28.09.2012

Sanaton Santorinilla

Okei. Nyt tulee tällainen impulsiivinen pikapostaus ilman sen kummempia tekstejä, mutta olen niin häkeltynyt Santorinin upeudesta että se on vain pakko päästä jakamaan jonkun tai mielellään jopa monen kanssa.

Kävelin tänään vain kamerani kanssa suu ammollaan. Olinhan kuullut että Santorini on kaunis, mutta tämä.... Miten tällaista on olemassakaan? Tänne jos minne sopii pienoismalliefekti....

.

.

.

.

.

.

.

Mykistävää.

0 comments on “Sanaton Santorinilla”

 1. anteeksi nyt vaan, nautin näistä matkapostauksista, mutta tuo miniatyyriefekti on todella raivostuttava. tuntuu että kuvista ei saa mitään oikeaa selkoa ja että oikeesti kattelee jotain miniatyyrejä jossain museossa. argh!! ihan tavallisia kuvia, kiitos!

  Vastaa

  0
 2. Santorini on todellakin paratiisi!! :)) kiva katsella -11 kesän matkapaikkoja!

  Vastaa

  0
 3. Mä haukoin henkeäni noissa maisemissa muutama kuukausi sitten. Uskomaton paikka!

  Näitä sun On the road -postauksia on niin ihanaa lukea, vaikka kroonista matkakuumetta ne eivätkään lievennä. Kiitos siis paljon! :)

  Vastaa

  0
 4. Santorini on upea ja ihmeellinen. Olen viettänyt siellä viikon loman ja se on ehkä mieleenpainuvin loma, mitä olen koskaan viettänyt johtuen juuri tuosta upeasta ympäristöstä. Santorinille on päästävä joskus uudestaan!

  Vastaa

  0
 5. Siis nuo kuvat näyttävät ihan pienoismallikaupungista otetuilta! Tuntuu että voiko nuo olla totta, varsinkin kun en ole ikinä tuon tyylisessä kaupungissa käynyt. Voin kuvitella että nautit olostasi :) ps. täällä kotosuomessa viisi astetta lämmintä, pimeää, sataa...

  Vastaa

  0
 6. Upeita kuvia! Santorini on out-of-this-world-kaunis - muuten meidän häämatkakohteemme <3 Nauti!

  Vastaa

  0
 7. efekti on ihana. ensimmäiset julkaisemasi miniatyyriefekti kuvat joku postaus sitten, ajattelin että sinulla on varmaan todella kallis kamera+objektiivi mukana ja mietinkin miten sellaista jaksat kantaa. hämmästyttävää että pokkari kykenee tähän

  Vastaa

  0
 8. Aivan ihania kuvia! taianomaisia,kauniita.... itse olen ollut santorinilla vain yhden vaivaisen päivän laivaretkellä mutta muistan saman; suu auki ammollaan ihmetyksestä ja kaikesta kauneudesta.

  Vastaa

  0
 9. Valitettavasti minäkin olen näistä kuvista hieman hämmentynyt. Olisi ihana nähdä MYÖS (ei siis pelkästään :)) kuvia joista elävyys ja syvyys myös näkyisivät. Nämä miniatyyrikuvat yksistään ovat jotenkin niin muovisen näköisiä.

  Vastaa

  0
  1. Epäilemättä tulen julkaisemaan myös ei-miniatyyrikuvia, worry not.... ^_^

   Vastaa

   0
 10. Oon käyny Santorinilla kolme kertaa, ja näistä kuvista taas muistin, miksi haluan sinne yhä edelleen. Muutenkin kaiholla katson sun Kreikka-kuvia, koska haaveilen samanlaisesta kiertelystä siellä. Toisena vaihtoehtona on kreikkalainen kakkosasunto, mutta se ei budjetillisesti ole mahdollista, joten "tyytyminen" on matkusteluun ;) Mieluusti katsoisin lisääkin Santorini-kuvia, kuvapaljous ei tässä tapauksessa haittaa yhtään!:)

  Vastaa

  0
 11. Täytyykin varmaan kosasta poikaystävää jos tärppäis, ja tultais häämatkalle tänne! :D

  Vastaa

  0
 12. santorini mykisty mutkin 2009 elokuussa, ja siitä asti oon kaipaillu sinne takaisin! ihan mieletön paikka.

  Vastaa

  0
 13. Aivan ihania kuvia, ja hauskasti sopii miniatyyriefekti noihin! :)
  Itsekin olen kerran käynyt, mutta kyllä haluaisin uudelleen vielä päästä tuonne.

  Vastaa

  0
 14. Kannatan kans iha tavallisia kuvia jos on toivomisen varaa. :D Mietin just että kurkkaampa huvikseen ärsyttääkö kommenteissa ketään muuta noi miniatyyrit. :DD Mutta siis tee juur niinku parhaaks näet, nauratti vaan. :)

  Vastaa

  0
  1. Taisinkin tuolla edellisessa postauksessa varoittaa kyllastymisen mahdollisuudesta..... :D

   Vastaa

   0
 15. Hah, NYT mää käsitin mitä tarkottaa tuo pienoismalliefekti :D Nuo tosiaan näyttää semmosilta pienoismalleilta nuo talot:D

  Vastaa

  0
 16. Aivan ihania kuvia. Näytin miehelleni kuvia ja hän sanoi, että pitäisikö minun lähteä sinne maanantaina eikä mennä töihin. Olisi mahtavaa juosta noita portaita, josko joskus, kutkuttava ajatus. Nauti elämästäsi!

  Vastaa

  0
 17. Ihania kuvia, kiitos!! Minä nautin kuvista kuin kuvista ja tuo miniatyyriefekti on minusta ihan hauska. Ihana päästä mukaan sun reissulle! <3

  Vastaa

  0
 18. Heippa! Mä rakastan sun blogia. Varsinkin kosmetiikkapostauksia, mutta on reissukuviakin ihan kiva katsella. Mut PLIIS älä käytä noita efektejä noissa kuvissa kokoajan. Noissa joissain Santorinikuvissa oli ihan hauska ja toimiva tuo pienoismalli-efekti, mut Trust Me, suurimmaks osaks noi efektit on todella häiritseviä. Käsittelen ammatikseni valokuvia ja tiedän että ne ens alkuun innostaa ja näyttää silmään hyvältä, mut ihan oikeesti, kyllä kuvasi ovat tähän menessä olleet todella loistavia ilman mitään efektejä. Toivon todella että otat sanoista vaarin. Photoshopilla kuvia käsitellään mahdollisimman luontaisen näköiseksi, mutta näissä efekteissä paistaa kilsan päähän että eivät ole aidon näköisiä. Se oikee fiilis katoaa sinne plastikin taakse. Vähänkuin överiks menneet kauneusleikkaukset ;).

  Vastaa

  0
  1. Niin ja aina mulle käy näin kun kommentoin jotain blogia, että se mun kommentti näyttääkin tylymmältä kuin oli todellakaan tarkoitus. Eli halusin vain sanoa että esim. noissa Santorini kuvissa efekti todellakin toimi. Ja tietenkin postaat justiinsa sellaisia juttuja ja kuvia kuin itse haluat. Sinun ei tarvitse julkaista kumpaakaan näistä kommenteistani, kun toi kaiku tuossa edellisessä oli ärsyttävän negatiivinen ihan vahingossa. Mun piti enemmänkin sanoa että et tarvitse mitään efektejä, jälki on tosi hyvää ilmankin. Kuten sanoin, niin todella pidän blogistasi PALJON! Jatka samaan malliin vaan!

   Vastaa

   0
  2. Ei ollut negatiivinen lainkaan :D Siis ymmärrän kyllä täysin että efektin liiallinen käyttö syö sen tehoa. MuttaKUN, mä olen nyt niin innoissani siitä että en voinut välttää tätä...! ^_^

   Vastaa

   0
  3. Jees mutta kun mä halusin näihin sen pienoismallifiiliksen.... ^_^ Kun tää saari ON kuin joku pienoismalli made into real size.... Ymmärrän kyllä mitä haluat sanoa sillä itsekään en jaksa katsella esim. ihmisten loputtomia Instagram-kuvia, mutta suotakoon mulle tämä miniatyyri-innostus kun vasta viime viikolla löysin koko asetuksen kamerasta... :P

   Vastaa

   0
  4. Täytyy kai vastapainoksi todeta, että täällä ainakin viihdytään hienosti etälomalla miniatyyrikaupungeissa :)
   Tarvittaessa Googlen kuvahaku pärähtää vaivatta täyteen normikuvia. Peukaloisefekti ei ainakaan omaan silmääni ole yhtään häiritsevä.

   Vastaa

   0
 19. Ihania kuvia!

  Ja pakko sanoa, olet aivan saman näköinen, kuin TV:ssä pyörivän Ronald McDonald lastentalosäätiön mainoksessa oleva nainen... :)

  Vastaa

  0
 20. Voih, menetin Santorinille sydämeni syksynä 2009.
  Silloin viivyimme saarella viikon verran. Loppukesästä 2011 palasimme kahdeksi viikoksi. Santorinilla maisemat, ruoka ja rento meininki tekevät lomasta todella rentouttavan. Aikamoinen haaveilu uudesta Santorinin reissusta pamahti päälle näistä kuvista - vaikka en ole ihan varma pidänkö miniatyyriefektistä...

  Vastaa

  0
 21. Kaunista. Itse vasta matkustin Kreetalle loppukesästä ja näitä Kreikka-kuvia katsellessa ei voi muuta kuin kaihoisasti muistella omaa matkaa ja haaveilla, jos pääsis taas joskus.
  Hieman olen kade reissustasi. Ja Korres-vierailukin oli mielenkiintoista luettavaa. :)

  Vastaa

  0
 22. Huonoja kuvia. Omat Santorinin kuvani (tavallisella moodilla otettuja) on sata kertaa hienompia ja näyttävät juuri siltä kuin miltä Santorinilla oikeasti näyttää.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)