21.02.2013

Benecos x kaksi

Benecos_cold_vs_warm

Tänään kaksi erisävyistä peruslookkia Benecosin meikeillä; kylmä ja lämmin.

Sain Benecosin maahantuojalta merkin kaksi uutta poskipunaa ja kolme uutta luomiväriä. Näihin meikkeihin olen käyttänyt myös aiemmin saamiani Benecos-tuotteita.

  Benecos_warm

Lämmin look. Meikkipohja Benecosin mineraalipuuterilla, jonka esittelin vuosi sitten täällä. Poskilla uusi Toasted Toffee -poskipuna, huulilla Peach-huulipuna ja silmämeikissä So What? -  ja Mokka -luomivärejä. Rajaukseen lainasin kilpailevan merkin eyelineria, pahoitteluni Benecos, mutta Laveran eyeliner on vain parempi! ^_^

.

Benecos_warm_meikit

Toasted Toffee -poskipuna näyttää rasiassa hurjan ruskealta, ja ensin mietin että näinköhän tämä menee melkein aurinkopuuterista. Mutta eipä sitten kuitenkaan..! Kuten kuvasta näkyy, sävy on oikein toimiva lämmin rusehtavan punainen, oikein yllätyin miten hyvin se sopi iholleni kun odotin sellaista tosiruskeaa. Tämän sävyistä poskipunaa minulla ei ole ennen ollutkaan, tervetuloa täydentämään väriskaalaani, Toasted Toffee! :)

Benecos_warm_silmat

Benecos_warm_silma

Liikkuvalla luomella uusi So What? -luomivärisävy. Tämän neutraalimpaa sävyä tuskin onkaan, niin perusbeige kuin olla voi. Koostumus on kevyesti hohtava, ja aikalailla vähäpigmenttinen. Testaan aina luomivärien pigmentin sivellintekniikalla - mikäli luomivärin saa selkeästi näkyviin myös siveltimellä levitettynä, se on loistokamaa. So What? ei tarttunut siveltimeen käytännössä lainkaan, vaan se piti levittää vaahtomuoviapplikaattorilla.

Lisäsin alaluomelle kimaltavaa Mokka-sävyä tuomaan eloisuutta muuten niin, forgive me, tylsään silmämeikkiin. Mokka on ihastuttava, kosteana levitettävä sävy jonka esittelin aikoinaan täällä.

Benecos_Peach_Lipstick

Peach-huulipuna on aivan ihana! Ei niin oranssi kuin persikkaiset huulipunasävyt yleensä, vaan pikemminkin aika ruusuinen. Kaikessa arkisuudessaan lopulta aika veikeä, persoonallinen sävy. Sopii mielestäni minulle ihan älyttömän hyvin.

Benecos_cold

Viileä look. Meikkipohja taisi olla sekoitus eri jämäpurkkien mineraaleja. Poskilla uusi Mallow Rose -poskipuna, huulilla Pink Rose -huulipuna ja Rose-huulikiiltoa ja silmämeikissä uudet Lucky Sky - ja Happy Hour -luomivärit.

.

Benecos_cold_meikit

Oli harmillista, että Benecos lopetti vanhat mielettömän kauniit poskipunasävynsä, mutta tilalle tulleet eivät ole lainkaan hassumpia nekään, ja miellyttävät varmasti niitä joille vanhat olivat turhan hohtavia. Mallow Rose on viileä roosapinkki, oikein toimiva perussävy. Tämän ja Toasted Toffeen lisäksi valikoimaan kuuluu myös kolmas sävy, Sassy Salmon.

Tummanvioletti Happy Hour -luomiväri ja vaalea harmaanliila Lucky Sky eivät laatunsa puolesta saaneet minua hurraamaan. Koostumus on kuiva ja vaikka Happy Hour -sävyssä sentään on ihan mukavasti pigmenttiä, se varisee aika lailla ja häivyttäminen on vaikeaa.

Benecos_cold_silmat

Benecos_cold_silma

Liikkuvalla luomella Lucky Sky, rajauksena tummasinivioletti Night Blue -kynä ja sen päällä & varjostuksissa Happy Hour.

.

Benecos_PinkRose_RoseGloss

Huulimeikin Pink Rose -puna on saattanut jäädä jonkun mieleen (ja meikkipussiinkin ;)) tästä oodipostauksesta. Edelleenkin lempparihuulipuniani, koostumus on vielä Peach -huulipunaakin kermaisempi ja sävy niin herkullisen marjainen että mums!

Päälle sipaisin tässä meikissä helmiäisvaaleanpunaista Rose-huulikiiltoa.

Jos joku kuuli Benecosista nyt vasta ensimmäistä kertaa, niin kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja jonka kaikki meikit (no, meikkivoidetta lukuunottamatta) maksavat alle kympin. Eli varsin kilpailukykyisillä hinnoilla mennään.

- - -

Mitäs tykkäsitte näistä peruspläjäyksistä? Taas tekee tietty mieli kysyä että sopiko mielestänne lämmin vai kylmä look minulle paremmin? :)

0 comments on “Benecos x kaksi”

 1. Lämmin sopii sinulle ehdottomasti paremmin, saa ihon hehkumaan ja sopii hyvin omiin väreihisi. Kun mainitsit postauksessa rajausvärin, niin tuli mieleeni kysyä, millä rajausvärillä oikeasti saisi pysymään kunnon siipirajaukset? Mikään ei tunnu kestävän, joko leviää, rapisee tai väri ei ole syvän musta.

  Vastaa

  0
  1. Käytän juuri tuota rajausta. Se pysyy, mutta väri ei ole tarpeeksi syvä, vaikka sitä laittaisi useamman kerroksen. Mitä geelirajausta suosittelet?

   Vastaa

   0
  2. Itse käytän Indeliblejä, koska ne on halvimpia. :) (Tai oli ainakin silloin kun aloin geelirajausta vuosia sitten käyttää, silloin ei ollut markettimerkeillä geelilainereita, nyt on.)
   http://www.madminerals.biz/indelible-waterproof-smudge-proof-gel-eyeliners/traditional-makeup/

   En kyllä osaa sanoa onko "mustuus" tarpeeksi mustaa sulle, kun mun mielestä tuo Lauderinkin on tooodella syvän musta.

   Lancômen geelieyeliner on myös todella hyvä mutta pirun kallis. Lauderillakin on Double Wear -linjassa geelirajauksia mutta niitä en ole koskaan testannut. Sitten ihan markettimerkeistä L'orealin geelilainer on koostumukseltaan tosi hyvää, ja Maybellinenkin on kuulema ihan notkeaa (sitä en ole itse kokeillut mutta kuullut paljon hyvää).

   Vastaa

   0
 2. Upeita kuvia ! Lämmin ehdottomasti parempi, luonnollinen ja tosi mun tyylinen muutenkin. Et maininnut ollenkaan ripsareita, olivatko benecosia nekin?

  Vastaa

  0
  1. Käytän tällä hetkellä Yves Rocherin Sexy Pulp- maskaraa, sitä on noissa kuvissakin.

   Olen kokeillut Benecosin Volume- ja Super Long Lashes -maskarat, mutta ne olivat sellaista "peruskauraa" joista ei oikein herää mitään erityistä sanottavaa. Tykkäsin Long Lashista enemmän.

   Super Long Lashes -kuva ja vertailua muihin maskaroihin tässä postauksessa:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/05/25/maskararalli/

   Vastaa

   0
 3. Lämmin parempi koska sopii sulle paremmin :) ihana tuo Mallow Rose poskipuna, todella kaunis ja voisi olla mulle sopiva. Mä en tykännyt niistä entisistä koska olivat yhtä hohtoa ja harvalle aikuiselle käy niin shimmerinen poskipuna.

  Mun blogista voi käydä bongailemassa Benecos uutuuksia kynsilakoissa :)

  Vastaa

  0
 4. Täältäkin ääni lämpimälle lookille. Perusmeikellekin on tilausta ja luonnonkosmetiikalle (arvioille) varsinkin, että kiitosta vain. :)

  Vastaa

  0
 5. No kuvien perusteella lämmin näyttäisi istuvan paremmin. Ihan kuin kuvat olisi otettu eri valaistuksessakin, ero viileän ja lämpimän välillä on todella huomattava. Molemmat meikit ovat kuitenkin kauniita ja itselleni valitsisin viileän version.

  Vastaa

  0
  1. Ihan kuin kuvat olisi otettu eri valaistuksessakin, ero viileän ja lämpimän välillä on todella huomattava

   Kyllä, eri päivinä, aivan eri kellonaikaan ja eri valaistuksessa. Viileä on otettu iltapäivällä joskus kolmen jälkeen, parvekkeella oli jo huomattavan sinisävyinen ja hämärä valo. Lämmin otettu aamupäivällä, ja valo paljon kirkkaampi.

   Vastaa

   0
 6. Näyttävätkö kaikki ihmiset aamulla lämpimiltä ja iltapäivällä kylmiltä? Tähänkö nyt perustuu se juttu, että aamuvalossa meikattu iho saattaakkin iltapäivällä näyttää ihan kamalalta, esim. liikaa meikkivoidetta, koska lämmin valo tekee kasvoista niin erinäköisrt kun taas kylmä valo? I am amazed :D

  Vastaa

  0
  1. Näyttävätkö kaikki ihmiset aamulla lämpimiltä ja iltapäivällä kylmiltä?

   Eihän valo tokikaan aina ole iltapäivällä kylmä, esimerkiksi kesällä valo on useimmiten lämmintä aamusta iltaan.. ^_^ Valon lämpötila riippuu vuodenajasta, pilvisyydestä, auringosta ja kuvausolosuhteiden varjoista yms.

   Vastaa

   0
  2. okei, tämä varmaan selitettäisiin jossain valokuvauksen alkeissa aika perusteellisesti :D Kiitos, kun jaksoit vastata hassuun kysymykseeni.
   Tuo viileä meikki tekee sinut hieman etäisen ja tyylikkään oloiseksi. Lämmin taas jotenkin hehkuvaksi ja lempeäksi. Wonders of make up <3

   Vastaa

   0
 7. Minuakin niiiin kovasti harmittaa, että Benecos lopetti vahojen poskipunien valmistuksen :( olisin kovasti halunnut coral sävyn punan.

  Vastaa

  0
 8. Lämpimässä näytät nuoremmalta, mutta kylmän sävyt ovat enemmän mieleeni. Tosi ihania nuo huulipunat!

  Vastaa

  0
 9. Todella kauniit molemmat meikit! Täytyy kuitenkin sanoa, että lämpimät sävyt sopivat sinulle vielä paremmin kuin kylmät:)

  Vastaa

  0
 10. Kauniita meikkejä molemmat, mutta ehkä näistä kahdesta tykkäsin enemmän tuosta lämpimän sävyisestä meikistä. Se korostaa sun silmien väriä, ja toisekseen kaipaan jo kesää, niin nyt miellyttää enemmän kesäiset värit. :)

  Pari kysymystä noista vanhoista meikeistä: Mitä tykkäät noista huulikilloista? En muista ootko esitellyt joskus tarkemmin?

  Miten tapahtuu luomivärin levitys kosteana?

  Vastaa

  0
  1. Olen kokeillut vain yhtä Benecosin huulikiiltoa eli tuota Rosea. En keksi siitä mitään pahaa sanottavaa, mukavan "balmimainen" eli huulirasvamaisen tuntuinen ollakseen huulikiilto, ei liian tahmea, kaikin puolin hyvän tuntuinen. Tuo helmiäissävy vain ei ole mun ykkössuosikki, en ylipäänsäkään käytä juuri koskaan helmiäispintaisia huulituotteita. Eli jos olisin itse saanut valita sävyn, olisin valinnut jonkun muun sävyisen. Siksi tuota Rose-sävyä tulee käytettyä aika harvoin.

   Luomivärin levitys kosteana tapahtuu siten, että sivellin kostutetaan vedessä, ylimääräinen neste painetaan paperinpalaan ja kostealla siveltimellä otetaan luomiväriä. Kostean siveltimen koskiessa luomivärin pintaan (ainakin Benecosin "baked"-luomiväreissä, eroavat noista tavallisista sillä että ovat "kohollaan" eivätkä lättäniä, ja ne on tarkoitettu kosteana käytettäviksi) luomiväri muuttuu melkein maalimaiseksi. Sitten se "maalataan" luomelle. :) Reunat täytyy häivyttää erikseen kuivalla luomivärillä kostean pinnan kuivuttua.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksista! Ollaan kaverien kanssa tekemässä kimppatilausta saksalaisesta Violey-verkkokaupasta, niin ehkä klikkailen pari Benecosin huulikiiltoa ostoskoriin.

   Tilasin ennen joulua jo tuon Mokka-luomivärin, mutta en oo testaillut sitä vielä kosteana. Ehkä sitä pitää vaan rohkeasti joku päivä ottaa sivellin käteen... :)

   Vastaa

   0
  3. Ennen kuin mä olin kokeillut sitä kosteana, olin ihan vaan että "Jopas tämä rapisee...!!" kunnes maahantuojan edustaja kainosti vinkkasi että se kannattaa ehdottomasti levittää kosteana. Ja kosteana on ihan eri laatuinen! :)

   Vastaa

   0
 11. Peach-huulipunan väri on ainakin kuvien perusteella tosi ihana. Tahtoo yhden tuollaisen! :D

  Vastaa

  0
 12. Vaikkakin lämmin meikki on "sopivampi" niin pidän enemmän tuosta kylmästä, koska se tuo kivaa kontrastia kasvoille.

  Vastaa

  0
 13. Voiko kylmiä ja lämpöisiä sävyjä yhditää onnistuneesti?
  Sellaista haluaisin nähdä toteutettuna...

  Itse tykkäisin kuparin/kullanväreistä silmissä, mutta en saa lärvääni sopimaan ns. lämpöistä sävyä olevaa poskipunaa (ihostani tulee helposti tunkkaisen näköinen). Pinkki poskipuna taas näyttää hyvältä.

  Silmieni väri on hankala. Sellainen harmaansininen.
  Tietty vihreä saa silmäni näyttämään turkoosin sinisiltä (mummoni mukaan Paul Newmanilla oli samanväriset silmätkuinmulla, http://www.cinemagraphe.com/_imagery/_paul_newman/paul-newman-ew-October-2008.jpg).
  Tietylläluumun/lilan sävyllä silmäni ovat kuolleenkalanharmaat....

  Vastaa

  0
  1. Itse tykkäisin kuparin/kullanväreistä silmissä, mutta en saa lärvääni sopimaan ns. lämpöistä sävyä olevaa poskipunaa (ihostani tulee helposti tunkkaisen näköinen). Pinkki poskipuna taas näyttää hyvältä.

   Kuulostaa siis siltä, että olet ehdottomasti viileän sävyinen. Mä olen sen verran neutraali, että mulle käy kummatkin, vaikka lämmin on mielestäni enemmän "mua itseäni".

   Mä en muista että olisin koskaan kovin radikaalisti yhdistänyt kylmiä ja lämpimiä sävyjä, mutta editorialeissa olen kyllä usein bongannut esim. lämpimän silmämeikin ja viileät huulet. Eli ilmeisesti se joillain toimii, ainakin stailistin ja/tai meikkitaiteilijan mielestä... ^_^ Mun henk.koht. mielipide on, että ei se ketään ihan mielettömästi imartele. Harmoninen meikki on se kaunistavin, ja selvästi kylmillä & voimakkaan lämpimillä sävyillä on aika hankala toteuttaa harmonista kokonaisuutta....

   Vastaa

   0
 14. Olisi kiva nähdä samassa valossa kuvattu viileä ja lämmin meikki niin voisi sanoa paremmin. Nopeasti kun vilkasin vanhoja kuvia niin pakko kyllä sanoa että lämmin ehdottomasti. Heti jos kattoo kuvia jossa sulla on aniliinin väristä huulipunaa, niin iho näyttää epämääräisen väriseltä. Kun sulla taas on korallin väristä huulipunaa niin iho hehkuu :)

  Pakko kertoa että me ollaan menossa lomalle toukokuussa Karpathokselle! Sain sun blogista idean, tai oltiin menossa Kreikkaan, ja halusin ehdottomasti Santoriinille ja sen jälkeen jonnekin missä ei ole paljoa turisteja ja voi vaeltaa. Joten tuli mieleen etät olit kirjottanut jostain uneliaasta saaresta jotain. Sitten kun vielä tarkemmin perehdyin niin siinähän on meille ihan täydellinen paikka kun tykätään olla luonnossa ja jossain missä ei ole niin pajoa ihmisiä. Että kiitos Karpathos-postauksista, en olisi muuten välttämättä keksinyt sitä :)

  Vastaa

  0
  1. Pakko kertoa että me ollaan menossa lomalle toukokuussa Karpathokselle!

   Mahtavaa! :) Mä haluan kanssa uudestaan Karpathokselle. Tykkäsin siitä tositosi paljon. Santorini, Karpathos ja Symi oli mun Kreikan kierroksen kivoimmat mestat. (Mun ateenalaiskaverit oli ihan ällistyneitä kun tykkäsin Karpathoksesta... "Kun se (= Pigadia, saaren pääkaupunki) on sellainen moderni kaupunki, ei ollenkaan mikään perinteinen valkokattoinen kylä....")

   Vastaa

   0
 15. Aivan ihania molemmat kokonaisuudet! Itse pidän enemmän tuosta lämpimästä ja uskoisin sen istuvan omille kasvoilleni paremmin.

  Sinulle kuitenkin istuu kylmäkin värimaailma kauniisti, vaikka mielestäni harvoja pukee sekä viileät että lämpimät sävyt.

  Vastaa

  0
 16. Tosi kauniita meikkejä molemmat, lämmin kuitenkin pukee sua erityisen hyvin! Tuo viileä huulipuna on kyllä mums myös.

  Vastaa

  0
 17. Lämmin meikki sopii minun mielestäni sinulle paremmin. Lämpimän meikin poskipuna on todella kaunis :)

  Vastaa

  0
 18. Lämpimässä säteilet :) Viileä on jostain syystä mielestäni "aikuisempi" ja vakavampi, vähän sellainen "bisneslook". Eri tavoin kaunistavia meikkejä siis kumpainenkin.

  Vastaa

  0
 19. Luin juuri Virven blogista Lorealin ostaneen Urban Decayn. Mitä sinä olet tästä mieltä? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Vaikka pyysin jo Virveltä aiheeseen liittyvää postausta, ajattelin ehdottaa sitä sinullekin koska olisi todella mielenkiintoista lukea lisätietoa ammattilaisen näkökulmasta.

  Vastaa

  0
  1. Ohhoh mikä uutinen! Enpä osaa nyt välittömästi sanoa asiaan muuta kuin että ainakin se tulee todennäköisesti vaikuttamaan UD:n saatavuuteen. Miettikääs mitä Essielle tapahtui sen liityttya L'orealin talliin... It's everywhere now! Eli Urban Decayn ystäville tämä saattaisi olla vallan loistava uutinen, riippuen tietysti siitä millä linjalla Lorkku haluaa brändin kanssa jatkaa.

   Vastaa

   0
  2. Saatavuuden puolesta kyllä hyvä juttu mutta jotenkin eläinkokeettomuuden uskottavuus (jos sen niin voi sanoa) mielestäni kärsii tästä. Minun mielestäni esim Body Shopista katosi hohto Lorkun ostettua sen.
   Luulen hintojen nousevan jonkun verran jos Suomeen saadaan myyntiin.
   Mutta onhan se mukavaa jos pääsee swatchailemaan tuotteita ihan kotimaassakin ennen ostopäätöstä, sillä merkin meikkivoiteet kiinnostavat kovasti eikä ihan sokkona uskalla tilata netistäkään.
   Tosin kuten Virvenkin blogiin kommentoin, että ulkomaan matkoillani yksi reissun kohokohtia on päästä hipelöimään UD tuotteita Sephorassa :D

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)