20.03.2020

"For Dummies" -meikkitutorial: Aputassu Warm -paletti

Minulta on toivottu meikkitutorialia Benecosin Aputassu-paleteilla, ja tässä tulee nyt ensimmäinen Warm-paletilla toteutettuna.

Tutorial on lempeästi "For Dummies" -tyylinen, eli hyvin yksinkertainen, vähemmän meikanneille suunnattu ohje :) (Ilokseni Aputassu-paletteja on ostanut suurella sydämellä myös moni sellanen, joka ei tavallisesti meikkaa tai käytä luomivärejä.)

Meikin voi halutessaan toteuttaa kahdella tai neljällä sävyllä.

Aputassu-paletteja on nyt myyty yli 100 kpl ja tuotoista on kertynyt yli 680€ Invalidiliiton Avustajakoiratoiminnalle. ❤️

Aputassu Limited Edition -meikkipaletti on ideoimani hyväntekeväisyystempaus, jossa Sinä saat hyvän mielen hintaan laadukkaan Benecos-luonnonkosmetiikan meikkipaletin, ja Invalidiliitto saa varoja avustajakoirien hankintaan ja koulutukseen. Lue tempauksesta lisää täältä. Olen henkilökohtaisesti valinnut palettien (Lämmin ja Viileä) sävyt ja mukana on vain laadukkaimpia ja pigmenttisimpiä sävyjä.

Oman Hyvän Mielen paletin voit ostaa NHS:n verkkokaupasta täältä hintaan 18,50€ (norm. 31,95€), ja postikulut saat pois koodilla APUTASSU.

Avustajakoira on fyysisesti vammaisen tai liikuntarajoitteisen apuväline, joka tekee arjesta sujuvampaa ja vähentää avuntarvitsijan riippuvuutta ihmisavustajasta.

Suuressa kuvassa avustajakoirat säästävät yhteiskunnan kuluja ja lisäävät fyysisesti vammaisten ihmisten itsenäisyyttä ja mahdollisuutta harrastuksiin ja sosiaaliseen elämään - sekä ylläpitävät vammaisen ihmisen työkykyä. Avustajakoiran avulla moni fyysisesti vammainen tai liikuntarajoitteinen pystyy jatkamaan työelämässä pidempään kuin ilman avustajaa.

Tässä tutorialissa jätin kirkkaimman sävyn eli punakuparisen Rusty Copperin pois. Jos "rohkeutta" riittää, voi punakuparin laittaa luomivakoon Cinnamon Crushin tilalle :)

Sävyt:

 • Golddust - voimakkaasti hohtava kulta
 • Whipped Cream - mattainen kermanvaalea
 • Cinnamon Crush - mattainen kanelinruskea
 • Very Woody - mattainen tummanruskea

1 Levitä kermanvaalea koko liikkuvalle luomelle.

2 Levitä Cinnamon Crush -sävyä luomivakoon, eli luomikuoppaan liikkuvan luomen yläpuolella.

(Jos haluat "rohkeamman" meikin, kokeile tilalla Rusty Copper -sävyä.)

Tässä on kahden sävyn perusmeikki. Enempää et tarvitse klassiseen vaalea luomi + varjostus -meikkiin.

Huomio: kulmaluulle tulisi ihanteellisesti vielä ihonsävyinen nudevaalea sävy häivyttämään luomivaon varjostuksen rajaa ja viimeistelemään meikki. Paljaaksi jätetty kulmaluu näyttää vähän hassulta, meikkausalue jatkuu ripsirajasta aina kulmakarvoihin saakka. Whipped Cream on mielestäni vähän liian voimakas vaalea kulmaluulle laitettavaksi, ja suosittelisin kulmaluulle sen sijaan jotain kevyempää ja kevyesti satiinista nudevaaleaa.

TAI, Whipped Creamin voi levittää kulmaluulle kevyesti koskien pullealla häivytyssiveltimellä jolloin jälki on läpikuultavampaa :)

3 Jos haluaa käyttää useampaa kuin kahta sävyä, voit tehdä seuraavaksi Very Woody -sävyllä rajauksen ripsirajaan, tai tehdä sillä luomen ulkoreunan varjostuksen (seuraavassa kuvassa).

Very Woody on erittäin pigmenttinen tummanruskea ja sopii loistavasti rajauksiin.

Ulkoreunan varjostus.

Tässä olisi nyt kolmen sävyn meikki valmiina.

Jos haluat vielä jatkaa, ja tehdä meikkiin esimerkiksi iltameikkiin sopivan alarajauksen, joka piirtää silmät paremmin esiin, voit käyttää joko Very Woody - tai Cinnamon Crush -sävyä.

5 Minä käytän alaluomella mielelläni keskitummaa sävyä (jätän tummimman yläluomen rajaan). Cinnamon Crush sopii kauniisti alaluomen utuiseen rajaukseen.

6 Jos haluat vieläkin jatkaa ja lisätä efektiä, lisää silmien sisänurkkiin vaaleat "täplät". Tämä avaa silmiä.

Päivämeikkiin sopii Whipped Cream, iltameikkiin lisäisin hohtavaa Golddustia vielä Whipped Creamin päälle. Whipped Cream on yllättävän peittävää ja sillä saa todella vahvan vaalentavan efektin.

Sitten vain maskaraa ripsiin - ja jos olet kaltaiseni freesaaja, lisäät alasisäluomelle vaalean sisärajauksen ( - tai tumman dramaattisempaan juhlameikkiin).

Suosittelen lisäämään kasvoille myös muuta meikkiä - mitä kuvan nainen ei ole tehnyt :D XD

*

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE, POIKKEUSTILASTA HUOLIMATTA! PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME ❤️

13 comments on “"For Dummies" -meikkitutorial: Aputassu Warm -paletti”

 1. Nämä ovat todella hyviä luomivärejä :) Mä tein kaksi totaalisen huonoa luomiväriostosta keväällä, toinen oli IsaDora ja toista en muista. Kaikki paletin värit niin kimaltelevia ettei niitä voi päivämeikkiin käyttää enkä mä muutenkaan pidä kimalteesta. Benecosin luomivärit sai itse koota mieleisekseen paletiksi ja ne ovat mattaisia <3 Kauniin värisiä ja pysyvät hyvin.
  Mä olen nyt yrittänyt täydennellä meikkivarastojani kun ensin sain ihonhoidon tuotteet jotenkin koottua. Ja tähän mennessä on löytynyt kaksi todella jees-tuotetta. Toinen on Sensain irtopuuteri (hinta tekee kipeää) ja toinen oli aivan uskomattoman ihana IdunMineralsin luomivärin pohjustaja !

  Vastaa

  0
  1. Sensain irtopuuterille multakin sydämiä ja tykkäyksiä! Hinta kirpaisee, mutta päihittää muut vastaavat mennen tullen mun mielestä-

   Vastaa

   0
 2. Tällaisessa for dummies -postauksessa hyötyisin itse vielä kuvista silmä kiinni, jotta näkee parhaiten mihin laittaa väriä kun itse meikkaa. Tämä toiveena viileän paletin tutorialiin :)

  Vastaa

  0
 3. Postaustoive! Kaikki omistamasi huulipunat ja kiillot ja vaikka huulirasvatkin esittelyyn, kiinnostaa :D

  Vastaa

  0
  1. Hehheh, se olisikin työläs kuvattava... :D Mutta käytössä on vain alle 10% omistamistani huulipunista, siinä mielessä mun huulipunavarasto on vähän tylsä. Useimmat on korkattu ja käytetty 1-2 kertaa ja that's it. Niihin ei ole muodostunut mitään henkilökohtaista suhdetta.

   Vastaa

   0
  2. Täälläkin huulimeikeistä kiinnostaisi lukea! :) Entä jos tekisit postauksen lemppareistasi, jotka saavat eniten käyttöä?

   Myös sellainen "huulipunien battle" -postaus olisi kiva, jossa testaisit esimerkiksi viiden luonnonkosmetiikkamerkin klassisen punaiset punat ja tekisit niistä arvostelun plussine ja miinuksineen. Toki tätä samaa ideaa voisi soveltaa moneen muuhunkin meikkituotteeseen!

   Vastaa

   0
  3. Hei, tää oli kyllä hyvä ehdotus, kiitos :) Tällaisen "battlen" voisin kyllä ilman muuta toteuttaa.

   Vastaa

   0
  1. Kicksin sivuilla MAC 228 Minishader -haku antaa tulokseksi erimuotoisen siveltimen! Onkohan kyseessä uudistettu malli?

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)