27.11.2018

Dermosilin ihanat joulupakkaukset

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Tunnustan, että minulla on jo pieni ruukkujoulukuusi ikkunalaudalla ja siinä kaksi varaslähdön ottanutta koristetta... On aika luoda katsaus joululahjaideoihin :)

 

Dermosilin koko jouluvalikoiman löydät täältä.

Poimin sieltä muutamia lahjapakkauksia jotka herättivät kiinnostusta ja joista itse ilahtuisin jos löytäisin näitä kuusen alta :) (Voin tietysti laittaa nämä jo nyt sen oman ruukkukuuseni alle ja leikkiä joulu-etkoja... ;))

Tuoksukynttilä 9,90€

Tuoksukynttilä - totta kai <3 Dermosilin Salme-joulukynttilässä tuoksuu puusauna; savua, tervaa ja havupuita. Kynttilä on valmistettu soijavahasta ja paloaika on noin 35 tuntia.

Taimi-keittiösaippua-pakkaus 8,50€ / 2 x 250 ml

Olen (keittiö)saippuoiden suurkuluttaja ja tiskipöydällä on aina Dermosilin keittiökäsisaippua. (Nämähän eivät muuten varsinaisesti ole saippuaa vaan sulfaattipohjaista pesunestettä.) Tämän joulun limited edition -saippuoissa tuoksuvat raikas kurkku ja meloni sekä mausteisempi kardemumma ja rosmariini. Suosikkini on kurkku-meloni, ihanan pirteä tuoksu!

Varpu Puolukkaseerumi 11,90€ / 30 ml

Rauhoittava ja syväkosteuttava puolukkaseerumi sisältää puolukansiemenöljyä, rapsiöljyä, allantoiinia, hyaluronihappoa ja e-vitamiinia ja sopii erityisesti kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Öljypohja on täysin kasviöljypohjainen.

Seerumissa on suosikkikoostumukseni; se on maitomaisen emulsiomainen. Iho jää pehmeäksi ja sileäksi. Seerumissa käytetty hypo-tuoksu on tuttu Dermosilin muista Puolukka-tuotteista. Se on voimakkaan makea, sopii siis henkilölle joka pitää voimakkaan tuoksuisesta kosmetiikasta. Minun makuuni tuoksu saisi olla vähän miedompi mutta Dermosilin asiakkaiden kommenteista näen, että toiset taas rakastavat sitä :)

Joka tapauksessa, erittäin hyvä ja mielettömän hinta-laatu-suhteen seerumi jälleen, Dermosililla on kiistatta Suomen parhaan hinta-laatu-suhteen seerumivalikoima.

Ilta EdT 13,50€ / 30 ml

Hedelmäisen makea ja mausteinen Ilta limited edition -tuoksu sopii makeiden tuoksujen ystävälle. Ensituoksussa on lämmintä omenaa ja sitrusta, sydäntuoksussa vadelmaa ja freesiaa ja pohjatuoksussa hehkuvat santeli ja vanilja.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilen Dermosilin hajuvettä. Dermosil edustaa mm. Yves Rocherin ja Mexxin kaltaisten tuoksujen ohella ns. lifestyle-tuoksujen kategoriaa, mikä tarkoittaa, että tuoksu on edullinen ja vivahteikkuudeltaan yksinkertaisempi kuin ns. haute-hajuvedet. Eli jep, ne kalliimmat hajuvedet. Tuoksufriikin on vaikea arvioida lifestyle-tuoksuja samalla asteikolla kuin haute-tuoksuja, koska ne ovat niin erilaisia ja eri käyttäjäkunnalle suunnattuja. Summaan ensimmäisen Dermosil-tuoksukokemukseni näin: genressään odotetun kaltainen straight-forward makea tuoksu.

Katsellaan sitten vähän meikkipoimintoja.

Rosanna-pakkaus (8,90€) pitää sisällään klassisen punaisen kynsilakan ja huulipunan. Iiris-meikkisetissä (8,50€) on kolme meikkikynää: viileän ruskea kulmakynä, hohtava beige luomivärikynä sekä musta rajauskynä.

Iiris-pakkaus on ollut suosittu: Dermosilin sivu ilmoittaa että se on kohta myyty loppuun.

Lookissa käytetty Rosanna-pakkauksen Classic Red -huulipunaa ja kynsilakkaa sekä Iiris-pakkauksen kulmakynää ja luomivärikynää.

Viileänpunaiset Classic Red -sävyt ovat upeat! :-*

Iiris-pakkauksen hohtava beige luomivärikynä pysyy luomillani kiitettävän hyvin, mistä annan sille pisteitä. Useimmat kynämäiset ja vahamaiset voideluomivärit kasaantuvat minulla luomivakoon hyvin nopeasti. Kuvassa luomella on myös kimalle-efekti huurteisen valkoisella (Lumene Nordic Girlin) glitter-eyelinerilla.

Kulmakynän viileän ruskea sävy on oikein hyvä, mutta kuten kuvasta näkee, se on aika tumma. Sanoisin medium-ruskea, ei vaaleanruskea kuten virallinen kuvaus sanoo. Koostumus on ehkä aavistuksen pehmeämpi kuin Dermosilin pysyvän valikoiman kulmakynässä, mutta ei liian pehmeä. Annan tälle kulmakynälle oikein hyvän arvosanan, sävy on sopivan luonnollinen ja sopii varmasti monelle.

 

Lempi-pakkaus 7,90€ / 5 x 40 ml

Minituubipakkaukset rules!

Lempi-joulupakkaus sisältää Dermosilin suosituimpiin kuuluvia ihonhoitovoiteita: täyteläisen Skin Comfort -vartalovoiteen, ihanan piparmintun ja eukalyptuksen tuoksuisen Classic-jalkavoiteen (tässä on muuten sopivan tuhti koostumus meikäläisenkin korppujaloille!), kevyen ja nopeasti imeytyvän Tyrni-käsivoiteen sekä hajusteettoman Sensitive-linjan täyteläisemmän käsivoiteen ja oikein kuivalle iholle sopivan, rasvaisen Vitamin E -hoitovoiteen.

Suosikkini ovat jalkavoide ja käsivoiteet. Tyrni-käsivoide imeytyy niin nopeasti että sitä voi laittaa kesken työpäivänkin, ja jatkaa hetken kuluttua koneen naputtelua vailla huolta tahmanäppiksestä :)

Hellä Body Butter -pakkaus 7,30€ / 200 ml

Talvisin on ihana helliä ihoa täyteläisemmillä butter-voiteilla, siksi valitsin tämän joulun pakkauksista vielä Hellän. (Viime jouluna ihastutti Nature-sarjan Minttu, se on muuten edelleen suosikkini ja parhaan koostumuksen body butter minkä tiedän.)

Sensitive Body Butter on herkkäihoisen ja hajusteherkän tai -allergisen valinta. Kaikki Sensitive-linjan tuotteet ovat hajusteettomia ja niiden koostumuksissa on huomioitu herkän ihon tarpeet. Sensitive Body Butterin täyteläisessä koostumuksessa ihoa hoitavat mm. shorea- ja kaakaovoi sekä skvalaani. Voide on paksua mutta levittyy notkeasti (ei niinkuin sunnuntaina esitelty Lidl Body Butter -nahkeus...) ja helposti.

 

 

Joko olette aloittaneet joululahjojen hankinnan?

Minä kuulun niihin lapsellisiin jotka rakastavat lahjojen antamista ja tulen aina pitämään perinteestä kiinni, se tuo minulle niin paljon iloa että perheeni on ihan turha ehdottaa "Eikös jo tänä vuonna luovuttaisi..." Muut saavat luopua, minä jatkan paketoimista <3

En kuitenkaan halua kuormittaa kenenkään koteja yhtään ylimääräisellä ja turhalla materialla, joten suosin poiskäytettäviä, syötäviä, juotavia ja elämyslahjoja.

Antamani lahjat ovat viimeiset 10 vuotta seuranneet tätä kaavaa:

  • Kosmetiikkaa
  • Elintarvikkeita (pähkinäsekoituksia, kahvia, itsetehtyjä makeisia, näkkäriä ja keksejä)
  • Teatteri/harrastus/museo/ravintola/siivouslahjakortteja
  • Itsetehtyjä valokuvakalentereita
  • Topsipuikkoja (hehe, meidän perheen inside-juttu, tämä on ihan vakkari ja tulevat aina tarpeeseen :D

Mukavan kuulasta, pakkasenkirpeää tiistaita! :) Minun ikkunastani näkyy kauniin kuurainen maa, melkein voi jo kuvitella että se olisi lunta....

27 comments on “Dermosilin ihanat joulupakkaukset”

  1. Vitsi nuo Dermosilin pakkaukset on kauniita! Jos olisi vielä luonnonkosmetiikkaa, niin ostaisin heti itselle ja muille lahjaksi. Nature-linjan valkovihreä väritys ei oikein nappaa ja huokaillen katson perusvalikoiman laajuutta ja tyylikkäitä pakkauksia... Jospa Dermosil vielä jatkaisi hyvin alkanutta luonnonkosmetiikan kehitystyötä ja saataisiin uusia tuotteita valikoimaan :)

    Yksi oma lemppari Nature-linjalta kuitenkin sinun suosituksestasi löytyi - kanervaseerumi, jota olen nyt käyttänyt jo neljä pulloa ♡

    Vastaa

    0
    1. jota olen nyt käyttänyt jo neljä pulloa ♡

      Oho, wow...! :) Se onkin kyllä mielettömän hyvä seerumi, ei ihan heti tule mieleen toista yhtä hyvää samasta hintaluokasta :)

      Vastaa

      0
    2. Moikka🙂! Olen lähettänyt jo kaksi viestiä, eivätkä ne vieläkään näy. Mistä mahtaa johtua? Tulevatko viiveellä näkyviin...?

      Vastaa

      0
    3. Hei Alma! Kommentit eivät ilmesty automaattisesti vaan vasta sen jälkeen kun olen hyväksynyt ne :) En ole tässä välissä ehtinyt lukea ja hyväksyä viimeisen kahden tunnin aikana tulleita kommentteja kun olen ollut kuntosalilla :D

      Yleensäkin hyväksyn etenkin kysymyksiä sisältävät kommentit vasta sitten kun ehdin niihin samalla myös vastata :)

      Vastaa

      0
  2. Samaa olen miettinyt. Dermosilin luonnonkosmetiikka on sisällöltään ihan huippua, mutta ne purkit ovat niiiin rumia. Harmillista, sillä kauneus on puoliruokaa. Käytän silti, koska toimii.

    Vastaa

    0
  3. Hei Sanni!

    Nyt menee vähän ohi postauksen aiheen, mutta ajattelin silti kysäistä neuvoja vartalovoiteista:).
    Ihoni on muuten kuivahko (varsinkin tähän vuodenaikaan), mutta jotkut kohdat rasvaisempi (selkä, käsivarret, dekoltee), ihoni on kuulemma ”kanannahkaiho (!?).” Mainitsit joskus jossain postauksessa, että osa ihovoiteista sisältää kosteutta sitovia ja toiset taas kosteuttavat…? Eli olisiko kuivalle iholle parempi ne tuotteet, jotka kosteuttavat? Ovatko ne, jotka sitovat kosteutta turhia, jos iho on jo ennestään kuiva..?

    Osaisitko suositella tämän kuvauksen perusteella muutamia vartalovoiteita suht edulliseen hintaa (alle 20e)? Luonnollisuus plussaa:).

    Kiitos!:):)

    Vastaa

    0
    1. Mainitsit joskus jossain postauksessa, että osa ihovoiteista sisältää kosteutta sitovia ja toiset taas kosteuttavat…? Eli olisiko kuivalle iholle parempi ne tuotteet, jotka kosteuttavat?

      Kuiva iho tarvitsee kumpiakin, sekä kosteuttavia (eli kosteutta lukitsevia) että kosteutta sitovia, sekä rasvaisia emollientti-ainesosia (nämäkin voivat toimia kosteutta lukitsevasti jos muodostavat kalvon). Pelkkiin kosteutta sitoviin ainesosiin perustuvat tuotteet eivät riitä kuivalle iholle, joten on hyvä valita sellainen jossa on rasvamaisia ainesosia. (Siksi kuivan ihon tuotteet ovat lähes aina täyteläisempiä kuin normaalin ihon.)

      Osaisitko suositella tämän kuvauksen perusteella muutamia vartalovoiteita suht edulliseen hintaa (alle 20e)? Luonnollisuus plussaa:).

      Kokeile esimerkiksi Dermosilin tai Urtekramin ekosertifioituja vartalovoiteita, ne ovat hyviä ja edullisia :)

      Dermosililla on eko-sarjassaan kevyempi Body Lotion:
      https://www.dermosil.fi/fi/products/3875-nature-ihonhoitovoide-koivunmahla-ecocert-cosmos-organic

      Ja paksumpi Body Butter:
      https://www.dermosil.fi/fi/products/3894-nature-vartalovoi-minttu-ecocert-cosmos-organic

      Urtekramilta suosittelen Kookos Body Lotionia.

      Nämä kaikki ovat riittävän täyteläisiä sopiakseen kuivalle iholle, ja sisältävät sekä kosteuttavia että kosteutta sitovia ainesosia. Kaikki maksavat alle kympin :)

      10-20 euron hintaluokasta suositukseni on Laveran vartalovoide, niissä on ylellisen samettinen koostumus ja ihanat tuoksut. Kuivalle iholle niistä sopivat Ruusu, Argan-Karpalo ja Hunaja-Mantelimaito.

      Vastaa

      0
  4. Mä ostin äidilleni lahjaksi ton pikku-purtelo-setin. Ne oli niin söpöjä, että olisin voinut pitää itse! Mä kans fanitan pikkukokoja. Pystyy testaamaan monenlaista myös kalliimmilta merkeiltä,
    Käytän niitä luottotuotteideni rinnalla vähän niinkuin luksuksena. Siksipä myös odotan kielipitkällä myös joulukalentereita!
    Mutta mitä näinkään instassa tänään.. Lumene muuttuu täysin luomuksi?

    Vastaa

    0
    1. Ne oli niin söpöjä, että olisin voinut pitää itse!

      Ymmärrän kyllä tämän ^_^ <3

      Mutta mitä näinkään instassa tänään.. Lumene muuttuu täysin luomuksi?

      Tarkoitatko Lumenen omaa Insta-päivitystä? Siellä puhuttiin vegaanisuudesta, ei luomusta :) Vegaani-tuotteet voivat olla myös synteettisiä, se ei siis sinällään liity luonnonmukaisuuteen (vegaanikosmetiikka tarkoittaa vain että ei käytetä eläinperäisiä ainesosia). Sekä normi- että luonnonkosmetiikan puolella voi olla vegaanisia tuotteita :)

      Vastaa

      0
    2. No niinpä tietenkin...tsäääh. Meni termit pieni-älyisellä sekaisin.

      Vastaa

      0
  5. Haha, tuo lopussa oleva kysymys ”Joko olette aloittaneet joululahjojen hankinnan?” tuntuu joulukahjolle jotenkin oudolta, sillä itse aloitan joululahjojen suunnittelun, teon ja hankkimisen jo loppukesästä... Siksi tuntuukin välillä oudolta, että ihmiset pitävät (vasta) marraskuussa jouluilua outona tai jotkut jopa negatiivisena asiana. Joulu on vaan niin ihanaa aikaa!
    No jotta pysyttäisiin postauksen aiheessa, niin täytyy kyllä sanoa että Dermon joulupakkaukset ovat aina todella ihania! Tänä vuonna ei tullut tilattua mitään, mutta aina aikaisempina vuosina olen ostanut edes jotain. Kiva kun teit esittelyn osasta tuotteista ;)

    Vastaa

    0
    1. tuntuu joulukahjolle

      Ihanaa, joulukahjous on kivaa! ^_^ Olen samaa mieltä siinä että en ihan ymmärrä miksi jotkut närkästyvät toisten jouluilusta, okei, ihan todella ylimaterialistinen lähestyminen voi kenties ärsyttää mutta monille meistä "joulukahjoista" joulu on vain yksinkertaisesti tunnelmallista aikaa jolloin muistetaan läheisiä, ollaan yhdessä ja nautitaan rakkaiden seurasta tai niiden puuttuessa joulun rauhasta (yksinäinenkin joulu voi olla henkilöstä riippuen hyvä joulu!). Arkea on vuodessa yllin kyllin, kyllä kerran vuodessa saa omistaa vaikka kokonaisen kuukauden jollekin erityiselle <3

      itse aloitan joululahjojen suunnittelun, teon ja hankkimisen jo loppukesästä…

      Sä olet PRO..! :) Mä olen joinain vuosina saattanut ostaa joululahjoja jo pitkin vuotta mutta yleensä aloitan "vasta" loka-marraskuussa :) Kyllä marraskuu alkaa jo olla sellaista esijoulun aikaa että alkaa glögisuu napsaa ja katse hapuilee kohti koristevaloja.... ^_^ <3

      Cheers to Joulu!

      Vastaa

      0
    2. Mä ostan suurimman osan lahjoista hyvissä ajoin. Mun mielestä se on myös järkevää, on aikaa ajatella (ja paketoida muulloinkin kuin öisin!) mistä luulee toisen pitävän, saattaa löytyä halvemmalla kuin hikikarpalot otsalla ostetut hätä-ratkaisut ja tietty, kun homma on hanskassa jo joulukuussa voi oikeasti vain nautiskella joulunodotuksesta. Arki huolesi kaikki heitä vaan ja veronpalautuksesta jää himppu myös itsensä hemmotteluun.

      Vastaa

      0
  6. Erittäin kaunis meikki, kirkkaan punainen huulipuna sopii sinulle mielettömän hyvin!
    Dermosilin tuotteissa on kyllä hinta/laatu suhde kohdallaan :)

    Vastaa

    0
    1. Punaista tulee kyllä käytettyä liian harvoin, se on aina yhtä makean näköinen :) Pitäisi totuttaa itseään siihen enemmän :D Minulla on aina niin juhlava olo kun laitan punaista huulipunaa ^_^

      Vastaa

      0
  7. Ostin shampoon, hoitoaineen, suihkugeelin ja rasvan sisältävän puolukka-setin Joulupuu-keräykseen ilahduttamaan jonkun vähävaraisen perheen teinityttöä. :)

    Vastaa

    0
  8. Joulukahjous <3 Itse alan odottaa joulua jo suunnilleen juhannuksen mentyä. Kävelin tänään töistä kotiin Dermosilin paketti kainalossa, sieltä löytyy kaikkea ihanaa itse kullekin säädylle. Mukavaa joulun odotusta sinulle Sanni, ja kiitos ihanasta blogista.

    Vastaa

    0
  9. Siis aivan ihana meikki, toi lookki sopii sulle mielettömän hyvin! Wawawooom!

    Vastaa

    0
  10. Moi Sanni, ei liity postauksen aiheeseen mutta googlettelin Benecosin meikkejä ja törmäsin sun blogista otettuihin kuviin tällaisessa italialaisessa nettikaupassa: http://www.verobiomercato.it/16_benecos

    Kun menet noiden baked eyeshadow -tuotekuvien päälle sivun alareunassa, tulee sun kuvat näkyviin tän putiikin vesileimalla (paitsi Chocolate-sävyn). Ajattelin ilmoittaa siltä varalta että et ole antanut lupaa kuvien käyttöön. :) En vielä ehtinyt tutkia, mitä muuta sivustolta löytyy...

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Tiia, laitoin verkkokaupalle viestiä.

      Valitettavasti en usko että monetkaan kuvien varastajat tekevät asialle mitään. :/ He tietävät, että kuvan alkuperäiselle omistajalle on lopulta kohtuuttoman suuri vaiva lähteä lakiteitse poistamaan kuvia, joten he voivat väärinkäyttönsä tietäen ignoroida yhteydenotot ja luottaa siihen, ettei kukaan ala maksaa oikeuskuluja näin (suuressa kuvassa) vähäpätöisen jutun takia. Esimerkiksi Islannin suurin päivälehti (!!) käytti kerran kuviani nettiartikkelissaan, ja vaikka heiltä kyllä vastattiin yhteydenottooni ja pahoiteltiin kuvien käyttöä, he eivät poistaneet kuvia artikkelista eivätkä luonnollisestikaan maksaneet heille lähettämääni laskua kuvien käytöstä :( Näin se menee. :(

      Vastaa

      0
  11. Kiitos!!! Odottelen aina Dermosil- postauksiasi <3 Puolukkapuhdistusöljyn hankin kuukausia sitten sinun kehujesi ansiosta, ja siitä on tullut suuri suosikkini :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat