14.02.2024

Laveran uudet luomivärit

Kaupallinen yhteistyö: Lavera

Esittelyssä Laveran uudet, suloiset luomiväripaletit!

Tässä ne ovat, Laveran uunituoreet luomiväripaletit Rosé Renaissance ja Pure Pastels! 😍

Minusta oli jo aikakin tuoda "uutta verta" Laveran luomiväripaletteihin, sillä valikoimassa on ollut pitkään vain neutraali ruskea ja hieman vaativampi sinisävyinen paletti. Olen kaivannut rehellisen lämmintä silmämeikkipalettia Laveralle, ja nyt sellainen on viimein täällä :)

Lavera Rose Renaissance meikki

Tässä meikissä silmämeikki on tehty Rose Renaissance -paletilla ja huulilla on Laveran Comfort Matt -huulipuna sävyssä Primrose.

Lavera Rose Renaissance

ROSÉ RENAISSANCE

19,80€ / 3,2 g

Rosé Renaissance on erittäin lämmin ruskeasävyinen paletti, jonka sävyissä on myös havaittavissa ruusuista punertavuutta - siitä nimi Rosé. Tämä paletti on ihana vastapari valikoimassa ennestään olevalle viileän ruskeasävyiselle Lovely Nudes -paletille, jonka sävyt taittavat harmaaseen. Nyt on siis omat ruskeat paletit lämmin- ja viileäsävyisille asiakkaille :) Lovely Nudes sopii myös neutraaliin sävytykseen.

Lavera Rose Renaissance swatch

Rosé Renaissance -paletin sävyt:

(sävyillä on muuten nyt erikseen omat nimetkin. :))

01 Mulberry - hohtava punertavan ruskea, erittäin pigmenttinen

02 Dusk - aavistuksen punertava mattainen keskiruskea

03 Terracotta - kellertävä mattainen kullanruskea (näyttää kuvassa oranssimmalta kuin todellisuudessa on)

04 Metallic Rose - ruusuinen, hohtava toffeen sävy

Lavera Rose Renaissance

Tässä vielä toinen kuva Rosé Renaissance -meikistä. Silmäluomilla Metallic Rose -sävy sisänurkassa, Terracotta luomen keskellä ja Dusk luomen ulkonurkassa.

Metallic Rose on sävyistä suurin suosikkini, sillä toffee on persikan ohella mun numer 1 suosikkisävy silmämeikissä. :) Sopii upeasti mun lämpimään sävytykseen sekä korostaa silmien sinisyyttä.

Mielenkiintoisesti: luomivärin sävyvalinnalla voin korostaa silmieni sävyn eri vivahteita. Ruotsalainen huippumeikkitaiteilija totesi mulle kerran, että mun silmät ovat enemmänkin vihreät kuin siniset, mitä hämmästyin. Mutta kyllä niissä toden totta jotain vihertävyyttä on, mikä tulee esiin tietyssä valossa JA, kun valitsen silmämeikkiin violetteja sävyjä. :)

Lavera Pure Pastels

PURE PASTELS

19,80€ / 3,2 g

Pure Pastels on hempeydessään syötävän suloinen paletti..! 😍 Niin söpöt värit..! Tuo liila sävy on suoraan mun vanhan hiusvärin bestis, ihan täydellinen pastelliliila. 💜

Lavera Pure Pastels swatch

Pure Pastels -paletin sävyt:

01 Lilac - satiininen pastelliliila

02 Pearly Lotus - voimakkaasti hohtava viileä helmiäis-shampanja. Sävy on niin hohtava, että se tuo meikkiin ennen kaikkea valoa heijastavan korostuksen. Sävy on myös yllättävän peittävä.

03 Silk - satiininen nudekerma. Tässä sävyssä on hyvin mieto pigmentti.

04 Blossom - mattainen, korallinen pastellipersikka

Lavera Pure Pastels meikki

Tässä meikissä olen levittänyt liikkuvalle luomelle sekä alaluomelle Lilac-sävyä, sisänurkkaan Pearly Lotus -sävyä ja luomivakoon Blossom-sävyä. Silk-sävy kulmaluulla.

Huulilla Laveran Comfort Matt -huulipuna sävyssä Smoked Rose.

(Huomaa, että kulmakarvat on just kestovärjätty ennen tämän kuvan ottamista... 😆)

Uudet huultenrajauskynät

Laveran huultenrajauskynäkokoelma on uudistunut. Uudessa valikoimassa on nämä kaksi sävyä:

01 Brave Rose - roosa nudesävy

06 Black Berry - heleä marjainen punainen

Brave Rose on yksi parhaita "universal"-huulikynäsävyjä joita olen käyttänyt: se sopii todella monien huulipunasävyjen alle persikkaisista beigeihin ja ruusuisista korallisiin.

Lavera Lip Contour -huultenrajauskynän hinta on 8,90€.

Tässä meikissä olen levittänyt Brave Rose -huulikynäsävyä koko huulille ja laittanut päälle väritöntä Juicy Lips Oil -huuliöljyä.

Silmämeikissä koko luomella Pure Pastels -paletin persikkainen Blossom-sävy, sisänurkassa häivähdys Pure Pastels -paletin Pearly Lotus -sävyä. Laitoin Blossom-sävyä myös poskipunaksi :) Kasvoilla Hyaluron Liquid -meikkivoide sävyssä 3.

Lavera Rose Renaissance

Mitä tykkäät Laveran uusista luomiväreistä? :)

22 comments on “Laveran uudet luomivärit”

  1. Oi, Pure pastelsin persikka on ihana! Saako niitä yksittäin? Etsin hyvää raikkaan persikanväristä mattaista luomiväriä. Osaatko suositella? En tartteis koko palettia…

    Vastaa

    1
    1. Nämä sävyt ovat vain tässä paletissa. :/

      Voisikohan MACiltä löytyä mattainen persikka..? Suosittelen kurkkaamaan MACin valikoiman, sieltä jos jostain pitäisi löytyä.

      Laveralla on mattainen aprikoosin sävy, Burnt Apricot, joka on myös aivan ihana, mutta en sanoisi sitä "raikkaaksi". Se on murrettu ja taittaa beigeen. Käytän sitä itse paljon myös poskipunana, itse asiassa enemmänkin kuin silmämeikissä, sillä silmissä tykkään käyttää hohtavia sävyjä.

      Vastaa

      1
  2. Heips :)
    Oli ihan pakko viestittää sinulle, koska sinulla oli iso rooli tämän päivän prismareissulla.
    No, ensinnäkin olen melko vastaanottavainen suosituksille ja kiinnostuin lukemaan toden teolla näitä julkaisujasi.
    Sieltä poimin mm. mineraalimeikit.
    Asiaan.
    Meidän prisma Lahdessa oli alentanut kaikki Lily Lolot -50%!!!
    Eli nyt nuukajussinkin kaapissa on Kabuki, suihke, viimeinen popcorn ( koska oletan sen sopivan myös minulle oliivina …. Nähtäväksi jää)
    ja puristeposkipuna.
    Jälkimmäistä ajattelin laittaa myös luomelle.
    :)

    Vastaa

    2
    1. Wow..! Ihana Prisma-reissu sinulla..! 🤗 Toivottavasti Lolot sopivat sinulle (ainakin hinta oli erittäin sopiva..! ☺️)

      Vastaa

      2
  3. Yksi juttu vielä.
    Ostin samalla reissulla Sokokselta L300 sarjan energising face maskin alesta.
    Kotona sain hintalapun irti ja alta paljastui juurikin sinulta opittu ascorbyl glucoside.
    Eikö se juuri ollut se stabiili cee?
    Miksi laput on pakko liimata tärkeiden asioiden päälle?
    Ja sitten vielä yksi.
    Phytomerilla on ihana ruusukasvovesi BTW.
    Pakkaset lauhtui ja uskalsi lähteä kaupungillekin🥰

    Vastaa

    1
    1. Kotona sain hintalapun irti ja alta paljastui juurikin sinulta opittu ascorbyl glucoside.
      Eikö se juuri ollut se stabiili cee?

      Kyllä, Ascorbyl Glucoside on yksi stabiileimmista C-vitamiineista :) Ja myös hellävarainen iholle. 🧡 L300 käyttää tosi hyviä ainesosia!

      Miksi laput on pakko liimata tärkeiden asioiden päälle?

      Niinpä..! Joskus bongaan tuotteita, joissa maahantuojan suomenkielinen tekstilappu on liimattu incin päälle, ja näin ei saisi todellakaan olla: asiakkaan pitää pystyä näkemään, mitä ainesosia tuote sisältää (jo allergioidenkin takia).

      Ja sitten vielä yksi.
      Phytomerilla on ihana ruusukasvovesi BTW.
      Pakkaset lauhtui ja uskalsi lähteä kaupungillekin🥰

      Jeii...! Minuunkin tarttui ilo näiden sun viestien kautta :) Tätä on kosmetiikka parhaimmillaan: ylläpitää ihon hyvinvointia JA tuo iloa ja elämyksiä arkeen. Kosmetiikka hoitaa ripauksen verran myös mieltäkin..!

      Ihanaa viikonloppua sinulle, Olga! :)

      Vastaa

      2
  4. Tuossa Rosé Renaissance- paletissa on juuri sellaiset punertavat sävyt, jotka minulla on pian loppumassa. Mieluiten ostaisin yksittäisnapit, mutta pitää laittaa tämäkin harkintaan. ☺️

    Vastaa

    1
    1. Tiesin tämän..! ☺️🤗 Voi kun tämä olisi ilmestynyt omana (isompana) solo-nappinaan.

      Ainiin, hei, mulla on sinulle nyt vinkki todella hyvästä ja hienojakoisesta kasvoveden suihkepullosta: I+M Naturkosmetik'in kukkaisvedet. 😍 Nämä ovat edullisiakin: 11,50€. Näiden suihke on niin hienojakoinen, että sitä voi todella kutsua melkein sumuksi.

      Tämä sarja on tulossa esittelyyn mun blogiin ensi viikolla ja silloin on myös ilmaiset toimituskulut, vink vink. :)

      https://beautyshaman.fi/tuote/im-naturkosmetik-berlin-mix-mach-ruusu-hoitovesi-100-ml/

      Vastaa

      2
    2. Aa, ja tuo pullo on vielä vaalea sävyltään, joten sopii mustaa paremmin pesuhuoneen peilikaappiin (pyrin vaaleaan/läpinäkyvään ja minimalistiseen vaikutelmaan tuotteiden osalta).

      Vastaa

      0
    3. Osaisitko yhtään arvioida, missä vaiheessa ensi viikkoa tuo postaus olisi tulossa. Minulla on nimittäin kasvovesi loppumassa aivan piakkoin, joten en voi odottaa tilaamisen kanssa kovin kauaa.

      Miten muuten tuon vinkkaamasi sarjan (i + m) sävyttävä aurinkovoide suojakertoimella 30, oletko päässyt näkemään tämän sävyä? Jos olet, miten suhteutuu Alga Mariksen sävyttävään kolmekymppiseen? Mietin, pitäisikö tilata tuokin nyt kevääksi testiin.

      Vastaa

      0
    4. Osaisitko yhtään arvioida, missä vaiheessa ensi viikkoa tuo postaus olisi tulossa.

      Se tulee huomenna :)

      Miten muuten tuon vinkkaamasi sarjan (i + m) sävyttävä aurinkovoide suojakertoimella 30, oletko päässyt näkemään tämän sävyä?

      Olen saanut kyseisen voiteen testiin, mutta en ole ehtinyt vielä kokeilemaan sitä. Palaan asiaan vaikka huomisessa postauksessa, muistuta mua kommenteissa niin vertaan sen sävyä Alga Marikseen. :)

      Vastaa

      0
  5. Ihanaa, että liila luomiväri palasi takaisin! ❤️ Laveralla oli vuosia sit se ympyränmuotoinen paletti, jossa oli ihanat sävyt, mut se oli poistunut valikoimasta kun paletti kului loppuun. 😊 Oli ihan lemppari! Ostin vasta Benecosilta vastaavan, jossa on violettia ja liilaan taittavaa vaaleanpunaista, mut pitää kyl kokeilla tätä Laveran uutta myös! ^^

    Vastaa

    0
    1. Laveralla oli vuosia sit se ympyränmuotoinen paletti, jossa oli ihanat sävyt, mut se oli poistunut valikoimasta kun paletti kului loppuun.

      Joo, muistan sen, eikös siinä ollut pinkkikin sävy..? 💕☺️

      Tuo Benecosin paletin liila on kanssa nätti, mutta miedompi ja neutraalimpi kuin tämä Pure Pastels -liila.

      Vastaa

      1
    2. Joo, siinä oli myös se pinkki sävy - ne toimivat todella hyvin yhteen ja taitaa olla ainoita luomiväripaletteja, mitkä oon saanut käytettyä kokonaan loppuun. 😍❤️ Tämän Laveran paletin liila kuulostaa aivan ihanalta ja onhan noissa selkeä laatuero myös. Laveralla yleensä koostumus on hieman silkkisempi ja pigmenttisempi kuin Benecosilla. Tosin joissain luomiväreissä myös Benecosilla on tosi pigmenttisiä, mut näissä vaaleammissa ei ihan niin paljoa ole kuin Laveran vastaavissa ollut. 😊

      Vastaa

      0
    3. Muistatko sen lämpimän rusehtavan paletin, joka oli myynnissä samaan aikaan kuin tuo liila/pinkki? En muista sen nimeä mutta se oli myös törkeän upea..! Siinä oli kultaista, kuparia, kullanruskeaa ja punaista... Nuo olivat tosi räväkät paletit, jos miettii keskiverto-luonnonkosmetiikka-asiakasta. Nämä olivat myös wet & dry -laatua, jollaista Laveralla ei ole enää näiden palettien jälkeen näkynyt.

      Vastaa

      1
    4. Joo, se oli myös ihana - miulla vielä hieman on niitä sävyjä jäljellä paletissa, mutta lähes loppuun olen käyttänyt senkin paletin. Kurkkasin ja Indian Dream taisi olla nimi! ^^ En ole ikinä käyttänyt kostealla sudilla niitä, mut ahkerasti käytin sitäkin, joskaan en yhtä paljon kuin tuota toista palettia. 🤗😁

      Jotenkin molempien palettien sävyt oli just sellasia mitä tykkään käyttää, arkena tai oikeastaan muutenkaan ei tule käytettyä esim. sinisen tai beigen / ruskean sävyjä. 😊

      Vastaa

      0
    5. Ainiin, Indian Dream..! 🧡

      Minäkään en muuten käyttänyt niitä kostealla sudilla (muuten kuin blogin meikkikuvissa, hehheh.. :D), koska kosteana levitetty sävy oli kuitenkin hankalampi häivyttää kuin kuivana levitetty.

      Mun mielestä sininen sävy on ehkä kaikkein "vaikein" meikkisävy ja sopii harvalle. Ihmisen kasvoilla ei ole luonnostaan sinistä, tai jos on, se viittaa paleluun tai huonoon verenkiertoon; sininen ei siis ole luonnostaan ihonsävyämme imarteleva sävy. Se voi toimia upeasti etnisillä, tummemmilla ihonsävyillä koska luo kontrastin, mutta esimerkiksi kalpealla pohjoismaisella iholla sininen luomiväri ei ole helppo sävy. Siksi ihmettelen mainstream-brändien sinisiä silmämeikkipaletteja. Jos valikoimassa on monia eri paletteja niin silloin ymmärrän, jos mukana on myös erikoisempia sävyjä, mutta esim. Laveralla pidin erikoisena valintana, että kahden paletin valikoimassa toinen oli sininen.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (50)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat