21.11.2021

Dermosilin joulu 2021

On aika avata ovet Dermosilin joulupuotiin ja tuntea hieman joulun taikapölyä ja antamisen iloa..! :)

Virittelin taustalle soimaan Michael Bublén joululevyn ja pirskautin ylleni suosikki-jouluhajuvettäni - vaikka eipä tunnelmaan pääseminen ainakaan itselläni vaadi muuta kuin pimeät illat ja vilkaisun kalenteriin ☺️ Viimeistään marraskuun puolivälin tienoilla alan jo olla ihan joulufiiliksissä, tuntuu, että joka vuosi jopa aikaisemmin ja aikaisemmin :)

Minulla lapsenomainen viehätys jouluun ei ole missään vaiheessa kadonnut, mutta pari-kolmekymppisenä se oli vähän hitaammin käynnistyvää laatua. Muistan, kuinka silloin ärsytti, kun loka-marraskuun vaihteessa kaupoissa alkoivat joululaulut soimaan ja glögit ja konvehtirasiat ilmestyivät hyllyille. Keski-iän lähestyessä joulutunteet alkoivat taas voimistua ja aikaistua, ja nykyään kuulun itse niihin, jotka mielihyvin nappaavat glögin ostoskärryyn jo lokakuussa..! :D

Joulussa parasta on aika läheisten kanssa, hyvä ruoka, koristeet (kyllä - mulle tosi tärkeitä kun muun ajan vuodesta olen tosi koruton..!) sekä antamisen ilo. Rakastan lahjojen antamista, ja vaikka muut aikuiset perheessä ovat aika ajoin ehdotelleet pakettiperinteestä luopumista, minun kohdallani ehdotukset kaikuvat kuuroille korville. En pahastu jos muut eivät anna lahjoja, minulle jo pelkkä paketoiminen ja lahjanarujen ja nimilappujen kanssa askartelu tuottaa niin suurta iloa, että en halua tästä perinteestä luopua. ❤️

Myös joululahjapostausten tekeminen on ihanaa...! Lähdetäänkin sitten katsomaan, millaisia kosmetiikkalahjoja olen tänä vuonna poiminut Dermosilin valikoimasta :)

RELAXING WOODS -SUIHKU- JA KYLPYÖLJY 7,60€ / 150 ml

Öljypitoinen, kosteuttava ja metsäisen tuoksuinen suihkuvaahto sopii talveen kuin nenä päähän. Rakastan puisia tuoksuja, ja tässä on aivan valloittava sellainen; lämmin, syvä ja aromaattinen.

Miedosti vaahtoavan ja hoitavasti pesevän suihkuvaahdon öljykomponentit ovat rapsiöljy sekä triglyseridit. Monet meistä ovat muuten hyviä päivittämään kasvojenhoitotuotteet talvella täyteläisemmiksi, mutta vartalonhoito usein unohtuu. Suihkugeelinkin voisi mainiosti aina vaihtaa talveksi öljypitoiseen. Iho kiittää.

WORK OF ART -LUOMIVÄRIPALETTI 9,90€ / 4 g

Dermosilin luomiväripaletit ovat tosi kauniita ja hyvälaatuisia, ja tälläkin kertaa valitsin lahjavinkkeihini sellaisen!

Joulun Work Of Art limited edition -paletti sisältää kaksi hohtavaa ja kaksi mattaista sävyä; kuultava kermanvaalea, runsaasti hohtava punertava violetti, mattainen lämmin keskiruskea sekä mattainen syvä tummanruskea.

Paletissa yhdistyy sekä viileitä että lämpimiä sävyjä. Itse tekisin näillä sävyillä klassisen ruskean smokey-eyen, josta jättäisin violetin pois - tai lisäisin violettia pienenä efektinä alaluomelle. Värikkäämpi versio syntyisi nostamalla violetti liikkuvalle luomelle pääsävyksi ja varjostukset tummanruskealla.

Siveltimeksi suosittelen muuta kuin paletin mukana tulevaa - sillä eivät sävyt valitettavasti pääse oikeuksiinsa.

MAKEAT HIUKSET 11,90€ / 3 x 60 ml

Lahjapakkaus sisältää kolme herkullisen tuoksuista hiusnaamiota. Kaksi näistä ovat tuttuja Dermosilin vakiovalikoimasta; 2 Minute Miracle Mask sekä kesällä lanseerattu Hydrating Treatment (oma suosikkini!). Nämä ovat silikonittomia ja sopivat Curly Girl -metodiin.

Kolmas, nimeltään Restoring Mask, on saatavilla vain tässä pakkauksessa. Tämä maski sisältää yhden haihtuvan silikoniyhdisteen (tiedoksi silikonikiinnostuneille..!), mutta naamion hoitavuuden kanssa sillä ei ole paljonkaan tekemistä; hoitavat tehot tulevat risiini- ja rapsiöljystä, hydrolysoidusta kasviproteiinista sekä kahdesta kvatista.

Pakkauksen nimi Makeat hiukset kuvaa tuotteiden tuoksua; kaikissa naamioissa on oma, makea tuoksunsa vaihdellen mangosta ja greipistä vaniljaan ja mansikkaan. Siis: makean tuoksuisen hiustenhoidon ystäville! :)

KEVEIN ASKELIN 14,90€ / 150 ml ja 200 g

Kevein Askelin on lahjapakkaus jalkojen hoitoon. Se on myös yksi suosikki-pakkauksiani..!

Pakkaus sisältää Epsom-suolaa sisältävän jalkavoiteen sekä Epsom-jalkakylpysuolan. Mineraalipitoinen Epsom-suola eli magnesiumsulfaatti virkistää ja pehmentää jalkoja. Nyt ihka ensimmäistä kertaa Epsom-suolaa kokeilleena voin todeta, että tosiaankin pehmentää...!  Mun jalat olivat selvästi pehmeämmät kylvyn jälkeen, kuin kevyesti kuoritut. Jo Epsom-suolavesi itsessään tuntui pehmeämmältä kuin pelkkä vesi. Jännä tunne, en muista, olenko ennen kokenut näin selkeää pehmeää vettä. Tämä jää saunaan vakkariksi!

Kummassakin tuotteessa on vastustamattoman ihana piparminttuinen tuoksu..! 😍 Mä oon niin minttu-tyyppi, meikän voi helposti hurmata piparmintun tuoksuisilla tuotteilla.

Manteliöljyä ja karbamidia sisältävässä jalkavoiteessa on medium-täyteläinen koostumus ja se imeytyy hyvin jättämättä ihoa tahmeaksi. Minun "koppuranahka"jaloilleni se on vähän liian kevyt, mutta voisin kuvitella, että normaali-ihoiselle tämä voide tuntuu ylelliseltä ja hemmottelevalta. Ainakin se on sitä selvästi tavalliseen perusjalkavoiteeseen verrattuna!

JOULUN TUOKSUJA -KEITTIÖSAIPPUAT 9,90€ / 2 x 250 ml

Keittiösaippuat - aina best! Mä en keittiössäni muita käytäkään kuin Dermosilin keittiösaippuoita, koska niissä on niin onnistunut koostumus ja tosi kivoja tuoksuja. Olen joskus kokeillut jotain markettibrändin keittiösaippuaa ja ei, ihan blääh kun on tottunut Dermosiliin. Ei vain ole yhtä hyviä! Dermosilin keittiösaippua vaahtoaa miedosti ja huuhtoutuu tosi nopeasti, tärkeää keittiösaippualle, jonka haluaa huuhtoutuvan iholta mahdollisimman helposti ja nopeasti ruoanlaiton tiimellyksessä.

Joulupakkauksessa on klementiinin ja kardemumman tuoksuiset saippuat. Kardemumma-keittiösaippuaa minulla on ollut jo jonain aiempana jouluna, se on ihana, mutta pirteä klementiini on näistä kahdesta nyt suosikkini! Pääsi heti käyttöön!

Viimeisenä mun THE suosikki-pakkaus, tämä taitaa vuodesta toiseen olla mun suurimpia lemppareita Dermosilin joulussa: käsivoiteet. :) (Toisaalta - nuo keittiösaippuatkin on lähes yhtä hyviä... ja tulee myös aina käytettyä loppuun, toisin kuin käsivoiteet, joita mulla on ihan liikaa... 🙈)

Ja hei, entäs nämä tämän vuoden lahjapakkaukset itsessään? Tosi kivoja designeja..!

TALVEN JUURELLA -KÄSIVOIDEPAKKAUS 8,50€ / 4 x 40 ml

Dermosilin käsivoiteissa on todella hyvä koostumus ja nämä minikoot ovat täydellisiä matkalle ja käsilaukkuun. Joulu-pakkausten käsivoiteet edustavat medium-täyteläistä koostumusta ja riittävät kosteuttamaan minunkin kuivia kätösiäni.

Tämän joulun käsivoidepakkauksen voiteet ovat Dermosilin uutta Juuri-sarjaa. Juuri on loppukesällä lanseerattu sarja, jonka tuotteissa käytetään paljon luonnollisia ja kasvipohjaisia ainesosia. Juuri-sarjan alle ovat sujahtaneet myös aiemmin Nature-nimellä tunnetut Dermosilin luonnonkosmetiikkatuotteet. (Kaikki Juuri-sarjan tuotteet eivät kuitenkaan ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.)

Juuri-käsivoiteissa on kaikissa mukana omaa nimikkojuuresuutettaan; Porkkana, Retiisi, Punajuuri ja Sokerijuurikas. Luonnollisten ainesosien pitoisuus käsivoiteissa on 94%.

Voiteiden hoitavan pohjan muodostavat mm. sheavoi, kookosglyseridit, glyseroli ja suomalainen kaurajauhe. Kaurajauhe on mielenkiintoinen aine - sillä on sekä ihoa hoitavia ominaisuuksia (kosteuttaa, rauhoittaa, vähentää kutinaa) että voiteiden imeytymistä edesauttava vaikutus. Jauhemaisena aineena se vähentää voiteen rasvaisuuden tunnetta iholla.

Kaikissa Juuri-käsivoiteissa on makea hedelmäinen tuoksu. Mun suosikki on Porkkana, sen tuoksussa on häivähdys sitrushedelmää ja se on tuoksuista tyylikkäin. Toinen suosikki on Retiisi, joka on tuoksuista hillityin. Punajuuren ja Sokerijuurikkaan tuoksuissa on makean marjaisia sävyjä.

Joko teillä on joululahjat suunniteltuna, vai onko vielä liian aikaista..? :)

Joku sanoi minulle, että moni ostaa joululahjat jo marraskuun puolella, että joulukuussa voi sitten keskittyä muuhun jouluhössötykseen - tai hössöttämättömyyteen. Itse hankin lahjat yleensä joulukuun ekoilla viikoilla, ja joulun alusviikolla on perinteinen "tonttupaja" - paketointia ja ihan liian myöhässä lähetettyjen joulukorttien kirjoitusta...! ☺️

Dermosilin joululahjapuotiin pääsee tästä. Tuotteita saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

13 comments on “Dermosilin joulu 2021”

 1. Hey! Dermosilin jouluideat ovat tänä vuonna todella houkuttelevia, ehkä parhaat näkemäni siltä firmalta. Ei mitään kovin 'erikoisia' juttuja (taitaa vielä jossain olla muinaismuistona kannu sitä lämpiävää hierontaöljyä, uhhuh...), vaan käyttökelpoisia, kauniita ja toimivia tuotteita.
  Ennätin kotiuttaa jo yhden erän, mutta taidan tehdä vielä toisen tilauksen..
  Itselleni paras löytö oli Silmänaamio & Yönaamio-Duo, olin jo odotellut silmänaamion kaltaista huipputuotetta isompaan tuubiin. Nyt pakkasten alkaessa päästään ihoa todenteolla muhittelemaan..!

  Muuten, itsekin tykkään paljon Dermon keittiösaippuoista (Salvia on suosikki), mutta hyviä vaihtoehtoja on muitakin! Marketista löytyviä ovat esim. Lemon Juice & Glycerine Appelsiini-sitruuna sekä Pirkka Mandariini (?) oranssinvärinen nestesaippua.. tosi freesin tuoksuisia molemmat, eivät jää yhtään jälkeen Dermon aromeista. :)

  Vastaa

  0
 2. Tänä vuonna oli hyvä valikoima ja erityisen nätit pakkaukset. Tilasin lahjoiksi kösivoidesettejä (ihana pakkaus!), Epsom-suolasettejä sekä Tunturin taikaa jalka- ja vartalovoidesettejä. :)

  Vastaa

  0
  1. Tunturin Taikaa -pakkaus oli minullakin yhtenä vaihtoehtona tämän postauksen poimintoihin - niin ihana pakkauskin..! Tämän vuoden pakkaukset oli minusta ehkä näteimmät koskaan..! 😍

   Vastaa

   0
  2. Osittain pakkauksen mukaan valitsinkin sen. :) Mutta myös itse tuote vaikutti kivalta ja myös tuoksukuvaus. Harmittaa etten itse pysty kokeilemaan tuoksua, kun ostin nu lahjaksi. :) Mutta toivottavasti ovat mieleiset vastaanottajille.

   Käsivoiteiden pakkaus on mielestäni nätein, mitä Dermosililla on tähän saakka ollut. :)

   Vastaa

   0
 3. Olipa houkutteleva esittely, tuli tehtyä tilaus tämän perusteella ☺️ Dermosil on mulle uudehko tuttavuus. Nimen olen toki tiennyt mutten ole käyttänyt. Liekö jotain lähestyvän keski-iän merkkejä kun en jaksa enää suhtautua ryppyotsaisesti luonnonkosmetiikka/normikosmetiikka -jaotteluun..

  Vastaa

  0
  1. Olipa houkutteleva esittely, tuli tehtyä tilaus tämän perusteella ☺️

   😍🤗

   Minulle Dermosil on Yves Rocherin ohella pitkäaikaisin kosmetiikkabrändi, jonka tuotteita olen käyttänyt :) Tutustuin Dermosiliin joskus vuoden 2004 tienoilla silloisessa työpaikassa, jossa oli Dermosilin tilausporukka. Ihastuin tuotteisiin heti, ja vaikka myöhemmin vaihdoinkin pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaan, Dermosil on kulkenut kaikki vuodet mukana. :) Edullisuuden, elämyksellisyyden ja loistavan hinta-laatu-suhteen yhdistävällä konseptillaan Dermosil puhuttelee minua yhä vahvasti - tulen "laihialaisesta" perheestä ja olen kasvanut arvostamaan edullista laatua. ❤️ On aina niin kiva esitellä Dermosilin tuotteita kun tietää, että niiden kohdalla budjetti tulee harvoin esteeksi..! 😍 Inklusiivista kosmetiikkaa..!

   Toivottavasti tykkäät tilaamistasi Dermosil-tuotteista :)

   Vastaa

   0
  2. Jalkakylpy oli todellakin ihanan pehmentävän tuntuinen. Ja jotenkin ylellinen, vaikka kyseessä on kuitenkin suht edullinen setti. Käsivoiteet myös tosi söpöjä ja pätevän oloisia. Lapsetkin tykkäävät orava-kylpyvaahdosta. Joten musta taitaa tulla vakikäyttäjä :D

   Vastaa

   0
 4. Mä olin niin itsekäs, että tilasin käsirasvat ja epsom-suolasetin ihan vaan itselleni :D Dermosilin lehden mukana tuli näyte epsom-jalkarasvasta ja tykästyin siihen. Huolella kävin lehden läpi ja rajoitin ostamiseni vaan noihin, vaikka olis tehnyt mieli ostaa myös esim. yö- ja silmänympärysnaamiosetti. Ai niin, ostin kyllä vaahtoavan käsisaippuan äitille, joka fanittaa vaahtopulloja :) Muut joululahjat ostin luonnonkosmetiikkapäiviltä.

  Vastaa

  0
  1. Mä olin niin itsekäs, että tilasin käsirasvat ja epsom-suolasetin ihan vaan itselleni :D

   😄👍

   Saahan itselleenkin ostaa lahjoja...! 😌

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)