30.09.2014

Blogi-identiteetti

Minun piti tänään kirjoittaa blogilleni uusi kuvaus. Indiedays uudistuu ja meitä pyydettiin päivittämään blogin esittelyteksti - jos se päivitystä tuntuu kaipaavan.

Ja kai se on myönnettävä, ettei sivupalkkini esittelyteksti ollut enää pitkään vastannut blogin sisältöä. "Karkkipäivä on kosmetiikkablogi...." se teksti alkoi. Joo, käsitteleehän tämä kosmetiikkaa. Ja edelleen paljonkin - ainakin silloin kun olen "normaaliarjessa". Mutta kosmetiikkablogi? Onko Karkkipäivä enää kosmetiikkablogi? Joku lukijakin on joskus kommentoinut että vaihda toi teksti, ei tämä enää ole mikään kosmetiikkablogi.

Vastustin pitkään Karkkipäivän mieltämistä lifestyle-blogiksi. Minusta lifestyle-blogeissa pääroolissa on kirjoittaja itse. Niissä kerrotaan kirjoittajan elämästä; kodista, perheestä, sisustuksesta, vaatteista. Päiväkirjamaiseen tyyliin.  Ei Karkkipäivä ole sellainen. En minä ole täällä mikään päähenkilö. Ei täällä seurata elämääni.  Mutta totta on, että blogissa on jo pidempään ollut lifestyle-genren aineksia. Mitäpä muutakaan nuukailu, hiilihydraattitietoisuus ja kengännauhabudjetilla reissailu ovat kuin elämäntyyliä. ;) Tänne ne vain ovat pikkuhiljaa soluttautuneet, osaksi alunperin täysin kosmetiikkaan keskittynyttä blogia.

Mitä Karkkipäivästä sitten tänä päivänä pitäisi sanoa? Moni muukin bloggaaja on viime aikoina miettinyt paljon tätä genre-asiaa ja brändäystä. "Aloitin ruokabloggaajana mutta haluan nyt kirjoittaa myös liikunnasta - voinko tehdä niin? Mihin kategoriaan blogini sitten kuuluu?" Totta kai voit..! Minusta leimoihin ei ole hyvä kangistua. Itsekin koin pitkään huonoa omaatuntoa siitä että kirjoitin kosmetiikkablogiini ruoasta, mutta sitten oivalsin (kiitos myös lukuisten lukijakommenttien), että blogi saa kasvaa ja elää kirjoittajansa mukana. Sen kuuluukin tehdä niin. Sehän juuri on asia, joka kaiken kaupallistumisenkin keskellä vielä erottaa blogimedian aikakauslehtimediasta. Muotilehti on muotilehti eikä se voi yhtäkkiä muuttua kolmeksi kuukaudeksi Condé Nast Travelleriksi. Blogi voi.

Alkuperäisen teeman muuttaminen ja hylkääminen totaalisesti on blogimaailmassa kirjoittamaton "älä-tee-näin". Sen ymmärrän. Lukijat ovat alkaneet lukemaan blogiasi koska kirjoitat aiheesta X. Kelkan suuntaa vaihtamalla voivat lukijat helposti jäädä kyydistä. Ehkä heitä ei tippaakaan kiinnosta uusi aiheesi Y. Tietysti minäkin mielelläni pidän alkuperäiset kosmetiikkalukijani kelkassa. Onneksi aihe ei ole blogista mihinkään katoamassakaan - siitähän sitä kirjoittaa mikä innostaa ;) Jos Karkkipäivälle tarjottaisiin duunia vaikkapa jonkun matkalehden bloggarina, niin joutuisin toteamaan, "Pahoittelut, en valitettavasti voi mitenkään olla intoilematta myös uusista Diorin luomiväreistä tai edullisesta kynsilakkalöydöstä."

Mutta kyllä nyt on niin, että minun on aika luopua yksipuolisesta 'kosmetiikkablogi' -nimityksestä. Rohkenin pitkän harkinnan jälkeen kirjoittaa uuteen esittelytekstiini sanat; "Karkkipäivä on kauneus- ja lifestyle-blogi". Sillä sitähän se taitaa olla. Kosmetiikkapainotteinen, ruokaa ja matkailua sisältävä blogi. Jossa köyhäillään. :D Olisiko siinä tämän päivän Karkkipäivä? :)

Sanni_x_2

P.S. Herranjestas tuota mun Indiedaysin profiilikuvaa... Niin sitä ihminen muuttuu. Mun mielestä tuo kuva oli aivan mahtava silloin kun se otettiin (3 tai 4 vuotta sitten). Nyt en näe siinä minua ollenkaan. Kuka on tuo muovinen, jähmettynyt nainen rusetti päässä? Halusin kuvaan violettia ja karkkimaisen kaulakorun. Koska minähän rakastan violettia. Ja karkkikoru = Karkkipäivä. Tuossa kuvassa ei kuitenkaan ole minua pätkääkään. Oikea Sanni on enemmänkin tuo tuulihiuksinen, vähän auringossa patinoitunut, hammashymyä ikeniin saakka hymyilevä homssutäti. Onhan siellä se sininen rajaus kuitenkin muistuttamassa, että meikkiä pitää olla ;)

Aika ottaa uusi profiilikuva portaaliin?

53 comments on “Blogi-identiteetti”

 1. Hei just siks tätä luetaan, että tää on niinkuin kliseisesti sanotaan, total package :) Ja etenkin tuo laihialaisnäkökulma on tervetullut poikkeus blogien kulutuskeskeisessä maailmassa.

  Vastaa

  0
 2. Go Sanni! (Varsinkin näistä viimeisimmistä) Reissupäivityksistä huokuu semmoinen elämänilo, riemu siitä, että saa tehdä just sitä mistä nauttii :)

  Tykkään tässä blogissa tosi paljon siitä, että tää on kosmetiikkajuttujen ohella ollut aina myös kurkistusaukko sun elämään. Blogista tekee aina kiinnostavamman se, että siellä on takana joku "oikea ihminen", eikä tutoriaali- ja tuote-esittelyautomaatti.

  Apua, en keksi mitään nokkelaa loppulausetta. Mut halusin jakaa kommentin silti näköjään kolmeen osaan? :D

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Laura :) Olen niin iloinen että tykkäätte mun matkapäivityksistä...! Tiedättekö, minusta blogia on jotenkin helpompaa ja "stressittömämpää" päivittää reissussa, siis mieleen tulee niin paljon aiheita mistä voisi kirjoittaa että välillä saa ihan hillitä itseään ettei postaa kolmesti päivässä :D Tuntuu että on niin paljon mitä haluaisi jakaa...!

   Vastaa

   0
  2. Hei hei hei, et kyllä yhtään rajota mitään postausmääriä!
   Oon niin onnellinen, että Karkkipäivään tulee niin usein postauksia, oli aihe sitten mikä tahansa (vaikka kyllähän niitä kosmetiikkapostauksia eniten odottaa!) ;)

   Mua ei ainakaan haittaa yhtään jos päivässä tulee vaikka viis postausta. Pistääkö joku useampaa postausta per päivä pahakseen? Musta ne on ainakin vain iloisia yllätyksiä kaikki! :)

   Vastaa

   0
  3. :)

   ...mutta kyllä mä kuitenkin yritän hillitä ja pitäytyä max. kahdessa postauksessa per päivä. Vaikka kuinka tekeekin mieli jakaa kaikkea mikä on "mielen päällä" niin lopulta kuitenkin on järkevintä viettää se aika ulkona kuin sisällä koneen äärellä päivityksiä tekemässä...! :D

   Vastaa

   0
 3. Aloin muistaakseni seurata blogiasi vuoden 2009 aikana, eli aika alkuajoista ^_^ Taisi olla itseasiassa ensimmäinen blogi jota aloin säännöllisesti seurata. Olihan ne meikkijutut kivoja ja mielenkiintoisia, ja sain niistä monta vinkkiä, mutta itse tykkään kyllä siitä, mihin suuntaan Karkkipäivä on viiden vuoden aikana kehittynyt. Tykkään lukea meikkijuttuja, ruokajuttuja (olen saanut ihan älyttömästi vinkkejä vhh-ruokavalioon tästä blogista) ja matkailupostaukset sun muut on aivan ihania <3
  Uusi kuvaus sopii kuin nenä päähän :)

  Vastaa

  0
 4. Hmm, eka kommentti katosi bittiavaruuteen. Toivottavasti ei tuu tuplakommenttia :D

  Vastaa

  0
 5. Minusta tuo tuulitukka kuva on ihanan persoonallinen ja helposti lähestyttävä. :) paljon parempi kuin ylisiisti studiopönötyskuva!

  Vastaa

  0
 6. Moi Sanni!
  Mielestäni blogisi uusi määritelmä on erittäin onnistunut. Olet täysin oikeassa siinä että saat kirjoittaa juuri siitä mistä haluat, oli se sitten ruokaa, matkailua tai kosmetiikkaa - tämä on sinun blogisi ja omat mielenkiinnon kohteesi saavat näkyä, kuulua ja elää.
  Olen lukenut blogiasi ensimmäisistä postauksista lähtien. Sitä ennen olemme mahdollisesti vaihtaneet sanan tai pari eräällä keskustelupalstalla :) Olen viihtynyt blogisi matkassa hyvän aikaa eikä loppua näy - ja nykyään juuri ruokapostaukset ovat suosikkejani.
  Kiitos mahtavasta blogista, pidä hauskaa matkustellessa ja vietä ihana syksy!

  Vastaa

  0
  1. Sitä ennen olemme mahdollisesti vaihtaneet sanan tai pari eräällä keskustelupalstalla :)

   :) :)

   Kiitos Dis. Ihanaa syksyä sinnekin! On kuulema jo oikein kuulaita ja kirpeitä päiviä. :)

   Vastaa

   0
 7. Oikein osuva ja myös lämminhenkinen tuo uusi esittelytekstisi. Mä olen nauttinut blogisi kehityksestä ja seuraan jatkossakin. Karkkipäivä on minullekin hyvän mielen paikka! :)

  Vastaa

  0
 8. Ihana Sanni. TästäKIN tuli hyvälle tuulelle. Voisihan sitä toki päivittää hieman tuota profiilikuvaa kun kerta blogikin on kasvanut mukanasi :)

  Minä olen tullut kelkkaan kosmetiikan aikoihin, mutta en ole koskaan pistänyt pahakseni muita juttuja. Tykkään hirmuisesti ruokajutuista ja jotenkin näiden viimeisimpien reissujen aikana on matkajututkin alkanut kiinnostaa. Yleensä sytyn matkajutuille vain jos aihe on itselle ajankohtainen tai kohde sellainen mihin on ajatellut joskus menevänsä :)

  Vastaa

  0
  1. Voisihan sitä toki päivittää hieman tuota profiilikuvaa kun kerta blogikin on kasvanut mukanasi :)

   Todellakin. :)

   Ja banneria.... voih... Mä mietin sitä harva se viikko. Mutta bannerin vaihtaminen tuntuu niin.... työläältä... En vain keksi uutta aihetta joka kuvaisi blogia just sillä oikealla tavalla... Haluanko siihen poneja? Meikkejä? Auringonlaskun Santorinilla? Tonnikalapurkin? :D

   Vastaa

   0
  2. Entä jos tekisit niinkuin MouMou joskus ja pyytäisit lukijoita suunnittelemaan sulle uuden bannerin? Tai voishan sen toki järkkäillä vaikka kisana, sulta varmaan löytyis kaapeista joku kiva kosmetiikka-pläjäys palkinnoksi. Sitä kautta vois saada hyviä ideoita ja päätyä jopa sellaiseen vaihtoehtoon mitä ei ole ensin tullut ajatelleeksi :)

   Vastaa

   0
  3. Entä jos tekisit niinkuin MouMou joskus ja pyytäisit lukijoita suunnittelemaan sulle uuden bannerin? Tai voishan sen toki järkkäillä vaikka kisana

   Mulla onkin itse asiassa joskus muinoin ollut tuollainen bannerikisa :) Juuri ennen Indiedaysiin liittymistä.

   Huomasin kuitenkin tuon kisan banneriehdokkaita katsellessa, että mulle tuli paha mieli kun kaikki eivät voineet voittaa. Mä olen tällainen hirveä lässy. :( Koen helposti pahaa mieltä toisten puolesta. Kun tuohon kilpailuun tuli silloin niin mielettömän upeita ehdokkaita joista näki että sen tekijä oli nähnyt paljon vaivaa, niin mulle tuli lopulta surku mieli kaikkien puolesta jotka eivät voittaneet... Niin en ehkä jotenkin mielellään enää järjestä sellaista.

   Mä olen tällainen ylisentimentaali nössö, I know. :/

   Vastaa

   0
 9. Tuulikuva profiilikuvaksi, joo! Jos rupeat säätämään, että haluat profiilikuvan joka kertoo samat asiat kuin tuulikuva mutta täyttää kaikki ammattimaisen profiilikuvan kriteerit, niin pahoin pelkään, ettei tuotos sitten kerrokaan sinusta sen enempää kuin nykyinen rusettikuva :) Tuulikuva vain on niin ihana - ja tosiaan vaikuttaa niin sinämäiseltä!

  Vastaa

  0
  1. Näinhän se on ettei studiossa useinkaan saa ikuistettua kuvattavan persoonaa (joku valokuvaaja voi nyt varmasti olla ihan eri mieltä :P), tilanne on niin "keinotekoinen". Harva pystyy studio-oloissa rentoutumaan niin että se todellinen "minä" tulee esiin ilmeissä ja olemuksessa.

   Vastaa

   0
 10. Kielipoliisista päivää! En kerta kaikkiaan voi jättää mainitsematta, että "kauneus- ja lifestyle-blogi" kirjoitetaan em. tavalla ilman välilyöntiä tuon lifestyle-sanan jälkeen. :)

  P.S. Minäkin tykkään siitä, että blogiisi on tullut lisää ulottuvuuksia mm. matkailun ja ruokajuttujen myötä!

  Vastaa

  0
  1. Kielipoliisista päivää! En kerta kaikkiaan voi jättää mainitsematta, että “kauneus- ja lifestyle-blogi” kirjoitetaan em. tavalla ilman välilyöntiä tuon lifestyle-sanan jälkeen. :)

   Olet oikeassa :) Tiesinkin tuon, ja huomasin ylimääräisen välilyönnin - jaksamatta korjata :D Mutta kyllähän se on poliisin ojennuksesta pakko korjata ^_^

   Vastaa

   0
 11. Juuri tänään päivemmällä jätin kommenttia johonkin vuoden 2009 postaukseen ja kerroin, kuinka kiinnostavaa on nähdä, miten blogi ja sinä olette kasvaneet vuosien varrella. Sairaslomani ajankuluksi olen nimittäin alkanut lukea blogia läpi alusta asti. Tykkään sun blogista tosi paljon. Kirjoitat hyvin, sun teksti on rikasta ja aiheet just hyviä. Ihanaa, että vuosien varrella ollaan päästy vähän kurkkimaan sun elämäänkin. Sun blogi on ainoa seuraamistani blogeista, jonka tekstejä oikeasti odotan. Onnekseni sulla on tosi tiivis tahti ollut viime aikoina. Vaikutat tosi lämpimältä ja maanläheiseltä ihmiseltä. Musta olisi tosi ihanaa tavata sut Sanni :) Tulipas hehkutusta, mutta ansaitset sen!

  Vastaa

  0
  1. Voi mikä kommentti heti ensimmäiseksi aamulla...! :) (Luen siis tätä juuri heränneenä.) Voi kiitos Pisamiina :)

   Vastaa

   0
 12. Heippa Sanni!
  Minä, kuten ilmeisesti moni muukin lukija, olen tullut "kyytiin" jo blogisi alkuaikoina, silloin kun tämä oli vielä kosmetiikkablogi. Nyt olen jättänyt kosmetiikkafriikkeilyn ja niihin liittyvien blogien lukemisen. Syy, minkä takia edelleen luen blogiasi, on juuri kaikki nämä muut postaukset. Laihialainen elämänasenne on itselläni myös kovin sydäntä lähellä ja ruokapostauksista saa kivoja vinkkejä, vaikken mitään vhh-ruokavaliota noudatakaan. Matkajutut ovat myös ihania! Eli minä olen vain mielissäni blogisi kehityskulusta:) Suuri kiitos sinulle, kun jaat palan elämästäsi meille lukijoille.
  Suurin kiitos tulee kuitenkin tonnikalapullista! En olisi ikinä uskonut, että ko. aineksista tulee niin maukas tuotos. Ovat kyllä jääneet säännölliselle ruokalistalle :)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Emmi, tosi kiva kuulla :)

   Ja nuo tonnikalapullat... :D Jos Karkkipäivä jostain tulee jäämään Suomen blogihistoriaan niin varmaan juuri noiden tonnaripullien ansiosta..! ^_^ Mistään en saa niin säännöllisesti kiitosta kuin tuosta ohjeesta :)

   Vastaa

   0
 13. Itse tykkään tämän blogin pohdiskelevasta tyylistä. Itse en todennäköisesti ryhtyisi karppaamaan tai lähtisi pikkubudjetilla Kreikkaan, mutta silti luen uskollisesti nekin jutut. Osaat kirjoittaa niin hyvin! Osittain ilmiö voi liittyä siihenkin, että ihminen juttujen takana alkaa tuntua tutultua ja ainakin minä olen aidosti kiinnostunut, mitä Sannille kuuluu. :) Toivottavasti kosmetiikka- ja kauneusaiheiset jutut eivät kuitenkaan kokonaan lopu, sillä niiden takia itse aloin Karkkipäivää lukea. Aika harvoin olen itse mitään kommentoinut, mutta pitkään ollut uskollinen lukijasi. :)

  Sinä muuten sait ainakin minut kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta. Ennen Karkkipäivää ajattelin, että luonnonkosmetiikka on huonolaatuista ja haisee pahalta. Ja kyllähän tuollaisiakin tuotteita löytyy, mutta sitten on niitä toisenlaisia, ihania. ;) Nykyään taas ei tulisi mieleenkään pistää naamaan muuta kuin luomurasvaa.

  Välillä minulle tulee mieleen, mietitkö liikaa muiden mielipiteitä? Esim. tämän blogin suhteen? Tietysti kaikki miettivät muiden mielipiteitä, mutta blogin suosio tulee tietysti ilmi aika raadollisella - ilkeitä kommentteja tai kommenttien/lukijoiden väheneminen. Olet esimerikiksi mainunnut aika monta kertaa, että tekstit keskittyvät nyt Kreikkaan eivätkä kosmetiikkaan. Mielestäni kerta riittää, jos se jollekulle mielipahaa aiheuttaa. Olen itse aivan samanlainen, selittelen tekojani ihan liikaa ja olen usein liian kiltti, mukautuvainen ja pehmeä. Ole ylpeä siitä mitä teet ja kuka olet ja anna palaa! :)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Anna :) Ei pelkoa kosmetiikka- ja kauneusaiheiden katoamisesta, ne ovat aina kuuluneet suurimpiin kiinnostuksen kohteisiini elämässä varhaisteinistä saakka :) Luontaisesti sitä tietysti kirjoittaa siitä mikä eniten kiinnostaa ja herättää paljon ajatuksia. En usko että voisin kitkeä kosmetiikkafriikkeyttä itsestäni vaikka kuinka yrittäisin. ^_^

   Välillä minulle tulee mieleen, mietitkö liikaa muiden mielipiteitä? Esim. tämän blogin suhteen?

   Kyllä, mietin minä. Luulen, että melkein jokainen bloggaaja voi allekirjoittaa tämän. Ei siitä pääse mihinkään. Vaikka kuinka tiedän, että voin ja saan kirjoittaa ihan mistä haluan, en voi karistaa sitä tunnetta että olen "tilivelvollinen" blogin alkuperäiselle lukijakunnalle aihevalinnoistani ja koen tarvetta selittää miksi nyt valitsen niin tai näin. Ei siinä oikein mitään järkeä ole, mutta varmasti jokainen blogia kirjoittava tietää tunteen.

   Vastaa

   0
 14. Heh. Blogisi kuvauksen muuttamisen myötä minä pääsen eroon lievästä identiteettikriisistäni! On nimittäin ollut kummallista lukea kosmetiikkablogia, kun kosmetiikka ei juuri kiinnosta. Aikanaan päädyin tännen jonkin luonnonkosmetiikkajutun perässä, mutta nämä matkustelua käsittelevät jutut ovat aivan huippuja ja tykkään niitä kovasti lukea. Ja tosiaan, kuten joku muukin jo sanoi, tuot mukavasti myös vaihtelua kulutuskeskeisyyteen, jota blogeista löytyy nykyisin ihan hirmuisen paljon.

  Hyviä saariretkeilyjä!

  Vastaa

  0
 15. 100% samaa mieltä että on tämän blogin rikkaus että pääsemme tutustumaan myös sinun persoonasi ja elämäsi kosmetiikkajuttujen takana. Vaikka tulin tänne alunperin luonnonkosmetiikan houkuttelemana, niin tykkään ihan hulluna matkajutuista ja kaikista enemmän ja vähemmän syvällisistä pohdinnoista. Myös laihialaisjutut on pinnallisen blogimaailman suola. Karkkipäivä on paras <3

  Vastaa

  0
 16. Hei Sanni!
  Löysin blogisi 3-4 vuotta sitten etsiessäni juuri kosmetiikkamaailmasta innostuneena kosmetiikka-aiheisia blogeja. Siitä asti Karkkipäivä on ollut lempparini, se jonka käyn aina ensimmäisenä katsastamassa!

  En ole ikinä ollut mikään lifestyle-blogien fani, mutta sinun matkustus- ja ruokajutut ovat olleet aina mielenkiintoista luettavaa. Ohjeillasi on tullut tehtyä mm. tonnikalapullia ja uunipuuroa, ja hyviä on tullut!

  Sinulla on todella mukava ja luonteva tapa kirjoittaa, ja kuviakin on juuri sopivasti ja ne ovat hyvälaatuisia.
  Jatka samaan malliin! :)

  Vastaa

  0
 17. Tuo uusi blogikuvaus on just hyvä! Siksi Karkkipäivä onkin suosikkini, kun tässä on muutakin kuin sitä kosmetiikkaa (vaikka kosmetiikkaa toki rakastankin). Pelkästään henkilöön itseensä keskittyvää lifestyle-blogia en taas jaksaisi lukea, mutta tämä ei onneksi olekaan sellainen. Olet esillä juuri sopivasti :)

  Ja ihanaa, kun jaksat paneutua aiheisiin niin täysillä. Postauksesi eivät ole sellaista pinnallista blogin täytettä. Plussaa vielä siitä, että olet erittäin hyvä kirjoittaja :)

  Karkkipäivä on siis kaikin puolin mahtava paketti!

  Vastaa

  0
  1. Tätä ei voi muuta kuin kompata! :) En ole vielä löytänyt yhtäkään bloggaajaa, joka saisi teksteihinsä samanlaista aitoa ystävällisyyttä ja mielenkiintoisuutta niin kuin sä, Sanni.

   Vastaa

   0
 18. Tämä blogi on ihana, koska käsittelet kaikkia aiheita, jotka minua kiinnostavat. Okei, tähtitiede puuttuu, mutta sen fixin saan kyllä muualtakin. :D Go with the flow, kyllä ainakin minä pysyn mukana! :)

  Vastaa

  0
 19. Sanni, oot ihan mielettoman ihana sellaisena kuin oot. Parasta on miten intoilet jutuista, etka kirjoita vakisin sellaisesta mika ei kiinnosta.

  Vastaa

  0
 20. Miksi pitää määritellä jotain? Noh juuri siksi mitä selititkin, mutta silti.

  Itse olen satunnaisesti seurannut blogiasi muutaman vuoden, en siis lähtenyt kelkkaan mukaan alusta, sillä seurasin tuolloin toisia blogeja ja lisäksi luin enemmän silloin ulkomaalaisia blogeja. Vieläkin seuraan enemmän tiettyjä ulkomaisia kauneusbloggareita mutta viime aikoina on tullut naputeltua sinun blogillesi! :) Ehkä se johtuu siitä, että olen matti myöhäisenä alkanut kiinnostumaan luonnon kosmetiikasta ja olet saman ikäinen. Lisäksi mielenkiinnon aiheesi ovat aika samanlaisia. Jos itselläni olisi blogi, aiheet liippaisivat läheltä myös. :) Tunnustan, en myöskään jaksa lueskella enää muiden uusista Louis Vuittoneista ja Mulberreista ja massista mitä vain riittää ja riittää. Eli pennin venytysblogit ovat paljon enemmän mieleen tällaiselle keskiluokan kansalaiselle! :D Reissutkin kuulostavat kiinnostavimmilta ja aidoilta, kun ei reissukuvat ole täynnä shamppanjalaseja ja viiden tähden hotellin sisustusta.;)

  No anyways, jatka samaan malliin, kyllä täällä yksi lukija on jatkossakin! :)

  Mukavaa reissun jatkoa! :)

  Terkuin,

  Sanna

  P.S. Ai niin violetti on myös mun lemppari! :D

  Vastaa

  0
 21. Täällä ainakin luetaan blogiasi juurikin matkailupostauksien takia! Varsinkin tuo tyyli matkustaa kiinnostaa paljon ( mahdollisimman edullinen ja itsekseen tutkaillen)
  Blogisi on muutenkin sellainen iloinen ja omanlainen, keep this way;)

  Vastaa

  0
 22. Juuri blogin aloittaneena olen itsekin pohtinut, että mitäs jos haluan kirjoittaa muustakin kuin kosmetiikasta. Päädyin siihen tulokseen, että minun blogi, minun säännöt :). Blogi muuttuu kiinnostusten mukana eikä blogin aihealueen laajennukset haittaa.

  Vastaa

  0
 23. Blogisi on yksi Suomen parhaita, minusta jopa paras. Aikoinaan luin blogiasi kosmetiikka- ja meikkauskiinnostuksen vuoksi, mutta tässä Karkkipäivän temaattisen laajenemisen myötä omatkin mielenkiintoni ovat muuttuneet ja näemmä seurailevat blogiasi. :) Ulkonäkö ja kulutus ei enää niin kiinnosta, siksi on mukavaa lukea maltillisesta elämäntyylistä. Ruoasta, liikunnasta ja varsinkin matkailusta sekä kaikenlaisesta pohdinnasta on mukava lukea. Kiitos siis erinomaisesta blogista!

  Vastaa

  0
 24. nyt iski identiteettikriisi... olenko mä muka tyyppi, joka lukee päivittäin jotain lifestyle-blogia?* ;) :D jos minä saisin antaa määritelmän Karkkipäivälle niin se vois olla vaikka Sannin sekametelisoppa, niin onnellinen ja riemunkirjava sekoitus hyvää fiilistä ja kaikkee hauskaa tää blogi on n_n

  * mulle lifestyle assosioituu sliipattuihin juttuihin, epäaitouteen ja joittenkin laukkujen perässä juoksemiseen. mutta en tiedä kun en lue, assosiaationi voi olla täysin vääräkin :)

  Vastaa

  0
 25. Musta se, mikä nostaa Karkkipäivän muiden kosmetiikkablogien yläpuolelle on ehdottomasti kulutuskriittisyys ja avoimesti kosmetiikkamainontaa ruotiva tyyli!! Lisää tätä! Aihepiiri on kuitenkin usein niin "hömpäntäyteinen", että on ihanaa lukea "asiallista" ja "tieteellistä" juttua siitä.
  Samoin vege-VHH -jutut on mun makuun, tosin omaan ruokavalioon liikaa maitotuotteita ja kalaa, mutta tykkään silti lukea safka- (ja treeni-) juttuja.

  Kengännauhabudjetilla matkailu on kanssa lähinnä sydäntä, ja kun lukee sun juttuja, niin se myös motivoi pihistelemään!

  Oot mun idoli! Kiitokset hyvästä blogista <33

  Vastaa

  0
 26. Mä aloin lukea sun blogiasin monen muun kynsi- ja kosmetiikkablogin kanssa 2009, kun olin turvaamassa rauhaa ja tarvitsin kaiken sen äijäilyn keskelle vähän "tyttöjen juttuja". Nyt kiinnostukseni kosmetiikkaa kohtaan on päässyt vähän laantumaan, ja sinun blogisi on enää ainoa sen ajan suosikeistani, jota jaksan lukea. Luulen, että syynä on se, että sinä ja blogisi olette muuttuneet minun kanssani samaan tahtiin.

  Eli minä ainakin vain hurraan sun lifestyle-blogiudellesi. Jee jee! :)

  Vastaa

  0
 27. Hmm..en yleensä juuri kommentoi, kunhan luen vaan. Mutta ehkä nyt uuden kuvauksenkin kunniaksi voisin sanoa: Sä olet mun idoli! Mun puolesta voit kirjoittaa ihan mitä vaan, mistä vaan ja milloin vaan. Mä olen aina kertakaikkiaan rakastanut tätä blogia <3

  Vastaa

  0
 28. Lämpimät ja iloiset kiitokset vielä yhteisesti kaikille lopuillekin kommentin jättäneille, pahoittelen etten ehdi vastaamaan jokaiseen erikseen, mutta tiedätte että olen kaikki lukenut suurella arvostuksella! :) <3 Kiitos teille!

  P.S. "Sannin sekametelisoppa" kuulostaa kyllä oikein hyvältä määritelmältä Karkkipäivälle :D

  Vastaa

  0
 29. Kommentoidaan nyt vaikka tähän juttuun, johon asiani voisi jotenkin sanoa liittyvän. :-P Itse olen kyllä edelleen enemmän kiinnostunut meikeistä ja myös tuotteista, en tosin erityisesti luonnonkosmetiikasta, mutta osaan kyllä hypätä ei-niin-minua-kiinnostavat jutut yli. Ja taas pitänee vähän pyytää anteeksi pitkää kommenttia. :D

  Mutta jotain kertonee blogiaddiktiosta se, että nyt kun olen nähnyt taas uusia Lumenen Natural Code -luomiväritrioja kaupoissa, odotan innolla, josko sinulta tulisi vastaavanlaisia postauksia kuin kaksien aikaisempien kohdalla. En tiedä, onko sinulle niitä edes tarjottu (luulisi Lumenen tajuavan) tai haluatko/ehtisitkö sellaista edes tehdä, kunhan nyt palaat joskus Suomeen, mutta ajattelin kertoa, että ainakin yksi innokas lukija löytyisi.

  Jos et ole vielä niitä nähnyt (tai joku muu ei ole), niin voin kertoa, että niistä löytyy vähän enemmän mielikuvitusta kuin edellisistä, mutta vähemmän kuin ensimmäisistä(?). Pari-kolme olisi sellaista, jotka mielelläni haluaisin nähdä jonkun luomilla. Sen verran jäi harmittamaan se Goddess-missaus aikoinaan, että olen sen jälkeen katsellut noitakin paletteja vähän tarkemmin, että löytyykö niistä samantapaista sävyä tai muuten "jännää" yhdistelmää. (Testerit puuttuivat vielä kaupasta, joten en päässyt swatchailemaan.) Jos pigmenttiä on tarpeeksi, joudun ehkä harkitsemaan parin trion hankkimista jossain vaiheessa. Perus-Beauty näytti jotenkin erityisen nätiltä ja pari muuta tarpeeksi "erilaisilta", hintaansa nähden ainakin. Ja ovathan ne käteviä ja pieniä säilöäkin.

  Ne vanhat triot ovat minulle jotenkin "fiilismeikkejä": helppoja ja halpoja mutta sävyissä on mielikuvitusta tavallista enemmän. Olisi ollut hauskaa käyttää niitä nuorena ja edelleenkin haluaisin suositella varsinkin noita uusia aloitteleville meikkaajille. Ehkä myös se houkuttelee, että kun valitsee yhden trion (jonka voi heittää huoletta meikkipussiinkin), niin sillä saa nopeasti tietynlaisen meikin, eikä värejä tarvitse enää miettiä. Vaikka muuten tykkään Isadoran viisikoista ja kvarteteista, niin ne vaativat jo heti hieman pohtimista, 88-paletista puhumattakaan. Luomivärien runsaudessa on huonotkin puolensa. :-)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vain pitkästä kommentista :) Älä ihmeessä pyydä anteeksi :D

   Minulle ei ole tarjottu uusia Natural Coden meikkejä (onko ne triot taas uusiutuneet..? Onko ne siis uudempia kuin nämä?), mutta olen Lumenen automaattisella postituslistalla joten ne ovat saattaneet saapua kotiin tällä välin kun olen Kreikassa. 2,5 viikon kuluttua selviää :)

   Vastaa

   0
  2. Kyllä, täältä näkee uuden tyylin: http://www.lumene.com/fi/eye-dramatizer-trio-luomivari-0

   Tietysti näemme vain yhden trion kai kymmenestä, nettisivuihin saisi Lumene panostaa enemmän. Mutta tosiaan olen nähnyt niitä nyt vasta vain yhdessä kaupassa, eli todella uudesta jutusta on kyse, tulivat ehkä viime viikolla? Ehkä sielläkin todettiin, että valikoima voisi olla monipuolisempi. Mutta elättelen siis edelleen toivoa... :-)

   Vastaa

   0
 30. Mun mielestä tuo lettipäinen indiedays profiilikuva ei ole ikinä ollut sinun näköisesi. Ehdotan sitä hiustenvärjäys mökkikuvaa vuosien takaa, mitä joku lukijakin kommentoi elämänmakuiseksi. Sillä sitähän Karkkipäivä juuri on. Sinun elämääsi. Kuka sen sitten minkäkinlaisten linssien läpi näkeekään...

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)