20.02.2020

Coral flash! Uusi tukka!

Niin sitten väri vaihtui taas meikän päässä!

Pinkki tukka oli kiva, mutta rehellisesti, se ei ole paras kaveri ihoni sävylle. Erityisesti haalistumaan päässyt pinkki tekee minusta aika, hmmm, kulahtaneen näköisen, tai nätisti sanottuna vähintään kalpean.

Myös tyvikasvu on baby-pinkin tukan kanssa paljon haasteellisempi kuin violetin; kontrasti tummanvaalean tyven ja pastellipinkin tukan välillä on aika kamala, ja näiden yhdistelmä ei tosiaan saa ihoa ja olemusta hehkumaan.

Toinen "rehellisesti": olen kaivannut liilaa tukkaa tosi paljon.

Yhtä vähän sen sävyn odottaisi sopivan minun lämpimänvaalealle iholleni kuin pinkin, mutta niin vain liila toimi minulla todella hyvin. En ole koskaan saanut yhtä paljon hiuskohteliaisuuksia kuin violetin tukan aikana. "Jos violetti voi kellään näyttää luonnolliselta sävyltä, niin sinulla se näyttää!" sain kuulla, ja samaa mieltä olin itsekin. Violetti on mun väri. 

Mutta se ylläpito... Sitä en kyllä kaipaa. Ja siirtyessäni Curly Girl -tyyppiseen hiustenhoitoon, värin ylläpito vaikeutui entisestään. Curly Girlin vesipitoiseen hoitoon eivät värinaamiot oikein istu, ja kun halusin tehdä Curly-hoidon lisäksi värikäsittelyn, piteni jo valmiiksi aikaa vievä CG-pesusessio vielä entisestään.

En muista kuka minulle jokin aika sitten sanoi, että miksi et palaisi lämpimään hiussävyyn. Aluksi olin ihan että "No en, haluan olla viileä..!" Mutta sitten ajatus alkoi tuntua yhä vähemmän pöljältä.

Ja siis... minähän rakastan persikkaa meikkien maailmassa...! Ja enkö muka joskus ollut katsellut "sillä silmällä" jotain mehukkaan korallista tukkaa värivalmistajan brosyyrissä..? Olin..!

Lähdössa kampaajalle

Joten: good-bye pinkki.

Ja tervetuloa koralli.

"Kylmästä lämpimään...."

Hiuksista tuli mielestäni tosi kivat! Ja mikä muutos ihon sävyyn..! Kampaajakin sanoi, että näytin värin jälkeen siltä kuin olisin juuri tullut suihkurusketuksesta tai etelän lomalta..! :D

(Okei - en tuossa hyvin valottuneessa kuvassa kylläkään...)

Hiukseni värjättiin jälleen Celeb Luxurylla; kampaajani Saara miksasi Coral-värinaamioon tujauksen ruusukultaa ja ihan pienen tipan kirkasta pinkkiä ettei tuloksesta tulisi liian oranssi.

Tulihan siitä kyllä aika porkkanainen, mutta mukana on juuri sopivasti pinkkiä että tulos on kuitenkin koralli! Niin ihana!

En liilan tukan aikana osannut käyttää persikkaisia meikkejä lainkaan, ja ne ovat levänneet viimeiset 3,5 vuotta.

Nyt pääsen taas leikkimään toisella lempimeikkisävylläni...!

Hauskasti - minulla on lempiluomiväreistäni sama parivaljakko sekä liilana että persikkaisena :) Urban Decay & vanhat Yves Rocherit - lyömätön kaksikko! Vuoden kuluttua ehkä UD:n Fireball on kuopalla samalla lailla kuin Tonic. <3

Laveran lemppariposkipunani sopivat nekin nyt ihan täydellisesti tukkaan...! Columbine Pink on kuin Urban Decayn Fireballin sisar; kummassakin on sekä pinkkiä että persikkaa. <3 Käytän Columbine Pinkiä myös luomivärinä :)

Ehdin muuten hankkia kolme paria uusia silmälaseja ennen hiusvärin vaihtoa. Niistä kahden sävy oli sovitettu pastellipinkkiin tukkaan. D'ough!

Nämä puuteriset Guccin sangat sopivat onneksi tosi hyvin myös korallin tukan kanssa. Ne näyttävät ikäänkuin muuttavan sävyä hiusten mukaan - kun sovitin niitä optikolla, ne näyttivät vaaleanpunaisemmilta. Nyt ne näyttävät vesimeloniselta haalealta korallilta...! Ehkä ne hejastavat hiusten sävyä..?

(Näytänpäs mä nörtiltä näissä rillikuvissa..! :D)

Edit. Joku kysyi (syystäkin) Instagramissa tyvikasvusta - miksei sitä värjätty. Se itse asiassa raidoitettiin. Kampaaja ehdotti raidoitusta vaalennuksen sijaan, jotta tyvikasvu olisi jatkossa miedompi ja jotta säästäisimme mun superkuivaa tukkaa.

Mullahan ei enää hiuspohja rasvoitu ollenkaan (!!) ja hiukset ovat todella kuivat. Se, että tukka ei rasvoitu, on tietysti kivaa siinä mielessä ettei enää tarvitse kärsiä "limatukka"päivistä, mutta nyt todella huomaa, kuinka tärkeitä hiuspohjan omat rasvat ovat hiuksen voitelussa - ilman omia rasvoja hiukset ovat entistä kuivemmat  :/

Nämä Hilfigerin puuteriroosan sävyiset kehykset taas eivät oikein sovi korallien hiusten seuraan... Hmmmh...

No, ehkä ne sopivat paremmin kun koralli haalistuu...?

Mitä te tykkäätte mun uudesta hiussävystä?

Pinkki, liila vai koralli? Mikä paras? ^_^

30 comments on “Coral flash! Uusi tukka!”

  1. Tämä väri on niin kaunis sulla! Ehdottomasti lempparini kaikista hiusvärikokeiluistasi. :) Ihanan raikas ja mukailen myös kampaajan mielipidettä, että se lämmittää kasvojasi ja olemustasi ihanasti. Oot niin kaunis! ✨

    Vastaa

    0
  2. Ihana tama koralli <3 Se on tosi haastava savy saada hiuksiin, mutta nayttaa niin upeelta :)

    Vastaa

    0
  3. Oot niin superkaunis että kaikki sun lookit on olleet aina ihania! Oot niin lempeän näköinen ja tuntuinen täällä blogissa että se vielä lisää kauneutta :)

    Aloin just miettimään mitä persikkaisia poneja niitä olikaan, oliko applejack? 😄 Mutta peukutan uutta tukkaa kyllä taas 🤩

    Vastaa

    0
    1. Oot niin superkaunis että kaikki sun lookit on olleet aina ihania! Oot niin lempeän näköinen ja tuntuinen täällä blogissa että se vielä lisää kauneutta :)

      Tämä oli kultaisesti sanottu, ilahduin ^_^ (...jo heti tämän luettuani torstaina mutta nyt vasta ehdin vastaamaan :D)

      Aloin just miettimään mitä persikkaisia poneja niitä olikaan, oliko applejack? 😄

      Kyllä - persikkaista ponisävyä mietin itsekin ^_^ Applejack on oranssisempi, mutta jollain ponilla on takuuvarmasti myös korallipersikkainen väritys..! :D Täytyy palata asiaan kun löydän sellaisen ponin :D

      Vastaa

      0
  4. Siis mä olen ihaillut kovasti tän ajanjakson sun violettia tukkaa ja sit pinkkikään ei huono ollut mut jotenkin varsinkin meikkikuvista tuli tosi vahvasti se fiilis et nyt oot saapunut ”hiuskotiin” eli mun mielestä toi koralli näyttää just siltä et sen väristen sun hiusten kuuluisi vaan luonnostaan ollakin. I-HA-NAT!😍

    Vastaa

    0
  5. Liila paras ja pinkki heti sen jälkeen. Eikä tämä uusi sävykään huono ole, mutta tottumiseen menee aikaa🙂

    Vastaa

    0
  6. Koralli on upea!! Heräsit kyllä hehkuun tuon värin myötä. Niin passeli kesäsävy :)

    Vastaa

    0
  7. Koralli on ehdottomasti paras! Minulla on parin päivän päästä kampaaja, ja tämä antaa kyllä ideoita sitäkin ajatellen;)

    Vastaa

    0
  8. Ehdottomasti pinkki tai lila. Tämä väri on ihan kiva mut nyt ei tullut sellaista wow-reaktiota ollenkaan. Viileät värit sopivat sulle paremmin ,en oikein näe sinua muutenkaan punahiuksisena tai punapigmenttisenä :).

    Vastaa

    0
  9. Siis tuo pinkki oli superihana mutta nyt kun kahtoo niin kalvakan se sinusta tekee :/ korallihan sulle sopii tosi hyvin, en itseasiassa oikein tiedäkään ihmisiä kellä tuon väriset hiukset on, mutta sulle ne sopii ja tekevät ilmeestä lämpöisemmän :) Ihana muutos <3

    Vastaa

    0
  10. Toi vaaleenpunainen oli ihana, mutta kyllä tää nykyinen sopii sulle kaikista parhaiten! Ihan mahtava sävy 😍

    Vastaa

    0
  11. Ihana tukka! Sulle kyllä sopii joka sävy, mutta toi pastellimainen liila on kyllä ehkä lempparini. Tykkään itse että on vähän juurikasvua värin kanssa, itselläni on nyt ollut yli 5-6 viikkoa värjäyksestä, fuksia on haalistunut vaaleanpuna-lilaan ja tyvi näyttää kivalle. ^_^

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    Vastaa

    0
  12. Koralli tosiaankin saa sinut näyttämään entistäkin valovoimaisemmalta ja hehkuvalta! Tulee mieleen pieni merenneito Ariel <3 mielellään näkisin tämän hiussävyn yhdistettynä veden väreihin/turkoosiin meikissä tai vaatteissa:)

    Vastaa

    0
  13. Mikään noista väreistä ei ole ollenkaan huono. Vaan näyttävät kaikki kauniilta.

    Minä pidän eniten vaaleanpunaisesta (tosin mulla ei ole vertailukohtaa, värin ylläpitämisestä ja miltä hius näyttää, kun on tarve ylläpidolle).

    Vastaa

    0
  14. Pinkki on oma lempparivärini, mutta ehkä violetti sopii sulle näistä väreistä parhaiten. Näytät violetissa tukassa joltain eteeriseltä metsänhengeltä. 😊 Uusimmasta väristä tulee mieleen syksy ja ruska. Piristävä.

    Sitten vielä lumihotelliin liittyen. Mahdatko tietää, oliko sieltä mahdollista saada sinkkuhuoneita - eli ettei tarvitsisi maksaa kahdesta hengestä, jos matkustaa yksin? Harmittaa aina kaikissa matkapaketeissa sun muissa, kun hinnat ilmoitetaan aina €/hlö/2hh (ilmoittaisivat €/h, niin ei tarvitsisi aina innostua ja sitten pettyä, kun hinta tuplaantuu). Harminsa kullakin.

    Vastaa

    0
    1. Mahdatko tietää, oliko sieltä mahdollista saada sinkkuhuoneita – eli ettei tarvitsisi maksaa kahdesta hengestä, jos matkustaa yksin?

      Joo, on siellä myös yhden hengen huoneita, hinta 190€ 🙂

      https://shop.arcticsnowhotel.fi/?cat=accommodation&subcat=hotelli&amp;

      Itsekin olisin varmasti sellaisen varannut, jos siis olisin tietoisesti ollut varaamassa lumhotellia :) Tuo "Kahden hengen huone Lumihotellissa" -varaus jää ikuiseksi mysteeriksi. :p

      Vastaa

      0
  15. Tuo väri on kyllä aivan upea! Todellakin raikas ja tuo saa kasvosi oikein hehkumaan ^_^!

    Vastaa

    0
  16. Koralli mielestäni upein, tuo lämpöä kasvoihin eikä ole niin "shokkiväri" kuin lila ja pinkki. Hyvä muutos :)

    Vastaa

    0
  17. Ihanan herkullinen väri! Tyvikasvu saa kokonaisuuden näyttämään jotenkin freesiltä ja "luonnolliselta" (mitä tuon värinen tukka ei tietty voi koskaan täysin olla). Joku kuva pinkistä oli ainakin vähän hassun just siitä hiusten ja ihon rajalta, nyt se on huomaamattomampi.

    Rillit muuten pukee sua tosi hyvin, nuo vaaleanpunaisetkin sopii mun mielestä uuteenkin sävyyn. Nörttilookissa ei mitään vikaa. :-)

    Vastaa

    0
    1. Ihanan herkullinen väri! Tyvikasvu saa kokonaisuuden näyttämään jotenkin freesiltä ja ”luonnolliselta” (mitä tuon värinen tukka ei tietty voi koskaan täysin olla). Joku kuva pinkistä oli ainakin vähän hassun just siitä hiusten ja ihon rajalta, nyt se on huomaamattomampi.

      Joo, samaa mieltä, juurivärjätty pinkki näytti melkein peruukilta kun täysi tyvikasvuttomuus oli niin luonnottoman näköinen :D (Vaikka en sano etteikö tukka silti näyttänyt myös makealta ^_^)

      Rillit muuten pukee sua tosi hyvin, nuo vaaleanpunaisetkin sopii mun mielestä uuteenkin sävyyn. Nörttilookissa ei mitään vikaa. :-)

      Kiitos 🤗

      Vastaa

      0
  18. Aivan ihana väri! Sanoisin, että tää olis sulle paras kesätukkaväri ja liila taas paras talviväri. :) Mun mielestä noi puuteriset kehyksetkin sopii oikein hyvin ton tukan kanssa, ei tarvii olla liian matchimatchi.

    Vastaa

    0
  19. Tuo koralli sopii sinulle tosi hyvin😍. On näyttävä ja kuitenki hieman luonnollisempi "shokkiväri".

    Vastaa

    0
  20. Koralli sopii ehdottomasti paremmin. Hienoa että rakastat liilaa, mutta suoraan sanottuna se ei mielestäni sovi värinä ihollesi. Viileät sävyt ovat liian kovia, kun taas lämpimät rokkaavat. Mutta, en ikinä ole pitänyt siitä että ihmiset määritellään lämpimien ja kylmien sävyjen käyttäjiin vaan mielestäni jokaisen pitäisi saada käyttää mitä haluaa ja mikä kellekin mielihyvää tuo. Summa summarum, koralli on mahtava!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat