15.08.2011

Natural Code -arvonta

Natural Code -viikon yhteenvetona totean, että oli tosi kiva esitellä hieman edullisempia meikkejä ja mahdollisuuksia käyttää niitä. Minusta Natural Codella on hauskan värikäs ja monipuolinen luomiväritarjonta, joka erottuu pirteydellään markettimeikkihyllyissä. Minua oli aina kiinnostanut testata, millainen laatu ja pigmentti näissä "karamelleissa" on, ja oli hauskaa että sain siihen blogin kautta tilaisuuden.

Tietystikään laatua ei voi verrata ammattimeikkisarjoihin, ja pigmentin vahvuus vaihteli paletista toiseen, mutta minusta nämä ovat hintaansa (7,90€) nähden oikein hyviä. Lukijakommenteissa tuli paljon esille palautetta palettien huonosta kestävyydestä ja siitä, että nämä hajoavat meikkipussissa lähes itsestään, ja toivottavasti Lumenella ollaan otettu tämä palaute vastaan. Eli ilmeisesti näitä ei kannata paljon kuljetella mukanaan.

 

Ja sitten arvontaan. Arvon siis pois kaikki saamani luomivärit. Jokaista on käytetty 2-3 kertaa, ja ovat täysin kunnossa ja siistejä. Mielenkiintoiseksi jääkin nähdä, selviävätkö nämä ehjinä postikuljetuksessa voittajille.... ^_^

 

Osallistut arvontaan kertomalla, mikä oli teemaviikon lempimeikkisi. Voit myös kertoa, minkä paletin haluaisit voittaa, mutta jos vastauksia tulee ihan mielettömästi niin en takaa että jaksan eritellä vastauksia voittotoiveiden mukaan. Mutta katsotaan. :)

Osallistumisaikaa on huomisiltaan (16.8.) klo 21.00 saakka. Keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville, se näkyy vain minulle.

0 comments on “Natural Code -arvonta”

 1. Teemaviikko oli hauska, tosin välillä vähän tuntui, että postaukset olivat kirjoitettu hieman pakkopullana, mutta idea oli kyllä kiva!

  Mun lemppari oli tuo 12.8 päivän "Goddes"-paletti. Jotenkin harmoonisin ja sävyt sulautuvat parhaiten yhteen noista paleteista, ja ehkä siinä miellytti, myös se että mulla itsellä on menossa hieman tuollainen shampanja/persikka-kausi.

  Vastaa

  0
  1. tosin välillä vähän tuntui, että postaukset olivat kirjoitettu hieman pakkopullana

   Hmm, hassua. Idea teemaviikkoon tuli nimittäin itseltäni, ei Lumenelta, joten pakkopullalta tämä ei ainakaan itselleni tuntunut. :)

   Vastaa

   0
 2. Pakko koittaa onnea, ja osallistua. (-:
  Teemaviikon lempparimeikki oli ehdottomasti Daringilla tehty!! :-) Ihanan raikas ja kesäinen, ja näin kun syksy lähestyy niin on hyvä miettiä sen kanssa mennyttä kesää. (; Ja sen myös tahtoisin voittaakin. :)
  -Anu

  Vastaa

  0
 3. Mun lemppari oli toi "Jolly"-paletti, vaikka kaikki oli melko herkullisen näköisiä!

  Vastaa

  0
 4. Omat lempparimeikkini oli Jolly- paletilla tehdyt meikit. Turkoosin ja pinkin yhdistelmä on vaan niin suloinen! Jos saisin valita minkä paletin saisin, se olisi juuri tuo samainen Jolly :)

  Vastaa

  0
 5. Ehdoton lemppari oli tuo viimeisin, eli Punk ja sen haluaisin myös itselleni. :)

  Vastaa

  0
 6. Kaikista ihanin luomiväriyhdistelmä oli tuo, missä kaikki olivat vaaleanpunaisissa sävyissä! En tiedä nimeä, mutta tosi söpö!

  Vastaa

  0
 7. Teemaviikolla lempimeikki tehtiin Goddesilla! Värit miellyttivät silmää. :)

  Vastaa

  0
 8. Pidin eniten Goddess-meikistä. Sävyt olivat tuttuja ja turvallisia ja päätin, että kun tästä flunssasta tervehdyn ja palaan ihmisten ilmoille, niin käyn kotiuttamassa tuon paletin. Katsotaan nyt kuitenkin tämä arvonta ensin :)

  Vastaa

  0
 9. Hei,
  Minusta kaunein meikki oli Angel-paletilla tekemäsi. Minusta värit sopisivat erinomaisesti teini-ikäiselle tyttärelleni, jolle sen lahjoitankin, jos arpaonni sattuisi minua suosimaan ja sen saisin...
  Sari

  Vastaa

  0
 10. Ensin olin äänestämässä Goddes-paletin puolesta, mutta toisaalta se oli nuista ehkä se kaikkein "tutuin ja turvallisin" vaihtoehto. Niinpä sanonkin, että vihreä Ada! Kyseistä värisävyä olisi ihana kokeilla, sillä olen aina ollut vihreä perään. Ainoastaan meikissä en ole sitä rohjennut vielä kokeilla...

  Vastaa

  0
 11. Teemaviikko oli kiva idea! Osallistun kisaan ja lempparini on Goddess :)

  Vastaa

  0
 12. Itse tykkään silmämeikissä väreistä, joten mieleeni oli sekä Jolly että Daring. :)
  Tietenkin mielelläni ottaisin juuri jomman kumman kyseisistä paleteista omaan meikkipussukkaanikin :)

  Vastaa

  0
 13. Oma suosikkini on Daring. Silmäänpistävä, kaunis ja mielenkiintoinen yhdistelmä, mitä olisi kiva kokeilla itsekin.

  Vastaa

  0
 14. Osallistun ehdottomasti! Lempparit oli Punk ja Daring paletilla tehdyt meikit ja onnettaren suosiessa toivoisin toista näistä palkinnoksi.

  Vastaa

  0
 15. Apua en osaa päättää! :D Goddess-meikki oli ihanan nude, mutta samalla näyttävä ja sopisi väreiltään munkin silmiin varmaan aika hyvin. Tosin pidän aina sun värikkäämmistäkin meikeistä, joten myös Jolly jäi mieleen. Mutku Divakin oli niin kiva! Äääää! :D

  Vastaa

  0
 16. Ehdoton suosikkini tältä teemaviikolta oli Punk. Juuri sellainen vähän "rokimpi" meikki, josta itse pidän. Fuksia ja musta sopivat mielestäni täydellisesti toisilleen!
  Itseltä löytyy tuo Goddes -paletti, jota olenkin käyttänyt paljon sellaisessa perusmeikissä :) Enkä ole kyllä huomannut että paletti olisi mitenkään herkkä rikkoutumaan, on se sen verran meikkipussissa seilannut ympäriinsä! Ehkä omani on kestävä yksilö :)

  Lisää tällaisia teemaviikkoja, ne ovat blogisi suola!

  Vastaa

  0
 17. Vaikea valinta, mutta minusta mystic-meikkisi oli hienoin, vaikka epäilit itse sen sopivuutta sulle. En osaa sanoa minkä paletin eniten haluaisin, koska kaikki paletit näyttävät hauskoilta väreineen ja natural coden luomivärien ulkonäkö on muutenkin hieno, eikä mulla ole yhtäkään niistä ennestään. :)

  Vastaa

  0
 18. Lempiteemani oli Goddess, mutta jos arpaonni sattuu minuun, voin ottaa minkä paletin tahansa, sillä kaikki ovat ihania:)

  Vastaa

  0
 19. Tosi mielenkiintoisia olivat kaikki paletit.... Yllättäen itsellenikin päädyin tuohon Mystic-palettiin. Siinä on minun mielestäni jotain.
  -Lilly

  Vastaa

  0
 20. Hienoin meikki oli tehty paletilla jolly. Teemaviikko oli oikein kiva, sillä minäkin olen miettinyt näiden värikkäiden palettien laatua.

  Vastaa

  0
 21. Lempparimeikit oli tehty Jollyllä ja Punkilla, en loppujenlopuksi osannut päättää kummasta tykkäsin enemmän :)

  Vastaa

  0
 22. Pidin itse eniten Goddessista, myös Jolly oli sievä!:)
  p.s. Milloin saadaan taas joko MLP- tai Deinonychus-postaus?

  Vastaa

  0
 23. Hmm, Punk- ja Goddess-paleteilla tuli meitsin makuun kivoimmat. Muut oli sit jo turhan hailakoita sävyiltään mun makuun + kammoan sinistä ihan järkyttävän paljon koska se ei vaan sovi meikäläiselle :oD

  Noita molempia itsellänikin käyttäisin, jos jommankumman sattuisin voittamaan.

  Vastaa

  0
 24. Goddes aivan ehdottomasti. Johtunee siitä että itse vieroksun liikaa kirkkaita ja kiljuvia värejä.. tai en ole (vielä) niitä oppinut käyttämään! :) Tuon goddesin haluaisin voittaa jos arpaonni suosii!

  Vastaa

  0
 25. Goddess oli suosikkini ja sen toivoisin myös voittavani. Ihanat sävyt ja nyt sain hyvän opin, miten sitä voi käyttää :). Kiitoos!

  Vastaa

  0
 26. Haluan osallistua! :)

  Lempparimeikiksi taitaa nousta Jolly. Tykkään tosta aika sähäkästä turkoosista yhdistettynä vaaleanpunaiseen, toimii todella hyvin jos vaalenapunainen yläluomella ja turkoosi alaluomella. Toisena tulee sitten Daring :D

  Vastaa

  0
 27. Upeita meikkejä oli paljon, mutta omaa käyttöä ajatellen ihanin oli Ada-paletilla tehty. Olen vasta viime aikoina innostunut käyttämään kaapistani löytyviä säihkyviä Urban Decayn luomivärejä iltameikeissä, mutta mitään sopivaa päiväkäyttöön en omista. Kuitenkin luomienmaalaus-innostukseni on leviämässä myös arkea piristämään, ja haluaisin aloittaa helpolla ja neutraalilla paletilla kuten Ada. :)

  Vastaa

  0
 28. Natural Code-teemaviikko oli kiva idea! Lempparimeikkini teemaviikolla oli Diva :) ja Divan myös haluaisin voittaa :)

  Vastaa

  0
 29. Lempimeikkini toteutettiin Daring paletilla, jossa on ihanat kirkkaan vihreät ja siniset sävyt. Itselleni tahtoisin tämän Angel paletin, koska pidän neutraaleista sävyistä (:

  Vastaa

  0
 30. Hei! Itse tykkäsin kovasti tästä teemaviikko ideasta, sillä nämä Natural coden paletit eivät ole kovin kalliita joten voisin ehkä itsekkin ostaa ensimmäisen värikkäämmän palettini ja kokeilla mitä tapahtuu :D Kaunein meikki syntyi ehkä Daringilla, mutta haluaisin voittaa Goddess paletin (:

  Vastaa

  0
 31. Tylsänä ihmisenä on pakko vasta että lemppari oli Goddess, kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  Vastaa

  0
 32. Innolla olen tätä seurannut ja aikeissa onkin pari palettia itselleni hankkia, nyt kun vielä päättäisi, etkä mitkä :D Kiitos ihanista meikkivinkeistä!

  Ada:lla tehty meikki ihastutti ehkä näistä eniten. Itse tulee harvoin vihreän sävyjä käytettyä meikissä, mutta tuolla saisi hillityn vaikkakin hieman erikoisemman arkimeikin aikaiseksi :)

  Vastaa

  0
 33. Tykkäsin eniten Jolly-paletin ekasta versiosta, vaikkakin mun olisi vaikea nähdä sitä itselläni... Itselläni näkisin mieluiten Angelin :)

  Vastaa

  0
 34. Teemaviikko oli mielestäni aivan yhtä innoittunut kuin muutkin postauksesi, ei pakkopullan makua :) Suosikkipalettia oli vaikea valita, mutta itselleni sopisi varmaan parhaiten Angel, Punk tai Jolly. Tai mikä tahansa missä ei ole keltaista, kuparia tai persikkaa...

  Vastaa

  0
 35. Osallistun! :) Lempimeikki oli Angel-paletilla (minttu/ruskeat) tehty, ja sen haluaisinkin jos voittaisin.

  Vastaa

  0
 36. Kyllä se lemppariksi nousi tuo Mystic :) jotenkin niin salaperäinen ja ihanat väriyhdistelmät ;) Aiva pakko siis osallistua kilpailuun :-))!

  Vastaa

  0
 37. Kiva kun tosiaan esiteltiin hieman halvempia meikkejä joita voi itsellekkin ostaa useampiakin. Lempparini oli Jolly. :)

  Vastaa

  0
 38. Kiitos tästä teemaviikosta! Minun suosikkini oli Daring-paletilla tehty meikki. Itselläni on ko. paletti ja heti kokeilin sinun tyylilläsi. :)

  Vastaa

  0
 39. Elikkäs itse tykkäsin eniten Punk meikistä, sillä se oli rohkeampi ja räväkämpi. Itsellä näkisin Punk-paletin, mutta kyllä mulle mikä vaan paleteista kelpaa, olisihan se hauska kokeilla vähän luonnollisempaakin meikkiä! :) Mutta kiitos tästä teemaviikosta, oli ihan mielenkiintoista nähdä, millaisia meikkejä näillä saisi aikaan :)

  Vastaa

  0
 40. Mun lemppari on tuo Goddess. Yksinkertaisesti rakastuin tuohon persikkaiseen sävyyn. <3

  Vastaa

  0
 41. Minä tykkäsin eniten ehdottomasti tosta ekasta Jolly-meikistä! Pidin sen väreistä kovasti (:

  Vastaa

  0
 42. Heip! Itseeni vetosivat eniten Angel ja erikoinen Mystic. Mystic erityisesti, koska värit olivat jotenkin kivan räikeät mutta hienostuneet.

  Vastaa

  0
 43. Ehdottomasti lempparimeikki on tuo kollaasissakin oleva viimeinen meikki! Voisin erittäin hyvin kuvitella itelleni juuri tuollaisen silmämeikin. Näinollen haluaisin tuon paletin.:)

  Vastaa

  0
 44. Goddess & punk. Goddesin innoittamana laitoin samoja sävyjä eilen töihin niiden iänikuisten vaalean sävyjen sijaan, ja sopivat myös hyvin vihreille silmilleni! :) Punk -sävyt sopivat tosiaan superhyvin illanviettoon, kunpa vain osaisin meikata noin siististi vahvoilla väreillä...

  Vastaa

  0
 45. Moikka, osallistuisin tuohon arvontaan, ja lemppari meikki oli tuo turkoosi vihreä ruskea meikki paletilla Daring! Ihanat värit! Ja jos voitan ei paletilla ole väliä. :)

  Vastaa

  0
 46. Kaksi parhainta mielestäni: Punk ja Jolly. Voittaa haluaisin Jolly- trion. Erittäin mielenkiintoinen postaus sarja oli tämä, näitä lisää, ei tarvitse osaa "sikaa säkissä" kun näki sävyt näin meikissä :)

  Vastaa

  0
 47. Lempparit olivat Angel, Ada ja yllättäen räväkkä Punk! Eli jos vain yhden saa vastata, niin sanon Punk :)

  Vastaa

  0
 48. Daring oli pääväreiltään tosi kiva ja ilmeisen pigmenttinen paletti, mutta tosiaan kaipasi kunnon tummanruskeaa ja kulmaluulle vaaleaa. Sillä tekemäsi meikki oli ehdoton suosikkini. Jos itse jonkin paletin ostaisin (tai voittaisin, hih), valintani olisi varmaan Jolly, josta varmaan käyttäisin ylemmän meikin tyyliin sekä turkoosia että vaaleanpunaista yläluomella. Ja sisärajauksia, tietty :D

  Vastaa

  0
 49. Tämän rouvan lemppariksi nousi Natural Code Goddess. Murretut sävyt meikissä toistaa aika kivasti syksyn värejä ja näyttää luonnolliselta. Kaiken hyvän lisäksi meikki korostaa kauniisti sinisiä silmiä, joten sopisi hyvin myös tälle pimatsulle :)

  Vastaa

  0
 50. Ehoton suosikkini oli Angel ! :) ja haluaisin voittaa sen tai sitten punk paletin :)

  Vastaa

  0
 51. Mun lempivärejä löytyy ehdottomasti sävystä Goddess.

  Kuitenkin mielenkiintoisimpia meikkejä olivat Ada ja Daring. Ada siksi, että se on simppeli ja ei niin hyökkäävä, vaikka värikäs onkin. Siis hyvää totuttelua ihmiselle, joka haluaa värejä, mutta haluaa aloittaa helposta. Harmi, ettei itselle sovi vihreä ollenkaan.

  Daring-meikissä tykkäsin kovasti tuosta, mikä on viimeisimmissä kuvissa, yläluomi vihreällä ja alarajaus sinisellä. Olen ruvennut tykkäämään kovasti värirajausmeikeistä, kiitos sinun blogisi. Daringista täytyy vielä sanoa, että minustakin ruskean sävy on kummallinen, oma lisäämäsi oli paljon parempi.

  Paleteista itselleni havittelisin ehkä Jollya (siinäkin oli hienoja rajausmeikkejä) tai Divaa. Olen sinisilmäinen ja neutraali iholtani.

  Vastaa

  0
 52. Ada on kivoin ja sen ostamista harkitsisin jos en nyt voita. Kivan raikas. =)

  Vastaa

  0
 53. Tuo punk oli eniten mieleeni, muutkin meikit olivat upeita vaikken itselleni montaa niistä voisikaan kuvitella.

  Vastaa

  0
 54. Punk ja Jolly, oh my mitä ihanuuksia <3

  Niissä viehättää juuri niiden värikkyys ja rohkeus, itse aina tukeudun perus ruskeaan (ruskeaa + kultanen (tms) rajaus + musta ripsari). Ehkä mä joskus sitten uskallan vähän "räväkämpää". Punkin fuksianpunainen on harvinaisen ihana väri ja Jollyssa tykkään tosta leikkisyydestä :3

  Vastaa

  0
 55. Goddes oli ihan ehdoton suosikkini. Itselläni oli joku aatamin poikamiesvuosilta asti ollut persikan sävyinen tuplameikkipaletti ja se tippui nyt kesällä lattialle jättäen jälkeensä vain kauhean siivon. Nyt metsästän tuon kyseisen paletin käsiini :) Myös jolly ja angel olivat kauniit yhdistelmät :)

  Vastaa

  0
 56. Tykkäsin kovasti Daring-paletista mutta koska se on liian räväkkä arkeen, niin Goddess olisi kiva voittaa :)

  Vastaa

  0
 57. Goddes oli mun suosikki. Divasta ja Adasta pidin toki myös, mutta ne löytyvät jo itseltäni :D

  Vastaa

  0
 58. Ehdoton lemppari on toi Goddess ! Jotenkin niin lämmin meikki.. Nam :D

  Vastaa

  0
 59. Eniten pidin Punk-paletin meikistä. En itse koskaan meikkaa noin rajusti, vaikka se silmää miellyttääkin. Itse paleteista lempparini on ehdottomasti Goddess. Nuo värit ovat tällä hetkellä lemppareitani, aivan ihana. :) Tuolla tekemäsi meikki oli toinen suosikkini.

  Vastaa

  0
 60. Ihana nähdä kaikki luomivärit jonkun silmissä, kun olen niitä pitkään miettinyt hankkivani ^^ Goddess ja Punk ovat ehdottomasti lemppareitani :)

  Vastaa

  0
 61. Adalla tehty vihreä meikki on suosikkini, ja mielelläni voittaisin sen. :)

  Vastaa

  0
 62. Punk, ehdottomasti! Itse en ehkä tuon väristä käyttäisi (tai kuka tietää...) mutta tuo väriyhdistelmä on vaan jotenkin upea. Toinen kiva on Goddess, näin melkein toisesta ääripäästä. :D

  Vastaa

  0
 63. Angel ja Goddess olivat lemppareitani. Syksyn sävyt ja mintun raikkaus, oih!

  Vastaa

  0
 64. Tykkäsin Goddessista eniten, se sopisi mahtavasti silmiini joten se taitaa joka tapauksessa päätyä ostoskoriin :) mutta ottaisin kyllä mielelläni vastaan minkä tahansa paletin!

  Vastaa

  0
 65. Viimeisin paletti, eli PUNK, kolahti eniten! Oi jospa kunpa osaisin itsekin tehdä tuollaisen raikkaan sähäkän meikin. Jos arpaonni suosii, niin pääsisi harjoittelemaan :)

  Vastaa

  0
 66. Itselle nousi selkeä kolmen kärki, kaikki omalla tavallaan loistavia meikkejä! Eli omat suosikit oli Punk, koska sillä tehdyssä meikissä oli mahtavaa räväkkyyttä, Jolly sen "hulluttelun" takia, ja Goddess, koska sillä tehdyssä meikissä oli ihanaa tyylikkyyttä. :)

  Ja omat suosikkipaletit olisi varmaan juuri nuo Punk ja Jolly.

  Itse tykkäsin kauheasti tästä teemaviikosta. kiva saada halpismerkkejäkin esille, ja värikkäät meikit inspiroi myös käyttämään niitä jo kotona olevia paletteja.

  Ihmettelen muuten sitä, miten monet ovat sanoneet, että NC:n paletit menee nopeasti rikki! Itse vietän melko liikkuvaista elämää meikkien kanssa, ja kaikki meikit ovat ainoastaan verkkopussukassa, silti yksikään ei ole mennyt tässä reilun vuoden aikana rikki!

  Vastaa

  0
 67. Toi Punk on kyl todella kiva! Itse en tykkää ns. hempeillä luomivärien kanssa :)

  Vastaa

  0
 68. Ihania ovat kyllä kaikki ja mukavaa, että vinkkejä tulee tällaisista halvemmista tuotteistakin. :) Ehdoton suosikkini oli Daring. Jostain syystä se sykähdytti oikein kovasti!

  Vastaa

  0
 69. Tykkäsin itse eniten Goddess meikistä ja paletin värit näyttivät hyviltä yhdessä. Tämän paletin haluaisin myös itselleni.

  Vastaa

  0
 70. Yhtä suosikkia on todella vaikea valikoida, mutta ehkä nuo kaikista neutraaleimmat miellyttää eniten! :) - Perusmeikkejä, sen takiahan mä tätä postaussarjaa olen seurannutkin!

  Vastaa

  0
 71. Goddess on ehdoton suosikki! Olen niin jämähtänyt ikuisiin beigeihin ja harmaisiin, että tätä olisi kiva kokeilla.

  Vastaa

  0
 72. Omia lemppareitani olivat punk ja goddess mutta itselleni ei oikeastaan ole väliä minkä paletin voitan. Jos nyt joku lemppari pitää sanoa niin Goddess: >

  Vastaa

  0
 73. Meinasin kallistua Punk-meikkiin, mutta loppujen lopuksi omissa silmissä (tai siis sinun silmissä) Goddess taitaa viedä voiton! Ihanan 'kirkas' meikki joka näyttää kuitenkin siltä, että sopisi mahtavasti myös arkeen. Olkoon se siis valintani; Goddess. :)

  Vastaa

  0
 74. Lempparini oli Goddess-paletilla tehty meikki. Reckless oli myös hienon näköinen :)

  Vastaa

  0
 75. Kiitos jälleen ihastuttavasta postauksesta!
  Lempimeikkini on Goddes. Jotenkin ihanan villi! Angel kiilaa toiselle sijalle hillityllä viileydellään.
  Minulla on jo itselläni Punk, Diva ja Ada.

  Vastaa

  0
 76. Daring, Ada ja Diva oli minun lemppareita ehdottomasti! Ada on niin suloisen lempeä kun taas Daring ja Diva sopisi rohkeampaankin meikkiin.

  Vastaa

  0
 77. Goddess on ehdoton lempparini näistä, ja se on ollutkin ostoslistalla pitkään. Jostain syystä en ole tullut sitä hankkineeksi vielä, jospa kerrankin onni potkaisisi :)

  Vastaa

  0
 78. Angel oli lempparini, kaunis ja hento.
  Olen pitänyt kovasti näistä paleteista itse, enkä ole koskaan kyllä saanut rikki yhtään vaikka ovat olleet mukana toistä aina baariin asti :D

  Kiitos kivasta teemaviikosta!

  Vastaa

  0
 79. Hei! :-)

  Ehdoton suosikkimeikkini oli Goddess-paletilla tehty persikkainen meikki. Mikäli onni suosii ja se on mahdollista, haluaisin nimenomaan Goddess-paletin. Myös Mystic käy. Kiitos kivasta arvonnasta!

  Vastaa

  0
 80. Daring on oma suosikkini! Vaikka ruskean sävy onkin hieman outo, voi sen tilalla käyttää juurikin jotain muuta ruskeaa. Ja toisinpäin voi käyttää toisissa meikeissä lämmintä ruskeaa paletista. Hassusti valittu kyllä :)

  Myös Ada on tosi kaunis. Harmi, että siinä on sitten haalemapi pigmentti, ja kun itselläni ei ole vihreää pohjaa alle :/

  Minulla on Punk jo. Se on ostettu jo kolme (?) vuotta sitten ja yhä on tosi hyvässä kunnossa :) Aluksi oli ihan vaikeuksia saada kansi auki, sillä se oli niin tiukka..

  Vastaa

  0
 81. Mystic on ehdoton suosikkini. Mikäli onnetar ei suosi, taidan suunnata ostoksille :)

  Vastaa

  0
 82. Eka kerta kun kommentoin, vaikka varmasti tuhannes kerta kun luen blogiasi! Suosikkini oli ehdottomasti viimeinen ja villein Punk-paletti. Omat lempivärini on tuossa paletissa ja magee bilemeikki sillä syntyisi! ;)

  Vastaa

  0
 83. Lempimeikkini oli Angel ja samasta paletista olen myös kiinnostunut :) Kiitos blogistasi, jota ilman päivä olisi hieman tylsempi :)

  Vastaa

  0
 84. Ehdottomasti suosikkini on Punk, sillä se on värimaailmaltaan pukeutumiseeni ja muutenkin tyyliini sopivin. Tahtoisin myös itse päästä sitä testailemaan ja siksi toivonkin voittavani juuri kyseisen paletin.

  Vastaa

  0
 85. Goddess-paletista taituroit ehdottoman suosikkimikkini! Itse lampsin heti ostamaan kyseistä palettia kun näin meikkisi ja vinkkasit hyväksi sinisille silmille ;)

  Vastaa

  0
 86. moi! Aloin just tos vähän aikaa sit lukemaa sun blogiis ja se o tosihyvä.:)Oon varmaa lukenu jo melkei kaik jutut mitä tääl on, ja pakko viel sanoo ett sun kynnet on tosi kivan näköset!:) Mut joo mun suosikit noist luomiväreist oli daring ja goddes,toi goddes ois kiva voittaa:)

  Vastaa

  0
 87. Mun lemppareita on Jolly, Ada ja Angel. Jos yks pitää valita niin Jolly vie voiton, ihanan pireät värit syksyä vastaan! :D :)

  Vastaa

  0
 88. Punk on ehdoton suosikki. Ite oon kovasti tykästyny noihin natural coden paletteihin niin oli kiva nähdä erilaisia meikkaustapoja niillä.

  Vastaa

  0
  1. Ää, tajusin ku luin uudestaan et sai myös toivoa jotain xD Punk oli lemppari, mut Divan paletista eniten tykkäisin jos voitan :)

   Vastaa

   0
 89. hui, vaikea valita lemppari noista kaikista! sanotaan, että se puna-persikkainen paletti nimeltä Goddess :-) peukut pystyyn!

  Vastaa

  0
 90. Tykkään eniten pinkki-mustasta, kelta-tummansini-mustasta sekä tuosta koralli-ruskea meikeistä :) Näitä osaisin ehkä itsekin käyttää, ja niinpä jonkun näistä mielelläni ottaisin! :)

  Vastaa

  0
 91. Mun oma lemppari oli toi Punk, mutta pidin myös Adasta aivan tosi paljon ! Itseltäni ei löydy vielä yhtään Natural Code palettia, joten toivottavasti onni osuu tällä kertaa : )

  Vastaa

  0
 92. Punk löytyy jo kaapistani, joten näistä muista valitsisin Jolly paletin. Todella kauniin meikin olit sillä saanut aikaiseksi :)

  Vastaa

  0
 93. Mun lemppareita oli meikit jotka oli tehty jollylla tai punkilla! Molemmat olivat ihanan raikkaita ja värikkäitä! =)

  Vastaa

  0
 94. Lempparit oli ehdottomasti sekä Punk että Goddess, en osaa valita jompaakumpaa! :) Omasta meikkipussista löytyy paletti Darling, joka olikin sinun lempparisi.. :)

  Vastaa

  0
 95. Mun aivan ehdoton lemppari oli Punk-paletilla tehty meikki. Kivan räväkkä, ja ihan hyvin näköjään siinä pinkissäkin väriä :) Se olisi kans kiva voittaa, tuollainen kirkas pinkki kun on hakusessa (pitikin mennä tiputtamaan maailman täydellisin Pure Luen pinkki pitkin lattioita...)

  Vastaa

  0
 96. Ehdoton suosikkini on Punk. Olen tosin saanut kokea karmaisevan kohtalon, kuten ilmeisesti moni muukin: paletti oli levinnyt meikkipussissa lähes uutena. Samoin on käynyt kahdelle Goddesille,joista myös pidin aivan järkyttävän paljon. Jos täytyisi valita suosikki joita en ole vielä kokeillut, olisi valintani Jolly. Ihanan inspiroivat värit! :)

  Vastaa

  0
 97. Suosikkipalettini oli Angel. Olen melko arka käyttämään muuta meikkiä kuin meikkipohjaa, ripsiväriä ja huulikiiltoa (minunkin suosikkini on muuten jo kauan ollut NC Soft Papaya!), mutta Angel voisi olla sopivan kesy aloittelijalle. Ostin jo aiemmin tällä viikolla ystäväni suosituksesta ruskean NC-sarjan luomivärin, mutta se tuntui melko tummalta.

  Vastaa

  0
 98. Ite tykkäsin eniten Diva-meikistä! Värit olivat todella pehmeän ja tyttömäisen näkösiä, ja sait koottua niistä lookin jota itsekkin uskaltaisin käyttää julkisesti.
  Ja jos tosiaan erittelet arvonnan toiveiden mukaan, niin toivoisin juurikin tätä Diva-trioa. (:

  Vastaa

  0
 99. Parhaat meikit teit Goddess ja Daring paleteilla!

  Itse mieluiten kotiuttaisin tuon Goddessin. :)

  Vastaa

  0
 100. Punk ja Jolly oli aivan mahtavan näkösiä!

  Hih, oon lukenu tätä koko koulupäivän, koska laiskottaa liikaa :D

  Vastaa

  0
 101. Tuo lime-turkoosi-meikki on suosikkini! Harmi kun sinulta puuttui beige paletti, minulla on se itsellä, ja olisi ollut kiva nähdä kuinka kivan meikin sillä saat aikaan. :)

  Vastaa

  0
 102. Lempimeikkini oli Jolly, jota itse voisin käyttää arkimeikkileikkinä päivisin töissä! Sopivasti matalalla profiilillä säväyttävä! Iltameikkiin ehdoton suosikki olisi Punk! Mielestäni punkin värit sopisivat silmiini loistavasti.. ;)
  Jos arpaonni suosii, haluaisin Jollyn tai Punkin.

  Vastaa

  0
 103. Punk on paras, tosi Jollyki ihana! Itellä on pari palettia sarjan vaatimattomimpia värejä. Mullakin oli yks aivan ihana sesonkiväri paletti menny rikki ihan itekseen meikkipussissa :(

  Vastaa

  0
 104. Oletpa jälleen ihana bloggaaja kun arvot nämä eteenpäin! Suosikkimeikkini olivat Jolly ja Angel, kumman tahansa noista luomiväreistä ottaisin ilolla. :)

  Vastaa

  0
 105. Tykkäsin eniten Mysticillä tehdystä meikistä, mutta Mystic on myös itsellä, kuten myös Punk (...jonka tosin rikoin mutta sain pelastettua joitain palasia). Haluaisin siis voittaa Divan :-)
  Tiedätkö muuten hyvää duoa missä olisi mattamusta(harmaakin on ok) ja mattaruskea? Oma vakkariduo tipahti lattialle ja on siis tietenkin lopetettu (Lumene Delight Duo, ''Whisper''/''Kuiskaus'')

  Vastaa

  0
 106. Jolly ja Diva vetivät mielenkiinnon ehdottomina ykkösinä. Diva näin vihreäsilmäiselle näytti kiinnostavalta ja Jollyssa taas on sähäkkä kolmas väri, jolla saisi kivaa piristettä bilemeikkiin. Divan värejä varmasti jo löytyykin itseltä valmiiksi mutta on se aina hienoa, jos kaikki yhteensopivat sävyt löytyvät samasta paletista. Vihreille silmille sopiva vaaleanpunainen on ollut hakusessa jo hetken. Ainakin näin kuvissa Jollyn vaaleanpunainen näyttäis kivalta. Punkissa on tietty hyvinkin sähäkkä pinkki mutta jätetään se nyt lempimeikistä kuitenkin pois :). Jo pidempään on tehnyt mieli kokeilla vähän sähäkämpiä luomivärejä ihan arjessakin. Blogisi innoittamana tietysti! Työ on ollut vähän esteenä mutta pian siirryn uuteen työhön, jossa ehkä Jollyn tapaistakin palettia voisi testailla :). Kaikkiaan jokainenkin meikki on hieno ja onnistunut. Jännä myös nähdä kuinka monenlaiset väriyhdistelmät sopivat yksiin silmiin. Eri värit tuovat kivasti eri vivahteita silmiesi väriin. Siitä siis rohkeammin itsekin kokeilemaan!

  Vastaa

  0
 107. Goddes ja Ada oli suosikkejani ja samoin myös Daring oli hauskan näköinen. Oli myös ihanaa nähdä miten hyvin käytit Angel palettia, koska itse olen käyttänyt sitä vaan harvoin kun en oikein ole keksinyt tapoja käyttää sitä. Muutenkin tämä viikko oli ihan mahtava kun itse omistan vaan yhden (Angel) ja olen harkinnut lisää näiden ostamista :)

  Vastaa

  0
 108. Goddess oli minunkin suosikkini! Mutta kelpaisi nuo muutkin jos uskaltaituisin malliesi perusteella kokeilla myös joskus rohkeampaa meikkiä :)

  Vastaa

  0
 109. Punk ja Jolly paleteilla tehdyt meikit miellyttävät todellakin eniten! Molemmat ovat rohkeita mutta silti kauniita. Jolly tuo ehdottomasti mieleen kesän herkullisuuden ja Punkin avulla on helppo suunnata viimeisiin bileisiin ennen pimeää syksyä!

  Vastaa

  0
 110. Jolly meikki oli ehdottomasti minun mielestäni paras ja uskon että kokeilen samaa vielä itsekkin! Kiitos vielä tästä testauksesta , koska opiskelijan näkökulmasta on mukavaa kun joku bloggaaja käyttää myös opiskelija budjettiin sopivia tuotteita! Kiitos!<3

  Vastaa

  0
 111. Oma suosikkini oli Jolly :)
  sillä tekemäsi meikit ovat ihanan pirteitä ja hauskoja.

  Myös Darling-meikit olivat ihania, sen paletin omistan itsekin ja sain innostuksen tutstua siihen taas lähemmin ^^

  Vastaa

  0
 112. Kattelin tota Angelia kaupassa ja melkein vein kassalle, mutta vaihdoinkin viime hetkessä yhteen Isadoran vaaleaan palettiin.. Nyt vähän kaduttaa, kun näin sun tekemän meikin Angelilla eikä Isadoralla saa yhtään niin nättiä :D Punkilla sai myös hienon meikin, mutta kyllä tuo Angel on pakko saada :)

  Vastaa

  0
 113. Goddess kipusi minunkin suosikikseni. :) Neutraali, mutta silti erikoinen!

  Vastaa

  0
 114. Jolly-paletilla tehty meikki oli suosikkini, mutta koska minulla on jo ennestään Sephoran paletti, jossa on tismalleen samoja värisävyjä, haluan raikkaan Daring-paletin, mikäli onni suosii tällä kertaa. :)

  Vastaa

  0
 115. Tykkään eniten tuosta Goddess- meikistä, ihanan syksyinen! Pidin muyös diva ja ada meikistä. Jos en voita arvonnassa niin täytyy suunnata kaupoille ja hankkia tuo ehdottomasti itselle :)

  Vastaa

  0
 116. Goddees on ehdoton suosikki ja sen haluaisin mieluiten, vaikka kaikki kelpaa :D

  Vastaa

  0
 117. Viikon ehdoton lemppari on tuo Goddnes, niin yksinkertainen mutta aivan ihana meikki! Jotenkin iski minuun heti kun näin sen ja nyt taidan olla auttamattomasti koukussa persikan väriseen meikkiin.

  Vastaa

  0
 118. Aivan kuten sunkin yks lemppari nii mun lemppari oli Goddess :) Meikistä tuli tosi kiva ja varsinkin tuo kupari korostaisi aika kivasti munkin vihreetä silmää :) Meikki oli kivan hillitty ja ihanan lämmin alkavaan syksyyn!

  Voittaessani haluaisin siis Goddessin, mutta toki kaikilla tulee mahtava meikki sun ohjeistuksella, oikeesti, tykkäsin kaikista hurjasti!:)

  Vastaa

  0
 119. Mun lempparitrio oli ehdottomasti Goddess, mutta Diva tuli hyvänä kakkosena! :)

  Vastaa

  0
 120. Lempparit oli Goddes ja Jolly! Itselleni haluaisin kuiteski Angelin koska Goddes löytyy jo laatikosta ja vierastan Jollyn pinkkiä omissa silmissäni :)

  Kiinnostava postaus, tätä olen odotellut, Kiitoos!

  Vastaa

  0
 121. Goddness ja Angel on aevan ihania :-----) ikinä en oo mitää voittanut, jos vaikka nyt kävisi tuuri! ;)

  Vastaa

  0
 122. Ehdottomasti eniten pidän Jolly-postauksen ylemmästä meikistä, vaikka muutkin meikit olivat kauniita. Ihanan erikoinen väriyhdistelmä oli mieleeni ja varsinkin kaunis turkoosi oli kiva piristys meikkiin. Toiveluomiväriä minulla ei ole, jos sattuisin voittamaan niin kaikista paleteista löytyisi mieleisiä sävyjä :)

  Vastaa

  0
 123. Mun ehdoton lemppari on kyllä Goddess! Yksinkertaisesti söpö, kaunis, ihana :)

  Vastaa

  0
 124. Jolly oli tosi söpö, ihanan tyttömäinen väriyhdistelmä :) Ajattelin heti kun näin sen meikin, että pitää ostaa mutta pitää kokeilla onneakin. Kävi niin tai näin niin varmasti löytyy pian munkin hallusta kys. paletti :D

  Vastaa

  0
 125. Reckless on ihana! Olet tehnyt sillä ihan mielettömän kauniin meikin, kunpa osaisin itsekin. :)

  Vastaa

  0
 126. Punk oli suosikkimeikkini, vaikka yleensä olenkin juuri neutraalien ruskeiden/nudejen ystävä ja tämän paletin haluaisin myös voittaa. :) Joskus kerrankin repäistä ja kokeilla vähän erilaista bilemeikkiä. :)

  Vastaa

  0
 127. Noista meikeistä sai paljon hyviä ideoita, yleensä kun käy niin että siitä duo- tai triopaletista tulee käytettyä sitä yhtä tiettyä väriä ainoastaan :P Jolly oli paras! :)

  Vastaa

  0
 128. Tykkään eniten Goddesista, ihania sävyjä jotka on sopivia arkimeikkiin. Tykkään myös Angelista, ahh mintunvihreä<3

  Vastaa

  0
 129. lempimeikkini oli ehdottomati viimeinen Punk paletilla tehty meikki. Musta ja pinkki on vaan ehdottomat lempivärit <3

  Vastaa

  0
 130. Kiva arvonta :) tahtoisin voittaa sen turkoosi-pinkki-ruskean tai sen pinkki-mustan tai sen jossa lime-turkoosi:D tykkäsin teemaviikosta :)

  Onpa muuten hankala lukea tätä blogia kun on noin värikäs kumpparimainos taustalla! Mun silmät menee väkisin siihen ja tekstiin/kuviin ei voi keskittyä. Tosi häiritsevä. Tämä palaute on tietysti Indiedaysille eikä Sanni sulle kun sinä et niihin vaikuta :)

  Vastaa

  0
 131. Parhaimpia olivat Jolly, Goddess ja Punk -triojen meikit, mutta jos yksi pitää valita niin paras on Goddess. Pidän siinä siitä, että alaluomella ja yläluomella on eri värit. Täytyy kokeilla itsekin.

  Vastaa

  0
 132. Kiitos aivan ihanasta ja kiinnostavasta teemaviikosta! Kivaa myös, että raaskit luopua noista ihanista värikkäistä paleteista ja meillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa ne. Tosi kauniisti ajateltu!

  Suosikkini oli ehdottomasti Jolly, ja se meikki jonka sillä teit, jossa oli turkoosi liikkuvalla luomella. Todella näyttävä! Jollyssa oli muutenkin hieno väriyhdistelmä.

  Myös persikkaisen pehmeästä Goddessista tykkäsin. Vaikka minulla onkin vihreät silmät eikä siniset, uskoisin että se sopisi uuteen punaiseen tukkaani hyvin.

  Mutta kaikkihan nuo on tosi ihania! :)

  Vastaa

  0
 133. Eksyin tänne toisen blogin kautta ja säännöllisesti käyn meikkausvinkit tsekkaamassa. Itse olen aika onneton luomivärin käyttäjä, mutta blogisi on innostanut minua kokeilemaan:)
  Toivottavasti onni suosii rohkeaa:) Mikä tahansa näistä olisi mieluisa:)

  Vastaa

  0
 134. Heips, Jolly oli minusta kivannäköinen värikäs meikki. Angel minulta löytyy joten jos sattuisin voittamaan niin sitä en toivoisi, kaikki muut käy :)

  Vastaa

  0
 135. Goddess. Itsellä on Diva ja Jolly, tykkään kyllä näistä Natural Code -luomiväreistä, kiva postaus. Ja ekaa kertaa kommentoin, tietty nyt kun arvonta. ;) Mut oikein hyvä blogi!! :)

  Vastaa

  0
 136. Punk-paletilla tehty räväkkä ilta-meikki oli suosikkini! harvoin näkee noin hyvin yhdisteltyjä värejä, ja pigmenttejä näytti oli sopivasti :)
  Kiitos tästä teemaviikosta! Tämmöisiä lisää!

  Vastaa

  0
 137. Mystic oli lempparini (: Kivat värit, joita olis varmasti mukava kokeilla muiden palettien kanssa. Kyseinen paletti olisi kiva voittaa

  Vastaa

  0
 138. Mielestäni hienoin meikki oli Daring-paletilla tehty meikki, haluaisin voistta sen tai Mystic -paletin

  Vastaa

  0
 139. Diva olisi kiva voittaa, koska se on pehmeä, mutta myös persoonallinen, vaikka toki kaikki olivat ihania :)!

  Vastaa

  0
 140. Minä tykkäsin Jolly-postauksesi alemmasta meikistä. Siitä tuli mieleen My Little Ponyt. :D Goddess olisi sellainen paletti jonka toivoisin voittavani, mutta oikeastaan voisin kotiuttaa noista minkä vaan, värit on sen verran kivoja. :)

  Vastaa

  0
 141. Hei! Goddessilla tehty meikki oli kivoin ja se paletti olisi muuten kiva itselleni, mutta veikkaan, ettei sen paletin värit sopisikaan minulle, kun olen aika viileäihoinen.. Joten toivoisin eniten Divaa :)

  Vastaa

  0
 142. Punk oli suosikki! :) itsekkin omistan muutaman nuita natural code luomivärejä mutta aina tarvitsee lisää!

  Vastaa

  0
 143. Omat suosikit on Jolly, Daring ja Punk. Ihanan kirkkaita ja pirteitä joskin kuitenkin suhteellisen hillittyjä värejä. Veikkaisin että ostan Jollyn tai Daringin joskus, mikäli en nyt voita.

  Vastaa

  0
 144. Ehdoton suosikki oli Goddes, Punk hyvänä tokana. Jos jotakin toivoa saa niin eiköhä se olisi tuo Goddes, vaikka tekisikin mieli repäistä ja kokeilla Punkia!

  Vastaa

  0
 145. Pyysit vikassa natural code -postauksessa palautetta, että tykkäsimmekö me lukijat tästä viikon kestävästä yhden merkin testauksesta ja täytyy tähän sanoa, että itse TYKKÄSIN! Tällaiset tuotearvostelut ovat kivoja ja oli kiva nähdä miten itse käytit sävyjä (mihin luomen kohtaan jne).

  Lempparini oli sama kuin yksi sinun suosikeistasi: Goddess.

  Vastaa

  0
 146. Viikko oli oikein kiva, oli ihana nähdä taas erilaisia värikkäämpiä meikkejä tekemänäsi! Lempparini oli Daring-paletilla tehty meikki, joka kollaasissakin näkyy. Eli vihreä liikkuvalla luomella, turkoosi alaripsirajassa ja luomivaossa ruskea. Se paletti kelpaisi minulle.<3

  Ps. Ehdotus! Arvontojen voittajapostauksen kommenttiboksissahan voisi esittää toiveita mikäli olisi ennemmin ottanut jonkun toisen paletin, jolloin useampi paletti saattaisi saada kodin, jossa sitä varmasti tulisi käytettyä. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan.:)

  Vastaa

  0
 147. Musta toi Punk on siisti! En tajua mikä mua vaivaa kun yleensä pysyttelen beigessä ja valkosessa, mutta jotenki mua himottais kokeilla jotain ton tyylistä. Myös Angel oli kiva, jotenkin "sopivan laimea" mutta kuitenkin värillinen :)

  Vastaa

  0
 148. Lempparimeikki on Goddess:)Mutta jos voitan niin haluan Mystic-paletin:)

  Vastaa

  0
 149. Tykkäsin tästä teemaviikosta paljon. Välillä on kiva nähdä mihin halvemmillakin paleteilla pystyy. Suosikkejani olivat Punk ja Daring : )

  Vastaa

  0
 150. Oma suosikkini tekemistäsi meikeistä oli Angel-paletilla tehty meikki :) Tosin eivät nuo muutkaan huonoja olleet, olikin supervaikeaa yrittää miettiä loistavista meikeistä parasta! :D

  Vastaa

  0
 151. Diva puhutteli mua ehkä eniten, koska violetti natsaa hyvin ruskeisiin silmiini ja en ole violettia silmämeikkiä käyttänytkään pitkään aikaan. Täytyy taas ryhdistäytyä tällä saralla niin saa ruskeisiin silmiin enemmän eloa kuin perinteisillä ruskea/kulta-sävyisillä meikeillä.

  Vastaa

  0
 152. daring oli suosikkini, koska ei kauhean paljoa näe turkoosin ja limen yhdistelmää! eniten ehkä käyttöä olisi tuolle musta-harmaa-valkoinen yhdistelmälle :)

  Vastaa

  0
 153. Reckless oli eniten omaan mieleeni, hillittyjen luomivärisävyjen ystävä kun olen. Silti siinäkin oli räväkkyyttä enemmän kuin omassa perusluomimeikissäni :P

  Vastaa

  0
 154. Tykkäsin eniten tuosta Punk-meikistä. Se oli tarpeeksi rohkea ja tumma minun makuuni :) Mutta myös Recklessin ottaisin koska tahansa!

  Vastaa

  0
 155. Ada oli mun suosikki. Itseasiassa mulla oli itselläkin tuo paletti mutta se hajosi erään lentomatkan aikana (hyvä kuulla että hajoaminen on ihan tavallista eikä se vaan johtunut mitenkään palettiparan erityisen kaltoin kohtelemisesta ruumassa...:)) Joten jos jotain voittaisin niin Ada olisi kyllä ihana!

  Vastaa

  0
 156. Itse en normaalisti käytä luomivärejä - ehkä siksi, etten omista sellaisia! Yllätyinkin, kun kerroit, minkä hintaisia nämä luomiväripaletit ovat, mulla ei nimittäin ollut minkäänlaista hajua siitä, mitä luomivärit edes maksavat. Tällaisilla väriyhdistelmillä voisin kyllä opetella käyttämään muutakin kuin beigeä ja ruskeaa!

  Lempparini olivat yllättäen kuitenkin niitä kesympiä, Angel ja Recless nyt ainakin.. :)

  Vastaa

  0
 157. Jolly on mun lemppari, toinen lemppari on Angel. :)
  Itse omistan tuon Punkin, ja se on ihana, toinen paletti menossa, koska ensimmäinen tippui lattialle ja meni rikki. :(

  Vastaa

  0
 158. Ehdottomasti oli Punk-paletilla tehty meikki suosikkini! Olen viime aikoina ihastunut kovasti pinkkiin silmämeikissä ja olisikin kiva sen käyttöä harjoitella Punk-paletin kanssa :-D Useinhan se näyttää melko sairaalta jos laittaa paljon pinkkiä silmiin, mutta ainakin tolla paletilla saisi mukaan mustaa ja valkoista meikkiä yksinkertaistamaan.

  Vastaa

  0
 159. Punk-paletilla tehty meikki oli täyttä rakkautta (: Myös Jolly meikki oli kaunis. Jollyn ottaisin mieluummin jos voittaisin :D

  Vastaa

  0
 160. Lempimeikki oli mun mielestä paras Punk paletilla tehtynä! :) Koska on ehkä voimaikkain väri noista. Daring oli myös kivan pirtsakka, ja ehkä sen haluisin voittaa, koska ei muuten varmaa tule ostettua sen väristä luomiväriä :)

  Vastaa

  0
 161. En tiedä mikä siinä oikein on, mutta Jolly-paletti iski silmiini heti! Mielettömän nätit värit :) Tuon paletin voisin kotiuttaa itselleni. Tykkäsin myös Punk-paletin räväkkyydestä.

  Vastaa

  0
 162. Tämä postaussarja on ollut kyllä mieleinen, etenkin kun kyseessä on halpa markettitason sarja. Mulla on useamman vuoden ajan ollut tuo Punk-paletti pölyttymässä. Jospa sille nyt löytyisi käyttöä.Mun silmään tuo Jollyllä toteutettu silmämeikki näyttää kerrassaan upealle ja sen voisinkin miellelläni kotiuttaa kaupasta itselleni :)

  Vastaa

  0
 163. Mun lempparimeikki oli tuolla Jolly -triolla tehty jälkimmäinen meikki eli siis missä on turkoosia alaluomella. Ihana, tahtoisin itsekin kokeilla vaikka en yleensä uskalla käyttää värikkäitä luomivärejä!

  Vastaa

  0
 164. Goddess ja Jolly kiinnostavat eniten! Angel löytyi vielä jokin aika sitten omasta meikkilaukustani ja sitä ahkerasti käytinkin, kunnes oli eräs aamu hajonnut itsekseen. Oli minun lemppari arkipaletti :(

  Vastaa

  0
 165. Jolly, Punk ja Goddess taistelee lempipaikasta. Punkia on tullut kuolattua pidemmän aikaa, mutta ei ole tullut ostettua, kun muka noita värikkäitä luomivärejä on jo liikaakin. Goddess taas olisi täydellinen lisä perusneutraaleihin väreihin, joissa on suuri aukko meikkilaukussa.

  Vastaa

  0
 166. Goddes on lemppari (: En tosiaan oikein tiennyt miten vihertävien silmien sinisyyttä voisi korostaa itse, joten sain hyvän vinkin, kiitos siitä!

  Vastaa

  0
 167. Tykkäsin eniten Ada meikistä vaikka onkin hillitty, mutta jos voitan niin sinisilmäisenä haluaisin omistaa Goddess:n.

  Vastaa

  0
 168. Tykkäsin eniten räväkästä Punkista, mutta Diva miellytti myös silmää :) Nämä hankittuaan voisin itsekin panostaa meikkaamiseen enemmän.

  Vastaa

  0
 169. Paras oli ehdottomasti Daring ja myös Punk oli todella hieno. Itse tykkään todella paljon juuri tuonlaisista värikkäistä meikeistä. Jompikumpi noista olisi myös kiva voittaa itselle. :)

  Vastaa

  0
 170. Tuo PUNK meikki iski kyllä muhun ihan täysillä. En vaan jostain syystä itse osaa käyttää noin vahvoja meikkejä, tuntuu, että kun laitan mustaa luomiväriä saan itseni näyttämään ihan turpaan saaneelta... Harjoitusta harjoitusta!

  Vastaa

  0
 171. Minäkin tykkäsin tästä NC-viikosta, olen kaupassa ihmetellyt myös miten ihmeessä noita sävyjä voi yhdistellä. Tykkään tosin lukea postauksia myös meikeistä, joita minulla jo on, on hauska nähdä mitä muut saavat niillä aikaa. Itselläni ei tosin ole mitään teemaviikon paleteista, multa löytyy vain se Babe.

  Suosikkini oli Recklessillä tehty ensimmäinen versio.

  Vastaa

  0
 172. Tykkäsin eniten Divasta ja Jollystä. Kauniita värejä, joista saa tehtyä kevyemmän tai tummemman meikin. :) Myös Punk näytti tosi kivalta! :D

  Vastaa

  0
 173. Minusta ehdottomasti paras oli tuo beayty siinä oli monta mahdollisuutta miten ja mihin käyttää oli pinkkiä pilettämään vaaleea arki meikkiin ja tummaa käytettäväksi esim varjostuksiin :)

  Vastaa

  0
 174. Goddess on uskomattoman kaunis ja lämmin paletti, ja sillä tehty meikki on ihanan syksyinen :) Voittaessani toivoisin siis sen omakseni, vaikka muutkin miellyttivät silmääni paljon!

  Vastaa

  0
 175. Suosikkini oli Punk, koska mulla on jo itselläni ko. paletti, enkä ole oikein osannut käyttää sitä, en ole saanut punaista mitenkään fiksusti naamaan. Otin mallia sinusta, ja heti näytti paremmalta! :>
  Väreistä suosikkini on varmaankin Ada, vihreä on lempivärini, ja vaikkei se tuokaan sinisiä silmiä kaikkein parhaiten esille se näyttää omaan silmääni mukavimmalta paletilta.

  Vastaa

  0
 176. Lempparini oli Punk, joka myös palettina miellytti eniten silmääni! :)

  Vastaa

  0
 177. Ehdoton suosikkini oli kyllä Daring, värit ovat vaan kaikki niin ihania ja sopivat oikein hyvin yhteen ! :)

  Itselle olisi kiva saada Daring-paletti tai sitten Jolly-paletti <:

  Vastaa

  0
 178. Mystic on paras ja sen tietty tahtoisin jos arpaonni suosii. Kiitos kivasta blogista!

  Vastaa

  0
 179. Lempparimeikkini oli ehdottomasti Goddess ! :) Tykkäsin tästä teemaviikosta muutenkin ihan mielettömästi :)

  Vastaa

  0
 180. ehdoton lemppari on tuolla jolly-paletilla tehty meikki, se alimmainen kahdesta versiosta! ihanan ihana:D myös goddess paletin meikki on oikein herkullisen näköinen...:)

  Vastaa

  0
 181. Meikeistä mun lemppari on tuo Punk, johtuu varmaan just siitä, että tykkään ite pinkistä luomiväristä etenkin pippalomeikeissä (ja kirjoitinkin siitä jo jonnekkin aiemmin) Mutta paleteista varmaan tuo sinisiä silmiä korostava Goddess olis ihana, sillä mulla ei ole mitään persikkaista luomiväriä ja se on huutava vääryys!

  Vastaa

  0
 182. Tykkäsin esittelystä, koska olen näitä monta kertaa kaupassa katsellut, mutta joka kerta jättänyt kauppaan. Nyt näki, miltä nämä oikeasti käytössä näyttävät. Suosikkini on Jolly, jonka myös toivoisin voittavani.

  Vastaa

  0
 183. Reckless-paletista tehty meikki on mun mielestä nätein, kivan neutraali. En yleensäkkään tykkää itselläni räväkistä väreistä, vaikka muilla ne saattavat näyttää kivalta. Jos voittaisin tykkäisin saada vaikka mysticin tai punkin. :)

  Vastaa

  0
 184. Minun meikkisuosikkejani olivat Punk, Jolly, Goddess ja Daring. Jos sattuisin voittamaan, niin joku näistä paleteista olisi se, minkä mieluiten voittaisin, vaikkakin kaikille takuulla löytyisi käyttöä. :)

  Vastaa

  0
 185. Oma suosikkini oli Reckless. Ehkä siksi että en itse yleensä käytä kyseisiä sävyjä, mutta esimerkkimeikin jälkeen tekee mieli!

  Vastaa

  0
 186. Goddess ja Punk olis suosikkeja täällä o/

  Punk pisti silmääni ja tykkään melko räväköistä silmämeikeistä, vaikka uskon ettei sellaiset minun silmille/iholle sovi.. :D

  Itselläni on jo yksi Natural Coden luomiväreistä, mutta tuo Goddess olisi mukava, en omista yhtäkään luomiväriä, joissa olisi ruskean sävyjä ja sellainen olisi mukava ja ehkä turvallinen valinta ihmiselle, joka ei käytä luomivärejä joka päivä. :>

  Vastaa

  0
 187. Goddes on suosikkini! siinä on hyvät värit mitä vois käyttää vaikka ihan arkenakin ku ei oo mitenkää erityisen rajut =)

  Vastaa

  0
 188. Tosi ihania meikkejä olet näillä saanut aikaan ja valinta on vaikeaa. Jostain syystä kuitenkin Jolly-paletilla tehty meikki iski minuun eniten. :) Goddes on toinen suosikkini, kuten näyttää olevan monen muunkin.

  Vastaa

  0
 189. tuo violetti oli lemppari sekä palettina että meikkinä, en vaan nyt muista sen nimeä, mutta eiköhän värikin riitä :) Piti tarkistaa, eli Divasta puhun :)

  Vastaa

  0
 190. Jostain syystä diggailen ihan älyttömästi tuosta vihreän sävyisestä paletista. Itse en ole juuri vihreitä luomivärejä käyttänyt, koska jotenkin tuntuu, että mun omat haaleanvihreät silmät kalpenee entisestään vihreässä luomivärissä, mutta jotenkin tuo vihreä setti näyttää ainakin sulla älyttömän hyvältä!

  Vastaa

  0
 191. Kuten moni muukin, vastaan tähän että EHDOTTOMASTI GODDESS! Sillä sekunnilla kun näin meikin, ajattelin, että tämä paletti on saatava.
  Jos ei arvonnassa osu onni kohdalle, niin tämä lähtee aivan varmasti ostoslistalle.

  (Ja jos onni käykin arvonnassa, toivottavasti et lähetä Divaa, sillä se multa jo löytyykin :) Goddes luonnollisesti olisi ykköstoive, mutta näytti esim Jollykin ihan kivalta!)

  Vastaa

  0
 192. Tuo ruskea persikkainen paletti on suosikkini, mutta jos voitan niin minulle käy mikä tahansa :)

  Vastaa

  0
 193. Goddes ja Daring (ja Jolly) oli ihania, mut kyl Goddes tais olla vähä ihanempi :)

  Vastaa

  0
 194. Punk iski täällä ja kovaa : ) Myös Jollyllä tehty meikki oli aika nätti (:

  Vastaa

  0
 195. Goddess ja Jolly. <3 Aion varmasti kokeilla näitä jossain vaiheessa.

  Vastaa

  0
 196. Ehdottomaksi suosikiksi kaikista nousi Daring. Ihan mielettömän kaunis toi turkoosin ja vihreän yhdistelmä! Hyvänä kakkosena tulivat perässä Goddess ja Punk. (:

  Vastaa

  0
 197. Kiitos ihanista Lumene-esittelyistä. Itse olen hurahtanut Lumenen tuotteisiin ja käyttänyt vanhoja Lumenen Duo-luomivärejä paljon. Nämä triot on mahtavia =D

  Tykkäsin eniten Jolly meikistä missä turkoosia alaluomella ja Angel&Mystic meikki oli kaunis.

  Kiitos laadukkaasta blogista.
  T:Iina

  Vastaa

  0
 198. Ihastuin eniten Ada-paletilla tehtyyn meikkiin. En ole koskaan ollut mikään vihreän ystävä, mutta tämä sai minut toisiin aatoksiin. Voisi mätsätä hyvin omiin ruskeisiin silmiin :)

  Vastaa

  0
 199. Lempimeikkini oli punk, sillä värimaailma oli omaan silmääni kaikkein paras.. (: Kaikki oli kuitenkin loistavia ja jokaisessa oli jotain mitä pidin!

  Vastaa

  0
 200. Goddess ol mun suosikki :) Siin iski lämpimät sävyt, ja se et meikis ol mukaan hilittyy (ruskea) sekä vähä räväkämpää (punain) värii. Ja jos jaksat toiveet eritellä, nii tota kyseist palettii sit toivoisin ittelleni.

  Vastaa

  0
 201. Mun lemppari oli ehdottomasti Angel -paletilla tehty meikki! Ite oon tämmönen perustylsä meikkaaja eikä värejä tuu kovin paljon käytettyä. Mutta kun lueskelin tuota Angel postausta niin mietin itekseni että kyllä mä tollasta ihanaa minttua voisin silmiini silloin sutasta kun on villi fiilis :D

  Vastaa

  0
 202. Kiitos kivasta teemaviikosta, osui ja upposi ainakin meikäläiseen! (:

  Mun silmään kauneimmilta näytti Adalla tehty hempeä vihreä meikki, mutta jostain syystä ihastuin myös siihen Mysticilla tehtyyn "ruotsinlippumeikkiin". Mielelläni ottaisin kyllä noista paleteista minkä tahansa meikkipussiani täydentämään! (:

  Vastaa

  0
 203. Goddes ehdottomasti! Oon ettiny sinisiä silmiä korostavaa palettia ja tuo pitää kyllä ostaa jos ei nyt arvonnassa onnista.

  Vastaa

  0
 204. Riehakkaissa (?) maanantaitunnelmissa Recklessin värimaailma miellyttää silmää! Omaa käyttoä ja väritystä ajatellen kesympi Angel tai kesäinen Goddess siirtyvät arvontatulosten jälkeen hankintalistalle. :)

  Vastaa

  0
 205. Punk-paletilla tehty meikki mielytti itseäni eniten sillä, noh, ei nyt vain ole mustan ja pinkin yhdistelmää voittanutta :D Tämän paletin kotouttaisin mielelläni

  Vastaa

  0
 206. Tykkäsin kovasti tästä postaus sarjasta; kiva nähdä mitä paleteista saa aikaan!! mä tykkäsin eniten Divasta ja Jollystä. Ja Soft Papayaa aion ostaa heti pian :)

  Vastaa

  0
 207. Lempparimeikki oli Daringilla tehty toinen meikki eli daring postauksen se toisena esitelty meikki. Ja haluaisin minkä tahansa noista paleteista, kaikki omalla tavallaan jotenkin niin makeita.

  Vastaa

  0
 208. muut postaukset näistä meikeistä rullailin pikavauhtia, mutta PUNK:lla tehtyä jäin kattomaan, tosi kaunis!

  Vastaa

  0
 209. Ehdoton suosikkini on tuo Daring-paletti. Mukavan räikeät värit mutta silti niin toisiinsa sointuvat.

  Vastaa

  0
 210. Tykkäsin kovasti Punk ja Jolly meikeistä ja paleteista! Olisi kiva omistaa jompi kumpi niistä :)

  Vastaa

  0
 211. lempparimeikkini on ehdottomasti toi PUNK paletilla tehty pinkkimusta meikki - ihanan rock. Ja sen paletin myös haluaisin saada jos mahdollista :D

  Vastaa

  0
 212. Goddess ja punk ehdottomasti parhaat! Punk ja daring löytyy jo, mutta molemmista näkyy jo pohja, niin olis kiva saada uudet, koska oon niistä tykänny! Ja on jo pidempäänki pitäny kerätä nuo kaikki, kun vaikuttavat tosi hyvältä :)

  Vastaa

  0
 213. Lempimeikkini oli ehdottomasti Angel. :) Jos en tässä arvonnassa palettia omakseni saa, mun on varmaan pakko käydä se hakemassa ihan vaan mintunvihreän takia. Omistan jo Punkin ja paletin harmahtavan musta OLI aivan ihana. Minullakin nimittäin kävi niin että kun olin luomivärejä jonkin aikaa käyttänyt, värit ikäänkuin räjähtivät ja menivät ihan palasiksi. Siksi en ole toista ostanut mutta kovasti tuo Angel houkuttaisi
  uuden ostamaan.

  Vastaa

  0
 214. goddes oli paras ja sen voisin haluta vaikka itselleni, koska sellaisia värejä ei vielä löydy luomiväreissäni.=)

  Vastaa

  0
 215. Natural Code Goddess ei ehkä säväyttänyt eniten, mutta kauniin hillityillä väreillään nousi omaksi suosikikseni. :)

  Vastaa

  0
 216. Miun suosikkeja on ehdottomasti olleet Jolly, Punk ja Diva. Jos voittaisin, niin toivoisin voittavani jonkun noista (tuossa järjestyksessä vielä) ;) Ihastuin siun blogiin ihan täysin, kun eksyin tänne jokunen päivä sitten! Tää siun Natural Code- luomivärien esittely oli aivan mahtava juttu! Näitä mielellään lisää! Sait uuden lukijan blogillesi ;) (samalla laiskan kommentoijan)

  Vastaa

  0
 217. Mun lempimeikkini on kyllä ihanaisen värinen Goddess.:) Niin syksyiset sävyt! <3

  Vastaa

  0
 218. Tykkäsin viimeisestä punkista! Oon kaivannu kauan jotain palettia hyvään ja näyttävään bilemeikkiin ja tossa vois olla ainesta siihen! :)

  Vastaa

  0
 219. Mun suosikkeja olivat Jolly ja Daring, hauskat ja hieman erilaiset värit laitettu yhteen ja todella upeat meikit sait molemmilla aikaan :) Ei sillä, kaikkilla paleteilla sait mahtavaa jälkeä aikaseksi, mutta nuo kaksi miellyttivät omaa silmääni eniten.

  Vastaa

  0
 220. Ada oli ehdottomasti lemppari! Tässä pahasti (paha ja paha..) alkaa himottaa luomivärit sun blogia lueskellessa, mikä mun sanomanani on aika outoa. Tollasella hillityllä olis kyllä hyvä alottaa, täytyy varmaan tuo Ada käydä hommaamassa, jos arpaonni ei suosi, niiin nätti ahh. :)

  Vastaa

  0
 221. Reckless-paletin sävyt näyttivät kauniilta, se oli uusi tuttavuus näistä paleteista. Mystic, Goddes ja Daring ovat jo tuttuja. Kaikista meni ensimmäinen paletti lähes välittömästi rikki, Goddesia ja Daringia on jo toinen kierros menossa mutta niistäkin toinen on jo kokonaan rikki ja toisesta on yksi väri hajonnut. Ihania värejä mutta kestävyydessä olisi tosiaan toivomisen varaa...

  Vastaa

  0
 222. Itse pidin eniten Goddess -paletilla tehdystä meikistä ja sen haluaisinkin itselleni :) Tosin osaava nainen saa kaikki meikit näyttämään hyvältä ;)

  Vastaa

  0
 223. Lempimeikkini oli Reckless, valintaan vaikutti varmasti tulossa oleva syksy! Keväällä valinta olisi luultavasti osunut vaaleampiin sävyihin.

  Jos voittaisin, toivoisin saavani minkä tahansa paleteista joissa on sopivat sävyt vihertäville silmille.

  Vastaa

  0
 224. En osaa valita vain yhtä, niin vastaan Punkilla ja Jollylla (varsinkin se alempi versio) tehdyt meikit miellyttivät silmää :)

  Vastaa

  0
 225. Ajattelin jo postausta lukiessa, että jätän kilpailun niille jotka paletteja kaipailevat, mutta kun näin Jolly-meikin, en voinut nostaa katsettani tietokoneen ruudulta hetkeen. Aivan älyttömän upeat sävyt jotka sopisivat hyvin nykyisiin meikkeihini.

  Jos arpaonni suosii minua, mutta ei Jolly-palettina, voi palkinnon antaa jollekulle muulle :)

  Vastaa

  0
 226. Suosikkini oli Jolly. Se on toisaalta sopivan karkkinen ja naisellinen paletti, mutta silti sitä on helppo käyttää myös tosi hillittyynkin meikkiin. Ja niin olen tehnytkin!

  Jos arpaonni suosii, haluaisin Angel-paletin itselleni :)

  Vastaa

  0
 227. Apua, vaikea valita. Mystic lienee suosikki, koska tuossa meikissä osoitat, että vähän (mun mielestä) outoja väriyhdistelmiä voi onnistuneesti käyttää samassa meikissä. Punk on toinen lemppari vahvojen sävyjen vuoksi.

  Vastaa

  0
 228. Punk-paletilla tehty meikki oli mieleenjäävin, mutta kauneimmat (ja omiin silmiini sopivimmat) värit löytyivät Goddess-paletista, jonka voisin kuvitella hankkivani.

  Vastaa

  0
 229. Reckless ja Ada oli mun suosikit. Teit tosi kivat meikit niistä ja jompikumpi noista paleteista olisi kiva voittaa :)

  Vastaa

  0
 230. Jolly tai ehkä vielä paremmin Daring.Upeita katseita; vielä kun saisi yhtä tarkan meikkikäden niin vot!

  Vastaa

  0
 231. Hei Sanni, mielelläni kokeilisin Jolly-palettia vihreisiin silmiini, jos onni vaan suosii! Ihanaa elokuun jatkoa sinulle ja kiitos tosi koukuttavasta ja värikkäästä blogista!

  Vastaa

  0
 232. Punk oli ihanan värikäs ja pirteä ja siksi lempparini :) Mutta jos voittaisin niin haluaisin minkä tahansa muun kuin kyseisen sävyn, koska se löytyy jo itseltäni :D

  Vastaa

  0
 233. Vaikea valinta, Diva, Ada ja Goddess olisivat sellaisia, että taatusti olisi itselläkin käyttöä, mutta tuo Punkilla tekemäsi meikki on melko dramaattinen myös. Lumenen on syytä esittää sinulle kauneimmat kiitokset, koska minusta nuo kaikki paletit ovat hyllyssä näyttäneet vähintäänkin omituisilta eivätkä ainakaan käyttökelpoisilta, mutta näiden postausten ja kuvien jälkeen täytyy uskoa, että niistäkin saa vallan hienoja meikkejä aikaan, vastoin kaikkia ennakkoluuloja.

  Vastaa

  0
 234. Suosikkini oli Angel sekä Diva :) Joten jompikumpi niistä olisi kiva voittaakin!

  Vastaa

  0
 235. Kivoimmat oli Goddess ja Reckless <3 Haluaisin jomman kumman niistä, ei niin väliä :)

  Vastaa

  0
 236. Paras oli mielestäni Punk. Musta ja pinkki yhdessä on vaan niin...punk! ;)

  Itselläni on yksi paletti Natural Codeja ja siinä tosiaan pigmenttiä oli aika vähän. Ihan hyvän meikin sillä saa kuitenkin, jos haluaa ei-niin-räväkän. Sen sijaan huulikiiltoihin ja sävyttäviin huulivoiteisiin olen myös ihastunut. Kimalteista pippaloihin, kimalteetonta muuten vaan. Natural Codelta vielä löytyy meikkivoide, josta luulin pitäväni, kunnes löysin Ahavan mineraalimeikit. <3 Vielä olisi puolikas tuubi NC meikkivoidetta käytettävänä, jota yritän laittaa mahd. usein saadakseni sen loppumaan, mutta useimpina aamuna käsi nappaa Ahavan. ;)

  Vastaa

  0
 237. pinkkimusta eli Punk on mieletön! ihanat kirkkaat tummat värit! tykkään tosi paljon tummasta silmämeikistä. jos jotain voitan niin kaikki muut käyvät mutta ei nämä: Goddess ja Angel ja ei tuota missä on liilaa/keltaista/sinivihreää? koska omistan nämä 3 jo :)

  Vastaa

  0
 238. Goddess oli ehdoton suosikki siksi, että se sopisi hyvin ihan arkikäyttöön. Jos arpaonni vaikka suosisikin, sen mieluusti huolisin hyllyyni (:

  Vastaa

  0
 239. Mun lemppari oli ehdottomasti Goddes ja sillä tehty eka meikki. Ihanan herkkä, mutta juuri sopivasti huomiota herättävä

  Vastaa

  0
 240. Mun lempparit oli Daring ja Jolly! Ja jos voitto tulisi, näistä jompikumpi kelpais (kuten kyllä kaikki muutkin) vallan mainiosti!
  Huippua kun teet tän arvonnan, koska oon useesti meinannut ostaa noita, mut en oo raaskinut koska en oo tiennyt onko ne hyviä. Tän teemaviikon jälkeen olin vakuuttunut ja ajattelin mennä ostamaan, mut katotaan jos se arpaonni suosisi! :D

  Vastaa

  0
 241. Daring oli mielestäni ihanan pirteä ja erottuu joukosta. Tykkäsin myös tuosta neutraalista Angelista, koska itselläni se jo on mutten oikein ole osannut käyttää sitä. :D

  Vastaa

  0
 242. Apua mitä karkkeja ja pitäis vielä osata valita yksi. Järjellä ajatellen sanon että Goddes, se tulisi varmasti käyttöön arkimeikissäkin.

  Vastaa

  0
 243. Ensimmäinen jollymeikki oli mulle kaunein, ja tietysti toivon itselleni jollya, jos voitan.

  Vastaa

  0
 244. Reckless oli oma suosikkini. Kiitos näistä tuotearvioinneista!! Olisiko mahdollista muuten saada arviointia Diorin syksyn lookista? :)

  Vastaa

  0
 245. Tykkäsin kyllä kovasti tästä teemaviikosta. :o) Minun suosikki Jolly. Toivottavasti arpaonni suosisi. :oD

  Vastaa

  0
 246. Goddesilla tehty meikki on lempparini, ihanan persikkainen :) +pari muuta neutraalinsävyistä myös sellaisia, joita itsekin voisin käyttää

  Vastaa

  0
 247. omat lempparit oli punk ja jolly, värit ovat yksinkertaisesti niin kivoja :)jos sattuisin voittamaan, niin kyllä mä mitätahansa noista käyttäisin.

  Vastaa

  0
 248. Reckless ja Jolly on parhaat, muutkin toki hienoja. Voi kun osaisi ja uskaltaisi joskus itsekin tehdä noin näyttäviä meikkejä :)

  Vastaa

  0
 249. Mun lempimeikki oli ehdottomasti Punk, rakastan tuota fuksiaa!! Diva ja Adakin oli kauniita, mutta ne multa jo löytyy ;)

  Vastaa

  0
 250. Tykkäsin eniten Jollysta :) Tosin kaikki meikit olivat hienoja ja huomaa kyllä, että pitäisi yrittää itsekin käyttää vähän rohkeammin värejä sen ainaisen ruskean sijaan...

  Vastaa

  0
 251. Lemppari meikkini oli ehdottomasti viimeisin, joka oli Punk-paletilla tehty. Täydellinen, räväkkä bilemeikki :)

  Vastaa

  0
 252. diva,punk ja angel nämä olivat kivoja ja joita voisin ajatella itselleni. sävyjä nyt on hieman vaikea katsoa tarkemmin mutta näyttivät ihanalta. käyttäjiä meillä kotona on useampia joten aina jollekin käy. nyt olisi ihana tilaisuus kokeillä värejä mikä kenellekin käy ja testata hieman erilaisia sävyjä. makeeta..

  Vastaa

  0
 253. Vaikea valita parasta meikkiä; kaikki oli omalla tavallaan todella hyviä. Jos on pakko valita, niin sitten se on Punk. Itselleni toivon violetti Diva -palettia.

  Vastaa

  0
 254. Punk vie voiton, kakkosena tulee tuo turkoosi-pinkki-harmaa-yhdistelmä :)

  Jos saa valita niin mikä tahansa muu paitsi punk, se löytyy jo meikkipussista ;)

  Vastaa

  0
 255. lempimeikkini koko viikolla oli daring.

  värit olivat raikkaat ja kesäiset. ehkä jopa kaikista mielikuvituksellisin yhdistelmä.

  haluaisin myös voittaa kyseisen paletin. :)

  Vastaa

  0
 256. Pidin kovasti tuosta persikkaisen sävyisestä meikistä sekä vihreän ja turkoosin yhdistelmästä (en millään muista triojen nimiä) !:) Itseltäni löytyy tuo Punk-trio entisestään, joten mikä tahansa muu olisi tänne enemmän kuin tervetullut !:)

  Vastaa

  0
 257. Suosikkini oli Punk.
  Itse voisin käyttää ruskeita/persikkaisia sävyjä :)

  Kiitos teemaviikosta, tällaiset on mukavaa vaihtelua!

  Vastaa

  0
 258. Lemppareitani olivat Ada ja Angel sen takia, että käytän meikissäni lähinnä ruskean tai harmaan sävyjä ja yritän oppia värikkäämmäksi meikkailijaksi. Ada ja Angel esittelivät molemmat melko turvallisen värimeikin, joita haluaisin päästä kokeilemaan. :)

  Näin ollen myös palettitoiveeni olisi Angel tai kakkosvaihtoehtona Ada, vaikka kyllä noista mikä tahansa kelpaisi! :)

  Vastaa

  0
 259. angel ja ada ovat eniten mieleeni. ja jos arpaonni suosii minua niin jompikumpi niistä olisi makuuni, koska luomivärit ovat jäänneet minulle aika vieraaksi ja käytän niitä toisi varovaisesti niin jommalla kummalla näistä olisi helppo aloittaa uudet kokeilut.

  Vastaa

  0
 260. Lempparini oli tuo Goddes, kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi nätti ja tollaselle simppelille paletille oliskin käyttöä. :)

  Vastaa

  0
 261. Daringilla tehty jossa turkoosi on alhaalla 8)
  Suosikki palettini on tuo daring ja jolly.

  Vastaa

  0
 262. Suosikkini oli Jolly
  Ja pakko lähteä katsomaan livenä tuota soft papaya huulikiiltoa 8)

  Vastaa

  0
 263. Lämminsävyinen Goddess oli suosikkini ja sen mieluusti myös voittaisin.

  Vastaa

  0
 264. Olin aikalailla kahden vaiheilla teemaviikon meikkien suhteen. Goddess vai Punk.. Päädyin Punk-meikkiin, koska käytän usein vaaleita sävyjä ja vain pientä korostusta silmäkulmissa. Ei siinä mitään, pidän myös niistä, mutta Punk-meikki on ihan säväyttävä.

  Vastaa

  0
 265. Angel ja Mystic ehdottomasti!!
  Angel on niin hentoinen ja suloinen meikki.
  Kiitos muuten blogista. Inspiroit mua sen verran paljon, et lähdin opiskelemaan meikkaaja-maskeeraajaksi. Luen innolla blogias ja treenailen meikkejä.

  Vastaa

  0
 266. Suosikkimeikkini oli Daring, vaikka en itse rohkenisikaan yhtä voimakkaita värejä käyttää. Itse käyttäisin varmastikin eniten Goddesia.

  Vastaa

  0
 267. Godess oli oma suosikkini ja sen myös omakseni toivoisin jos arpaonni sattuu kohdalle ^^

  Vastaa

  0
 268. Hienoin meikki mielestäni oli Daring-paletilla tehty toinen meikki!

  Palkinnoksi itselleni valitsisin kuitenkin Jollyn tai Adan.

  Vastaa

  0
 269. Punk on ehdoton lemppari! Ihanan intensiivinen ja loppujen lopuksi tosi monipuolinen!

  Vastaa

  0
 270. Goddess on ehdottamasti suosikkini noista kaikista.
  Itsekkin käytän tuon sävyisiä luomivärejä. :)

  Vastaa

  0
 271. PUNK-paletilla tehty bilemeikki on suosikkini!

  Toivon myös voittavani kyseisen PUNK-paletin, koska sävyt sopisivat täydellisesti kesälomalla Italiasta ostamaani bilepaitaan. Vielä kun oppisi tekemään tuon meikin yhtä siististi... :)

  Vastaa

  0
 272. Tuo pinkki-musta huuti mua! Ihan huippu. Noista oli kyllä moni sellainen mitä voisin itsellekin kuvitella..

  Vastaa

  0
 273. Jollylla ja Punkilla tehdyt meikit olivat suosikkini. Kumpikin löytäisi meikkipussista oman tilan :)

  Vastaa

  0
 274. Oma suosikkini on kyllä Mystic ja voi kun nyt onnistaisi voittaa sama paletti 8)!

  Vastaa

  0
 275. Ehdottomasti tuo viimeinen (tän postauksen kuvista) oli lemppari, ihana ja pirteä bilemeikki! :) Yleensä oma bilemeikki on tylsä ja tavallinen, tuosta saisi tehtyä kivan ja erilaisen meikin :) Sen paletin haluaisinkin! Ostin tänään sen missä on turkoosi, kellertevä ja ruskea (oli tarjouksessa 2€!) ja aion kyllä käyttää sinun vinkkejäsi sen kanssa. :)

  Vastaa

  0
 276. Ehdoton suosikkini meikeistä on violetti Diva ja hyvänä kakkosena tulee Goddess :) Luulisin, että nuo meikit sopisivat kaikista parhaiten vaaleanvihreisiin silmiini.

  Osaat tehdä todella kauniita ja ihania meikkejä, blogiasi ja kuviasi on aina mukavaa ihailla!

  Hyvää viikonalkua! :)

  Vastaa

  0
 277. Suosikikseni nousi, näiden kaikkien ihanine palettien joukosta eräs ihanuus: Jolly. Ja vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmä on aivan supersuloinen. :)

  Vastaa

  0
 278. Suurimpaan Doll Eyes- masennukseen voisi auttaa tuo Jolly koska oli juuri se joka siitä eniten muistutti. Se siis suosikki.. PinkPunk on hyvä kakkonen :D

  Vastaa

  0
 279. Daring-meikki oli minusta hienoin, hauskin ja sopivan erikoinen. Tummemmalla ruskealla parempi, kuten itsekin sanoit.

  Jos saan vaikuttaa mahdolliseen voittoväriin, haluaisin joko daring-, goddess- tai ada-paletin.

  Vastaa

  0
 280. Lempimeikkini oli Daring! Meikki oli niin ihanan raikas. Myös Diva on yksi suosikeistani. Ja jomman kumman näistä paleteista haluaisin saada, mikäli voitan. (:

  Vastaa

  0
 281. Lempparini on tuo Punk-paletilla tehty meikki, koska se on niin erilainen kuin mitä itse rupeaisin naamalleni taiteilemaan :)

  Vastaa

  0
 282. Huikein meikki oli ehdottomasti Punk, jonka myös itselleni haluaisin. Hiljattaisen hiusmuutoksen myötä tämä sopisi varmaan aika kivasti :> Pidän siitä, että luomiväripaletissa ei ole yhdistettynä montaa eri väriä, lukuunottamatta neutraaleja mustaa ja valkoista..

  Vastaa

  0
 283. Reckless on sopivan hillitty ja hieno. Arvonnassa voisin voittaa sen paletin, jolla Reckless oli tehty:)

  Vastaa

  0
 284. Hui mikä valtava määrä kommentteja! No, itse tykkäsin GOddes-meikistä, ihanan lämmin! Ja samoin se paletti oli kivoin. :)

  Vastaa

  0
 285. Jollyllä tehty toinen meikki oli mielestäni mielenkiintoisin ja hienoin.

  Jos voitan, toivon Jolly tai Punk palettia.

  Vastaa

  0
 286. Tykkään kovasti Daringista, mutta olisin kaivannut myös toisen sävyistä ruskeaa, joten vihreäsilmäisenä päädyn kannattamaan Divaa. Tosi kiva postaus muuten! Oli ihan pakko äsken vielä lukaista kaikki uudelleen läpi.

  Vastaa

  0
 287. Goddess on mun lemppari :) Kävinkin ostamassa sen juuri tänään.
  Jos voittaisin niin haluaisin punk-paletin, koska pidin siitäkin tosi paljon!

  Ja tää teemaviikko oli tosi kiva. Ja hyödyllinen myös ihan muitakin merkkejä ja niiden värejä ajatellen. Oli mielenkiintoista lukea sun pohdintaa sävyistä yms. :)

  Vastaa

  0
 288. Nuo molemmat meikit mitkä teit tuolla Punk paletilla olivat aivan ihanat enkä osannut päättää kumpi oli hienompi ja olivat juuri sellaisia mitä voisin itsekkin käyttää jossain bileissä tms.
  Ja Toivepalettini olisi tuo Punk.

  Vastaa

  0
 289. Ehdottomat lempparipaletit (ja niillä tehdyt meikit) olivat Goddess ja Ada. Molemmilla taikoisi omiin sinisiin silmiini kivoja meikkejä. Jos uusien luomivärien ansiosta jaksaisi taas vähän leikitellä väreillä kesäisin rusketus-shimmer-lookin lisäksi :P

  Vastaa

  0
 290. PINKPUNK! :) Tätä postausta oli NIIIIIN ihana seurata, koska olen pitkään miettinyt ostavani Lumenen silmämeikkejä! Voitin tai en, tästä päivästä alkaen pussistani löytyy useampi meikkipaletti Lumenelta :) Kiitos mahtavasta blogista!

  Vastaa

  0
 291. Coddes on suosikkini! Värit sopivat sinisille silmille sekä arkeen, että juhlaan.

  Vastaa

  0
 292. Lempparini oli ehdottomasti persikkaisen kultainen Goddesilla toteutettu meikki:) Punk-meikki oli myös upean sähäkkä, mutta koska syksy on lähestymässä niin juuri Goddesin sävyiset meikit houkuttavat.

  Vastaa

  0
 293. Goddess sopisi paleteista parhaiten omiin silmiini, mutta tekemistäsi meikeistä Punk oli suosikkini :)

  Vastaa

  0
 294. Vaikeaa valita näistä kaikista vain yhtä lempimeikkiä, kaikki ovat tosi kivoja, mutta mystic ja angel palettien sävyistä pidin eniten.

  Vastaa

  0
 295. suosikkini oli punk. Tuo pinkki on aivan ihana. Pitäis itekki uskaltaa käyttää muitaki värejä kuin vaan ruskeaa, vihreää ja violettia :D

  Vastaa

  0
 296. Reckless ja Goddess olivat parhaat! NAM!

  Kiitos mahtavista meikkivinkeistä blogissasi, jaksat nähdä paljon vaivaa kaiken tämän eteen, vau!

  p.s Semmosta oisin kysyny liittyen Lily Loloon ja Bare Mineralsseihin, minulle BM Fairly Light on täsmälleen oikea sävy, mutta pitäisin enemmän Lily Lolosta kasvoillani, mikähän mahtaisi olla lähin sävy Lily Loloissa? Olisiko se juuri sinun käyttämäsi In The Buff? Menin aiemmin tilaamaan LL Blodien ja se oli virhe.. Olen kyllä kalkkilaivan kapteeni jo ilman meikkiä, mutta sen kanssa.. HUHHU! En haluaisi enää toista kertaa tilata väärin. :)

  Mukavaa syksyn alkua!

  Vastaa

  0
  1. In The Buff on vähän tummempi kuin Fairly Light, joten voisit kokeilla Blondien ja In The Buffin väliin jäävää sävyä Barely Buff.

   Hassua että Blondie teki sulle kalkkilaivaefektin. :) Mulle se on juuri sopiva sävy - mutta niin on Fairly Light BM:ltäkin. Toki Fairly Light on hitusen lämpimämpi kuin Blondie ja sitä myötä "värikkäämpi" kasvoilla, mutta jännä että Blondie oli sulla sitten niiiin paljon kalpeampi.

   Vastaa

   0
 297. Jollylla toteutettu meikki, jossa turkoosi oli alaluomella oli aivan ihanan näköinen, joten se on ehdottomasti lempparini.

  Vastaa

  0