14.08.2011

Natural Code -teemaviikko: Punk & huulikiillot

Natural Code -viikon päättää sähäkkä Punk-paletti, jonka sävymaailma sopii täydellisesti bilemeikkiin.

Sanoin muuten viikon alussa epähuomiossa saaneeni testiin koko Natural Code -luomivärivalikoiman, mutta tämä ei pitänytkään paikkaansa. Trioja on yhteensä 10, ja minulta puuttuu beigen sävyinen Beauty.

Punk'in sävyt ovat valkoinen, fuksianpunainen ja harmaanmusta.

Tämän meikin olettekin jo nähneet blogissa aiemmin, huhtikuisessa Iltameikki For Dummies -postauksessa.

Fuksiaa luomen sisäpuolikkaalla ja reilusti luomivaon yläpuolelle nostettuna, harmaanmustaa ulkonurkassa ja alaluomella, valkoista kulmaluulla ja alaluomen sisänurkassa.

Tässä astetta miedompi versio samasta meikistä, jossa fuksiaa on levitetty kevyemmin (näyttää oikeastaan vaaleanpunaiselta) eikä sitä ole nostettu ylös luomivakoon.

Testipaketista löytyi myös huulituotteita. Näihin sävyttäviin huulivoiteisiin ihastuin kovasti. Kaikki neljä sävyä ovat herkkuja, mutta eniten olen käyttänyt persikkaista ykköstä (Berry Melba) ja vadelmaista kolmosta (Wild Raspberry). Näistä jää todella vain aavistus sävyä huulille, ja kosteuttavat hyvin. Rehellisyyden nimissä totean kuitenkin, että ihan oikeaa huulirasvaa (Blistex, mon amor!!) nämä eivät minun huulillani korvaa ainakaan pitkässä käytössä.

Sain myös kolme huulikiiltoa. Ylimpänä Fresh Pink, keskellä Berry Sherbet ja alimpana Soft Papaya.

Fresh Pinkistä ja Berry Sherbetistä en niin tykännyt, koska niissä on paljon kimallusta eivätkä ne näyttäneet huulilla raikkailta, mutta Soft Papaya..... = rakkautta!!!! Aivan täydellinen minun makuuni. Mehumainen kiilto jossa ei ole mitään kimallepartikkeleita tai helmiäistä. Itse asiassa sävy on hyvin samanlainen kuin Berry Melba -huulivoiteessa, mutta paksummalla ja tahmeammalla koostumuksella. Nämä Natural Code -huulikiillot muuten tuoksuvat ja tuntuvat huulilla ihan samanlaisilta kuin Lumenen vanhat, ja voisin melkein veikata että ovat samalla reseptillä tehtyjä. Soft Papaya on kuin persikkainen kaksonen toiselle Lumene-lempparilleni, vaaleanpunaiselle Rakkauden Tunnustukselle.  Ihania! :-*

Olen käyttänyt Soft Papayaa melkeinpä päivittäin sen jälkeen kun sen sain, ja siitä on kulunut jo puolet. Hyvin harvinaista meikäläisen kohdalla! Toivottavasti Natural Code ei mene lopettamaan tätä...! Mehumaisia kiiltoja on mielestäni aivan liian vähän markkinoilla.

* * *

Mitäs tykkäsitte Natural Code -viikosta? Oliko tylsää vai kiinnostavaa että keskityttiin yhteen merkkiin 7 päivää?

Huomenna on luvassa vielä arvonta. :) Arvon pois kaikki nuo saamani luomivärit.

0 comments on “Natural Code -teemaviikko: Punk & huulikiillot”

 1. Oli oikein mukava teemaviikko, en kyllästyisi, vaikka tällaisia olisi useamminkin! :)

  Vastaa

  0
 2. Hei,

  hieno meikki :) Itselläni on useampia Natural Coden paletteja ja herääkin kysymys miten saat paletista noin voimakkaasti pigmenttiä silmämeikkiin? Tuntuu, että omallani en tuollaista pigmenttiä saa aikaiseksi. Osaatko neuvoa?

  Vastaa

  0
  1. Riippuu mitkä paletit omistat, sillä ei kaikissa NC-paleteissa ole voimakas pigmentti. Ada, Mystic, Angel ja Reckless ovat suhteellisen heikkopigmenttisiä kun taas Jollyssa, Punkissa, Goddessissa ja Daringissa on oikein hyvin pigmenttiä, osassa jopa voimakkaasti. Diva sitten jää välimaastoon.

   Laitatko sävyt siveltimellä vai vaahtomuoviapplikaattorilla? Applikaattorilla saat aina voimakkaamman jäljen, ja tietysti luomen pohjustus kunnon tuotteella vaikuttaa myös asiaan.

   Vastaa

   0
 3. miten pystyy kommaan niin et nimimerkki näkyy sellasena linkkinä esim blogger tunnuksiin???? ja monelta se arvonta on huomenna???? kun pääsen koulusta vasta yheltä..... :((((((

  Vastaa

  0
  1. Indiedaysiin ei käsittääkseni voi kommentoida Blogger-tunnuksilla, vaan tänne pitää rekisteröityä ja luoda oma profiili jos haluaa esim. oman avataren näkyvän kommenteissa.

   Sitten taas jos sulla on esim. oma blogi tai muu kotisivu, ja haluat sen olevan linkkinä nimimerkissäsi, niin silloin riittää että laitat nimimerkki-rivin alla olevalle kotisivu- (vai mitä siinä nyt lukeekaan) riville sen oman sivusi URLin.

   Vastaa

   0
 4. Hyvä viikko mielestäni, koska itselläni on pari Natural Code- luomiväriä. Juurikin tämä Punk ja sitten jokin toinen, jota en nyt juuri muista. Kiva saada vähän vinkkejä, miten niillä meikata koskapa ainakin tuosta Punkista olen käyttänyt lähinnä vain tuota pinkkiä sävyä. Nyt osaa sitten tehdä muillakin sävyillä jotain. :)

  Itselläni on myös tuo Soft Papaya- kiilto ja se on kyllä ihana! Menee niin arkena, kuin biletysmeikissäkin. :)

  Vastaa

  0
 5. Kyllä minä ainakin tykkäsin tästä viikosta! Kiva nähdä, miltä ne palettien värit oikeasti näyttää iholla, täytyy varmaan hakea joku ihanuus kotiin asti. :)

  Lisätään nyt vielä aiheeseen liittymätön kysymys: osaisitko suositella jotain rajausväriä, joka oikeasti pysyy, ja jossa hinta ei olisi mikään ihan hirvittävä? Kajalit tuntuu aina valuvan, myös ne, joiden pitäisi olla vedenkestäviä, ja sisäluomella ei pysy mikään tuntia kauempaa. Olisi kiva saada joskus rajaukset pysymään päivän, ilman, että täytyy kokoajan korjailla.

  Vastaa

  0
  1. yläluomen rajauksissa ainakin itsellä(helposti rasvoittuvat raskaat luomet) ei pysy, ellei ole pohjustusta ja luomiväriä, sillä ilman luomiväriä rajaus leviää rasvaiselle luomelle ja ilman pohjustusta luomiväri leviää. Ja Wet n' wildin rajausvärit toimii, joskin se vedenkestävä ei ole pelkästään vedenkestävä vaan pomminkestävä. Ja se jää kuivuessaan hieman nahkeaksi. Eli se tavallinen rajausväri voisi olla helpompi jollei jaksa kikkailla. Myös Rimmelin Glam' Eyes on hyvä, joskin sen sivellinaplikaattori ei ole ainakaan omasta mielestä niin hyvä kuin Wet n' wildin. Sisärajauksiin IsaDoran Inliner Kajal on aivan loistava.

   Vastaa

   0
  2. mulla pysyy yläluomella suht jees, mutta alaluomen rajaukset karkaa hetkessä. Samoin silmäkulmien. Täytyy kokeilla varmaan tuota wet'n'wildinkin rajausta, muistaakseni mulla on joskus ollutkin sellainen, mutta sivellin oli hankala käyttää.. :D Kiitos vaan, pistän nämäkin korvan taakse!

   Vastaa

   0
  3. osaisitko suositella jotain rajausväriä, joka oikeasti pysyy, ja jossa hinta ei olisi mikään ihan hirvittävä?

   Vastaus: Indelible Gel Eyeliner. Hintaa nykyisellä dollarin kurssilla n. 7,15€/kpl. Luonnollisestikin ne täytyy tilata netistä, niinkuin melkein kaikki parhaat meikkituotteet. :/

   Vastaa

   0
 6. Minusta teemaviikko oli tosi kiva idea! Lempparipaletti tältä viikolta oli Jolly, tosi hienoja meikkeja sait aikaan sillä!

  Vastaa

  0
 7. En ole erityisen kiinnostunut "luksusmerkeistä", joten tällaisten jokaisen ostettavissa olevien meikkien sarjavertailu oli kuin minulle tehty :) Kiinnostavinta olivat meikkikuvien lisäksi sarjan sisäiset erot esim. luomivärien pigmentin määrässä.

  Vastaa

  0
 8. Kiitos ihanasta teemaviikosta, lisää tällaista. :) Toisaalta alkoi houkuttamaan ostaa edes yksi natural coden luomiväripaletti, itseltäni tosiaan löytyy juuri se beauty-paletti..
  Postauksista näkyi myös hyviä vinkkejä siihen, miten käyttää kolmea hyvinkin erilaista luomivärisävyä meikissä.

  Vastaa

  0
 9. Tykkäsin tosi paljon Natural Code-teemaviikosta! Oli kiva kun jostain luomiväripaleteista olit tehnyt pari erilaista meikkiä, niin näki että pystyy tekemään kivasti vaihtelua silmämeikkiin, vaikka käytettävissä on vain kolmea eri sävyä:)

  Vastaa

  0
 10. Hiii tää viikko oli ihan paras! Odotin joka päivä kieli pitkällä millaista tuomiota tulee :p En usko, että tätä olisin muuten jaksanut pahemmin seurata ja lukea, mutta kun kyseessä on edullinen, marketeista saatava meikkisarja kiinnostus oli ylhäällä :) Minua ei itseäni kamalasti kiinnosta ulkomaisten meikkisarjojen postaukset, koska niiden hankkiminen ilman luottokorttia tuskin olisi helppoa. Ja muutenkin minä olen ihmisiä, joka menee kauppaan, hypistelee tuotteita ja sitten valitsee omansa.
  Natural Coden huulipunat ovat myöskin ihan huippuja, multa löytyy niitä 9 eri sävyä. Tulisiko niistäkin joskus jtn?
  Whei, noi huulikiillot on kanssa tosi suloisia, poikaystävä osti eilen mulle yhden, milk chocolate sävyltään, ja ihan mahtava sekin :)
  Maltan tuskin oottaa arvontaa!

  Vastaa

  0
  1. Natural Coden huulipunat ovat myöskin ihan huippuja, multa löytyy niitä 9 eri sävyä. Tulisiko niistäkin joskus jtn?

   Wau! Ilmeisesti ovat tosi hyviä! :)

   Minulle ei noita huulipunia lähetetty, joten niistä ei siksi ikävä kyllä ole esittelyäkään.

   Vastaa

   0
 11. Todella hieno teemaviikko; kiitos. Upeita silmämeikkejä! Minulle sarja on uusi ja aion tutustua siihen jatkossa henkilökohtaisesti. Ensimmäisenä hankintalistalla on sävyttävä huulivoide.

  Vastaa

  0
 12. Olisi ollut kivempi, jos olisit esitellyt muitakin meikkejä, ettei pelkästään luomivärejä.

  Vastaa

  0
  1. Minulta kysyttiin Lumenelta, mistä meikeistä olisin eniten kiinnostunut, ja vastasin tietysti että luomiväreistä. ^_^ He sitten lähettivät minulle nämä tuotteet mitkä olen nyt esitellyt. Olisi tuntunut vähän kököltä lähteä esittämään lisäpyyntöjä muista meikeistä kun jo sain aivan valtavan määrän luomivärejä ja huulikiiltoja ja silmänrajauksen. ;)

   Vastaa

   0
 13. Ei olisi muuten ollut tylsää, mutta kun en luota Lumenen värimeikkeihin (as in siihen, että kokemuksen mukaan primerikään ei saa niitä pysymään kauniina ja raikkaina kokonaisen päivän) enkä siten niitä pahemmin käytä. Olen ehkä hassu, mutta käytän lähes pelkästään MACin luomareita. Jokunen paletti löytyy UD:ltä, Diorilta ja MUSilta pari irtoluomaria, mutta... :)

  Vastaa

  0
  1. Olen ehkä hassu, mutta käytän lähes pelkästään MACin luomareita

   No ethän sä nyt ole lainkaan hassu..! ^_^ Ei MACiä ja Lumenea voi edes verrata. Ne ovat käytännössä ihan eri kohdeyleisöille, ja laatu on luonnollisesti eri tasoa.

   Minusta oli itsestäni kiva esitellä edullisilla markettimeikeilläkin tehtyjä meikkejä, kun valtaosa blogimeikeistäni on ollut MACiä, Dioria ja Urban Decayta.

   Vastaa

   0
 14. Taidat tarkoittaa Berry Sherbetiä sanoessasi Berry Smoothie, sillä smoothie on creme vaaleanpinkki ilman shimmeriä tai kimalletta, kun taas Sherbet on kuvassa näkyvän kiillon mukaisesti tummempi ja "kimaltava" :) Todella nättejä meikkejä molemmat silmämeikit !

  Vastaa

  0
  1. Niin ja minä itse pidin tästä viikosta paljon, oli kiva nähdä sinun käyttävän enemmän "halpismeikkejä" ja saavan niillä todella nättejä lopputuloksia ! Peukkua täältä pystyyn.

   Vastaa

   0
  2. Olet oikeassa, meni Berryt sekaisin! ^_^ Tuo Berry Smoothie kuulostaa itse asiassa paljon kivemmalta kuin Sherbet... :P

   Vastaa

   0
  1. Tuo linkittämäsi vaaleanpunainen paletti on nimeltään Babe, ja se ei enää kuulu Natural Coden valikoimaan. Siksi sitä ei lähetetty mulle.

   Sassy on mulle ihan tuntematon, ja googlauksen perusteella näyttää siltä että sekin on poistunut jo NC:n valikoimasta. Kaupoissa en ole tuota nähnyt.

   Vastaa

   0
 15. Mielestäni tämä oli kiva teemaviikko. Tässä näki hyvin kaikki paletit käytössä niin on helpompi valkata mitkä voisi kotiuttaa. Tosin nyt yritän pitää pientä kosmetiikkaostos-lakkoa koska on tullut käytettyä melko paljon rahaa siihen.. Juuri nyt kotiin on tulossa MAC 217-sivellin ja yksi Urban Decay paletti. Ei Naked - mikä on sinänsä harmi.

  Muiltakin merkeiltä saa miun puolesta tulla tällaisia :)

  Vastaa

  0
 16. Tykkäsin teemaviikosta kovasti. Ajatuksissa on ollut hommata jonkunmoinen luomiväripaletti ja tämä osui siinä mielessä kohdalle täydellisesti :) Kiitos!

  Vastaa

  0
 17. Mielestäni tämä natural code -viikko oli erittäin kiva! Tällaisia olisi kiva lueskella enemmänkin (:

  Vastaa

  0
 18. Mielestäni, tämä teemaviikko on ollut oikein hyvä! Ei todellakaan tylsä. Hyvä nähdä kaikki nämä tuotteet monipuolisesti!

  Vastaa

  0
 19. Ihana tää Punk! Ja tosi sähäkän meikit oot tehny:-) I like it!
  Onko toi musta oikeasti noin "vaalea" vai vääristääkö kuvat?

  Vastaa

  0
  1. Musta on aika haalea, siksi kirjoitin "harmaanmusta". Eli mikään true-musta se ei tosiaankaan ole. :)

   Vastaa

   0
 20. Oli hauskaa nähdä, miten hyödynnät palettien värejä, minä kun joskus olen omistanut näitä paletteja, mutta en oikein osannut käyttää niitä. :) pitäisi ehkä hankkia joku niistä!

  Vastaa

  0
 21. Moikka ! Ootkos koskaan kokeillut Bottega Verde- merkin kosmetiikkaa ? kannattaisi ehdottomasti :) ittellä on tullut sieltä ostettua monta suosikkia

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut. Kosmetiikkamerkkejä on niin paljon että kaikkea ei vain ehdi kokeilemaan.... Harmi sinänsä.

   Vastaa

   0
 22. Perhana, sinulta puuttuu siis juuri se luomiväritrio jonka itse omistan. :D Odotin koko ajan, että koska nään postauksen missä olet sitä kokeillut.
  Mut kiitos tästä postauksesta, vaikka ei ollutkaan tutorial niin sain hyvän kuvan siitä miten käyttää omaa trioani!

  Vastaa

  0
 23. Ihan hauska viikko, varsinkin kun kyseessä on tuollainen sarja joka on jokaisen saatavilla, moni ei (tai siis minä ainakaan) raaski hetken mielijohteesta ostaa jotain kallista meikkituotetta, mutta nämä kun on edullisia, niin mahdollisesti tulee joku jopa hankittua :)

  Vastaa

  0
 24. Teemaviikko oli tosi hyvä idea ja kiinnostavaa luettavaa, vaikka en aikaisemmin saanutkaan kommentoitua. Lisää vaan tällaisia!

  Vastaa

  0
 25. Itselläni on myös tuo Soft Papaya ja se on kyllä puhdasta rakkautta <3 Ja tykkäsin hurjasti NC-viikosta!

  Vastaa

  0
 26. Miun mielestä oli tosi mielenkiintosta, sillä nuo Natural Coden meikit kun sattuu olemaan myös ystävällisiä niillekin, joiden budjetti ei salli niin kalliita tuotteita : )

  Vastaa

  0
 27. Kiinnostavaa nähdä yhden sarjan vaihtoehdot ja mahdollisuudet. Itse en ole koskaan kiinnostunut näistä paleteista kaupassa mutta sinäpä sait kiinnostuksen heräämään muutamaakin palettia kohtaan. Silmissä värit näyttivät kiinnostavilta ja mahdollisilta. Kaupassa oon ihmetellyt miten sävyt voivat sopia keskenään. Kiitos, että näytit senkin :) Vaikka sarja ei kiinnostaisi itseä, saa noista meikeistä kuitenkin inspiraatiota omien luomivärien käyttöön. Kyllä kiitos siis jatkossakin tällaisia!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos, kiva kuulla että teemaviikosta oli "hyötyä". :) Joskus kun katselen kaupoissa jotain luomivärejä niin itsellekin herää usein sellainen "miten nuo sävyt voi muka yhdistää??" -tunne, ja sitten tekisi heti mieli päästä testaamaan asia käytännössä. :)

   Vastaa

   0
 28. Mun mielestä Natural Code-viikko oli tosi kiva! Itekin omistan muutaman tuommoisen luomivärin ja huulikiillon ja oli kiva nähdä mitä mieltä olit niistä. Mietin vaan että mun luomilla tuon Punk'in värit eivät olleet noin kirkkaat ja selvät. Mulla tuo musta oli lähinnä hailakka harmaa ja se näytti aika kauheelta!

  Vastaa

  0
  1. Joo, tuo musta on enemmänkin mustanharmaa. Mutta silti siitä sai mielestäni hyvin sävyä, no, kuvastakin sen näkee. Fuksia puolestaan on ihan megapigmenttinen. Oletko laittanut sävyt siveltimellä vai vaahtomuoviapplikaattorilla? Applikaattorilla saat voimakkaamman jäljen.

   Vastaa

   0
 29. Mäkin rakastan Soft Papayaa! Ja mun 2,5vee poikakin haluu sitä aina laittaa :D

  Tykkäsin näistä postauksista!

  Vastaa

  0
 30. Oma lempparini Lumene NC:n kiilloista on juurikin tuo Fresh Pink! Toisaalta en olekaan kokeillut tuota Soft Papayaa, jota olen hypistellyt jo pienen ikuisuuden aina kun olen kaupungilla :D Toinen todella hyvä huulituote Natural Codelta on huulipuna sävyssä 2 Mauve Rose, jossa ei ole ollenkaan shimmeriä. Se on tosi luonnollisen kaunis malvan sävy, joka antaa väriä huulille, mutta ei liikaa ja jättää huulet raikkaan näköiseksi.

  Tykkäsin tuosta meikistä, vaikka olisin jäänyt kaipaamaan meikkiä, jossa trion vaaleinta olisi käytetty luomen sisäpuolikkaalla ja pinkkiä ulkonurkassa, jolloin meikki näyttäisi hempeältä ja pehmeämmältä. Mutta onhan tuokin meikki tosi kaunis sun tehtynä!

  Arvonta kuulostaa tosi kivalta, sitä odotellessa ;)

  Vastaa

  0
  1. Toinen todella hyvä huulituote Natural Codelta on huulipuna sävyssä 2 Mauve Rose, jossa ei ole ollenkaan shimmeriä. Se on tosi luonnollisen kaunis malvan sävy

   Onkohan tuo yksi sävy jota olen nimenomaan joskus katsellut NC:n telineellä.... Pitää tsekata se joskus uudelleen. :)

   olisin jäänyt kaipaamaan meikkiä, jossa trion vaaleinta olisi käytetty luomen sisäpuolikkaalla ja pinkkiä ulkonurkassa, jolloin meikki näyttäisi hempeältä ja pehmeämmältä

   Hyvä idea! Miten en tullut tuota ajatelleeksi... :P

   Vastaa

   0
 31. Tykkäsin valtavasti tästä viikosta. Löysin jopa omat suosikkini, joita himottaisi päästä kokeilemaan :)

  Vastaa

  0
 32. Yhteen merkkiin tutustuminen viikon ajan oli mielenkiintoista, harmi vain ettei esitelty merkki ollut sieltä jännimmästä päästä. Natural Coden meikit ovat niin halpoja, että niitä tulee persaukisempikin testailleeksi jo itse ja yleensä blogeista etsii kuitenkin käyttökokemuksia vähän kalliimpien meikkien kohdalta sillä niitä ei viitsi ostella summanmutikassa. Lisäksi Natural Codella luomivärit ovat ehdottomasti se epäkiinnostavin sarjan osa, en pidä palettien väriyhdistelmistä ja laatukin jättää toivomisen varaa. Merkkiviikko oli kuitenkin tosi hyvä noin niinkuin ideana! :)

  Vastaa

  0
  1. Natural Coden meikit ovat niin halpoja, että niitä tulee persaukisempikin testailleeksi jo itse ja yleensä blogeista etsii kuitenkin käyttökokemuksia vähän kalliimpien meikkien kohdalta sillä niitä ei viitsi ostella summanmutikassa.

   Onhan se näinkin. Tosin toiset näkevät asian juuri päinvastoin. :) Kaikilla ei ole varaa tai halua ostaa kallista merkkikosmetiikkaa, ja heille on hyödyllisempää nähdä esittelyjä edullisista merkeistä joita heillä on mahdollisuus hankkia budjettinsa rajoissa ja ilman nettiä ja luottokorttia.

   Vastaa

   0
  2. Kaikilla ei ole myöskään halua ostaa ylimääräistä kosmetiikkaa, koska nekin rahat voisi käyttää johonkin laadukkaampaan ja mieluisampaan myöhemmin. Halpiskosmetiikassakin on kuitenkin olemassa omat hutinsa ja helmensä, joten Sannin teemaviikko oli erinomainen rahoistaan (ja rojumäärästään) tarkoille.

   Vastaa

   0
 33. Tykkäsin hirmuisesti, että kävit läpi tuon saman merkin luomivärit. Oli kiva katsoa, miten toiset värit sopivat silmiisi paremmin kuin toiset ja antoivat osviittaa, mitkä omiin silmiin voisivat sopia. Ei tule osteltua turhia paletteja. Kiitos!

  Vastaa

  0
 34. Mua alkoi kieltämättä vähän kyllästyttää Natural Code-viikko. Mulla oli yksi niiden luomiväripaletti, ja se meni meikkipakissani ihan säpäleiksi (en siis edes kuljettanut sitä mukanani mihinkään!) joten viskasin menemään. Soft Papaya on sävynä aika täydellinen, kuluu vain huulilta harmittavan nopeasti pois.

  Vastaa

  0
  1. Tosiaan olisi hyvä jos Lumene ottaisi onkeensa tästä hajoamispalautteesta. Ei luulisi olevan mahdotonta tehdä luomiväreistä kestävämpiä.

   Vastaa

   0
 35. Lisää tällasia! Kiva kun tulee samalla tietoa isommasta osasta saman sarjan valikoimaa, saa vähän kokonaiskuvaa ja itse ainakin kun on noiden luomivärien välillä arponut että mitä haluaisi, niin tällasesta on helppo vertailla! Mahtavaa kuten aina! :)

  Vastaa

  0
 36. Mielestäni Lumene-teemaviikko oli kiinnostava varsinkin, kun itse olen miettinyt noiden luomivärien ostoa, mutta lykännyt sitä, kun olen kuullut hieman eriäviä mielipiteitä niiden laadusta. Nyt taidan uskaltautua ostamaan Goddess paletin, jota olen himonnut jo jonkin aikaa :)

  Olen muutenkin sitä mieltä, että tällaiset teemaviikot ovat virkistäviä, kunhan niitä ei ole turhan usein. Kiitokset upeasta blogista ja varsinkin tuosta Make-up for dummies sarjasta ;)

  Vastaa

  0
  1. Joo, se olisi kyllä vähän tylsää jos teemaviikkoja olisi kaiken aikaa. Mutta joskus pari kertaa vuodessa voisin kuvitella tällaisen tekeväni, itsestäni oli ihan hauska kokemus! :)

   Vastaa

   0
  1. Kiitos Anu! <3

   Yritin vastata tunnustukseen blogisi sivulla, niin Blogger sylkäisi ulos tällaisen herjan: "Nykyisellä tililläsi (sähköpostiosoite) ei ole oikeutta katsella tätä sivua." Whooot? o_0 No, enpä sitten voinut jättää kommenttia.

   Vastaa

   0
 37. Tykkäsin teemaviikosta, vaikka aihe (Natural Code) ei ole kovinkaan mielenkiintoinen. Mielelläni samanlainen teemaviikko jonkun toisen meikkisarjan tuotteista! Natural Coden huulipunat ovat minusta tosi kivoja, niin helppoja ja huulivoidemaisia. Mutta nuo luomiväripaletit, nääh...

  Natural Coden meikinputsari on tosiaan ihan huippu! Suosittelit sitä minulle joskus, ja olen kovasti tykännyt. :)

  Vastaa

  0
 38. Ihana huomata että olit palannut blogilomalta! Kyllä tykkäsin NC-teemaviikosta. Ehkä kokeilen itsekin jotain

  Vastaa

  0
 39. PIdin teemaviikosta ja se sopi juuri tähän vuodenaikaan sillä ainakin itse olen kesällä laiskistunut luomivärien käytössä ja tämä taas muistuttaa ettei tarvitse kulkea aina beigessä ;)

  Vastaa

  0
 40. Olen innolla seurannut näitä Natural Code postauksia!
  Ja olen kyllä sitä mieltä että näitä "tuote-viikkoja" tänne lisää, etenkin pidän tästä koska ko. tuotteet eivät ole liian kalliita esim. opiskelijan bugjetille. :)

  Vastaa

  0
 41. Aivan ihana lukea välillä halvoista merkeistä ja huomata, että aina ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi hyvistä meikeistä. Itselläni ainakin on naamassa sulassa sovussa Lumenet, Rimmelit ja Diorit, halvoiltakin merkeiltä löytyy oikein hyviä tuotteita. Ja noista NC -huulikiilloista, niissä on laatu aivan ihana, oma lemppari on se Milk Chocolate (taimikälie...)

  Teemaviikot aina sillointällöin olisi oikein mielekkäitä, jotenkin entistä enemmän odottaa seuraavaa postausta...:P (Vaikka ihana oot muutenkin!:))

  Vastaa

  0
 42. Kyllä ehdoton ykkönen on Angel ja erikoinen Mystic ja Reckless :)

  Vastaa

  0
 43. Hei sinä kun olet tuollainen meikkauksen asiantuntija niin voisitko hieman jelppiä! Miksi tuntuu, että aina kun meikkaan ja pistän ripsiväriä niin pesun jälkeen ripseni ovat hauraammat ja lyhyemmät :( Yritän pyyhkiä varovasti silmämeikinpoistoaineella, mutta silti ripseni tuntuvat kärsivän. Joskus ripseni ovat ihanan pitkät ja paksut mutta hetkessä taas hauraat ja mitättömät. Olen käyttänyt Lorealin ripsienvahvistajaa. Meikkini tahtoo myös usein näyttää hieman sotkuiselta. En uskalla jotenkin painaa kovaa ja siksi kestää kauan että saan meikit hyvin. Millaisella otteella meikit pitäisi tehdä? Pitääkö painaa kovaa? Entä miten niistä saa tarkat? Kiitos jo etukäteen avusta!

  Vastaa

  0
 44. Tykkäsin! Erityisen kiva tietää mistä paleteista oikeasti lähtee väriä. Ja nuo kiillot alkoivat kiinnostaa.

  Vastaa

  0
 45. Minulla on tuo Beauty, ihana neutraali nude-paletti! Sopii hillittyyn menoon, mutta pysyvyyden lisäämiseksi ehdottomasti primer alle (kuten itse teetkin).
  Angel oli pari vuotta sitten pussukassa pyörimässä, mutta lahjoitin sen pois.. Tekisi mieli taas hankkia se meikkikuvan nähtyäni.. :) Kauniita luomuksia olet maalaillut!

  Vastaa

  0
 46. Oli kiva sarja! Etenkin kun nuo ovat helposti saatavia tuotteita, eivät jotain superkalliita / voi tilata vain Ameriikasta. Hauska nähdä niiden eroja valmiina meikkinä, itselle väripaletit ovat jotenkin vain aina väripaletteja, eikä niitä osaa ajatella kasvoilla.

  Vastaa

  0
 47. Löysin nämä sivusi, kun selailin meikkikuvia..
  Olen saanut jo kaksi hyvää vinkkiä, joita pitää kokeilla.. Kiitos niistä! :)

  (Mm.. Meikki jonka teit glitter-eyeliner:lla.. Haluan ehdottomasti ostaa tuon PURPLE RAIN -sävyisen, kunhan löydän jostain! ^^)

  Nyt minua taas houkuttelisi tuo keskimmäinen Berry Sherbet -huulikiilto, upea sävy... Itsehän pidän kimaltavista meikeistä ehkä jopa eniten. :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)