19.12.2010

Chihujen pikkujoulut

Olimme Totin ja Viivin kanssa paikallisen chihuahuayhdistyksen pikkujouluissa. Siellä riitti pienten tassujen vilskettä, ja olipa joukossa muutama tonttukin..!

Sunnuntailukemiseksi teille kuvakavalkadi pikkutassujen jouluista. <3 Meitsi lähtee tästä vielä töihin.

Chihupikkujoulut2

.

Chihupikkujoulut16

.

Chihupikkujoulut5

.

Chihupikkujoulut1

.

Chihupikkujoulut8

.

Chihupikkujoulut12

.

Chihupikkujoulut13

Joukon pienintä hemmoteltiin kinkulla....

Chihupikkujoulut14

...jota olivat kärkkymässä herkkusuu-Viivi ja muutama muukin...! :)

Chihupikkujoulut11

.

Chihupikkujoulut17

.

Chihupikkujoulut4

.

Chihupikkujoulut3

.

Chihupikkujoulut15

.

Chihupikkujoulut7

.

Chihupikkujoulut9

.

Chihupikkujoulut6

P.S. Hahaa - bloggerlukijani nro. 400 on näköjään Suomen Uintikauppa...! ^_^

50 comments on “Chihujen pikkujoulut”

  1. Ei. :/ Totti on hyvin antisosiaalinen eikä tykkää muista koirista paitsi Viivistä.

   Sitä on yritetty käyttää chihutapaamisissa että se sosiaalistuisi, mutta eteneminen on ollut hyvin hidasta. Enää Totti ei sentään tärise tapaamisissa, ja saattaa nuuhkia joitain koiria neutraalisti, mutta ei tee muuten tuttavuutta ja pelkää jos muut tulevat liian lähelle.

   Vastaa

   0
 1. Suomen Uintikauppa :D
  Ihanan piristävä postaus, vaikka en oikeastaan tykkääkään koirista. Paitsi chihuista :>

  Vastaa

  0
 2. Siiiiis! Söpöys overload! Tonne kun olis päässy sekaan pussailemaan jokaista!

  Vastaa

  0
 3. Voi apua sentään kun toiset on suloisia! Ihania pikkujouluchihuja, niin söpöjä että ei kestä!!!! Kiitos näistä törkeän ihanista kuvista <3

  Vastaa

  0
 4. O-ou, miten nöppeleitä koirankuonolaisia! Kiitos tästä postauksesta, sillä se toi hymyn huulille ja ilman tätä en olisi koskaan tiennyt, että pikkukoirilla on pikkujouluja :)

  Vastaa

  0
 5. Mä oon aina halunnu chihuahuan <3 Joku päivä vielä pikkunen koira saa luvan liittyä mun perheeseen ^^

  Vastaa

  0
 6. Mitenkäs se laulu meni niistä puttepossun juhlista... ja siellä kaikilla oli niiiiin mukaavaa oi jospa oisin saanut olla mukanaaaaa...
  Mukavan oloiset pikkujoulut

  Vastaa

  0
 7. Mulla huomio kiinnittyi tuohon, että joku oli tuonut 8 viikkoisen rokottamattoman pennun tuollaiseen tapahtumaan. Ei näin. Koiratapahtumiin pennun kanssa sitten kun rokotukset on kunnossa.

  Vastaa

  0
 8. Ah ihanaa :) sääli ku meiän pikkuchihut on vähän ärtsyjä eikä tykkää muista ku toisistaan ja sisaruksistaan :D

  Vastaa

  0
 9. En halua olla kurja ja negatiivinen, mutta totta se mitä ylempänä: 8-viikkoisia ei vielä vieraiden koirien joukkoon :< !

  Vastaa

  0
  1. Niin, itsekin ihmettelin miksi niin pienet oli tuotu tapaamiseen. Niitä oli vielä kaksi. Omistajat tosin pitivät pikkuiset vain sylissä eivätkä ne päässeet kontaktiin muiden koirien kanssa.

   Vastaa

   0
  2. Pakkko kommentoida tähän väliin, emän maidosta saadut vasta-aineet suojaavat pentua "ensi rokotukseen" asti :) Mikäli pentu eristetään muista koirista ennen kun on saanut nämä rokotteet, tuloksena on toisia koiria pelkäävä ja epäsosiaalinen yksilö.

   Vastaa

   0
 10. Tsihujen omat pikkujoulut, hih ^__^.

  Pommitan sinua samalla kysymyksellä mitä kyselin myös toiselta INCI-tietäjältä, elikkäs;
  "Minulle kosteuttavat shampoot tekevät lättänähiusefektin, hiukset valivat liruina pitkin päätä ja muotoilu on sen jälkeen hankalaa niiden roikkuessa velttoina makarooneina. Hiukseni ovat paksut, pinnasta lasimaiset ja karvoja on paljon.

  Minkälaista shampoota suosittelisit? Ihan noita mitkä lupaavat sitä tuuheuttamista? Tykkään hoitaa hiusten kosteutta suihkutettavilla (herbina esim) päähän jätettävillä hoitoaineilla. Poispestävät hoitoaineet aiheuttavat myös lirutukka-efektin, yh!

  Onko jotain tiettyjä ainesosia joita kannattaisi suosia ja bongailla INCI-listasta :)?"

  Vastaa

  0
  1. Kosteuttavat ja ylipäänsä hoitavat shampoot aiheuttavat usein tuota lättänäefektiä, sillä ne muodostavat hiusten pinnalle antistaattisen kalvon joka pitää hiukset "kiinni toisissaan" = liimautuvat yhteen = eivät ole ilmavat. Samoin hoitavissa shampoissa olevat silikonit ja/tai öljyt raskauttavat hiusta = valuvat pitkin päätä.

   Kokeile tuuheuttavaa tai normaaleille hiuksille tarkoitettua perusshampoota. Välttele incissä ainesosia kuten amodimethicone ja erilaiset öljyt (tunnistaa siitä että päättyvät sanaan 'oil').

   Vastaa

   0
 11. Heipsan,

  Lailla pitäisi kieltää tällaiset söpöys-postaukset ;) Eivät auta koirakuumeen potemisessa yhtään!

  Vastaa

  0
 12. Ui kuinka söpöä...
  Itse en ihmettele 8 viikkoisten tuomista, aikuisilla on varmaan rokotukset (kuka ostaa 4 numeroisella summalla koiran ja pihistää rokotuksista?). Hyvä vaan että sosiaalistuu. Minunkin koirat tapasivat muita koiria heti ekasta päivästä lähtien kun tulivat minulle (tarkistin että koira on terve ja rokotettu), ovat erittäin sosiaalisia...

  Vastaa

  0
 13. Myös minä pitkän linjan koiraihmisenä olen sitä mieltä että kyllä pennun voi hyvinkin viedä koiratapaamisiin jo 8-viikkoisena. Emältä saadut vasta-aineet suojaavat ja luultavasti muut aikuiset koirat jotka tapaamisiin osallistuvat ovat rokotettuja, joten riski saada tarttuva tauti on pieni. Mieluummin itse otan tautiriskin kuin aikuisena aran ja epäsosiaalisen koiran. Käsittääkseni chihuilla on muutenkin taipumusta arkuuteen joissakin sukulinjoissa, joten on hyvä totuttaa pentu aivan pienestä asti toisiin koiriin (ja tässä vielä oman kokoisiin ja siten "turvallisempiin"). Koiran sosiaalistamiskausi kestää noin kahdeksasta viikosta kuuteentoista viikkoon ja tällä välillä koiralla on oltava myös lepopäiviä kaikesta uudesta, joten aika kiire tulee jos vasta rokotteiden jälkeen alkaa viedä koiraa ihmisten ilmoille.

  Vastaa

  0
 14. Oi ei, tää ei ollenkaan auta lievään chihukuumeeseen. Onneksi meidän schäfer estää uusien koiruuksien hankkimisen, näin ainakin väitän itselleni...

