06.10.2014

Voitteko potkia mua?!

Eiiiih...!! Eikä mitä mä missasin!!

Kävelin äsken yhtä Mykonos Choran labyrinttikaduista. (Jos olen aiemmin puhunut labyrinteista, niin ne eivät oikeasti muualla Kreikassa ole mitään Mykonokseen verrattuna.)

Eteeni putkahti Sephora. Mitä pikkuisin, söpöin mini-Sephora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astuin sisään. Skannasin myymälää. Clinique, Make Up For Ever, Benefit, Dior... Minkäs hintaisia Diorin viisikot ovat täällä... jahas, 55,60€. No ei ole paha tuokaan Suomen hintaan verrattuna.

Katse ylös seinälle. Iso plakaati, -35%. Mitämitä, 35% mistä? Kaikesta?

Käännyin sydän lepattaen myyjän puoleen. Hän näytti pahoittelevalta. "Kyllä, kaikesta, mutta tarjous päättyi eilen."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen??

Älä viitsi!!

Dioristakin?

Myyjä nyökkäsi. Kaikesta.

Räpläsin tärisevin käsin kännykän esiin. 55,60 x 0,65 = 36,14€.

Ei-KÄ. Katsoin myyjää anovasti. Eikö hän voisi vielä antaa minulle alennusta? Olihan heillä sitä paitsi aleplakaatit vielä esillä. (Suomessa alennus olisi pakko antaa jos mainos on esillä - asiakkaalla on oikeus niihin tarjouksiin jotka ovat myymälässä esillä ja on myymälän moka jos he eivät poista alemateriaalia ajoissa.)

Myyjä pudisti päätään. Ei, ei hän mitenkään voi antaa alennusta. Mutta kiinnostaisiko minua joku muu merkki? Tänään saisi 25% alennusta esimerkiksi Benefitistä ja MUFEsta. Ei, ei. Mun viisikko…!

idCuirCannage

Tuijotin Cuir Cannagen testeriä. Kiusasin itseäni vielä kysymällä, oliko heillä ylipäänsä Cuir Cannagea jäljellä. Yksi löytyi. Sekin vielä.

Ei hemmetin hemmetti. Oikeasti. Mä olisin eilen voinut saada sen 36 eurolla!! Miten voi ihmisellä olla tällainen tuuri? Miksi mä en osunut tuolle kadulle eilen? Eiiih... Eipä tuo paletti lentokentältäkään noin halvalla irtoa.

*vetää henkeä*

Yritän nyt rauhoittua ja palaan ulos aurinkoon. Jospa aurinkoterapia tekisi tehtävänsä.

(Ja tiedän - onhan se naurettavaa saada slaagi missattuaan mahdollisuuden säästää joku säälittävä 20 euroa. Mutta se on se periaate. Että alennus olisi ollut eilen tarjolla alle 300 metrin päässä. Ja kävelin sen ohi.)

35 comments on “Voitteko potkia mua?!”

  1. NOOOOUUU!!! Tunnen tuskasi tänne asti! Mä olisin varmaan yrittänyt lahjoa myyjää jotenkin, haha :DD 36e ei ole hinta eikä mikään viisikosta! Eieieiei!

    Vastaa

    0
    1. Mä olisin varmaan yrittänyt lahjoa myyjää jotenkin

      Voit uskoa että mäkin yritin jankuttaa ja vedota kaikilla mahdollisilla tavoilla.... Olihan tuo nyt ihan p*rseestä ettei voinut alennusta antaa kun mainos vielä esillä.

      Vastaa

      0
  2. Voi ei!!! Tähän vois jo melkein sanoa, että otan osaa! Ymmärrän hyvin tuon kiukutuksen, 20 on iso raha! Mua ottaa päähän sun puolesta, mua ottais päähän todella paljon jos sama sattuis omalle kohdalle.

    Vastaa

    0
  3. Tunnistan itseni ja kyseisen reaktion kyllä niin täydellisesti! Tuo on maailman ärsyttävintä! :D

    Vastaa

    0
    1. Ei kukaan muu kuin kosmisfriikki voi ymmärtää sinua tässä tilanteessa.

      Ei varmastikaan :)

      Nyt mä olen jo rauhoittunut ^_^ Mutta ei parane ajatella tuota tai alkaa *itutta aika tehokkaasti.

      Vastaa

      0
  4. Argh, kuinka huono tuuri! :/ ja minusta tuotteessa 20€:n alennus on aivan törkeän suuri alennus, kyllä muakin ketuttaisi.
    Toivottavasti Diorin viisikko sattuis olemaan myös lentokentällä edes pienessä alennuksessa :)

    Vastaa

    0
    1. ja minusta tuotteessa 20€:n alennus on aivan törkeän suuri alennus, kyllä muakin ketuttaisi.

      Totta, onhan se meikkituotteessa paljon. Vaikka "kaksikymppinen" on yleisesti varmaan monelle ihan pikkuraha.

      (...mun reissubidjetissa ei lainkaan pikkuraha ;))

      Vastaa

      0
  5. Ymmärrän kyllä, että ketuttaa. Mutta ethän sä voinut tietää. Ja niiden ois kyllä pitänyt ottaa se kyltti oitis pois, kun tarjous päättyy. Tai sitten myyjän olisi pitänyt käyttää omaa järkeä ja myydä se sinulle sillä tarjoushinnalla. Niin minä olisin tehnyt ja ajatellut, että ehkä ostat jotain muuta sillä säästyneellä rahalla :)

    Vastaa

    0
  6. Tuli tässä mieleen, että minkälainen tuo Cuir Cannage on? Onko verrattavissa esim. Naked 2:seen? :) Sopiiko lämminsävyiselle iholle? Mun iho kuulemma jopa hiemaan oliviinsävyinen (en ite olisi uskonut, mutta kosmetologi näin sanoi?!) ja toi näyttää houkuttelevalta - oon vielä itsekin lähdössä Kreikkaan. Olisi kiva joku näistä paleteista kotiuttaa sieltä.. :)

    Tai mitä muita suosittelisit mulle? Vihreet silmät, aika samansävyiset kuin sulla - väri näyttää vähän siniharmaalta joissain valoissa mutta vihreeltä jos on muuta vihreetä korostamassa sitä "oikeaa" sävyä! Ja siis iho tosiaankin kuulemani mukaan lämmin. Kiitos, jos osaat jotain suositella ihan vaan näin mielikuvien perusteella! :)

    Vastaa

    0
    1. Pahoitteluni Sanni, Minä änkeän vastaamaan koska mulla on molemmat. Nakussa nyt tietty on enemmän värejä mutta ne ovat huonolaatuisempia, osa varisevia ja liian kimalteisia. Cannagessa on satiinimainen mattapinta ja se on laadukkaamman tuntuinen. Siitä kiinni mitä hakee, Cannagen aikuisempaa ja tyylikkäämpää linjaa vai Nakun monipuolista, hohtavaa ja nuorempaa lopputulosta. Näistä Cannage on lämpimämpi :)

      Vastaa

      0
    2. Älä yhtään pahoittele, CN, mä en olisi CC:tä ja Naked 2:sta edes verrata koska en omista kumpaakaan :D Joten vastauksesi on M:lle varmasti hyödyllinen. :)

      Ainiin - ja ihan hassua kun puhut Cannagesta lämpimänä (blogistasikin muistan tämän lukeneeni), kun mulle se näyttäytyy ehdottomasti viileään päin menevänä palettina :) Mutta sittenhän sen antama vaikutelma vasta todella selviää kun sillä oikeasti itsensä meikkaa :) Mä olen vain swatchaillut.

      Vastaa

      0
    3. Tai mitä muita suosittelisit mulle?

      Vaikkapa Versaillesia tai Montaignea :)

      Vastaa

      0
    4. Sanni, kiitos sun vinkkien mä hankin (kinusin tuliaisena itselleni, köh köh...) Montaignen. Se on täyttä rakkautta, Naku2 alkoi tuntua suorastaan turhalta kun pääsin Montaigneen käsiksi.
      Kiitos siis perusteellisesta viisikko-esittelystä, ja kivaa reissun jatkoa!

      Vastaa

      0
    5. Pakko lisätä vielä, että kuulemma paletti oli maksanut Saksan lentokentällä 35-39 €!

      Vastaa

      0
  7. Eiiii! Todella kammottava tilanne. Tosin joskus tosi hyvä alennus voi olla vaarallinenkin. Oltiin Siljalla ennen Symphonyn telakoitumista ja siellä oli kaikki kosmet -50%! Taxfree hinnasta puolet pois = erittäin edullista kosmetiikkaa. Eipä tartte hetkeen käydä ostoksilla...

    Vastaa

    0
    1. Oltiin Siljalla ennen Symphonyn telakoitumista ja siellä oli kaikki kosmet -50%! Taxfree hinnasta puolet pois

      Ei jestas...! Voin kuvitella miten itse sekoaisin tuolla... :D

      Vastaa

      0
  8. Eiiii! Voi Sanni, minkä teit! :D Mä olen kanssa noita uusia viisikkoja kuolaillut Sokoksella ja eilen palasin sun postaukseen ja selasin kaikki netistä löytyvät arviot ja tutorialit läpi ja oon aivan himona tuohon Cuir Cannageen! Kiitosta vain! :D sitten kun vielä jaksais odottaa marraskuun loppupuolelle, silloin olisi pikkujouluristeily tulossa... ääääää!

    Vastaa

    0
    1. Ainakaan Silja Serenadella ei ollut tuota cuir cannagea valikoimissa (muut viisikot oli). Myyjä pahoitteli ja sanoi että valikoimat vaihtelee.

      Vastaa

      0
  9. P.s. se tulee olemaan mun ihka ensimmäinen viisikkoni, vaan ei suinkaan viimeinen ;)

    Vastaa

    0
  10. Ou nou!!! Ilkeää, ymmärrän kyllä! Olisin ollut samanlailla anelemassa ja tekemässä jotain diiliä heidän kanssaan. Sephora on mun lemppari, vähän tylsää kun sitä ei ole Suomessa tosin paras tarjonta Sephorassa on ehdottomasti Jenkeissä ja sieltä on tullut hamstrattua vaikka mitä!

    36 eurolla ei ehkä Dioria saa lentokentältä, mutta suosittelen silti tsekkaa luxus-kosmetiikkaa sieltä. Tulee vähän myöhään mutta esim. Helsinki-Vantaalla on vallan kilpailukykyiset hinnat verrattuina muihin kenttiin! Itse teen usein kosmetiikkaostoksia Helsinki-Vantaalla. :) Viime vuonna ostin Chanelin syksypaletin ja kun se maissa olisi maksanut jotain päälle 50 euroa niin sain sen kentällä (tosin tämä oli Munchenin kenttä) 40 eurolla. Nyt en muista mitä uusi Chanelin värikokoelma maksoi viime kuussa vieraillessani Helsinki-Vantaan kentällä mutta maissa se on yli 60 euroa! Huh!

    Anyways toivotaan, että vielä löydät Diorin alennuksessa, jos ei ihan noin halvalla, niin vähän kalliimmalla, vaikkapa Ateenan kentältä! :)

    Mukavaa matkan jatkoa! :D

    T.Sanna

    P.S. Ainahan voi myös tilata netistäkin ;)

    Vastaa

    0
    1. P.S. Ainahan voi myös tilata netistäkin ;)

      Tottakai, mutta 36 eurolla en ole Diorin viisikoita bongannut netin ihmemaassakaan sitten vuoden 2006... ;)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (71)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat