30.09.2013

Kohti Vihreää Lehmää!

Fiilispostaus! Minä löysin sen, minä löysin sen! :)

Happy Green Cow's!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ollut Paroksella kerran aiemmin, vuonna 2007. Silloin söimme misterin kanssa yhdessä ehkä viehättävimmistä ja sympaattisella tavalla hassuimmista kasvisruokaravintoloista joihin olen elämäni aikana eksynyt.

Se oli tosi kapealla ja pienellä sivukujalla.

Kun eilen illalla saavuin Parokselle, otin missiokseni löytää Vihreän Lehmän samantien. Nälkä oli kuitenkin liian suuri enkä löytänyt Lehmää, joten jäin johonkin anonyyymiin tavernaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta tänään! Se löytyi tarpeeksi harhailtuani! Tällä pienellä kadulla on yksi elämäni ravintolahelmiä....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy Green Cow's. Ja tänään lähden sinne illalliselle!

Lainasin äidiltä pikkuisen ravintolabudjettia että pääsen ulos syömään näinä viimeisinä saaripäivinäni..! ^_^ Keskiviikkona suuntaan Ateenaan. Hyvinhän noilla omakokkaamilla pöperöillä pärjää mutta päätin sallia itselleni pientä luksusta näille viimeisille saari-illoille.

Ja Paros. Parikian kaupunki on vielä ihastuttavampi kuin muistinkaan...! Mikä valokuvaajan unelma.... En malta odottaa että pääsen hukuttamaan teidät Parikia-tunnelmiin...! ^_^ (Mutta vasta parin päivän kuluttua - niin ei tule ihan Kreikka-yliannostusta ;))

Parikia_kaduilta

Nyt riennän kauan odottamalleni hyvälle illalliselle..! Toivottavasti Lehmä tarjoaa vielä yhtä persoonallisen elämyksen kuin 6 vuotta sitten - ja hyvä ruokahan on pääasia! ^_^

6 comments on “Kohti Vihreää Lehmää!”

 1. tulipa tästä mieleen vinkki, jonka ehkä tiedätkin, mutta ajattelin silti vinkata :) nimittäin http://www.happycow.net/ josta tekee aivan uskomattoman mahtavia ravintolalöytöjä!! sinne on listattu piskuisimmatkin löydöt joita ei päällepäin edes ravintoloiksi arvaisi. ainakin itse olen löytänyt omat reissuvakkarini sitä kautta! ahhh, sitä onnea ja autuutta kun löytää hyvän kasvisruokaravintolan.... ^^ yksi parhaita asioita matkustellessa!! ^^

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä todella paljon! :) Meni välittömästi kirjanmerkkeihin. Täytyykin katsella tuolta Ateenan valikoimaa, tiedän sieltä vain Avocadon.

   Vastaa

   0
 2. Hei Sanni! Blogisi on tökkinyt todella paljon viime päivinä. Ei siis sisältö;D joka on ollut mitä mainiointa, mutta tekniikka. Kuvat jäävät puuttumaan postauksista ja ilmestyilevät miten sattuu itsekseen. Thought you should know.
  Kyse ei voi tässä tapauksessa olla nettiyhteydestä / koneesta, koska näköjään tökkii myös työkoneella...

  Vastaa

  0
  1. Kuvat jäävät puuttumaan postauksista ja ilmestyilevät miten sattuu itsekseen.

   Näin on, it-Hannu on tehnyt blogialustaan joitain sivujen scrollaukseen liittyviä muutoksia minkä seurauksena tuo ilmiö. Kuvien latautuminen - tai pikemminkin latautumattomuus - on häirinnyt itseänikin aivan suunnattomaan ärsytykseen saakka! >:-( Nytpähän tiedän ettei kyse ole ainakaan Kreikan nettiyhteyksissä...

   Vastaa

   0
  2. Ok ajattelin vaan kertoa, kun epäilin, että näkymä voi olla sinulle itsellesi varmaan ihan erilainen... Kurja juttu. Mutta ehkä tuloillaan on joku, alkukankeuden jälkeen, vallan huikeasti parempi sovellus / ominaisuus;)

   Ei ole kyllä kyse nettiyhteyksistä. Ei voi olla, koska tosiaan meillä on töissä vähän erilaiset laitteet ja yhteydet, kuin tavis kotiläppärillä tmv laitteella.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (59)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)