26.02.2023

Esittely & arvonta: Laveran uudet luomivärit

No niin, nyt täältä tulisi viimein esittely Laveran uusista solo-luomiväreistä - ja "kaupan päälle" arvontakin! Saan arpoa yhdelle teistä kolme vapaavalintaista Lavera-luomiväriä! 😍 (Arvonnan speksit postauksen lopussa.)

Disclaimer: teen töitä Laveran maahantuojalle.

Mun kanavissa onkin jo näkynyt tämä kuparinen upeus-sävy, 07 Amber, "väsymiseen saakka". 🙂

Amber on varmasti yksi ihanimpia luomivärejä joita olen viime vuosina käyttänyt, ja joudutte todennäköisesti jatkossakin katselemaan sitä mun naamassa blogin ja Instagramin kuvissa. Sävy täyttää kaikki mun laatu- ja makukriteetit ollen erittäin pigmenttinen, syvän hehkuva sekä kauniisti levittyvä. Vahvasti hohtavat sävyt ovat aina olleet mun makuun.

Tutustutaan tänään muihinkin uuden Signature Colour -luomivärisarjan sävyihin.

Lavera laittoi solo-luomivärivalikoimansa täysin uusiksi, tehden siitä aiempaa modernimman ja sävyvalikoimaltaan tiiviimmän. Aiemmassa sävykokoelmassa oli paljon neutraaleita ja sanalla sanoen saman tyylisiä sävyjä, ja minustakin jonkinlainen karsiminen oli paikallaan.

Uudessa Signature Colour -kokoelmassa on yhdeksän sävyä, yllä näkyvät + syvä musta. Mustasta sävystä on swatch alempana.

Uudessa konseptissa luomivärien koostumuksia on kolme: voimakas helmiäinen, kimaltava shimmer sekä matta. Helmiäis-laatu on nimetty 'satin'-nimellä, mikä saattaa johtaa ajatukset hennompaan kuultoon, mutta satin-luomivärit ovat voimakkaan helmiäisiä, punertavat sävyt Amber ja Red Ochre suorastaan metallisia.

Luomivärin hinta on jälleenmyyjästä riippuen 9,00€ - 9,55€.

Vakiovalikoimaan kuuluvat neljän sävyn paletit Divine Blue ja Lovely Nude pysyvät valikoimassa.

AMBER 07 - intensiivinen hohtava kupari. Tässä on erittäin vahva pigmentti.

BURN APRICOT 04 - mattainen beigeen taittava aprikoosi. Toinen henkilökohtainen suosikkisävyni, jota käytän paljon myös poskipunana. Itse asiassa enemmänkin, kuin luomilla. Todella kaunis sävy.

SPACE GOLD 08 - kimaltava kultainen shimmer-sävy. Upea juhlameikissä! Koostumus on murenevampi kuin helmiäis- ja matta-sävyissä, mikä on ominaista kaikille glitter-sävyille (ei vain Laveran), joten se kannattaa levittää painellen voidemaisen luomivärin päälle sen sijaan, että sutii siveltimellä perus-pohjustajan päälle.

MOON SHELL 05 - voimakkaasti hohtava kermainen helmiäisvaalea. Täydellinen korostuksiin!

Vinkki: Benecosin vaaleankultainen Natural Eyeshadow Base -pohjustaja sopii upeasti Laveran kimaltavan Space Gold -sävyn alle. Sen hieman kostea koostumus saa Space Goldin kimallepartikkelit kiinnittymään hyvin ja kerrostumaan intensiivisesti.

Tässä meikissä Space Gold on levitetty Benecos-pohjustajan päälle. Ulkonurkassa Laveran mattaruskea Walnut-luomiväri ja luomivaossa Laveran Desert Sun -aurinkopuuteria.

RED OCHRE 06 - intensiivinen hohtava magentapunainen, tämä sävy on kuin Amber-sävyn punainen sisar. Kummassakin on samanlainen erittäin pigmenttinen, hehkuva ja upeasti levittyvä laatu. Ihan omana huomionani totean, että aikamoinen veto Laveralta lanseerata näin rohkeita sävyjä, eivät todellakaan ole joka pirkon arkimeikkiin..! 🔥 Lavera tekeekin yhteistyötä niin kotimaassaan kuin Suomessa muotialan kanssa ja Laveran meikkejä käytetään muotinäytöksissä.

PINK MOON 09 - toinen kokoelman kahdesta glitter-sävystä, Pink Moon on sähäkkä tumma pinkki viileällä shimmerillä. Kuvassa glitter-koostumuksen murenevuus muihin verrattuna tulee hyvin ilmi - en ole swatch-kuvissa laittanut alle voidemaista luomiväriä, ja tällöin glitterit jäävät pintaan irtonaisina. Tulos on aivan eri näköinen kun levität glitter-sävyn voidemaiselle, hieman kostealle pohjalle, jolloin shimmer-partikkelit tarttuvat kunnolla.

WALNUT 02 - klassinen matta tummanruskea. Erittäin hyvä pigmentti.

DUSTY ROSE 01 - hento pastellinen mattapinkki. Ihanan romanttinen sävy! Sopii muuten upeasti vihreille silmille!

BLACK OBSIDIAN 03 - intensiivinen mattamusta.

Kuten aiemmin olen vinkannut, Moon Shell -sävy on täydellinen vastine L'Orealin edesmenneelle kultti-luomiväri Golden Beigelle. Golden Beige oli 2000-luvulla niin kuluttajien kuin ammattilaisten suursuosikki korostuksiin, ja moni jäi kaipaamaan kun se lopetettiin.

Jos kuulut kaipaajiin, kokeilepa Moon Shelliä :) Kuten Lorkun suosikkia, Moon Shelliä voi käyttää niin luomivärinä kuin kasvoilla korostuksena.

Moon Shell -luomiväri kuuluu ainakin Sokoksen ja Prisman valikoimaan, jos haluat käydä hypistelemässä kivijalassa. Verkosta kaikki Laveran luomivärit löytää Joliesta. Jolie on itse asiassa ainoa paikka, jossa on kaikki Laveran luomivärit. Sokoksen ja Prisman valikoimaan kuuluvat Moon Shellin lisäksi Dusty Rose, Walnut ja Space Gold.

Laveran solo-luomivärit tulevat kuulumaan myös Ruohonjuuren valikoimaan, mutta tätä kirjoittaessani uutuudet eivät vielä ole rantautuneet Ruohikseen.

⭐️

Muutamia lookkeja lempiluomiväreilläni Laveran Signature Colour -kokoelmasta:

BURNT APRICOT & SPACE GOLD.

Liikkuvalla luomella Laveran kultainen Space Gold, luomivaossa Burnt Apricot.

(Huulilla Laveran Soft Apricot -huulipuna. 🧡)

BURNT APRICOT.

Burnt Apricot luomivaossa, liikkuvalla luomella on toisen brändin mattaluomiväri.

Huulilla Laveran Soft Apricot -huulipuna ja poskilla Laveran Pink Orchid -poskipuna.

SPACE GOLD & WALNUT.

...mun ei oikein enää kannata esitellä luomivärejä silmät auki, koska luomiväri ei silloin näy... :D

Poskilla Laveran Cashmere Brown -poskipuna, huulilla Laveran Timeless Red -huulipuna.

Liikkuvalla luomella Space Gold, ulkonurkassa ja rajauksena (kajalin päällä) Walnut.

Ja vielä lopuksi: ihana, ihana Amber-sävy! Tämä on NIIN mun sävy..!

Poskilla Burnt Apricot -luomiväri.

ARVONTA

Saan arpoa yhdelle teistä kolme vapaavalintaista Laveran Signature Colour -luomiväriä. 🙂

Osallistut arvontaan simppelisti kertomalla kommenteissa, mitkä kolme luomiväriä haluaisit voittaa.

Osallistumisaikaa on 3.3.2023 saakka.

// Edit. arvonta suoritettu. Voittaja on Rianne. //

.

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää Karkkipäivä & Transmeri Oy.
Arvontaan voi osallistua 26.2.-3.3.2023
Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvontakysymykseen.
Osallistuneiden kesken arvotaan 1 x 3 kpl Laveran luomivärejä, arvo 27€

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Instagram ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.
Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä Instagramin vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

230 comments on “Esittely & arvonta: Laveran uudet luomivärit”

 1. Itse valitsisin amberin, burnt apricotin ja moon shellin. Meillä on selkeästi samat lempparit 🤭 Tuolla kolmikolla saa kyllä helposti niin arkimeikin kuin vähän juhlavampaakin :-)

  Vastaa

  0
 2. Space gold, moon shall ja amber näyttävät sille että istuisivat omaan pigmenttiin parhaiten :)

  Vastaa

  0
 3. Moon shell, Amber ja Space Gold! Pitääpä joka tapauksessa käydä hipistelemässä kivijalassa sopivan tilaisuuden tullen 😊

  Vastaa

  0
 4. Moon shell näyttää aivan ihanalta! Jos voittaisin valitsisin sen lisäksi amberin ja space goldin.

  Vastaa

  0
 5. Tykkään vaaleista ja hohtavista sävyistä, joten kolme mieluisinta olisivat Space gold, Moon shell ja Dusty rose. Kiitos Moon shell -vinkistä, tämä täytyy ainakin testata joka tapauksessa! 😊

  Vastaa

  0
 6. Amber, Moon shell ja Burnt Apricot. Täydellisiä sävyjä mun sinisille silmilleni ❤️

  Vastaa

  0
 7. Vaikuttavat erittäin hyviltä ja kyllähän kolmikko olosi Amber, Moon Shell ja Burnt Apricot!

  Vastaa

  0
 8. Niin ihania, että vaikea valita. Tuota amberia oon ihastellut aiemminkin sun postauksissa eli sitä pitäisi päästä kokeilemaan ja lisäksi moon shell vaikuttaa kivalta. Pink moon olisi ihanan glitterinen.

  Vastaa

  0
 9. Nämä on kyllä kauniita! Itse valkkaisin 05, 07 ja 08 sävyt. Tarpeeksi vaaleat mutta nätit värit omaan kevyeen meikkailuun.

  Vastaa

  0
 10. Olen juuri hankkimassa uusia meikkejä. Eniten minua kiinnostaa tuo neljän sinisen setti Divine blue, mutta jos se ei ole arvonnassa mukana, niin sitten Amber, Moon shell ja Spacey gold. Koostumuksena kimaltava shimmer🙂

  Vastaa

  0
  1. BURNT APRICOT, helmiäisversio

   Sävystä on vain mattaversio.

   (Postauksen meikkikuvassa viittaan helmiäisversioon, kun meikissä on Burnt Apricotin rinnalla myös hohtava sävy. Toisessa kuvassa taas on täysmattainen versio.)

   Vastaa

   0
  2. Sisälukutaito oli näemmä vähän hukassa 😅 Siina tapauksessa kolmantena Pink Moon

   Vastaa

   0
 11. Niin kiva, kun esittelet näitä! Jos arpaonni suosisi, valintani olisivat Amber, Burnt Apricot ja Dusty Rose.

  Vastaa

  0
 12. Harmi, että tätä uudistunutta sarjaa saa vielä tosi huonosti kivijalkakaupoista (enimmäkseen olen törmännyt yhä vain vanhoihin tuotteisiin).

  Onko sinulla muuten kokemusta/käsitystä Avrilin puhdistusmaidosta? Minkälaistahan olisi? Hinta ei ainakaan ole paha. :)

  Vastaa

  0
  1. Harmi, että tätä uudistunutta sarjaa saa vielä tosi huonosti kivijalkakaupoista (enimmäkseen olen törmännyt yhä vain vanhoihin tuotteisiin).

   Valikoimapäivitykset ovat tosiaan hitaita, minkä voi ymmärtää siinä mielessä, että kivijalkajälleenmyyjät haluavat ensin myydä vanhat "alta pois". Laveran telineissä on vieläpä se harmillinen ominaisuus, että niihin mahtuu hyvin rajallisesti tuotteita. (Telineet tulevat Saksasta päämieheltä, ei ole siis jälleenmyyjän päättämä asia.)

   Laveran meikeissä on se tilanne nykyään, että vain netistä saa kaikki tuotteet. Kivijalassa on aika kapea valikoima Laveran värikosmetiikkaa nettiin verrattuna.

   Onko sinulla muuten kokemusta/käsitystä Avrilin puhdistusmaidosta? Minkälaistahan olisi? Hinta ei ainakaan ole paha. :)

   Olen testannut tuotteen viisi vuotta sitten:

   https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/avril-putsarit/

   Kirjoitin siitä tuolloin näin:

   "Avril-puhdistusmaidossa on hyvin tyypillinen, ohuehko puhdistusemulsiokoostumus, se ei ole ihan maitoa mutta ei paksun voidemaistakaan. Huuhtoutuu iholta hyvin eikä jätä valtavan rasvaista pintaa iholle, niinkuin jotkut emulsiot saattavat tehdä. Tuoksu on lempeä ja pehmeän hedelmäinen.
   Puhdistusteho on mieto, tämä maito ei irrota voimakasta meikkiä. Sopii kuivalle iholle."

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)