^

  Vastaa

  0
  1. Wowwow :) Jotenkin ilahduin suuresti tästä sun "hurahduksesta" ^_^ Ei sillä että materialistiset hurahdukset olisivat jotenkin erityisessä positiivisuusarvossa "mun kirjoissa", mutta kun arvaas mitä anonymous, mä en edes tiennyt (tai mennyt ohi) että sulla on myös meikkifriikkitausta! :) Olet ehkä siitä joskus kommenteissa kertonut mutta se on jäänyt sun kantaaottavampien juttujen alle ja mulla on sinusta vain kaikin puolin ei-materialistinen kuva. Olen kuvitellut, että sä kuulut niihin lukijoihin jotka lukee Karkkipäivää joistain muista kuin kauneushöpinöihin ja meikkeihin liittyvistä syistä.

   Tää Gwen-juttu paljasti nyt susta mulle ihan uuden puolen! :) Puolen, jota et kenties ole edes piilotellut mutta mulle se kristallisoitui vasta nyt ^_^ Toivottavasti paletti on sinulle livenä yhtä mieluinen kuin miltä se ruudun kautta vaikutti :) Käyt sitten kertomassa millaiset ystävät teistä tuli :)

   Mitä tuohon nappien ilmoitettuun kokoeroon tulee - mä en jotenkin usko että Euroopan markkinoille olisi tehty paletista pienempi versio. Kuulostaa kerrassaan oudolta ja epätodennäköiseltä jo pelkästään valmistusteknillisestä näkökulmasta. Olisiko UD:lle muka kannattavaa valmistaa paletista kaksi eri kokoa? No, kysyn tästä joka tapauksessa L'orealilta (eli UD:n omistajalta joka vastaa UD:n Suomen jakelusta).

   Vastaa

   0
  2. Noniin, nyt sain L'Orealilta vastauksen koskien Gwen-paletin grammoja: kuulema jommassakummassa ilmoitetussa grammatiedossa on virhe, tuotteesta ei ole kuin yksi koko.

   Vastaa

   0
 11. En ollut ostamassa palettia, mutta kävin mielenkiinnosta katsomassa ja näköjään se on myyty kokonaan loppuun :-)
  Gwen on tosi kaunis nainen ja ihanan persoonallinen, mutta hyvin kaukana omasta meikkausihanteesta ja sävyistä, joten jotenkin hänen nimeään kantava meikkisarja ei vaan herätä mielenkiintoa. Vaikkakin tuo poskipunapaletti näytti kieltämättä tosi nätiltä.. :-)

  Vastaa

  0
  1. Pahoin pelkään että ei :( Näin mä ymmärsin Sokosen myyjän puheista - Blush-palettia tuli yksi pieni erä ja se oli tämä tänään myyntiin tulut.

   Vastaa

   0
 12. Heissan!

  Ei liity aiheeseen mutta kysyn kuitenkin. :D
  Äitini menee ensi viikolla Tallinnaan ja ehtii käymään rannan lähistöllä olevassa apteekissa. Muistelisin että Virossa saa apteekistakin hyviä merkkejä ihonhoidon puolelta, en vain muista mitä kaikkia olikaan. Osaatko yhtään auttaa, olen kyllä lukenut postauksiasi mutta jos viitsit pika-vastauksen antaa? Viron luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

  Vastaa

  0
  1. Moi Hanne! Valitettavasti en tunne Viron apteekkien kosmetiikkavalikoimaa lainkaan, ei ole tullut käytyä yhdessäkään apteekissa Virossa käydessä.

   Vastaa

   0
 13. Kiitos tästä postauksesta, tämän ansiosta olen nyt iloinen poskipunapaletin omistaja :) niinku aiemmin mainitsin, aloin kyttäämään verkkokauppaa jo aamusta, mutta tuotetta ei vielä 10 aikaan näkynyt myynnissä. Niimpä matkalla salille kävin nopeasti sokoksella, ja sieltä löytyi, sain toiseksi viimeisen kappaleen!!!

  Vastaa

  0
  1. mutta tuotetta ei vielä 10 aikaan näkynyt myynnissä.

   Oli se myynnissä ainakin kello 9.48 kun itse katsoin. Hain suoraan nimellä Gwen Stefani Blush Palette.

   Mutta joka tapauksessa - ihanaa että sait sen :)

   Vastaa

   0
 14. Kyllä minä sain ainakin tilattua juuri äsken vielä tuon paletin! Ja nyt olen onnellinen... <:)

  Vastaa

  0
 15. Onnistuin ainakin vielä äsken klikkailemaan itselleni paletin verkkokaupasta! :) Aamupäivällä näytti vielä loppuunmyytyä. Jesjes!!

  Vastaa

  0
  1. Moikka! Juu, paletti tuli alkuviikosta. Ilmeisesti aikamoista häslinkiä nettikaupassa taisi olla, kun monet jäivät ilman :/

   Vastaa

   0
 16. Ah, erehdyin kattelemaan noita Gwen-huulipunia. Näyttäis pahasti siltä, että tuo Rock Steady-sävy olis saatava. En kyllä tarvis yhtään uusia huulipunia, koska oon tosi laiska käyttämään niitä! Noh, puntaroin tovin :D

  Vastaa

  0
 17. Kiitos paljon kun vinkkasit tästä! ^_^ Aamusella heti klikkailin tämän ostoskoriin ja vaikka ei ollut muuten mikään onnistunein päivä tänään niin kivasti piristi ajatus siitä että kohta nämä saapuvat kotiin.

  Vastaa

  0
 18. Voihan kökkö :( himoitsen tätä niin ja ajatuksena oli aamulla sitä alkaa kytistää ysin aikoihin, mutta unohdin täysin ja muistin vasta puoli yheltätoista ja kun vähän ennen yhtätoista pääsin käsiksi puhelimeen, niin sain napattua koriini yhden, mutta se sitten katosi siinä vaiheessa kun oli rekisteröitymässä :/ ja harmi että sitä näköjään oli taas päivällä saanut! Ai että voi ärsyttää tämmönen pieni asia D:

  Vastaa

  0
  1. utta se sitten katosi siinä vaiheessa kun oli rekisteröitymässä :/ ja harmi että sitä näköjään oli taas päivällä saanut! Ai että voi ärsyttää tämmönen pieni asia D:

   Voi eih..! Voin kuvitella että harmittaa :/

   Vastaa

   0
 19. Kiitos, kiitos vinkistä palettia koskien! Iltapäivällä neljän jälkeen sain sen klikkailtua koriin nettikaupasta, ex-girlfriend huulipunaa en, senkin olisin halunnut... Olin kärkkymässä palettia heti puolilta öin netissä (yötyöläisen etuja) mutta vasta iltapäivällä sain sen koriin. Pitää ensi viikolla Tampereella katsoa saisko tuon huulipunan kotiutettua, sen vielä haluaisin. Tai sitten se huulipuna on tämän yön proggis, ne kun tulee ilman kuluja Sokoksen pisteeseen nuo ostokset. (Täällä ei myydä UD:tä Sokkarilla) Ja kiitos ihanasta blogista, niin monta vinkkiä ja juttua olen täältä löytänyt. Siemennäkkärireseptistä tähän viimeisimpään Gwen-vinkkiin asti. Blogi on loistava "Sweet escape" työpäivän-tai yön lomassa. :)

  Vastaa

  0
 20. Näin tän paletin juuri päivällä Sephorassa, mutta en kokenut tarvitsevani kuutta uutta poskipunaa. Postauksen ja kommenttien jälkeen en voi ymmärtää mikä ajatuskatkos sekin nyt oli :D onneksi näin Suomen ulkopuolella sitä oli hyvin hyllyssä ja voin huomenna korjata virheeni. Hinta ei kyllä alkanut kakkosella vaikka euroissa ollaan.

  Vastaa

  0
 21. Voiei miksen lukenut tätä postausta eilen!!! :'( Netissä olevat muut swatch'sit eivät tehneet paletille oikeutta ja aattelin, etten halua maksaa paletista viitäkymppiä. Nyt kun näin kuvat ja hinnan niin kyllä harmittaa! En kestä, yhyy!

  Vastaa

  0
 22. Hei Sanni! Kysäisen nyt samalla kun olen täällä blogissasi, että osaatko sanoa, ovatko Kat Von Dee - meikit tulossa myyntiin todella jonnekinpäin Skandinaviaa...? :) nimim. En sitten kai osaa/jaksa googlata...

  Vastaa

  0
  1. Hei Salski! En ainakaan ole saanut vihiä tuollaisesta - tosin L'Oreal "kiisti" Urban Decaynkin Suomeen saapumisen melkein viimeiseen saakka.. ;) Joten eihän noista koskaan tiedä.

   Vastaa

   0
  2. No selvennän, että ilmeisesti on tulossa, instagramissa ja Facebookissa kat von dee hehkutti Skandinavian matkaa ja hashtag katvondeeskandinaviabeauty tms... Mää aattelin että sä tiiät tarkemmin :)

   Vastaa

   0
  3. Kiva juttu jos on tulossa :)

   Mä en lopulta tiedä paljonkaan viimeisimmistä trendeistä tai kauneusalan tuulista, etenkään nyt kun en ole enää myymälätyössä. :) Ennen kaikkea asiaan vaikuttaa kuitenkin se, että en seuraa alan kanavia netissä tai oikeastaan muustakaan mediasta. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta vaikka olen kauneusbloggaaja, en aktiivisesti hae tietoa uusimmista kauneusuutisista - tai no, heh, riittää kun luen ystäväni Virven blogia <3 :)
   Omat tietoni ovat pitkälle lehdistötiedotteiden varassa.

