27.12.2013

Lavender Couture Look

Päivän meikissä Laveran Brand New Edition -kokoelman toinen luomiväripaletti, viileä Lavender Couture.

LaveraLavenderCoutureLook
Silmämeikissä Lavender Couture, poskilla Laveran Velvet Plum -poskipunaa ja Shining Pearl -kuultovoidetta ja huulilla Laveran huulipuna Pink Fuchsia.

LaveraLavenderCouture_paletti

Lavender Couture -paletissa on harmaanliilaan taittava vaalea, hyvin neutraali harmaanvioletti, kimaltava keskiharmaa ja viileä liilahtava pinkki.

Olen lukenut kommentteja, joiden mukaan paletti on huonopigmenttinen ja muutenkin heikkolaatuinen verrattuna kokoelman lämpimään, ruskea-vihreään Oriental Brown -palettiin. Kyllä, pitää paikkansa - mutta mielestäni vain kuivana käytettynä. Sävyt ovat mietoja kosteanakin, mutta levittyvät ja häivyttyvät kauniisti - eivät rapise - ja niiden jättämä metallisen huurteinen pinta on erittäin kaunis. Tämä on paletti, jolla ei ole tarkoituskaan tehdä voimakasta meikkiä.

LaveraLavenderCouture3

Kuivana sävyjä ei voi edes verrata kosteaan jälkeen; ne rapisevat eikä pigmenttiä saa juuri millään tarttumaan ihoon. Kostealla siveltimellä levittäessä saa kauniin hohtavaa, peittävää ja tasaista jälkeä.  (Eikö ole muuten jotenkin tosi talvinen meikki? :))

Sisänurkassa paletin vaalein sävy, loppuluomella harmaanliila (joka häivyttyy vaaleaan ihan saumattomasti) ja luomivaossa pinkki. Alaluomella harmaa. Minulle tulee yläluomen sävykombosta ihan mieleen MACin Seedy Pearl, Shale ja Stars'n'Rockets. :) Niillä saisi aikaan ihan samanlaisen meikin - Seedy Pearl vain on vähemmän hohtava.

Vietämme kaverini Milin kanssa aina meikkaussessioita, ja kävin eilen illalla testaamassa Laveran uusia meikkejä myös hänelle. (Mulla kun on näistä se koulutus tulossa niin olen hieromassa näitä vähän jokaisen naamaan...! :D)

LaveraLavenderCouture_M_

No, tiedättehän tämän talvisen ikuisen valo-ongelman... Turha kuvitelma että illalla saisi kodin keinovaloissa mitään oikeaan sävymaailmaan vivahtavaakaan meikkikuvaa ikuistettua...

Milillä siis kasvoillaan sama meikki kuin minulla tänään.

LaveraLavenderCouture4

.

       LaveraLavenderCoutureLook_

Aika makean näköiset nuo Pink Fuchsia -huulet... Puna kuuluu sekin Brand New Edition -kokoelmaan. Itse tykkäisin yhdistää Lavender Couture -silmiin jonkun miedomman punan, mutta Pink Fuchsialla ainakin saa lookkiin sitä väriä..! ;)

Vielä yksi havainto:

Lavera_MousseMakeUp_pintakuivuus

Laveran Mousse-meikkivoide toi Milin iholla pintakuivuuden todella selvästi esiin. (Yritin ikuistaa sitä tähän kuvaan ulkona jonkun näyteikkunan valossa, kun ei sisällä onnistunut millään ^_^) Jätin yhden purkin Milille testiin ja tänä aamuna hän kokeili sitä suoraan päivävoiteen päälle. Pinta näytti kuulema silti hieman kuivalta.

Onko joku muu ehtinyt jo testailemaan Natural Mousse -meikkivoidetta? Miten se käyttäytyy teidän iholla?

* * Meikit saatu Laveralta * *

14 comments on “Lavender Couture Look”

  1. On tuo puna minunkin tyyliin vähän liian räväkkä! :) Mutta Milillä näytti ihan "peruskamalta" :D

   Vastaa

   0
 1. Sama ongelma moussen kanssa, pintakuiva ihoni tuntui ja näytti aika ikävältä, jätin purkin odottamaan kesää kun iho on vähän parempi. Mutta luomiväri on kyllä kaunis!

  Vastaa

  0
 2. oi! en voi olla huomauttamatta että ystävälläsi milillä on aivan samanlaiset silmät kuin ariana grandella :')

  Vastaa

  0
  1. Piti ihan googlata tuo Ariana ja on kyllä samantyyliset..! Kulmakarvoissakin on samaa..! :)

   Vastaa

   0
 3. Ihanan raikkaan näköinen paletti! Mulla olisi heittää yksi kysymys; miten saat silmistäsi lähikuvan, jossa luomiväri ilmenee juuri sellaisena kuin oikeasti on? Millaista valoa käytät jne? Tuntuu, että meikille oikeutta tekevää kuvaa on todella vaikea saada! Voi olla, että olet joskus asiasta maininnut, mutta en itse vastausta löytänyt! :)

  Vastaa

  0
  1. miten saat silmistäsi lähikuvan, jossa luomiväri ilmenee juuri sellaisena kuin oikeasti on?

   Vastaus: hyvin vaikeasti :D ^_^

   Yhtä hyvää kuvaa kohden on otettava varmaan 50 kuvaa, yhdessä niistä saattaa sävyt tuurilla näyttää edes vähän siltä miltä pitää.

   Paras valaistus on ilman muuta luonnonvalo muina vuodenaikoina kuin talvella (jolloin se päivänvalokin on pilvisinä päivinä useimmiten "sinistä"). Ei suorassa auringossa vaan varjossa. Tällöin värit toistuvat kaikkein "oikeimpina".

   Kun luonnonvaloa ei ole, olen kuvannut kotona meikkipöytäni kirkkaissa valoissa. Mutta nekin muuttavat sävyjä keltaisiksi. Nyt hankin vihdoin Elinchromin valosetin ja niissä näyttäisi toistuvan sävyt aika hyvin. Olen tosin ehtinyt ottaa niiden valossa vasta yhdet meikkikuvat (Viva La Diva Nudie -postauksen kaksi ylintä meikkiä).

   Vastaa

   0
 4. Mä taisinki johonki jo kommentoida tuota moussea.. minullakin jättää ihon ihan sen näköiseksi kuin iho hilseilisi ja mousse aivan kuin pakenisi iholla. Levittäessä rullaa ja pyörii ikävästi. Eli ei hyvä, käyttämättä taitaa jäädä...

  Vastaa

  0
 5. No voih, ikävää että se mousse-meikkivoide käyttäytyy noin kuivalla iholla :( Taidankin unohtaa sen samantien. Kesälläkin tykkään enemmän ihan mineraalimeikkipohjasta, joten voipi olla että olisi turha tuote minulle.
  Sen sijaan joku muu Laveran nestemäinen meikkivoide tuntui todella hyvältä ainakin kämmenselälle testattaessa. Kunhan saan kulutettua nuo "riistomeikkivoiteeni" MACin ja Lancomen loppuun, kokeilen ehkä Laveraa. Tosin silloin taitaapi olla peitevoiteenkin hankkiminen ajankohtaista.

  Aivan ihana tuo huulipuna! Sopii teille molemmille todella hyvin.

  Vastaa

  0
  1. Laveran Liquid Foundation jättää iholle sellaisen "kasteisen" pinnan, sopii ehdottomasti paremmin kuivemmalle iholle kuin tuo Mousse. :)

   Vastaa

   0
 6. Meikki näyttää tosi ihanalta! Lavender Couture on oma lempparini Brand New Edition -luomiväreistä kauniiden sävyjensä vuoksi. Olen tosin käyttänyt sitä vain kuivalla siveltimellä, joten nyt täytyy ehdottomasti kokeilla myös kostealla. Ja Pink Fuchsia -huulipuna sopii kyllä Lavender Couturen kanssa yhteen tosi nätisti.

  Olen myös tulossa koulutukseesi, jännityksellä odotan hyviä vinkkejäsi! :)

  Vastaa

  0
  1. Olen myös tulossa koulutukseesi, jännityksellä odotan hyviä vinkkejäsi! :)

   Paineet kasautuu..! :D

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)