15.08.2011

Natural Code -arvonta

Natural Code -viikon yhteenvetona totean, että oli tosi kiva esitellä hieman edullisempia meikkejä ja mahdollisuuksia käyttää niitä. Minusta Natural Codella on hauskan värikäs ja monipuolinen luomiväritarjonta, joka erottuu pirteydellään markettimeikkihyllyissä. Minua oli aina kiinnostanut testata, millainen laatu ja pigmentti näissä "karamelleissa" on, ja oli hauskaa että sain siihen blogin kautta tilaisuuden.

Tietystikään laatua ei voi verrata ammattimeikkisarjoihin, ja pigmentin vahvuus vaihteli paletista toiseen, mutta minusta nämä ovat hintaansa (7,90€) nähden oikein hyviä. Lukijakommenteissa tuli paljon esille palautetta palettien huonosta kestävyydestä ja siitä, että nämä hajoavat meikkipussissa lähes itsestään, ja toivottavasti Lumenella ollaan otettu tämä palaute vastaan. Eli ilmeisesti näitä ei kannata paljon kuljetella mukanaan.

 

Ja sitten arvontaan. Arvon siis pois kaikki saamani luomivärit. Jokaista on käytetty 2-3 kertaa, ja ovat täysin kunnossa ja siistejä. Mielenkiintoiseksi jääkin nähdä, selviävätkö nämä ehjinä postikuljetuksessa voittajille.... ^_^

 

Osallistut arvontaan kertomalla, mikä oli teemaviikon lempimeikkisi. Voit myös kertoa, minkä paletin haluaisit voittaa, mutta jos vastauksia tulee ihan mielettömästi niin en takaa että jaksan eritellä vastauksia voittotoiveiden mukaan. Mutta katsotaan. :)

Osallistumisaikaa on huomisiltaan (16.8.) klo 21.00 saakka. Keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville, se näkyy vain minulle.

0 comments on “Natural Code -arvonta”

  1. Teemaviikko oli hauska, tosin välillä vähän tuntui, että postaukset olivat kirjoitettu hieman pakkopullana, mutta idea oli kyllä kiva!

    Mun lemppari oli tuo 12.8 päivän "Goddes"-paletti. Jotenkin harmoonisin ja sävyt sulautuvat parhaiten yhteen noista paleteista, ja ehkä siinä miellytti, myös se että mulla itsellä on menossa hieman tuollainen shampanja/persikka-kausi.

    Vastaa

    0
    1. tosin välillä vähän tuntui, että postaukset olivat kirjoitettu hieman pakkopullana

      Hmm, hassua. Idea teemaviikkoon tuli nimittäin itseltäni, ei Lumenelta, joten pakkopullalta tämä ei ainakaan itselleni tuntunut. :)

      Vastaa

      0
  2. Pakko koittaa onnea, ja osallistua. (-:
    Teemaviikon lempparimeikki oli ehdottomasti Daringilla tehty!! :-) Ihanan raikas ja kesäinen, ja näin kun syksy lähestyy niin on hyvä miettiä sen kanssa mennyttä kesää. (; Ja sen myös tahtoisin voittaakin. :)
    -Anu

    Vastaa

    0
  3. Mun lemppari oli toi "Jolly"-paletti, vaikka kaikki oli melko herkullisen näköisiä!

    Vastaa

    0
  4. Omat lempparimeikkini oli Jolly- paletilla tehdyt meikit. Turkoosin ja pinkin yhdistelmä on vaan niin suloinen! Jos saisin valita minkä paletin saisin, se olisi juuri tuo samainen Jolly :)

    Vastaa

    0
  5. Ehdoton lemppari oli tuo viimeisin, eli Punk ja sen haluaisin myös itselleni. :)

    Vastaa

    0
  6. Kaikista ihanin luomiväriyhdistelmä oli tuo, missä kaikki olivat vaaleanpunaisissa sävyissä! En tiedä nimeä, mutta tosi söpö!

    Vastaa

    0
  7. Teemaviikolla lempimeikki tehtiin Goddesilla! Värit miellyttivät silmää. :)

    Vastaa

    0
  8. Pidin eniten Goddess-meikistä. Sävyt olivat tuttuja ja turvallisia ja päätin, että kun tästä flunssasta tervehdyn ja palaan ihmisten ilmoille, niin käyn kotiuttamassa tuon paletin. Katsotaan nyt kuitenkin tämä arvonta ensin :)

    Vastaa

    0
  9. Hei,
    Minusta kaunein meikki oli Angel-paletilla tekemäsi. Minusta värit sopisivat erinomaisesti teini-ikäiselle tyttärelleni, jolle sen lahjoitankin, jos arpaonni sattuisi minua suosimaan ja sen saisin...
    Sari

    Vastaa

    0
  10. Ensin olin äänestämässä Goddes-paletin puolesta, mutta toisaalta se oli nuista ehkä se kaikkein "tutuin ja turvallisin" vaihtoehto. Niinpä sanonkin, että vihreä Ada! Kyseistä värisävyä olisi ihana kokeilla, sillä olen aina ollut vihreä perään. Ainoastaan meikissä en ole sitä rohjennut vielä kokeilla...

    Vastaa

    0
  11. Teemaviikko oli kiva idea! Osallistun kisaan ja lempparini on Goddess :)

    Vastaa

    0
  12. Itse tykkään silmämeikissä väreistä, joten mieleeni oli sekä Jolly että Daring. :)
    Tietenkin mielelläni ottaisin juuri jomman kumman kyseisistä paleteista omaan meikkipussukkaanikin :)

    Vastaa

    0
  13. Oma suosikkini on Daring. Silmäänpistävä, kaunis ja mielenkiintoinen yhdistelmä, mitä olisi kiva kokeilla itsekin.

    Vastaa

    0
  14. Osallistun ehdottomasti! Lempparit oli Punk ja Daring paletilla tehdyt meikit ja onnettaren suosiessa toivoisin toista näistä palkinnoksi.

    Vastaa

    0
  15. Apua en osaa päättää! :D Goddess-meikki oli ihanan nude, mutta samalla näyttävä ja sopisi väreiltään munkin silmiin varmaan aika hyvin. Tosin pidän aina sun värikkäämmistäkin meikeistä, joten myös Jolly jäi mieleen. Mutku Divakin oli niin kiva! Äääää! :D

    Vastaa

    0
  16. Ehdoton suosikkini tältä teemaviikolta oli Punk. Juuri sellainen vähän "rokimpi" meikki, josta itse pidän. Fuksia ja musta sopivat mielestäni täydellisesti toisilleen!
    Itseltä löytyy tuo Goddes -paletti, jota olenkin käyttänyt paljon sellaisessa perusmeikissä :) Enkä ole kyllä huomannut että paletti olisi mitenkään herkkä rikkoutumaan, on se sen verran meikkipussissa seilannut ympäriinsä! Ehkä omani on kestävä yksilö :)

    Lisää tällaisia teemaviikkoja, ne ovat blogisi suola!

    Vastaa

    0
  17. Vaikea valinta, mutta minusta mystic-meikkisi oli hienoin, vaikka epäilit itse sen sopivuutta sulle. En osaa sanoa minkä paletin eniten haluaisin, koska kaikki paletit näyttävät hauskoilta väreineen ja natural coden luomivärien ulkonäkö on muutenkin hieno, eikä mulla ole yhtäkään niistä ennestään. :)

    Vastaa

    0
  18. Lempiteemani oli Goddess, mutta jos arpaonni sattuu minuun, voin ottaa minkä paletin tahansa, sillä kaikki ovat ihania:)

    Vastaa

    0
  19. Tosi mielenkiintoisia olivat kaikki paletit.... Yllättäen itsellenikin päädyin tuohon Mystic-palettiin. Siinä on minun mielestäni jotain.
    -Lilly

    Vastaa

    0
  20. Hienoin meikki oli tehty paletilla jolly. Teemaviikko oli oikein kiva, sillä minäkin olen miettinyt näiden värikkäiden palettien laatua.

    Vastaa

    0
  21. Lempparimeikit oli tehty Jollyllä ja Punkilla, en loppujenlopuksi osannut päättää kummasta tykkäsin enemmän :)

    Vastaa

    0
  22. Pidin itse eniten Goddessista, myös Jolly oli sievä!:)
    p.s. Milloin saadaan taas joko MLP- tai Deinonychus-postaus?

    Vastaa

    0
  23. Hmm, Punk- ja Goddess-paleteilla tuli meitsin makuun kivoimmat. Muut oli sit jo turhan hailakoita sävyiltään mun makuun + kammoan sinistä ihan järkyttävän paljon koska se ei vaan sovi meikäläiselle :oD

    Noita molempia itsellänikin käyttäisin, jos jommankumman sattuisin voittamaan.

    Vastaa

    0
  24. Goddes aivan ehdottomasti. Johtunee siitä että itse vieroksun liikaa kirkkaita ja kiljuvia värejä.. tai en ole (vielä) niitä oppinut käyttämään! :) Tuon goddesin haluaisin voittaa jos arpaonni suosii!

    Vastaa

    0
  25. Goddess oli suosikkini ja sen toivoisin myös voittavani. Ihanat sävyt ja nyt sain hyvän opin, miten sitä voi käyttää :). Kiitoos!

    Vastaa

    0
  26. Haluan osallistua! :)

    Lempparimeikiksi taitaa nousta Jolly. Tykkään tosta aika sähäkästä turkoosista yhdistettynä vaaleanpunaiseen, toimii todella hyvin jos vaalenapunainen yläluomella ja turkoosi alaluomella. Toisena tulee sitten Daring :D

    Vastaa

    0
  27. Upeita meikkejä oli paljon, mutta omaa käyttöä ajatellen ihanin oli Ada-paletilla tehty. Olen vasta viime aikoina innostunut käyttämään kaapistani löytyviä säihkyviä Urban Decayn luomivärejä iltameikeissä, mutta mitään sopivaa päiväkäyttöön en omista. Kuitenkin luomienmaalaus-innostukseni on leviämässä myös arkea piristämään, ja haluaisin aloittaa helpolla ja neutraalilla paletilla kuten Ada. :)

    Vastaa

    0
  28. Natural Code-teemaviikko oli kiva idea! Lempparimeikkini teemaviikolla oli Diva :) ja Divan myös haluaisin voittaa :)

    Vastaa

    0
  29. Lempimeikkini toteutettiin Daring paletilla, jossa on ihanat kirkkaan vihreät ja siniset sävyt. Itselleni tahtoisin tämän Angel paletin, koska pidän neutraaleista sävyistä (:

    Vastaa

    0
  30. Hei! Itse tykkäsin kovasti tästä teemaviikko ideasta, sillä nämä Natural coden paletit eivät ole kovin kalliita joten voisin ehkä itsekkin ostaa ensimmäisen värikkäämmän palettini ja kokeilla mitä tapahtuu :D Kaunein meikki syntyi ehkä Daringilla, mutta haluaisin voittaa Goddess paletin (:

    Vastaa

    0
  31. Tylsänä ihmisenä on pakko vasta että lemppari oli Goddess, kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

    Vastaa

    0
  32. Innolla olen tätä seurannut ja aikeissa onkin pari palettia itselleni hankkia, nyt kun vielä päättäisi, etkä mitkä :D Kiitos ihanista meikkivinkeistä!

    Ada:lla tehty meikki ihastutti ehkä näistä eniten. Itse tulee harvoin vihreän sävyjä käytettyä meikissä, mutta tuolla saisi hillityn vaikkakin hieman erikoisemman arkimeikin aikaiseksi :)

    Vastaa

    0
  33. Tykkäsin eniten Jolly-paletin ekasta versiosta, vaikkakin mun olisi vaikea nähdä sitä itselläni... Itselläni näkisin mieluiten Angelin :)

    Vastaa

    0
  34. Teemaviikko oli mielestäni aivan yhtä innoittunut kuin muutkin postauksesi, ei pakkopullan makua :) Suosikkipalettia oli vaikea valita, mutta itselleni sopisi varmaan parhaiten Angel, Punk tai Jolly. Tai mikä tahansa missä ei ole keltaista, kuparia tai persikkaa...

    Vastaa

    0
  35. Osallistun! :) Lempimeikki oli Angel-paletilla (minttu/ruskeat) tehty, ja sen haluaisinkin jos voittaisin.

    Vastaa

    0
  36. Kyllä se lemppariksi nousi tuo Mystic :) jotenkin niin salaperäinen ja ihanat väriyhdistelmät ;) Aiva pakko siis osallistua kilpailuun :-))!

    Vastaa

    0

  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (71)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat