26.03.2014

Vertailussa primerit - joukossa uusi suosikki

Primerit eli meikinpohjustusvoiteet eivät kuulu henkilökohtaisiin suosikkituotteisiini. En ole sellaisia koskaan käyttänyt koska en koe sellaista tarvitsevani, mutta monille tämä tuoteryhmä on yksi ehdottomia meikin kulmakivia. Minkä ymmärrän enemmän kuin loistavasti. Oikealla tuotteella meikin saa todellakin kestämään kauemmin, ihon pinnan taiottua sileäksi, kiiltoa hillittyä ja hipiälle tuotua upeaa kuultoa.

Primereita on pääasiallisesti kahdenlaisia; meikin kestoa lisääviä joiden tärkein raaka-aine on silikoni, ja ihoa heleyttäviä, joissa ei välttämättä tarvita silikonia lainkaan. Jälkimmäisten tärkein ainesosa on helmiäispigmentti ja/tai muunlaiset kiiltopartikkelit. Tässä jutussa paneudutaan meikin kestoa lisääviin primereihin. Tosin muutama niistä tuo myös jonkun verran kuultoa.

Primerit

Olen saanut blogin kautta erinäisiä primereita, joista valitsin tähän juttuun kolme; IsaDoran, Dermosilin ja Kicksin. L'Orealin Studio Secrets Primerin olen joskus hankkinut itse satunnaisia keikkameikkauksia varten.

Kaikki neljä ovat silikonipohjaisia mutta hyvin erilaisilla koostumuksilla.

Primerit vertailu

.

Dermosil primer

Dermosilin Primer on joukon kuivin.

Inci: cyclopentasiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, polymethyl methacrylate, caprylic/capric triglyceride, diacetyl boldine, väripigmenttejä, mica, triethoxycaprylylsilane.

Ainesosaluettelostakin näkee, ettei voide sisällä juuri mitään kosteuttavaa. Tuubia täytyy muistaa ravistaa (se lukee pakkauksessakin) tai aine tulee ulos epätasaisena "lörönä".

Primerit_Dermosil_kuivuus

Minun iholleni Dermosil jättää helposti kuivan näköisiä kohtia. Myös kämmenselälle kokeillessa tulos on sama. Iho jää hyvin mattaiseksi. Silikonikoostumus häivyttää huokosia, mutta vain kevyesti. Vahvempaan blurraukseen vaaditaan paksumpi koostumus. Hyvin peruskamaa.

Kenelle? Erittäin rasvoittuvalle iholle joka ei ole pintakuiva. Plussaa kotimaisuudesta ja hajusteettomuudesta.

Studio Secrets Primer

L'Orealin Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer on jo vuosia ollut yksi markettipuolen suosituimpia meikinpohjustajia. Eikä ihme. Tämä tökötti nimittäin toimii.

Inci: cyclohexasiloxane, dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica, acrylates copolymer, disodium stearoyl glutamate, aluminum hydroxide, väripigmenttejä.

Sen erittäin paksu, moussemainen koostumus täyttää huokoset supertehokkaasti, tasoittaa ihon pinnan karheudet ja häivyttää juonteita. Vaaleanpunainen pigmentti heleyttää ihoa. MUTTA. Studio Secrets rullaa ja murustuu helposti. Sitä täytyy annostella hyvin vähän kerrallaan ja mielellään vähän lämmittää koostumusta sormien välissä ennen kasvojen iholle viemistä. Joidenkin iholle se myös on liian kuivaa.

Studio Secrets before after

Studio Secrets sisareni leualla - ennen ja jälkeen.

Kenelle? Suurihuokoiselle, karhealle, juonteiselle ja epätasaiselle iholle. Ei ihanteellisin kuivalle iholle.

Tähän tuotteeseen luotan ja tulen käyttämään asiakasmeikkauksissa jatkossakin. Mutta - suurin suosikkini on vielä tuonnempana.

Kicks Face Primer

Kicks Face Primer yllättää kosteuttavan tuntuisella, voidemaisella koostumuksellaan. Tunsin jo ennen inciin katsomista että tämä beibi on aivan erilainen. Ja kyllä - pakkaustekstissäkin lukee "hydrating and nourishing formula".

Inci: aqua, talc, ethylhexyl methoxycinnamate, phenyl trimethicone, isopropyl isostearate, dimethicone, steareth-2, mica, steareth-21, cyclopentasiloxane, magnesium aluminum silicate, phenoxyethanol, glycerin, diglycerin, sodium dehydroxyacetate, xanthan gum, benzoic acid, disodium edta, lactic acid, dehydroacetic acid, parfum, glucose, benzimidazole diamond amidoethyl urea carbamoyl propyl polymethylsilsesquoxane, ethylhexylglycerin, titaanidioksidi.

Tästä minulla ei valitettavasti ole ihokuvaa, mutta pinta jää kauniin kuulaaksi ja huokoset tasoittuvat kevyesti. Voide kuivuu hetkessä samettisen himmeäksi, mutta ei kuitenkaan yhtään kuivaksi. Erittäin miellyttävän tuntuinen koostumus ja kaunis pinta.

Kenelle? Henkilölle, jolla ei ole ihossa paljon tasoitettavaa tai näkyviä huokosia, mutta jolla on ongelmia meikin keston kanssa. Sopii myös pintakuivalle iholle (todella kuivasta en osaa sanoa).

IsaDora Undercover face primer

Ja sitten päästäänkin uuteen ihastukseeni, josta jo tuossa Dermablend makeover -postauksessa vähän vihjasin.

IsaDoran Undercover Face Primer.

Minulla on ollut tämä primer jo ties kuinka kauan, mutta koska primerit eivät tosiaan yleisesti kuulu suurimpiin kiinnostukseni kohteisiin, en ollut edes jaksanut korkata sitä. Olin jo suunnilleen unohtanut sen olemassaolon, kun se yksi päivä osui taas silmiini "Testausta Odottavien" laatikossa.

No kokeillaan nyt tämäkin pois, ajattelin. Ja jopas..! Koostumus hurmasi minut kertalaakista.

Ensifiilis: sileää, todella miellyttävästi liukuvaa ja kauniisti levittyvää, upea pinta, ei yhtään kuivaa vaikka kuitenkin "jämäkkää", ei rullaa...

Muutamalla sanalla sanoen: tätä tuotetta luulisin kalliiksi luksustuotteeksi jos testaisin sokkona! Todellakin "selektiivinen" tuntu.

Isadora Undercover primer

Undercover ihollani

Inci on niiiiiin pitkä että en jaksa sitä kokonaan tähän kirjoittaa, laitan ekan neljänneksen: aqua, dimethicone, isododecane, silica, hd/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polysilicone-11, castor oil bis-hydroxypropyl dimethicone esters, coco-caprylate/caprate, nylon-12, cucumis sativus fruit extract, rosmarinus officinalis leaf water, butylene glycol jne.

Undercoverin incissä on Kicksin tavoin vettä (ja muitakin kosteuttavia ainesosia), mikä selittää sen erilaisen tunnun verrattuna perus-silikonipohjaisiin primereihin. Undercoveriin on näköjään jopa leivottu kasviuutteitakin. Niiden merkityksellisyydestä en mene sanomaan (noh, en usko että ne olennaisesti tuotteen toimivuuteen vaikuttavat :D), mutta selvästi koostumukseen on panostettu. Näin moniainesosaiseen primeriin en ole vielä aiemmin törmännyt. Olivat kaikki incin kymmenet ainesosat perusteltuja eli ei, tässä on VOITTAJATUOTE. Ihan älyttömän hyvän tuntuinen primer. En voi muuta sanoa.

IsaDora Undercover before after

Tässä Undercover-vertailu siskoni kasvoilla. Ylempänä paljas iho, alempana Undercover-iho. Huokoset ovat häivyttyneet ja ihon sävy tasoittunut. Ihon pinta on sileä. Voide ei ole rullannut kertaakaan eri kokeilujen yhteydessä.

Yhtä tehokkaasti Undercover ei huokosia blurraa kuin L'Orealin Studio Secrets, mutta se on tietysti koostumuskysymys. Studio Secrets on hyvin paksua ja täyttää huokoset massallaan. Itse pidän Undercoverin notkeasta ja "kosteamman" tuntuisesta koostumuksesta paljon enemmän.

IsaDoraUndercover_beforeafter2

Vielä leukalähikuva.

Kenelle? No ihan kaikille jotka tykkää käyttää primeria!! :)

Melkein tekee itsekin mieli käyttää vaikka meikki kestää kasvoilla muutenkin. :)

.

Kertokaas omia primer-suosikkejanne. Kuinka moni teistä käyttää säännöllisesti primeria? Käytättekö enemmän heleyttäviä vai meikin kestoa pidentäviä?

50 comments on “Vertailussa primerit - joukossa uusi suosikki”

 1. Lumpan sekaihon primerin jälkeen ei olekaan ollut mitään. Taidan kotiuttaa isadoran! Oon kauhean arka ostelemaan primereita ku en käytä niitä päivittäin (paitsi shadow insurancea), ei huvittais turhaan maksaa just rullaavasta tuotteesta. Yleensä bilemeikin kestoa yritän pidentää ja siinä lumppa ajoi hyvin asiansa, miinusta siitä että jos kovasti liikaa liikuttelee meikkivoidetta naamalla niin pakkaa sävy muuttua oranssiin.

  Vastaa

  0
 2. Aivan HUIKEA ero kasvojen ihossa IsaDoran primerin kohdalla! Itse tarvitsisin primeria etenkin nenän alueella, jossa meikkivoide alkaa päivän myötä liikkumaan ja muhjuuntumaan. Kaikki joita olen aiemmin kokeillut ovat kuitenkin lähteneet rullaamaan ihollani kun olen aloittanut meikkivoiteen laiton.
  Pitänee kotiuttaa tämä puteli ja antaa vielä sille mahdollisuus!

  Onko tuossa siis muuten jotain sävyä, kun näyttää kädenselälläsi ihan meikkivoiteelta..?

  Vastaa

  0
  1. Onko tuossa siis muuten jotain sävyä, kun näyttää kädenselälläsi ihan meikkivoiteelta..?

   On sävyä, voide on kevyen aprikoosibeigen sävyistä, mutta iholla sävy ei näy, on siis täysin läpikuultavaa. En osaa sanoa miltä tuo näyttäisi ihan todella vaalealla Lumikki-iholla, mutta primereidenhan ei ole tarkoitus näkyä iholla joten en itse asiassa osaa edes sanoa miksi Undercoveriin on ylipäänsä väripigmenttiä lisätty.

   Vastaa

   0
  2. Ei näy sävy ainakaan minun supervaalealla iholla.

   Jännä miten eri tavalla Isa doran primer toimi omalla naamalla: tuote rullautui muruina pois meikkivoidetta levittäessä, ja sivellin oli joka kerran jälkeen nöyhtää täynnä. Koin sen ominaisuuden siinä määrin epämiellyttävänä, etten toista tuubia enää ostanut, kun kerroksen paksuudella tai kuivumisajallakaan ei ollut vaikutusta.

   Vastaa

   0
  3. Onpas tylsää. :( Se on kyllä näiden korkeasilikonipitoisten tuotteiden miinus, että rullautuvat niin helposti. Minulla IsaDoran Undercover on niitä aniharvoja primereita jotka eivät ole näin tehneet, mutta en epäile etteikö niin voi käydä muilla. Hassua, että sama aine, joka pienempinä pitoisuuksina auttaa tuotetta levittymään kauniisti tekeekin sitten suuremmalla pitoisuudella aivan päinvastaista.

   Vastaa

   0
 3. En ole oikeastaan kokeillut muuta kuin Garnierin pinkkiputkiloista primeriä. Oikein hyvä, pitää kiillon poissa suht hyvin, eikä rullaannu.

  Vastaa

  0
 4. Primer-suosikkini: Benefitin That Gal! Söpö pakkaus, kiva tuoksu (pelkästään siitä tulee nätimpi olo :-) ), ihana tuote. Kesäisin en välttämättä muuta kasvoilla käytäkään. Hamstrailen näitä aina matkoilta ja lahjon läheisiäni tuomaan reissuiltaan.

  Vastaa

  0
 5. Hihii,olipa kiva lukea postaus kun tästä juuri puhuttiin!! Muuten,tykästyin kovasti siihen laveran rasvaan,ihana tuoksu ja jännä skin-fiilis. Tuntuu ihanku oma iho ois paremman näkönen-lue"olen kulkenut koulussa ilman meikkiä":)

  Vastaa

  0
  1. ja jännä skin-fiilis

   ^_^ Hihi, tämäkin jäi mieleen..! ^_^ Tarkoitatko sitä Basis Sensitiv All-Round Creamia?

   Vastaa

   0
 6. Täytyykin käydä tuota Isadoraa kokeilemassa. En kyllä itsekään ole primereiden suurkäyttäjä ja jemmassa on edelleen BareMineralsin primer, jonka ostin kauneusmessuilta kaksi tai kolme vuotta sitten :D En ole vain huomannut sen mitenkään vaikuttavan meikin kestoon. Lorealinkin olen omistanut, mutta annoin sen äidilleni.

  Vastaa

  0
 7. Millä nämä kannattaa levittää, sormin, siveltimellä vai sienellä? Itse en ole koskaan käyttänyt, mutta voisi olla tarvetta kun naama kiiltää ja rasvottuu parin tunnin päästä meikkauksesta. Alla sekaihon mattavoide, meikkivoide ja irtopuuteria. Silti joutuu käyttämään puuteripaperia kiillon poistamiseksi. Vai onko vielä muita vinkkejä meikin pysymiseen?

  Vastaa

  0
  1. Millä nämä kannattaa levittää, sormin, siveltimellä vai sienellä?

   Sormin, ehdottomasti. Esim. L'Orealin Studio Secrets Primeria ei millään muulla pystyisikään laittamaan.

   Valitettavasti en osaa antaa muita vinkkejä meikin pysymiseen. Jos iholla on ihotyypin mukainen (eli ei liian rasvainen) kosteusvoide sekä primer ja meikkivoide on kiinnitetty irtopuuterilla, niin käytössä on jo käytännössä kaikki meikin kestoa parantavat "niksit". Jos meikki siltikään ei pysy, kyse on ihon ja meikkivoiteen "kemiasta", joillain ihmisillä meikki vain ei tunnu pysyvän millään.

   Vastaa

   0
 8. Olisin toivonut että olisit kertonut miten nämä primerit pitävät meikin paikoillaan vaikka jonkun testihenkilön avulla :(

  Itse olen käyttänyt Lumenen primeriä joka ei ole mielestäni mitenkään kummoinen, tai ei ainakaan ole tullut wow-efektiä.

  Vastaa

  0
  1. Olisin toivonut että olisit kertonut miten nämä primerit pitävät meikin paikoillaan vaikka jonkun testihenkilön avulla :(

   Muuten hyvä idea, mutta tuollaista olisi käytännössä aika työlästä toteuttaa; minun täytyisi ensin etsiä kaveripiiristä henkilöitä joilla on ongelmia meikin keston kanssa ja sitten kuljetella purkkeja henkilöltä toiselle usean viikon ajan jotta kaikki ehtisivät testaamaan tuotteet usealla käyttökerralla. Tulos yhden ihmisen iholla yhdellä käyttökerrallahan ei vielä kerro mitään.

   Epäilemättä testihenkilöt tekisivät mistä tahansa tuotearvostelusta vieläkin paremman ja informatiivisemman, mutta käytännössä testien järjestelyyn on harvoin blogi-tasolla resursseja.

   Vastaa

   0
 9. Aika harvoin käytän primereitä mutta tän hetkinen suosikkini on no7 primeri, jonka pitäisi sopia erityisesti rasvaiselle/epäpuhtaalle iholle. Sisältää muistaakseni salisyylihappoa tms. Aika vaikea levittää, mutta pito on hyvä.

  Vastaa

  0
 10. Mulla on tuota Dermon primeriä. Pitikin mennä heti Dermon sivuille katsomaan ja tuota onkin vielä valikoimissa, tilasin joskus pari vuotta sitten tämän. Olen itse käyttänyt lähinnä silmän alapuolella olevien juonteiden peittoon. Toimii siinä vallan mainiosti koska on niin matta ja peittää. En ole kokeillut koko kasvoille koska en ole meikinalusprimerien ystävä, en vaan ole ikinä tullut niitä käyttäneeksi. En halua kuorruttaa kasvojani silikonilla :) pitääpä kokeilla silmämeikin alle, tasoittaako silmäluomien ryppyjä pois :)

  Vastaa

  0
 11. Hei Sanni, ihan asian vierestä, mutta olet saanut oman verhokankaan. Vallilan kevätmalliston yksi uutuus on "Karkkipäivä".

  Vastaa

  0
 12. Minä olen tykästynyt aika lailla Cliniquen tahnaan, joka häivyttää isoja huokosia tehokkaasti (Pore Refining Solutions Instant Perfector). Sain siihen vinkin sinulta Sanni, eli kiitos vain :) Meikin saa sen päälle melko hyvin, mutta se joko lisää pintakuivuutta tai tuo sitä paremmin esiin - ei pahasti mutta sen verran, että ei sitä kovin laajalti halua levittää eikä käyttää joka päivä. Oikeastaan tämä pohjustaja toimii ainakin minulla parhaiten yksinään (ilman ihomeikkiä), vaikka en itse ole juuri ikinä ilman meikkiä. Cliniquen tahna pelastaa silloin, kun on pakko olla esillä "ilman meikkiä" mutta ei kehtaa paljastaa kraatereitaan ihan luonnontilassa.

  Vastaa

  0
  1. Samaa mieltä Cliniquesta - blurraa huokosia tosi tehokkaasti mutta on koostumukseltaan aika kuivaa, ja toimii minustakin parhaiten yksinään tai meikin päällä, mutta ei alla.

   Vastaa

   0
 13. MACin Prep+Prime Face Protect. Viime kesänä kokeilin ekaa kertaa, ja sen jälkeen en ole voinut olla ilman. Pitää vaan meikin kasassa. Testattu on jopa niin, että sama meikki oli kasvoilla 18 tuntia. Ja ainoastaan silmänalusia joutui silloin korjailemaan. Can't live without it- tuote minulle.

  Vastaa

  0
  1. Tätyy kommentoida tähän, vaikkakin jälkikäteen, että MAC on muuttanut tuotteen koostumusta, ilmeisesti 2012 loppuvuodesta. Tuote ei internettien mukaan (Paula B ja MakeupAlley) uudessa koostumuksessaan enää välttämättä sovi rasvaiselle iholle, jolla alkuperäinen versiota usein kehuttiin. Etsin äsken juuri spf 50 -primeria / suojaa ja huomasin tämän.

   Vastaa

   0
 14. kysymykseni ei liity varsinaisesti primer asiaan mutta osaisitko ehdottaa jotain kosteusvoidetta rasvaiselle mutta pintakuivalle iholle. iho rasvoittuu jo pari kolme tuntia meikkaamisesta ja kasvvot näyttävät kun niissä olisi joku inhottava kiiltävä kalvo. :S olen sen huomannut että kosteusvoiteella on väliä ihon rasvoittuvuuteen mutten vielä ole löytänyt hyvää voidetta. olen kokeillut vaikka mitä rasvoja mutta tällä hetkellä käytössäni on vaihtelevasti madaran normaali ja sekaiholle tarkoitettu voide ja rasvoittuvvalle iholle tarkoitettu voide. ihoni ei rasvoitu niin paljoa silloin kun en laita mitään voidetta mutta pakko on aina laittaa koska iho on muuten pintakuiva.

  Vastaa

  0
 15. Mulla on jäänyt primerit vain kokeilu-asteelle. Iho on kuiva, poskissa suuret huokoset jotka tukkeutuu silikonista ym. kivoista. :( Mutta mineraalimeikkiä vaan nassuun, ja näillä mennään. :) Eilen illalla ei päässyt sun blogiin millään, ja meinaa mobiililla olla monesti muutenkin hankalaa... Ootko tietoinen?

  Vastaa

  0
  1. Eilen illalla ei päässyt sun blogiin millään, ja meinaa mobiililla olla monesti muutenkin hankalaa… Ootko tietoinen?

   Indiedaysilla oli keskiviikkoiltana ja yönä joku megalomaaninen tekninen ongelma eikä mihinkään blogeihin päässyt :(

   Vastaa

   0
 16. Käytän paljon primereita ihan arkenakin, mutta omalle iholle sopivan löytyminen tuntuu olevan ihan yhtä vaikeaa kuin täydellisti istuvien farkkujen tai rintaliivien löytyminen. :D

  Olisikohan Isadoran persikkaisella sävyllä mahdollisesti ihon väriä freesaava funktio? Nykyäänhän monet mattaprimeritkin (tai meikin kestoa pidentävät) pyrkivät heleyttämään, että lopputulos olisi "kuulas matta". Isadoran pohjustaja kyllä varmasti lähtee seuraavaksi kokeiluun kehujesi saattamana. :)

  Vastaa

  0
  1. Olisikohan Isadoran persikkaisella sävyllä mahdollisesti ihon väriä freesaava funktio?

   Tämä on varmaan todennäköisesti ideana, vaikka en itse tuota freesausta niin ole havainnut. :)

   Vastaa

   0
 17. Olen aina luullut että vika on omassa "nahassani" kun tuntuu että Studio vaan rullaa ja rullaa. Otin ja heitin kyllä koko purkin jo pois kun meni hermo :/

  Vastaa

  0
  1. Jooei, Studio Secrets rullaa valitettavasti tosi helposti. :/ Vaikka muuten onkin hyvä. Täytyy vain annostella ihan tositosi vähän kerrallaan.

   Vastaa

   0
 18. Ooh, kiitos hyvästä postauksesta Sanni! En ole käyttänyt primeria pariin vuoteen, kun en ole oikein tienny mitä merkkiä lähtisi kokeilemaan. Tarvetta sellaiselle kuitenkin ehdottomast olisi, joten seuraavan kerran, kun törmään tuohon IsaDoran primeriin, nappaan sen ehdottomasti mukaani :)

  Vastaa

  0
 19. Otin MouMoun haasteen vastaan ja siksi olen täällä nyt kommentoimassa. Seuraan blogiasi kyllä joka päivä mutta harvemmin tulee kommentoitua koska nuo meikkausjutut eivät ole ihan mulle jokapäivästä mutta silti olen koukuttunut blogiisi. :)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos PipSa! :)

   Aivan ihana tuo MouMoun idea! :) Itsekin tunnustan kommentoivani seuraamiani blogeja aika harvoin.

   Vastaa

   0
 20. Mulla on pintakuiva sekaiho, joka kiiltää ja paljon. Aikoinaan mulla oli ongelmia saada meikkipohja pysymään. Sitten löysin Lumenen Beauty base matifying and retexturizing primerin. Se on aika silikonisen tuntuinen primeri ja tekee mun kiiltävästä naamastani ihanan mattaisen. Ja sillä pohjustettu meikki kestää ihan koko päivän. On testattu myös baarissa tanssin pyörteissä. 8 tunnin jälkeen ei oo meikkipohja lähtenyt yhtään mihinkään ^_^ Aivan loistavaa, ja mulle sopivaa, tököttiä eikä ees oo kallista.

  Vastaa

  0
 21. Kiitos tästä, tulikin juuri sopivasti minulle tämä juttu kun olen itselle etsimässä mieluisinta primeria. Ensimmäisenä kokeilin Baremineralia ja se auttoi meikin pysyvyyteen, mutta toivoisin myös, että huokoset tasoittuisivat. Tuota Lorealia oon mietiskellytkin seuraavaksi vaihtoehdoksi jo aikaisemmin, nyt alkoi kiinnostaa myös Isadora.

  Vastaa

  0
  1. Mineraaliprimerit ei tosiaan oikein auta huokosiin, kun niissä ei ole silikonia (tai mitään millä täyttää ne huokoset).

   Vastaa

   0
 22. Hei! Minulla on ongelma, johon toivon saavan sinulta apua. Minulla on kymmenisen vuotta vanha (noin 8-10cm) pitkä leikkausarpi kädessäni, kyynärtaipeen kohdalla. Tahtoisin kesän juhliin siihen vähän peittoa, sillä arpi on minulle suuri itsetunnon romahduttaja. Typerää kyllä -tiedän olevani ainoa joka siihen kiinnittää huomiota.

  Kokeilin Dermablendin vartalomeikkivoiteen vaaleinta sävyä, joka todella vaalealla ihollani näytti täysin oranssilta. Olen kiertänyt Pohjois- Suomen kaikki kaupat ja eri merkit. Millään merkillä ei tunnu olevan tarpeeksi vaaleaa sävyä. Kasvomeikit eivät tule kysymykseen (kait) sillä ne tarttuvat vaatteisiin. Oletko tietoinen voisiko jotain teatterimeikkejä saada tähän apuun? Voisin tilata netistä jos sinulla olisi jotain vinkkejä:)

  Kiitos etukäteen jo!

  Vastaa

  0
  1. Hei Maria!

   Tuo Dermablendin kroppameikkivoide Light on tosiaan aika kellertävä ja veti yhden mallin iholla jopa oranssiseksi niinkuin sinullakin, eli kovin vaalealle iholle se ei ikävä kyllä sovi. :/

   Valitettavasti minulla ei taida olla vinkkejä joilla osaisin sinua auttaa, en tunne kroppameikkejä juuri lainkaan. Ainoa mikä tulee mieleen on Make Up For Everin Face & Body Foundation Sen kestävyyttä ja laatua on kehuttu paljon ja sävyvaihtoehtoja on monia, mutta minusta se ei ole kovin peittävää. Kokemuksiani Face & Bodysta täällä.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos paljon vastauksestasi! :)
   Toivottavasti löytäisin jonkun ratkaisun ongelmaan, kylläkin tämä on hyvin pinnallinen asia. Juttu on kuitenkin niin, että en tunne oloani mukavaksi arven kanssa ja se on vaivannut minua jo monta vuotta. Täytynee miettiä vielä eri vaihtoehtoja!

   Aurinkoista kevättä sinulle, olet lempibloggaajani!:)

   ps. Minäkin olen saanut motiaatiokuoleman salilla käymisen kanssa...

   Vastaa

   0
 23. Moi Sanni!
  En ole koskaan käyttänyt primereita (paitsi sinun vaikutuksesta tietty UDPP:tä). Mutta ovatko nämä siis sellaisia tuotteita, joita voisi surutta käyttää mineraalipohjan alla? Kun jotenkin tuntuu, etten saa mineraalipohjalla (jane iredale tai lily lolo) ihan tarvittavaa tasaisuutta/mattamaisuutta, niin tälläinen tuote siis saattaisi auttaa? Olen välillä käyttänyt lorealin bb-voidetta, joka on kyllä hyvä, mutta kiiltävällä naamallani vähän liian "märkä".
  Kiitokset ihanasta blogista! Olen lukenut sitä nyt lähes päivittäin reilut kaksi vuotta :)

  Vastaa

  0
  1. Mutta ovatko nämä siis sellaisia tuotteita, joita voisi surutta käyttää mineraalipohjan alla?

   Voi käyttää mineraalimeikin alla. :) Esimerkiksi Bare Mineralsilla on ihan omakin silikoniprimeri (tai kaksikin).

   Vastaa

   0
 24. Kävin heti töiden jälkeen ostamassa tuon IsaDoran testiin. Mulla on pintakuiva sekaiho joka kiiltelee pahasti t-alueelta päivän mittaan. Katsotaan miten toimii! :)

  Vastaa

  0
  1. Hyvin toimii. Sain kaupan päälle vielä huulikiillon ja bb-voiteen kokeilukokoisena :) Nyt ei tarvi käydä päivän mittaan taputtelemassa otsan rasvoja paperiin heheh ja meikkivoide ei tarraa pahasti poskien kuiviin kohtiin.

   Vastaa

   0
 25. Lempi primerini on ehdottomasti Benefitin porefessional. Häivyttää isot huokoset ja meikkini kestää todella pitkään. Youtube kauneusbloggaajien suosikki,eikä suotta.

  Vastaa

  0
 26. Lukeekohan kukaan enää, mutta: tukkiiko kenelläkään primerit huokoset niin hyvin, että iho-ongelmat ryöpsähtää vauhdilla päälle? Putsaanko primerin väärin? Uskallan käyttää vain erityisissä juhlissa/tilanteissa joissa seuraavana viikkoina ei ole mitään :( Näppynaama on action...

  Vastaa

  0
 27. Kuivaihoisena pidin pitkään primereita ihan höpöhöpönä, kunnes löysin reilu vuosi sitten Sensain kosteuttavan primerin. Se on ihana!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)