19.11.2021

Kosteutta hävikkiaprikooseista: uusi Cattier Moisturising-sarja

Kivaa uutta Cattierilta! Moisturising-tuotelinja kaiken ikäisille ihon kosteutukseen.

Disclaimer: olen töissä Cattierin maahantuojalla.

Eikö ole muuten virkistävää, kun välillä esittelen perinteisen ihonhoitorutiinin mukaisia tuotteita ihan normaalille iholle..? :D

Nykyään melkein kaikki tuote-esittelyni liittyvät anti-age-ihonhoitoon tai erityistuotteisiin, ainesosiin ja hoitorutiineihin. On suihkeita, ampulleja, happokuorintoja ja hoitonesteitä. Tänään tarjolla on kaikkien tunnistamia perusihonhoitotuotteita normaalille iholle kosteuttamaan :)

Oikeasti kivaa välillä kirjoittaa myös peruskosteutuksesta!

CATTIERIN UUDEN MOISTURISING-LINJAN SPEKSIT

⭐️ Tärkein juttu: tässä sarjassa Cattier hyödyntää ensimmäistä kertaa hävikkihedelmiä!

Moisturising-tuotteissa käytetään luomulaatuisista hävikkiaprikooseista valmistettua uutetta, joka yhdessä aloe veran kanssa korvaa tuotteiden vesipohjan. Hävikkiaprikoosit ovat ylikypsiä tai lajitteluvirheellisiä hedelmiä, joita elintarviketeollisuus ei voi käyttää, mutta kosmetiikkateollisuus voi! :)

🍑 Tuotteiden vesipohja on korvattu kosteuttavalla kasvimehulla, joka koostuu hävikkiaprikooseista ja aloe verasta

🍑 Sarjan tuotannossa säästetään 63% vettä tavanomaiseen tuotantoprosessiin verrattuna

🍑 Pääaktiiviaineet hedelmämehun ohella ovat hyaluronihappo ja kasvipohjaiset sokerit

🍑 Tuotteiden luonnollisuuspitoisuus on 99% ja luomuainesosien pitoisuus 75%-81%

🍑 Entistä ympäristöystävällisemmät sekä informatiivisemmat pakkaukset: muovipakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja niissä on käytetty kierrätysmuovia, samoin ulkopakkaukset ovat kierrätetystä kartongista. Pakkauksiin on painettu kätevä koostumusta avaava kuva, josta näkee yhdellä silmäyksellä millaisista hoitavista aineista ja millä suhteilla tuote koostuu. Ihan mahtava lisä mun mielestä! 👏

🍑 Kenelle? Kaikenikäisille, normaalille ja kosteusköyhälle iholle.

PÄIVÄVOIDE 23,10€ / 50 ml

(Hintatiedot Natural Goods Companylta ja voivat vaihdella jälleenmyyjittäin)

Heti alkuun tärkeä tieto meille tuoksujen ystäville: Cattierin Moisturising-sarjan tuotteet tuoksuvat ihan Kettukarkille..! Eli hedelmämarmeladille. Just Pihlaja-marmeladille...! (Todellakin vielä parempi tuoksu-match kuin Mádaran Pihlaja-voide..! )

Tykkään tuoksusta tosi paljon! Se ei ole esanssisen makea vaan pehmeä ja sopivan hillitty. No, hillitty mun tasoon..! :) Nämähän ovat hyvin yksilöllisiä juttuja.

Moisturising-voiteen koostumus on sellainen, josta on äärimmäisen helppo tykätä; kevyt, todella helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä. Täydellinen luonnonkosmetiikan vasta-alkajan voide.

Voiteessa on sarjan korkein luomu-pitoisuus: 81%. 👍Yllä mainittujen pääaktiiviaineiden lisäksi voiteeseen tuovat hoitavuutta babassuöljy ja safloriöljy.

YÖVOIDE 32,80€ / 50 ml

Meikäläisen nassuun sarjan yövoide on passeli päivävoiteeksi; sen verran kuivunut ihoni jo on. (Päivävoide on minulle ihan liian kevyt.)

Yövoiteessa on päivävoidetta korkeampi pitoisuus babassuöljyä. Babassuöljy on muuten tällä hetkellä trendikäs ainesosa. Jo pidempään markkinoilla ollut Amazonin sademetsästä peräisin oleva babassu nousee jälleen trendikkääksi, sillä sademetsäperäiset raaka-aineet ovat nyt kovassa nousussa. Opin tämän juuri Formula Botanican tulevat trendit 2022 -webinaarissa! ☺️ (Formula Botanica on luonnonkosmetiikan verkko-oppilaitos, jossa opiskellaan luonnonkosmetiikan tuotekehitystä.)

Ihoa mukavasti pehmentävä yövoide on sarjan päivävoidetta täyteläisempi, mutta ehdottomasti kevyimmästä päästä yövoiteita, joita olen käyttänyt. Jälleen vahva suositus erittäin miellyttävälle ja hyvin imeytyvälle koostumukselle.

SEERUMI 31,90€ / 30 ml

Tässä meillä on sarjan "Kettukarkki-kuningatar", mitä tulee tuoksuun..! :) Seerumissa tuoksu on kaikkein selkein, ja Kettukarkki-nostalgia ilahduttaa minua joka kerta, kun käytän seerumia.

Koostumukseltaan seerumi on kirkasta, ohutta geeliä. Koostumus on täysin öljytön, eli tämä tuote vain kosteuttaa ihoa, ei pehmennä. Kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat aprikoosi & aloe vera -mehu, erytritoli (tuttu aine vhh-leivonnasta..! :)), Fucocert® (incissä biosaccharide gum-1, kolmesta eri kavisokerista koostuva yhdiste) sekä hyaluronihappo.

Fucocert-sokerit eivät ole Moisturising-linjan ainoita kosteuttavia sokereita, sillä myös aprikoosi sisältää runsaasti kosteutta sitovaa hedelmäsokeria. Eikö ole muuten jännä - syötynä sokerit ovat ihollemme pahaksi, mutta kosmetiikan kautta iholle laitettuna hyväksi..! Kaikki sokerit ovat humektantteja, eli sitovat kosteutta.

NAAMIO 18€ / 50 ml

Sarjan kosteuttava naamio sopii poikkeuksellisesti myös silmän- ja huultenympärysalueelle. Moisturising-naamiota voi käyttää ohuesti levitettynä myös yövoiteena. Naamio-käytössä sitä laitetaan runsas kerros ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia.

Naamion koostumus on ihanan cocooning, tykkään tästä englannin kielen sanasta jolle on vaikea löytää suomen kielen kosmetiikkasanastosta vastinetta. Cocooning: "envelop in a protective or comforting way" = kun jotain kietoutuu ympärillesi suojelevasti ja rauhoittavasti. Miten tämän nyt sitten naamion yhteydessä sanoisi, mutta koostumus on ihanasti iholle sulava ja jättää iholle pehmeän, suojaavan mutta ei yhtään tahmean rasvaisen tunteen.

Luulen, että tulen käyttämään tätä erityisesti silmänympärysnaamiona, sillä papyrusta aika ajoin muistuttavat silmänympärykseni todella kaipaavat pehmentävää tehohoitoa...! Siinä tehtävässä eivät muuten niin ihanat öljyt valitettavasti toimi - runsas öljykerros valuu silmiin ja turvottaa ihoa.

Tässäpä oiva uutuussarja, joka pitkästä aikaa puhuttelee sitä ehkä kaikkein tavallisinta kuluttajaa; kuluttajaa, jolla ei ole ihollaan sen kummempia haasteita ja joka hakee kosteuttavia tuotteita ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa. Sellaiselle asiakkaalle on Cattierin Moisturising-linja tehty! :)

Tuli mieleeni, että jos kiinnostuitte sarjasta, siihen voi halutessaan tutustua 20% alennuksella Biodellyllä. Biodellyn alekoodi Karkkipäivän lukijoille on voimassa vuoden loppuun saakka, ja sillä saa -20% alennusta kaupan koko valikoimasta :) Koodi on SANNI20 ja sitä voi käyttää normaalihintaisiin tuotteisiin.

*

P.S. Kuka huomasi, että postauksessa on rekvisiittana persimoneja - ei aprikooseja..! :D Menin kauppaan ostamaan aprikooseja tätä juttua varten, vain tajutakseni, että nyt ei ole aprikoosien tai persikoiden sesonki. Persimoni sai luvan tuurata näitä kivellisiä hedelmiä..! ☺️ Ainakin se on samaa sävymaailmaa..! Kuvausten jälkeen persimoni päätyi lounassalaattiini. :)

8 comments on “Kosteutta hävikkiaprikooseista: uusi Cattier Moisturising-sarja”

 1. Huomasin persimonit jo ekassa kuvassa :) Ja kettukarkkejakin ihmettelin, kunnes luin tarpeeksi pitkälle :D

  Vastaa

  0
 2. Haha, itsekin olin tulossa kommentoimaan ihan vaan persimoneja. Hyvä korvike aprikooseille, sopivat tosi kivasti vaaleansinisten purkkien kanssa! :)

  Vastaa

  0
 3. :D no kyllä, huomasin ja aivot meni heti solmuun! Aijjettä tämä joulunalusaika on ihanaa juuri persimonien vuoksi!

  Vastaa

  0
  1. Persimonit on kyllä nameja..! :) Laitoin tänäänkin salaattiin..! ☺️

   Vastaa

   0
  2. Mutta super makeita!! .. saan niistä lähestulkoon sokerihumalan... paras tapa nauttia niitä onkin rasvapitoisen jogurtin, tai esim feta-juuston seurassa..

   Vastaa

   0
  3. En mäkään niitä yksinään voisi (tykkäisi) syödä - aina suolaisen kanssa :) Just hyviä oikein suolaisten juustojen kanssa..! Tai kylmäsavulohisalaatin kera! 👌😋

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)