   Karkkipäivä on kaiken kaikkiaan jotenkin luontevasti hyvin epätrendikäs paikka ^_^ Mä tykkään intoilla kosmetiikasta ja analysoida markkinointi-ilmaisuja, tuotelupauksia, maskaraharjan rakennetta ja voiteiden koostumuksia halki-poikki-ja-pinoon, mutta esim. viimeisimmästä aasialaisesta kasvoharjainnovaatiosta en niin jaksa ottaa selvää :D

   Vastaa

   0
  4. Moi, kyllä on! Ostin viime kuussa Kat Von D Shade + Light -paletin kasvoille Tukholman Sephorasta Biblioteksgatanilla. Luin matkan jälkeen netistä, että koko muukin valikoima tulee myyntiin myöhemmin, muistaakseni maaliskuussa. Tuolloin myytiin ainoastaan tuota yhtä palettia.

   Vastaa

   0
 23. Kiitos tuhannesti Sanni! Muuten ois menny multa ihan ohi tän täällä julkaisu. Ja oon tyytyväinen etten parin viikon takasella Nycin reissulla ostanu tätä vaan Kat von D:n poskipunan! :D Ja sain vielä vähän halvemmalla kun oon töissä S-ryhmällä. Uskomatonta kyllä että myydään tohon hintaan Suomessa??

  Vastaa

  0
  1. Uskomatonta kyllä että myydään tohon hintaan Suomessa??

   Sanopa muuta :) Näköjään joskus myyjä tyytyy alempaankin voittomarginaaliin - tuntuu vain käsittämättömältä logiikalta kun kyseessä on tuote, joka todennäköisesti olisi viety käsistä kalliimmallakin :) No, voitotanvoittelun minimoiminen on asia, josta täytyy vain iloita ^_^

   Vastaa

   0
 24. Mä en edes tiennyt, että Gwenillä on oma meikkimallisto olemassa. Tän postauksen johdosta nyt tiedän siis senkin. Kiitos siis sulle Sanni! :) Olen fanittanut Gweniä jo lapsesta asti.
  Siksi olikin pakko pistää tämä Sokkarilta tilaukseen eilen. Sen jälkeen iski kyllä vähän morkkis, että tarviinko mä tälläistä nyt oikeasti, sopiikohan nuo sävyt edes mulle, ja kun ei tää ole edes luonnonkosmetiikkaa... :/ Ääh. No, täytyy katsoa kun paletti tulee, että mitä tykkään.

  Vastaa

  0
  1. Kyllä niistä sävyista löytyy sulle sopivia, Mari :) Uskallan tän sanoa kun "tunnen" sut tai ainakin tiedän miltä näytät! ^_^ Aloita Hushista, se on noista eniten all-round-sävy :) Easyä sitten hellällä kädellä :)

   Toivon että tykkäät paletista ja sillä on sulle käyttöä ettei jää sellainen "Höh, miks mä tähän hurahdin" -fiilis. Toisaalta - jos et tykkää paletista, sen saa takuuvarmasti myytyä (jopa voitolla ;)) Huutiksessa :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos rohkaisusta! Hyvä, että oot sitä mieltä että mulle sopii näistä kans jotkut sävyt. :) Mä mietin myös, että jos paletti ei jostain syystä miellytäkään, niin kyllä sen sitten saa myytyä eteenpäin. Mutta kun Gwen on niin ihana. <3

   Vastaa

   0
 25. Jäi mietityttämään, että mitä ideaa kaupan on ostaa tai edes valmistajan tuottaa niin pieniä eriä, että vain murto-osa halukkaista saa tavaran? Ymmärrän kyllä joidenkin luksustuotteiden kohdalla, että ne halutaan pitää vain harvojen ja valittujen käsissä, mutta että kolmenkympin poskipunalle tehdään sama?

  Ja kyllä, itse huomasin postauksen vasta myöhemmin ja loppuunhan se oli jo myyty...

  Vastaa

  0
  1. Jäi mietityttämään, että mitä ideaa kaupan on ostaa tai edes valmistajan tuottaa niin pieniä eriä, että vain murto-osa halukkaista saa tavaran?

   Kokonaisuudessaan Urban Decay on tietysti valmistuttanut Gwen Stefani -kokoelman tuotteita huomattavasti suuremman määrän kuin mitä Suomeen rantautunut määrä antaa ymmärtää. USAssa kokoelmaa riittää edelleen, siellä Gwenin kaikkia tuotteita joitain huulipunasävyjä lukuunottamatta on vieläkin saatavilla. Suomi ei Urban Decayn edustajan mukaan saa itse päättää paljonko tiettyä limited edition -tuotetta tänne saadaan, vaan päätös tulee ulkomailta (sitä en sitten tiedä onko kyseessä USAn headquarters vai joku Euroopan jakelupiste). En ymmärrä tällaisen jakeluideologian logiikkaa. Tuotetta kuitenkin on valmistettu niin paljon ettei se kotimaassaan lopu edes kuukausissa, miksei tästä erästä voi sitten luovuttaa enemmän niihin maihin joissa hyllyt revitään tyhjiksi vuorokaudessa?

   Vastaa

   0
 26. Täälläpäs on pitkä keskustelu aiheesta. Kiva että ylipäätään näitä LE-tuotteita UD:ta Suomeen tulee :) Tietty kiva olis, jos ne nyt olis edes muutaman viikon ostettavissa muutaman tunnin sijasta. Itse olin onnekas että pystyin keikkumaan netissä sen aikaa että ilmestyivät myyntiin. Tosin piti jo lähteä bussille ja bussissa istuessa sitten näpyttelin tilauksen menemään. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan palettia!

  Vastaa

  0
  1. Ja **skat. Minäkään en palettia sitten saanut. Tilasin samalla muutakin, niin ne tuli mut paletti puuttui. Ja sain pahoitteluviestin ennenkuin olin ehtinyt paketin hakea. En olis halunnut uskoa että sitä ei paketissa ole. Miksi asiaa ei voitu kertoa siinä vaiheessa kun sain ilmoituksen että paketti on matkalla?? Ko. viestissä oli listattu myös paletti. Miten voidaan tehdä näin? Ehdottomasti olisin toivonut tietoa siinä vaiheessa - tämähän on suoranaista valehtelua! Olkoonkin, että on kysymys vain meikkipaletista, mutta että yritys toimii näin nykypäivänä..?

   Oman tilaukseni tein 10.18. Paletti oli mulla korissa kymmeneltä, kun sain uutuudet näkyviin verkkokaupassa. Olin kuitenkin bussissa ym. ja puhelimen kanssa tilaamassa, joten siinä kesti aikaa kun oli tilaus tehty. Ihan normaalisti näytti sujuvan, mutta sitten ei kuitenkaan. Ihan ihme touhua.

   Vastaa

   0
 27. Sokoksen verkkokauppa teki sitten L'Occitanet eli myi tavaraa, jota ei ollut olemassakaan.
  Tilasin Gwen-paletin perjantaina klo 10.19, maksoin ja sain kuittauksen. Paketti lähti tulemaan perjantaina ja tänään aamulla se oli jo Oulussa. Nyt äsken sain viesti Sokoksen verkkokaupasta, että Gwenin poskipuna-paletti on kuitenkin loppuun myyty, ja he korvaavat rahan tilille ja ovat asiasta pahoillaan.
  Minä olen raivona, paletti oli myynnissä perjantaina pitkälle iltapäivään. Kuinka paljon meitä pettyneitä on?!

  Vastaa

  0
  1. Tilasin Gwen-paletin perjantaina klo 10.19, maksoin ja sain kuittauksen. Paketti lähti tulemaan perjantaina ja tänään aamulla se oli jo Oulussa.

   Siis täh..? Miten paketti oli Oulussa jos paletti oli loppuunmyyty..? Mitä siellä paketissa siis oli ellei poskipunapaletti..? Mä taisin tippua kärryiltä... Mutta joka tapauksessa paska juttu jos nettikaupan saldot eivät ole pysyneet tilausten vyöryessä ajantasalla :(

   Vastaa

   0
  2. Paketissa on UD:n luomivärin pohjustaja ilmeisesti yksinään. Tilasin nämä kaksi siis. Anteeksi kun jäi kirjoittamatta tämä tuohon ensimmäiseen viestiin!
   Olisi kiva kuulla saivatko iltapäivällä tilauksen tehneet palettia itselleen.

   Vastaa

   0
  3. Kommentoinkin jo yllä, että mulla kävi sama juttu. Mutta mulla ei tullut mitään selitystä miksi tilaus peruutettiin, pelkkä sähköposti hyvityksestä!!
   Minäkin olen raivona, koska monet on pystynyt tilaamaan tätä iltapäivällä mutta heti aamusta tilanneiden tilauksia peruutetaan? Ihme palvelua!

   Vastaa

   0
  4. koska monet on pystynyt tilaamaan tätä iltapäivällä mutta heti aamusta tilanneiden tilauksia peruutetaan?

   Mä vaatisin tuohon selityksen Sokokselta.

   Vastaa

   0
  5. Kommentoinkin jo tuonne ylemmäs, että Sokos teki myös minulle temput! Sain siis tilauksen vahvistusviestin jo ennen klo 10 aamulla ja tänään sain sähköpostia, että tuote on loppunut. Myöhemmin tilanneet ilmeisesti kuitenkin saavat tilaamansa? Ärsytti niin paljon, että vaivauduin vielä laittamaan asiakaspalveluun viestiä asiasta, vaikka eihän sille nyt enää mitään varmasti voi. Loppu mikä loppu.

   Vastaa

   0
  6. Eihän sitä vielä tiedä, onko iltapäivälläkään tilanneet saaneet palettiaan. Näyttää niin kummalliselta tämä Sokoksen verkkokaupan toiminta (kirjoitin ylempänä oman kokemukseni). Mutta jos paletit eivät ole lähteneet tilausjärjestyksesä, niin soppa on vielä kuumempi.

   Vastaa

   0
  7. No niin, sama homma sitten täälläkin! :( Mä tilasin pe aamupäivällä, ja nyt vasta tuli meili, että tuote onkin loppunut eikä mulle riittänyt. Kylläpä sapettaa Sokoksen toiminta!
   Moneltakohan ne oli ilmestynyt verkkokauppaan ja moneltako tilasi joku joka paletin oikeasti myös sai?

   Vastaa

   0
  8. No voi helkkari, säkään et saanut :(

   Kummallista tuo verkkokaupan toiminta. Miten voi olla mahdollista ettei systeemissä ole konkreettisesti olemassaolevaa tuotesaldoa? IT-asioista mitään tajuamatta kuvittelisin että tuollainen koodaus on ihan perusheiniä.

   Vastaa

   0
  9. Kyllä heillä sellainen toiminto on verkkokaupassa joka ilmoittaa että tuote ei ole ostettavissa vaikka tuote vielä näkyisikin verkkokaupasta olevan saatavilla. Siis kun yrität laittaa tuotetta ostoskoriin, se ei onnistu. Siksipä tämä tuntuukin suoranaiselta huijaukselta saatuani vahvistuksen tilauksesta jota en nyt sitten saakkaan.

   Vastaa

   0
  10. Hmmmmh, todella kummallista. Haluaisinpa kuulla mitä siellä oikein on tapahtunut.

   Vastaa

   0
 28. Kiitos tämän esittelystä ja muistutuksesta julkaisun suhteen, vaikkakin tämä ei nyt mennyt ihan putkeen. Mutta siispä perjantaina innoissani kyttäsin jo ensin yöllä että joko näkyy verkkokaupassa ja koko aamun kunnes kello 10 Jippii!! Tein tilauksen ja sain tilattua poskipunapaletin, kulmaboxin ja muutaman huulipunan ja kello oli 10.10 Jeeeeee!! Ja sitten odottamaan paketin saapumista.Tänään sain Sokokselta sähköpostin, että kaikki tilaamani tuotteet on loppuneet varastolta suuren suosion takia. Täytyy kyllä suuressa harmituksessa ihmetellä että montako tuotetta niitä yleensä tuli, viisi. Suoranaista ihmisten kiusaamista :(

  Vastaa

  0
 29. Itsekin tilasin paletin aamulla kun taas tuttavani iltapäivästä. Minulle tuli viesti, ettei palettia voida toimittaa, mutta tuttavalleni voitiin.

  Vastaa

  0
  1. Tulethan kertomaan kun tiedät, saiko iltapäivällä tilauksen tehnyt tuttavasi paletin?

   Vastaa

   0
  2. Mäkin tilasin paletin pe iltapäivällä joskus klo16.30 aikaan ja se toimitettiin toissapäivänä. Aika erikoista.. Verkkokaupassa on täytynyt käydä joku moka.

   Vastaa

   0
 30. Jäin kanssa ilman palettia, vaikka tilaus meni läpi 10:16!! Ihan järkyttävää, jos myöhemmin tilanneet ovat saaneet paletin

  Vastaa

  0
 31. Minullekin kävi samalla tavalla. :-( Eli ehdin jo iloita kun sain paletin tilattua vähän ennen puolta yhtätoista perjantaiaamuna. Sain tilausvahvistuksenkin mutta tänään tuli ilmoitus ettei tilausta pystytä toimittamaan... Ei paljoa lämmittänyt -25% alekuponki jonka sain hyvitykseksi. Mitenköhän vähän niitä on oikein ollut kun loppuivat näin kesken...?

  Vastaa

  0
  1. Mä en saanut edes mitään selitystä,.pelkästään sähköpostin hyvityksestä :o todella kummallista toimintaa..

   Vastaa

   0
 32. Myös mulle kävi samoin.. :/ Sain perjantaina sähköpostiin tilausvahvistuksen 10.10. Mutta äsken tuli sähköposti, että valitettavasti tuotetta ei voidakaan toimittaa, sillä se on loppunut varastosta. Ja tein tilaukseni heti kun tuote ilmaantui verkkokauppaan! Murrrr!

  Vastaa

  0
 33. Toivottavasti ketjuun ilmestyy joku, joka tilasi iltapäivällä kertomaan miten kävi hänelle. Tuliko paletti vai jäikö tulematta.
  Ilmeisesti Sokoksen verkkokaupalle asiakkaat eivät ole muutenkaan tasa-arvoisia jos joku on saanut -25 % alekupongin tästä sotkuista. Mä en saanut. On kyllä ala-arvoisesti hoidettu koko juttu.

  Vastaa

  0
  1. jos joku on saanut -25 % alekupongin tästä sotkuista. Mä en saanut.

   Meilit vain soimaan Sokokselle päin. En päästäisi niitä pälkähästä.

   Vastaa

   0
  2. No tämäpä kummallista, jos kaikille ei ole edes alekoodia annettu! Ei hyvää päivää. Itse sain alekoodin tänään tulleessa meilissä, missä kerrottiin, että tuotetta ei riittänytkään kaikille. Pistäpä OutiS viestiä Sokokselle. Tosin eipä tuo alekoodi kauheasti lämmitä. :( Huonosti hoidettu todellakin.

   Vastaa

   0
 34. Sama juttu kun muillakin. Tilausvahvistuksessa osto rekisteröity 10.13. Aamusta klo 8 alkaen päivitin sivua ja heti klikkasin ostoskoriin kun paletti sivuille ilmestyi.. Ihmettelen vaan et kuka ja millä ihmeellä sen paletin on sitte saanu :D Ei tosiaan -25% alekuponki hirveesti lämmitä..

  Vastaa

  0
 35. No niin, kysyttyäni asiakaspalvelusta että miten on mahdollista että en saanut yhtäkään tilaamistani tuotteista vaikka vahvistus ostoksistani tuli jo 10.10. Vastaus oli että suuren kysynnän vuoksi Urban Decayn tuotteet loppuivat verkkokaupan varastolta jo perjantaina aamusta. Eli näin ollen kukaan ainakaan tuon jälkeen vahvistuksen saaneista ei ole voinut tuotetta saada.

  Vastaa

  0
  1. Okei. Olisi silti kiva kuulla jonkun iltapäivällä tilanneen vahvistus siitä, että myös hänelle tuli tuo tilauksenperumisviesti. Kun toistaiseksi vain aamupäivällä tilanneet ovat kommentoineet tänne tästä viestistä.

   Vastaa

   0
  2. Itse tosiaan tilasin paletin iltapäivällä puoli viiden aikaan ja se toimitettiin toissailtana! Paletti on ihanuus mutta harmi toki muiden puolesta, jotka ei palettia saaneet :( Verkkokaupassa on täytynyt käydä jokin moka.

   Vastaa

   0
  3. Mutta jos tuote on ilmestynyt verkkokauppaan vasta kympin tienoilla niin kuin Tintti yllä kertoo, niin miten ne tuotteet on voinut loppua varastosta jo aamulla... Eikä kympin aikoihin tilauksen tehneet saaneet palettia. En tajua.

   Vastaa

   0
 36. Itse sain tuon poskipunapaletin niin, että mies marssi hakemaan sen Helsingin keskustan Sokoksesta. Vähän jälkeen päin päätin, että haluan myös kulmakarvapaletin. Tein tilauksen verkkokaupassa ja maksoin suoraan verkkopankilla postareiden kera. Tilausaika oli 10:04.

  Itse sain kanssa eilen tuon Sokoksen viestin, että tuote on loppuun myyty aamun aikana. Huvittavaa on, ettei tuote ollut tilattavissa vielä heti klo 9 ja jo kymmeneltä se oli loppu. Eilen tuli minulle myös viesi, ettei tilausta voida toimittaa ja rahat palautettu tilille. Ja tuo naurettava -25% ale. Joku siellä Sokoksen päässä olisi voinut myös lukea lähetetyn viestin ennen lähettämistä kuluttaja-asiakkaille.

  Sokoksen verkkokauppateknologia lienee hyvin vanhaa kun varastosaldot eivät päivity ja yli/tyhjän myyntiä tapahtuu. Mielestäni oma tilaukseni meni jo huijauksen puolelle, koska suoritin maksunkin verkkopankilla. Laitoin Sokokselle rantevaa palautetta eilen, mutta ainakaan vielä ei siihen ole vastattu millään tavalla.

  Vastaa

  0
 37. *Huokaus* Joo, tänä aamuna sain tuon alekoodin sähköpostiin, jota ei vielä eilisessä pahoitteluviestissä ollut. Luulisinpa, että loputkin sen saavat.

  Soitin äsken asiakaspalveluun. Paljoa ei ole raportoitavaa, tarkkaa tietoa ei ollut siitäkään, kauanko tuo alekoodi on voimassa, mutta arveli että voisi olla tämän ja ensi kuun. Palvelu kyllä oli ystävällistä, ja hän lupasi yrittää saada vastausta joihinkin kysymyksiini ja palata asiaan. Olen vaan vieläkin pahalla tuulella tästä. Helpottaisi, jos saisi tietää yksityiskohtia, miksi homma meni pieleen, niin ei tarvitsisi arvailla.

  Olo on aika pöhkö siksikin, että kysymyksessä nyt on vain yksi paletti, mutta jos kokee tulleensa epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, niin pienikin asia näköjään ottaa päähän.

  Että annoin kyllä palautetta ja parannusehdotusta, joita en kaikkia tähän nyt toisinna.

  Vastaa

  0
  1. Onpas reilua. :( Miksei ne voinut käsitellä tilauksia tilausjärjestyksessä...

   Vastaa

   0
 38. tästä kommenttiboksistasi on tainut tulla virallinen harmittelujen purkamis foorumi :) itse olen saanut tilausvahvistuksen 10:02, enkä silti saanut tuotetta. harmittaa!

  Vastaa

  0
 39. This is pure speculation, but tuli vaan mieleen, että entä jos kukaan nimenomaan aamulla tilannut ei olekaan saanut tuotteitaan? Kukaan täällä K-päivässä aamulla tilannut ei ole vissiin vielä ilmoittanut saaneensa tilaamiaan?

  Vastaa

  0
  1. Tämä kävi mullakin mielessä. Jos verkkokaupan kanssa on sählätty jotain eikä meidän tilaukset olekaan jostain syystä mennyt perille (vaikka olisi kummallista että tilausvahvistukset silti tuli...), ja sitten tuotteet on laitettu uudelleen myyntiin iltapäivällä ja silloin tilaukset on voitu ottaa vastaan.
   Laitoin äsken kiukkuisen viestin Sokokselle, jossa vaadin selitystä siitä mitä on tapahtunut, kun iltapäivällä tilanneet ovat saaneet palettinsa mutta aamupäivällä tilanneet ei.

   Vastaa

   0
  2. Käy please kertomassa jos saat jonkun selityksen, kiinnostaa todellakin kuulla. Niin kertakaikkisen omituinen juttu.

   Vastaa

   0
 40. Ois kyllä Sokoksen syytä korjata tää soppa ja hommata jollain keinolla aamupäivällä tilanneille noi paletit, jos iltapäivällä tilanneille on omat postitettu :/ Aivan käsittämätöntä toimintaa

  Vastaa

  0
 41. Sama täällä. Tilaus läpi pe klo 10.03 ja maanantaina iltapäivällä sitten pahoitellaan, että oli loppuunmyyty. Ja kuitenkin useampi neljän aikoihin tilannut sai paletin. Ei hyvää päivää, Sokos!

  Vastaa

  0
 42. Täällä yksi lisää. Aamulla kympin aikaan tilasin paletin, mutta en sitten saanut kuitenkaan :( Sama stoori kuin muilla. Kuullostaa erittäin epäreilulta, että joku myöhemmin tilannut on paletin kuitenkin saanut.

  Vastaa

  0
 43. "Pahoittelemme kovasti, että tuotteet olivat loppuneet kesken kaiken. Olimme saaneet tuolloin iltapäivällä pienen täydennyserän tuotteisiin, mutta tuotteet olivat erittäin kysyttyjä ja loppuivat heti. Valitettavasti tarkkoja tuotemääriä ei ole ikävä kyllä tiedossa, mutta määrät ovat olleet hyvin rajattuja."

  Tällaisen vastauksen sain eilisen puheluni jälkeen. Edelleenkään Sokoksen verkkokauppa ei ymmärrä ottaa asiaa vakavasti? Verkkokauppa on varastanut niiltä, kenen olisi kuulunut saada tuotteensa tilausjärjestyksessä. Näin minä asian näen. Enää ei ole epäselvyyttä siitä, että iltapäivällä tilanneet on saaneet tuotteita, vaikka aamulla tilanneille on myyty tyhjää. Asiaa ei muuta se, että rahat palautetaan. Sen lisäksi kuuluu saada kunnon korvaus. Mikä se sitten on - jos vaikka rupeaa hankkimaan tuotteita edelleenlähetyspalvelun kautta USAsta, voi kulua kaksinkertainen summa siihen nähden mitä esim. tuo paletti maksoi täällä. Sikäli mikäli tuotetta vielä saa sieltäkään. Aion jatkaa asian selvittämistä. Vaikka kyseessä on 'vain' meikit. Periaate!

  Vastaa

  0
  1. Siis hetkinen, olen entistä enemmän ymmälläni...

   Olimme saaneet tuolloin iltapäivällä pienen täydennyserän tuotteisiin

   Joo, okei, saitte täydennyserän - mutta senhän olisi tietenkin pitänyt mennä tilausjärjestyksen mukaan ensiksi aamulla tilanneille!! Mikä tuo tuollainen selitys on?

   Vastaa

   0
 44. Minäkin sain alennuskoodin eilen aamulla, en ehtinyt edes pyytää sitä erikseen. Viestissä, joka tuli saatteena luki, että "Valitettvasti Urban Decay-tuotteet olivat suuren kysynnän vuoksi loppuneet verkkokaupan varastolta jo perjanntaina aamulla." Nythän tuo tieto vaikuttaa puhtaasti valheelta jos iltapäivällä tilanneet ovat poskipunapalettinsa saaneet. Laitoin asiasta kyselyä Sokoksen verkkokaupalle sekä sähköpostina että facebookin kautta Kahvia ja kosmetiikkaa-blogin Pirjon aihetta sivuavan kysymyksen alle. Saapa nähdä saanko rehellistä vastausta.
  Ei anneta Sokoksen painaa villaisella tätä asiaa. Kyse ei ole vain poskipunapaletista, mielestäni kyse on tuotteen maksaneen asiakkaan oikeudesta oikeaan tietoon ja yleensäkin siitä kuinka Sokoksen verkkokauppa kohtelee asiakkaitaan.

  Sannille iso kiitos kun antaa meidän käydä tätä keskustelua blogissaan ja jaksaa kannustaa. Olet ihana!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Outi :) Ja tottakai tämä keskustelu kuuluu käydä avoimesti, tässähän on tapahtunut oikeasti virhe myyjän taholta johon kuuluu saada asiakkaan älyä loukkaamaton rehellinen selitys ja sen mukainen korvaus. Virheen tai myyntisysteemin pettämisen kohteeksi joutuneen asiakkaan ei tarvitse hyväksyä ympäripyöreitä "kysyntä ylitti odotukset" -selityksiä, nehän eivät vastaa itse kysymykseen siitä, miten on mahdollista että ajoissa tilauksen tehnyt asiakas jää ilman ja tuote myydään sitten myöhemmin toiselle asiakkaalle. Se ei ole oikein.

   Vastaa

   0
 45. >>Ei anneta Sokoksen painaa villaisella tätä asiaa. Kyse ei ole vain poskipunapaletista, mielestäni kyse on tuotteen maksaneen asiakkaan oikeudesta oikeaan tietoon ja yleensäkin siitä kuinka Sokoksen verkkokauppa kohtelee asiakkaitaan.>>

  >>tässähän on tapahtunut oikeasti virhe myyjän taholta johon kuuluu saada asiakkaan älyä loukkaamaton rehellinen selitys...>>

  OutiS ja Sanni, osasitte pukea asian ytimen hyvin sanoiksi. Paletista olen paasannut, kun sen tosiaan haluaisin, mutta tämä on tietysti munkin mielestä se juttu tässä asiassa.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Niina :) Hyvä että Sokokselta tajuttiin vihdoin myöntää virheet rehellisesti. Tuo vaikutti jo aika vilpittömän kuuloiselta pahoittelulta, vaikka ei tietenkään korvaa paletin menettäneiden oikeutettua mielipahaa.

   Kopsaanpa tuon Sokoksen vastauksen Pirjon blogista suoraan tähän:

   "Hei, monet kiitokset arvokkaista palautteista! Tunnistamme että meillä on paljon parannettavaa kosmetiikkatuotteiden pakkaamisessa ja pakkaaminen on nostettu meillä erittäin tärkeäksi kehityskohteeksi. Varastomme tulee kiinnittämään erityistä huomiota aiheeseen jatkossa, jotta voimme varmistaa tuotteiden kunnon säilymisen läpi toimituksen.

   Olemme myös todella pahoillamme viime viikolla lanseerattujen Urban Decay – tuotteiden loppumisesta. Tällä kertaa emme onnistuneet Gwen Stefani – tuotteiden lanseerauksessa ja virheitä tapahtui niin varastosaldojen päivittymisessä, kuin viestinnässä tapahtuneeseen liittyen. Olemme käyneet hyvin tarkasti tapausta läpi eri osapuolien kanssa, jotta vastaavia virheitä ei enää pääse tapahtumaan. Olemme myös yrittäneet saada lisää loppuneita tuotteita, mutta valitettavasti Urban Decay Gwen Stefani –tuotevalikoima on suurelta osin loppu toimittajan Euroopan varastolta. Osaan tuotteista saamme mahdollisesti täydennystä, mutta valitettavasti Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette poskipunapaletti varastolta loppunut. Olemme olleet jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteydessä aiheen tiimoilta.

   Suuret kiitokset vielä kaikille erittäin tärkeistä kommenteista ja pahoittelut vielä kerran aiheeseen liittyneestä harmista!"

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)