29.05.2019

Mossa Glow Cocktail -tuotteet ja uusi aurinkovoide

Esittelyssä tänään Mossan viimeisimpiä uutuuksia, Glow Cocktail -seerumi ja -naamio sekä ihka uusi aurinkovoide. En malta olla sanomatta jo postauksen toisella rivillä, että seerumi on ihan huippu, nyt kuulkaas emulsiomaisten, ravitsevien ja erittäin kosteuttavien seerumien ystävät, meitä hemmotellaan <3

Kvittenin ja lakkauutteen ympärille kehitetyt Glow Cocktail -tuotteet on suunniteltu syväkosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa sekä ehkäisemään ihon pigmenttimuutoksia. Ne ovat erinomaisia kosteusköyhälle ja samealle iholle sekä iholle, jonka sävyssä epätasaisuuksia.

GLOW COCKTAIL -TUOTTEET:

 • Kosteuttavat
 • Ehkäisevät ikääntymisen merkkejä
 • Vähentävät valovaurioita
 • Ehkäisevät ja vähentävät pigmenttimuutoksia
 • Korjaavat ihon sävyn epätasaisuutta
 • Kirkastavat väsynyttä ihoa

Tuotteiden kirkastava ja valovaurioihin ja pigmenttimuutoksiin pureutuva teho piilee kvittenuutteen sisältämissä luonnollisissa hedelmähapoissa. Kvitten-hedelmän uute sisältää myös runsaasti vitamiineja ja sillä on myös kosteuttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. (Edit. Seerumi sisältää myös puhdasta maitohappoa, joka on yksi AHA-hapoista. Myös tämä ainesosa kirkastaa ihoa tehokkaasti.)

Tuotelinjan toinen pääaktiiviaine, lakkauute, on monille jo varmasti tuttu ihonhoidon superantioksidantti (toki toimii loistavana vitamiinilähteenä myös sisäisesti nautittuna..!). Lakkauutteen sisältämät A-, C- ja E-vitamiinit sekä polyfenolit tekevät siitä ainutlaatuisen antioksidanttien lähteen ja ihonhoidon "moniottelijan". C-vitamiini on tunnetusti hyödyllisimpiä all-round-ainesosia ikääntymisen merkkien ehkäisyssä ja hoidossa. Lakan antioksidantit vähentävät UV-säteiden ja ilmansaasteiden haittavaikutuksia iholla.

GLOW COCKTAIL -SEERUMI

14,90€ / 25 ml

Lupaus: parantaa ihon rakennetta, kirkastaa ihoa, vaalentaa tummia läikkiä iholla, kosteuttaa.

Potentiaali täyttää lupauksensa? Kyllä, hedelmähapoilla on ihoa kirkastava ja säännöllisesti käytettynä ikääntymisen merkkejä kuten valovauroita ja pigmenttimuutoksia vähentävä vaikutus. Lisäksi seerumissa on ruskoleväuutetta joka suojaa vapailta radikaaleilta ja joidenkin tutkimusten mukaan myös ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamia ihon pigmenttimuutoksia.

Seerumin kosteuttavasta ja ravitsevasta vaikutuksesta vastaavat kahden molekyylikoon hyaluronihappo, jojobaöljy, sodium pca, glyseroli sekä kvittenuutteen sisältämät kosteutta sitovat yhdisteet.

Ihastuin hedelmäisen tuoksuiseen Glow Cocktail -seerumiin välittömästi, se edustaa just mun lempparikoostumusta: se on emulsiomainen ja samalla kosteuttaa sekä jättää ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi.

Koostumus on niin runsas että seerumi toimii varmasti etenkin rasvoittuvalla ja sekaiholla jopa yksinään. Jos testaisin tuotetta sokkona, saattaisin luulla tätä seerumin sijaan ohueksi kosteusemulsioksi, niin kosteuttavan tuntuinen se on. Tiedätte, että monet kosteuttavatkin seerumit hulahtavat ihoon hyvin nopeasti ja "katoavat", Glow Cocktail ei käyttäydy niin vaan jättää iholle pitkään miellyttävän hoidetun tunteen.

Toki ihon kuivuustilanne vaikuttaa siihen miten nopeasti mikäkin seerumi siihen "katoaa" :)

Tämä on vielä hintansakin puolesta todella ilahduttava seerumilöytö. Mossan Glow Cocktail siirtyy nyt Dermosilin vanhan maitomaisen suosikkiseerumini poistuttua pelistä uudeksi suosituksekseni edullisten ihanuusmaitoseerumeiden joukossa. Tsekkaa tämä!

GLOW COCKTAIL BRIGHTENING HYDRO MASK

17,45€ / 60 ml

Siinä missä seerumi on tuotelinjan duosta kosteuttavampi, on naamio mielestäni kirkastavampi.

Kuten seerumisisarensa, myös naamio lupaa ehkäistä ja vähentää pigmenttimuutoksia sekä parantaa ihon rakennetta. Hyaluronihappo, glyseroli ja sodium pca sitovat ihoon kosteutta.

Naamiota suositellaan käytettävän kahdesti viikossa. Se jätetään iholle 10 minuutiksi ja huuhdotaan pois haalealla vedellä.

Naamion raikas, öljytön ja kevyesti kimmeltävä fluidikoostumus jättää ihon raikkaan tuntuiseksi ja kirkastaa hipiää säännöllisellä käytöllä. Glow Cocktail Hydro Mask ei kuitenkaan ole ravitsevan kosteuttava naamio, ja oma ihoni jää sen jäljiltä enemmän raikkaan, puhtaan ja sileän kuin kosteutetun tuntuiseksi. Näkisin Glow Cocktail -naamion ennen kaikkea mietona antioksidanttisena hedelmähapponaamiona joka sopii ihanteellisesti ihon kirkastukseen etenkin silloin, kun voimakkaammat AHA-happokuorinnat eivät sovi.

Kun hedelmähapot ovat tuotteessa kasviuutteen sisällä, ne ovat miedommassa muodossa kuin puhtaina, eristettyinä happoina. Vinkkinä niille, jotka etsivät hellävaraisempaa hedelmähappotuotetta. :)

NATURAL SUN SPF 20 -AURINKOVOIDE

16,45€ / 100 ml

Mossan ensimmäinen aurinkovoide on varsin miellyttävä tuttavuus. Voiteessa on mukavan notkea koostumus ja miedon hedelmäinen tuoksu. Ensi alkuun voide "huijaa" ja näyttää, että ihoon jäisi levittäessä vaalea pinta. Todella nopeasti voiteen pinta kuitenkin "sulaa" ja vaaleus katoaa täysin.

Hetken kuluttua levityksestä pinta on kuivunut täysin himmeäksi ja kuivaksi, ainakaan minun ihooni ei jää Mossan voiteesta lainkaan tahmaa.

Voide sopii sekä kasvoille että vartalolle, ja myös perheen pienimmille. UV-suoja on täysin mineraaliperäinen ja tulee sinkkioksidista. Sinkkioksidi tuo voiteeseen laajan UVA- ja UVB-suojan. Voide sisältää myös tyrniöljyä jonka beetakaroteeni, omega-rasvahapot, vitamiinit ja antioksidantit hoitavat ihoa.

Olen kokeillut myös Mossan sisarsarjan Mádaran uuden SK20-aurinkovoiteen ja täytyy sanoa, että tykkään Mossasta enemmän :)

Uutuustuotteiden tähtituote minulle on kuitenkin ilman muuta Glow Cocktail -seerumi. Jos olet täyteläisempien, "riittää-myös-yksinään" -seerumien ystävä, kokeile ihmeessä tätä hedelmäistä toveria. :)

Mossan tuotteita saa Ruohonjuurista, Sokokselta, Stockalta, monista luontaiskosmetiikan erityisliikkeistä sekä lukuisista verkkokaupoista.

20 comments on “Mossa Glow Cocktail -tuotteet ja uusi aurinkovoide”

 1. Mä tykkäsin myös näistä Mossan tuotteista ja tuo seerumi oli itsellä ihan ehdoton suosikki. Kirjoitit aika pitkälti samantyyppisen arvion tuosta seerumista kuin mäkin ^_^

  Vastaa

  0
 2. Sanni, oletko kokeillut YA Naturae -sarjan seerumia? Oma tuntuma on että se on hyvin samanlainen kuin Dermosilin vastaava, paitsi kosteuttavampi. En ainakaan nopealla haulla löytänyt kirjoitusta siitä, kiinnostaisi mitä tykkäät!

  Vastaa

  0
  1. "Sanni, oletko kokeillut YA Naturae -sarjan seerumia?"

   Ainiin tämä, hitsiläinen, on pitänyt ostaa tämä testiin jo vaikka kuinka pitkään. Hyvä kun muistutit. Siitä kun ovat muutkin kommentoineet että muistuttaa Dermosilin Kanervaa. Tosin, olin käsittänyt että YA Naturaen seerumi tuli samalta tehtaalta kuin Dermosilin, ja kyseinen tehdas on ilmeisesti lopettanut toimintansa, tai ei ainakaan enää tuota Dermosilin seerumia (siksi uusi seerumi on erilainen koska se tulee eri toimittajalta), joten mitähän käy YA Naturaen seerumille..?

   Vastaa

   0
  2. Tämä tuntuu jotenkin oudolta. Siis se, että esim. yritys Y tuottaa oman voiteensa tai seeruminsa tehtaalla X. Sitten Tehdas X lopettaa, niin kuinka voi olla että tehdas X vie yritys Y:n omistaman voiteen tai seerumin reseptin mukanaan? :) Eikö se resepti ole yrityksen omaisuutta?

   Voiko kosmetiikkatehdas siis milloin vaan viedä valmistamansa seerumireseptin kenelle vaan myyjälle? Silloinhan voiteessa pitäisi olla tehtaan nimi eikä myyjätahon. :)

   Vastaa

   0
  3. "Eikö se resepti ole yrityksen omaisuutta?"

   Ei aina, riippuen siitä onko yrityksellä oma reseptiikan hallitseva tuotekehitysosasto. Useimmilla ja etenkin isoilla yrityksillä on, totta kai, mutta jotkut pienemmät yritykset tilaavat alihankintana kaiken reseptejä myöten, private label -toimittaja voi tuottaa heille reseptit yrityksen toivoman tyylin ja feature-ainesosien mukaan. Dermosilin tapauksessa reseptit ovat kyllä heidän, mutta en pysty menemään tässä enempää yksityiskohtiin kun asia ei varsinaisesti ole omani (enkä kaikkia yksityiskohtia tunnekaan :)). Sen verran voi kai sanoa, että jostain syystä uusi toimittaja ei pystynyt valmistamaan tuotteita täysin vanhojen reseptien mukaisesti vaikka tämä olisi ollut Dermosilin intresseissä. Käsitin, että asialle ei voinut mitään. :/

   Vastaa

   0
  4. Kiitos vastauksesta. Todella harmi silti. Toivotaan siis, että Dermosilin uusi seerumi olisi yhtä hyvä. :)

   Vastaa

   0
  5. Olen ehtinyt sitä uutta nyt pari kertaa kokeilla. Se ei ole mun mielestä yhtä hyvä jo pelkästään siksi kun se ei ole emulsiomainen. Aika hyvin se kuitenkin tuntuu kosteuttavan, ihofiilis vain on erilainen kun tuote on fluidimainen eikä jätä sitä ihanaa pehmeyttä minkä emulsiokoostumus jättää.

   Vastaa

   0
 3. Jes, juuri tällaista vinkkiä toivoinkin tähän väliin. Mulle justiin viime viikolla tuli pari putelia dermosilin seerumeita, enkä ollut tajunnut että se on nyt eri tuote. Uutta versiota oon käyttänyt nyt viikon ja aikamoinen pettymys se on; jättää iholle kiristävän tunteen, ei tunnu kosteuttavalta vaan kuivattavalta ja lisäksi siinä on ilmeisesti jotain mihin mun iho reagoi, koska naama punottaa sen jälkeen aika reilusti noin puoli tuntia. Ja tämä on ensimmäinen kerta ikinä, kun mun iho reagoi mihinkään tuotteeseen näin, en tod ole herkkäihoinen. Harmittaa :(

  Vastaa

  0
  1. Voi ei, onpa harmi kuulla :(

   Minustakaan uusi Dermo-seerumi ei ole yhtä hyvä kuin edellinen, mutta tuntuu kuitenkin kiitettävän kosteuttavalta eikä jätä minulle kiristävää tunnetta ihoon. Eniten harmittaa että uusi seerumi ei enää ole emulsiomainen, itse kun tykkään juuri siitä koostumuksesta kaikkein eniten. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja, kuten tämä Mossa, joka on Dermon Kanerva-seerumiin verrattuna vielä paljon kosteuttavampi ainakin minun ihollani. Toki näiden vaikutukset ovat osittain tosi erilaiset, joten täysin niitä ei voi verrata - muuten kuin kosteuttavuuden ja koostumuksen osalta :)

   Vastaa

   0
 4. Onkohan Madaran uusista Grow Volume - tuotteista tulossa postausta? Vaikuttavat mielenkiintoisilta uutuuksilta 😊👍

  Vastaa

  0
  1. Grow Volume -hoitista olen ennättänyt testata kerran (sopii Curly Girliin), mutta shampoota en kun se sisältää sulfaatteja (eli ei sovi CGM:ään).

   Tulen kyllä varmastikin lähitulevaisuudessa shampoonkin testaamaan, sillä suunnitelmissa on myös tsekata, vaikuttaako sulfaatillisen shampoon käyttö ollenkaan hiusteni kiharoiden muodostumiseen. (Oma epäilykseni on, että ei.)

   Vastaa

   0
 5. Seerumi ainakin lähtee ostoslistalle, kuulostaa superhyvältä! :) tällä hetkellä käytössä Ziajan Vuohenmaito-seerumi, mutta luonnolliset vaihtoehdot kiinnostavat aina.

  Vastaa

  0
 6. Mossaa löytyy myös Tokmannilta, ainakin mun lähi Tokmannissa on. Tosin varmasti suppeampi valikoima kuin mitä kokonaisuudessaan löytyisi, mut joitakin kuitenkin.

  Vastaa

  0
  1. Hyvä kuulla :) Tokmanni onkin viime aikoina laajentanut luonnonkosmetiikan valikoimaansa.

   Vastaa

   0
 7. Olen tosi herkkis aurinkovoiteiden kanssa ja olen hakemalla hakenut voidetta, joka ei jäisi yhtään tahmaiseksi. Tarvisin sellaisen kaupunkilomalle ja kaikki testaamani ovat jossakn määrin nahkeita. Mietin, onko jotain haittaa jos ayrinkovoiteen päälle taputtelee isolla vipalla vartalopuuteria? Näitä talkin tapaisiahan on erityisesti ulkomailla mailjon tarjolla. Ei kai talkki aiheuta mitään reaktiota aurinkovoiteen kanssa, sitä lähinnä pohdin. Onko sinulla mitään kokemusta aiheeseen liittyen?

  Vastaa

  0
  1. Moi Kirsi! Puuterin ei pitäisi kumota tai miedontaa aurinkovoiteen vaikutusta mitenkään, jotkuthan laittavat aurinkovoiteen päälle vielä meikkivoidettakin eikä sekään kumoa alle laitetun aurinkotuotteen suojakerrointa. :)

   Itsekin puuteroin kasvot melkein aina aurikovoiteen päälle, joko kivi- tai mineraalipuuterilla.

   Jos etsit tosi hyvää, ei-tahmeaa aurinkovoidetta nimenomaan kasvoille, tsekkaa tämä:

   https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/loyto-fantastinen-aurinkovoide/

   Vastaa

   0
  2. Hei Sanni, kiva kun vastasit! Ongelma tässä on lähinnä vartalolle tarkoitetut tuotteet. Kasvoille olen löytänyt jo sopivan, mutta vartalolle laitettavista ei vaan löydy. Kaupunkiin haluaisin just kuivaa ihotuntumaa, rasvaiset ei miellytä siellä. Taidanpa kokeilla tuota talkkia ohuesti sipaisten, kasvoillakin puuteri toimii ja saa pinnan rasvattomaksi niin kaipa talkki hoitaa saman.Joskun vuonna kivi ja käpy mulla oli jotain urheiluun tarkoitettua aurinkovoidetta nimenomaan vartalolle ja se oli mahtavaa, ei jättänyt yhtään rasvaista tai nahkeaa pintaa, mutta tästä tosiaan on jo pieni ikuisuus eli tuotetta ei enää löydy.

   Vastaa

   0
  3. Oletko kokeillut dry mist -aurinkosuojasuihkeita? Ei niistäkään ihan täysin ”aineeton” tunne jää iholle mutta ovat kuitenkin selvästi vähemmän tahmeita kuin voidemaiset. Mä tykkäsin Garnierin dry mististä. Noita on helppo annostellakin :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)