  Vastaa

  0
 15. Voi että ovat suloisia :) Kysymykseni ei liity postauksen aiheeseen mitenkään mutta oletko koskaan ajatellut tehdä postausta omasta mielestäsi onnistuneimmista silmämeikeistä, joita olet täällä blogissasi esitellyt? (esim kollaasin muodossa. Hyvää joulunalusaikaa sinulle ja Mr. karkkipäivälle:)

  Vastaa

  0
  1. Hyvä idea! Voisi joskus yrittää toteuttaa.... tosin kun meikkejä on niin älyttömästi, niin menisi kyllä tosi kauan käydä niitä läpi ja valita suosikkejaan.

   Mr. Karkkipäivä lähettää takaisin terkkuja! Mä en meinaa ehtiä edes kommentteihin vastaamaan kaikilta joulukiireiltä.... vieläkään ei ole lahjatkaan paketoituna.....

   Vastaa

   0
 16. Hih, ihana postaus :D Varsinkin ensimmäisen kuvan koira näyttää ihan hassun inhimilliseltä: mitkä sielukkaat silmät..!

  Tuli mieleen ihan random-juttu. Eikös sulla ole meikkauksessa päivänvaloa vastaava valaisu käytössä? Paljon siinä oli lukseja? Oletko huomannut vaikutusta virkeyteen? Olen hankkimassa jotain kirkasvalolamppua, niin ajattelin että senhän valohoidonkin saisi kätevästi hoidettua meikkauksen yhteydessä :D Varmaan kuitenkin normivalot ja varsinaiset valohoitoon suunnitellut lamput ovat erilaisia... Kivaa vain jos saisi kaksi kärpästä, hyvän meikkivalon ja valohoidon samalla iskulla :D

  Kivaa joulunalusviikkoa!

  Vastaa

  0
  1. En tiedä paljonko lampuissa on lukseja, mutta teholtaan ne on 820 lm eli vastaavat päivänvaloa. Istun niiden ääressä päivisin vain ehkä 15-20 minuuttia (ei ole ollut aikaa meikkailla) joten en ole huomannut mitään vaikutusta virkeystasoon.

   Mäkin mietin ensin että olisin hankkinut kirkasvalolamput, mutta ne valohoitoon suunnitellut lamput on niin paljon kalliimpia (ja niitä myydään sellaisina ihme "möhkäleinä" jotka ei olisi mun meikkipöydälle sopineet) että päädyin sitten tavallisiin.

   Hyvää joulunodotusta sinnekin! :)

   Vastaa

   0
 17. Ostakaa hyvät ihmiset nuket joilla leikkiä, tai kaivakaa vinttien kätköistä ne mylittleponynne esiin. Nuo ovat eläviä eläimiä eikä mitään leluja! Koirat on koiria, on ne miten pieniä ja suloisia tahansa.

  Vastaa

  0
 18. jep, ei siitä 8 vk koiran tuomisesta paikan päälle ole mitään haittaa, kunhan muistaa tarkistaa kysymällä että koira jonka kanssa pentu on tekemisissä on rokotettu. mulla kulki meidän pentu jo 7 vk mun mukana joka paikassa ja terveenä on pysyny :)

  ja hei herätkää, jos koiralla on kerran vuodessa tonttuasu niin iiks ! okei, en mäkään ymmärrä jos koiralle puetaan jotain balettiasuja, mutta kerran vuodessa tonttuasu tuskin tekee koirista mylittleponyja.. ainoa ongelma voi olla, että koiraa vähän nolottaa tommonen hölmö tonttuasu.. ;)

  Vastaa

  0
 19. moi!
  haluaisin ihonhoitoon/meikkaamiseen liittyvää neuvoa, ja ajattelin että osaisit ehkä auttaa.
  eli olen joulun jälkeen mukana teatteriproduktiossa, joka kestää kaksi viikkoa. joudun pitämään koko tämän ajan koko päivän paksua teatterimeikkiä. ihoni on kai sekaiho, eli jotkut kohdat kasvoja, esim. posket on näin talvella tosi kuivat ja t-alueella taas on aika paljon finnejä ja mustapäitä.
  osaatko neuvoa miten saisin pidettyä ihoni edes jotenkin kunnossa ja hyvännäköisenä sen kahden viikon aikana ja jälkeen? en nykyään käytä juurikaan kosteusvoiteita tai muita, pitäisi varmaan? kiitos suunnattomasti! :)

  Vastaa

  0
  1. Voit valmistautua "koitokseen" kuorimalla ihosi ja tehohoitamalla sen vaikkapa syväpuhdistavalla naamiolla sekä sen jälkeen kosteuttavalla naamiolla. Voit laittaa syväpuhdistavaa naamiota vaikka pelkästään t-alueelle, mikäli posket ovat tosi kuivat.

   Produktion aikana on todella tärkeää, että puhdistat ihon perusteellisesti joka ilta meikinpoistoaineella. (Tosin tämä on varmaan itsestäänselvää ja kuulostaa varmaan tyhmältä edes sanoa se.... ;)) Paksu teatterimeikki ei välttämättä irtoa millään peruskasvosaippualla, vaan kannattaa käyttää ihan kunnon meikinpoistoainetta ja puhdistaa kasvot vaikka kaksi kertaa varmistuakseen siitä, että kaikki meikki on liuennut. Kannattaa myös hankkia kosteusvoide. Mikäli sinulla on finnejä, öljytön kosteusvoide sopii sinulle parhaiten, mutta voit laittaa poskille erikseen täyteläisempää voidetta mikäli ne kiristävät.

   Mikäli ihosi alkaa tuntua tukkoiselta tuon kahden viikon aikana, voit kuoria sen vaikka kerran viikkoon.

   Toivottavasti tästä oli jotain apua! Hyvää proggista! :)

   Vastaa

   0
 20. Nyt mun tuli ikävä meijän koiraa, miks sen pitää asuu 200 kilsan päässä musta.. Mut aivan mielettömän söpöjä otuksia ollu pikkujouluissa!

  Vastaa

  0
 21. Heips.
  Huomasin, että täällä onkin jokin Chihukerhon tapainen ja pikkujoulutkin vielä. :-)Olemme muuttaneet Oulusta 3 v sitten ja meillä on 4 v poika Chihu Tico. Olen yrittänyt etsiä Chihu porukoita koska Oulussa meillä oli tapana kokoontua kerran kuussa, milloin ulkona ja milloin sisällä. Olisi kiva jos voisit ilmoitella sähköpostiini miten teillä kerho toimii ja pääseekö mukaan. Olen itsekin meikkaaja/maskeeraaja mutta nyt jo pois työelämästä.

  Pistähän koirille vaatetta etteivät palellu näillä keleillä.

  Vastaa

  0
 22. Hehe, eksyin tänne vanhempiin postauksiin chihu-foorumin kautta, ja katselin, että sehän on meidän Max (kutsuttiin sillon nimellä Timon/Pena) tuossa kuvassa 8-viikkoisena söpöläisenä!<3 Hän muutti meille 15-viikkoisena, ja tosiaan sieltä Pälkäneen suunnilta hänet haettiin. Miten sattuikin että täällä törmää kuvaan omasta pikkuisesta?!:D

  Vastaa

  0
 23. Höh en tiedä tuliko mun edellinen kommentti tänne, kun tää jotain sekoili, mutta en kyllä muista yhtään mitä edes siihen kirjoitin, joten en samaa kommenttia voi uusiksi laittaa :D

  Mutta kylläpä on ollut suloisia pikkujouluilijoita!:) missäpäin suomee tälläset pikkujoulu tapahtumat chihuille on?

  Jos kiinnostaa niin käy kurkkaa meidän Chihujen touhuja.

  http://chihaua-life.blogspot.com/

  Vastaa

  0
  1. Kyllä se tuli perille, taisit laittaa yhteen viimeisimmistä postauksista! :) Kävin katsomassa blogisikin edellisen kommentin linkin kautta. :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)