17.12.2010

Löytö: Lavera Almond Milk Shampoo

Taas on kohdalle osunut oman postauksensa ansaitseva tuote.

LaveraAlmondMilk_sh

Tehdessäni sarjaa luonnonkosmetiikan hiustuotteista olen käynyt läpi lukuisia tuotteita eri merkeiltä. Kun referenssinä oli muutaman vuoden takainen ensimmäinen kokeilu luonnonkosmetiikan shampoolla ja hoitoaineella, jolloin tuloksena oli sähköinen takkutukka, niin voin sanoa olleeni kauttaaltaan erittäin positiivisesti yllättynyt syksyn aikana testaamieni tuotteiden toimivuudesta. Muutamat niistä ovat aiheuttaneet aivan erityistä ihastusta.

Tämä on yksi niistä. Laveran Almond Milk Shampoo.

Mantelimaitoshampoo on tarkoitettu herkästi pesemiseen reagoivalle päänahalle ja herkistyneille hiuksille. Shampoo on erittäin mietoa ja mantelin uutteet hoitavat hiuksia ja päänahkaa tehden niille pehmeän ja suojaavan kalvon. Tämä on varmaan hoitavimpia shampoita mitä olen käyttänyt - hiukset jäävät huuhdellessa niin sileiksi ja selviksi että tuntuu melkein siltä ettei erillistä hoitoainetta tarvitse. Almond Milkiä voisi kai kutsua jonkinlaiseksi "2 in 1" -shampooksi.

LaveraAlmondMilk

Tuoksu on makean mantelinen. Koostumus on pehmeän helmiäinen, ja shampoo vaahtoaa hellävaraisuudestaan huolimatta hyvin. Kun viimeksi pesin tällä hiukset ja laitoin hoitoaineeksi Nexxuksen Humectressiä jojobaöljytipoilla buustattuna olivat hiukset huuhdellessa niin silkkiset, että hyvä jos ne erotti vesisuihkun keskeltä. Tällaista pehmeyttä kokee harvoin.

Tietysti näin ihanassa shampoossa täytyy olla joku miinuskin, nimittäin hiukset likaantuvat tätä käyttäessä hieman nopeammin. Näin ainakin itse olen ollut havaitsevinani. Shampoo on niin hellävarainen, ettei se puhdista hiuksia yhtä tehokkaasti kuin "normishampoo", ja manteliuutteen tekemä kalvo tavallaan lätsäyttää hiukset niin että ne rasvoittuvat nopeammin kun ovat lähempänä päänahkaa.

Pidän shampoota tästäkin huolimatta erinomaisena, ja se toimii varmasti täydellisesti herkkäpäänahkaisella ihmisellä joka joka tapauksessa pesee hiuksensa päivittäin. Tätä voisi myös suositella erittäin huonokuntoisille, karheille ja käsitellyille hiuksille, tyyliin puhkiblondatulle barbitukalle, sillä hoitavuudessaan tämä on aivan verraton. Mikäli MOPin C-System Hydrating Shampoo on jollekulle tuttu, niin tätä voisi verrata siihen.

Almond_FlowerKuva täältä.

Almond Milk Shampoo jää minulla kuuriluontoiseen käyttöön, ja talvella varmasti tekee hyvää tehohoitaa hiuksiaan tällä ja jollain hyvällä naamiolla. Sertifikaateista kiinnostuneille tiedoksi, että millään Laveran hiustuotteilla ei ole sertifikaattia. (Selitys siihen löytyy tämän postauksen lopusta.) Tässä shampoossa on synteettinen antistaattinen ainesosa hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride (eikö ole ihania sanahirviöitä nämä...), jonka käyttö estää sertifioinnin.

Laveran muista hiustuotteista on tulossa oma postauksena myöhemmin.

0 comments on “Löytö: Lavera Almond Milk Shampoo”

 1. Itselläni on juuri tuollainen puhkiblondattu barbietukka, joten kiinnostuin heti! Voisitko kertoa, mistä tätä shampoota saa ja poljonko se maksaa? (:
  Kiitos!

  Vastaa

  0
  1. Laveraa myyvät ainakin Ruohonjuuret, Helsingin Stockmann ja Hyvinvoinnin Tavaratalo. Laveralla on myös oma verkkokauppa. Shampoon hinta vaihtelee välillä 10,90-12,30€. Mikäli tykkää asioida ulkomaisissa nettikaupoissa, niin FeelUniquesta ja Beauty Center Europesta saa myöskin Laveraa.

   Vastaa

   0
  1. Kiitos! :) Voi että, aivan ihana söpskiä kuvia olit liittänyt omaan haastevastaukseesi - ja siellähän oli myös PONI! ^_^ <3

   Vastaa

   0
  2. No tottakai siellä oli poni! :) Se oli Sundance (paketissa yhdessä Meganin kanssa), lempparein poni ikinä, jonka harjan ja hännän leikkikaverini sittemmin tupeerasi rumaksi pehkoksi. :'(

   Vastaa

   0
 2. Mitenkäs riittoisaa tämä oli? :) Mulla oli kerran Laveran jotain sitrusshampoota, kenties appelsiini(?) ja sen kanssa tuntui, että shampoota sai ottaa hyvinkin reilusti. Toisaalta se tuntuu olevan ihan yleinen ongelma luonnonkosmetiikkashampoden kanssa. Tuota nykyistä Logonaakin saa lisätä useamman kerran, ennen kuin aineen on saanut levitettyä koko päähän..

  Siinä käyttämässäni Laveran shampoossa oli muuten jännä ominaisuus. Oli melko tahmeaa tavaraa ja kun oli hieronut shampoota hieman kämmeniin ja irroitti kädet toisistaan, jäi käsien väliin vana shampoota, kuin jostain purkasta. Ei ollut kerta eikä kaksi kun sain "shampoonauhan" silmilleni siirtyessäni hiusten pesuun. :D

  Vastaa

  0
  1. Kaikkia kokeilemiani luonnonkosmetiikan shampoita on tosiaan saanut annostella enemmän kuin normishampoita, mutta se on mun mielestä itsestäänselvää sillä miedommat tensidit = miedompi pesuteho. Ja miedompien tensidien takiahan ihmiset luonnonkosmetiikan shampoita haluavat käyttää. :)

   Annostelen Laveran shampoota noin puolikkaan ruokalusikallisen ensimmäiseen vaahdotukseen, ja hieman vähemmän toiseen vaahdotukseen. Eli mitenkään erityisen paljon sitä ei kulu. Vaahdotan normishampoillakin aina kaksi kertaa.

   Tässä ei muuten ole tuollaista kuvailemaasi "tahma"ominaisuutta, eikä ollut kahdessa muussakaan kokeilemassani Lavera-shampoossa.

   Vastaa

   0
 3. Moikka! Minulla olisi kysymys, joka ei suoranaisesti kyllä liity mihinkään mitenkään. Olet muistaakseni xxx:ssa töissä, ja siellä myytiin/annettiin kaupan päälle ainakin vielä jokin aika sitten Diorin Diorshow-lahjasettejä, joissa oli diorshow ripsari ja kajalkynä sekä musta pieni suorakaiteen muotoinen, kankainen "kotelo", jossa nämä tuotteet olivat sisällä. Kadotin eilen työmatkan aikana oman tällaisen settini, jonka sain kaverilta lahjaksi, ja olen nyt hyvin ikävissäni ja haluaisinkin tiedustella, onko näitä pakkauksia enää saatavilla xxx:ssa? ebayt/huutikset/ym eivät antaneet apua, lähin mitä löysin on tämä http://www.izzysbeautyshoppe.com/dior_diorshow_mascara_eyeliner_set.html mutta tuossakin tuo kotelopussukkajuttu näyttää nahkaiselta ja vähän erilaiselta kuin mitä minulla ollut versio.

  Kiitos kovasti jo etukäteen. Ja tykkään kovasti blogistasi!

  Vastaa

  0
  1. Muokkasin hieman viestiäsi, sillä en täällä blogissa huutele työpaikkaani. ;)

   Meillä tuota pussukkaa on vielä muutama hassu kappale tiskin takana. Kannattaa käydä kysymässä lähimyymälästäsi, josko heilläkin sattuisi olemaan. Ilmaiseksi tuota pussukkaa ei sinulle varmaan anneta, vaan se lahjoitetaan Dior-ostosten kylkiäisenä. :)

   Vastaa

   0
 4. Pitääkin het seuraavan kerran kun mies on töissä niin pyytää hakemaan tuota Helsingin Stockmannilta (onko se muuten siellä nimenomaan kalliimpaa kuin esim Ruohonjuuressa vai päinvastoin?) :) Ja juu, täällä kun työpaikkaasi huutelisit ni vois olla tungosta työpaikalla :D

  Vastaa

  0
  1. Mä en muista mitä se Stockalla kustantaa, mutta Hyvinvoinnin Tavaratalossa taitaa olla Suomen paras hinta tälläkin tuotteella. Katsoin vaan että tuote on väliaikaisesti Hyvinvoinnista lopussa ja sitä tulee vasta tammikuussa.

   Vastaa

   0
 5. Kuulostaa ihanalle! Tekisi mieli kokeilla, vaikken olekaan tuon shampoo kohderyhmää.

  Hiukset(tai päänahka kai lähinnä) kyllä tottuvat ajan myötä miedompiin pesuaineisiin ja harvempaan pesuväliin, jos vaan jaksaa ja pystyy katselemaan likaisia hiuksia. Mun tarttis ottaa taas pesuvälin pidennysoperaatio, mutta kun se likainen tukka on niin raskasta katteltavaa. :)

  Vastaa

  0
 6. Mie pesen aina joka toinen päivä tai kolmas päivä hiukset. Sen useemmin kun ei kuulema edes kannata pestä. Ja kyllähän se ensteks otti aikansa, että rasvottuminen ja likaantuminen tasottui, mut ny ei kyllä onneks kovin nopeasti likasiks tule :)

  Vastaa

  0
  1. Mä pesen kanssa joka toinen tai kolmas päivä. :) Päivittäin peseminenhän ei missään nimessä tee hyvää, mutta ymmärrän että toiset joutuvat niinkin usein pesemään.

   Vastaa

   0
 7. Tämä tuote on tuttu ja hyväksi havaittu. Toinen erityisen hyvä luomu-shampoo on Idea Toscanan neitsytoliiviöljyä sisältävä Prima Spremitura Shampoo, jota myydään apteekeissa mm. Stockan apteekissa ja myös 24shop.fi ja apteekkishop.fi -verkkokaupoissa. 500 ml pumppu 15,90-18,90 e ja 200 ml koko 8,90 - 10,90 e. Tuohon sarjaan myös hoitoaine saatavissa, mutta ainakaan omat hiukseni eivät sitä kaipaa.

  Vastaa

  0
  1. Ostin Prima Spremitura shampoon ja hoitoaineen ja tuntuvat tosi ihanilta. Kolme viikkoa niitä käyttäneenä voin suositella!

   Vastaa

   0
 8. Hei Sanni!
  Mistä löytyisi noita Laveran ja Dr. Hauschkan (?) tuotteita? Asun sen verran pienellä paikkakunnalla, että täällä ei ole kovin paljon ostosmahdollisuuksia... Joten osaisitko suositella jotain nopeaa & halpaa nettikauppaa, joka sopisi opiskelijan bubjetille? :)

  Vastaa

  0
 9. Moi Sanni :)
  Olen hankkimassa clip on-hiustenpidennyksiä ja tarvitsisin hyvin kosteuttavia hoitoaineita ja shamppoita. Mieluiten ei kovin kalliita, koska köyhän opiskelijan rahat eivät riitä ostamaan kovin kalliita hiustenhoitotuotteita :D Olisko sulla mitään vinkkiä hyvään ja keskihintaisiin tuotteisiin? :)

  Vastaa

  0
  1. Mikä olisi keskihintaista...? :) Noin 10 euroa, vai saako maksaa enemmän?

   Melkein suosittelen tilaamaan netistä jotain laatutuotteita, esim. L'anzaa, Joicoa tai MOPpia. Tai iHerbistä hieman tuntemattomampia (ja halvempia), mutta raaka-aineiltaan tosi hyviä luonnonmukaisia hiustuotteita kuten Giovanni, Avalon, Mill Creek ja Aubrey. Esim. Avalon Organicsin Extra Moisturizing Conditioner Olive & Grapeseediä on kehuttu, ja hinta euroissa vain noin 4,40€! :)

   FeelUniquesta saat Joicoa alkaen 13 euroa, ja hintaan sisältyy postikulut. HairSuperMarketista saat Joicon lisäksi myös MOPpia, Nexxusta ja L'anzaa, kaikki loistavia. MOPilta suosittelen esim. C-System Hydrating Shampoota (johon viittasin tuossa postauksessakin), sillä hintaa n. 11,30€. HairSuperMarketin tilauksiin tulee vielä postikulua n. 6 euroa.

   Vastaa

   0
 10. oletko kokeillut laveran rose milk repair shampoota? Kumman luokittelisit paremmaksi vaurioituneille hiuksille, sen vai tämän? Ois uus shampoo hakusessa ja tekis kauheesti mieli kokeilla (: mä en oo koskaan ollu kovin innostunu luonnonkosmetiikasta, mutta jospas tästä :D

  Vastaa

  0
  1. Olen kokeillut Rose Milkkiä, ja pidän Almondia parempana. Rose Milkissä on jotenkin outo lirumainen koostumus, Mango Milk on parempi ja tämä Almond Milk sitten vielä hoitavamman tuntuinen.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)