25.02.2014

Tuoksuvia vartaloöljyjä tarjolla

Sain Weledalta yhteydenoton. Haluaisinko arpoa lukijoilleni ihania vartaloöljyjä? No totta maar! En kai minä nyt lukijoilta tällaista mahdollisuutta evää..! :)

Weledalla on valikoimassaan kahdeksan erilaista vartaloöljyä, ja saan arpoa yhden kappaleen jokaista.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikossa minkä öljyn haluaisit voittaa. :)

Öljyt on jaoteltu sen mukaan sopivatko ne ihanteellisimmin ihon kosteutukseen vai hierontaan, vaikka kaikki öljyistä sopivat periaatteessa kumpaankin tarkoitukseen. Jokaisessa on erilainen öljypohja ja aitoja eteerisiä öljyjä.

Weledaoljyt_1

KOSTEUTUKSEEN

Granaattiomena – kuivan ja ikääntyneen ihon ravitsemiseen. Uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Sisältää jojobaöljyä, seesaminsiemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä, vehnänalkioöljyä, makadamian siemenöljyä sekä hirssiuutetta ja granaattiomenan siemenöljyä.

Tätä voi kuulemma käyttää myös ruoanlaitossa, esimerkiksi raakaruokakakuissa (!).

Tyrni – kaikkien ihotyyppien kosteutukseen (vaikka toki öljyt sopivat aina parhaiten kuivalle iholle). C-vitamiinirikas koostumus tuo antioksidanttista suojaa. Sisältää seesaminsiemenöljyä, tyrniöljyä ja eteerisiä öljyjä.

Weledaoljyt2

Ruusu – kaikkien ihotyyppien kosteutukseen. Mieto ruusun tuoksu vaikuttaa rauhoittavasti ja tasapainottavasti kehoon ja mieleen. Sisältää jojobaöljyä, manteliöljyä ja villiruusun siemenöljyä.

Sitrus – kevyin öljyistä, tämä on ainoa Weledan öljyistä jonka inci sisältää myös alkoholia --> tuote jättää iholle vähemmän rasvaisen tunnun. Virkistää ja sopii myös hierontaan. Sisältää manteliöljyä, alkoholia ja sitruunankuoriöljyä.

 Weledaoljyt_hieronta

HIERONTAAN

Laventeli – rentouttava hierontaöljy kehon ja mielen rauhoitukseen. Sisältää manteliöljyä, seesaminsiemenöljyä ja laventeliöljyä.

Arnikki – lämmittävä hierontaöljy, sopii käytettäväksi erityisen hyvin ennen ja jälkeen urheilun. Arnikkiuute lämmittää ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Sisältää auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä, arnikkiuutetta ja koivunlehtiuutetta.

Kehäkukka – hierontaöljy herkälle iholle. Mieto koostumus sisältää auringonkukan siemenöljyä, koivunlehtiuutetta, kehäkukkauutetta ja kamomillauutetta. Kehäkukka tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan.

Weleda_koivuoljy

SELLULIITIN HOITOON

Koivu – Weledan palkituin vartaloöljy, ja tätä näkee aina naistenlehtien "Parhaat selluliittituotteet" -listoilla. Lupaa näkyviä tuloksia kuukaudessa kahdesti päivässä käytettynä. Sisältää aprikoosinkiviöljyä, jojobaöljyä ja vehnänalkioöljyä sekä koivunlehti-, rautamyrtti- ja rosmariiniuutteita.

Minulle Weledan öljyistä entuudestaan tuttuja ovat Koivu- ja Tyrniöljy. Koivutöljyä testasin pienen 5 millin pullon joten sen vaikutuksista selluliittiin en osaa sanoa mitään, mutta koostumus on kyllä miellyttävämpi ja ainakin ihan erilainen kuin perinteisissä kofeiiniin luottavissa selluliittituotteissa. Tyrniöljy oli aivan ihanan tuoksuista mutta minun iholleni liian täyteläistä.

Nyt saan testiin Granaattiomenaöljyn jota aion kokeilla ruoanlaitossa. :) Kerron sitten maistuiko esim. salaatti ihan eteerisiltä öljyiltä... Vai maistuuko ne ylipäänsä miltään...? Nehän ovat haihtuvia öljyjä...

.

Mitenkäs te, tuleeko käytettyä paljon öljyjä kauneudenhoidossa? Tuntuu, että öljyt ovat edelleen täällä Suomessa vähän "vaikea" kosmetiikan tuotealue, itse ainakin koin myyjän työssäni haastavaksi saada asiakkaita - siis niitä kuivaihoisiakin - ymmärtämään aitojen kasviöljyjen merkityksen ja hyödyt ihonhoidossa.

Osallistumisaikaa arvontaan on 28.2. saakka.

531 comments on “Tuoksuvia vartaloöljyjä tarjolla”

  1. Granaattiomenaöljy olisi mielenkiintoisin. Olisi kiva päästä kokeilemaan sitä talven kuivattamalle iholle. :)

    Vastaa

    0
  2. Oli todella vaikea valita suosikkia, mutta kyllä se taitaa tuo ruusu olla :)

    Vastaa

    0
  3. Kylläpä on mieluinen arvonta! Jos onni minua suosisi, haluaisin tuon Tyrniöljyn.
    Olen monasti päättänyt aloittaa "öljykuurin", mutta aika nopeasti on öljyn käyttö jäänyt, tuntuu jotenkin työläältä toteuttaa. Mm kookosöljyä käytän aina välillä.

    Vastaa

    0
  4. Ehdottomasti haluaisin testattavaksi ton granaattiomenan! :) mä♡luonnonkosmetiikka, mut näitä öljyjä ei ole tullut vielä ostettua.

    Vastaa

    0
  5. Haluaisin voittaa ruusuöljyn! Olen kokeillut muutamia kasviöljyjä mm. perusvoiteen seassa vartalolle ja kasvoille lisäkosteutusta tuomaan tai kuiviin kohtiin sellaisenaan.

    Vastaa

    0
  6. Tämä korppuiho ja stressiherkkä nauttisi suunnattomasti ruusuöljystä! :) tällähetkellä kaapista löytyy jos jonkinmoista öljyä iholle ja hiuksille.

    Vastaa

    0
  7. Joskus olen kokeillu Ceridalin öljyä, mutta se ei tehny minuun ja kuivaan ihooni vaikutusta. Mutta voi että miten paljon ihanalta vaikuttavia öljyjä. Vaikka hierontaöljyt houkuttelevat, kallistuisin mieluiten tyrni-öljyn puoleen :)

    Vastaa

    0
  8. Koivu olisi mieluisin :) Aika vähän tulee käytettyä öljyjä kauneudenhoidossa, nyt on reissussa mukana puhdistusöljy joka on tullut Livboxin mukana.

    Vastaa

    0
  9. No, tottahan toki haluaisin voittaa tuon Koivu selluliitin hoitoöljyn! Tyrnikin kovasti kiinnostaisi, tai oikeastaan mikä tahansa näistä. Raskauden aikaista hoitoöljyä käyttäneenä luotto Weledan tuotteisiin on kova. Mukaan arvontaan siis! :)

    Vastaa

    0
  10. tuota granaattiomenaöljyä olis ihana kokeilla! hauskaa että voi käyttää myös ruonalaitossa, tietääpähän ettei sisällä mitään ylimääräistä :)

    Vastaa

    0
  11. Jos voittaisin, valitsisin granaattiomenaöljyn. Tykkään hirmusti granaattiomenoista ja niiden tuoksusta, joten öljy ei voi olla muutakun hyvää :)

    Vastaa

    0
  12. Vaikea valinta kun niin moni vaikuttaa hyvältä! Ehkä mieluisin olisi kuitenkin Granaattiomenaöljy :)

    Vastaa

    0
  13. Sitruksen voisi kuvitella soveltuvan itselleni. :)

    Käytän vain ja ainoastaan kookosöljyä ^.^

    Vastaa

    0
  14. Öljyt on ihan mahtavia! Käytän meikin puhdistukseen, hiustenhoitoon sekä kasvojen ja vartalon kosteutukseen. Weledan öljyjä en oo koskaan kokeillut, mutta noista tyrni tai granaattiomena kiinnostaisi tuoksun puolesta eniten.

    Vastaa

    0
  15. Koivuöljy olis kiva voittaa.manteliöljyä olen käyttänyt ihon kuiviin kohtiin.se toimii kyllä.

    Vastaa

    0
  16. Koivu on tietysti kiinnostavin, jos se kaunistaa ihoa. Vaikka kaikki kosteutus kaunistaa. Tuo laventeli mulla oli viimeksi. Sen tuoksu on nimenomaan rauhoittava, ei mitenkään hyökkäävän voimakas. Imeytyi nopeasti ainakin mun korppu talvi-ihoon:) Tai siis ei se silloin ollutkaan korppu kun tuota öljyä vielä oli jäljellä. Ihania tuotteita kerrassaan! AINOA miinus pakkauksesta. Annostelu vähän vaikeaa kun öljy on niin juoksevaa.

    Vastaa

    0
  17. Heippa!
    Ai kun olen pitkään himoinnut tuota koivuöljyä! Olen kokeillut lukemattomia selluliittivoiteita, yhdistettynä salitreeniin ja vedenjuontiin. No jälkimmäisistä on hyötyä, mutta aineista en ole löytänyt apua. Joskin hetkellisen silotuksen saa vaikkapa sekoittamalla kuorintaineen kahvinporoista ja öljystä/voiteesta, mutta vaikutus on vain hetkellinen.
    Tästä Weledan koivuöljystä olen kuitenkin kuullut hyvää, joten ilmoittaudun arvontaan sen osalta! :)

    Vastaa

    0
  18. Mulle ruusua! Talvisin iho vähän meinaa kuivahtaa, olisi kiva kokeilla öljyä paksujen rasvojen sijaan. Aikaisemmin käyttänyt öljyjä ainoastaan hiuksiin.

    Vastaa

    0
  19. Tyrni, sitrus, granaattiomena, ruusu! Mahdoton päättää. Tuo granaattiomena ja tyrni kyllä kuulostavat eksoottisimmilta ^^ niin outoa olisi syödä kosmetiikkaöljyä o_O

    Vastaa

    0
  20. Öljyt ovat jo kasvoilla käytössä. Auttaa aknen jättämiä arpia vaalenemaan ja on ollut jo pitkään käytössä ennen kuin akne oli edes parantunut.. Noista Weledan öljyistä granaattiomena kiinnostaisi.:)

    Vastaa

    0
  21. Testaisin mielelläni kaikkia mutta kun pitää valita yksi, niin koivu-selluliittiöljyn kokeilu olisi mielenkiintoista.

    Vastaa

    0
  22. Öljypohjaista tuotetta löytyy ainoastaan hiuksiini, jota silloin tällöin laitan muutaman tipan. Arvonnassa mukana :) Granaattiomena olisi ehkä noista kivoin, jos arpaonni suosisi ;)

    Vastaa

    0
  23. Tyrniöljy kiinostaa minua eniten. Öljyjä tulee jonkin verran käytettyä, varsinkin talvella kuivalle iholle. Ja öljypuhdistuksenkin olen vastikään oppinut.

    Vastaa

    0
  24. Kaikesta sitrushedelmiin liittyvästä pitävänä: ehdottomasti sitrusöljy! :)

    Vastaa

    0
  25. Oi ehdottomasti haluaisin ton Ruusuöljyn <3 Sopis varmaan mielettömän hyvin raskausvatsan kireän ihon kosteutuksen ja hormoonien kiristämien hermojen tasoitukseen ;)

    Vastaa

    0
  26. Hei! Minulla ei ole kokemuksia vartaloöljyistä mutta kasvoille tarkoitetusta avogadoöljystä Marja Entrich tuotteen on kokemusta . Öljyä käytän kasvojen kuiviin kohtiin esim,, kulmakarvojen iholle.Ihoni tuntuu paikoittain todella kuivalta vartaloöljyjä harkitsin kokeilla :) Weledalla kyllä hyviä tuotteita esim, tyrnikäsivoide öljyistä minulle ehkä sopivin olisi granaattiomena tai ruusu .

    Vastaa

    0
  27. Granaattiomena kuulosti kivalta ja monikäyttöiseltä :) Kookosöljyä tulee käytettyä kynsille ja kynsinauhoille säännöllisesti.

    Vastaa

    0
  28. Aah öljyjä! Haluaisin ehdottomasti tuon Ruusu-version! :) Atooppisen ihon kanssa oon jo jotenkin rutinoitunut kookosöljy+rasvakomboon, tai sitten kevyempänä vaihtoehtona Garnierin body oil+rasva. Korppuinen iho kiittää! Kookosöljyä laitan usein myös hiusten latvoihin. Se on kyllä kans aikamoinen monitoimituote tuo kookosöljy (vai rasva?), käytän sitä myös ruoanlaitossa, heh.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat