30.09.2013

Härskeistä meikkiehdotuksista puheen ollen...

Mikäli joku ihmetteli, mihin Mr Karkkipäivä viittasi jutussaan "härskeillä meikkaukseen liittyvillä ehdotuksilla", niin minähän olen tosiaan meikannut äijän blogiin kauan sitten! ^_^ En usko että monikaan nykyisistä lukijoistani on näitä kuvia nähnyt, sillä ne ovat keväältä 2009 kun Karkkipäivä oli vasta ihan tuore blogivauva.

Käykääpä siis kurkkaamassa kuriositeettina nämä jutut kolmen ja puolen yli neljän (!) vuoden takaa:    (niin kauan aikaa kulunut että en näköjään osaa edes laskea ^_^)

The Boyfriend Make-Up, Vol 1.

The Boyfriend Make-Up, Vol 2.

Mies ei varmaan ole hirveän innoissaan kun kaivan näitä arkistoista, hän varmaan mieluiten unohtaisi koko nöyryyttävän kokemuksen..! ^_^ Mutta hän sentään suostui tuon kerran...! Olen tehnyt ehdotuksia näiden meikkien jälkeenkin mutta niistä on kieltäydytty jyrkästi. :D

TheBoyfriendMakeUp_toukokuu2009

Mun mielestä nuo oli oikein hienot meikit! :) Vielä kun olisi saanut irtoripset lisättyä niin voilá..! Se toimenpide olisi tosin ehkä jo laskettu eläinrääkkäykseksi... ;)

Välillä meikit ovat kyllä kiinnostaneet misteriä ihan oma-aloitteisestikin, tämän Viva La Divan huulipunan sutimista huuliinsa mies ei voinut vastustaa nähdessään "houkuttavan" värin...

VivaLaDiva_Shark_Mr

Hei - tämähän sopisi tuon turkoosin meikin kanssa...! Kjähkjäh..

.

Tänään tulossa vielä arvostelupostaus matkakosmetiikastani. Tämä mister-meikkijuttu oli vain tällainen varhaisen maanantaiaamun päähänpisto... ^_^

29 comments on “Härskeistä meikkiehdotuksista puheen ollen...”

  1. Voi hyvänen aika, kuin kauan sitä onkaan tullut Karkkipäivää seurattua, kun muistan noi kuvat... Kiitos siis Sanni ihanasta blogista!:)

    Vastaa

    0
    1. kuin kauan sitä onkaan tullut Karkkipäivää seurattua, kun muistan noi kuvat…

      Heheh, mahtavaa! ^_^ Olisi kyllä tosi mielenkiintoista tietää, kuinka monta lukijaa on vielä matkassa noilta ajoilta..?

      Vastaa

      0
    1. Eikäääh...! XD En ollut nähnytkään tuollaista Joey-pätkää, misterihän veti tosiaan kunnon "Ichibanit! ^_^

      Vastaa

      0
  2. Pakko myöntää että luulin olevani suhteellisen uusi lukija, mutta nyt muistin että olen silloin lukenut nuo postaukset kun ovat ilmestyneet!

    Oma meikkaus innostus lähti silloin noihin aikoihin (2009?) nousuun, kun luin blogia :) Ja todellakin tulee päivittäin luettua (jos ei uutta postausta niin niitä vanhempia). Ihana ja super selkeä, panostettu blogi!

    Vastaa

    0
    1. Oma meikkaus innostus lähti silloin noihin aikoihin (2009?) nousuun, kun luin blogia :)

      Wow, niin kiva kuulla! :) Ihanaa että olet pysynyt mukana vaikka meikkijutut ovatkin vähentyneet. :)

      Vastaa

      0
  3. En yhtään ihmettele että "jouduit" vähän siistimään Misterin tekstiä. Kuulostaa kovin...tekniseltä lähestymistavalta sekä hieman kyllä jopa insinööriltä ;)

    Vastaa

    0
    1. Vaikka mister ei haluakaan paljastaa ammattiaan, pitää insinööriepäilyt kuulema niitata heti alkuunsa! ^_^

      Vastaa

      0
  4. Samoin muistan nuo meikkikuvat! (ja mietin jo silloin että millä ihmeellä olet saanut miehesi noihin lahjottua. :-D ) Olen tainnut lukea karkkipäivää lähes alusta saakka, välillä pidän pidempiä taukoja kun on niin paljon muuta kiirettä elämässä, mutta luen sitten välillä ilmestyneet lukematta jääneet kaikki kerralla. Karkkipäivä on mulle vähän kuin naistenlehti, jossa on hyviä artikkeleita. Tykkään kun rönsyilet meikeistä muuallekin lifestyleen, en jaksaisi aina lukea tiukkaa kosmetiikkapakettia. Kommentoin harvoin, koska en kaipaa itse blogeilta vuorovaikutusta, vaikka ymmärrän toki että bloggaajat itse varmasti tykkäävät palautteesta ja keskustelustakin joka syntyy kommennttikenttään.

    Vastaa

    0
    1. Kiitos kivasta kommentista, Salla! :) Kyllä minä ymmärrän oikein hyvin "hiljaisiakin" lukijoita, ei blogien tarvitse olla kaikille vuorovaikutusta vaan nimenomaan kuten sanoit, vähän niinkuin naistenlehtiä. ^_^

      Vastaa

      0
  5. Aika hassua, just muutama päivä sit selasin vähän sun ekoja postauksia ja noi kuvat jäi kyllä mieleen :D

    Vastaa

    0
    1. Heh mikä sattuma tosiaan! ^_^ En nimittäin itsekään ollut ajatellut noita "miesmeikkauksia" herranvuosiin... :)

      Vastaa

      0
  6. Mr. Karkkipäivän meikkikuvat muistissa täälläkin! :D Mä oon seurannut blogiasi varmaan melkein sen alusta saakka, harvemmin tosin kommentoin mitään. Ihania loppulomapäiviä sinulle, Sanni!

    Vastaa

    0
    1. Minulle on ainakin jäänyt nimimerkkisi mieleen, luulen ettei täällä kovin montaa Ylvaa käy kommentoimassa! Eli "tuttu" lukija olet! ^_^

      Vastaa

      0
  7. Haha:)

    Tuli näin silmämeikkikuvista mieleen, mitä ruskeaa luomiväripalettia suosittelisit? Toivoisin mahdollisimman hyväpigmenttistä mutta suht edullista palettia lähinnä arkimeikkikäyttöön. Minulla on vihreät silmät, jos se jotenkin vaikuttaa. Löysin vanhoista postauksistasi ainakin rimmelin smokey brun paletin, mutta tätä ei taideta enää valmistaa? Mitä mieltä olet näistä Isadoran viiden sävyn paleteista?

    Kiitos huipusta blogista ja varsinkin tonnikalapullareseptistä ! :)

    Vastaa

    0
    1. IsaDoran viiden sävyn paletit (no ainakin 90% niistä ^_^) ovat aivan loistavia! Ehdottomasti voin suositella sitä ruskeaa niistä, siinä tosin on vain mattaisia sävyjä joten jos etsit jotain hohtavaa niin.... Sitten joku muu. Mutta tuo IsaDoran #50 Matte Chocolates on aivan superpigmenttinen ja sävyt vallan erinomaisen toimivia, hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

      Rimmelin Smokey Brunia olisin myös suositellut, mutta kuten sanoitkin, sitä ei enää valmisteta.

      IsaDoralla on myös sellainen neljän sävyn paletti kuin #20 Classic Brown, mutta sitä en ole koskaan itse kokeillut, en kellekään asiakkaallekaan kumma kyllä. Nuo neljän sävyn paletit ovat vähän vaihtelevampilaatuisia kuin vitoset, osa niistä on jopa aika surkeita. Mutta Classic Brown voisi potentiaalisesti olla hyvä, siinä on yksi hohtavakin sävy jolla saa meikkiin eloisuutta ja "tekstuuria". :)

      Sitten on Kicksissä myytävä halpismerkki Viva La Diva jolla on sellaisia pyöreitä nappeja sisältäviä pikkupaletteja (napit tosi pieniä), yksi noista on tosi kiva ruskea paletti Golden Brown. Siinä on sitten täysin päinvastainen koostumus kuin IsaDoran Matte Chocolatessa eli erittäin runsaasti hohtava. Ihannekombo olisikin itse asiassa nuo kummatkin paletit, saisi aivan täydellisen ruskeiden kirjon! ^_^

      Vastaa

      0
  8. Heh, itse muistan myös hyvin nuo meikkikuvat. ^_^ Ei tunnu siltä, että olisin lukenut blogiasi niin monta vuotta, mutta onhan tässä jo tovi vierähtänyt mukana matkassasi. Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista asti, ja silti jaksat pitää mielenkiintoani yllä. :-)

    Vastaa

    0
    1. Ihana kuulla, kiitos Milja! :) Jotenkin ihan liikutun kun kuulen teistä alkuajoista saakka mukana taivaltaneista lukijoista..! Neljä vuotta on kuitenkin tosi pitkä aika blogimaailmassa..! Niin tosiaan - noista kuvistahan on jo yli neljä vuotta eikä kolme ja puoli..!! Voi huhhuijaa! :D

      Vastaa

      0
  9. Ooh, muistissa on nämäkin episodit! Ajatella, niin monta vuotta putkeen karkkipäivää, vaikka yleinen suositus taitaakin olla vain yksi päivä viikossa ;D ja edelleen mukana matkassa, joka päivä luen tekstit ja kommentit, vaikka aniharvoin kommentoin. Chihuja nyt ainakin usein ;) ihanaa lomaa Sanni ja kiitos taas ihanista ja mielenkiintoisista postauksista - piristävät pimeitä ja kylmiä iltoja paremmin kuin, nohh, karkkipussit :)

    Vastaa

    0
    1. joka päivä luen tekstit ja kommentit,

      Ei hitsi sä oot ahkera..! ^_^ Kommentitkin..! :)

      Aaww, mulla on ikävä chihuja.... Olin niin onnessani kun yksi päivä näin Sifnoksella chihun, ensimmäinen chihuahua jonka näin koko reissulla..! Ei näköjään mikään suosittu rotu Kreikassa.

      piristävät pimeitä ja kylmiä iltoja paremmin kuin, nohh, karkkipussit :)

      Ihana..! ^_^

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat