08.04.2020

It's Blooming Spring!

Somessa on nyt näkynyt paljon pastellisia kevätmeikkejä. Siis minäkin....!

Arvatkaas minkä klassikkopaletin kaivoin esiin...

Voih 💕 Isadora Blooming Spring, vuodelta 2009. 🙏🏻

Tämä limited edition -paletti ilmestyi keväällä 2009 - samaan aikaan kun aloitin Karkkipäivä-blogin kirjoittamisen. Ai että mitä nostalgiaa...! Olen julkaissut blogissa sen vuoden toukokuussa Blooming Spring -meikin, sen voi kurkata täältä.

Ja siis - nyt muistinkin, että blogini täyttää tässä kuussa yksitoista vuotta..! Herranjestas..!

Tällainen keväinen look syntyi:

SILMÄT

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, sävy Eden
IsaDora Blooming Spring -luomiväripaletti
Sephora Colorful Eyeliner Waterproof, sävy 04
Sephora Big Volume Mascara
Benecos Eyebrow Gel, sävy Clear
Dermosil-kulmakynä, sävy Medium

KASVOT

Flow Cosmetics Korento -mineraalimeikkipohja, sävy Warm 03
Maybelline Fit Me -peiteaine, sävy 20
Lavera-poskipuna, sävy Charming Rose

HUULET

Benecos Natural Lipstick, sävy Pink Honey 💓

Mutta murmur Sephora Waterproof Eyeliner... NOT so waterproof. 

Minullahan tosiaan vuotaa silmät tosi herkästi, ja Sephoran eyeliner oli levinnyt vain 15 minuuttia meikin laittamisen ja kuvaamisen jälkeen. Eli ei tosiaankaan waterproof.

Tämän kuvan myötä voin samalla kertoa, miten asettelin luomivärisävyt. Käytin persikkaa, liilaa, vaaleanpunaista ja vihreää.

Laitoin persikkaa sisimmäksi silmäluomella, liilaa luomen keskelle laajalle alueelle, ja vihreää ihan häivähdyksen uloimmaksi. Luomivakoon vaaleanpunaista. Kulmaluulle sipaisin vaaleaa Yves Rocherin Melon Nature -sävyä.

Tuo Sephoran Big Volume -maskara on muuten tosi hyvää 👍 Aion ostaa toistekin.

(Ja mun ripset on muuten edelleen säilyneet runsaina kiitos BTB13-ripsiseerumin. Olen käyttänyt sitä nyt vuoden.)

Tässä vielä meikki sisävalossa.

Kylläpä olikin kiva tehdä oikein klassinen, pastellinen Karkkipäivä-meikki todella pitkään aikaan :)

💕💜🧡

Kuka muu on meikkaillut pastelleilla tänä keväänä? :)

13 comments on “It's Blooming Spring!”

  1. Hei Sanni! Laitatko sä hoitoainepesun jälkeen hiuksiisi jotain geeliä tai muotoilutuotetta ennen kuin ploppaat hiuksesi? Nimittäin mä yritin nyt ekaa kertaa ja laitoin ennen ploppausta tai siis puristelin herbina hajusteeton muotovaahtoa. Entäs laitatko jotain ainetta kun avaat ”plopin”. :) kiitos. Luotan suhun tässäkin asiassa.

    Vastaa

    0
    1. Hei Minä vain! Laitan hiuksiini aina geeliä, suosikkini on Ekopharman Minttu-geeli, josta kirjoitin täällä:

      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/uusi-hiusgeeli-curly-girl-hiusgeeli-suosikki-ekopharma-minttu/

      Mutta nyt Minttu on minulla lopussa, ja tällä hetkellä teen oman sekoituksen kahdesta eri geelistä, Urtekramin Aloe Vera -geelistä ja AM Natur -geelistä.

      Tuo AM:n sokeripohjainen geeli on mun makuun yksinään vähän liian vahva, ja laimennan sitä sekoittamalla sitä Urtekramin Aloeen.

      AM-geeli esitelty täällä: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/am-cosmetics-hiusgeeli/

      Ja Urtekramin Aloe-geeli täällä: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/curly-girl-metodi-tuotekokemuksia-parhaat-loydot-ja-heikommat-esitykset/

      En laita enää lisää muotoilutuotetta kun avaan hiukset plopista. :)

      Vastaa

      0
  2. Ah, ihastuin tuohon huulipunaan. Harmi, että ei ehtinyt mukaan just tehtyyn tilaukseen... Mä aikoinaan hurahdin pastellikynsilakkoihin, joita dependillä oli. Kun maksoivat 3€/kipale, ostin lähes kaikki :D Osan annoin muutossa pois, mutta kuusi matkasi tänne mukanani :) Mun perinne on ollut vappukynnet: joka kynteen eri pastelliväri. Olen myös oppinut, että ne kannattaa laittaa vasta munkkitaikinan alustuksen jälkeen. Tuli meinaan yhtenä vappuna taikinaan mausteeksi muutaman kynnen verran lakkaa :D

    Vastaa

    0
  3. Voi kauhea, onko tuo paletti noin vanha x) Ostin samoissa inspiraatioissa saman paletin ja tuolla se mullakin kummittelee vielä meikkipussissa. Ihan liian harvoin tulee meikkailtua, nyt ehkä pitäis skarpata minunkin :D

    Vastaa

    0
  4. Innoittamanasi minultakin löytyy blooming spring, ostettu Kajaanin Anttilan poistolaarista arviolta 2011 :) Nostalgista....

    Vastaa

    0
  5. Millainen koostumus Benecosin huulipunissa on? Ovatko ne kuinka laadukkaita? Tuo hinta on niin alhainen, että olen jotenkin aina ajatellut etteivät voi olla kovin hyviä. :) Mutta sehän ei ole läheskään aina totta. Mun suosikkeja ovat koostumukseltaan Diorin punat sekä Macin perushuulipuna (Cream). Mattapunia en käytä ikinä.

    Ehkä noihn edullisimpiin merkkeihin liittyy siksi välttäminen, että huulipunia ei ole ikinä suljettu pahvipakkaukseen eikä niissä ole usein edes teippiä. Jotenkin se ajatus, että niitä availlaan on tuntunut ikävältä. Olen itse nähnyt kaupassa, että ihmiset oikeasti availevat ei-testeri -pakkauksia, mikä on todella ajattelematonta.

    Vastaa

    0
    1. Millainen koostumus Benecosin huulipunissa on? Ovatko ne kuinka laadukkaita?

      Laatu vaihtelee sävyn mukaan, eri sävyt ovat aika eri tuntuisia. Tietysti laadun kokemus vaihtelee myös yksilöittäin, ja joku koostumus joka mun mielestä on heikompi, voi toisen mielestä olla tosi hyvö ;)

      Minusta Benecosin huulipunat ovat hyvää keskitasoa, eivät kokonaisuudessaan niin hyviä kuin Lavera esimerkiksi (siis laadun consistencyssä, miten se nyt suomennetaan :D; jos otetaan 10 Laveran ja 10 Benecosin huulipunaa, niin Laveran kymmenestä useammassa on todennäköisesti mun standardien mukaan laadukas koostumus), mutta hintaan nähden hinta-laatu-suhde on oikein hyvä. Mun lemppari-Benecos-punissa on peittävä creme-laatu, kuten vaikka tässä Pink Honeyssa, ja puna tuntuu ja näyttää huulilla oikein hyvältä. Mutta ei se tokikaan niin silkkisesti levity ja tunni niiin kermaisen pehmeältä kuin vaikka parhaat Rouge Dior -punat. Ja jos vertaan Laveran (mun mielestä) parhaimpin puniin, niin Laveran parhaassa laadussa on kaunis, silkkinen "kiilto" ja liuku, jota Benecosissa ei ole.

      Pitkä vastaus lyhyeen kysymykseen :D Sanni in a nutshell.

      Vastaa

      0
  6. Mullakin oli tuo paletti, muistan miten ihana se oli :) olen vaan luopunut siitä ajansaatossa kun ei se ollut ihanteellinen raskaille luomille. Ihana meikki, kaunis ja sädehtivä Sanni <3

    Vastaa

    0
  7. Käytin tänään toista Isadoran pastelli palettia, Gelato nimistä. Olipas se surkea, piti meikata muulla päälle =D
    Kyllä mulla pitäs Blooming vielä jossain olla.

    Vastaa

    0
    1. Olipas se surkea, piti meikata muulla päälle =D

      XD XD. ...mä en edes muista tuollaista Gelato-palettia...

      Vastaa

      0
  8. Apua onko tämä paletti jo noin vanha?? :D Muistan kans etsineeni sitä joka paikasta sen jälkeen kun olin sen sun blogissa nähnyt ja lopulta taisin Stockmannilta löytää. Ja voi sitä onnea! Paletti oli mulla pitkään ja paljon käytössä, mutta nykyään sitä ei taida enää mistään laatikostani löytyä. Kaunis paletti ja sillä sai kivan hempeitä meikkejä aikaiseksi :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat