10.08.2022

Pihistä & panosta: viisi loistavaa seerumi- & öljy-yhdistelmää

Nyt pääsen jälleen lempiaiheen äärelle, kahdenkin: teemana lemppari-ihonhoitokomboni seerumi & öljy sekä vertailua edullisen ja arvokkaamman vaihtoehdon välillä.

Disclaimer: olen töissä tässä postauksessa esiteltyjen tuotteiden maahantuojalla. Esitellyt tuotteet ovat minulle tuttuja työni kautta.

Yksinkertaisesti, seerumi yhdistettynä öljyyn on yhtä kuin "kasvovoide", mutta huomattavasti tehokkaammin kosteuttavana sekä hoitavana koostumuksena kuin voide.

Miksi? Koska seerumissa ja kasvoöljyssä aktiiviaineet ovat kaikkein tiiviimmässä muodossa. Seerumien ja öljyjen koostumukset ovat vailla teknisiä, voidepohjaa rakentavia ja iholle periaatteessa hyödyttömiä aineita kuten emulgaattoreita ja sakeuttajia. Hyöty: iho saa maksimaalisen määrän hoitavia, kosteuttavia ja antioksidanttisia aineita.

Seerumin ja öljyn voi totta kai levittää iholle omina kerroksinaan, kuten perinteisesti tehdään. Samat hyödyt saa kuitenkin myös miksaamalla nämä yhteen ennen iholle viemistä.

Kun seerumin ja öljyn sekoittaa yhteen kämmenellä syntyy raikas, nopeasti imeytyvä, ja ei-öljymäinen hoitoneste, joka tuntuu miellyttävältä myös heille, jotka eivät pidä öljyn tunteesta iholla. Vaikutus on sekä kosteuttava että pehmentävä. Bonus: yhteensekoitettuna seerumi ja öljy imeytyvät vielä nopeammin kuin erillisinä kerroksina levittäessä! Ei öljyn imeytymisen odottelua!

Edit. Luettujani kommentteja huomaan että on syytä lisätä, että seerumilla tarkoitan tässä yhteydessä vesipitoista tuotetta. Markkinoilla on myös öljyjä, jotka on nimetty 'seerumiksi' tai 'boosteriksi' (mikä on omiaan aiheuttamaan sekaannuksia), mutta puhuessani öljyn ja seerumin miksaamisesta tarkoitan vesipohjaisen seerumin (koostumukseltaan yleisesti fluidimaisia, nestemäisiä tai geelimäisiä) yhdistämistä 100% öljypohjaiseen kasvojenhoitotuotteeseen.

Vesi + öljy = täydellinen kosteutus. Iho tarvitsee sekä vesimäistä että rasvaista kosteutta. Nimitykset voivat vaihdella, mutta jos olet epävarma, katso, että seerumi-tuotteen incin alussa on aqua eli vesi.  :)

✨ Kokeilisitko sinäkin viimein tätä komboa? :) Suosittelen lämpimästi: tästä vinkistä olen saanut enemmän innostunutta palautetta kuin mistään muusta yleisluontoisesta ihonhoitovinkistäni. 🤗 (Omia kokemuksiaan saa mieluusti jakaa kommenteissa!)

PIHISTÄ

👛 MOSSA VITAMIN COCKTAIL -ÖLJY & MOSSA JUICY JELLY -SEERUMI

Hinta: öljy 15,90€ / 30 ml + seerumi 22,50€ / 100 ml = 38,40€ / 130 ml

Ihanalta, marjaiselta Mossalta löydämme kaikkein edullisimman vaihtoehdon. Juicy Jelly ei varsinaisesti ole seerumi vaan geelimäinen kasvojen kosteuttaja, siitä kertoo myös pakkauskoko, mutta sekä kuluttajien että kaupan alan keskuudessa tuotteen kutsumanimeksi on vakiintunut seerumi. Moni myös käyttää Juicy Jellyä seerumin tavoin.

Vitamin Cocktail Facial Oil kuuluu Suomen suosituimpiin kasvoöljyihin ja on niitä tuotteita, joiden myötä kasvoöljyt alkoivat lyödä Suomessa läpi mainstream-markkinoilla. Suosio on helppo ymmärtää: Mossan Vitamin Cocktail on edullinen, kosmeettisesti erittäin miellyttävä, herkullisen tuoksuinen ja helposti saatavilla. Vitamin Cocktail on mitä mainioin ensituote lähteä tutustumaan kasvoöljyihin, koska sen silkkinen ja kuivaöljymäinen ihotuntuma tarjoaa matalan kynnyksen öljykokemuksen myös niille kuluttajille, joita öljyn levitys hipiälle kauhistuttaa. (Itsekin kuuluin heihin pitkään.)

Mossan Vitamin Cocktail koostuu yhdistelmästä esteriöljyjä, kokonaisia kasviöljyjä kuten vadelmansiemen-, avokado-, helokki- ja luumunsiemenöljyä sekä vitamiinirikkaita kasviuutteita kuten ruusunmarjaa ja tyrniä. Öljy tuo iholle runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja. Vitamin Cocktailissa on trooppisen hedelmäinen tuoksu.

Juicy Jelly puolestaan on marjojen antioksidanteilla terästetty hyaluronihappokosteuttaja. Se sisältää kosteuttavaa glyserolia, betaiinia ja hyaluronihappoa sekä vadelma- ja puolukkauutteita.

Miksi nämä tuotteet ovat niin edullisia? Voiko halpa olla laadukasta? Kysymys, jota aina tarkastelen innolla. 🙂 Halpa ei aina ole hyvää, mutta esimerkkipoiminnossani on.

Mossan kohdalla edullista hintaa selittävät myyntivolyymit, brändi, edulliset pakkausmateriaalit sekä mm. kasvoöljyssä käytetyt, silkkisestä ihotuntumasta vastaavat esteriöljyt. Esterit ovat edullisempia kuin kokonaiset, kasveista puristetut öljyt. On hyvä muistaa, että hinta on myös olennainen osa brändäystä. Tämä vaikuttaa erityisesti arvokkaampien brändien päässä ja tarkoittaa sitä, että ylelliseksi brändätyn tuotteen ostaessaan kuluttaja maksaa myös siitä eksklusiivisuudesta, että tuote ei ole kaikkien budjettien ulottuvissa. Mossa brändinä haluaa olla kaikkien saatavilla. Hinta heijastaa ennen kaikkea sitä. 👍

👛 LAVERA RE-ENERGIZING SLEEPING OIL ELIXIR & LAVERA HYDRO SENSATION -SEERUMI

Hinta: Öljy 21,90€ / 30 ml + seerumi 18,20€ / 30 ml = 40,10€ / 60 ml

Toinen pihistä-osaston tuoteduo tulee Laveralta, joka Mossan tavoin on brändäykseltään edullinen, kaikkien saataville suunnattu luonnonkosmetiikkasarja.

Iholla satiinisen ja ohuen tuntuisen Re-Energizing Sleeping Oil -öljyn pohjan muodostaa esteriöljyillä kevennetty luomuauringonkukansiemenöljy, jonka lisäksi öljyseoksessa on merikaaliöljyä, luomumanteliöljyä, luomuviinirypäleensiemenöljyä, luomuarganöljyä, luomuoliiviöljyä ja luomu- aloe veraa. Vaikutukset ovat antioksidanttisia, kosteuttavia, suojabarriääriä vahistavia ja pehmentäviä. Laveran kasvoöljy sopii kaiken ikäisille.

Mossaan verrattuna Laveran kasvoöljy on kokonaisuutena kenties hieman hienostuneempi ja sen tuoksu voi puhutella varttuneempia kuluttajia. Mausteisessa tuoksussa on aistittavissa appelsiinia kera tumman suklaan. (Virallisessa tuoksukuvauksessa, jollaiset Laveralla on ilahduttavasti kaikille tuotteilleen, puhutaan appelsiinista, ruususta, seetristä, tonka-pavusta ja vaniljasta ☺️).

Hydro Sensation -seerumi on monelle tuttu kosteuttava seerumi. Monipuolisesti hoitava raikas koostumus sisältää mm. aloe veraa, skvalaania, hyaluronihappoa, luomukurkku-uutetta, luomuviinirypäleuutetta, luomulevää sekä ksylitolia. Jos tekee vertauksen Mossaan, Laveran seerumi sisältää huomattavasti runsaamman kattauksen erilaisia kosteuttavia ja antioksidanttisia aineita.  Mossa edustaa tässä yhteydessä ainesosaminimalismia, Lavera maksimalismia.

HAJUSTEETON VAIHTOEHTO:

👛 HAUT-SÉGALA MANTELIÖLJY & TAIKA SENSITIVE-SEERUMI

Hinta: Öljy 14,90€ / 50 ml + seerumi 11,90€ / 30 ml = 26,80€ / 80 ml

Kolmas pihistä-kategorian nostoni on myös hajusteeton ja herkälle iholle soveltuva vaihtoehto. Kuvassa Haut-Ségalan manteliöljyä edustaa vaniljauutetta sisältävä versio, mutta teksti viittaa hajusteettomaan versioon. En omista hajusteetonta yksilöä, joten vanilja-versio (manteliöljy tämäkin) saa toimia sen sijaisena kuvassa. :)

Haut-Ségalalla on muutenkin oivallinen tarjonta kasvoöljyjä hajusteettomien ja pelkistettyjen öljyjen ystäville. Esittelin tämän piiloon jääneen ranskalaisen brändihelmen huhtikuussa. Haut-Ségalan öljyt ovat oivallinen vinkki myös niille kuluttajille, jotka eivät pidä pipeteistä: kaikki sarjan öljyt on pakattu pumppu-pakkauksiin. Myös koko on tavanomaista kasvoöljyä suurempi.

Manteliöljy on herkän ihon klassikkoöljy, jota käytetään hellävaraisuutensa vuoksi paljon myös vauvoille ja lapsille kehitetyissä ihonhoitotuotteissa. Haut-Ségalan manteliöljy on kylmäpuristettua ja korkealaatuista. Ja todella edullista!

Kotimaisen Taika-luonnonkosmetiikkasarjan Sensitive-seerumi edustaa harvinaista tuotetyyppiä, sillä hajusteettomia seerumeita on luonnonkosmetiikassa tarjolla todella vähän. Taikan seerumi onkin oikea lottovoitto niin hintansa, ainesosiensa kuin lähituotantonsa puolesta. Keramideja, kauraöljyä, ksylitolia ja rypsiöljyä sisältävä koostumus on herkän ja kuivan ihon unelma. Kun siihen yhdistää vielä manteliöljyn, saa fantastisen hoitococktailin, joka ravitsee ja syväkosteuttaa kuivaa ja herkästi ärtyvää ihoa.

PANOSTA

💎 ABSOLUTION ADDICTION-KASVOÖLJY & PATYKA ADVANCED PLUMPING -SEERUMI

Hinta: öljy 75,90€ / 30 ml + seerumi 84,90€ / 30 ml = 160,80€ / 60 ml

Absolutionin ja Patyka tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan luksusta ja tarjoavat iholle kokonaisvaltaista hoitoa huippuraaka-aineilla.

Absolutionin kulttimaineessa oleva Addiction-öljy on arvokas, mutta niin on sen sisältökin. Addiction koostuu 100% kokonaisista kasviöljyistä kuten ruusunmarjasta, iltahelokista, arganista ja seesamista sekä laajasta kattauksesta eteerisiä öljyjä. Moni ei tiedä, että aidot eteeriset öljyt ovat kallis raaka-aine ja niiden käyttö (puhtaina) nostaa aina tuotteen hintaa. Mitä useampaa eteeristä öljyä tuote sisältää, sitä enemmän se näkyy hinnassa.

Tyypillisesti luonnonkosmetiikan ihonhoitotuote voi sisältää eteerisiä öljyjä pieninä pitoisuuksina osana kasviöljyjä, näin on esimerkiksi Mossan edullisessa kasvoöljyssä. Tällöin eteerisen öljyn vaikutus on lähinnä miedosti hajustava, ei hoidollinen. Absolutionin öljyyn puolestaan on lisätty eristettyjä eteerisiä öljyjä lisäämään tuotteen terapeuttisia vaikutuksia. Ero on olennainen. Addiction sisältää mm. ylang-ylangin, porkkanan, salvian, kistuksen, amyriksen, palmarosan ja australialaisen santelipuun eteerisiä öljyjä. Eteeristen öljyjen moninaisista terapeuttisista vaikutuksista ihoon voisi kirjoittaa laajan esseen. Addiction sopii kaikille ihotyypeille ja on niin sanottu ”tekee-kaiken” hoitotuote kosteuttaen, uudistaen, vahvistaen ja suojaten ihoa. (En kuitenkaan suosittelisi sitä herkälle iholle.)

Patykan kosteuttava, silottava ja ihoa täyteläistävä Advanced Plumping -seerumi sisältää 2% hyaluronihappoa (kolmessa eri molekyylikoossa), peptidejä, ruskeaa merilevää ja plankton-uutetta. Verrattuna pihistä-kategorian seerumeihin, Patykan seerumi on anti-age-vaikutteisempi ja veden sijaan sen pohjan muodostaa luomuruusuvesi. Luomusertifioutu koostumus sisältää 99,7% luonnollisia ainesosia ja 62,3% luomu-laatuisia. Edullisemmat seerumit eivät ole luomu-laatua.

💎 TRUE ORGANIC OF SWEDEN FACE IT -KASVOÖLJY & MÁDARA HYDRA FIRM HYALURON JELLY -SEERUMI

Hinta: öljy 47,50€ / 30 ml + seerumi 37,90€ / 75 ml = 85,49€ / 105 ml

Viimeisenä laadukas kaksikko, joka on hinnaltaan pihistä-kategorian tärppejä kalliimpi, mutta luksusmerkkejä selvästi huokeampi.

True Organicin ja Mádaran tuotteissa yhdistyvät tavallaan pihistä- & panosta -tuotetyyppien parhaat ominaisuudet. Tämä kaksikko voi myös sopia tuoksuherkille, sillä kumpikin tuote on erittäin mietotuoksuinen (minun nenääni oikeastaan tuoksuttomia).

Hieman tuntemattomammaksi jääneen True Organic Of Sweden -sarjan erinomainen Face It -kasvoöljy sisältää Absolutionin luksusöljyn tavoin vain kokonaisia, kylmäpuristettuja luomukasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Koostumus on Addictioniin verrattuna pelkistetympi mutta yhtä lailla laadukas, eikä koostumuksessa ole käytetty ns. edullistavampia ratkaisuja kuten estereitä. (Joskus estereillä toki on funktiokin, kun tavoitellaan kuivaöljymäisen tuntuisia tai silikonien liukkautta imitoivia koostumuksia.)

Face It -kasvoöljy sisältää chiansiemenöljyä, saflorinsiemenöljyä, ruusunmarjaöljyä, auringonkukansiemenöljyä sekä bergamotin ja geraniumin eteerisiä öljyjä. Vaikutus on kosteuttava, uudistava, juonteita silottava ja antioksidanttinen. Face It -öljy sopii täyteläisyydestään huolimatta myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, kiitos rasvoittuvaa ihoa tasapainottavan rasvahappokoostumuksensa. True Organicin tuotteiden saatavuus Suomessa on aika rajallinen, ja Face It -öljyä saa varmimmin Jolien verkkokaupasta.

Mielenkiintoista: vaikka Face It -kasvoöljy sisältää eteerisiä öljyjä, se on kutakuinkin tuoksuton.

Mádaran supersuosittu Hyaluron-jelly oli klassikko jo syntyessään, ja tätä seerumia suosittelen ilomielin kaikille. Minimalistinen, unisex-tyyppinen ja erittäin tehokkaasti kosteuttava koostumus sisältää koivunmahlaa, glyserolia, hyaluronihappoa ja sodium pca:ta.

Mádaran jelly on mielestäni aivan erityisen toimiva pari öljy/seerumi-sekoituksiin. Jos olette testailleet öljy-seerumi-sekoituksia, saatatte olla kanssani samaa mieltä. Tuotteen pehmeän hyytelömäinen koostumus tekee sen annostelusta ja kämmensekoittelusta öljyn kanssa helpompaa kuin juoksevien nesteiden. Lisäksi superkosteuttava ja neutraali koostumus tekee Mádaran jellystä täydellisen parin mille tahansa öljylle, oli öljy sitten simppelisti ravitseva ja suojaava tai tehokkaasti uudistava ja aktivoiva.

Kuulutko sinä seerumin ja öljyn miksaajiin? :)

Kommenteissa saa mielellään jakaa omia suosikkejaan öljy & seerumi -yhdistelmistä!

85 comments on “Pihistä & panosta: viisi loistavaa seerumi- & öljy-yhdistelmää”

  1. Varsinaista suosikkikomboa ei vielä ole, kun tykkään testata uusia yhdistelmiä.

    Mutta mökille mennessä on vakiintunut Mossan tai Madaran jelly (nyt mukana Madaran Rose ja ehdottomasti paras!) ja joku öljy. Näissä oloissa toimii jotenkin erityisen hyvin.
    Itse siis mökkeilen vanhanaikaisesti ilman juoksevaa vettä jne. Aiemmin en hoitanut ihoa mökillä sen erityisemmin, mutta nykyään se on ihana pieni luksus.

    Vastaa

    0
    1. Mádaran Rose on kyllä hyvä! Hmm, oikeastaan olisin yhtä hyvin voinut ottaa sen tähän juttuun Hydra Firm -jellyn tilalle..! Toisaalta Hydra Firm on vielä laajemman kohdeyleisön tuote, sillä tylsää kyllä vaaleanpunainen väri tekee Rose Jellystä varmaankin epäkiinnostavan vaihtoehdon joillekin miehille. No, ehkä naisillekin, ken tietää. 🤷‍♀️

      Vastaa

      0
  2. Kysyisin tuosta Madaran hyaluronihappo-jellystä: jos sen sekoittaa öljyyn, rullaako meikin alla? Mulla oli joskus tätä, ja rullasi meikin alla. Ei silloin tullut kokeiltua öljyyn sekoitettuna. Tämä olis vaan ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan mulle sopiva tuote, niin mieluusti ostaisin jos ei öljyn kanssa rullaa 👍

    Vastaa

    0
    1. Olen kokeillut Mossan öljyä, ja muistaakseni Ordinaryn Marine hyaluronics-seerumia sekoitettuna. Toimii, mutta itse tykkään silti enemmän voiteesta, varsinkin päivisin. Tuo Laveran öljyn pullo on kyllä niin hieno, että tekisi mieli ostaa ihan sen takia 😄. Luin muuten tuon "kistuksen"ensin kristuksen 😂

      Vastaa

      0
    2. Kysyisin tuosta Madaran hyaluronihappo-jellystä: jos sen sekoittaa öljyyn, rullaako meikin alla?

      Rullaus-ilmiö syntyy tyypillisesti silloin, kun iholle on levitetty kalvonmuodostajia tai kumimaisia geeliyttäjiä sisältävä tuote, kuten geelimäinen seerumi, ja iholle kuivunut kalvo reagoi päälle levitettävän tuotteen kanssa. Hyvin usein juuri meikki mutta myös öljymäinen tuote voi aikaansaada efektin.

      Efekti ei siis liity kahden tuotteen yhteen sekoittamiseen vaan siihen, että iholle jo kuivunut kalvo reagoi uuden, päälle levitettävän tuotteen kanssa ja lähtee "murustumaan", oli tuote mikä hyvänsä.

      Mutta, kun geelimäisen (kumi-ainesosia) sisältävän tuotteen sekoittaa öljyyn ennen kuin ne levittää kasvoille, rullaamisefektin mahdollisuus pienenee merkittävästi, sillä öljy miedontaa geelimäisen tuotteen iholle muodostamaa kalvoa.

      En tietenkään pysty varmaksi sanonaan, ettei jelly + öljy -kombo rullaisi sinun ihollasi meikin alla, mutta omalla ihollani rullausilmiötä esiintyy lähinnä vain silloin, jos olen levittänyt geelimäisen tuotteen iholle yksinään, ja sitten levitän öljyn. (Ei toki kaikkien yhdistelmien kanssa.) Ylipäänsä ihonhoitotuotteet rullautuvat ihollani vain harvoin.

      Vastaa

      0
    3. Vielä kysyisin, mistä incissä tunnistaa nämä kalvonmuodostajat/kumimaiset ainesosat?

      Vastaa

      0
    4. Kalvonmuodostajia on aivan valtava määrä erilaisia ja niistä on mahdoton antaa tunnistuslistaa (muuten kuin että hyvin monet tunnetuimmista silikoneista, kuten dimethicone, ovat sellaisia). Mutta kumit tunnista helposti sanasta 'gum', yksi yleisimpiä on ksantaanikumi eli xanthan gum :) Samaa kumia löytää geeliyttämässä myös elintarvikkeita. :) Toinen yleinen on sclerotium gum, sitä on käytetty Mádaran jellyissä.

      Vastaa

      0
  3. Vinkkasit minulle Madaran rose-jellystä yhdistettynä kasvoöljyyn ja koukkuun jäin! Ensinnäkin tuo Madaran tuote on ihan huippu, kosteuttaa mutta ei jätä ihoa nahkeaksi, kuten monet muut vastaavanlaiset geelimäiset seerumit tai tuotteet. Kesällä olen välillä laittanut pelkästään tätä kasvoveden jälkeen. Vielä kylmillä ilmoilla sekoittelin Bybin öljyjä seerumiin, nyt kaikista on vain jämät jäljellä :).

    Vastaa

    0
  4. Sama käyttökombo usein käytössä, sinulta vinkin aikanaan saaneena. Öljy pelkiltään kun tuntuu ikävältä levittää iholle :) Madaran hyaluronjelly on todella hyvä, ja öljynä on sitten ollut sen kanssa Madaran Radiant-öljy, seuraavana öljynä testiin lähtee Djusie. Olen aina rakastanut kasvovesiä ja seerumeitä (vesikosteutusta), hyvä kun löytyi kiva tapa lisätä hoitavuutta/ravitsevuutta tällä seerumi+öljykombolla. Kiitos siis vinkistä! 😊

    Vastaa

    0
  5. Tämä vinkki on mullistanut oman ihonhoitoni! Vuosia yritin tulla sinuiksi öljyjen kanssa ja kokeilin vaikka mitä merkkejä. Inhosin sitä öljyklähmää kasvoilla, kun mikään öljy ei imeytynyt vaan jäi pyörimään ihon pinnalle. Taisin kyllä käyttää vielä kasvovoidetta seerumin ja öljyn välissä.

    Sitten luin vinkkisi tästä kombosta ja se oli rakkautta ensi kokeilusta. En ole tämän jälkeen käyttänyt kasvovoidetta ollenkaan pl. sy-voide. Levitän kyllä tätä mössöä antaumuksella ihan sy-ihollekin. Oon alusta lähtien käyttänyt oikeastaan pelkästään Madaran Hydra firmiä ja öljynä Evolven Miracle Facial oilia. Täydellinen kombo! Ihoni ei ole koskaan ollut näin pehmeä ja meikki levittyy tosi hyvin.

    Muutaman kerran olen kokeillut nestemäistä seerumia öljyn kanssa, mutta siitä tulee liian lirumaista ja puolet ehtinyt valua kämmenestä lavuaariin ennen kuin ehtii kasvoille. Tuosta Madaran Hydra firmistä tulee hyvä koostumus öljyn kanssa ja oon saanut viimeinkin kaikki kaappeihin pyörimään jääneet öljyt käyttöön.

    On pitänyt kokeilla myös tuota Mossan seerumia edullisemman hinnan vuoksi, mutta ehkä mä tämän postauksen luettani pitäydyn Madarassa.

    Kiitos Sanni vielä vinkistä ❤️

    Vastaa

    0
    1. Ihan mahtavaa kuulla..! ❤️ Mullakin voi mennä nykyään viikkoja etten käytä ollenkaan kasvovoidetta. Öljy + seerumi vain tekee niin hyvän tuntuisen pinnan ihoon ja tuntuu kosteuttavammalta kuin voide.

      Vastaa

      0
  6. Olen miksaillut jo pitkään, en muista mistä sen keksin tai joku kai sen vinkkasi. Nykyään vaan öljyjen käyttö on jäänyt kun tykkään seerumeista enempi :) Kiva postaus ja hyviä vinkkejä <3

    Vastaa

    0
  7. Tämä oli minulle aivan uusi vinkki. Kuulun niihin, joilla öljy ei vaan sitten millään imeydy, vaikka useampaa öljyä olen kokeillut, laittanut kasvovedestä kostealle iholle, painellut ja hieronut, mutta ei imeydy, paitsi tyynynliinaan. Minulla on otsa, nenä ja leuka todella rasvoittuvia kohtia ja hormonifinnejäkin on leuan alueella päivittäin. Minkä seerumin ja öljyn sinä valitsisit tämmöisessä tapauksessa? Ikää minulla on 51v, eli ihan aikuiselle iholle pitäisi olla. Ihana kun teet näitä joka hintaluokan juttuja, useamman tuotteen olen vaihtanut edullisempaan juuri vinkkiesi avulla ja ovat olleet todella hyviä.

    Vastaa

    0
    1. useampaa öljyä olen kokeillut, laittanut kasvovedestä kostealle iholle, painellut ja hieronut, mutta ei imeydy, paitsi tyynynliinaan.

      Voi eihh..! 🙈 Mutta ymmärrän niin, mitä tarkoitat...

      Rasvoittuvallekin iholle on ihan fantastisia öljyjä, ja sinun ihollesi valitsisin Flow Cosmeticsin Detox Oilin ja seerumiksi esimerkiksi Evolven Rainforest Rescuen. Myös Evolven Hyaluronic 200 -seerumi toimisi hyvin, se on Rainforestia kosteuttavampi ja anti-age-vaikutteinen, eikä millään tavoin lisää ihon rasvoittumista ja epäpuhtauksia. Rainforest-seerumi taas tukee Detox Oilin tasapainottavia vaikutuksia ja auttaa lievittämään liiallista talintuotantoa ja epäpuhtauksia.

      Ihana kun teet näitä joka hintaluokan juttuja, useamman tuotteen olen vaihtanut edullisempaan juuri vinkkiesi avulla ja ovat olleet todella hyviä.

      Kiitos Anne! 🤗 Ihana kuulla että vinkit ovat toimineet :)

      Vastaa

      0
    2. Kiitos, Evolve on tuttu merkki, Flow cosmetics ei, mutta laitanpa tilaukseen. En malta odottaa sekoitus-kokeiluja🤗

      Vastaa

      0
    1. Palaan kommentteihin huomenna :) Tästä tuotteesta huikkaan nyt nopeasti että tämä on kuivaöljy, eikä sisällä vesimäistä seerumia vaikka nimessä sana 'seerumi' onkin. Vähän sekaannuttavasti seerumi-sanaa käytetään usein myös öljyistä, vaikka perinteisesti kuluttajat mieltävät seerumin aina vesipohjaisena hoitotuotteena. Mutta jatkan tästä lisää huomenna :)

      Vastaa

      0
    2. Noniin, jatkan aiheesta :)

      saako kysyä mielipidettäsi tämän tuotteen koostumuksesta ja ensivaikutelmasta?

      Kyseessä on vedetön kuivaöljy, eli itse en nimittäisi tätä seerumiksi. (Mulle seerumi tarkoittaa aina vesipitoista tuotetta.) Joissain öljyseerumin nimellä myytävissä tuotteissa tosin on siinä mielessä seerumimainen idea, että öljypohjan tarkoitus on toimia ennen kaikkea aktiiviaineiden kuljettimena, eikä öljy itsessään riitä ravitsemaan ihoa, toisin kuin kasvoöljyn nimellä myytävissä öljyissä. Nämä ovat aina tapauskohtaisia ja nimitykset lopulta aika sekava viidakko, kun seerumin nimellä myytävä tuote voi joskus olla myös voidetta..! :D

      Joka tapauksessa, Dermosilin Anti-Redness Oil-seerumin inci kertoo mulle, että tämä on varmaankin aika kuivan ja silkkisen tuntuinen öljy joka imeytyy nopeasti. Minusta tuotteessa ei ole mitenkään mainittavan paljon punoitusta vähentäviä tai rauhoittavina tunnettuja ainesosia, vain kauraöljy ja bisabolol jotka eivät ole korkealla incissä. Kuvailisin tuotetta incin perusteella kevyeksi ja silkkiseksi kuivaöljyksi joka pehmentää ihoa ja jolla saattaa olla miedosti rauhoittava vaikutus. Skvalaani ja valkohilppaöljy ovat hyviä, kevyitä öljyjä vahvistamaan ihon suojabarriääriä kaikilla ihotyypeillä, mutta kärjen kolme ekaa ainesosaa eivät tuo iholle muuta hyötyä kuin pehmeän tunteen. (Ovat vailla mitään varsinaisia ravinteita iholle kuten vitamiineja ja rasvahappoja.)

      Vastaa

      0
    3. Kiitos analyysistä! Kuulosti hyvältä tuotteelta tuotekuvauksen perusteella, mutta nyt epäilen että ei riittäne omalle iholle. Totta tosiaan sitä on kuluttajana vähän pihalla, seerumit olen aina mieltänyt vesipohjaisiksi tuotteiksi eikä sitä osaa edes miettiä etteikö näin olisi, kun tuotteesta puhutaan seerumina.

      Nappaan tästä sinun postauksesta inspiraatiota oman sopivan seerumi+öljy -combon löytämiseen, kiitos hyvästä postauksesta!:)

      Vastaa

      0
  8. Erittäin hyödyllinen postaus, kiitos! Mossan Juicy Jelly onkin jo käytössä yhdessä randomien nestemäisempien seerumien kanssa, mutta täytyy kyllä kokeilla nyt hommata tuo Mossan öljy sen kaveriksi.

    Jos sinua joskus inspiroi kommentoida tai testata Essencen ja/tai Catricen ihonhoitotuotteita, niin kiinnostaisi kyllä näkemyksesi niistä :)

    Vastaa

    0
    1. Jos sinua joskus inspiroi kommentoida tai testata Essencen ja/tai Catricen ihonhoitotuotteita, niin kiinnostaisi kyllä näkemyksesi niistä :)

      Moikka! Näitä superhalpoja ihonhoitotuotteita on aina mielenkiintoista testailla joten laitetaan korvan taakse :)

      Vastaa

      0
  9. Hankin kesällä Medik8:n Bakuchiol Peptides -seerumin, jota käytän iltaisin (ja johon olen nyt ihastunut). Sen päälle laitan Novexpertin Hyaluronihapposeerumin ja Djusien kasvoöljyn sekoituksen.

    Päivisin en ole vielä oppinut käyttämään öljy-seerumi -sekoitusta.

    Vastaa

    0
  10. Siis en käsitä miten mulla on menny ohi tämä vinkki! Vaikka olen ollut sinun lukijasi alkuajoista asti! Vasta kk sitte päätin kääntää ihonhoitoni päälaelleen ja käytän nyt puhdistukseen Evolven Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmia ja lisäksi Mossan Jelly seerumia ja kasvoöljyä. Aikaisemmin iho on tullut pestyä perinteisesti jollain Lumenen puhdistustuotteilla ja päälle vain kasvorasvaa.
    Olenkin ihmetelly, kun tuo Mossa kasvoöljy jää ihon pinnalle, mutta kyllä se on aina yön aikana imeytynyt. Tätä sekoitusvinkkiä pitääkin heti tänä iltana kokeilla :)

    Vastaa

    0
    1. 🙏🏻

      Miten meni kokeilu? Imeytyikö nyt paremmin heti levittäessä? :)

      Vastaa

      0
  11. Ei mun pienessä mielessä olisi joskus ennen tullut mieleenkään kokeilla yhdistää seerumia/geeliä ja öljyä, mutta onneksi luen sun blogia ja löysin tän loistavan vinkin! <3 Mun lempparikombo on tällä hetkellä Novexpertin The Repulp Gel ja Pure=Beautyn Glow Booster Oil, jonka hennon vaniljainen tuoksu on niin huumaavan ihana :)

    Vastaa

    0
    1. Ei mun pienessä mielessä olisi joskus ennen tullut mieleenkään kokeilla yhdistää seerumia/geeliä ja öljyä, mutta onneksi luen sun blogia ja löysin tän loistavan vinkin! <3

      🙏🏻

      Tuo Pure Beautyn öljy on kyllä ihanan tuoksuinen..! 😍

      Vastaa

      0
  12. Olen myös ihastunut seerumi+öljy -komboon! Kosteusvoiteissa on aina vaikeuksia löytää sopivaa koostumusta ja jotenkin ne eivät edes imeydy kunnolla vaan jäävät pyörimään iholle. Tätä systeemiä taas voi säätää tilanteen mukaan. Minunkin suosikkini on Madaran rose jelly, myös Flown hyaluroniseerumi on toiminut hyvin. Öljyjä tykkäisin kokeilla erilaisia mutta kun yksi pullo kestää ikuisuuden ja mietityttää niiden säilyvyys. Nyt on käytössä Pure Beautyn öljy, myös Laponien öljystä pidän.

    Vastaa

    0
    1. Jep, öljyllä ja seerumilla voi portaattomasti määrittää millaisen koostumuksen haluaa ja taatusti imeytyy :) Voiteen tehtävä onkin loppupeleissä kosteuttaa enemmän okklusiivisesti, eli jättämällä ihon pintaan "kalvo", öljy ja seerumi taas imeytyy ihoon . 👌. (Tietysti joskus on paikallaan käyttää kaikkia kolmea tuotetta. Erityisesti oikein kuivalla iholla.)

      Vastaa

      0
  13. Mulla ollut nyt käytössä Sapienicin seerumi+öljy (kasvovesi kerrostuksen päälle), en tosin ole sekoittanut niitä,joten täytyy kokeilla sekin. Jatkossa toiveissa löytää edullisempi öljy+seerumi -yhdistelmä. Ihoni on herkkä, joten tämä aiheuttaa hieman haasteita. Kiva ollut kuitenkin huomata, että ilman kasvovoidettakin pärjää, ja jopa paremmin.

    Vastaa

    0
    1. Kokeile Laponien tuotteita :) Ovat hajusteettomia ja herkälle iholle, heillä on ihan fantastinen kasvoöljy ja kolme erilaista seerumia, yksi (Calming Treatment) herkälle iholle :)

      Vastaa

      0
  14. Miksi minä en ole tätä(kään) käyttötapaa ymmärtänyt itse :D
    Toisinaan sekoitan öljyn voiteeseen, tai sitten levitän sen viimeisimmäksi.
    Toki nyt kesän aikana en ole juuri öljyjä käyttänyt kun kuiva ihoni on tullut toimeen vähemmälläkin tuotemäärällä, mutta nyt otan ehdottomasti tämän vinkin käyttööni.
    Kiitos taas :)

    Vastaa

    0
    1. Kesällä menee mullakin vähemmän öljyä (ennen en käyttänyt kesäisin lainkaan), mutta tänä kesänä huomasin, että iho kaipaa jotain ravitsevampaa seerumin lisäksi. Se on tämä joka vuosi kuivuva iho....

      Vastaa

      0
  15. Ihan paras öljy-seerumikombo tällaiselle herkkäihoiselle on Laponien öljy yhdistettynä saman valmistajan rauhoittavaan tai kirkastavaan seerumiin. Välillä käytän myös Paulaschoicen calm-seerumia ruusunmarjaöljyn kanssa. Toisinaan iho kaipaa kyllä vielä voiteen päälle, toisinaan riittää pelkkä öljy&xseerumi. Kiva lukea, mitä yhdistelmiä muut käyttää.

    Vastaa

    0
  16. Mulla on kombona Mossan Jelly ja Bybin bakuchiol boosteri. Onkin ollut mielessä kysyä, miten tuo Bybi eroaa tuosta Mossan öljystä? Mossa kun olis halvempi, niin siksi oon tätä pohtinut, että jos vaihtais.

    Vastaa

    0
    1. Bybin Bakuchiol Booster sisältää ainoastaan skvalaania ja bakuchiolia. Se ei siis sisällä lainkaan kasviöljyjä. Skvalaani eristetään oliivista ja se on öljymäinen aine (lipidi), mutta "teknisesti" se ei ole öljy. Se on kyllä iholle todella hyvä ainesosa ja erittäin hyvin siedetty, mutta Mossan öljy on paljon monipuolisempi, siinä on tosi monta eri öljyä sekä marjauutteita joten antioksidanttien kirjo on moninainen, sitä voi kutsua "broad spectrum" -antioksidanttiöljyksi :) Bybin boosterissa skvalaani lähinnä kosteuttaa ja pehmentää sekä toimii bakuchiolin kuljettimena ihoon. Bybi on anti-age-vaikutteisempi.

      Vastaa

      0
  17. Itsellenikin erittäin mieluisa kombo. Tällä hetkellä käytän iltaisin Whamisan kaktus seerumi+ Flown rosehip oil- yhdistelmää. Iho tykkää.

    Vastaa

    0
  18. Voiko esim. Bybin tai Evolven boostereita käyttää kasvoöljyn sijaan? Vai tulevatko ne vielä seerumin + öljyn lisäksi?
    Sain lahjaksi Patykan huile absoluen, mutta se on todella rasvasta ja kun pumppu ruiskii öljyä puoli teelusikallista kerralla, niin eipä ole tullut käytettyä.

    Vastaa

    0
    1. Voiko esim. Bybin tai Evolven boostereita käyttää kasvoöljyn sijaan?

      Voi :) Ne ovat ns. kuivaöljyjä. Oikein kuivalla iholla ne eivät välttämättä riitä vaan levittäisin itse päälle vielä "kunnon" öljyn, mutta nämä ovat ihokohtaisia juttuja :) Normaalilla iholla kombon Bybi tai Evolve Booster + vesipohjainen seerumi pitäisi riittää :)

      Patykan Huile Absolue on tosiaan aika täyteläinen. Sekoitus seerumiin vähentäisi rasvaisuuden tuntua. :) Pumppu varmaan annostelee tuotetta kasvojen kannalta "liikaa", kun tuote on tarkoitettu koko vartalolle ja hiuksiinkin.

      Vastaa

      0
  19. Ihanaa, taas tätä öljy/seerumi-kotikemistikokeilua :)
    Kiitos valmiista ehdotuksista, Taikan hajustamaton seerumi menee ilman muuta harkintaan.
    (miten muuten aurinkosuoja käyttäytyy tuollaisen kombon jälkeen, levittyykö imeytyykö kunnolla? Itse käytän seerumisekoituksia vasta iltaisin, en halua lisää tahmaa aurinkovoiteen alle)

    Vielä mielenkiintoisempia cocktaileja varmaan saa, kun mixaa yhteen pihistä- ja panosta-kategorioiden edustajia :) Tulosten hajut vain voivat olla aika .. mielenkiintoisia, voin kuvitella ..

    Kiinnostaa myös, voiko jokin noista eri ainesosista reagoida keskenään ei-toivotulla tavalla iholle levitettynä? Vaikkei kyseessä olekaan ns. aktiiveja, kuten happoja ja C-vitamiinia..

    Vastaa

    0
    1. Mulla on muuten ruusunmarjaöljyä (jokin iHerbin brändi), ja se on huippua sekoitettuna kosteuttavaan seerumiin tai geeliin..

      Vastaa

      0
    2. (miten muuten aurinkosuoja käyttäytyy tuollaisen kombon jälkeen, levittyykö imeytyykö kunnolla?

      Mä laitan aurinkovoiteen vasta tunteja muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen, niin öljyt on ehtineet täysin imeytyä :) Laitan hoitotuotteet naamaan heti herättyä (yleensä klo 7-8) mutta aurinkovoiteen vasta just ennen ulos menoa, ja ylipäänsä vasta kun UV-indeksi alkaa kohota eli noin 10-11 aikaan. Jos menen ulos heti aamusta vaikka yhdeksältä, en laita vielä aurinkovoidetta. Paitsi veneellä. :D

      Vielä mielenkiintoisempia cocktaileja varmaan saa, kun mixaa yhteen pihistä- ja panosta-kategorioiden edustajia :)

      Joo, kaikkia näitä voi miksata :) En ole toistaiseksi vielä törmännyt ei-yhteensopiviin öljyihin ja seerumeihin.

      Kiinnostaa myös, voiko jokin noista eri ainesosista reagoida keskenään ei-toivotulla tavalla iholle levitettynä?

      Vastaan, että en usko. Aniharva kuluttajatuote voi aiheuttaa mitään vaaraa asiakkaan iholla. (Jos aiheuttaa, tuotekehityksessä on tapahtunut paha moka.) Tuotekehityksessä lähtökohta on se, että asiakkaat voivat yhdistellä tuotteita keskenään vaikka millä tavalla, jolloin koostumuksista on tehtävä sellaisia, että niitä voi kerrostella vaaratta. Ammattilaistuotteet ja vahvat hapot ovat asia erikseen.

      Vastaa

      0
    3. Joo, en tarkoittanut mitään varsinaista räjähdystä iholla, :)) vaan esim, toinen toisensa 'canceloivia' tai epäedullisesti yhteensopivia ainesosia.. joita kyllä löytyy monelta sarjalta (esim. retinol ja C-vit vaatii tarkkuutta, samoin AHA ja BHA.. Ainakin The INKEY LIST listaa käyttämänsä eri aktiiviaineet ja niiden keskinäisen yhteensopivuuden / maksimaalisen hyödyn.. )

      Vastaa

      0
    4. Nämä on näitä superduperhifistelyjä :) Optimoinnin optimointia, josta muinoin kirjoitin postauksenkin, juuri happojen näkökulmasta. AHA ja BHA toimivat optimaalisesti hieman eri pH-arvoilla, mutta silti markkinoilla (ja ihan "tolkun" valmistajilla) on valikoimissaan runsaasti AHAn ja BHAn yhdistäviä tuotteita. Kyllä ne lopulta toimivat ihan hyvin samaankin pulloon pakattuina :D

      Vastaa

      0
    5. Joo, olen siitä tietoinen. (Paulallakin on joskus ollut samassa pullossa pakattuna AHA ja BHA).
      Enemmänkin rajoituksia on C-vitamiinin, retinolin ja happojen käytössä (mm. C-vit ja niasiiniamidi ei joidenkin tietojen mukaan toimi hyvin yhdessä.)

      Vastaa

      0
  20. Aiemmin vinkkaamasi Dermosilin Jojoba-öljy on hyvä tuoksuton ja kevyt öljy, jonka voi "parittaa" kaikenlaisten seerumien kanssa ja joskus lisään tätä myös voiteeseen (Olivia Kleinin hydra lotion). Tuhdimmassa ihonhoidossa fanitan ruusunmarjaöljyä, nyt käytössä Haut Segalan "myskiruusuöljy", johon en myöskään olisi ilman suositusta tullut tarttuneeksi :D

    Vastaa

    0
    1. nyt käytössä Haut Segalan ”myskiruusuöljy”, johon en myöskään olisi ilman suositusta tullut tarttuneeksi :D

      🙏🏻🙏🏻

      Ja totta - jojobaöljy on superhyvä öljy peruskosteutukseen!

      Vastaa

      0
  21. Tykkään aivan älyttömästi Lumenen sarjasta Tyyni.
    Ostin Daily Seerumin, jota laitan yhdessä suosittelemasi Tokmannilta ostamani cosnaturen seerumin kanssa.
    Lumene tuoksuu, kuin koivulle.
    30 ml ja pipettikorkki. Veikkaan naamassa tuoksuu koivu vielä joulunakin

    Vastaa

    0
    1. Lumene tuoksuu, kuin koivulle.
      30 ml ja pipettikorkki. Veikkaan naamassa tuoksuu koivu vielä joulunakin

      😄

      Vastaa

      0
  22. Odottelen muuten vieläkin sitä videota, jossa annetaan tarkat tekniset ohjeet sekoitukseen ja levittämiseen ;)

    Vastaa

    0
    1. Heheh... 😅 Jonkun kun saisi kuvaamaan tämän session kylppäriin mutta sellaista luksusta ei mulla ole.... :D Tämä on muuten jokseenkin huvittava detalji: monilla bloggaajilla on aina ollut joku siippa/kaveri/assistentti kuvaamassa juttuja sisältöjä varten, mutta mulla ei koskaan, vaikka asuin pitkään avoliitossakin. Ex-äijää ei olisi vähempää voinut kiinnostaa kuvata jotain jota olisin tarvinnut blogiin, ja jos joskus yritimme, kuvat olivat jokseenkin epäonnistuneita. Nykyistä kiinnostaa vielä vähemmän, ja ne harvat kuvat jotka olen saanut hänet ottamaan, ovat vaatineet pitkällistä maanittelua ja pyytelyä. Henkilöä, jolla on 0% kiinnostusta valokuvaamiseen, on turha pyytää auttamaan edes yksinkertaisimmassa kuva-asetelmassa, videoista puhumattakaan, se on kyllä käynyt selväksi! :D

      Vastaa

      0
    2. Voi harmi.. selfie-tyylillä kuvaaminen ei oikein taida tässä onistua.. :/ Aina ei samanmielistä avustustiimiä löydy.

      Yksi vaihtoehto ehkä olisi kamerateline johonkin kylppärin nurkkaan (vaikka pesukoneen tasaiselle kannelle), ja sen avulla voisi operaation saada purkkiin.. tärkeintähän tuossa on lähikuva kämmenistä, joille pumpataan / kaadetaan mönjät ja äkkiä hierotaan yhteen ..

      Vastaa

      0
  23. Absolutionin kohdalla mainitsikin, että ei sovi herkälle iholle. Miten muut toimivat herkällä, ilääntyvällä couperosaa-iholla? Suositteletko jotain erityisesti? Onko joku, joka ei myöskään sovi?

    Vastaa

    0
    1. Moikka Merja! Haut-Ségala & Taika -yhdistelmä on näistä kaikkein paras herkälle couperosa-iholle. Jos haluat yhdistelmään vielä anti-age-tehoja, suosittelen Haut-Ségalan muita öljyjä, kuten kaktusviikunaa tai ruusunmarjaa (nekin hajusteettomia yhden öljyn öljyjä) ja niihin yhdistäisin Mádaran Rose Jellyn, joka sopii Hydra Firm Jellyä paremmin herkälle iholle. :)

      Muiden tässä suosittelemieni tuotteiden ihanteellista soveltuvuutta herkälle iholle en pysty "lupaamaan", koska kaikki muut poislukien Taika, Haut-Ségala ja Mádaran jelly sisältävät eteerisiä öljyjä, hajusteita tai muuten vain sen verran kirjavan joukon aktiiviaineita, ettei ole mahdollista poissulkea ärsytysreaktioita oikein herkällä iholla. (Mossan Juicy Jelly saattaisi kyllä myös sopia herkälle iholle, mutta pitäytyisin mieluummin Mádaran Rose Jellyssä). Nyrkkisääntö on lopulta se, että mitä enemmän ainesosia = sitä huonompi vaihtoehto herkälle iholle.

      Vastaa

      0
  24. Tämän vinkin oon ottanut sulta käyttöön ja oli parasta mitä oon iholleni tehnyt!
    Mulla on just toi Mossan kombo käytössä. Ja on muuten marraskuusta asti kestänyt toi Jelly-purkki! Öljyä taitaa olla menossa kolmas pullo, kun käytän sitä välillä myös muualle kuin kasvoille.

    Vastaa

    0
    1. Tämän vinkin oon ottanut sulta käyttöön ja oli parasta mitä oon iholleni tehnyt!

      Ihan mahtava kuulla! 🙏🏻

      Ja on muuten marraskuusta asti kestänyt toi Jelly-purkki!

      Wow..! 😮 On se kyllä riittoisaa..!

      Vastaa

      0
  25. Ihoni suurin ongelma tuntuu olevan snobismi:
    Estelle & Thild BioDefense Nutrient Youth Oil ja Algotherm Algohydra Nutri RE*Source Serum
    Yhteensä 3 tippaa, tarpeen mukaan vaihdellen, riittää kasvoille ja kaulalle.

    Vastaa

    0
  26. Kiitos loistavista yhdistelmistä! Etenkin nuo hajusteettomat kiinnostelevat. :)

    Vastaa

    0
  27. Ostin tuon Taika + Ségala (hajustamattomana) -setin. Missä suhteessa laitat näitä kämmenelle, molempia saman verran?

    Vastaa

    0
    1. Suhde kannattaa aina valita oman ihon tarpeen mukaan. Kuivemmalla iholla enemmän öljyä suhteessa seerumiin, ei-niin-kuivalla iholla toisin päin. Mä laitan aina seerumia ja öljyä suhteessa 2:1 eli kaksi osaa seerumia ja yksi osa öljyä. Ja ihan pienet määrät yhteensä.

      Vastaa

      0
    2. Olen keikautellut sekoitussuhdetta molempiin suuntiin: paljon enemmän öljyä tai sitten enemmän seerumia. Täytyy sanoa, että en koe tuota Taikan seerumia lainkaan kosteuttavaksi. Vaikka olisin laittanut öljyä illalla paljon kasvoille, en ole myöskään vielä kertaakaan herännyt siten, että kasvot olisi olleet ihanan kosteutetut aamulla - edelleen on päinvastoin ollut kuivia irtoläikkiä kasvoilla.

      Vastaa

      0
    3. Olethan laittanut alle runsaasti kosteuttavaa kasvovettä?

      Onpa kyllä haastava tuo sinun iho, kaiken perusteella mitä olet kertonut. 🤔 Olen varmaan aiemminkin suositellut sinulle Novexpertin Omega-öljyä mutta en muista oletko testannut sitä ja mitä ihosi siitä tykkäsi.

      Vastaa

      0
    4. Kyllä, käytän kasvovettä (Lacto Linen) runsaasti.

      Novexpertin Omega testattu, mutta en pitänyt siitä suuremmin, ainakin yhtenä syynä muistuu mieleeni epämiellyttävä tuoksu. Kehotit tuolloin kokeilemaan myös Mádaran erityisräätälöidyistä öljyistä jotakin omega-pitoista, mutta se on kokeilematta.

      Nytkin on ollut ongelmana ihon jauhoisuus alueella ohimot, kulmakarvojen alapuolinen iho ja kulmakarvojen väli. Kun levitän aurinkosuojaa kasvoille, tuota jauhoa/hilsettä on sitten korvien edessä olevilla hiuskaistaleilla (näkyy hyvin tummemmassa tukassa).

      Vastaa

      0
    5. On kyllä hankalan kuuloinen tilanne, nyt alkaa loppua mun ehdotukset miten tilannetta voisi lievittää. :/ Omegaöljyt, ihon kuorinta ja rauhoittavat/kosteuttavat kasvovedet on mun "aseet" tällaiseen. Kyseessähän voi myös olla jokin ihosairauteen liittyvä reaktio, esim. atopiaan. Silloin kyseeseen saattaa tulla lääkevoide. Jos ihon tilanne jatkuu tuollaisena pitkään, ehkä kääntyisin seuraavaksi ihotautilääkärin puoleen..?

      Vastaa

      0
    6. Yritän saada tuon kuorinnan käsiini, sillä nyt on entistä isompi alue kasvoilla hilseilevän kuiva. Voisin (ja tätä teenkin) hyvin pinseteillä irrotella laikkuja kasvoilta.

      Vastaa

      0
    7. Onko tuota kuorintaa olemassa kahdella eri pakkauksella (uudemmalla ja vanhemmalla)? Molemmat sisältävät vaaleanpunaista sävyä. Onkohan sisältö kuitenkin sama molemmissa?

      Vastaa

      0
    8. Moikka! Sisältö on sama, Novexpert on uudistanut pakkauksensa tänä vuonna.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat