24.04.2011

Pääsiäispupuja ja -kynsiä

Viivi_bunny

Hyvää pääsiäistä toivottaa Viivi-pupu!

Ja ennenkuin joku syyttää minua koiran kiusaamisesta tyhmillä pupu-korvilla, vakuutan teille että kyseessä on vain kömpelö kuvamanipulaatio. ^_^

Olemme mökillä pääsiäisen vietossa, ja tajusin juuri että blogillahan oli toissapäivänä 2-vuotissynttärit! Olin suunnitellut jotain kivaa arvontaa juhlapäiväksi, mutta unohdin koko synttärit. Niin se vain aikaa menee. No, arvontoja on mulla joka tapauksessa tiedossa teille, ensimmäisestä ainakin tulette tykkäämään ihan hulluna! :)

Laitan tähän vähän random-kuvia kynsistä ja suklaanaamiosta, jotka eivät liity pääsiäiseen mitenkään.

Louvre_Cracked_Rainbow

Mun särölakkahuuma vain jatkuu. Oikeastaan päällystän nykyään jokaisen lakkaukseni viimeistään parin päivän kuluttua särölakalla ja viimeistelen paketin kimalle- tai hippulakalla. Pääsiäislakkauksessa pohjalla OPIn luumuinen Louvre Me, Louvre Me Not ja päällä Dependin pinkki Cracked Effect -lakka ja kuorrutuksena Goshin Rainbow-hippulakka (vai lastulakoiksiko näitä kutsutaan).

Louvre_Cracked

GoshRainbow

Goshin Rainbow'ta on tosi vaikea kuvata, mutta se siis on läpikuultava lakka jossa on keltaisena, vihreänä ja pinkkinä hohtavia lastuja. Aivan törkeän ihana!

Louvre_Crackle_Rainbow2

Louvre_Crackle_Rainbow3

Deco_Burner_Rainbow

Tässä parin viikon takainen lakkaus jossa pohjalla OPIn violetti Done Out in Deco, kärjissä IsaDoran vaaleansininen Graffiti-lakka Blue Burner ja päällä Goshin Rainbow.

Easter_dogs

Totin mielestä oli epäreilua, että vain Viivi pääsi toivottamaan pääsiäistä, joten tässä myös Totteroinen.

ChocoBunnySanni

Ja toinenkin "pupu" vielä eksynyt postaukseen.... :) Ostin pääsiäisherkuksi Kickseissä myytävää suklaamutanaamiota, ja täytyy sanoa että onhan se kyllä juuri niin herkullinen kuin kaikki sanovat. Oikein kunnon rikkaan suklainen, vastustamattomalta tuoksuva paksu naamio, jota minun oli todellakin ihan pakko maistaa. Mies huusi että oletko ihan hullu, et syö sitä!! Mutta mun oli pakko maistaa ihan vähäsen. :) Ja naamio maistuu ihan suklaalta, kyllä sitä voisi varmaan pahimpaan suklaan himoonsa syödä. :)

chocolatemudmask

Nyt tämä konenörtti lähtee ulos laiturille aurinkoon! Jatkan Dummy-sarjan meikkikuvien käsittelyä illalla, ja iltameikkiosa ilmestyy mahdollisesti huomenna.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

0 comments on “Pääsiäispupuja ja -kynsiä”

  1. Miten upeet nuo kynnet! Oon just tollasta hippulakkaa ettiny, mitä tuo Goshin on. Täytyypä mennä vilkuilemaan kaupoista.

    Ja ihanaa pääsiäistä!

    Vastaa

    0
  2. Heh, täytyyhän sitä naamiota maistaa, jotta tietää mitä mömmöä kasvoillensa levittää ; )

    Vastaa

    0
  3. aivan suloinen toi eka kuva! tuijottelin sitä varmaan puoli tuntiaa <3 onko molemmat koirat chihuahuaoita vai mitä? :) ihan syötäviä!

    Vastaa

    0
  4. Tein juuri ystävälleni geelikynnet ja päälle laitoin juurikin tuota GOSHin Rainbow hippulakkaa, kyllä kelpaa hänen nyt paistatella kevätauringossa! Aivan upea lakka!

    Vastaa

    0
  5. Multa löytyy tällä hetkellä ihan kelpo särökynnet, tosin vain oikean kädden etu- ja keskisormesta ja niiden tekoon käytettiin Helmi-kalustemaalia. ;) Ihan samalla tavoin säröili kuin tarkoitukseen tehty lakka. :D

    Vastaa

    0
  6. Pitäisköhän itekkin maistaa tuota naamiota... :D

    Mutta olis kyllä kiva, jos laittaisit enemmän kynsikuvia tänne blogiin, hällä väliä vaikka kyntes ei oliskaan klassisen kauniit :D

    Vastaa

    0
  7. "Mies huusi että oletko ihan hullu, et syö sitä!! " Ai että mä repesin :D Kyllä uteliaisuus pistää tekemään kaikenlaista :,D

    Hyvää myöhäistä synttäriä! ^_^

    Vastaa

    0
  8. tulipa hyvä mieli tuosta viivi pääsiäischihusta 8) niin suloinen ! ja olen muuten saanut blogisi kautta rutosti meikkivinkkejä ja jotain olen jo oppinutkin käyttämäänkin :D kiitos siitä !

    Vastaa

    0
    1. Ja mulla maistamatta :D Jostain syystä mulla vuosi silmät, kun käytin naamiota. Jäänee siis ostamatta toiste, luotan arvioon, että maistui suklaalta...

      Vastaa

      0
  9. Lystikästä pääsiäistä sinulle ja onnea 2-vuotiaalle blogille! Chihut, kimaltavat kynnet ja suklaanaamionsyönti ovat mitä piristävimpiä aiheita :)

    Vastaa

    0
  10. Hei! Sattuisitko tietämään että saako Dependin kynsituotteita Suomessa muualta kuin Kickseistä?
    Kiitos! :)

    PS. Ihana blogi, ja hyvää myöhäistä pääsiäistä!

    Vastaa

    0
  11. Hjälp!
    Huomasin menneellä viikolla että ihana Lily Lolon iso kabukini oli yllättävän "jähmeä" ja päättelin että voisi olla taas pesun aika. Pyörittelin sitä tuttuun tapaan kevyesti mietoon shampooliuokseen, jolloin kaikki kabukissa ollut puuteri kasaantui paakuiksi eri puolille kabukia (hui!!). Muutaman huuhtelun jälkeen sain onneksi lähes kaikki paakut pois, mutta nyt kuivatuksen jälkeen kabuki tuntuu edelleen jähmeähköltä (eli vähän sellaiselta rasvaiselta). Mitäs luulet, oliko parhaan kabukini elämä siinä (nyyyyyh!!) vai olisiko vielä toivoa saada se toimintakuntoon jollain opiskelijaedullisella puhdistusaineella?
    Kiitän jo valmiiksi, oot huippu! :)

    Vastaa

    0
    1. Voj ejj! Mitähän kabukillesi on oikein sattunut? Nyt on todettava, että en ikävä kyllä osaa auttaa yhtään. Sinulla ei taida olla muuta keinoa, kuin kokeilla pestä sivellin voimakkaammalla putsarilla, jos ei muu auta niin tiskinpesuaineella. En ole koskaan kuullut kabukista, joka olisi käyttäytynyt noin.

      Vastaa

      0
  12. Upeat kynnet! :) Onpa kiva nähdä noista särölakoista erityyppisiä kynsiä, lisää vaan! Itse omistan pari, mutta ei ole tullut käytettyä niin paljoa kuitenkaan, hyvä saada vähän inspistä!

    Pääsiäischihu on niin sööttinä:) Hyvää pääsiäistä sinne myös!:)
    Tuli muuten mieleen, kun kerroit Urban Decayn Naked-paletin tulleen myyntiin jossain nettikaupassa, missä sitä loppujen lopuksi ei ollutkaan... Niin täällä meilläpäin Hollannissa viikko sitten tuli iso satsi Nakedeita paikalliseen Sephoraan (itse ostin HETI!) että ehkä niitä rupeaa muuallekin tippumaan. Eli vinkiksi muille lukijoille; jos löytyy kaveria/sukulaista, joka asuisi Sephora-maassa, laittakaa tuliaistilaukseen! Sephorassa on lähes aina vielä joku tarjous, omani sain -30% alennuksella :) Ja tykkään kovasti!

    Vastaa

    0
    1. Mäkin olen miettinyt, että kai mun on pyydettävä Jenkki-kaveriani raahautumaan Sephoraan ostoksille. Oikeasti koko Naked-juttu on täysin mystinen - kun paletti kerran kuuluu vakiovalikoimaan, miksi sitä muka on niin vaikea saada tiettyjen kauppojen/nettiputiikkien varastoihin? Ei voi ymmärtää.

      Ateenan Sephorassa sitä ei muuten viime syksynä ollut, eikä myöskään Prahan Sephorassa maaliskuussa. Sille ei ollut edes hyllypaikkaa.

      Vastaa

      0
    2. Mietin ihan samaa.... Koska meillä ei edes ole Urban Decaylle mitään omaa hyllyä, vaan se vain ilmesty johonkin täysin randomiin hyllypaikkaan. Tällä hetkellä "maahantuon" benefitiä siskolle, joten kohta alkaa varmaan UD-maahantuotinkin :D Jep, tuntuu, että siellä pääkonttorissa on tainnut ehkä hype mennyt vähän päähän, ja nyt siitä nautitaan kovasti. Ihme menoa.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat