29.08.2021

Perusteellinen opas: Dermosilin puhdistustuotteet kasvoille

Tänään pääsen pureutumaan ah-niin-mieluisan aiheen pariin: kasvojen puhdistus.

Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä ihon optimaaliseen puhdistukseen, ja esittelyyn pääsevät kaikki Dermosilin putsarit. Mukana myös kaksi mielenkiintoista uutuutta!

Dermosilin puhdistustuotevalikoimassa on mistä valita..! Valikoima kattaa kaikki putsarityypit vaahdoista miselliveteen ja maitoihin, ja uutuutena mukana on myös puhdistusjauhe...!

👉 Koodilla KARKKIPÄIVÄ saat nyt kaikki Dermosilin kasvojenpuhdistajat -15% alennuksella 5.9. saakka.

MINÄ JA PUTSARIT

Kasvojen puhdistustuotteet ovat olleet minulle kaikkein tärkein ja mieluisin ihonhoitotuote varhaisteini-ikäisestä saakka. Aloin puhdistaa kasvoja perusteellisesti ja säännöllisesti jo ennen kuin meikkasin tai ennen kuin käytin kosteusvoiteita tai mitään muitakaan kasvojenhoitotuotteita.

Liekö sitten osaksi juuri huolellisen puhdistuksen (sekä epäilemättä myös perimän), ihoni oli koko teini-iän todella hyvässä kunnossa. Itse asiassa se on ollut hyvässä kunnossa koko elämäni, lukuun ottamatta lukion viimeisellä luokalla yllättäen koettua ihon tulehdustilaa, joka parani lopulta vasta 7 kuukauden Roaccutan-kuurilla.

Dermosilin putsareissa on koostumuksia joka lähtöön

Puhdas iho on mielestäni ehdottomasti ihonhoidon kulmakivi, ja puhtaalla iholla hoitotuotteetkin toimivat parhaiten - sanomattakin selvää.

Ihoa ei kuitenkaan kannata ylipuhdistaa, vaan puhdistus tulee valita ihon likaisuustason mukaan. En esimerkiksi pidä perusteltuna puhdistaa meikitöntä ihoa aamuisin puhdistusaineella, pelkkä vesi tai mieto misellivesi riittää usein. Ihon liika puhdistaminen poistaa siltä mm. iholle tärkeitä mikrobeja sekä ihoa suojaavaa talia. Ihomme tarvitsee omaa taliaan pitääkseen suojamuurinsa ehjänä, kaikkea ei saa poistaa...!

Tylsää kyllä, tavallisessa arjessa pahin ja epäpuhtauksiakin helposti aikaansaava lika tulee värikosmetiikasta - siksi meikattu iho on syytä puhdistaa huolellisemmin kuin meikkamaton. (Tylsää siksi, että värikosmetiikka on myös ihana juttu!)

Erityisesti meikkivoiteet, primerit ja puuterit kertyvät ihohuokosiin, ilmiö, jota monet kosmetologit todistavat tehdessään asiakkaille ihon syväpuhdistuksia. Vaikka iho näyttäisi päällisin puolin puhtaalta, huokoset voivat olla täynnä mikrokokoisia meikkipartikkeleita.

Toinen merkittävä ihonlikaaja ovat saasteet. Täällä Suomen suhteellisen puhtaassa ilmassa emme välttämättä huomaa sitä niin selvästi, mutta saasteistaan tunnetuissa maailman metropoleissa ilmiöltä ei voi välttyä. Kun puhdistan ihoani esimerkiksi Ateenassa tai Soulissa, vanulaput menevät lähes mustiksi - vaikka olisin ilman meikkiä... Myös saasteet kertyvät herkästi huokosiin, joten kaupungissa asuvan on hyvä välillä tehdä iholleen syvempi detox-puhdistus vapauttaakseen huokoset tästä oksidatiivista stressiä aikaansaavasta mikroliasta.

MITEN VALITSEN SOPIVAN PUHDISTUSTUOTTEEN?

💧 Yleisesti - puhdistusmaidot tai -balmit olisivat ihon biologian kannalta paras vaihtoehto. Klassinen puhdistusmaito sekä useimmat puhdistusöljyt ja -balmit eivät sisällä vaahtoavia, pinta-aktiivisia aineita, ja ovat näin ollen lempeimpiä ihon omalle suojavaipalle.

Puhdistusmaito sopii, kun iholla ei ole meikkiä tai käytät vain kevyttä meikkiä. Puhdistusbalmi tai -öljy on ihanteellinen (voimakkaan) meikin sekä aurinkovoiteen poistoon.

💧 Jos pidät vaahdoista, valitse miedosti vaahtoava koostumus ja/tai koostumus, joka sisältää myös ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineita.

Hyvä mittari vaahdon hellävaraisuudelle on ihon nitinä tai kiristäminen: nitiseekö ihosi kun huuhdot puhdistustuotetta? Silloin putsari on liian voimakas. Alkaako ihoa voimakkaasti kiristää hetki sen jälkeen, kun olet pessyt ihon? Myös tällöin puhdistustuote on liian voimakas. On olemassa monia vaahtoja, jotka eivät jätä ihoa nitiseväksi tai kireäksi..!

💧 Jos pidät runsaasti vaahtoavasta putsarista ja ihosi on tasapainossa, käytä sitä ihmeessä..! <3 Ihonhoidon tärkein "laki" on lopulta se, että käyttää tuotteita joista pitää, niin niitä tulee myös käytettyä! :) Ainoastaan silloin, jos iho menee epätasapainoon (kuivuu, ärtyy, rasvoittuu, sille tulee epäpuhtauksia tai ihottumaa), on syytä miettiä tuotteiden vaihtoa.

Dermosilin valikoimassa ovat ihan kaikki putsarityypit ja -koostumukset edustettuina. Myös hajusteettomia vaihtoehtoja on saatavilla.

Valikoima täydentyi juuri kahdella jännittävällä uutuudella: balmilla sekä jauheella.

💦 PUTSARIKAMPANJA 🙂💦 

Dermosil tarjoaa kaikki normaalihintaiset kasvojenpuhdistustuotteet -15% tarjoushintaan koodilla KARKKIPÄIVÄ. Kampanja on voimassa 5. syyskuuta saakka.

PUHDISTUSVAAHDOT

Puhdistusvaahto on oma suosikkikoostumukseni. 💕 Pumpattava vaahto on täyteläisen kuohkeaa ja iholla ihanan pehmeästi liukuvaa. Se on ylellisemmän tuntuinen kuin vaahtoava geeli, ja usein myös hellävaraisempi.

Vitamin E Cleansing Mousse 7,20€ / 150 ml - Dermosil-klassikko! Tuote on kuulunut sarjan suosituimpiin jo yli vuosikymmenen, ja se oli myös ensimmäisiä tuotteita joita itse aikoinaan kokeilin Dermosililta. Vaaleanpunaiseen pulloon pakattu klassikkovaahto sopii kaikille ihotyypeille. Vaahto on kermaista ja iholla liukkaasti kulkevaa. E-vitamiini, pantenoli ja rakkoleväuute tuovat koostumukseen hoitavan ominaisuuden. Tuotteesta on myös minikoko, 4€ / 50 ml.

Skin Solutions Cleansing Mousse 7,20€ / 150 ml - vaaleanvihreään pulloon pakattu Skin Solutions -vaahto on Vitamin E -vaahtoa kosteuttavampi ja sopii normaalille ja kuivalle iholle. Täyteläisen vaahdon ihotuntuma on erittäin miellyttävä. Glyseroli, betaiini, pantenoli ja leväuute kosteuttavat ihoa. Raikas tuoksu!

Sensitive Cleansing Mousse 7,20€ / 150 ml - sulfaatiton ja hajusteeton versio herkälle ja hajusteallergiselle iholle. Ainesosat on pidetty minimissä ja koostumuksen luvataan soveltuvan myös lapsille ja atoopikoille. Sisältää glyserolia, betaiinia ja pantenolia.

PUHDISTUSMAIDOT JA -BALMI

Tässä olisi nyt se tieteen kannalta paras putsarijoukko ihollemme. Maidoissa, öljyissä ja balmeissa ei ole ns. pinta-aktiivisia aineita, ja ne antavat ihon oman suojakelmun olla rauhassa, samalla kun kuitenkin poistavat ihon pinnasta lian. Mielestäni syvempi puhdistus on kuitenkin iholle hyväksi aika ajoin - rasvaputsarit eivät esimerkiksi puhdista huokosten mikrolikaa. Päivittäiseen arkipuhdistukseen ne kuitenkin ovat loistavia!

Skin Comfort Harmonizing Facial Cleanser 8,20€ / 250 ml - suomeksi nimellä tasapainottava puhdistusvoide kulkeva tuote on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Semitäyteläinen emulsiokoostumus sisältää ihoa ravitsevia makadamia- ja arganöljyjä sekä kosteuttavaa betaiinia ja inositolia. Onpa mukana myös tasapainottavaa niasiiniamidia. Mieto, Skin Comfort -linjasta tuttu naisellinen hypo-tuoksu.

Sensitive-puhdistusmaito 5,20€ / 250 ml - hajusteeton puhdistusmaito herkälle iholle. Sensitive-puhdistusmaidon koostumus on yksinkertainen ja riisuttu verrattuna Skin Comfort -puhdistusmaitoon, kuten herkän ihon tuotteelta voi odottaa. Mitä vähemmän ainesosia = sitä vähemmän potentiaalista ihoärsytystä. Myös Sensitive-puhdistusmaidossa on ihoa ravitsevia kaviöljyjä, mutta koostumus ei ole yhtä hoitava kuin Skin Comfortissa.

UUTUUS!

Skin Solutions Cleansing Balm 7,30€ / 125 ml - öljypohjainen balmiputsari on loistava täydennys Dermosilin valikoimaan! 👏 Erityisesti, kun Puolukka-puhdistusöljy jäi aiemmin tänä vuonna pois. Odotin kovasti tätä aukkoa paikkaavaa tuotetta, ja tässä se nyt on!

Cleansing Balm on koostumukseltaan läpinäkyvää geeliä, mutta geeli ei olekaan vesipohjaista vaan rasvapohjaista! Tämä tuotetyyppi on niin sanottu oleo-geeli, eli öljymäiset ainesosat on geeliytetty, jolloin koostumuksesta tulee mukavasti hallittavaa verrattuna juoksevaan öljyyn. Mukana on myös hieman vettä, eli tämä ei ole 100% öljytuote.

Koska Cleansing Balm ei ole 100-prosenttisesti rasvapohjainen, se ei ole ihan yhtä tehokas rasvapohjaisen lian poistossa kuin esimerkiksi Puolukka-puhdistusöljy oli. Sanoisin silti, että tuote on tällä hetkellä Dermosilin valikoimassa paras kestävän meikin irrottaja. Sopii erinomaisesti myös kaksoispuhdistukseen.

Ihoa hellivä koostumus on hajusteeton ja mukana on rauhoittavaa kauraöljyä. Tuote muuttuu vedellä huuhdellessa ohueksi maidoksi, kiitos sukroosipohjaisen emulgaattorin. Äärimmäisen miellyttävän tuntuinen tuote!

PUHDISTUSGEELIT

Vaahtoavien puhdistusgeelien koostumus on yleensä vähän pesevämpi kuin pumpattavien mousse-vaahtojen, mutta toisaalta ne ovat myös riittoisampia. Puhdistusgeeleillä on vankkumattomat faninsa, eikä tämä tuotetyyppi tule varmasti koskaan poistumaan, vaikka emulsiopuhdistuksen etuja kuinka toitotettaisiin! 😊

Puhdistusgeelit sopivat parhaiten normaalille iholle jonka oma kosteustasapaino pysyy hyvin yllä.

Facial Wash kasvopesu 5,20€ / 250 ml - toinen Dermosilin putsariklassikko. Tätä olen itsekin käyttänyt kaikkein eniten Dermosilin puhdistustuotteista! Vaalean oranssin sävyinen geeli puhdistaa tehokkaasti ja huuhtoutuu iholta vaivatta. Iho jää puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi.

Facial Washin kohdalla olen saattanut todeta ihon ikääntymisen vaikutuksen puhdistustuotteen valintaan: Facial Wash toimi minulla erinomaisesti parikymppisestä 3-kymppiseksi, mutta kun ihoni iän myötä alkoi kuivua, huomasin Mousse-vaahdon kosteuttavamman koostumuksen sopivan paremmin.

Skin Solutions Cleansing Gel 6,20€ / 250 ml - kuoriva puhdistusgeeli erityisesti epäpuhtaalle ja nuorelle iholle. Tuotteessa on pehmeä ja täyteläinen geelikoostumus, oikein sellainen tyynymäinen. Kuorivat piidioksidirakeet ovat hienojakoisia eikä niitä ole geelissä valtavan tiheästi. Kuoriva vaikutus on hellävarainen. Tuoksu on arkinen.

Instant Makeup Remover 4,20€ / 125 ml - suosikkini! Meikinpoistogeelin koostumus pohjautuu Facial Wash -kasvopesun koostumukseen, mutta on sitä hellävaraisempi sekä hajusteeton. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Voisi siis sanoa, että tämä turkoosiin tuubiin pakattu putsari on kuin Facial Wash 2,0. 👌 

Jos siis pidät alkuperäisestä, oranssista kasvopesusta, mutta se on vaikkapa iän myötä alkanut tuntua iholla liian tujulta, kokeile Instant Makeup Removeria!

Lopuksi katsaus Dermosilin muihin putsareihin, jotka jäävät yllä mainittujen kategorioiden ulkopuolelle.

Misellivesi (ei kuvassa) 5,60€ / 250 ml - suosittuun Vitamin E -linjaan kuuluva misellivesi puhdistaa ihon miedoilla sokeripohjaisilla tensideillä samalla kosteuttaen ihoa neljän eri molekyylikoon hyaluronihapolla.

Sensitive-puhdistusliinat 3,90€ / 25 kpl - hajusteettomilla puhdistusliinoilla iho puhdistuu helposti ja miellyttävästi tilanteissa, joissa vettä ei ole saatavilla. Liinat sopivat niin käsille kuin kasvoille, ja poistavat myös vesiliukoisen meikin. Silmämeikkikin lähtee näillä hyvin, tuli todettua kesälomalla! :) Veneellä ja retkeillessä puhdistusliinat ovat ehdoton kumppani!

UUTUUS!

Kirkastava puhdistusjauhe 9,50€ / 20 g - mielenkiintoinen uutuus tuo Dermosilin puhdistustuotevalikoimaan vedettömän vaihtoehdon! Putsarin kirkastava teho perustuu kaoliini-saven, maissitärkkelyksen ja piidioksidin miedosti kuorivaan yhdistelmään, ja puhdistuksesta vastaa kaksi sulfaatitonta, mietoa tensidiä.

Jauhetta sekoitetaan kämmenellä veteen, ja syntynyt tahna levitetään kasvoille. Tahna on iholla yllättävän hellävaraisen tuntuinen, eikä tästä välttämättä tunne, että kyseessä on kuoriva tuote! Tuotteen sanotaankin olevan riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Tai, sitä voi käyttää pari kertaa viikossa syväputsarina.

Tahna ei vaahtoa, vaan tuntuu iholla miellyttävältä, pehmeältä massalta. Tosi persoonallinen ihotuntu..! Ei tule mieleen yhtäkään toista saman ihofiiliksen tuotetta. Muut aiemmin kokeilemani jauheputsarit ovat muodostaneet veden kanssa vaahtoa, tai ne ovat tuntuneet selvästi kuorivilta. Dermosilin Cleansing Powder tuntuu tosi hellältä..! Koostumukseen on leivottu myös manteliöljyä, karpalouutetta ja niasiiniamidia.

Huuhdellessa iho ei jää nitiseväksi, mikä vielä kertoo tuotteen lempeydestä.

Tosi kiva uutuus! Ihanaa, kun on paljon erilaisia koostumuksia mistä valita! :)

Viimeisenä esiteltävä tuote on sekin persoonallinen.

Clay Cleanser 8,30€ / 125 ml. Syväpuhdistava Dermosil Clay Cleanser on jännä tyyppi. Sen koostumus on periaatteessa emulsiomainen, se sisältää vaahtoavia tensidejä mutta ei kuitenkaan vaahtoa ja lisäksi tuotteen nimi on Clay Cleanser eikä se kuitenkaan sisällä savea. Tuote näyttää ihan puhdistusmaidolta, mutta ei raaka-aineidensa puolesta teknisesti ole sellainen. :D

Joka tapauksessa, tämä on ihana putsari ja kuuluu ehdottomasti omiin Dermosil-suosikkeihini! 😍

Tuotteen "savi"ainesosa eli diatomaceous earth on itse asiassa piimaata, eli fossiloituneesta levästä muodostuneesta maalajista valmistettua jauhetta. Piimaassa on runsaasti silicaa, ja silicalla taas on kosmetiikassa mm. kuoriva sekä rasva-aineita imevä vaikutus.

Dermosilin Clay Cleanser ei kuitenkaan tunnu kuorivalta. Piimaajauhe on koostumuksessa niin hienojakoisena pölynä, ettei se tunnu iholla lainkaan. Mutta, siellä se kuitenkin on, ja imee ihosta rasvamaisia epäpuhtauksia :) Tuote onkin kehitetty erityisesti epäpuhtaalle ja ravoittuvalle iholle.

Tämän tyyppinen syväputsari on virkistävän erilainen perinteisiin rakeellisiin tai vahvasti sulfaatillisiin syväpuhdistajiin verrattuna. Tuote ei vaahtoa ja maitomainen mentolia sisältävä koostumus tuntuu ihanan raikkaalta. Iho jää raikkaan ja miellyttävän tuntuiseksi.

Tuotetta voi käyttää päivittäin tai pari kertaa viikossa tarpeen mukaan.

💦 PUTSARIT ALEHINTAAN 💦 

Dermosil tarjoaa kaikki normaalihintaiset kasvojenpuhdistustuotteet -15% tarjoushintaan koodilla KARKKIPÄIVÄ. Kampanja on voimassa 5. syyskuuta saakka.

.

Mikä on Sinun suosikkiputsarisi Dermosililta?

Onko joku teistä jo ehtinyt kokeilemaan syksyn uutuusputsareita? :)

35 comments on “Perusteellinen opas: Dermosilin puhdistustuotteet kasvoille”

  1. Minun suosikkini oli Sensitive puhdistusvaahto. Käytin sitä muiden vaihtojen ohella ainakin pari vuotta, kunnes vaahto muuttui joskus vajaa vuosi sitten. Purkista ei enää tullut vaahtoa vaan sellaista valuvaa lirua. En kuitenkaan reklamoinut, kun tuote on sen verran edullinen että unohtui. Seuraavan tilauksen yhteydessä tilasin sitä uudelleen ja sama juttu.. Silloin reklamoin ja sain postissa uuden pumppumekanismin, joka ei kuitenkaan auttanut. Ennen kesää tilasin sinnikkäästi kolmannen kerran samaa vaahto, ja taas se oli ihan lirua. Kokeilin jopa sellaista, että kaadoin nesteen tyhjään Cattierin puhdistusvaahtopurkkiin ja kokeilin sillä, mutta näinkään en saanut tuotetta vaahdoksi. Huomasin, että muutama muukin on kommentoinut asiaa Dermosilin sivuilla.

    Ymmärrän, että yritykset saattavat vaihtaa koostumuksia ja/tai valmistajia esim. hinnan vuoksi, mutta se olisi reilua kertoa sivuilla, että tuotetta on muutettu tai päivitetty. Ja harmittaa tietenkin tosi paljon, että ennen niin ihanasti vaihtoava ja hajustamaton vaahto ei ole enää ilmeisesti saatavilla. Tuote oli todella hyvä ja edullinen peruspuhdistaja.

    Vastaa

    0
    1. Itse asiassa mä kävin saman keskustelun Dermosilin kanssa liittyen Sensitive-vaahtoon; myös mun mielestä sen koostumus tuntuu nyt erilaiselta. Sain vastauksen, ettei koostumusta ole muutettu. Olen vähän ihmeissäni, sillä vaahto todella tuntuu nyt erilaiselta ja on jopa eri värinen kuin aiemmin: ennen se oli läpinäkyvä, nyt kellertävä. Olen sen verran tarkka koostumushifistelijä että huomaan eron helposti - ja Dermosilin sivulla jätettyjen palautteiden mukaan muutama muukin kokee koostumuksen muuttuneen. Nyt myös sinä kerrot samaa.

      Tuskin Dermosililla kuitenkaan on mitään syytä väittää, ettei tuotetta ole muutettu, jos sitä olisi muutettu. Asia jäänee siis mysteeriksi. Koostumuksen erolle annettiin mahdolliseksi selitykseksi pumppumekanismi tai yksittäiset erot tuote-erissä.

      Vastaa

      0
    2. Näin minullekin vastattiin, mutta kokemukseni on kolmesta vaahdosta ja varmuudella ainakin kaksi niistä evat olleet eri tuote-erää. Ensimmäisestä en ottanut tietoja ylös. Vaahto on niin selkeästi ihan eri tuote kuin ennen, että siitä ei ole epäilystäkään. :) Ikävä kyllä. Ja tosiaan väri on hieman kellertävämpi, sen unohdin mainita. Voihan olla, että valmistajan taholla on tapahtunut jokin muutos, joka ei ole Dermosilin tiedossa. En itsekään keksi mitään syytä, miksi yritys ei myöntäisi tuotteen muuttuneen, jos näin ei ole. Mielestäni Dermosilin asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä ja firma on oikein luotettava. Mutta tällaisissa tapauksissa olisi tosi tärkeää, että kaikki tekisivät reklamaation, jos tuote ei vastaa sitä mitä se aikaisemmin oli, jolloin Dermosililla olisi suurempi intressi tutkia asiaa.

      Pumppumekanismin toimivuuteen tämä ei voi liittyä, koska olen ainakin itse kokeillut saamaani uutta pumppua ja sen lisäksi kokeilin ainetta toisen merkin pumppupullossa. Kolmanneksi Dermosilin muut vaahdot ovat samoissa pumppupulloissa, ja niissä ei ole tapahtunut vastaavaa muutosta. Itse en käytä muista vaahtoa, mutta monet tuttavani käyttävät ja siksi kysyin heiltä aikoinaan asiasta.

      Summa summarum, tosi ikävä juttu, sillä se vaahto oli tosi hyvä.

      Vastaa

      0
    3. Välitän tämän(kin) palautteen Dermosilille. Ihan totta mitä sanot; jos useampi asiakas välittäisi Dermosilille kokemuksensa muuttuneesta koostumuksesta, ehkä he perehtyisivät asiaan tarkemmin. Hehän eivät kuitenkaan itse valmista tätä tuotetta omalla tehtaallaan, joten selitys voi hyvin löytyä valmistajan tehtaalta.

      Vastaa

      0
    4. Tää ei liity aiheeseen, mutta kirjoitan, jos Elli A sattuu lukemaan. Muistelen, että et tykkää "lähmän tunteen"jättävistä kasvovesistä. Oon hurahtanut Madaran Comforting toneriin. Ihan uskomaton siinä, että ei jätä minkäänlaista ihotuntumaa. Ihana <3 Oon miettinyt sua sitä laittaessa :D

      Vastaa

      0
    5. Voi kiitos Kukka! :D Olen tosi otettu. <3 Täytyypä googlettaa tuo tuote. Pian on tulossa myös Madaran -40% ale. Tai ainakin aikaisempina vuosina se on ollut mielestäni syyskuun aikoihin. Tällä hetkellä käytän Flow:n probioottista kasvovettä ja Patykan kasvovettä vuorotellen. Varsinkin ensimmäinen jättää täysin neutraalin ihotuntuman.

      Vastaa

      0
    6. Siis niin ihanaa että tunnette jopa toisten lukijoiden kosmetiikkamaun...! ❤️

      Vastaa

      0
    7. Karkkipäivä on muista erottuva blogi myös tässä, että täällä kommentit ovat oleellinen osa blogia. En ole muissa blogeissa nähnyt näin aktiivisia kommenttikeskusteluja. Ja kun aktiivisesti lukee kommentteja, oppii myös muista vakilukijoista :) Täällä tulee tunne, että on osa Karkkipäivän "perhettä" <3

      Toivottavasti tykkäät, jos päädyt ostamaan. Patyka on mullakin toivelistalla, mutta pitää ensin käyttää jemmoja pois :D

      Vastaa

      0
    8. 🤗🙏🏻

      Tosiaan - tunnen suurta iloa ja kunniaa, että Karkkipäivän lukijat yhä jaksavat ja haluavat kommentoida ja keskustella. Kommentointi on hiljentynyt tosi monissa suurissakin blogeissa, ihmiset eivät enää jaksa osallistua samaan tapaan kuin 10 vuotta sitten.

      Vastaa

      0
  2. Kiitos kattavasta postauksesta ja alekoodista! Olen tykästynyt kaksoispuhdistukseen, joten tilaukseen lähti balmi ja Sensotive-puhdistusvaahto. Vaahtoa olen käyttänyt ennenkin, katsotaan millä koostumuksella tämä tulee. 😬

    Vastaa

    0
    1. 👍👍

      Käyhän ihmeessä kertomassa sitten, miltä sun Sensitive-vaahto vaikuttaa...!

      Vastaa

      0
  3. Olen käyttänyt useita pulloja Dermosilin Sensitive-vaahtoa elämän varrella, joten tämä vaahtopääkeskustelu kiinnostaa... Tällä hetkellä ei ole sitä kaapissa, vaan Lidlin Cien-merkin Sensitive, aivan loistavaa kamaa.
    Suosittelen Dermoon tykästyneitä mutta uuteen vaahtoon pettyneitä kokelemaan tuota Lidlin vastaavaa.

    Vastaa

    0
    1. En oo löytänyt tätä pitkään aikaan mistään, voi kun vielä saisi jostain! Olikohan vaan erätuote?

      Vastaa

      0
  4. Instant Makeup Remover:in voisin ostaa teini tyttärelle, joka on alkanut meikkaamaan, itselle voisin pitkästä aikaa perus Cleansing milk-puhdistusaineen. Olen käyttänyt myös joskus Sensitive puhdistusvaahtoa, mutta siitä on aikaa. Tuohon liittyvästä keskustelusta tuli mieleen, että olen itsekin törmännyt Dermosilillä vastaukseen: tuotetta eikä raaka-aineita ei ole muutettu, vaikka minun eli kuluttajan näkemyksen mukaan tuote on ihan erilainen kuin ennen. Käytin aktiivisesti ennen Hydro gel:iä ja tykkäsin tuotteesta tosi paljon, kunnes jälleen kerran tilasin sitä pari purkkia ja näissä oli ihan järkyytävän voimakas tuoksu (siis minulle tuoksuyliherkälle), en voinut käyttää tuotetta enää olleenkaan ja annoin palautetta ja vastaus oli tuo, mitä aiemmin kirjoitin. Harmikseni en ole löytänyt vastaavaa tuotetta ja Dermosililtä tulee tilattua nykyään lähinnä siteitä ja pikkuhousunsuojia (niissä on niin nätit pakkaukset) ja hoitoainetta satunnaiseen käyttöön. Ja BB-voidetta tykkäisin käyttää, on tosi ihana iholle, mutta en löydä iholleni sopivaa sävyä ja olen kyllästynyt sekoittelemaan Ivory ja Porclain sävyjä keskenään saadakseni edes suht sopivan "värin" naamalleni.

    Tykkään tosi paljon Dermosil tuotteista ja koko tuotemerkin ideasta jne. mutta aina ei heilläkään mene ihan putkeen.. hassuinta on, että he lähettävät minulle vuosia 100 % hajusteettomia tuotteita tilanneelle tuotenäytteitä hajusteellisista tuotteista :D

    Vastaa

    0
    1. Haha :) heillä varmaan on luja luottamus tuotteidensa laatuun, kun lähettävät asiakkailleen näiden mieltymyksistä poikkeavia näytteitä..?

      Hydrogeelin ja vastaavien ystäville voisin taas ehdottaa apteekin suosikkiani, Xylitol-geeliä (mulla on se D-vitamiinillinen versio, kaikkein paras)..

      Vastaa

      0
    2. Käytin aktiivisesti ennen Hydro gel:iä ja tykkäsin tuotteesta tosi paljon, kunnes jälleen kerran tilasin sitä pari purkkia ja näissä oli ihan järkyytävän voimakas tuoksu (siis minulle tuoksuyliherkälle), en voinut käyttää tuotetta enää olleenkaan

      Voimakas tuoksu...? Eikös Hydro-geeli ole Sensitive-linjan tuote...? Tarkoitatko, että raaka-aineisiin oli tullut jokin tuoksu..? Mun Hydrogeeli taitaa olla parin vuoden takaa, siinä ei ole tuoksua. Onpa kurjaa, jos hajusteettomiin tuotteisiin tulee tällaisia muutoksia. Laitanpa tästäkin vielä kyselyn Dermosilille. Onkohan Sensitive-linjaa valmistavan alihankkijan tuotannossa tapahtunut jotain...?

      hassuinta on, että he lähettävät minulle vuosia 100 % hajusteettomia tuotteita tilanneelle tuotenäytteitä hajusteellisista tuotteista :D

      Voisikohan tässä olla takana jotain sellaista, että paketteihin laitetaan pakkauslinjalla automaattisesti samat näytteet tilauksen sisällöstä riippumatta..? Laitan tämänkin palautteen Dermosilille!

      Vastaa

      0
    3. Minä tilaan Hydrogeliä säännöllisesti (viimeksi kesällä) ja se on aina ollut ihan hajusteeton (ja tuoksuton).

      Vastaa

      0
    4. Pakko kommentoida noihin näytteisiin. Mä oon vuosia(!) saanut Kicksiltä näytteinä miesten tuoksuja. Mulla ei valitettavasti ole miestä, joten on tosi turhauttavaa saada joka kerta noita näytteitä ja monesti vain juurikin niitä. Annoin tästä Kicksille palautetta ja sanoivat, että heillä on ongelmia saada tarpeeksi näytteitä, joten laittavat niitä, mitä on.

      Vastaa

      0
    5. Onpa kyllä ärsyttävää...! Ja sulla varmaan käynyt poikkeuksellisen huono tuuri, kun aina sun käydessä on naisten näytteet lopussa.. Koska saavathan he naistenkin tuoksunäytteitä..!

      Vastaa

      0
  5. Pinkki vaahto löytyy kylppärin vakkariputsareista. Vaikkakin tykkään Madaran vaahdosta hiukan enemmän :) Uutuusputsarit on vielä kokeilematta.

    Saako muuten kysyä, tuleeko sulta piakkoin postaus Dermosilin hiustenhoitouutuuksista, niistä "hydrating" tuotteista? Ilmeisesti ovat silikonittomia ja sulfaatittomia, mutta löytyyköhän tehoja tarpeeksi... Mulla on siis luonnonkiharapörrö, ja sun kehumat tukkatuotteet sopii yleensä hyvin mullekin :)

    Vastaa

    0
    1. Saako muuten kysyä, tuleeko sulta piakkoin postaus Dermosilin hiustenhoitouutuuksista, niistä ”hydrating” tuotteista?

      Ovat jo testissä, mutta en ehdi kirjoittaa uutta Dermosil-postausta ennen lokakuuta. :) Tai ehkä ehtisin, mutta yleensä en halua kirjoittaa saman brändin tuotteista kovin lyhyen ajan sisällä koska se kyllästyttää lukijoita :D Lisäksi mulla on kaksi muutakin hiustuoteaiheista juttua jonossa..! :D

      Voin kuitenkin jo kertoa sulle kokemuksiani Dermosilin Hydrating-shampoosta ja -hoitoaineesta, tehohoitoa en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Tuotteet ovat tosiaan sulfaatittomia ja silikonittomia ja sopivat Curly Girliin. Shampoo on oikein mukavan hoitavan ja lempeän tuntuinen, mutta jättää hiuspohjan kuitenkin kunnolla puhtaaksi. Hoitoaine on pikahoitoaine-tyyppinen, eli selvittää hiukset todella tehokkaasti ja nopeasti, mutta ei tunnu syvemmin hoitavalta, hiuksiin ei siis jää sellainen hoidettu silkkimäinen "kalvo" - ja nyt tarkoitan kalvoa myönteisellä tavalla :) Suuremmat hoitotehot löytyvät varmasti naamiosta, ja se sisältääkin enemmän öljyjä joita kuiva hius tarvitsee.

      Eli lyhyesti: Hydrating-hoitoaine sopii mun mielestä tosi hyvin selvittämään ja sitomaan hiuksiin kosteutta, mutta jos hiukset ovat todella kuivat ja karheat ja kaipaat hoitoaineelta myös pehmentävää ja syvemmin ravitsevaa tehoa, tehohoito on potentiaalisempi.

      Vastaa

      0
  6. Olen "ilmeisesti aina" käyttänyt tuota "oranssia" kasvopesua, nyt vanhemmiten pesen sillä itseni kokonaan ja puutarhahommien jälkeen kädet. Sellainen syväpuhdistava tehopesu, jonka jälkeen voi holvata paksulla rasvalla. Ja seuraavana päivänä iho kaunis.
    Päivittäisessä käytössä tujakkaa, jos käyttää myös silmien ympärillä, kuten minä..
    Tarvii tilata tuo suosittelemai tuubi kokeiluun.
    Tuota jauhemaista myös ajattelin tilata (tosin muilta merkeiltä kokeilussa puuterimaisia ja palasaippuoita useita, roskaton kosmetiikka ruvennut kiehtomaan).
    Dermosilin saippuapusseja varmasti tilaan seuraavalla kerralla, saa jokaisen palan kuivumaan naulakkoon hyvin.

    E-vitamiinisaippuageeli ja punainen appelsiini, ovat muuten saippuoista ihan edottomia lemppareitani, niistä haluaisin palasaippuat.....

    Vastaa

    0
  7. Mielenkiintoinen ja ajankohtainen postaus! Nykyään leimataan liikaa esim geelimäisiä putsareita pahoiksi. Että niistä se iho kuivaa ja aiheutuu ongelmia. Misellivesi leimataan turhaksi ja pitäisi käyttää vaan öljymäisiä tai balmeja...eikös se ole pääasia että sen_meikin_pesee_kunnolla pois? Että iho tulee puhtaaksi? Itse käytän geelimäistä puhdistusainetta ja välillä kaverina "ytympää". Pyyhin heti kasvot misellivedellä ja mun iho jää kostean tuntuiseksi eikä sitä kiristä. Mielestäni silloin puhdistusgeeli on hyvä ja minulle sopiva tuote. Inhoan balmien ja öljyjen jättämää lähmää kasvoilla, maidolla ei mikään meikki lähde ja vaahdot kirvelee silmiä.
    Kivan kuuloisia tuotteita mutta propanediolia monessa, vaikka on allergia- ja astmaliiton tuote. Joskus tilailin Dermolta mutta on vähän jäänyt, ei nämäkään nyt houkuttele kun anteeksi vaan, tosi tylsät pakkaukset ;)

    Vastaa

    0
    1. eikös se ole pääasia että sen_meikin_pesee_kunnolla pois? Että iho tulee puhtaaksi?

      Näin mä sanoisin. Tai ainakin niin, että täysi pesemättömyys (likaa tuovissa olosuhteissa) on kyllä iholle huonompi juttu kuin jos sitä pesee vähän liian voimakkailla aineilla. Ihan yhtä lailla lika (saasteet ja meikki) vievät ihon mikrobiomia epätasapainoon ja huonontavat ihon kuntoa kuin vääränlaiset puhdistusaineet, ja epäilisin, että ensinmainitut vielä putsareita merkittävämmin. Eri juttu, jos asuisimme kaikki maaseudulla luonnon helmassa kaukana saasteista emmekä koskaan meikkaisi tai käyttäisi aurinkovoiteita.... Silloin iho saattaisi jopa oikeasti pärjätä (lämpimällä) vesipesulla :)

      ei nämäkään nyt houkuttele kun anteeksi vaan, tosi tylsät pakkaukset ;)

      Arkiset pakkaukset ovat osa Dermosilin hintaa ;) Simppelit pakkaukset = alemmat pakkauskustannukset :)

      Vastaa

      0
    2. Itse taas pidän juuri siitä, että pakkaukset ovat niin yksinkertaisia ja tylsiä. Ne istuvat oikein nätisti Patykan valkoisten purkukoiden ja The Ordinaryn aptekkipurkkien sekaan juuri siksi, että ovat yksinkertaisia. Varsinkin hajustettomat valkoiset Dermosilin tuotteet. :)

      Muutamina väriläiskinä sallittakoon Bybin tuotteet, sillä niiden väri-iloittelu on tehty vain yhdellä onnistuneella sävullä kerrallaan. Madaran ja Flow:n purkukat ovatkin sitten siellä vähän taaempana rivissä, piilossa. :D

      Vastaa

      0
    3. Itse taas pidän juuri siitä, että pakkaukset ovat niin yksinkertaisia ja tylsiä.

      Minäkin pidän Dermosilin pakkauksista kaikessa arkisuudessaankin. Verrattuna moneen muuhun edulliseen päivittäiskosmetiikan brändiin Dermosilin tuotteet ovat tosi raikkaan näköisiä ja erottuvat edukseen. Mieluummin pidän Dermosilin tuotteita esillä kylppärissä kuin - sanotaan nyt suoraan, vaikka Nivean, L'Orealin tai Palmoliven...! :D

      Madaran ja Flow:n purkukat ovatkin sitten siellä vähän taaempana rivissä, piilossa. :D

      Heh - tässä taas meidän maut eroaa..! ☺️ Mä tykkään tosi paljon kummankin sarjan pakkauksista - Flow'sta erityisesti uudistumisensa jälkeen 😍

      Vastaa

      0
  8. Itselläni on todella herkkä iho, joka ei nykyisin kestä juuri mitään. Ihonhoitotuotteista kaksi pahinta ovat olleet Lumene ja Dermosil. Aivan järkyttäviä kokemuksia. Tilasin ison läjän Dermosilin herkälle iholle tarkoitettuja voiteita ja kosmetiikkaa. Niiden käytön jälkeen iho oli tulessa ja oireet kestivät pitkään, ei sopinut itselleni. Roskiin menivät ja rahat hukkaan.

    Vastaa

    0
    1. Onpa ikävä kuulla :/ Oikein herkkä iho on kyllä vaativa seuralainen ja voin kuvitella, että joskus voi olla suuren työn ja etsinnän takana löytää ne juuri itselle sopivat koostumukset.

      Vastaa

      0
  9. Sopiiko nämä silmämeikin poistoon? Joskus putsaan puhdistusmaidolla myös silmämeikin, jos en jaksa panostaa. 😁

    Vastaa

    0
    1. Sopiiko nämä silmämeikin poistoon?

      Varsinainen silmämeikinpoistoaine Dermosililta tosiaan puuttuu. Minkään näistä tuotteista ei sanota sen soveltuvan silmämeikinpoistoon, mutta monethan käyttävät puhdistusmaitoa siinä hommassa onnistuneesti joka tapauksessa :) Maito kyllä irrottaa silmämeikin, ja irrottaa vaahtokin, mutta en suosittele vaahtoavaa tuotetta silmille. Itselläni ainakin kirvelee!

      Minusta Sensitive-puhdistusliinat ovat näistä paras tuote silmämeikin poistoon. 👍

      Meikinpuhdistusliinat sopivat mun mielestä siihen hommaan parhaiten. Maidollakin jotkut poistavat silmämeikin, mutta Dermosil ei ainakaan tuotetiedoissaan kerro että

      Vastaa

      0
  10. Oma suosikkini Dermosilin putsareista on ollut ehdottomasti puolukka öljyputsari. Suosituksestani siihen ihastui myös moni työkavereista. Olikin suuri pettymys, kun se poistui valikoimista 😔. Uusista putsareista kiinnostaa ehdottomasti tuo Cleansing balm. Täytyykin tehdä töissä jälleen kimppatilaus.

    Vaahtoja/geeliputsareita en pysty kuivan ihoni vuoksi käyttämään ollenkaan. Itsellä onkin aina käytössä joko maito-, öljy,- tai balmiputsari.

    Vastaa

    0
    1. Oma suosikkini Dermosilin putsareista on ollut ehdottomasti puolukka öljyputsari.

      Se oli kyllä NIIN hyvä - ja Suomen edullisin öljyputsari...!

      Vastaa

      0
    2. Onko sulla tietoa miksi sen valmistus lopetettiin? Täytyy varmaan antaa Dermosilille palautetta asiasta itsekin jos vaikka tarpeeksi moni toivoisi sen paluuta ☺️

      Vastaa

      0
    3. Ymmärtääkseni tuo öljypuhdistus ei vain myynyt kovin hyvin ja siksi se jätettiin pois valikoimasta. Sehän oli jo aikaisemminkin tauolla ja sille annettiin vielä "yksi mahdollisuus". Riittävän suuri määrä asiakkaita ei vain innostunut siitä.

      Vaikka me "hc-kosmetiikkailijat" rakastamme öljyputsareita, ihan perus-suomalaisnainen varmaankin valitsee mieluummin puhdistusmaidon tai -vaahdon.

      Tämän vuoksi myös Lumene jätti aiemmin öljyputsarinsa pois, ei vain myynyt. Ja myös Lumene toi sen tilalle puhdistusbalmin, joka taas myy :) Ehkä tuossa nestemäisessä öljypuhdistajassa on jotain, joka ei suuren yleisön iholla tunnu hyvältä, kun taas geeliytetty öljy toimii :D

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat