10.04.2020

Väriä nahkaan ihanalla Zuii'lla

Australialainen Zuii Organic tunnetaan paitsi superlaadukkaista meikeistään, myös todella laadukkaista itseruskettavistaan.

Ausseissahan päivetys on the juttu, ja sitä tavoitellaan onneksi nykyään myös terveellisemmin keinoin kuin pelkästään auringon paahteessa... :)

Pääsin testaamaan tänä keväänä Zuiin upeita itseruskettavia yhtestyössä Biodellyn kanssa, ja tuloksia raportoidaan tänään. :)

Samalla vinkkaan Biodellyn pääsiäiskamppiksesta, jossa koko valikoima * on -20% alennuksessa koodilla HELLOBUNNY. Koodi-alennuksen lisäksi osassa tuotteista on vielä lisäalennus, kuten muutamissa mun Zuii-suosikeissa :)

* poislukien Less Is More ja näytteet.

Ihan Bondi Beachille en päässyt kuvaamaan, mutta kyllä saavutettu sävy tulee kivasti esiin näissä mökin karanteenimiljöössäkin otetuissa kuvissa. :)

Näkyykö sävyero riittävästi vai kerronko (no, kerron), että olen levittänyt Zuiin asteittain itseruskettavaa vartalovoidetta vain kropan vasemmalle (teistä katsoen oikealle) puolelle.

Tulos neljän päivän käsittelyn jälkeen. 👍

Kaikki Zuiin itseruskettavat (poislukien vaahto) ovat ns. asteittain ruskettavia, eli sisältävät vain pienen määrän DHA:ta eli ruskettavaa ainetta. Koostumuksessa on mukana myös erytruloosia, joka yhdessä DHA:n kanssa tuo kaikkein luonnollisimman sävyn. Kerralla ei saa voimakasta ja selvästi erottuvaa sävyä ihoon. Tai no, kyllä pienen eron näki etenkin sääressä jo yhdellä käsittelykerralla, mutta syvästä sävystä ei voi puhua.

Itse olen aina ollut juuri tällaisten ateittain itseruskettavien ystävä. Silloin sävyä voi säätää ja liian vahvan ja/tai läikikkään tuloksen riski minimoituuu tai on olematon. 👌

GRADUAL TAN BODY LOTION ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA VARTALOVOIDE

31€ / 250 ml (pääsiäisalennuksessa 23,56€)

❤️ SUOSIKKINI ❤️

Ai että tämä on hyvä tuote! Sekä koostumukseltaan että tulokseltaan. Voin suoraan sanoa, että jos joskus on ollut aika, jolloin luonnonkosmetiikan ja normikosmetiikan koostumukset ovat ihotuntumaltaan merkittävästi eronneet toisistaan, se aika alkaa olla virallisesti historiaa.

Zuiin Gradual Tan -tuotteiden koostumuksista ei ikipäivänä voisi arvata, että ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat täydellisen sileästi ja liukkaasti levittyviä, hetkessä imeytyviä ja supermiellyttävän ihotunnun jättäviä. Ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteilla on kritereissään tiukimpiin kuuluva BDIH Cosmos Organic -sertifikaatti

Oliko jo överihehkutusta? Kokeile, ja uskon että olet samaa mieltä.

LEVITYSKINNAS 9,90€

Gradual Tan asteittain itseruskettava vartalovoide on ohutta, silkkistä emulsiota joka on äärimmäisen helppo levittää. Koostumus on vegaaninen. Hoitaviin ainesosiin lukeutuvat mm. kosteuttava bambumehu sekä ravitsevat auringonkukan siemenöljy, kaakaovoi ja sheavoi. Voiteessa on kevyt vaniljan ja bergamotin tuoksu.

Voidetta voi käyttää tavallisen kosteusvoiteen tapaan vaikka joka ilta, jos tavoitteena on selkeä, kestävä päivettynyt sävy. Tai jos toivot miedompaa sävyä, käytä Gradual Tan -voidetta esimerkiksi 2-3 iltana viikossa.

Mikään ei toki estä käyttämästä voidetta myös aamuisin, mutta monet itseruskettavien käyttäjät (minä mukaanlukien) tykkäävät levittää tuotteet yötä vasten, jolloin ei "tarvitse" haistella DHA:n luontaista, hieman makeaa tuoksua joka nousee iholta tuotteen alkaessa vaikuttaa. Aamulla voi sitten huuhtoa DHA:n tuoksut iholtaan suihkussa.

Voiteen voi levittää käsin, ja kädet tulee pestä huolellisesti voiteen levityksen jälkeen. Minun käsiini ei ole jäänyt minkäänlaisia läikkiä eikä ranteeseen edes rajaa (olen levittänyt voidetta vain käsivarteen, en kämmenselkään). Halutessaan voi käyttää levityskinnasta, mutta se sopii parhaiten itseruskettavan vaahdon levitykseen. Vaahto on Zuiin voimakkain itseruskettava. Sitä en testannut.

ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA KASVOVESI

25€ / 150 ml (pääsiäisalennuksessa 19€)

❤️ SUOSIKKINI ❤️

Ai jestas että tämäkin on hyvä...! Ohut, geelimäinen kasvovesi kosteuttaa ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Ei tahmaavaa tunnetta (suunnattu eritysesti sinulle, Elli A...! ;).

Tässä tuotteessa DHA:n määrä on niiiiiin pieni, että sävyeroa tuskin havaitsee ennen kuin on käyttänyt kasvovettä monta päivää. Voi tietysti olla, että minä jo valmiiksi medium-vaaleaihoisena en huomaa eroa yhtä hyvin kuin erittäin vaalea/kalpeaihoinen huomaisi.

Kasvovesi lupailee myös anti-age-tehoja Zuiin kehittämällä antioksidanttisella yhdistelmällä jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta. Kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat bambumehu, glyseroli ja kurkku-uute, ihoa pehmentävät jojoba- ja kookoesterit ja kookoksen alkaanit. (Öljyjen esterimuoto takaa sen, että kasvovesi ei tunnu iholla yhtään tahmealta tai rasvaiselta.)

Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

ASTEITTAIN ITSERUSKETTAVA KASVOVOIDE

33€ / 50 ml (pääsiäisalennuksessa 26€)

Gradual Tan -kasvovoide on koostumukseltaan yhtä kevyttä ja silkkistä kuin vartalovoide, tai vieläkin kevyempää. Myös sen DHA-pitoisuus tuntuu kevyemmältä - tai sitten "haaste" on sama kuin kasvoveden yhteydessä mainitsemani, että en vain erota mietoa sävyeroa koska kasvoni ovat jo valmiiksi vuoden ympäri hieman päivettyneen sävyiset.

Olen käyttänyt Gradual Tan -kasvovoidetta myös yhdessä asteittain ruskettavan kasvoveden kanssa, ja jopa yhdessä käytettynä tulos on hyvin hienovarainen. Ystäväni ovat sanoneet että kasvoillani kyllä näkyy tavallista päivettyneempi sävy, joten tulosta kyllä tulee vaikka itse en ole kasvotuotteiden tulosta huomannut yhtä selkeästi kuin vartalovoiteen.

Joka tapauksessa - näitä tuotteita voi kyllä suositella arimmallekin itseruskettavien "jännittäjälle", tulos on niiiiin hienovarainen ja tasainen. Koko testijakson aikana kasvoille tai vartalon ihoon ei ole jäänyt minkäänlaisia viiruja, läikkiä tai muuta epätasaisuutta, ja sävy on äärimmäisen luonnollinen.

Myös kasvovoiteessa on Zuiin kehittämä antioksidanttinen yhdistelmä jäkälää, sammalta ja saniaista.

KOSTEUTTAVA SUIHKUGEELI

22,90€ / 225 ml (pääsiäisalennuksessa 18,32€)

Sain testiin myös tämän kevään Zuii-uutuuden, kosteuttavan suihkugeelin. Eipä voi tästäkään muuta todeta, kuin että Zuii'lla osataan hienostuneet koostumukset 👌

Jep, niinkin yksinkertaisen tuotteen kuin puhdistavan geelin, oli se sitten kasvoille, käsille tai vartalolle, voi valmistaa hyvin monenlaisella tuloksella vaikka kaikki puhdistavat. Sensorinen elämys ja hoitavuus vaihtelevat. Geeli voi olla lirua, paksua, hyytelömäistä tai lähes nestettä. Se voi olla voimakkaasti pesevää ja kuivattavaa tai se voi olla hyvin mietoa ja sisältää paljon kosteuttavia ja ravitsevia aineita jotka samalla neutraloivat puhdistavan aineen potentiaalista kuivattavuutta. Se voi vaahdota löysästi tai runsaasti, pehmeästi tai vailla liukuvaa kermaisuutta. (Sannin "vaahtoanalyysi-corner" odottaa yhä toteutumistaan... 😎)

Zuii Moisturising Body Wash on lempeästi ja pehmeästi vaahtoava, viskositeetiltään erittäin miellyttävä ja ihoa miedosti puhdistava suihkuvaahto. Kosteuttava koostumus sisältää bambun mehua, vihreän teen uutetta, oleiinihapon ja glyserolin esterin sekä kamomillauutetta.

Miedossa tuoksussa on sitrusta ja aavistus vaniljaa.

EVOLVE TROPICAL BLOSSOM BODY POLISH

23,90€ / 180 ml

Itseruskettavista kun puhutaan, kuuluu esikäsittelyyn ehdottomasti ihon kuorinta! Tähän postaukseen valitsin Evolven tajuttoman ihanan, ylellisen sokerikuorinnan joka ansaitsee (kenties Flow Kosmetiikan Amethyst -kuorinnan ohella) tittelin The Hemmottelevin vartalonkuorintakokemus. 🙏🏻

Koostumus on kuin pehmeää marmeladia, todellakin. Öljypohjassa ihoa hoitavat kookos-, auringonkukka- ja manteliöljy. Eksoottisessa, sanoisinko raukean kukkaisessa, lämpimässä tuoksussa yhdistyvät gardenian kukka, kookos sekä trooppiset kukat.

Luomusokeri kuorii ihon hellästi mutta tehokkaasti, samalla kosteuttaen.

Kuorintavoide hierotaan kuivalle iholle, ja se emulgoituu maitomaiseksi kun ihon huuhtoo vedellä. Iho jää silkkisen pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi vailla rasvaista pintaa, jollaisen jotkut öljypohjaiset kuorinnat jättävät. Evolven kuorinnassa sokeriuutepohjainen emulgaattori pitää huolen siitä, että tuote huuhtoutuu iholta vailla rasvaista tunnetta.

Ai hyvänen aika miten ihana tuote. ❤️ Ei päivittäiseen eikä ehkä viikottaiseenkaan käyttöön - tällaiset ylellisyydet säästäisin vain ihan erityisiin hetkiin tai vaikkapa vuodenajan vaihteen koko vartalon koti spa -käsittelyyn.

Lopuksi; rusketusta pidentävä, ihoa hoitava kuivaöljy:

RUSKETUSTA PIDENTÄVÄ KUIVAÖLJY

24€ / 100 ml (pääsiäisalennuksessa 19,20€)

Minulta alkaa adjektiivivarasto loppua Zuiin tuotteiden yhteydessä, ja alan jo kuulostaa pöljältä, mutta... siis, tämäKIN tuote on jotain ihan taivaallista. Tätä adjektiivia en ole vielä käyttänyt. 🙏🏻

Suihkutettava kuivaöljy on sekoitus bambumehua, manteliöljyä, kamelian siemenöljyä, auringonkkukanöljyä ja kaakaovoita, yhdistettynä hoitaviin ja kosteuttaviin uutteisiin kuten kurkkuun ja kehäkukkaan, sekä hienovaraiseen greipin, sitruunan ja bergamotin tuoksuviin öljyihin ja ripaukseen DHA:ta. Kyllä, hoitavassa öljyssäkin on pieni määrä DHA:ta, joka ylläpitää rusketusta.

Käytännössä Zuiin kuivaöljy on siis taidokkaasti formuloitu "vesiöljy"; siinä on sekä vesi- että öljyfaasi. Purkkia on siis hyvä ravistaa ennen tuotteen levitystä.

Öljy levittyy iholle taianomaisen miellyttävästi ja tuoksuu ihanasti (ja miedosti) kookokselle, vaniljalle ja sitrukselle. Ihan tajuttoman ihana tuote ❤️ Zuii, herranjestas, te osaatte.🙌

Biodellyn Pääsiäispäivät jatkuvat maanantaihin 13.4. saakka. Koko valikoima -20% koodilla HELLOBUNNY (poislukien Less Is More ja näytekoot).

Sanni vinkkaa; Nui-meikkivoide (josta on jo valmiiksi tarjoushinta, siihen päälle tulee -20%), Bruns-hiustuotteet, Bybi... ;)

Hyvää pääsiäistä kaikille! 

22 comments on “Väriä nahkaan ihanalla Zuii'lla”

  1. Kumpi kasvotuotteista levittyy paremmin: vesi vai voide? Minulla on iltarutiinissa käytössä Whamisan Deep Rich -hoitoneste ja The Ordinaryltä Buffet ja Alpha-arbutin + HA (retinoidit ovat kesätauolla). Mielelläni käyttäisin myös tällaista värinhehkeyttäjää, mutten ole varma, mikä kokonaisuuteen parhaiten naksahtaisi ja mihin kohtaan rutiinia... :) Viimeiseksi varmaankin? Itseruskettavan kasvoveden päälle ei varmaan saa laittaa seerumeita tai voiteita ainakaan ihan heti?

    Vastaa

    0
    1. Hei Joh!

      Vaikea vastata 'kumpi levittyy paremmin, vesi vai voide', kun kumpikin levittyy ja imeytyy tosi hyvin mutta ovat ihan eri koostumuksen tuotteita :) Geelimäinen neste tuntuu iholla erilaiselta kuin emulsiovoide. Eli ehkä miettisin, kummanko tyyppistä itseruskettavaa itse tykkäisi käyttää, ja sitä mitä sinäkin tuossa pohdit, että miten tuote sopii osaksi omaa rutiinia.

      Jos valitset itseruskettavan veden, se tulisi (mun logiikalla) Deep Richin, Buffetin ja Alpha-arbutinin päälle. Ja siihen päälle sitten hoitovoide tai öljy, kumpaa nyt sitten käyttää, kun itseruskettava on imeytynyt ja "kuivunut". Toisaalta, koostumuksen "runsauden" näkökulmasta Deep Rich voisi sijoittua tuossa vesikosteus & aktiiviseerumit -kombossa myös viimeiseksi, sillä se on koostumukseltaan noista runsain (Zuiin Gradual Tan Water mukaanluettuna).

      Minäpä kysyn tätät Zuiilaisilta, itseäkin alkoi kiinnostaa mikä olisi ihanteellinen paikka monituotteellisessa rutiinissa :) Joka tapauksessa, sekä itseruskettavan veden että voiteen päälle saa laittaa vielä muitakin tuotteita, kun itseruskettava on imeytynyt ja "asettunut" iholle hetken. Mä olen laittanut Gradual Tan Waterin päälle normaalisti yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.

      Vastaa

      0
  2. Kiitos Sanni, kun muistit mut! :D Toi kieltämättä kuulostaa todella houkuttelevalta!

    Ps. Toi Evolven kuorinta on i-ha-na. Mielettömän ihana tuoksu ja koostumus, joka ei jätä sellaista rasvaista jälkeä kuin monet vastaavat kuorinnat.

    Vastaa

    0
  3. Ihana, ajankohtainen postaus, sillä olen taas kesän lähestyessä pohtinutkin sopivia itseruskettavia. Etenkin kasvoille.

    Viime syksynä harkitsin Ekopharman Herukka itseruskettavan hoitonesteen ostamista silloisen blogi-postauksesi/arvostelusi perusteella. Nyt kuitenkin myös tämä Zuiin asteittain ruskettava kasvovesi alkoi houkuttamaan, sillä tuotteet kuulostavat hyvin samankaltaisilta ja myös hinta on käytännössä täysin sama. Ainut eroavaisuus, minkä bongasin, on se, että ilmeisesti Ekopharmalla rusketuksen tulos on kuitenkin voimakkaampi heti yhden käyttökerran jälkeen?

    Kumpaa sinä suosittelisit / pystytkö vertaamaan näitä jotenkin? Olen ihan pulassa ostopäätöksen kanssa. :) Kiitos jo etukäteen. x

    Vastaa

    0
    1. Hei Taru!

      Zuiin ja Ekopharman itseruskettavat kasvovedet ovat vaikuttavilta aineiltaan ja tulokseltaan erilaiset; Zuii'ssa on mukana myös erytruloosia, Ekopharmassa on vain DHA:ta, ja Ekopharmassa pitoisuus on tosiaan suurempi eli rusketus on tummempi. Zuii on asteittain ruskettava, Ekopharma "heti" ruskettava :) Mun tämän hetkisellä kokemuksella en usko, että Zuii'lla yhtä syvää päivetystä edes saa kuin Ekopharmalla. Suosittelen siis valitsemaan tuotteen toivomasi tuloksen mukaan. :)

      Ekopharmassakin sävy on kyllä tosi kaunis ja luonnollinen, vaikka mukana ei ole tuota "tuki"ainesosaa eli erytruloosia. Moni valmistaja käyttää DHA:n kanssa yhdessä erytruloosia, joka jollain tapaa "neutraloi" DHA:n joskus aikaansaamaa oranssihtavaa sävyä, mutta toki formulan eli tuotereseptin kokonaisuus vaikuttaa. Jossain formulassa DHA voi tuoda oranssihtavamman tuloksen, toisessa ei, kaikki riippuu muista käytetyistä ainesosista ja pitoisuuksista :)

      Vastaa

      0
    2. Tiesin, että sinuun voi luottaa. Kiitos hyödyllisestä ja informatiivisesta vastauksesta. Nyt täytyy punnita, kumpi tuotteista sopii itselleni. :)

      Vastaa

      0
  4. Tuo kuorinta jäi houkuttelemaan, joten lopulta kotiutin sen äsken :) Oon ihan hurahtanut vartalokuorintoihin. Ja kun kerran pitää postikulut maksaa ja oli -20%, niin toki pitää myös ostaa jotain muuta, eikö :D Elän tässä myös kasvovesi-innostuksen aikaa (tosin vielä oo yhtä hifistelijä kuin sinä ;)), joten laitoin myös Whamisaa ja Gattieria tulemaan. Ja avrilin kuorinnan. On sitten paketteja odottamassa, kun joskus pääsen Suomeen. Mutta jo tämä tuotteiden selaaminen on piristävää :)

    Vastaa

    0
  5. Moikka!

    Itse olen ihan noviisi itseruskettavien käyttäjä, mutta nämä tuntuvat nyt houkuttelevan. Kysyisin näiden tuoksusta, tuleeko näissäkin siis perinteinen itseruskettavan tuoksu? Olit kirjoittanut "-- jolloin ei ”tarvitse” haistella DHA:n luontaista, hieman makeaa tuoksua joka nousee iholta tuotteen alkaessa vaikuttaa". En yhtään nimittäin pidä tästä itseruskettavien tuoksusta, ja joku muu bloggaaja oli muistaakseni näistä Zuiin kommentoinut, ettei tule tuoksua.

    Oletko muuten huomannut, että Lovely Day poistuu (suurinosa jo poistunut) Biodellyn valikoimasta? Sinun ansiostasi löysin Lovely Dayn ja erityisesti heidän mellow mallow kasvovoiteensa joka on i-h-a-n-a! Kiitos tästä! :) Onko sinulla tietoa jostain muusta nettikaupasta, joka myisi heidän merkkiään? En äkkiseltä googlailulta löytänyt enkä tahtoisi luopua voiteesta!

    Vastaa

    0
    1. Kysyisin näiden tuoksusta, tuleeko näissäkin siis perinteinen itseruskettavan tuoksu?

      Kyllä, sitä ei varmaan voi välttää "itsarituotteiden" kanssa. Tuoksu kehittyy 2-3 tunnin kuluessa voiteen levityksestä, joten jos ajoittaa voiteen levityksen iltaan juuri ennen nukkumaanmenoa, ei tuoksua tarvitse haistella kuin aamulla herätessä - ja sitten voi saman tien mennä suihkuun ja hankkiutua tuoksusta eroon ;D

      Oletko muuten huomannut, että Lovely Day poistuu (suurinosa jo poistunut) Biodellyn valikoimasta?

      En ollut huomannut, voi harmi...! LD on kyllä aivan ihana sarja, ja kun osa tuotoista vielä menee eläintensuojeluun... 🙏🏻

      Onko sinulla tietoa jostain muusta nettikaupasta, joka myisi heidän merkkiään?

      Ei valitettavasti :/ Harmi tosiaan jos Biodelly luopuu sarjasta. Täytyykin kysyä heiltä mistä moinen päätös... Voihan olla että tämä liittyy jotenkin päämieheen (eli Lovely Day'hin) itseensä..?

      Vastaa

      0
  6. Hei vielä :) Muistatko minkälainen ihofiilis Mossan rauhoittavasta kasvovoiteesta jäi? Sulla oli siitä ja saman linjan seerumista postaus, mutta siitä ei oikein selvinnyt voiteen jälkeinen tunne iholla. En ole ikinä kokeillut Mossaa merkkinä, mutta tuo nimenomainen voide houkuttelisi juuri nyt. Pitäisi löytää nimenomaan rauhoittaa ja kosteuttava voide sisäilman kuivattamaan ihoon. Pain luottotuote on loppu ja jotenkin tekisi mieli löytää vastaava mutta hieman edullisempi.

    Vastaa

    0
    1. Mun melestä Mossan Derma+ voide on ihotuntmaltaan sellainen "keskitäyteläinen", ei ohut ja vesimäisen kevyt mutta ei runsaan rasvainenkaan. Voide on mulla työhuoneen "kosmetiikkakirjastossa" niin en pääse just nyt vahvistamaan tätä mielikuvaa.

      Vastaa

      0
  7. Rusketus on vaan omaan silmään niin rumaa, että kummastuttaa kaikki vaivannäkö asian eteen. Kadehdin kuitenkin treenattua kroppaasi. :)

    Joskus mietityttää, mikähän pointti minullakin on kommentoida, jos ei ole mitään sanottavaa. Liikaa yksin kotona? Sitä varmaan.

    Vastaa

    0
    1. Olihan sinulla sanottavaa :) <3

      Kaikki osallistuminen on tervetullutta 🤗

      Vastaa

      0
  8. Kyllähän tuo suhtautuminen rusketukseen on muuttunut ajan saatossa. Kun katselee teini- ja nuoruuskuvia, niin aika tanakka rusketus kuvissa on, ja ei se enää miellytä estettisesti. Mutta hillitty rusketus on kyllä edelleen mielestäni kaunis. Se tasoittaa ihon sävyä ja ja iho näyttää lämpimämmältä ja terveemmältä. Jopa itseruskettavien käyttö mielestäni tasoittaa ihon sävyä kivasti. Varsinkin keväällä huomaa eron, kun iho on talven jälkeen kalpeimmillaan.

    Itse käytän itseruskettavia varsinkin kasvoilla, sillä aurinko tarttuu helpommin olkapäihin ja dekoltee alueelle, joten kasvot ovat usein astetta tai paria vaaleammat, jolloin ero on helpompi tasoittaa itseruskettavilla. Olen jo vuosia käyttänyt Clarinsin tippoja, sillä niitä on niin helppo lisätä omaan kasvo- tai vartalovoiteeseen ilman että täytyy ostaa kokonaan uusi itseruskettava voide.

    Nuo itseruskettavat kasvovedet ovat kyllä houkuttelevia, joten täytyy katsoa pitääkö tänä vuonna tehdä poikkeus. :)

    Vastaa

    0
    1. Mutta hillitty rusketus on kyllä edelleen mielestäni kaunis. Se tasoittaa ihon sävyä ja ja iho näyttää lämpimämmältä ja terveemmältä.

      *allekirjoittaa*

      Vastaa

      0
  9. Hei Sanni,

    toivottavasti huomaat tämän kommentin vanhemmastakin postauksesta! Kahlasin jälleen blogiasi läpi hyvien ir-suositusten toiveessa, sillä suosikkini lopetettiin muutama vuosi sitten, enkä sen jälkeen ole vielä löytänyt uutta lempparia.

    Miten vertaisit Zuiin itseruskettavaa kasvovoidetta (tai jopa kasvovettä?) Yves Rocherin asteittain päivettävään Summer Glow Moisturiseriin? Luin YR:n kasvoille tarkoitetusta itseruskettavasta ensimmäistä kertaa aikoinaan nimenomaan sinun blogistasi ja se on ollut siitä asti suosikkini. Pienen eron huomasi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta kunnon päivetyksen aikaansaaminen vaati 2-3 päivittäistä rasvauskertaa. Mietin, jääkö Zuii sen rinnalla liian kevyeksi?

    Arvostaisin vastaustasi, jos vain muistat vielä aikanaan arvioimasi YR-itseruskettavan. :) Olisi mukavaa kuulla mielipiteesi!

    Vastaa

    0
    1. Hei lilja!

      Luen kyllä vanhojenkin postausten kommentteja :)

      On tosi vaikea verrata Zuii'ta ja Yves Rocheria, on niin monta vuotta siitä kun käytin YR:n Summer Glow'ta. Lisäksi mun oma ihon sävy on tummentunut paljon Summer Glow'n ajoilta, ja on nykyään vuoden ympäri kevyesti päivettyneen näköinen, mikä varmasti vaikuttaa kokemukseeni itseruskettavien vaikutuksesta. Yves Rocherin Summer Glow'ta käyttäessäni ihoni oli vielä todella kalpea.

      Zuiin Gradual Tan -kasvoveden ja -kasvovoiteen päivettävä teho tuntuu hyvin miedolta, mutta on tosi vaikea sanoa, onko se vielä Summer Glow'takin miedompi, kun oma ihoni on pohjasävyltään nyt erilainen. Zuii tuntuu hyvin miedolta, mutta kokemukseni saattaisi olla eri, jos olisin käytttänyt sitä siihen aikaan kun olin tosi kalpea.

      Kyllä mä kuitenkin uskaltaisin sinuna kokeilla Zuii'ta, sävy ainakin on tosi luonnollinen ja koostumus erittäin miellyttävä <3 :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat