07.01.2013

Kaverin meikattavana

Mili_

Meikkailen aina kavereitani, mutta nyt laitoinkin kaverin meikkaamaan mut! :)

Blogistakin tuttu lapsuudenystäväni Mili on meikäläistäkin pahempi meikkifriikki, ja Mili-landiasta löytyy loputtomat kosmetiikka-aarreaitat. Siellä on aina ihana käydä penkomassa! ^_^

Milin_meikki_detail

Mili olisi halunnut meikata minut Urban Decayn Naked2-paletilla, ("Blääh, liian turvallista..! ^_^), mutta minä halusin lookin joka Milillä itsellään oli ollut aiemmalla viikolla. Harmi ettei näissä kuvissa (kiitos jälleen sinisen, pilvisen talvivalon) näy meikin upea kimallus.

On aina kiinnostavaa seurata miten eri lailla ihmiset kokoavat meikin. En tiedä havaitsetteko te eroa minun ja Milin varjostustyylissä.

Milin_meikki_half

Poskipunankin Mili laittaa vähän eri kohtaan kuin minä, hieman alemmas.

Tykkäsin meikistä, se oli hyvin minun tyyliseni mutta kuitenkin erilainen! :) MACin luomivärisävy Brash oli parasta meikissä, onneksi omistan Coppering-sävyn joka on hyvin lähellä..! :p

Meikkiin käytetyt tuotteet:

  • MAC Spiced Chocolate -luomiväripaletti (sävyt Nano Gold, Brash ja Spiced Chocolate)
  • Body Needs Glitter Green Gold
  • Prestige Total Intensity eyeliner Bold Brown
  • L'oreal Telescopic False Lash -maskara
  • Meow Cosmetics -mineraalipohja (sävyä en muista)
  • Lavera-aurinkopuuteri sävy Sunlight
  • Make Up Store -poskipuna sävy Fresh
  • Clarins Joli Rouge -huulipuna sävy Poppy Red

Milin_meikki_silmat

Silmät näyttivät punertavan luomivärin vaikutuksesta taas ihan yliluonnollisen sinisiltä. Ei ole parempaa sävyä saada sinisyyttä pomppaamaan kuin kupariset punaiset..!

* * * *

ESTELLE & THILD Lily -naamio on nyt arvottu! Ihohuokosiaan syväpuhdistamaan pääsee lukija nimimerkillä sini! (Heh, mikä sattuma, juuri kun puhuin sinisestä... :)) Arvontavelhona toimi Mr. Karkkipäivä. Onnittelut sinille!

0 comments on “Kaverin meikattavana”

  1. Todella jännää miten silmäsi näyttävät ihan eri sinisiltä, niinkuin mainitsitkin. Tykkään noista luomivärien sävyistä, sopivat sinulle.
    Ja jo toisen kerran näen punaisemman huulipunan joka näyttää sinulla kauniilta <3

    Vastaa

    0
  2. Ompa ihana meikki!
    Munkin pitäisi hommata joku vähän punertava luomiväri, jolla saisin mun sinisiä silmiä, joilla on välillä tapana vähän harmahtaa(?), korostettua :)

    Vastaa

    0
  3. Totta puhut, silmäsi näyttävät upeilta! Tilailin muuten toissapäivänä juurikin tuon UB:n Naked 2:n ja petyin alkuun hieman, että meikkiäsi ei tehtykään sillä. Lopputulos on kuitenkin niin mahtava, että pettymys haihtui taivaan tuuliin. :)

    Vastaa

    0
  4. Kun punertava korostaa sinistä, mikä sävy olisi paras harmahtavan vihreille silmille? Violetti? Vaaleanpunainen? :)

    Vastaa

    0
    1. Juurikin ne. :) Ylipäänsä roosan sävyt korostavat vihreitä silmiä parhaiten, mutta monella vihreäsilmäisellä toimii myös violetti.

      Punainenhan on vihreän vastaväri, mutta harvemmin kukaan kirkkaalla punaisella meikkaa. Käytännössä roosa tai punavioletit sävyt saavat vihreät silmät pomppaamaan. :)

      Vastaa

      0
  5. Vau, miten kivaa ! Piti oikein tarkistaa kaikki kommentit tuolta arvontapostauksesta, mutta kyllä se taidan minäsini olla :-). Olipa kyllä varsin mukava yllätys tälle päivälle !

    Vastaa

    0
    1. Tuohon osoitteeseen mä viestiä laitoin.... Katsoitko roskapostn? Jostain syystä blogin sähköpostitililtä laitetut viestit menevät joskus vastaanottajan roskapostiin, näin olen saanut kuulla. Mikäli viesti ei jostain syystä lainkaan tullut perille, niin laita osoitetietosi mulle karkkipaiva (at) hotmail.com -osoitteeseen.

      Vastaa

      0
  6. Eh, mikä kuva..=)

    Pohja oli chartreux 1-very light (purrfect puss-koostumus).

    Vastaa

    0
  7. Wau miten hienosti Mili meikkasi sinut! Ihanat sävyt ja sopivat sulle tosi hyvin...huomaa heti että "toisen jälki" mutta näitä juttuja olisi äärimmäisen kiinnostavaa lukea. Ehkä seuraavaksi minun piinapenkkini?

    Vastaa

    0
  8. Oi miten kaunis meikki! :) Nyt etsimään kuvia noista MACin sävyistä, löytyykö itseltä vastaavia vai joutuuko (saa ihanan tekosyyn) ostamaan uusia luomivärejä.

    Mitä kuuluu matkalla mukaan tarttuneelle Revlonin Brazenille? Olisiko mahdollista saada arvio ja swatchit taikka koko meikki sillä paletilla toteutettuna?

    Vastaa

    0
    1. Revlonin Brazen on oikein kiva, tosin ei ihan niin pigmenttinen kuin toivoin. Voisinpa vaikka heti huomenna tehdä siitä meikki- & swatch-kuvat

      Vastaa

      0
  9. Hienolta näyttää!! Pieni toivomus, voisitko aina laittaa myös kuvan koko naamasta vaikka vähän kauempaakin, niin näkisi paremmin kokonaisuuden.

    Vastaa

    0
    1. Minä myös! Laita ihmeessä mahdollisimman usein meikistä kuva, jossa kokonaisuus tulee esiin.

      Vastaa

      0
    2. Täältä myös yksi ääni tälle ehdotukselle! Joskus on kauhean vaikea kuvitella, miltä se yksinäinen silmä näyttää naamakokonaisuudessa. :)

      Vastaa

      0
    3. Noita kokonaamakuvia on toivottu blogin alkuajoista saakka... Syynä siihen, että en niitä kovinkaan usein julkaise, ei suinkaan ole laiskuus vaan se, että en alunperinkään ole oikein ollut ihastunut naamani esittelyyn blogissa. Mieluiten ottaisin kuvia vain toisten pälleistä. :)

      Minusta tuntui kiusalliselta tulla tunnistetuksi jo pelkkien puolinaamakuvien aikaan, ja kun sitten aloin julkaista kokonaamakuvia niin töissä alkoi päivittäin asiakkaat tunnistamaan... Ja vaikka se on ihan ok, tai tokihan sitä on imarreltu jos joku tulee kiittelemään että tykkää blogistani, niin totuuden nimissä olisin mieluummin anonyymimpi. Silloin tällöin on ihan kiva laittaa joku kuva itsestä että tulee ikäänkuin "inhimillisemmäksi" blogin lukijoille, mutta että naamani syöpyisi päivittäin ihmisten mieleen... Ei, en pidä ajatuksesta. Joten olen pahoillani, ymmärrän kyllä toiveenne mutta kokonaamakuvia tulee jatkossakin harvemmin. Teidän täytyy vain toivoa että saan useammin muita malleja joita koko nassun esittely ei haittaa. :)

      Vastaa

      0
    4. Sinulla on kyllä niin nätit kasvonpiirteet, että "valitettavasti" ovat ainakin minun mieleeni syöpyneet... En ole sinua ikinä livenä tavannut, mutta lupaan leikkiä, etten tunnistakaan, jos joskus törmätään;)

      Vastaa

      0
  10. Tuo poskipunan eri kohta oikein osui silmään, siis ei pahalla tavalla, vaan päin vastoin! Nyt väri/poskipunan kohta ikään kuin näyttäisi sulautuvan kasvojesi muotoihin, eikä "särähdä" silmään, näin ainakin itsestäni tuntuu.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat