22.04.2011

Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta!

En tiedä kuinka monelle teistä tämä tuote on entuudestaan tuttu, mutta minä havahduin sen olemassaoloon erään asiakkaan vinkistä. Kyseessä on hiuksiin jätettävä vaalentava spray, joka vaalentaa luonnollista hiusväriä 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaalennustulosta voi tehostaa kuivaamalla hiukset auringossa tai hiustenkuivaajalla.

BlondeSpray3

Kuvat jo kertovatkin, että tuote on Schwarzkopf Blonde -sarjan  S1 Blond Spray. Asiakkaani kampaaja oli suositellut hänelle tätä suihketta tyvikasvun vaalennukseen kampaajakäyntien välissä. Olin ensin ihan että "häh?" Voiko muka olla vaalentava tuote jossa ei erikseen sekoiteta hapetetta ja väriainetta, mutta ilmeisesti voi.

Tulin niin uteliaaksi että oli pakko ostaa puteli ja kokeilla itse. Ja hyvä että ostin! Kiitos siis tuntemattomalle asiakkaalleni tästä loistovinkistä.

BlondeSpray

Miksi olen niin innoissani tästä löydöstä on se, että pullosta riittää varmaan 10 tyvenvaalennuskertaan, ja kun putelilla on hintaa 9€ niin eipähän tule kovin kalliiksi tyvikasvun hoitaminen enää! :) Parhaiten suihke toimii vaaleista keskiruskeissa hiuksissa. Minun oma hiusvärini on 7:n luokkaa, ja vaalennan sitä vain 1-2 astetta, joten minulle tällaisen miedon sprayn tehot riittävät tyvikäsittelyyn erinomaisesti.

"Blond Spray antaa hiuksillesi luonnollisia, auringonvaaleita tehosteita täynnä kiiltoa - hellävaraisesti ja kätevästi. Suihkuta hiuksiisi kesätunnelmaa ja valitse toivomasi vaalennusaste. Koe rantatunnelmaa luomalla tehosteita joko yksittäisiin hiussuortuviin tai kauttaaltaan kaikkiin hiuksiin. Vaalentaa luonnollista hiusväriäsi 1/4 sävyä yhdellä käyttökerralla. Vaaleamman tuloksen aikaansaamiseksi toista käsittely 2-3 päivän kuluttua. Maksimivaalennus 2 sävyä."

Rantatunnelmasta en tiedä, mutta itse sain tyvikasvun peittoon kahdella käsittelykerralla. Mahtavaa!

Juuren_vaalennus

BlondeSpray2

Kahteen käsittelyyn kului ainetta punaisen viivan näyttämään kohtaan. Pakkaus lupaa, että suihke riittäisi peräti 15-20 käsittelyyn, mutta ehkäpä sillä tarkoitetaan kevyttä raitakäsittelyä. Joka tapauksessa riittoisaa ainetta! Ja niin helppoa käyttää. Suihkutan ainetta vastapestyihin hiuksiin, möyhin vähän sormilla (en käyttänyt edes hansikkaita, aine tuntui niin miedolta eikä juuri haisekaan millekään), annan kuivua ja se on siinä.

Onko joku muukin kokeillut Blond Sprayta? En tajua, miksi en ollut koskaan huomannut sen olemassaoloa. Älyttömän kätevä tuote!

0 comments on “Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta!”

 1. Vau kuulostaa kätevältä!! Tollasta kun ois kuparisille hiuksille juoksisin kauppaan heti !

  Vastaa

  1
 2. Itse olen käyttänyt tuota ainetta joskus yläasteella, ku sain mahtavan idean alkaa vaalentaa tukkaa. :D olihan se kivan näköinen ku muuten tumma tukka ja tyvi vaalea. xDDD noo se oli sitä aikaa, kun ei paljoon miettiny. Mutta toimiva aine!! :)

  Vastaa

  0
 3. Minä haksahdin tuotteeseen viime kesänä jonka ansiosta muutaman käsittelykerran jälkeen päällimmäiset hiukset paloivat ja jälkiä olen korjaillut näihin päiviin asti...olisi pitänyt tajuta lopettaa tuotteen käyttö jo aikaisemmin kun huomasin että vaalennetut osat olivat melkoista korppua ja laitoin raitoja siis vain vaalentamattomaan tyveen.

  Nyt mietinkin että aika hassulta se kuulostaakin että tuote toimii auringonpaisteessa kuumentuessa...voiko se siis myöskin ylikuumentua jos on auringon paisteessa monia tunteja? Minä ainakin sain sapiskaa omalta kampaajaltani tämän tuotteen käytöstä:/

  Vastaa

  0
 4. Hei!

  Olisiko mahdollista saada kyseisen tuotteen inci-listaa? Tuote kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta :)

  Vastaa

  0
  1. aqua
   hydrogen peroxide
   etidronic acid
   peg-40 hydrogenated castor oil
   panthenol
   pvp
   amodimethicone
   2,6-dicarboxylpyridine
   laurdimonium hydroxypropyl hyrolyzed wheat protein
   disodium pyrophosphate
   cetrimonium chloride
   cyclomethicone
   tricedeth-12
   parfum
   butylphenyl methylpropional
   alpha-isomethyl ionone
   coumarin

   Vastaa

   0
  2. Tottakai siinä on vetyperoksidia. :) Joku hapettava ainehan tuotteessa on pakko olla.

   Vastaa

   0
  3. Eikö sinua pelota, että tuote imeytyy päänahkaan? Pääosin kun taidat käyttää luonnonkosmetiikkaa? Huuhdellaanko tuota missään vaiheessa pois?

   Vastaa

   0
  4. Ei huuhdella pois. Päänahkaan imeytyminen ei pelota, sillä olen värjännyt hiuksiani 15 vuotta ja päähäni on siis imeytynyt jo jos jonkinmoista ainetta. :) Tämä on varmasti miedoin vaalennusaine mitä olen koskaan käyttänyt, joten tämä tuskin on ainakaan "vaarallisempi" päänahalle kuin aiemmin käyttämäni aineet.

   Luonnon aineilla ei käsittääkseni voi vaalentaa hiusta, joten siksi en käytä luonnonkosmetiikan hiusvärejä.

   Vastaa

   0
  1. Varmaan suurimmassa osassa hiusvärejä myyvistä kaupoista. No Vapaa Valinnassa en tätä itse asiassa nähnyt (menin tietty eka katsomaan löytyiskö sieltä halvimmalla ^_^) mutta ainakin Sokoksella ja Kickseissä.

   Vastaa

   0
 5. oho :o oon tollasen nähny pari kertaa kaupassa mut en oo ostanu. Vois seuraavalla kerralla ostaa ;>

  Vastaa

  0
 6. Voi jestas, KIITOS! Itselläni on juurikasvu vaaleissa hiuksissa 1. kuvasi luokkaa (voit kuvitella, miltä näyttää...) ja nyt kyllä saapastelen kauppaan heti kun ne ovat auki!

  Vastaa

  0
 7. olisit ees ottanu samassa valosssa noi kuvat niin ois nähny paremmin :((

  Vastaa

  0
  1. No voivoi. Vähän vaikea ottaa samassa valossa, kun kuvat on otettu kolmena eri päivänä. Aika mahdotonta säätää pilvet ja aurinko samoille Kelvin-asteille eri päivinä.

   Vastaa

   0
 8. Oho! Itselläni on lyhyt tukka, siis tosi lyhyt "miestukka" ja juuri mietin, että voisin hiukan kirkastaa omaa maantieharmaata sävyäni. Onkohan kellään kokemusta, onko väri tasainen, jos suihkutan kevyesti koko päähän?

  Vastaa

  0
  1. Käytin tuota 10 vuotta sitten yksistään vaalennusaineena ja toimi hyvin, tosin oli aika vaivalloista värjäillä koko päätä.

   Vastaa

   0
 9. Mulla on ihan absolute platinum-tukka (en nyt keksinyt parempaakaan sanaa, mut siis vaalennettu Schwarzkopfin XXL-värien vaaleimmalla blondilla) ja oma väri on about tuollainen, kun sun värjätty tukka. Oon käyttänyt tätä kans ite ja vaikka siitä juurikasvusta ei nyt ihan samanvärinen platina tuu ku omasta tukasta, nii ainakin käsittelyn jälkeen päässä on vähän vähemmän jäätävä sävyero!

  Toisaalta muistan käyttäneeni suihketta jo joskus 14-vuotiaana koko pään vaalennus mielessäni... Lopputulos oli päältä vaaleat ja latvoista hyvin oranssit hiukset, siihen tää aine ei oikein toiminut siis. :D

  Enkä itekään käytä hanskoja, vaikka kai pitäisi. Noo, hyvin on selvitty tähänkin saakka ilman!

