29.10.2021

Kjaer Weis natural "no makeup" look

Tässä on nyt tullut niin paljon ainesosapitoisia ihonhoitopostauksia viime aikoina, että eiköhän läväytetä tähän väliin kevyempi tunnelmointipostaus värikosmetiikan merkeissä..! 😍

Jälleen versio lookista, jonka tyyppisissä nykyään viihdyn parhaiten; pääosassa kuulas, luonnollinen iho ja muutamalla avaintuotteella elävöitetyt silmät. Vaihtelen meikin vahvuutta vain silmämeikin ja satunnaisesti huulten kautta, ihoa en koskaan tykkää meikata vahvasti meikatun näköiseksi.

Esittelen kuvien myötä muutamia tämän syksyn uutuustuotteita Kjaer Weisiltä. Look on toteutettu Kjaer Weisin värikosmetiikalla, ja pääsipä mukaan myös yksi toisen brändin uutuustuote, joka ansaitsi mielestäni päästä esittelyyn :)

Disclaimer: olen töissä Kjaer Weisin maahantuojalla.

Meikkilook on toteutettu kokonaisuudessaan silmänrajausta lukuunottamatta voidemaisilla ja nestemäisillä tuotteilla vailla puuteria.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmalta huomaan voidemaisten meikkien tuntuvan - ja näyttävän ihollani. Olinhan jo nuorempana lukenut ja työssäni oppinut, että voidemainen koostumus saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja sopii iholle, jolla alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, mutta en pitkään aikaan kokenut voidemaisia tuotteita omaksi jutukseni. Käytin puuterimaista meikkipohjaa, poskipunaa, kuultotuotteita, luomivärejä ja usein myös kulmaväriä.

Koen yhä puuterimaiset tuotteet nopeammaksi tavaksi meikata, mutta jos haluan ihoni näyttävän niin sanotusti parhaimmalta - käytän voidemaisia tuotteita. 😙

Tämän jutun look syntyi näillä Kjaer Weisin tuotteilla:

  • Invisible Touch Liquid Foundation -meikkivoide, sävy M210 Feathery
  • Concealer-peiteaine, sävy M210 (silmien alla)
  • Cream Blush -poskipuna sävyssä Precious
  • Luomiväri sävyssä Transcend (yläluomella rajauksena, meikin ainoa puuterimainen tuote)
  • Flush & Glow Vibrant Ray -paletin kullan sävyinen highlighter (silmäluomen keskellä tuomassa valoa)
  • Im-Possible Mascara -ripsiväri (musta)
  • Brow Gel -kulmaväri sävyssä Medium Brown


Huulille päätyi Alima Puren uusi voidemainen poskipuna mansikkaisessa sävyssä Blossom. Tämäkin saatu töiden kautta.

Olen aivan rakastunut Aliman voidemaiseen poskipunakoostumukseen ja erityisesti tähän sävyyn..! Omistan ihan tuhottoman määrän poskipunia, mutta Blossom on sellainen sävy, jota minulla ei ollut entuudestaan. Ihanan raikas mansikkapinkki..! Kivaa vaihtelua persikka-koralleille, joita muuten käytän kaiken aikaa.

Tässä Aliman Blossom-poskipuna poskilla. Tyylini mukaisesti tykkään laittaa poskipunaa hyvin miedosti, jotta se vain häivähtää iholla ja näyttää kumpuavan ihosta itsestään.

Kuvissa näkyy myös Kjaer Weisin uutuusmaskara Im-Possible Mascara, josta sanailen lisää alempana.

Kjaer Weisin Precious-poskipuna edustaa sävyä, joka viihtyy kasvoillani eniten: vaalea persikka. Äärettömän kaunis ja luonnollinen sävy, ja esimerkiksi Aliman voidemaisiin poskipuniin verrattuna paljon miedompi pigmentiltään. Alimaa täytyy laittaa iholle vähän varovaisemmin, kun taas Kjaerin Precious'in kanssa ei helposti tule ylilyöntejä.

Toinen erittäin hyvä "poskipunaujon" sävy Kjaerilta on Blossoming. Se on kaikille ihonsävyille sopiva pehmeä nuderoosa ja sarjan bestsellereitä.

Syksyn puhutuimmat uutuudet Kjaer Weisiltä ovat uusi maskara ja kulmageeli.

Kulmageeliä oli erityisen mielenkiintoista testata, koska en itse ole sävytetyn kulmageelin käyttäjä. Hento- ja harvakulmakarvaisena koen haastavaksi saada siistiä tulosta pelkällä sävytetyllä kulmageelillä, koska geelillä ei voi huolitella kulmien muotoa samaan tapaan kuin kynällä.

Kjaerin kulmageeli on hyvin pigmenttinen ja koostumukseltaan lähes nestemäinen. Pigmenttiä on erittäin runsaasti, ainakin minun käyttämässäni sävyssä Medium Brown.

Kiitosta tuote saa toimivasta, sopivan neutraalista sävystään ja erittäin hyvästä pidostaan. Pigmenttiä on niin runsaasti, että jos tätä laittaa monta kerrosta, saa hyvinkin tummat kulmat.

Tässä kuvassa olen meikannut toisen kulmakarvan Kjaerin geelillä. Näette, kuinka näkyvän tuloksen sillä saa - iholle jää sävyä runsaasti näkyviin.

Ihan rehellisesti, värillisen kulmageelin käyttö ei ole vahvimpia alueitani ja minun piti harjoitella monta kertaa, mutta lopulta sain Kjaerin uutuustuotteella mielestäni oikein nätit kulmat.

Ne, joille sävytetty kulmageeli on jo tuttu juttu meikkirutiinissa ja käyttö hallussa, tulevat varmasti ihastumaan tähän geeliin! Koska pito on erinomainen ja pigmenttiä piisaa, saa yhdellä tuotteella näyttävät ja hyvin muodossa pysyvät kulmat.

Uutuusripsari Im-Possible Mascara on yhdellä sanalla fantastinen!

Se liittyi kertaheitolla suosikkiluonnonkosmetiikkamaskaroideni kerhoon. (Tässä kerhossa ovat entuudestaan Laveran, Absolutionin ja Avrilin maskarat.) Kerrottakoon, että olen aiemmin testannut Kjaerilta Volumizing-maskaraa, joka taas ei toiminut minulla lainkaan. Se onkin ainoa KW-tuote, joka ei ole minua vakuuttanut, ja siksi odotukset syksyn uutuusripsarille olivat korkeat.

Im-Possible Mascara todellakin lunasti odotukset, ja saan sillä käytännössä aivan yhtä tuuheat ripset kuin normikosmetiikan maskaralla. 👌

Im-Possible Mascara kerrostuu erinomaisesti, ei paakkuunnu eikä "hapsuta" ripsiä. Siinä on voidemainen ja ohut koostumus joka jättää ripset pehmeiksi.

Kaksipuolinen harja on toiselta puoleltaan leveämpi. Leveämmällä puolella saa hyvin harjattua massaa ripsiin, kapeammalla puolella erottelen ripset.

Aina kun esittelen maskaroita, minulta kysytään niiden kestosta. Tälläkään kertaa en osaa oikein ottaa siihen kantaa, sillä kaikki maskarat pysyvät minulla hyvin ja varisevat vain hyvin harvinaisissa tapauksissa. Kjaer Weisin Im-Possible Mascara ei varise ripsissäni.

Luonnollinen meikki, joka korostaa ja tasoittaa, mutta ei muuta minua - tästä mä tykkään...! Tässä mä viihdyn. 🧡
(Ja kuinka kaukana tämä tyyli onkaan Karkkipäivän alkuajoista...!)

.

Millainen suhde teillä on voidemaisiin meikkeihin? :)

15 comments on “Kjaer Weis natural "no makeup" look”

  1. Toi ripsari on houkuttanut, mutta en oo vielä ostanut, kun on aika kallis ja tähän asti mulla on kaikista kokeilemistani pysynyt tahraamatta vain Sensain 38, joten sillä mennään ainakin vielä toistaiseksi. Esim.Avrilin ei toiminut mulla lainkaan, mutta sitä raaski kokeilla, kun oli halpa.

    Vastaa

    0
  2. Miten vertaisit Kjaer Weisin Im-Possible Mascaraa ja Lily Loloa?
    Lily Lolo on tähän asti ainut mascara luonnonkosmetiikkasta mikä on toiminut parhaiten. Eikä ns normikosmetiikan ripsiväritkään niin kovin kummoisia ole. Olen yrittänyt ratkaista miten taivutukset pysyy kauemmin kuin 10 min. Ratkaisua en ole keksinyt. Olen koittanut myös vedenpitävää ripsaria, olen harjannut väriä ripsiin alhaalta kuin myös ripsien yläpuolelta, olen kuumentanut taivuttumia, ei auta.
    Minulla on ollut Kjaer Weisin volume mascara..... siis surkein ikinä. Ystäväni ihmetteli sitä käyttäessäni miksen ollut laittanut ripsiväriä, olinko kenties unohtanut. Kun tämä uusikin on ohutta, mahtaako tuuheaa jälkeä sillä saada. Paksuharja, vähän kuivahko ja paksu ripsivärin olen todennut parhaimmaksi.

    Vastaa

    0
    1. Mä en ole tykännyt Lolon kummastakaan maskarasta, täällä Big Lashin arvostelu:

      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/ripsivari-arvostelu-lily-lolo-maybelline-avon-rimmel/

      Hämmästyneenä olen lukenut, miten moni fanittaa sitä ja kuvailee sitä luonnonkosmetiikan parhaaksi ripsariksi. Olen miettinyt, pitäisikö sitä joskus jopa kokeilla uudestaan, jos sen massaa on vaikka päivitetty.

      Minulla on ollut Kjaer Weisin volume mascara….. siis surkein ikinä. Ystäväni ihmetteli sitä käyttäessäni miksen ollut laittanut ripsiväriä, olinko kenties unohtanut.

      Jos olen ihan rehellinen (ja haluan olla), Kjaer on mielestäni onnistunut kaikessa muussa, paitsi aikaisemmin maskaroissa. Se Volume Mascara todellakin on... no, kyllä siitä melkein voi käyttää sanaa surkea. Uusi Im-Possible Mascara on niin erilainen, ettei näitä voi verrata millään tavalla. Aivan eri maailmoista. KW:n Volume Mascara hädin tuskin tarttui ripsiini, kerrostumisesta puhumattakaan, Im-Possible taas käyttäytyy kuin mikä tahansa laadukas ripsari eikä sitä sokkotestissä välttämättä suorituksensaperusteella erottaisi normikosmetiikan ripsarista.

      En ihmettelisi, vaikka KW pian poistaisi vanhat ripsarinsa valikoimasta. Niin eri levelillä tämä uusi on. Im-Possible on sitä laatua, jota Kjaer Weisilta odottaa kaikista tuotteistaan. 👍

      Vastaa

      0
  3. Kyselin tuossa jokin aika sitten meikkivoidesiveltimistä. Ajattelin tulla kertomaan kuulumisia. Kävin katsomassa Diorin sivellintä, mutta se ei jotenkin tuntunut ihan omalta kädelle kokeiltuna. Myyjä suositteli It Cosmeticsin pyöreää Heavenly Luxe sivellintä. Ostin sen ja se on ollut aivan ihana. Juuri sellainen tiivis ja pehmeä, mutta silti tarpeeksi harva, jotta meikkikerros jää ohueksi. Hinta oli sama kuin Diorin siveltimessä, joten edullisemmaksi se ei tullut, mutta olen tosi tyytyväinen ostokseen. ☺

    Olen välillä haaveillut voidemaisesta poskipunasta, mutta on aina jäänyt ostamatta. Ehkä liittyy myös siihen,että käytän poskipunaa sen verran vähän, että en saisi sitä käytettyä säilyvuuden rajoissa. Voidemaiset tuotteet säilyvät sen verran huonommin kuin puuterimaiset.

    Voidemaisista luomiväreistä olen kokeillut vain MACin Paint Potia. Sen jälki on ollut tosi kiva, mutta ihan koko päivää sekään ei kestä ilman puuterimaista tuotetta päällä, joten ehkä siksi käyttö on vaan jäänyt.

    Vastaa

    0
    1. Olenkin muuten kuullut paljon hyvää It Cosmeticsin siveltimistä..! Pitäisiköhän ihan itsekin kokeilla jo "sivistyksen" nimissä joitain sarjan siveltimistä... :D (Vaikka sinulle aiemmin totesinkin, että olen täysin tyytyväinen käytössäni jo toista kymmentä vuotta olleisiin siveltimiin.... 😄)

      Tuo mitä mainitsit voidemaisten tuotteiden säilyvyydestä on ihan totta, ja se on tosiaan niiden heikkous. Etenkin nuo sormin hylsystä otettavat tuotteet kieltämättä eivät kestä hyvinä pitkään. Kestävyydessä puuterimaiset tuotteet ovat ykkösiä.

      Vastaa

      0
    2. Suosittelen kyllä tuota sivellintä. On kuulemma lähes klassikkokamaa, vaikka itselleni sarja oli ennestään täysin tuntematon. Eikö se ole niin, että jos se siveltimen muoto on eri, niin sitä ei lasketa "taas uudeksi siveltimeksi", vaan silloin on kyse puuttuvan siveltimen hankkimisesta? ;)

      Oletko muuten ikinä törmännyt netissä Trinny London -tuotteisiin? Itselläni ei ole sarjasta mitään kokemusta, mutta saatan välillä jäädä katsomaan Trinnyn kaaoottista meikkausta, kun hän ottaa sormin eri purkeista tuotteita ja maalailee niillä vuoroin silmiä, poskia ja huulia. Häivytykset ovat aina jotain sinnepäin ja välillä unohtuvat kokonaan, mutta ilmeisesti tarkoitus on viestiä, että rennosti hyvä tulee. :) Ehkä sen takia jään välillä katsomaan noita, kun olen itse niin erityylinen meikkaaja. Olen aika hidas, mikä on syynä siihen, että kiireisinä hetkinä meikki koostuu ripsiväristä ja kulmakynästä. Ehkä korkeintaan johonkin Teams-kokoukseen voisin, teoriassa ainakin, sutia samaa tuotetta sormin luomille ja poskille ja huulille.. :D Olen huomannut olevani spesifioitujen tuotteiden ystävä, monikäyttötuotteet rajaan nekin vain yhteen käyttöön.

      Vastaa

      0
    3. Eikö se ole niin, että jos se siveltimen muoto on eri, niin sitä ei lasketa ”taas uudeksi siveltimeksi”, vaan silloin on kyse puuttuvan siveltimen hankkimisesta? ;)

      Hehheh, hyvin perusteltu...! ;D

      Taidan pyytää tämän joululahjaksi...! 😌 Päätin juuri! ☺️

      Oletko muuten ikinä törmännyt netissä Trinny London -tuotteisiin?

      Hehe, en ole kuullutkaan tyypistä tai tuotteista..! (En tosiaan seuraa lainkaan You Tubea... ja kun päivätyä on luonnonkosmetiikan parissa, enää ei oikein ole aikaa tai intoa seurata normikosmetiikan meikki-sceneä... ihonhoitosarjoista sentään tiedän jotain, mutta värikosmetiikasta en juuri mitään....)

      Katsoin uteliaisuuttani yhden Trinnyn videon Tubesta ja oli kyllä kieltämättä aika, no, voisiko melkein sanoa harrastelijamaisen näköistä meininkiä. Taustallakin avonainen vaatekaappi..! 😄 No, aika söpöä lopulta, ja toisaalta tykkäänkin tällaisesta aidosta tyylistä, jossa ei olla liian kiilloteltuja.

      Mä olen myös hidas meikkaaja. Jos on kiire, en ikinä esimerkiksi käytä nestemäistä meikkipohjaa, koska oikein nautin siitä, kun saan tasoitella sitä hitaasti iholle. Luomiväri myös vie aikaa. Jos on kiire, laitan silloinkin kuitenkin vähintään kulmageelin, UDPP:n, silmänrajauksen, maskaran, peiteaineen ja mineraalipuuterin. Kiiremeikkiin silmänrajaus tulee kynällä, muutoin käytän aina nestemäistä tai voidemaista rajausta - ja se vie aikaa! ;) (Mitä enemmän ikävuosia ja ruttuja silmissä, sitä pidempään rajaus vie...)

      Vastaa

      0
    4. Siis tuo Trinny on ihan megasuosittu Briteissä ja tuo kosmetiikkayritys on kymmenien ellei satojen miljoonien puntien arvoinen. Kaikki videot on osana brändiä, mutta Trinny on ollut tuollainen saman oloinen ilmeisesti aina. Hän teki suomessakin näytettyä stailausohjelmaa Trinny and Susannah, ja postaa edelleen paljon myös vaatteista. Mutta jotenkin tuo meikkaustyyli saa mut tavallaan hirmu iloiseksi. Että noinkin sitä voi kai rennosti sutia sinne tänne. Varsinkin poskipunien kohdalla hymyilyttää, sillä niiden rajaus ja symmetriä on jotain ihan muuta kuin mitä opetetaan muualla. "Tohon vaan, ihan hyvä tulee ilman peiliäkin". :D

      Trinny ei ilmeisesti käytä juurikaan rajauksia. Ja ihan syystä. ;)

      Eräs tuttu vinkkasi tästä ja ymmärrän hyvin suosion.

      Sun meikkikuvissa rajaus on kieltämättä usein ollut iso osa meikkiä ja uskon täysin sen, että se vaikenee iän myötä. Itse en käytä ikinä siipirajauksia tai muistakaan tussirajauksia. Korkeintaan sellaisia tosi häivytettyä sumurajauksia, mutta harvoin niitäkään. Ainoa tussi jonka omistan on 3-dot liner, mutta sillä teen juhlameikkiin vain ripsien väliin ohuen rajauksen, joka ei jatku ripsien ulkopuolelle. Pari vuotta sitten tein naamiaisia varten näyttävää silmämeikkiä rajauksineen ja mulla meni siihen kieltämättä yli tunti.. Ihan kauhea stessi, kun en saanut symmetristä lopputulosta sitten millään.

      Vastaa

      0
    5. Tuo Trinny voisi kyllä hyvin olla hahmo, jonka sisältöjä tykkäisin seurata, jos vain olisi enemmän aikaa, jota haluaisin käyttää somessa. (Mutta olen tietoisesti valinnut rajoittaa kaikenlaista digitaalisen sisällön kulutustani, koska työ pitää minut ruudun ääressä niin paljon). Ehkä sitten eläkkeellä on aikaa ja myös halua itsekin seurata enemmän somea kuluttajana...! ☺️)

      Varsinkin poskipunien kohdalla hymyilyttää, sillä niiden rajaus ja symmetriä on jotain ihan muuta kuin mitä opetetaan muualla. ”Tohon vaan, ihan hyvä tulee ilman peiliäkin”. :D

      Tämä kuulostaa kyllä oikeasti todella kivalta ja myönteiseltä - rohkaisevalta..! <3

      Rajauksista; käyttäisin varmaan itsekin toisenlaista rajausta, jos silmäni olisivat eri muotoiset. Olen niin viehtynyt pitkänomaiseen silmän malliin ja miten se vaikuttaa kasvojeni kokonaissymmetriaan, että siksi suosin siipirajausta varmasti niin pitkään kuin se ikinä on mahdollista ryppyjen puolesta tehdä..! :D Mutta jep, symmetrian saavuttaminen käy yhä vain haastavammaksi iän myötä. Veltto iho ei ole rajausten ystävä. Olen muuten työssäni joskus meikannut asiakkaita, joiden yläluomi pitää ensin nostaa, että ylipäänsä pääsee lähellekään ripsen tyveä. Ja kun rajauksen on tehnyt ja päästää ihosta irti, rajaus jää lopulta kuitenkin päälle rullautuvan ihon alle. Siinä sitten on miettinyt, miksi edes yritin tehdä rajauksen... mutta kun itselle rajaus on niiiiin ehdoton osa meikkiä..!

      Vastaa

      0
  4. Ihailen suunnattomasti tuota taitoa meikata! Että oot taitava (ja kaunis)!
    Hei, onko sulla töiden ja kokemuksen perusteella karttunut tietoa semmoisesta oikeasti pysyvästä kulmageelistä? Mulla on niin hirmuisen itsepintaiset ja paksut pusikot, ettei edes kulttisuosiota nauttiva Anastasia Beverly Hillsin brow freeze pidä karvoja paikoillaan tuntia kauempaa. :/

    Vastaa

    0
    1. Moi Maikki!

      Kiitos ihanasta palautteesta! 🤗

      Ikävä kyllä en taida osata auttaa kulmageeli-asiassa - nykyään kun tunnen töiden puolesta vain luonnonkosmetiikan kulmageelejä, niin en osaa vinkata Anastasiaa "tuhdimmasta" tuotteesta. 😕 (Luonnonkosmetiikan kulmageelit eivät pysty kilpailemaan pidossa synteettisten kanssa.) Omassa käytössä Anastasian geeli on ollut se kaikkein voimakkaimman pidon antava.

      Vastaa

      0
    2. ihan rehelliset saippuakulmat (läpikuultavalla palasaippualla) tai sitten got2be-hiusgeeli. mun kulmien tuuheus on sannin kanssa samaa luokkaa mut itsepäisyyteen ei auta mikään muu kuin ihoon liimaaminen. anastasian läpinäkyvä geeli on kuin vettä harjaisi kulmiin. värillisistä kulmageeleistä paras on maxfactorin brow revival, sillä tulee kunnon puskat munkin harvoista karvoista.

      Vastaa

      0
    3. Hei, kiitos kun jaoit vinkkisi...! Mä olen niin huono antamaan apuja juuri tässä aiheessa.

      Vastaa

      0
  5. "Luonnollinen meikki, joka korostaa ja tasoittaa, mutta ei muuta minua – tästä mä tykkään…! Tässä mä viihdyn." Ihanasti sanottu. Itsekin noudatan täsmälleen samaa ohjetta meikatessani.

    Mielestäni et aiemminkaan muuttunut meikatessasi mitenkään suuresti erinäköiseksi, kun et esim. ole koskaan tehnyt mitään rajuja contourmeikkejä.

    Ja voidemaisista tuotteista: ovat parhaita.

    Vastaa

    0
    1. Mielestäni et aiemminkaan muuttunut meikatessasi mitenkään suuresti erinäköiseksi, kun et esim. ole koskaan tehnyt mitään rajuja contourmeikkejä.

      Joo, en niin. :) Ne Karkkipäivän alkuvuosien sateenkaarimeikit vain tuntuvat nyt hyvin ei-minulta... nehän eivät yhtään korostaneet mitään minussa valmiina olevaa sävyä tai piirrettä. Mutta olihan niitä hauska tehdä se oma aikansa..! ❤️

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat