30.09.2014

Ajatuksia tuulessa

Tuuli jatkui tänään. Oli ensimmäinen oikeasti viileä päivä matkalla.

...ja ennen kuin joku hermostuu, huomiseksi on luvassa kosmetiikkapostaus ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitoin päälle kaksi pitkähihaista ja kaksi takkia. Vedin hupun tiukasti päähän. Olin suunnitellut käveleväni Ano Merian kylään mutta tuuli oli hiukan liian navakka jotta retki olisi ollut miellyttävä. Kävelin sen sijaan Panagian kirkolle niinkuin eilenkin. Niitä maisemia katsoo mielellään kerran jos toisenkin.

.

[vimeo 107506730 w=600 h=338]

.

Viivyin huipulla kaksi tuntia. Istuin vain katsomassa kylää ja merta. Aurinko paistoi ja lämmitti minut tuulen läpi. Alas päästyäni oli melkein kuuma. Otin takit pois.

(Äiti - älä katso tuota videota. Kyllä mä olin oikeasti niin reunalla.)

Windy_Folegandros

Yritin ottaa selfieitä merimaisemalla. Meri on niin upean värinen.

Kaksi italialaisturistia kulki ohi ja tarjoutui ottamaan kuvan. Eivät ymmärtäneet että näiden oli tarkoituskin olla itseotetun näköisiä. ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi sininen 1,30€:n rajauskynäni ei pysy. Tuulisena päivänä kesto on näinkin hyvä.

Hikisenä päivänä rajaus leviää luomelle kauttaaltaan. Sain havaita tämän kiusallisesti Santorinille saapuessa, kun olin meikannut kynällä ensimmäistä kertaa. Lukija-Outi tapasi meikkibloggaajan jonka silmät näyttivät 6-vuotiaan meikkaamilta.

Folegandros2909

Kävelyllä ajattelin, että juuri tämä on parasta yksin matkustamisessa. Vain minä ja ajatukset. Voi pysähtyä mihin tahansa mietiskelemään niin pitkäksi aikaa kuin haluaa. Se ei häiritse ketään. Huomio ei jakaudu seuralaisiin, sen voi keskittää täysin ympärillä olevan havaitsemiseen, kokemiseen.

Menin hautausmaalle. Tykkään hautaismaista kovasti, etenkin ulkomailla ne ovat todella kauniita. Kreikassa haudoilla on lähes aina edesmenneen kuva. Usein ne ovat virallisia muotokuvia, mutta joukossa on myös henkilökohtaisempia valokuvia. Mies hymyilee kalasaaliinsa kanssa. Merikapteeni seisoo laivan kannella ja katsoo ulapalle. Täti katselee arvoituksellisesti kukkapensaiden keskeltä. Kuvat tuovat ihmisten elämän jotenkin niin lähelle. Jään katsomaan hautoja pitkäksi aikaa. Mietin millaisia ihmisiä he ovat olleet. Mitä he ovat ajatelleet juuri kuvanottohetkellä...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Folegandroksen Kastrosta löytyy ovi minulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saako kerrankin sanoa että tykkää omasta kuvastaan? Pidän tästä kuvasta.

Tämä on jotenkin niin minä nyt.

Folegandros2909_3

Minulla oli tänään todella hyvä olo. Tuulesta ja kylmästä huolimatta. Folegandros on niitä paikkoja, joissa on sitä jotain erityistä. Koen täällä samanlaista levollista viehätystä kuin Paroksella.

Kun istuin ylhäällä Panagialla, minusta tuntui samalta kuin istuessani Parikian Kastron laella. Minulla ei ollut kiire mihinkään. Tällaisia hetkiä varten minä matkustan. En siksi, että näkisin aina vain uusia paikkoja. Vaan jotta löytäisin paikkoja, joihin haluan palata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 comments on “Ajatuksia tuulessa”

 1. Tulin taas kertomaan että nämä sinun matkapostaukset on IHANIA! Parasta mitä täällä blogistaniassa on!♥ Ilostun suuresti kun huomaan että uusi postaus matkaltasi on tullut. Kiitos Sanni!

  Vastaa

  0
 2. Ihanaa että taas oli tullut uusi reissupostaus! Nää on niin ihania lukea, ja kuvia voisin katsoa loputtomiin <3

  Vastaa

  0
 3. Ei voi kuin yhtyä edellisiin kommentoijiin :) Nämä matkapostaukset ovat niin tunnelmallisia! Nyt tuntuu kuin olisi itsekin raikkaan tuulen tuivertama ja tuulettama, sisältä seesteinen. Aiemmista aamukahvihetkistäsi tuli myös ihmeen voimakas mielikuva ja mielihyvä. Minä en matkustele, mutta postauksesi nostavat mieleen muistoja jostain nuoresta aikuisuudesta. Yksin matkailu on kyllä mahtavaa! Mä tosin en nuorena älynnyt tuota, että jos on yksin, kannattaa olla liikkeellä eikä jämähtää samaan paikkaan pitkäksi aikaa, vaikka paikka olisikin sinänsä mieluisa. Hautausmaat olivat muuten minunkin suosikkikohteitani, kun nuorena kuljeskelin vierailla mailla. Valokuvat hautausmaalla tekevät elämän ja kuoleman kokonaisuudesta lohdullisen, jopa elämäniloisen.

  Vastaa

  0
 4. Näkeepä sun kasvojen ihosta hyvin, että oot saanut paljon aurinkoa. Meinaan talvisin et ole ollenkaan noin ryppyinen! :D Aurinko vanhentaa silmissä...

  Vastaa

  0
  1. Äh, miten joku jaksaa etsiä jotain ryppyjä kuvasta, kun pointti on, että siinä näkyy selvästi onnellinen ja kaunis nainen! Ja ihanan tasainen iho! Hieno kuva ja fiilis koko tekstissä.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (59)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)