  Vastaa

  0
 10. Olin jo kerinnyt unohtaa kyseisen tuotteen, kiitos siis nostosta. Itse käytin tätä peruskouluaikoina yli kymmenen vuotta sitten, varmaan jotain edellistä versiota tai liekkö sitten ollut aivan samoja puteleita.

  Vastaa

  0
 11. Toimisikohan tuo myös latvoihin hiukan ombremaisen lopputuloksen saamiseksi tummiin hiuksiin?

  Vastaa

  0
 12. Kyllähän tuo toimia voi, mutta hiukset siitä tuskin tykkää. Kuten joku sanoi, valotus olisi saanut olla sama kaikissa kuvissa. Nyt nämä ovat tällaisia tavanomaisia "osta osta!!" -hehkutuskuvia. Eli alkutilanne on (otsa rypyssä) harmaa ja lopputilanne kellertävä ilman rypyn ryppyä :D Ei nyt vakuuttanut ollenkaan.

  Vastaa

  0
  1. Öhöm.... minun ei olisi tarvinnut laittaa tähän mitään ennen- ja jälkeen kuvia. Olisin voinut vain kertoa, että löysin hyvän tuotteen jolla saan halvalla tyvikasvuni peittoon. Kuvilla ei ole mitään merkitystä, sanathan ovat tärkeimpiä. :) Ei sillä ole mitään väliä, vakuuttavatko kuvat jonkun vai eivät. Pidän itse tuotetta loistolöytönä ja halusin siksi jakaa tiedon muidenkin kanssa.

   Vastaa

   0
  2. Mitähän mahdat tarkoittaa tuolla "tavanomaisia ´osta osta!!´ hehkutuskuvia"? En itse ainakaan ole sellaisia tästä blogista löytänyt - ja mikä voisi edes Karkkipäivän motiivi olla sellaisia tänne kuvata? Itse ainakin sain näistä kuvista hyvän käsityksen valotuseroista huolimatta, kyllähän tuon sävyeron joka tapauksessa näkee. Kiitos siis tästäkin postauksesta, vaikka itse en hiuksiani vaalennakaan! :)

   Vastaa

   0
  3. Niinpä, minäkin ihmettelin tuota "osta osta hehkututus" -juttua. Täällähän on välillä jopa ihan kunnon ÄLÄ VAAN OSTA -kuvamateriaalia..! ^_^ Kommentoija ei tosin välttämättä ole blogin vakiolukijoita, joten ehkä hän ei tiedä millainen meininki täällä yleensä on.

   Vastaa

   0
 13. Mitä luulet, mikä olis vaikutus värjättyihin hiuksiin? :) Ei varmaan kovinkaan hyvä... Mut kiinnostuin tästä kyllä, pitääpä pitää mielessä! :)

  Vastaa

  0
 14. viime keväänä hairahdin ostamaan vaikka en ikinä värjää hiuksia ja käytin tuota ulkomaanmatkallani. hiukset vaalenivat todella paljon kun oli tää tuote + aurinko...nyt kiva tyvikasvu :D vaan tosi huonossa kunnossa hiukset. :/

  Vastaa

  0
 15. Onks toi siis kestoväri vai kevytväri vai vaalennus? (veikkaisin vikaa). itselläni on blondit hiukset ja voisin tehä jtn kivoi raitoja =)

  Vastaa

  0
  1. Pakkauksessa lukee kestoväri. Kestovärin ja vaalennusaineen erohan on käytännössä vain se, että vaalennuksessa hiuksesta poistetaan hiuksen omaa väriä ja hapete on voimakkaampi, ja kestovärissä hapete on miedompi ja hiukseen myös tuodaan väriä. Tosin kun katson tuota Blond Sprayn inciä, niin en näe mitään väriaineita, eli käytännössä tuote on pelkkä vaalennusaine. Mutta hapetteen täytyy olla todella mieto, kun vaalennus on vain 1/4 astetta. Vaalennusjauheillahan voi vaalentaa jopa 8 (!) astetta, tosin kuluttajille ei kai myydä ihan niin tujuja aineita vaan näitä aineita käytetään vain kampaamoissa.

   Vastaa

   0
  2. ''Kestovärin ja vaalennusaineen erohan on käytännössä vain se, että vaalennuksessa hiuksesta poistetaan hiuksen omaa väriä ja hapete on voimakkaampi, ja kestovärissä hapete on miedompi ja hiukseen myös tuodaan väriä.''

   -Kaipa voisit ottaa asioista kunnolla selvää ennen kuin alat täällä pätemään ja selittämään tollasta paskaa. Kysyisit kampaajalta mikä on vaalennusaineen ja vaalennusvärin ero.

   Vastaa

   0
  3. Olen kyllä ottanut asioista selvää, minulle on kyseinen asia opetettu ihan kosmetiikan kemian tunnilla. :) Voit syyttää opettajaani mikäli tuossa oli jotain virheellistä.

   Vastaa

   0
 16. kuulostaa hyvältä, mutta tällä hetkellä taidan olla liian vetyperiksidiblondi käyttääkseni tota :-D kiva kuitenkin kun jaoit tän lukioiden kanssa, voi tulla tarpeeseen jossain kohtaa!

  Vastaa

  0
 17. Wau, täytyyki ostaa ! Millasist kaupois tät saa ? Nyt on kyl jo nii tumma tyvi, et pitää ostaa iha kunno hiusväri mut sit senjälkee vois ostaa tälläsen (=

  Vastaa

  0
 18. Muistelen kaverini käyttäneen tuota ainetta jo about 10 vuotta sitten ja markettien hyllyltä sitä saa :) Tosin kaverini huomasi että kovalla käytöllä tuo aine saattaa tehdä hiuksista "sinkuvat", mene ja tiedä sitten kun itse en ole ainetta käyttänyt.

  Vastaa

  0
 19. sori et mäkin valitan noista kuvista, mutta siis eihän kuvia ois tarvinnu ottaa luonnonvalossa, vaan sisävalossa. ja vaikka sisävalot oliski surkeita, tyylii kellertäviä, niin silti sen sävyn muutoksen ois huomannu. jos sul ei oo yhtään huonetta missä ei oo päivänvaloo nii sit eri juttu. En tarkota millään pahalla mutt ite en ainakaan näe noista kuvista miten hyvin toi tökötti on toiminut.
  "Kuvilla ei ole mitään merkitystä, sanathan ovat tärkeimpiä."
  mun mielestä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :D(ainaki hyvä todiste sanoille.)

  ite oon tota käyttänyt, ei vaikuttanu ollenkaan mun hiuksiin paitsi sai niin huonoon kuntoon ett ei rajaa :(

  Vastaa

  0
  1. Itse näen muutoksen noissa kuvissa. :)

   Enpähän nyt jaksa noista kuvista enää todeta muuta, kuin että yhtä hyvin olisin voinut laittaa postaukseen vaikka chihuahuan kuvan. :) Sanoma oli se, että löysin tuotteen jolla itse saan 0,90€ kertahintaan tyvikasvuni piiloon, ja sanoma olisi ihan sama oli mukana kuvaa eli ei. ^_^ Jos kuvissa ei jollekulle näy eroa, niin mitä sitten? Ei tämä ole mikään Schwarzkopfin mainos jossa ihmisiä pitäisi "vakuuttaa" jostain, vaan oma kokemukseni tuotteesta. Jos joku innostuu sen myös ostamaan ja se toimii ja tämäkin henkilö sitten säästää tyvikasvunsa värjäyskuluissa niin kiva. :) Jos ei niin sekin on ihan fine. :) Kuvittele ihmeessä kuvan paikalle vaikka Pelle Hermanni jos se niin häiritsee.

   Vastaa

   0
 20. No onpas täällä vaativaa sakkia! Kai nyt jokainen ymmärtää että Sanni kirjottaa tätä blogia ihan ilmaiseksi emmekä me lukijat tästä mitään palkkaa Sannille makseta, niin ei myöskään tarvii ihan joutavista vinkua.

  Omasta mielestä on mukava lukea tälläisiä tuotearvosteluja, ja löytö juttuja jotka siis EI OLE kirjoitettu kaupallisessa mielessä, vaan kirjoittajan omien kokemusten mukaan.
  Kiitos loistavasa blogista Sanni :)

  Vastaa

  0
  1. "Kai nyt jokainen ymmärtää että Sanni kirjottaa tätä blogia ihan ilmaiseksi emmekä me lukijat tästä mitään palkkaa Sannille makseta, niin ei myöskään tarvii ihan joutavista vinkua."

   Kyllähän kaikki Indiedays-bloggaajat saavat bloggaamisesta rahallista korvausta.

   "Omasta mielestä on mukava lukea tälläisiä tuotearvosteluja, ja löytö juttuja jotka siis EI OLE kirjoitettu kaupallisessa mielessä, vaan kirjoittajan omien kokemusten mukaan."

   Sanni on mielestäni siinä mielessä poikkeuksellinen Indiedays-bloggaaja, että mielestäni hänen postauksistaan välittyy mielikuva, että hän aidosti pitää esille tuomistaan tuotteista. Luulen, että Sanni nimenomaan kosmetiikkaan keskittyvänä bloggaajana saa paljon kosmetiikkafirmoilta ilmaistuotteita, mutta hän vaikuttaa kirjoittavan tuotteista harkitusti ja käsittääkseni monet tässä blogissa esiintyvät tuotteet on Sannin omilla rahoilla ostamia.

   Vastaa

   0
 21. Kyselin vastaavasta tuotteesta kampaajaltani joskus monia vuosia sitten. Hän ei suositellut tuotetta. Sanoi, että jotkut kun ovat käyttäneet tuota, niin sen jälkeen ei ole voinut laittaa enää raitoja, kun hiukset eivät olisi enää kestäneet sitä. Tietty kampaajillakin on oma lehmä ojassa, kun ihmiset tulisivat sitten harvemmin tyveä värjäämään, mutta kannattaa kuitenkin olla vähän varovainen.

  Vastaa

  0
  1. Mäkin ajattelin kysyä seuraavalla kampaamokäynnillä oman kampaajani mielipidettä. Tosin harva kampaajahan suosittelee hiusten vaalennusta kotikonstein, mutta vaikea kuvitella että tällainen 1/4 astetta kerralla vaalentava aine voisi olla hiuksille pahempi kuin normaalit vaalentavat värit, vaalennusjauheista puhumattakaan.

   Vastaa

   0
 22. Varmaan aika moni näistä edellisistä kommentoijista on käyttäneet sitä useamman kerran peräkkäin (viikkojen sisään?) kun ovat hämääntyneet tuotteen keveydestä. Maalaisjärkikin voisi tietty sanoa, että millään hiusvärillä ei saisi mennä läträilemään tai löytää omat hiuksensa lattiakaivosta.. Myös erittäin mielenkiintoista, onko joillakin kommentoijilla jotain näköhaittaa jos eivät mitään(?!) eroa huomaa noissa ennen ja jälkeen kuvissa..

  Itselläni tämä tuote toimi aivan loistavasti kun kyseessä oli oma väri ja kun värinpoiston jälkeen tahdoin vaalentaa hiuksiani kevyesti n. kuukauden päästä käsittelystä. Vaalennus oli myös hyvän värinen itselläni ei yhtään väärällä tavalla keltainen tai oranssihtava. Olin erittäin tyytyväinen tuotteeseen, sen halpuuteen, mietouteen ja helppouteen.

  Vastaa

  0
 23. Itse käytin tuotetta tyyliin kerta per kuukausi ja kolmannella kerralla hiukset paloivat, oma ajatukseni oli siis se että annan tyvikasvun tulla voimakkaasti esille ja laitan vain raitoja kesäksi, siksi ostin tuotteen. En yleensä sano negatiivista mielipidettäni mistään tuotteesta vaikka itsellä olisi huonoja kokemuksia mutta tämä oli niin kamala kokemus ja tuoreessa muistissa että kannatan kyllä ennemmin niitä "tavallisia" vaalennustuotteita.

  Vastaa

  0
  1. Hyvä kuulla tuollainenkin kokemus. Itse vaalennan tyveäni kerran neljässä kuukaudessa, joten toivottavasti mun hiukset tulee tuon kestämään. :)

   Vastaa

   0
 24. Pahinta mitä hiuksillesi voi tehdä on käyttää tälläisiä suihkeita.

  Vastaa

  0
 25. Seuraan blogiasi sen verran, että tiedän, ettet ole jokaista tuotetta mitenkään hehkuttamassa. Eli tiedän, ettet tuotteita suosittele, jos ne eivät mielestäsi ole oikeasti hyviä. Mutta siltikin nuo kuvat vain olivat siis mielestäni huvittavia. Aivan kuten joissain mainoksissa, joissa mainostetaan laihdutuslääkkeitä ja alkukuvassa ollaan suu mutrussa, laihtuneena ollaan sitten niin iloisia että. Eron toki huomaa, mutta olisin silti vain kaivannut hieman tasaisempaa kuvasarjaa. Mutta turha varmastikin jatkaa, kun olet nykyisin niin töykeä jos kritiikkiä saat. Mutta totta sekin, ettei ole pakko lukea. Enkä jatkossa aiokaan :)

  Vastaa

  0
  1. Otsa on mutrussa ensimmäisessä kuvassa siksi, että se on otettu Make-up for dummies -postaussarjan ekan osan mutrusuu-kuvista. :) Ei siis liity mitenkään juurikasvuun. ^_^

   Sepä ikävää, että olen mielestäni töykeä. En osaa siihen oikein mitään sanoa, me kaikki luemme tekstejä niin eri tavoilla ja eri asenteilla. Ihmettelin vain miten lähinnä huvikseni ja kuvituksenomaisesti ottamani kuvasarja kirvoitti ihmisissä niin voimakkaita kannanottoja. :)

   Vastaa

   0
 26. Harvoin kommentoin täällä, käyn vain lukemassa, mutta nyt piti tulla hämmästelemään ihmisten röyhkeyttä! Eihän sulla Sanni oo mitään velvollisuutta pistää minkääntasoisia kuvia tänne ja toki palautetta saa antaa, mutta jos se jo lähtee noin negatiiviselta pohjalta niin en yhtään ihmettele ettei vastauksetkaan oo niitä ihanimpia. Ja lisäksi, et edes vastannut ilkeästi, pilke silmäkulmassa sarkasmilla vain. Kiitos Sanni että jaksat suositella meille sekä tuotteita joita kannattaa että joita ei kannata ostaa, niin kuvien kanssa kuin ilmankin :)

  Vastaa

  0
 27. Voi huoh. Älä välitä noista vinkujista. Mä en ihan saa kiinni, että mitä ne oikein sulta on vaatimassa.

  Kiitos mahtavasta blogista. Täältä saa loistavia vinkkejä tuotteista. Olenkin niiden avulla tehnyt monta hyvää ostosta :)

  Vastaa

  0
 28. Oi, juuri kuin mulle luotu! Mulla on värjätty platinablondiksi hiukset, mutta tyvikasvu häiritsee aina silloin tällöin :/ Täytyypä kokeilla tuota.

  Vastaa

  0
  1. Tällä tuotteella tulee enemmänkin lämpimänsävyinen tulos, eli ei ole välttämättä paras vaihtoehto platinanvaaleille hiuksille.

   Vastaa

   0
 29. Mä muistan tän tuotteen kun olin yläasteella ja yritin tehdä todella tummaan tukkaani raitoja (oikeasti aine oli blondin äitini) ja tästähän on nyt about 8-9 vuotta aikaa joten luulin ettei ko. ainetta enää ole. :D Mutta pitääkin käydä ostamassa, tyvikasvu kun tulee jo pienesti näkyviin n. 2 viikon jälkeen vaalentamisesta niin tämä hieman pidentäisi väliä. :)

  Vastaa

  0
 30. Siinä vaiheessa kun tämmöinen vastaava tulee mustiksi hiuksensa värjääville, juoksen kuin päätön kana ostamaan mokomaa. Tosin, tuskin on tulossa. Musta väri on sellaista myrkkyä, ettei sitä saa päähän jättää lillumaan.

  Ps. Hyvät kuvat, kyllä niistä idea selväksi tulee. :)

  Vastaa

  0
 31. Käytin tuota hieman kirkastamaan omaa väriäni pari vuotta sitten. Suihkuttelin siis parin kuukauden välein värjäämättömiin hiuksiin ja sain pienen sävyeron aikaan. Sillon oli ihan tyytyväinen, mutta myöhemmin huomasin latvojen menneen tosi hampuksi. Koitin myöhemmin värjätäkin niitä kampaajalla, mutta väri ei tarttunut enää latvoihin. Mut toisaalta mun hiukset on muutenkin aika heikkoa kamaa.

  Vastaa

  0
 32. munkin mielestä aivan loisto aine oon käyttänyt parina kesänä raitoihin. hiukseni vaalenevat muutenkin auringossa melkoisesti ja tällä saa viellä mukavaa tehostusta.
  joillekkin tuote sopii ja joillekkin ei. eli ei ole pakko käyttää jos tuntee hiustensa kärsivän.

  Vastaa

  0
 33. Kyl mä ainakin käyn hei hakemassa tollasen itelleni , vaikuttaa tosi fiksulta idealta :))

  Vastaa

  0
 34. Itse oon käytänyt tuota muutama vuosi takaperin ihan aktiivisesti. Tosi kätevä etenkin tuohon tyvikasvulle :) Toki tuo aine kuivattaa hiuksia siinä missä kaikki muutkin vaalentavat aineet. Tota löytyy perus S-Marketeistakin. Mutta tosi hyvä tuote minunkin mielestäni!

  Vastaa

  0
 35. Pakko sanoa ISO KIITOS Sannille blogista, paljon hyödyllistä tietoa olen täältä saanut. Noista kuvista sen verran että ihan selvästihän näkee että ensin on juurikasvu (juuri samanlainen omassa päässä), sitten se on vaalentunut jo tosi hyvin ja viimeisessä kuvassa värieroa ei enää ole ollenkaan. En ymmärrä mistä tuo valitus nyt johtuu?? Toki näen että valaistus ei ole täysin sama mutta oleellinen näkyy vallan mainiosti! Ihme porukkaa...
  Kävin ostamassa saman aineen, nyt kyllä epäilyttää kun moni on kirjoittanut hiusten menneen huonoon kuntoon. Ajattelisi että kunnon vaalennus jopa kampaamossakin rasittaisi hiuksia enemmän mutta mistäpä tuota nyt tietää varmaksi. Jos joku ammattilainen on lukemassa niin kerro ihmeessä mikä on mielipiteesi!

  Vastaa

  0
  1. Minuakin mietityttää nuo kommentit huonoon kuntoon menneistä hiuksista. Olisi kiva kuulla samojen käyttäjien kokemuksia muista kauppojen vaalentavista aineista. Vaalennushan rasittaa hiusta _aina_, se on rasittavinta mitä hiukselle voi tehdä, mutta kaiken logiikan mukaan mitä miedompi vaalennus, sitä miedompi rasitus. Jos aineen teho on niin vähäinen, että se pystyy vaalentamaan vain 1/4 astetta kerralla, niin jotenkin tuntuu oudolta että se silloin voisi saattaa hiukset huonompaan kuntoon kuin vaikka sellainen aine, joka vaalentaa 2 tai neljäkin astetta kerralla. Mutta koska en ole perehtynyt kemiaan, en tietenkään pysty muuhun kuin oletuksiin.

   Aion todellakin kysyä oman kampaajani mielipidettä ja viedä putelin näytille kun seuraavan kerran menen kampaajalle.

   Vastaa

   0
 36. kokeilin tätä joku aika sitten ja pakko sanoo et toivon etten ois koittanu, meni koko hius niin hampuks ettei mitään rajaa :(
  ja mulla on melkeen saman sävynen hius kun sulla, laoin ehkä n 3 kertaa tyvikasvun tällä pois ja sen jälkeen olikin pakko leikata tukka ku ei vaan kestäny :(
  toivon niin et ois jääny kokeilematta mulla :(

  Vastaa

  0
 37. Mietin vain että mitenköhän toi hapete reagoi sitten kampaajan värin kanssa? Eli jos vaalentaa tolla tyveä onko riskiä että tulisi kampaajan värin kanssa jotain häikkää, ainakin jos ennen tyvikasvu on ollut luonnontilassa.

  Vastaa

  0
  1. Kaupan väreillä värjäämisessähän on aina riskinsä. Kauppojen hyllyiltä löytyvissä väreissä ei ilmoiteta hapetteen voimakkuutta (siis mikä prosentti), minkä vuoksi kuluttaja ei voi koskaan tietää minkä vahvuisen aineen hän itse asiassa ostaa. Esimerkiksi kestovärien välillä on huimia eroja. Kampaajat taas tietävät täsmälleen minkä vahvuisilla aineilla työtä tekevät, jolloin he voivat säädellä aineita kunkin asiakkaan hiusten kuntoon ja tarpeisiin sopivaksi.

   En ymmärrä niin paljon kemiasta että tajuaisin, miksi juuri tällä aineella vaalennettu hius reagoisi erityisesti kampaajan aineiden kanssa, sillä samoja aineitahan kampaamotuotteissakin on - sillä erolla, että hapetteen vahvuus tiedetään prosentilleen. Ja kuvittelisin kampaamovärien olevan myös kuluttajavärejä hoitavampia.

   Vastaa

   0
 38. Voi olla, että olen vain ymmärtänyt vastauksesi sävyn väärin, siitä olen pahoillani jos näin on. On vain tullut tunne, ettet juuri kritiikkiä osaa ottaa vastaan. Nyt tosin vastauksesi sävy oli aivan toisenlainen, hienoa :) lisää vain postauksia tulemaan!

  Vastaa

  0
  1. Minäkin olen pahoillani jos vaikutin/vaikutan töykeältä, koin vain kuvien arvostelun vähän hassuna ja ehkä koin myös hieman loukkaavana sen että kuvat nähtiin jonain ostoyllytyksenä. Aluksi meinasin laittaa vain kuvan lopputuloksesta, mutta sitten keksin että voisin yrittää demonstroida vaalennuksen asteita värjäämättömästä kakkoskäsittelyyn. Alkutilannekuvaa minulla ei ollut valmiiksi napattuna, koska keksin tehdä aiheesta blogijutun vasta ensimmäisen tyvikäsittelyn tuloksesta innostuneena. Niinpä etsin kuva-arkistosta lähiviikkoina otetun kuvan jossa näkyisi tyvikasvu edes jotenkin. Toki näin itsekin, että kuvat ovat ihan eri valaistuksessa otettuja, mutta ajattelin että kuvasarja olisi hauskempi kuvitus postaukseen kuin pelkät tylsät tuotekuvat.

   Saan kritiikkiä loppujen lopuksi aika vähän, joten ehkä en senkään vuoksi ole tottunut vastaamaan sellaisiin kommentteihin. Oppia ikä kaikki. :)

   Vastaa

   0
 39. Asiani ei nyt liity lainkaan tähän postaukseen, mutta aiheutti kuitenkin minussa ihmetystä sen verran, että pakko kysäistä. Ostin tänään uuden Diorin viisikon, kesän 2011 kokoelmasta Rosy Tanin. En ole ilmeisesti aiemmin katsonut viisikkojeni pakkauksia sen kummemmin, koska nyt vasta huomasin, että "parasta ennen-päiväykseksi" oli merkitty vain 6M. Eihän kukaan ehdi käyttää palettia loppuun tuossa ajassa. Minä ainakin olen käyttänyt palettejani vuosia. Mulla ei ole nyt muita palettejani hollilla, enkä voi tarkistaa niiden merkintöjä, mutta tämä kummastuttaa. Tiedätkö, miksi näin merkitään kun eihän tuote kuitenkaan huonoksi tuossa ajassa mene? Tietty pöpöjä kertyy värinappeihin pidemmällä aikavälillä, mutta sama ihminenhän sitä kuitenkin aina käyttää...

  Vastaa

  0
  1. Ohoh, kuulostaapa hassulta! Jotenkin ymmärtäisin ehkä, jos Designer-paletteihin olisi merkitty 6M, kun niissä on se voidemainen rajausväri, mutta että täysin puuterimaiseen tuotteeseen?

   Olen nyt mökillä, joten en pääse katsomaan mikä merkintä omissa Dior-paleteissani on. Puuterimaisia tuotteita voi huoletta käyttää vuositolkulla, ne eivät voi kerätä itseensä mikrobeja sillä mikrobit tarvitsevat kosteutta elääkseen. Kerronpahan tässä esimerkkinä, että puuterimaisten tuotteiden hyllyikä kaupoissa on neljä vuotta (eli niitä saa pitää myynnissä 4 vuotta sen jälkeen kun ne on toimitettu maahantuojan/valmistajan varastolta), mutta eräskin maahantuoja kieltäytyi vastaanottamasta neljä vuotta ylittäneitä luomivärejään sillä perustelulla, että "Nehän eivät mene miksikään".

   Veikkaan, että Diorilla halutaan olla asiassa ylivarovaisia, ja he ovat merkinneet tuotteen säilyvyysajaksi ehdottoman minimin minkä he voivat taata. 6 kuukautta kuulostaa kyllä aivan naurettavalta liioittelulta, täytyykin kysyä asiasta Diorin edustajalta kun tulee seuraavan kerran käymään.

   Vastaa

   0
 40. Haha sainpa hyvät naurut noista negavinkujista, aivan uskomatonta tekstiä. :D Älä välitä Sanni, kun suurin osa meistä susta kuitenkin tykkää. :)

  Vastaa

  0
 41. Oi ja voi! Puolisen vuotta sitten kun olin vielä blondi niin näin tästä tuotteesta jonkun mainoksen ulkom. lehdessä ja jonkin aikaa hainkin tätä aktiivisesti eri kaupoista Suomesta kuitenkaan löytämättä. :( olin varma ettei Suomessa myytäis olleskaan!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)