15.01.2012

Garnier BB Cream

Täytyy kai minunkin avata sanainen arkkuni tästä Garnierin uutuudesta, josta nyt joka paikassa kirjoitellaan. Olen siis pahoillani jos olette jo saaneet yliannostuksen tästä tuotteesta, tapanani on yleensä vältellä näitä massablogi-"pushauksia". Minusta on kuitenkin hauska analysoida tätä voidetta, joten jospa jaksaisitte lukea vielä minunkin ajatuksiani tästä "ihon ihmekaunistajasta".

Alkuun pikainen "termit selviksi" -pätkä: BB-voiteet kehitettiin alunperin Saksassa hoitamaan ihoa kirurgisten operaatioiden jälkeen. Kirjaimet BB tulevat sanoista "blemish balm". (Blemish = ihon "virhe" kuten näppy tai arpi.) Alkuperäiset BB-voiteet olivat ihoa tehokkaasti uudistavia ja rauhoittavia ja samalla peittäviä, ja auttoivat ihoa toipumaan nopeammin leikkauksen tai laserkuorinnan jäljistä. Kauneusteollisuuteen voiteet siirtyivät kun korealaiset näyttelijättäret alkoivat käyttää BB-voiteita meikkipohjana, ja ilmiö levisi megatrendiksi Aasiassa. Nyt, vuosia myöhemmin, trendi on vihdoin saavuttamassa Eurooppaa.

Kerronpa tähän alkuun vielä senkin, että itse en ole kokeillut ns. oikeaa BB-voidetta koskaan, ja ilmiö on minullekin niin uusi tuttavuus että kuulin siitä vasta n. puoli vuotta sitten. Meikkivoiteita kun en käytä, niin ei toisaalta ihmekään etten ollut höristänyt korviani tälle "taika-aineelle".

Garnierin BB Cream on käsittääkseni ensimmäinen Suomen markkinoille ilmestynyt BB-voide. Sain voiteen kauneusbloggaajien miitistä joulukuussa, itse en olisi tätä ostanut.

Silmäys inciin ja testi iholle kirvoittivat välittömästi seuraavan kommentin: miten tämä voide eroaa sävyttävästä päivävoiteesta? Vastaus: eipä oikeastaan mitenkään.

Garnier hehkuttaa voiteen olevan "miracle skin perfector" joka vaikuttaa samanaikaisesti viidellä eri tavalla. Tarkastellaanpa Garnierin mainosta.

Voide siis lupaa:

1. Tasoittaa ihon väriä. Okei. Sävyttävä päivävoide tasoittaa myös ihon väriä.

2. Kosteuttaa. Selvä. Sävyttävä päivävoide kosteuttaa myös ihoa.

3. Häivyttää ihon pieniä virheitä. Englanniksi tämä kohta kuuluu "blurs lines & imperfections", eli toisin sanoen voiteen kalvonmuodostajat täyttävät juonteita ja laajentuneita ihohuokosia luoden tasaisemman pinnan. Tämä teknologia löytyy monen monista muistakin voiteista.

4. Suojakerroin 15. Sävyttävissä päivävoiteissa on myös suojakerroin, ei mitään uutta tässäkään, Garnier.

5. Heleyttää. Jaaaaa kuten tiedämme, käytännössä kaikki voiteet lupaavat tänä päivänä heleyttää; niin kosteusvoiteet, meikkivoiteet kuin sävyttävät päivävoiteetkin. (Heleyttäminen = voiteisiin on lisätty valoaheijastavia pigmenttejä jotka luovat iholle kuulaan pinnan.)

Eli mitä "miracle"-ominaisuuksia tässä voiteessa nyt sitten on jotka erottaisivat sen muista markkinoilla olevista, väripigmenttejä sisältävistä kosteusvoiteista? Ei minun nähdäkseni mitään. Alkuperäisen, ihotautilääkärien kehittämän BB-voiteen kanssa tällä tuotteella ei ole mitään tekemistä. Incistä ei löydy mitään aineita, jotka vaikuttaisivat ihoa rauhoittavasti, näppyjä puhdistavasti tai arpia vaalentavasti.

Ihania nämä mainosten tekstit..! Naiset ovat kuulkaas tämän voiteen testanneet ja hyväksi havainneet, eli tähän kannattaa siis luottaa! :)

Sitten käyttökokemuksia. Myynnissä on kaksi sävyä, 02 Light ja 03 Medium, joista sain sävyn 02. Monet blogimiitin osallistujista harmittelivat, että 02 on heidän talvi-iholleen liian tumma.

Minulle on viime aikoina selvinnyt, että en ilmeisesti olekaan niin vaalea kuin olen kuvitellut. BB Cream 02 sulautui ihooni yllättävän kivasti, ja kun laitoin yhdeksi yöksi itseruskettavaa, sopi sävy seuraavana aamuna aivan täydellisesti.

Kas näin. Poskeen on vedetty läntti BB 02:ta, hyvä jos sen erottaa.

Garnier BB Cream tuntuu sävyttävältä päivävoiteelta. Sen koostumus on paksuhko, ja siinä on enemmän pigmenttiä kuin esimerkiksi Lumenen sävyttävässä kosteusvoiteessa. Ei kuitenkaan yhtä paljon kuin vaikkapa Diorin. Ihon sävy todellakin tasoittuu lupausten mukaisesti, ja iho tuntuu myös kosteutetulta ja näyttää heleältä. Itse en tarvitse tämän alle missään nimessä erillistä kosteusvoidetta.Voiteessa on muuten suhteellisen voimakas tuoksu, miellyttävä, mutta voimakas.

Mikäli ihoa ei puuteroi, voiteen pinta alkaa pian kiiltelemään. Useimmat meistä laittanevat kuitenkin aina puuteria minkä tahansa meikkipohjan päälle, joten ehkä ei ole tarpeen kehottaa erikseen puuteroimaan tämänkin tuotteen yhteydessä. :)

Mitäpä tästä voiteesta nyt muuta sanoisi, kuin että oikein toimiva sävyttävä päivävoide, joka on markkinointimielessä lanseerattu BB-voiteen nimellä. Iho jää kauniin näköiseksi, ja tämä on varmasti loistotuote sävyttävien kosteusvoiteiden ystäville. Todella kirjavaa ihoa tämä ei tasoita, mutta sama pätee muihinkin sävyttäviin kosteusvoiteisiin. Pigmenttiä ei ole siihen riittävästi. Mitä enemmän pigmenttiä, sitä vähemmän jää tilaa kosteuttaville ainesosille, eli kosteustehon säilyttääkseen tämäntyyppiset voiteet eivät koskaan voi olla huomattavan peittäviä.

En tiedä paljonko tämän tuotteen hinta on, mutta kun kyse on Garnierista, se ei varmasti ole paljon.

Onko joku jo kokeillut tätä voidetta? Mitä mieltä ylipäänsä olette BB-buumista? Olen ymmärtänyt, että Garnier ei suinkaan ole ainoa firma, jonka BB-voide on ominaisuuksiltaan yhtä kuin sävyttävä päivävoide. Täytyy sanoa, että minua tämä ilmiö hämmentää kovasti. Kun kerran alkuperäiset BB-voiteet todellakin olennaisesti poikkesivat tavallisista kauneusteollisuuden kosteus/meikkivoiteista, niin mitä järkeä on lanseerata sävyttäviä päivävoiteita niiden nimellä?

0 comments on “Garnier BB Cream”

  1. Onko Suomessa myynnissä jo Garnierin luonnonkosmetiikka-sarja? Asun tällä hetkellä Saksassa ja olen ollut sarjan putsariin hyvin tyytyväinen: sen alle neljän euron hinta tekee helpoksi luonnonkosmetiikan ostamisen (vaikka tosin en ole varma onko se ihan 100% luonnonkosmetiikkaa, EcoCert-merkin kun omistaa, jonka voi käsittääkseni suht helpolla saada).

    Vastaa

    0
  2. Mua Garnierin BB voide oikeastaan vaan ärsyttää. Ei siksi, että se ei olisi huono tuote vaan siksi, että sillä ei tosiaankaan ole oikein mitään tekemistä aasialaisten BB voiteiden kanssa. Mä en oikein tiedä onko tää kulutajien harhaanjohtamista vai aliarviointia.

    Myös MAC toi markkinoille viime kesänä oman BB:nsä (Beauty Balm), mutta sitä ei varsinaisesti markkinoitu kunnon meikkipohjana vaan enemmänkin primerina. Sitä en koskaan kokeillut ja se ei mua pahammin kiinnostanutkaan."Oikeat" BB creamit sen sijaan kiinnostavat ja paljonkin. Nytkin postissa odottaa noutamistaan yksi Koreasta tilattu BB voide ;)

    Vastaa

    0
    1. Etude Housen bb-voiteet on parhaita, aasialainen yritys, mut siis toi Garnierin joka on SK-20 nii se suojaa paremmin ku nää Etude'n

      Vastaa

      0
  3. Sain jonkun lehden välissä näytteen bb creamia en ole vielä ehtinyt testaamaan. Tosin en usko, että se on omalle iholleni kosteusvoidetta kummempaa, huonon ihon kun omistan. Aluksi olin aivan innoissani, koska luulin, että Garnier tuo markkinoille sen "oikean" bb creamin. Mutta kesäisin varmasti hyvä monellekkin, eikä hintakaan päätä huimaa, n.13e

    Vastaa

    0
  4. Kokeilin näytteestä, mikä oli K&T-lehden sivulla. Ihan ok tuote, mutta juuri kuten sanoit, kevyt, sävyttävä päivävoide. Ei mitään uutta auringon alla. Minun ihollani (ikää on ja juonteita)se hiukan kiilteli, en lisännyt puuteria, jota en yleensäkään käytä. En tule tätä ostamaan, esim. Lancomen värillinen päivävoide (oliko se nyt HydraZen) pysyy meikkivalikoimassani edelleen ja ykkösenä.

    Mietin juuri tuossa lehteä lukiessani, että koskahan tämän testaa joko sinä tai Virve, ja kiva kun tästä teit jutun.

    Vastaa

    0
  5. Ite oon ainaki tosi tyytyväinen tähän tuotteeseen :) Käytän sitä primerina niin ei tarvi käyttää niin paljon muita peittäviä meikkejä :)

    Vastaa

    0
  6. Jep jep, kokeiltu on-ihan mainoksen uhrina kun sattui CM:ssa silmään. Hinta oli muistaakseeni 12€, eli hiukan halvempi kuin Lumenen heleyttävä mitä muuten käytän. Koostumus on tosiaan paksuhko, saman tuntuinen kuin mousse meikkivoiteissa. Pysyvyys rasvoittuvalla iholla siedettävä, esim.kännykkä toki tahriintuu mutta takinkaulusta en muistanut tutkia. Peittävyys ei ihan riitä omalle keski-iän ongelmaiholle, kaveriksi siis valokynä&peitepuikko. Mutta hyviäkin puolia on, kosteuttavuus mm. koska ei jätä kuivia länttejä kuten mattameikkivoiteet. Ja sulautuu ihoon ihan hyvin, sävy hiukan kellertävä talvi-iholle.
    En osaa sanoa suoraan suosittelisinko, koska vastaavia on jo markkinoilla ja Lumenen heleyttävä on nimensä mukainen, tästä en sitä puolta havainnut ollenkaan.

    Vastaa

    0
  7. Mä en ole koskaan omistanut sävyttävää päivävoidetta, eli kysymys kuuluukin, onko se siis ihan puhtaasti meikkivoidetuote, vähemmällä pigmentillä vain? Tuleeko se pestä kasvoista pois perusteellisesti niinkuin normi meikkivoide? :)

    Vastaa

    0
    1. Sävyttävä päivävoide on meikkivoide + kosteusvoide (eli voit ajatella sen meikkivoiteena jossa on enemmän kosteutta ja vähemmän pigmenttiä, tai kosteusvoiteena jossa on pigmenttiä ja vähemmän kosteutta ^_^) Se tulee pestä iholta pois niinkuin meikkituote.

      Vastaa

      0
  8. Itse katselin tätä kun Citymarketissa käväisin viikonloppuna. Joudun käyttämään melko isolla kädellä peitevoidetta koska kasvoillani on melko paljon punaisuutta ja värieroja. Ajattelin että jos laittaisi tuota voidetta ensin ja sitten päälle meikkivoidetta, niin ei tarvitsisi peitevoiteen kanssa touhuilla, mutta päätin odottaa tämän kyseisen tuotteen ostoa sellaiseen hetkeen kun se on jossain alennuksessa. Tässä on muuten melko mielenkiintoinen litrahinta, sellaiset 250 euroa..

    Vastaa

    0
  9. Itse tykkään BB creameista niiden hyvän peittävyyden, mutta luonnollisen lopputuloksen takia. Myös korkea SK on aina hyvä juttu, koska ihoni on hyvin herkkä auringolle.

    Minäkin sain K&T:n välistä pienen näytepussin tuota sävyssä 02 ja testasin. Minun talvi-ihoni on todella vaalea, useimpien mielestä näytän aina sairaalta ihoni vuoksi, joten tuo oli minulle ihan liian tumma. Koostumukseenkaan en rakastunut, joten taidan jatkaa BB creamieni tilaamista ulkomailta tuon ostamisen sijaan!

    Vastaa

    0
  10. No eipä innosta, sävyttävät päivävoiteetkaan eivät oikein mun juttu. Ja pohjustukseen jo mieluinen tuote. Eikä mulla ja Garnierilla yleensä oikein synkkaa muutenkaan..Tälläinen "oikea" BB cream olisi mielenkiintoinen kokeiltava. Kiva kun testasit, mamman ei tarvitse ostaa ja kirota huonoa ostosta!

    Vastaa

    0
  11. Kiitos arvioinnista ja muutenkin on ollut ihanaa kun olet päivittänyt blogia viimeaikoina niin ahkerasti :)

    En kanssa näe mitään, mikä erottaisi tuon Garnierin voiteen muista voiteista, ja sävy on kyllä ihan liian tumma meikäläiselle :/ Jääkööt minun puolesta kaupan hyllylle..

    Vastaa

    0
  12. Mitähän muita (hyväksi havaittuja) merkkejä tätä BB-creamia on markkinoilla? Ei siis Suomessa vaan ylipäätään? Kysyy laiska googlettelija

    Vastaa

    0
    1. Se alkuperäinen blemish balm lienee Christine Schrammekin (saksalainen lääkäri) kehittämä. Sitä saa hoitoloista, ja suositellaan käytettäväksi mm. green peel -hoidon jälkeen. Se oli aika hyvä punakkuuden peittäjä, samalla kuitenkin hoitava ja rauhoittava. Hintaa paljon enemmän kuin Garnierilla, joten siksi ihan jees jos tulee jotain edullisempaakin markkinoille.

      Vastaa

      0
    2. Bb-creamia myydään netissä ja se on aito Korealainen tuote. Olen itse sitä kokeillut ja se tehosi maksaläikkeihini, joista olen kärsinyt monta vuotta.Ne ovat selvästi haalenneet ja lähes poistuneet kokonaan. Sävy on myös hyvä ja luonnollinen ja koostumus riittävän kevyt. SItä saa Easywell nettikaupasta.

      Vastaa

      0
  13. Mun muistaakseni INCI:ssä oli aika alkupäässä listaa alkoholia, joka nyt ainakin teoriassa hoitaa finnejä puhdistamalla. Vai tekeekö tuo kombinaatio sitten sen, ettei alkoholi desinfioikaan? En tiedä kyllä onko se siinä liuottimena vai mikä sen tarkoitus on, mutta mä kyllä laskisin sen mukaan noihin finnejä sun muita hoitaviin aineisiin. Joo, tiedetään, se kuivattaa ihoa ja voi ärsyttää ihoa, mutta silti. Onko sävyttävissä kosteusvoiteissa noin yleensä alkoholia?

    Samaa mieltä mäkin olin, oikein kelvollinen sävytetty kosteusvoide. Kosteuttaa tehokkaasti. Mä en edes puuteroi sitä päältä.

    Vastaa

    0
    1. Vai tekeekö tuo kombinaatio sitten sen, ettei alkoholi desinfioikaan?

      Enpä kyllä osaa sanoa... Mutta jos alkoholi on tämän voiteen ainoa "hoitava" ainesosa, tai siis se jolla pitäisi lunastaa BB-voiteiden lupaukset, niin eipähän ole hääppöinen pohja.... ^_^

      Onko sävyttävissä kosteusvoiteissa noin yleensä alkoholia?

      En osaa sanoa juuri sävyttävien kohdalla, mutta joissain kosteusvoiteissa on kyllä.

      Vastaa

      0
  14. Tämä ei kyllä nyt varsinaisesti asiaan liity, mutta kysympä kuitenkin. Elikkäs esime Lumenen heleyttävää voidetta, voiko sitä käyttää esim meikkipuuterin alla? Eli imeytyykö se voide tarpeeksi, että siihen voi laittaa päälle muutakin kuin nestemäistä meikkivoidetta?

    Vastaa

    0
    1. Tarkoitatko siis tätä voidetta?

      Mielenkiintoinen kysymys, en olekaan tullut aiemmin ajatelleeksi käyttääkö kukaan heleyttäviä praimereita meikkipuuterin alla.... Enpähän osaa sanoa sen imeytymisestä, kun en ole vuosiin sitä käyttänyt. (Omistan kyllä vanhan version Crystal Radiancesta, mutta se pölyttyy jossain tuntemattomassa nurkassa....) Jotenkin kuvittelisin, että meikkipuuterin mattaisuus saattaisi hieman kumota Crystal Radiancen vaikutusta, mutta kokeilemalla tuo selviäisi. Pahoittelen etten osannut oikein olla tässä avuksi.

      Vastaa

      0
  15. Kiva kun kirjoitit tästä! Olen nyt lueskellut jo useammasta blogista kyseisestä tuotteesta ja tämä taisi olla viimeinen niitti arkkuun; en aio ostaa vaikka etukäteen olin kovastikin innostunut tuotteesta. En ymmärrä minäkään mikä tämän tuotteen funktio on olevinaan kun BB-voiteena myydään vaikka selkeästi näyttäisi kyseessä olevan värillinen päivävoide. Pöh! Pettymys.

    Vastaa

    0
    1. Mohn, mut jos joskus tarviit sävytettyä päivävoidetta, niin silloin kannattaa harkita. :D

      Mustaa Kajalia -Heidi tais todeta jossain toisaalla, että myös niissä aasialaisissa BB-voiteissa on joukossa monia sellaisia, mitkä eivät tee muuta kuin kosteuta. :/ Nihkeetä lähtee tilaamaan ulkomailta "aitoja" kun tuoteviidakko on valtava ja sävyjä ei pääse näkemään livenä. Silti, ostoslistalla mulla on myös joku aasialainen BB-voide. Josko sitä joskus pääsis näkeen, että mikä se sellainen tuote on, joka niin suuren hypen saa aikaan.

      Vastaa

      0
    2. No siis joo, toki jos värillistä päivävoidetta haluaisin niin sitten voisin tätä kokeilla. Mutta mulla on jo ennen tätä listalla pari muuta sävyttävää päivävoidetta. Petyin koska innostuin kovasti ajatuksesta, että pääsisi kokeilemaan BB-voidetta ilman, että se pitäisi tilata kaukaa merten takaa.

      Olen jo kerran ollut tilaamassa yhtä aika kallista 'aitoa' BB:tä mutta sitten tulinkin katumapäälle enkä tilannutkaan. Samaa mieltä tuosta viidakosta, on aikamoista hakemista löytää sitä itselle juuri sopivaa...

      Vastaa

      0
  16. Sivusilmällä olen seuraillut näitä BB-voiteita, ja näistä oli just jossain lehdessäkin juttua, jota tosin en vielä ehtinyt lukea.

    Kiinnostavaa toki, mutta niin. Onko mitenkään tosi ihmeellistä.

    Vastaa

    0
  17. Kiitos kovasta blogista! Olisiko tiedossa luonnonkosmetiikan puolelta heleää sävyttävää voidetta? Tai vaikka heleää meikkivoidetta?

    Vastaa

    0
  18. Oonpa ollut ulapalla kun en oo kuullut koko BB-voiteista mitään! Kiitos!

    Tartteisin apua sellaisessa asiassa mikä ei nyt liity tähän. Tiedätkö Sanni tai tietääkö joku muu, saako MISTÄÄN Biothermin Forget it- peitevoidetta?? Suomessahan sitä ei enää kai myydä missään.. mutta olisiko joku nettikauppa mistä voisi vielä tilata? Oon sen hyväksi havainnut ja tyytyväisenä oon käyttänyt sen ihan loppuun kunnes havahduin että eihä sitä enää kaupasta saa. Nyt oon kokeillut muutamaa muuta, mutta eipä ole yhtä hyviä. Forget it- peitevoidetta oon käyttänyt tummiin silmän alusiin sekä punoittaviin kohtiin, sen koostumus on tarpeeksi litkumaista, jolloin kuiviinkin kohtiin sitä on pystynyt käyttämään.

    Entä mikä on UDPP:n tilanne? sitäkään en meinaa löytää netistä. Hankalaksi menee nämä ihmisen arkiaamut kun ei voi kahta luottotuotettaan meikatessa käyttää :P

    Vastaa

    0
  19. Mä en voi sille mitään, mutta heti aikanaa luin tästä voiteesta niin ensimmäisenä tuli mieleen vaan Big Brother. En pääse tuosta mielikuvasta yli, joten voidekaan ei siis kuulosta kovinkaan uskottavalta. :D

    Vastaa

    0
  20. kiva kun oot kirjottanu tästä voiteesta :) vaikuttaa hyvälle mutta en nyt sitten tiiä kannattaako tota ostaa, kun noitä sävyjä on vaan noi kaksi ja itellä niin vaalee iho..

    Vastaa

    0
  21. Mainoksen orjana ostin kyseistä voidetta Englannista kuluneena syksynä. Nyt se lojuu parin käyttökerran jälkeen kylppärissä käyttämättömänä, koska en todellakaan huomannut siinä mitään ihmeitätekeviä ominaisuuksia, eikä se riittänyt mun talven kuivattamalle iholleni edes kosteusvoiteeksi... Täytyy laittaa puteli kiertoon jollekulle sävyttävää kosteusvoidetta tarvitsevalle.

    Vastaa

    0
  22. Okei kiitos tiedosta! Mutta voihan harmitus. Kai se on vaan sitten uskottava että sitä Biothermiä ei enää saa mistään. Mistähän sitä sitten löytäisi hyvän peitevoiteen..

    Niin, ja tuolla hqhair sivuilla ainakin miulla näyttää että UDPP olisi loppu. Samoin lookfantasticissa.

    Vastaa

    0
  23. Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin vain kysäistä, että mitä mieltä olet meikkivoiteen käyttämistä huulilla? Saadakseen nuden (oman ihon) väriset huulet siis. Mitä mieltä, toimiiko oikeasti kuivattamatta huulia ja näyttämättä liian 'pissikseltä' tai epäaidolta?

    Vastaa

    0
    1. En oikein tiedä mitä mieltä olisin.... itse en ainakaan niin tekisi, sanotaanko vaikka näin. :) Mutta kukin tyylillään. Varmastikin kuivattaa huulia, koska meikkivoiteissa ei ole huulille sopivia rasvamaisia ja vahamaisia ainesosia.

      Vastaa

      0
  24. Pidätkö enemmän Inglotin vai MACin luomiväreistä? Olisin kiinnostunut lähinnä mattapintaisista ja 'satiinisista', hieman shimmerisistä sävyistä. Inglotin hinta-laatu-suhde vaikuttaa mainiolta, mutta kiinnostaisi tietää, että onko ne MACin luomivärit tosiaan niin ylivertaisia vai kannattaisiko MAC-shoppailussa pitäytyä huulipunissa ja hankkia ne luomivärit mieluummin vaikka sieltä Inglotilta. Ymmärrän, että jokainen tuote toimii erilailla eri ihmisillä, mutta olis kiva kuulla sun kokemuksista näiden tuotteista. :-)

    Vastaa

    0
    1. Heh, en malttanut olla vastaamatta tähän, vaikka varmastikin kaipailit lähinnä Sannin mielipidettä.

      Itse suosittelen ehdottomasti Inglotia. Hinta-laatusuhde on aivan ylivertainen. Varsinkin, kun ostaa niitä freedom system -paletteja. MACin luomivärejäkin
      löytyy meikkipakistani, mutta mun sydän sykkii kyllä Inglotille!

      Vastaa

      0
    2. Pidätkö enemmän Inglotin vai MACin luomiväreistä?

      Olen käyttänyt MACin luomivärejä enemmän, joten siltä pohjalta sanoisin että MAC, mutta laadussa en ole kyllä huomannut mitään eroa. Eli hinta-laadun puolesta Inglot rules ehdottomasti!

      Vastaa

      0
  25. Minä tilasin Beauty Baysta ihan vähän aikaa sitten UDPP:ta, kannattaa kokeilla sieltä :)

    Vastaa

    0
  26. Minäkään en ollut koskaan kuullut BB-tuotteista, nyt olen taas viisaampi, kiitos :)

    Asiasta kymmenenteen, mistä nettikaupasta minun kannattaisi etsiä Diorin kynsilakkoja? Useamman kaupan olen jo kolunnut läpi, mutta ei ole onnistanut. Erityisesti olen ihastunut häämeikkipostauksessasi esiintyneeseen sävyyn Sweet Almond. Onko tuo sävy milloin ostettu, onkohan vielä markkinoilla?

    Vastaa

    0
    1. Sweet Almond on ostettu poistoalesta (niinkuin melkeinpä kaikki mun selektiivinen kosmetiikka), eli se ei ikävä kyllä kuulu enää Diorin valikoimaan.

      Ebaysta näyttää löytyvän, mutta kalliilla:
      http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dior+sweet+almond&_sacat=26395

      (Huvittaa kun katsoo noita hintoja mitä poistuneista tuotteista eBaylla pyydetään, kun itse on napannut tuotteet jollain alle kympillä.... ^_^)

      En muuten osaa yhtään sanoa, myydäänkö Diorin kynsilakkoja ylipäänsä missään nettikaupassa (muualla kuin eBayssa ja tietty Diorin omilla sivuilla).

      Vastaa

      0
  27. Hei löysin tämän blogisi juuri ja tämähän on ihana helmi, kiitokset että joku jaksaa ja viitsii pitää näin ihanaa avointa blogia :) Kysyisinkin heti sinulta että osaisitko sanoa mistä johtuu kun käytän silmänympärysvoidetta niin silmien alle tulee aina punaiset laikut? Onkohan kaikki ostamani tuotteet vain epäsopivia iholleni :(

    Vastaa

    0
  28. Kuulin BB-voiteista ensimmäisen kerran noin vuosi sitten ja kiinnostuin niistä kyllä mutta enpä sitten koskaan vaivautunut kokeilemaan kun joku vähän epäilytti. :D Tai no, ehkä se, että kaikkia voitetia tunnutaan markkinoitavan taikatöhninä jotka muuttaa Pirjo Perusmimmin luomavaksi Hollywood-kaunottareksi. :D Unohdin sitten noi töhnät joksikin aikaa, mutta vuoden vaihteessa lähdin Rooman ja siellä mainostettiin tuota Garnierin nimenomaista töhnää ihan kokoajan ja ihan kaikkialla. :D Pitihän sitä sitten lähteä tutkimaan mutta tulin kyllä samaan tulokseen kun sinäkin...

    Saattaa olla että tuota joskus innostuu testaamaan niitä "alkuperäisiä". :)

    Vastaa

    0
  29. Minulle on jäänyt epäselväksi se, että sopiiko sävyttävät päivävoiteet ja bb-voiteet vain ruskettuneille? Itselläni on todella vaalea, melko valkoinen iho ja minulle sävyttävät päivävoiteet ovat useammin liian tummia, sopivat käyttöön vain kesäisin ja silloinkin vain jos rusketun kunnolla.En haluaisi käyttää meikkivoiteita, mutta ne on ainoat joista löydän edes jotain ihosävyäni vastaavaa. Minulla on sekaiho ja on jo todella haastavaa löytää sopivia tuotteita. Olisiko kenelläkään mitään neuvoa?

    Vastaa

    0
  30. Kiinnostava postaus ja olen itsekin samaa mieltä kanssasi. Kävin tänään Anttilassa kokeilemassa sitä ja ei vaikuttanut kovin hyvältä mielestäni. Sitäpaitsi voiteella oli hyvin voimakas tuoksu.
    Ystävällisin terveisin, Carolin

    http://minboudoir.blogspot.com/

    Vastaa

    0
  31. Juu, tämä tuote taitaa minulta jäädä kaupan hyllylle. Hyviä sävyttäviä kerta löytyy jo ( Lumene, Clinique )!
    Juttuja tuotteesta lukeneena tämä ei tehnyt minkäänlaista vaikutusta. Odotellaan jotain muuta :)

    Vastaa

    0
  32. Voi olla, että tuote ei ole oikea BB cream, mutta mulla se on toiminut hienosti. Tilasin putelin itselleni netistä joulukuussa ja levittelen sitä naamaani arkena meikkivoiteen alle (näin voin vähentää meikkivoiteen ja peitetuotteiden käyttöä) ja esim. viikonloppuisin jos menen aamulla treenaamaan, tasoittelen ihoni BB:llä katseenkestäväksi. Minulla on tosi kirjava ja masentava iho, eli tällä saa nopeasti ihmisen näköiseksi. Olen joskus testaillu sävyttäviä päivävoiteita, mutta en ole tykännyt. BB on mielestäni parempi ja sävy on täydellinen iholleni.

    Vastaa

    0
  33. Olen jo n. 4 vuotta käyttänyt Skin79:n BB-voidetta. Sävyjä on vain yksi mutta toimii ainakin hyvin omalla vaalealla iholla kesät/talvet. Itse olen käyttänyt vaihdellen kuivan ihon (hopea puteli) ja rasvaisen ihon (pinkki) voidetta. Tilaan suoraan Etelä-Koreasta. Todella riittoisia. Sävy on tosi harmahtava beige mikä alkuun kauhistutti mutta iholla mahtava. Olen kokeillut muitakin merkkejä mutta palannut aina takaisin tähän. Toimii minulla.

    Vastaa

    0
    1. Minulla myös käytössä tuo pinkki. Tämän luettuani tajusin, että oikeasti minun olisi pitänyt tilata kuivan ihon hopeinen versio. Näin talvella etenkin ihoni on tosi kuiva.

      Mutta tuo pinkkikin on toiminut minulle tosi hyvin, olen tykännyt sen peittävyydestä ja siitä hohteesta minkä ihoon sillä saa.

      Vastaa

      0
  34. Luin eilen uusinta Olivia-lehteä ja sen välissä mainokseeen oltiin liitetty näyte tästä voiteesta sävyssä 01. Kokeilin tätä sitten tänä aamuna iholle miltei suoraan heräämisen jälkeen ja täytyy sanoa että tykkään tosi paljon! Ostin pari vuotta sitten Lumenen sävyttävän päivävoiteen kesäksi, mutta joku siinä geelimäisemmässä koostumuksessa ja väärässä värissä meni vikaan ja tuote lojuu laatikon pohjalla. Otin tuotetta aika reilusti sormiini ja aloin sitä ihan kosteusvoiteen tapaan levittämään molemmilla käsillä ja pohjasta tuli todella tasainen ja peittävä - ehkä vähän liiankin peittävä, mutta siitä voin syyttää kyllä reilua annosteluani.. Ulos talosta lähtiessäni lisäisin minä kuitenkin myös puuteria, ettei voide ala kiiltelemään. Saatampa ostaa tällaisen esim. kesäksi tuossa tummemmassa sävyssä :)

    Vastaa

    0
  35. Itse kokeilin kaupassa garnierin bb voidetta, mutta se oli kyllä ohuempaa litkua mitä aasialaiset vastaavat. En naamaan asti saanut sitä litkua, mutta kyllä se levittyi hyvin ja vaalein sävy varmaan tuntuu suomalaisessa kuivassa naamassa talvella ihan kivalta.

    Kuitenkin mm. missha tekee paljon tujumpaa bb creamia, se peittää kuin meikkivoide, mutta tuntuu paremmalle. Skin food taas on kevyempää, mutta sekin peittää melko hyvin. Itse käytän aasialaisia versioita, joissa on paljon enemmän "hyvää tekeviä ainesosia" kuin mitä tuossa garnierin uudessa voiteessa. Ja niitä voi käyttää jopa kesällä, sillä SK 15 suojaa ehkä kynttilänvalossa Suomen talvessa, kun oikeissa bb meikeissä suojakerroin voi olla jopa SK 45.

    Ja garnier höpisi jotain siitä, että sen bb voide sisältää mineraalihippusia. Anteeksi mitä hippusia? Sitten päätin, etten kyllä osta mitään marketista, jossa mainitaan mineraalit. Ihan siitä periaatteesta, että ne kun ei ole oikeita mineraalimeikkejä.

    Vastaa

    0
    1. Titaanidioksidi on mineraali, jota käytetään käytännössä ihan kaikissa meikkivoiteissa. Titaanidioksidi tuo meikkipohjatuotteisiin sen peittävyyden. Eli kyllä Garnierinkin voiteessa on ihan oikeaa mineraalia. :) Titaanidioksidi toimii myös UV-suojana, se on ns. fysikaalinen suoja joka heijastaa UV-säteilyä pois iholta.

      Vastaa

      0
  36. Pia, mistä tilaat oikeaa bb voidetta? Mikä se ainesosa on joka erottaa aidon bb:n sävytyävästä päivävoiteesta? Osaako joku sanoa?

    Vastaa

    0
    1. Ei tarvitse, ellei ihosi ole erityisen kuiva. Se on kosteusvoide + kevyt meikkivoide yhdessä.

      Vastaa

      0
  37. Minäkin sain näytteen tästä voiteesta Olivia-lehden välissä kuten joku täällä kertoikin ja ihastuin myös. Tämä tuli oikeaan saumaan, koska etsin nimenomaan kevyttä sävyttävää tuotetta, johon ei tarvi kiloa kosteusvoidetta alle ja mattatuotteet olen laittanut boikottiin omalla kohdalla juurikin ihon kuivuuden takia. Garnierin BB-voiteen pystyi levittämään suoraan jopa talvikuivalle iholle eikä tuntunut ollenkaan ikävältä. Sävy oli ehkä hivenen tumma näin talvella, mutta tykkäsin koostumuksesta. Laitoin kevyesti puuteria t-alueelle, mutta en lisännyt mitään päivän aikana ja iho oli illallakin yllättävän hyvän ja raikkaan näköinen. Minä kun en tiennyt yhtään mikä on BB-voide niin luin vain jostain pienellä präntillä sävyttävä päivävoide ja sellaisena tähän suhtauduin ja sellaisena se ainakin minulla toimii hyvin. ja helppous on plussaa laiskalle meikkaajalle. :) Sain toisenkin testerin tästä samasta voiteesta, pitää vielä se kokeilla ja jos kokemus on sama niin laitan kyllä ostoslistalle ehdottomasti.

    Vastaa

    0
  38. Haluaisin oman kokemukseni kirjoittaa jos joku saa siitä hyödyn :)

    Ostin tuota Garnierin Bb-voidetta eilen heräteostoksena vaikka olin kovin skeptinen, tämänkin blogikirjoituksen luettuani. Itsellä hieman rasvoittuva pintakuiva iho, epäpuhtauksia ja paljon sävyeroja, sekä pinta epätasainen koska aknearpia ja kuiviakin kohtia. Iho myös herkkä. Olen käyttänyt aiemmin mineraalimeikkejä (aitoja) esim kesällä kun iho parempi, mutta nyt talvella siirryin tavallisiin ja peitrtävämpiin meikkivoiteisiin koska haluan paremman peittokyvyn ja mineraalimeikit tuntuu hieman liian kuivilta. Kuitenkaan en tykkää kunnon meikkivoiteen tunnusta tai ajatuksesta että joka päivä sitä kun sit tarttuu joka paikkaan jne...

    Kokeilin aamulla suoraan kosteusseerumin päälle (lumenen arctic aqua) ja mietin riittääkö kosteutusteho. Sanottakoon että mikään sävyttävä päivävoide ei ole minulla peittänyt ikinä juuriu yhtään, peitevoiteella pitänyt sutia kilo naamaan. Kesällä korkeintaan voinut harkita. Levitin naamaan ja yllättävän paksua minusta, ja kappas, sehän peittää! Ihan ihmeissäni katsoin, kun tuntuu että ei siinä ole väriä juurikaan! Lisäsin vielä uuden kerroksen pahimpiin kohtiin jotrka tosiaan punotti, aknea jne. Ja siis jouduin laittamaan vain muutamaan pahimpaan pikkukohtaan peitevoidetta! Ihan miehelle kävin hehkuttamassa :D Ja kosteutttaa tosi hyvin. Jättää hehkuvan (joidenkin mielestä rasvaisen) ihon, joten puuteria laittaisin jos haluan sen pois. Olen todella positiivisesti yllättynyt ja aion jatkaa käyttöä!

    Itsellä sävy light, ja on suomalaiseksi ei niin vaalea iho, eli sanoisin ettsä kovin kalpealle en suosittele. Ihan kun ihon rosoisuuskin olisi tasoittunut, joten jotain kummaa se tekee mitä ei esim mineraalimeikki tai sävyttävä voide todellakaan minulla ole ennen tehnyt. Kesälle voisin kuvitella tätä ihanaksi tuotteeksi myös, ja arkeen jos ei kaipaa täyttä peittävyyttä ja "pakkelia". Itsellä alkoi juuri Roaccutan kuuri aknen takia niin senkin vuoksi päätin kokeilla, koska sit kun iho kuivuu, tämä voi toimia meikkivoiteen sijaan arkena, jospa vaikka kosteusvoiteen päällä...

    Vastaa

    0
    1. vaikka olin kovin skeptinen, tämänkin blogikirjoituksen luettuani

      Hmm miksihän...? :) Minähän kerroin tykkääväni Garnierin voiteesta....! :) Kriittisyyteni kohdistui ainoastaan termin BB käyttöön, ja tuotteen markkinoimiseen jonain mullistavana uutuutena. Tuotehan on muuten erinomainen sävyttävä päivävoide, ja kuten kirjoititkin, peittää oikein mukavasti ja todellakin paremmin kuin muut tämän hintaluokan sävyttävät päivävoiteet.

      Vastaa

      0
  39. Itselle tuli pieni näytepussi uusimman Cosmopolitanin mukana ja rakastuinpas sen verran että aion käydä ostamassa tuota BBtä. Mun iho on todella hyvässä kunnossa, eli en periaatteessa tarvisi mitään meikkivoiteita sun muita, mutta naamarasvalle on tarvetta. Ite tykkäsin tuoksusta, levittyi hyvin ja sai kyllä hetken katsella peilin edessä itseä kun jotenkin tuo voide naamassa vaan näytti hyvältä. :) Eli mulle sopii oikeenkin hyvin. Ja tätä ennen en ollut edes kuullut sävyttävästä päivävoiteesta. :D

    Vastaa

    0
    1. Veit jalat suustani, eiku miten se menikää.. :D Joo eli siis mulla on ihan sama homma! :) Tosin sillä erotuksella että kävin eilen sen ostamassa ja mun iho on joistain kohtaa kuiva ja joistain tosi rasvanen.. :)

      Vastaa

      0
  40. Asuin Japanissa BB-voiteiden kovimman huuman aikaan, kun joka naisen meikkilaukusta löytyi voideputeli, mutta nyt kun vajaa kuukausi sitten kävin siellä ystäviä moikkaamassa ja tuli BB-voiteet puheeksi, niin BB-voiteet olivat tylysti out. Ketään ei siis enää kiinnosta. Tästä tulin siihen johtopäätokseen, että ei taida olla niin enemmän kuin vähemmän "aidot" BB-voiteet mitään ihmetuotteita ihon kaunistamiseen.
    Tuttavapiirissä myös jotain varsin rikkaita tuttuja, jotka varmasti ovat ostaneet niitä parempia BB-voiteita, mutta hekin olivat jo menettäneet kiinnostuksensa.
    BB-voide taitaa olla parhaimmillaan käytettynä niin kuin se oli alunperin tarkoitettu, sellaisessa muodossa kuin se oli alunperin tarkoitettu eli kauneusleikkausten jälkeen hoitamaan vahingoittunutta ihoa.

    Vastaa

    0
  41. Ite tykkään tästä, antaa enemmän peittoa kun sävyttävät kosteusvoiteet,tuntuen silti kevyeltä, mutta... Noissa ''aidoissa'' aasialaisissa BB-voiteissa on paljon enemmän ihoa hoitavia ainesosia. Jos katsoo suosittujen brändien (kuten esim. Skin79, Lioele, Skinfood, Missha...) INCI-listaa, niin sieltä löytyy runsas määrä iholle hyödyllisiä ainesosia, jotka kirkastaa, hoitaa epäpuhtauksia, kosteuttaa jne. Garnierin BB-voide on tosiaan lähempänä sävyttävää kosteusvoidetta, ihoa hoitavat ominaisuudet jäävät kyllä uupumaan.

    Vastaa

    0
  42. Itselle ostin Garnierin voiteen sävyn 02, helposti levittyvä ja peittoa tarpeeksi, ei tee olemuksesta tunkkaista. Käytössäni on ollut Lancomen Miracle Teint 02 ja se saakin jäädä laatikon pohjalle.

    Vastaa

    0
  43. Itse ostin Garnierin voiteen sävyä 02. Levittyy kyllä hyvin, mutta itse en pitänyt lopputuloksesta kun päälle lisäsin vielä Lumenen Matte harmony mineraalipuuteria. Voide jäi ikävästi kuultamaan puuterin alta ja iho näytti rasvaiselta.

    Vastaa

    0
  44. Sain näytteen lehden välissä, ja heti piti googlata onko kyseessä "aito" BB-cream. No, eipä ole, mutta tykkään tuotteesta silti aika mukavasti :) Mulla on Lancomen ja lumenen sävyttävät päivävoiteet, joita käytän päivävoiteena (REALLY?!) kuivalle iholleni. Lumenen imeytyy huonosti, ja on todella läpikuultavaa, tämä peittää vähän enempi kun mitä tarvitsisi ja väri on tosi kaunis :) Aika sama kuin lancomen yli 2krt kalliimpi, pitänee hankkia!

    Vastaa

    0
  45. Mun iho on toosi vaalea, mutta tarviisin kesäksi jonkun kevyemmän vaihtoehdon meikkivoiteelle. Vaikka ton BB-voiteen sävy on aika tumma, niin sulautuuko se ihoon hyvin, vai näyttääkö lopputulos samalta kuin se, että laittaisi liian tummaa meikkivoidetta? Jos ei, niin viitsisitkö kertoa jonkin kesäksi soveltuvan meikkivoiteen korvaajan, jota löytyy marketeista, ja joilla olisi joitain vaaleita sävyjä? Tietysti jos sävy sulautuu ihoon, niin mua ei haittais, vaikka voide olis mustaa :D Saatan kyllä puhua nyt ihan puuta heinää, koska en edes tiedä, soveltuuko BB- tai sävyttävä päivä/kosteusvoide kesäksi, mutta jotain kesätuotetta etsiskelen. Valaisisitkos tietämätöntä :) ?

    Vastaa

    0
    1. Vaikka ton BB-voiteen sävy on aika tumma, niin sulautuuko se ihoon hyvin, vai näyttääkö lopputulos samalta kuin se, että laittaisi liian tummaa meikkivoidetta?

      Sehän riippuu täysin ihosi sävystä. :) Jos olet aivan Lumikki-ihoinen, niin vaaleampi Garnier BB on sinulle liian tumma. Toki BB-voiteissa niinkuin muissakin sävyttävissä kosteusvoiteissa on läpikuultavampi peittävyys kuin meikkivoiteissa mikä saa ne sulautumaan ihoon paremmin kuin vastaavansävyinen meikkivoide, mutta liian tumma sävy on silti liian tumma oli se sitten läpikuultava tai ei. Väärä sävy saa ihon näyttämään likaiselta ja tunkkaiselta.

      Markettipuolelta ei löydy tosivaaleita sävyttäviä päivävoiteita, sillä markettisarjoissa on aina yleensä vain yksi yleissävy joka on kehitetty ihonsävyjen "keskiarvolla", eikä useinkaan sovi kaikkein vaaleimmalle iholle. Selektiivisen puolen merkeiltä taas löytyy useita eri sävyjä, ja ne ovat peittävämpiä kuin markettisarjojen. Markettien sävyttävän voiteen on pakko olla ohutta ja hyvin läpikuultavaa jotta se mukautuu mahdollisimman laajalle ihonsävyskaalalle.

      BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet ovat mitä loistavin meikkipohja kesäksi, jos vain löydät sopivan sävyn. Suomen markkinoilla ei vielä Garnierin lisäksi olekaan muita markettihintatason BB-voiteita, mutta L'orealin oma on kohta tulossa kauppoihin. Siinä on muistaakseni kaksi sävyvaihtoehtoa, ja vaaleampi sävy voi hyvinkin olla vaaleampi kuin Garnierin. Odottele siis Lorkun vastaavia ja tsekkaa jos sieltä löytyisi sulle oma. :)

      Vastaa

      0
  46. Tietääkö kukaan tarttuuko rusketus tämä tuotteen läpi?? Olisi kivan kevyt kesäksi. Jos ei tartu voitko suositella jotain?? :) Olen kuullut että Mineraali meikkivoiteiden läpi ruskettuis??

    Vastaa

    0
    1. Tuotteessahan on suojakerroin 15, eli luonnollisestikin se suojaa ihoa auringolta. :)

      Jos tarkoitat mineraalimeikkivoiteilla 100-prosenttisia mineraalijauhepohjia, niin niissä on myöskin luontainen UV-suoja (titaanidioksidi ja sinkkioksidi).

      Mutta tokihan aurinkosuojankin läpi ruskettuu kun vain tarpeeksi kauan on auringossa. ^_^

      Vastaa

      0
  47. Mielenkiintoinen aihe ja keskustelu joten tungenpa lusikkani soppaan (tosin hieman myöhässä) :)

    Kokeilin Garnier bb voiteen vaaleaa sävyä marketissa käsivarrelle. En tykännyt. Tuoksu oli häiritsevän tuju ja se jäi leijumaan ympärille kauaksi aikaa vaikka laitoin tuotetta vain pienenpläntin iholle. Tuotteessa oli myös mielestäni liikaa sitä heleyttävää efektiä ja koostumus oli yllättävän lirua. Eli tuote ei innostanut vaikka hinta olisi ollut mitä mainioin : /

    Ostin muuten tuossa pari päivää sitten sen Lumenen vastatulleen version bb voiteista ja siitä tykkään ainakin näin yhden käyttökerran jälkeen. Lumenen voiden tuntui todella mukavalta ja kosteuttavalta kasvoilla. Iho ei tuntunut meikatulta eikä tuote tuoksunut/haissut häiritsevästi. Itse asiassa nyt kun näin miettii niin tuotteessa taisi olla aika neutraali tai huomaamaton tuoksu kun en saa päähäni miltä se tuoksui :D Koostumus on hieman paksumpi kuin Garnierin versiossa, mutta ohuempaa kuin tavismeikkivoiteessa.

    Tosiaan ostin sen light sävyn (Lumenella on kaksi sävyä 01 Light ja 02 Medium). Mielestäni tämä tuote heleytti kasvoja sopivasti ei siis tullut sellaista oho kuinka rasvaisilta kasvoni näyttävätkään -efektiä. Ainut kritiikki oli etten ole ihan varma tästä valitsemastani sävystä, siis onko se passeli iholleni joka ei ole aivan vaaleammasta päästä mutta ei mikään todella tummakaan. Tuo light sävy on mielestäni hieman punertava tai viileä. Ehkä pitää joskus testata kaupassa vielä sitä medium sävyä nimittäin oma ihoni on enemmän kellervämämpi... Mutta mutta, muuten Lumenen versio kokonaisuuten oli mielestäni parempi.

    Pahoittelut pitkästä kommentista :D Tällä viikolla olen vain ollut niin innostunut kosmetiikasta ja BB voiteet ja "BB voiteet" ovat olleet mielessä ja innostuksen aiheena jo tovin. Kiitos taas kerran moninpuolin onnistuneesta postauksesta ^_^

    Vastaa

    0
  48. Itelläni on tällä hetkellä Maybellinen bb- voide, mutta on huono! jää paakkuja ja tummia laikkuja ihoon. Kokeilin Garnierin bb- voidetta ja olen todella tyytytväinen! (:

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat