23.04.2022

Laveran Sleeping-uutuudet: tervetuloa kasvoöljy sekä ihana silmänympärysvoide

Nyt pääsevät viimein esittelyyn Laveran Sleeping-linjan uutuudet kasvoille :) Laveralle pukkaa tällä hetkellä niin paljon uutta koko ajan, että esittelyt laahaavat vähän jäljessä.

(Jokaista uutuutta ei ole tarkoitus esitellä, mutta mielenkiintoisimmat toki! Onhan Lavera mun ammatillinen pääsarja niin mielelläni aina näistä kirjoittelen :))

Laveran supersuosittu Re-Energizing Sleeping Cream on talven aikana saanut rinnalleen kaksi sarjaa täydentävää uutuutta: silmänympärysvoiteen ja kasvoöljyn. Itse asiassa Sleeping-linja laajentui talvella myös vartalotuotteisiin (nimellä Good Night), sarjaan kuuluvat myös käsivoide sekä limited edition -pakkauksessa myytävä vartalovoide.

Tuotteet olen saanut töistä.

En itse ole ihan tämän Sleeping-nimen ystävä, jos totta puhutaan, sillä nimi lokeroi tuotteet yöhoitotuotteiksi, ja sellaisina niitä ei suinkaan tarvitse nähdä. Ei ole mitään syytä, miksi sarjan tuotteita ei voisi käyttää myös päiväsaikaan.

Palautellaanpa ensin mieleen alkuperäinen Re-Energizing Sleeping Cream.

Tämä violettiin purkkiin pakattu erittäin kosteuttava voide on Laveran myydyin voide Euroopassa ja taitaapa se kuulua Suomessakin sarjan suosituimpiin. Se on myös oma suosikkivoiteeni Laveralta, ja kuuluu niihin harvoihin voidemaisiin hoitotuotteisiin, joita yhä tykkään käyttää. (Muuten hoidan ihoani öljyillä, kasvovesillä ja seerumeilla.)

Jos Sleeping Creamin haluaa tiivistää muutamaan avainsanaan, niitä ovat kosteuttava, kosmeettisesti miellyttävä, antioksidanttinen, ravitseva ja kokonaisvaltaisesti hoitava. Voide hidastaa ikääntymisen merkkejä mutta ei ole varsinaisesti ihoa uudistava ja sopii myös nuoremmallekin aikuiselle iholle, se ei ole ns. liian aktivoiva nuoremmallekaan iholle.

Tärkeimpiä vaikuttavia aineita ovat luomusheavoi, luomu-aloe vera, luomu-viinirypäleensiemenöljy, hyaluronihappo, E-vitamiini, lesitiini sekä biosakkaridit.

Mikä tekee Sleeping-voiteesta niin valtavan suositun on sen poikkeuksellisen onnistunut koostumus: voide on suhteellisen ohutta ja kevyen tuntuista, mutta jättää iholle todella hoidetun, ravitun ja syväkosteutetun tunteen. Myös tuoksu on saanut kiitosta. Sleeping-voiteessa yhdistyvät kevyemmän voiteen helppo levittyvyys ja ravitsevamman voiteen ihotuntu. Kun kuulen ihmisten puhuvan tästä voiteesta, kommenteissa nousevat aina esiin "yllättävän kevyt ihotuntuma", "hoitavuus" ja "kosteuttavuus". Positiivista on myös hinta: voide maksaa alle 20€.

Re-Energizing Sleeping Cream on ollut vähän hassu yksinäinen kulkija Laveran valikoimassa. Mukavaa, että se vuosien jälkeen sai ympärilleen oman sarjan. :)

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tässä tuli nyt viimein se täyteläinen silmänympärysvoidekoostumus, jota olen Laveralle odottanut..! Viime vuonna ilmestynyt My Age -sarjan silmänympärysvoide lupaili jo ravitsevampaa suuntaa, ja Sleeping Eye Cream tuo valikoimaan viimein rehellisesti täyteläisen vaihtoehdon. Tämä on meille, jotka haluamme silmänympärysvoiteen tuntuvan todella pehmentävältä ja sellaiselta, ettei se heti katoa ihoon :)

Mikään jähmeän paksu ja kiiltävän rasvainen tämä ei ole, vaan jättää ihon himmeäksi ja levittyy hyvin notkeasti. Koostumus on emulsiomainen. Hoitaviin aineisiin lukeutuvat luomulaatuiset sheavoi, kaakaovoi, kookosöljy ja manteliöljy sekä glyseroli, skvalaani ja biosakkaridit. Silmänympärysvoiteen erityisaktiiviaine on antioksidanttinen ja punoitusta laskeva atlas-seetriuute.

Tästä on tullut talven aikana mun suosikkisilmänympärysvoide yökäyttöön. Ihanan pehmeä koostumus on juuri sellainen, jota haluan käyttää iltaisin. Silmänympärysihollani on sekä pintakuivuuden, aurinkoaltistuksen että kronologisten ihomuutosten aikaansaamia juonteita ja ryppyjä, ja tarvitsen silmänympärysiholle kaikkein "järeimmät" hoitotuotteet. Ikääntymiseen liittyviä ryppyjä hoidan retinoliseerumeilla ja kuivuuteen liittyviä ryppyjä Laveran Sleeping Eye Creamin kaltaisilla ravitsevilla ja pehmentävillä voiteilla. Jos haluan oikein maksimoida hoidon, sujautan väliin vielä hyaluronihapposeerumin..!

Hintaa Re-Energizing Sleeping -silmänympärysvoiteella on 19,90€.

Laveran silmänympärysvoidevalikoima näyttää tällä hetkellä tältä, kevyimmästä ravitsevimpaan:

* Illuminating Eye Cream - valoaheijastavia pigmenttejä sisältävä erittäin kevyt ja kaunistava silmänympärysvoide.
* Firming Eye Cream - raikkaan koostumuksen omaava kiinteyttävä, kosteuttava ja antioksidanttinen silmänympärysvoide, voiteessa viilentävä metalliapplikaattori. Sopii iholle, jolla juonteet alkavat näkyä.
* Basis Sensitiv Q10 Eye Cream - yleis-anti-age-silmänympärysvoide joka kosteuttaa, silottaa juonteita ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Sopii aikuiselle iholle, noin 30+.
* My Age Eye Cream - ravitseva ja pigmenttimuutoksia kirkastava voide kuivalle iholle sekä iholle, jolla on pigmenttiläiskiä.
* Sleeping Eye Cream - ravitseva, kosteuttava ja antioksidanttinen silmänympärysvoide. Sopii erityisen hyvin kuivalle iholle sekä lievittämään kuivuudesta johtuvia juonteita.

KASVOÖLJY

Laveralta on pitkään puuttunut kasvoöljy, ja nyt sellainen on taas valikoimassa. Edellinen kasvoöljy oli Cranberry & Argan -sarjassa, ja tästä on jo vuosia. Oli korkea aika saada öljy taas messiin :)

Sleeping Oil Elixir on niin sanottu kuivaöljy. Pohjan muodostaa esteriöljyillä kevennetty luomuauringonkukansiemenöljy (auringonkukkaöljy ei yksinään olisi "kuivan" tuntuinen) lisänään luomumanteliöljyä, luomuviinirypäleensiemenöljyä, luomuarganöljyä, luomuoliiviöljyä, luomu- aloe veraa sekä oliivin saippuoitumattomia yhdisteitä. Saippuoitumattomat yhdisteet ovat kasviöljyjen todellinen hoitavien aineiden sydän (avasin tätä erikoisen kuuloista ainesosaryhmää täällä). Oliiviöljyn saippuoitumaton osuus sisältää mm. runsaasti fenoleja, fytosteroleja sekä karotenoideja.

Sleeping Oil Elixir on ihoa kokonaisvaltaisesti ravitseva hoitoöljy joka tuo ihoon runsaasti tärkeitä rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Se sopii erityisen hyvin hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tai yleisesti aikuiselle iholle silloin, kun mieltymyksenä ovat ohuet kuivaöljyt. Sleeping Oil Elixir imeytyy nopeasti ja jättää satiinisen tuntuisen, pehmeän ihon. Tuoksussa on aistittavissa samoja herkullisia tumman suklaan, appelsiinin ja mausteiden nuotteja kuin Sleeping-vartalotuotteissa. Toki tuoksu on kasvoöljyssä hyvin mieto - no, ainakin minun nenääni mieto. :) Oikein miellyttävä.

Kasvoöljyn hinta on jälleenmyyjästä riippuen noin 22€.

Onko Karkkipäivän lukijoiden joukossa Sleeping-voiteen faneja? ☺️ Entä onko joku jo ehtinyt tutustumaan Sleeping-sarjan uutuuksiin?

.

P.S. Seuraava Lavera-uutuuslanseeraus, tai itse asiassa jo olemassaolevan sarjan päivitys (Firming), tuo mukanaan bakuchiolin Laveran ainesosakartalle..! 🥳

22 comments on “Laveran Sleeping-uutuudet: tervetuloa kasvoöljy sekä ihana silmänympärysvoide”

 1. Sain erään ostoksen yhteydessä täysikokoisen Laveran Sleeping Creamin kaupan päälle. Tuon purkissa olevan. En ollut vuosiin edes kokeillut Laveran tuotteita, mutta korkkasin tuon avoimin mielin. Voide itsessään oli oikein miellyttävän tuntuista, mutta se tuoksu.. En osaa selittää, miksi koin sen niin ikävänä. Siinä on jotain tosi vanhanaikaisia luonnonkosmetiikkamaisia piirteitä. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että kävin pesemässä voiteen vartin päästä pois. Tuoksu oli niin ikävä. Harmittaa, että tuli avattua, kun olisin voinut antaa sen lahjaksi jollekin. En usko, että monenkaan mielestä tuo tuoksu on niin ikävä. Se ei ole siis paha, kitkerä tai ns. viallinen, vaan siinä on vain jotain nuotteja, jotka eivät sovi minulle. Mutta sen vartin ajan kun voide oli kasvoilla, se tuntui mukavalta.

  Vastaa

  0
  1. No voi harmi. Tämä voide kun on vielä saanut poikkeuksellisen hyvää palautetta yleisesti.... Mutta niin eri lailla voi tuoksut kokea.

   Vastaa

   0
 2. Oi, tuo öljy ja etenkin silmänympärysvoide kiinnotavat. Sarjan käsivoide on jo käytössä (yöhön viittaava nimi on minunkin mielestäni varsin tyhmä), mutta on liian epähoitavaa.

  Sitten pari kommenttia ruoka-asioista. Olen yrittänyt syödä kukkakaalia ja parsakaalta, mutta aina niitä keittäessäni tai uunissa paistaessani koko asunto haisee pahalta. Käykö sinulla näin? Syötkö muuten myös viiliä?

  Olen nyt korkannut Bybin Mega Mistin. Tuote on todella kosteuttava, jos sitä vertaa esim. Lacto Linen peruskasvoveteen, mutta itse suihkeen annostelija on aivan surkea. Kallisarvoisesta tuotteesta riittäisi paljon useampaan käyttökertaan ja tuote levittyisi yhdellä suihkautuksella koko kasvoille, jos suihkeannostelija olisi kunnollinen. Nyt mistiä tulee naamalle kunnon läjäys yhteen kohtaan.

  Mossan öljynkin olen ottanut käyttöön. Tuotteen tuoksu on todella ihana. Tällä öljyllä saa kasvoille upean glown!

  Vastaa

  0
  1. Olen yrittänyt syödä kukkakaalia ja parsakaalta, mutta aina niitä keittäessäni tai uunissa paistaessani koko asunto haisee pahalta. Käykö sinulla näin?

   Olen varmaan niin tottunut parsa- ja kukkakaalin hajuun, että en huomaa sitä. 😊 Tiedän, että etenkin keitetty kukkakaali tuoksuu (haisee) monen nenään ihan karmealta.

   Syötkö muuten myös viiliä?

   En. Jogurtin koostumus on enemmän mun makuun. Lapsena kyllä ruusunmarjaviili oli mun suurimpia suosikkiruokia..!

   Kallisarvoisesta tuotteesta riittäisi paljon useampaan käyttökertaan ja tuote levittyisi yhdellä suihkautuksella koko kasvoille, jos suihkeannostelija olisi kunnollinen. Nyt mistiä tulee naamalle kunnon läjäys yhteen kohtaan.

   Suosittelen suihkuttamaan Mega Mistiä kämmeneen ja taputtelemaan sen siitä iholle. Siinä toki menee se suihkeen idea vähän hukkaan, mutta jos/kun annostelija on tuollainen pärskijä, kannattaa suosiolla levittää kämmenten kautta.

   Mossan öljynkin olen ottanut käyttöön. Tuotteen tuoksu on todella ihana. Tällä öljyllä saa kasvoille upean glown!

   🙂👍

   Vastaa

   0
  2. Kyllä, kukkakaalista ja parsakaalista tulee aina mädäntyneen kananmunan haju, myös silloin, kun niitä säilyttää jääkaapissa valmistamisen jälkeen. :/

   Itse tykkään viilistä enemmän kuin jogurtista. Syötkö/Valmistatko muuten koskaan vhh-kookospalloja?

   Vastaa

   0
  3. myös silloin, kun niitä säilyttää jääkaapissa valmistamisen jälkeen. :/

   Jep, no tähän voin minäkin yhtyä :). (Tosin haju ei mun nenään ihan haise mädäntyneeltä kananmunalta, mutta ei se mikään miellyttävä tuoksu ole. Kannattaa säilyttää rasiassa, jossa on tiiviisti kiinnittyvä kansi joka pitää hajut rasian sisällä).

   Syötkö/Valmistatko muuten koskaan vhh-kookospalloja?

   En enää. Alkuvuosina tuli valmistettua näitä jouluisin, mutta nyt mulle riittää joulun makeaksi herkuksi ystäväni valmistama ja aina joululahjaksi antama vhh-maustekakku :)

   Mun makeat vhh-leipomukset on tosiaan kuihtuneet kokonaan pois, kun makean mielitekoja ei ole. Tai silloin harvoin kun on, niin mulle riittää pala omenaa tai päärynää juuston kanssa, tai sitten pala tummaa suklaata. :)

   Vastaa

   0
 3. Sleeping cream on ikisuosikki. Välillä ostan jonkun muun kokeeksi ja kokeilujen jälkeen palaan taas takaisin. Koostumus on sellainen, etten ole missään muussa yövoiteessa törmännyt samaan. Useat jättävät iholle inhottavan paksun, kiristävän kuoren, riippumatta siitä kuinka paljon kosteutta on syötetty ihoon ennen sitä.

  Vastaa

  0
  1. Joo, tässä on todellakin hyvin erilainen koostumus ollakseen yövoide. Siksi en sitä itse oikein yövoiteena "markkinoikaan" :D Sopii erityisesti kuivalle iholle myös päivävoiteeksi.

   Vastaa

   0
 4. Olen jo vuosikausia etsinyt "rasvaista" simänympärysvoidetta, mielellään kohtuullisesta hintaryhmästä. Voisikohan tämä Sleeping Eye Cream olla se!

  Mulla on iästäni huolimatta yhä sekaiho, mutta silmänympärysihoni on ritisevän kuiva! Moni voide häipyy ihoon ja jo hetken päästä silmänympäryksiä suorastaan kiristää eikä lisäkerros auta. Päivisin laitan yläluomelle meikinalusfixerin ja alas (en meikkaa silmänalusta kuin tosi kevyesti) samaista paksua voidetta. Toistaiseksi olen käyttänyt Yves Rocherin Riche Creme-sarjan silmänympärysvoidetta ja kokenut sen parhaaksi kokeilemistani. Tässä saattaisi nyt olla hyvä seuraaja!

  Silmäni vuotavat pienessäkin tuulessa ja ovat tavallaan herkät. Tuoksuja en sille alueelle halua. Tämä pitää tsekata, kiitos vinkistä!!

  Vastaa

  0
  1. Moikka NK!

   Kuvauksesi perusteella epäilen, ettei Laveran Sleeping-silmänympärysvoide ole ehkä optimaalinen tuote sinulle. Se on täyteläinen ja pehmentävä, mutta ei yhtään rasvainen eikä kovin paksukaan. Ritisevän kuivalle iholle suosittelisin jotain rehellisesti rasvaista voidetta. Saako suositella ei-luonnonkosmetiikan brändejä..? Kiehl'sin Avocado Creamy Eye Treatment on mun mielestä yksi parhaita superkosteuttavia "rasvaisia" silmänympärysvoiteita:

   https://www.stockmann.com/kiehl-s-avocado-creamy-eye-treatment--silmanymparysvoide-28-ml/1172245255.html

   Byrdien sivulla tätä kuvataan osuvasti: "Kiehl's Creamy Eye Treatment is ridiculously thick and insanely hydrating". Ei tämä paksuudeltaan jähmeää ole, mutta todellakin kunnon rasvaista ja todella kosteuttavaa. Toisaalta, onkohan tämä 48€ hinnallaan "kohtuuhintainen"...? Riippuu kuluttajasta.
   Tuo Avocado-silmänympärysvoide kyllä todellakin vie pois kaiken kiristävyyden.

   Luonnonkosmetiikan puolella on yllättävän vähän kunnon täyteläisiä ja rasvaisia silmänympärysvoiteita. Oma ultimaattinen suosikkini, Cattierin Eye & Lip Contour Cream, on paksuin luonkos-sy-voide jonka tunnen (jos vedettömiä balmi-sy-voiteita ei lasketa), mutta se jäi pois Suomen valikoimasta. :/

   Vedettömiä balmi-sy-voiteita puolestaan löytyy Dr. Hauschkalta ja Kjaer Weisiltä. Ne ovat tehokkaita kosteuden säilyttäjiä ja pehmentäjiä, mutta parhaaseen tulokseen alle pitää kuitenkin laittaa vesipitoinen hoitotuote koska nuohan eivät tuo ihoon kosteutta.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos! Pitää tutustua noihin! Käytin sanaa "rasvainen" vähän paremman puutteessa. Tarkoitin kai täyteläistä. Rasvainen tuo silmänympäryksistä puhuttaessa mieleen turvotuksen ja joskus olen siihenkin törmännyt (vaikken ole ollenkaan silmien turvottelu-tyyppiä).

   Etsintä jatkuu ja kokeilut myös! Toistaiseksi Yvesin kaupan voide on luottokamaa, mutta haluaisin sille korvaajan. Luonnonkosmetiikka on plussaa, mutta muukin käy hyvin! Kiitos! :)

   Vastaa

   0
  3. Suositteluun ehdottomasti myös Dermosilin Overnight Eye mask - soveltuu käyttöön muulloinkin kuin yöaikaan!

   Vastaa

   0
  4. Toivottavasti ei haittaa, että minäkin kommentoin tähän, mutta kannattaa testata Widmerin sy-voidetta, tämä on monen kuivaihoisen suosikki :) Ja testerikoko löytyy Widmerin matkapakkauksesta, jonka hinta on esim. Yliopiston Apteekissa muistaakseni alle 8 euroa.

   Vastaa

   0
  5. Widmerin klassikko on kyllä sekin hyvä! 🙂👍 Vielä paksumpi kuin Kiehl’sin Avocado. Nimi on Eye Contour Cream jos HK kiinnostut tsekkaamaan tämän 🙂 Se on saatavilla hajusteettomana ja hajusteilla.

   Vastaa

   0
  6. Louis Widmerin sy-voide on ravitseva ja rasvainen, oikein hyvä, erottuu muista. Haluaisin löytää luonnonkosmetiikan vastineen, mutta ei ole löytynyt.

   Vastaa

   0
 5. Kysymys muuten siitä Madaran Karviaismarja-putsarista.. soveltuuko se aurinkosuojan ja meikin poistoon yksin, vai toimiiko paremmin kaksoispuhdistuksen osana?

  Vastaa

  0
  1. Tarkoitat Mossan Valkoherukka-putsaria..? Mádaralla ei ole marja-putsareita ja Mossalla on Juicy Clean Valkoherukka-putsari. :) Se on vesipohjainen vaahtoputsari (pohjautuen tensideihin) eli ei poista mineraaliaurinkosuojaa - ainakaan yhtä perusteellisesti, kuin öljyputsari. Mä uskon henk.koht., että tapauskohtaisesti vaahtoputsarikin riittää poistamaan mineraaliaurinkovoiteen, riippuen henkilön ihon ominaisuuksista ja mineraalivoiteen vahvuudesta (kuinka paksulti sitä on iholle laitettu ja kuinka korkea on suojakerroin). Itsekin olen käyttänyt monesti pelkkää vaahtoputsaria jos minulla on vain ohut kerros vaikkapa suojakertoimellista päivävoidetta. Mutta yksinkertainen vastaus on, että vaahtoputsareita kannattaa käyttää yksinään vain kevyempään meikkiin tai meikkaamattoman ja aurinkovoiteettoman ihon puhdistukseen, ja kaksoispuhdistusta tai pelkkää öljypuhdistusta vahvempaan meikkiin ja aurinkovoiteen poistoon.

   Nyt mun vastaus lähtee ihan rönsyilemään, mutta olen niin ihastunut Djusien öljyputsarin jättämään ihotuntumaan, että käytän sitä yksinään ilman vaahtoa. :D Iho jää niin älyttömän hyvän, pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi jo Djusien jäljiltä. En koe tarvetta enää jatkaa vaahdolla.

   Vastaa

   0
  2. Se juurikin, miksi ihmeessä puhuin Madarasta... tässä ei pysy enää brändien perässä :))
   Tyydyn käyttämään sitä siis vain aamuisin, ilman meikkiä tai ilman aurinkosuojaa.

   Herukka tai karviainen, samaa sukua molemmat .. ;)
   https://en.wikipedia.org/wiki/Ribes

   Vastaa

   0
  3. Se juurikin, miksi ihmeessä puhuin Madarasta

   Varmaan koska Mossa on Mádaran valmistama..? :) Mulle ne on aina sisarsarjat, vaikka hyvin erilaisia ovatkin.

   Karviainen ainakin maistuu paljon paremmalta kuin valkoherukka.... 🤣

   Vastaa

   0
 6. Laveran sleeping cream on mun luottotuote. Samoin kävi Hydro Sensation kasvovedelle ja seerumille :D Katselin liilan sarjan öljyseerumia ja sy-voidetta muistaakseni ecco-verdeltä joitain aikoja sitten. Mut en uskaltanut ostaa sokkona testiin.

  Vastaa

  0
  1. Laveran sleeping cream on mun luottotuote. Samoin kävi Hydro Sensation kasvovedelle ja seerumille :D

   🙏🏻🙏🏻

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)