30.09.2013

Arvostelussa matkakosmetiikkani

Arvostelussa kosmetiikkamatkaseuralaiseni - siis ne, joita en ole ennen blogissa käsitellyt. (Blondista kaikki ovat jo varmaan kuulleet tarpeekseen ^_^)

XXMatkakosmereview_CliniqueFacialSoap

XXMatkakosmereview_ClarinsCleansingGel

XXMatkakosmereview_ClarinsWakeUpBooster

XXMatkakosmereview_ClarinsEyeContour

XXMatkakosmereview_CliniqueEyeCream

XXMatkakosmereview_KorresYoghurt

XXMatkakosmereview_Bodyfarm

XXMatkakosmereview_YRhoitoaineet

YvesRocher_hoitikset

Tässä YR-balsamit vielä oikeissa pakkauksissaan. Tykkään kummastakin kovasti mutta Reparation vetää hitusen pidemmän korren koska on pehmentävämpi. Yleensä tällaiset karheille ja pörröisille ja tarkoitetut silottavat hoitoaineet vetävät minun hennon hiusainekseni liian raskaaksi, mutta tämä ei. Aivan ihana! Hoitoaineet saatu Yves Rocherilta blogin kautta.

.

Cliniquen kasvosaippuan olen jo käyttänyt loppuun ja Clarinsin sy-voiteesta on viimeiset pisarat menossa. The Body Shopin kosteusseerumi loppui viime viikolla (mitä iloa kosmetiikkafriikki tunteekaan aina kun täysikokoinen tuote loppuu..! ^_^) ja nyt olen enää kasvovoidenäytteiden varassa (tuo Korresin Jogurtti + parit Laverat). Onneksi tuollaisesta muutaman millin sachetistakin saa puristettua tavaraa kumman moneksi päiväksi.

Bodyfarmin litku loppui eilen, ja nyt yritän sinnitellä Ateenaan saakka ilman uuden vartalovoiteen ostamista koska ystävieni luona voin käyttää heidän kropparasvojaan. :) (Note to self: välillä ei todellakaan ole järkeä säästää muutamaa euroa.) On minulla tosin yksi hätäapu jonka esittelen huomisessa postauksessa.

 

13 comments on “Arvostelussa matkakosmetiikkani”

 1. Nyt kun ihosi kaipaa kovasti kosteutta, mitä ajattelet oliiviöljyn levittämisestä suoraan kasvoille? Eri öljyjen käytöstä iholla on netti ja Youtube pullollaan juttuja eivätkä öljyt ole lainkaan niin rasvaisia kuin luulisi eivätkä ne tuki ihohuokosia ym. Oliiviöljy on nimenomaan tehokas antiage-öljy, koska on niin ravitsevaa. Voisithan myös sekoittaa öljyä niihin kosvojenhoitotuotteisiin, jotka eivät nyt kosteuta ihoasi tarpeeksi. Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteustasoa on helppo säädellä itse (kuinka paljon öljyä jättää iholle/ kuinka paljon sitä huuhtoo pois).

  Vastaa

  0
  1. mitä ajattelet oliiviöljyn levittämisestä suoraan kasvoille?

   Itse en ole kokeillut oliiviöljyä kasvoille koska se on sen verran paksu öljy (kookos- manteli- ja jojobaöljyä taas olen), mutta kropalle kyllä ja hyvin toimi. Moni käyttää oliivia kasvoillakin ihan onnistuneesti, mutta itse vain koen sen paksun koostumuksen epämiellyttävänä kasvoilla.

   Mutta hmm, ehkäpä voisin tosiaan kokeilla sekoittaa pisaran kasvovoiteeseen. :) Hyvä idea.

   Vastaa

   0
 2. hehe, vähän nauratti lukea näitä :D ensin valittelee "kauhean vaikeasta sivistyssanastosta" (näin yo-opiskelijan näkökulmasta ihan perussettinä menevään tekstiin ;)) ja sit ite viskelee kaikenmaailman viskoosi-asioita mitkä ei sano niin yhtikäs mitään, ihan hepreaa :D että tiedesanastonsa kullakin näköjään! :)

  Vastaa

  0
  1. :D ^_^

   Viskositeetti = koostumuksen termi, nesteen (kosmetiikka-aineen) paksuus.

   Vastaa

   0
 3. Minulla on tuo Clarinsin Wake-up-Booster ja olen tykännyt, mutta en niin paljoa että jäisi mielituotteisiini. Guerlainin silmänympärysvoiteen kanssa kävi minulla tuo pelkkää-vettä-fiilis :( Harmitti kun oli vielä normaalikokoinen tuote.

  Vastaa

  0
  1. Jotenkin minuakin vähän yllätti tuo Clarins-sy-voiteen vetinen koostumus... Toki kaikki ihotyypit eivät täyteläisempää voidetta tarvitsekaan, mutta tuo on jotenkin ihan megaohutta... (Ja jos haluaa miettiä koostumuksia suhteessa selektiivisten merkkien imagoon ja tavoitteeseen luoda koostumuksellakin sellaista vähän "ylellisempää" fiilistä, niin tässä voiteessa ei kyllä ole siinä onnistuttu...)

   Kun se vielä väittää että "softens fine lines" niin mietityttää että millä muskelilla se ne juonteet pehmittää, kun koostumuksessa ei juuri mitään pehmittävää ole..? ;)

   Vastaa

   0
  1. Ei saa, ellei löydy jostain jämävarastoja. :/ Itse sain tuon näytteen joskus vuosi sitten.

   Vastaa

   0
 4. Höh! Niin harmi, kun Korres poisti tuon todella pidetyn jogurtti-sarjan, etenkin tuon voiteen, valikoimistaan. En ole koskaan kuullut kenenkään sanovan pahaa sanaa ko. tuotteesta!

  Vastaa

  0
  1. Niinpä! Kävin itse asiassa täällä Ateenassakin ihan varta vasten kysymässä Korresin liikkeessä, miksi Jogurtti-voide poistui, ja myyjä vain kohautti olkapäitään. "Se ei kai myynyt hyvin", hän vastasi.

   Vastaa

   0
 5. Tulin lukeneeksi joskus jutun, jossa Korresin jotain tuotekehittelijöitä tai muita edustajia (en enää tarkkaan muista titteleitä) haastateltiin siellä Kreikan päässä tuon jogurttisarjan poistumisen tiimoilta ja sanoivat, että tuotteet olisivat poistuneet, koska nämä kehittelijät eivät olleet enää tyytyväisiä ko. tuotteiden inciin verrattuna muihin heidän markkinoilla oleviin tuotteisiinsa. Eivät olisi tarpeeksi luonnonmukaisia tms.. Joka tapauksessa, minä todella toivon, että saisivat kehitettyä tuotteen sille tasolle, jotta se saataisiin mahdollisimman hyvänä takaisin kaupan hyllyille! :)

  Vastaa

  0
 6. Mä oon ollut ihastunut sekä jugurttivoiteeseen että Kreetan reissulta aikoinaan löytämääni Korresin Quercetin & Oak Light Texture fluidiin (pummpupullo). Jotain yllättävän samaa niissä on, joskin tämä fluidi imeytyy helpommin ja hoitaa/freesaa ihoa paremmin. Nyt hommasin lisää samaa voidetta mutta suojakertoimellista (spf 10), täältä Suomesta kun ei sitä Lightia saa.

  Paras voide mitä oon koskaan käyttänyt (selektiiviset mukaan lukien) on Lushin Skin's Shangri-la. Jälki on ihan uskomattoman "nuorentavaa" ja se on yhtä lähellä luomua kuin Korresitkin. Vetelen sitä huolettomasti myös silmänympäryksille ja hyvin toimii.

  Kiitos tosi paljon tästä Kreikka-sarjasta! Oon ahminut näitä matka- ja palashampoojuttuja yökaudet nyt kun olen blogisi löytänyt. Löysin tämän sarjan kun lukijasi kertoivat parhaista jutuistasi tässä vuodenvaihteessa ja tämä setti oli siellä suuresti kehuttujen joukossa, ja ihan täydellä syyllä. Onko sulla tarjota hyviä vinkkejä lukemisen aiheuttamalle niskajumitukselle, kiäh kiäh :))

  Blogisi on melkoisen addiktoiva ja myös miehesi pari kirjoitusta olivat suloisia. Rakkautta rivien välistä :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)