12.04.2018

Uudella alustalla ja kohti uutta saarta

No niin, nyt sitten uudella alustalla :)

Blogin osoite muuttui muotoon terve.fi ja layout uudistui. En ole vaihtanut blogikotia vaan A-Lehdet uudisti blogialustojaan yhdistämällä Kauneuden & Terveyden, Voi Hyvin -lehden ja Terve.fi -sivun blogit samalle sivustolle.

Tykkään uudesta layoutista ja etenkin siitä, että saan nyt postattua suurempia kuvia (jessss...!), mutta harmillisesti sivupalkin poistuminen tarkoittaa myös mm. asiasanaluettelon katoamista. En tosin tiedä käyttikö monikaan lukijoista sitä, mutta itselleni se oli tärkeä. Kuhunkin postaukseen liittyvät asiasanat löytyvät kuitenkin edelleen postauksen lopusta ja niiden kautta voi selailla itseä mahdollisesti kiinnostavaa aihealuetta.

Sivupalkin linkit Kreikka-hakemistoon, Ruokaresepteihin ja Suosikkituotteisiini löytyvät nyt yläpalkista heti headerin alta, samoin blogiarkisto. Liitän yläpalkkiin myös joitain muitakin suosittuja aihealueitani, kuten Ahvenanmaa-tägin ja kenties myöhemmin For Dummies -aiheet. Saa ehdottaa jos tulee mieleen joku aihealue johon toivoisi suoraa linkkiä. Tai ylipäänsä antaa palautetta uudesta leiskasta.

Toissapäivänä julkaisemani Lähtemisen vaikeudesta -postaus katosi siirron takia, ja uudelleenjulkaisun sijaan sisällytän postauksen sisältämiä kuvia ja osan tekstistä tähän juttuun :)

Kaikki postauksen kuvat ovat Amorgokselta.

Pitkällisen vitkuttelun jälkeen sain vihdoin tehtyä jonkinlaisen reittisuunnitelman tyngän ja ostin lipun Naxokselle, josta kirjoittelen teille parhaillaan. En kuitenkaan jää Naxokselle vaan hyppään kello 13.55 Tinokselle vievään laivaan. Olen käynyt Tinoksella vain kerran aiemmin, vuonna 2014, ja tuolloinkin viivyin vain kaksi päivää. Tinos on hurmaava paikka ja ansaitsee ehdottomasti lisävierailun/vierailuja - ja enemmän Karkkipäivä-näkyvyyttä :) Viime reissulta kirjoitin vain tämän jutun. Viehättävä Tinos Town kauniine rakennuksineen ja kuuluine Panagia Evangelistria -kirkkoineen (Kreikan tunnetuimpia pyhiinvaelluskohteita) jäi kokonaan blogin ulkopuolelle.

Olen viimeiset päivät nauttinut pääsiäisperinteiden lisäksi leppoisasta oleskelusta ystävien kanssa, patikoinnista, mietiskelystä, ruoasta, hotellin terassilla istumisesta ja – – yrittitietouden kasvattamisesta :)

Amorgoksen ”yrttimies” Vangelis Vassalos on pitänyt minulle omaa pientä privaattia yrttiworkshoppia. Pääsin mukaan keräämään koiruohoa ja olen ollut Vangeliksen "labrassa" oppimassa erilaisista uutosmenetelmistä. Vangelis valmistaa saarella kasvavista villiyrteistä lääkkeitä ja kosmetiikkaa ja voitte arvata, että imin hänestä tietoa kuin konjac-sieni…! ^_^ Oli todella mielenkiintoista nähdä konkreettisesti rohtokasvin tie luonnosta labran kautta kosmeettiseen valmisteeseen :)

Mukaan Amorgokselta lähti mm. Vangeliksen suosituimpiin tuotteisiin kuuluva kasvoöljy jonka käyttäjiin kuuluu - hämmästyksekseni - myös ystäväni Mat. Mat on mies joka ei käytä edes aurinkovoidetta - mutta hän vannoo Vangeliksen kehäkukkakasvoöljyn nimeen..!

Amorgos. Voi Amorgos. Saari, joka tarjoaa pähkinänkuoressa suunnilleen kaiken mistä olen kiinnostunut vaellusreiteistä fantastiseen ruokaan ja eeppisistä maisemista kuvankauniisin, perinteisiin kyliin joita massaturismi ei ole koskettanut - ja Vangeliksen muodossa Amorgos tarjoaa myös paikallista luonnonkosmetiikkaa. <3 Saarella on pieneen kokoonsa nähden aivan mielettömästi nähtävää ja tekemistä. Ainoa Kreikkaan klassisesti liitetty nähtävyystyyppi jota Amorgoksella ei ole on antiikin rauniot, ainakaan merkittäviä tai kulttuurihistoriallisesti tärkeitä sellaisia ei saarelta ole löydetty. Raunioden faneille on sitten ne THE paikkansa kuten Delos.

Tiedättekö, väläytän nyt tällaisen jutun ja idean ihan vain hihasta tunnustellakseni teidän fiiliksiä... Ehkä olen ihan hullu kun edes ajattelen tällaista, mutta löytyisiköhän Karkkipäivän lukijoiden joukosta kiinnostuneita, jos jonain kauniina päivänä järjestäisin lukijamatkan Kreikan saarille..? Olisikohan tällaiselle matkalle lähtijöitä...?

Ette uskokaan miten minua kutkuttaisi järjestää teemamatka lempisaarilleni...! Hyvää ruokaa, aurinkoa, kyläidyllejä, leppoisaa saareilua suuren sinisen keskellä. Fetasalaattia, auringonlaskuja laivan kannelta, lämpimiä iltoja hämyisissä tavernoissa... Kävelyjä tunnelmallisilla kujilla ja Korres-täsmäiskuja apteekkeihin... ^_^ Tämä on varmasti "vähän suurudenhullua" -osaston unelmia, mutta hei, ihmisellä pitää olla unelmia..! :)

Nyt lähden hakemaan vähän lounasta ennen Tinoksen laivaan menoa.

Munakoisoa vai salaattia tänään? Tai sekä että? Miksei..! <3

Näkemisiin Tinoksella :)

Ja huomenna tulee juttua sienistä...!

.

Alla aamulla kuvaamani video lähtiessäni Amorgokselta Egialin satamasta:
[vimeo 264385238 w=800 h=1423]

Amorgos farewell from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

[vimeo 264386224 w=800 h=1422]

Vuohi :) from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Vuohi arpoo uskaltaisiko sitä hypätä lähemmäs herkullisia oksia... ^_^ Kaveri siellä jo mutustelee :)

48 comments on “Uudella alustalla ja kohti uutta saarta”

 1. Lukijamatka on MAHTAVA idea heille, jotka tykkäävät matkustaa seurassa! Itse olen jo ollut vähän sellaisella ’Sannin jalanjäljissä’ -matkalla, joka oli yksinmatkailukokemuksistani ehdottomasti mieleenjäävin, rakkain! Sekin oli loistava konsepti!

  Vastaa

  0
  1. Itse olen jo ollut vähän sellaisella ’Sannin jalanjäljissä’ -matkalla

   👍 :)

   Vastaa

   0
 2. Minä lähtisin kyllä aivan heti Karkkipäivän lukijamatkalle Kreikkaan!! :) Kuulostaa aivan ihanalta!
  Nyt vain on sellainen tilanne, että en taida päästä täältä yhtään minnekään, jos en ota kahta jälkikasvuun kuuluvaa neitokaista mukaan - odottavat niin kovasti, että pääsisivät jonnekin ulkomaille lentokoneella :D Tietenkin, jos innostut järjestämään My Little Pony - lukijamatkan, niin siihen retkikuntaan meidän perheen kolme naista voisi liittyä hetimiten! (ihan vain ideana heittelen tänne...) :)
  Kiitos taas näistä Kreikka-päivityksistä! Ne tekevät minut aina niin iloiseksi ja tuntuu kuin olisin itsekin matkalla! <3 Nauti yksi viinilasi minunkin puolestani!

  Vastaa

  0
  1. Tietenkin, jos innostut järjestämään My Little Pony – lukijamatkan, niin siihen retkikuntaan meidän perheen kolme naista voisi liittyä hetimiten!

   Hihih...! ^_^ Harmi ettei tätä oikein voi yhdistää Kreikkaan...! :D

   Kiitos taas näistä Kreikka-päivityksistä! Ne tekevät minut aina niin iloiseksi ja tuntuu kuin olisin itsekin matkalla! <3 Nauti yksi viinilasi minunkin puolestani!

   Sen teen, lämpimät terveiset sinulle täältä Tinokselta :)

   Vastaa

   0
 3. Haluan Kreikan matkalle -> jos reissun ajankohta sopii elämääni, todellakin lähden!!!

  Vastaa

  0
 4. Tää oli mielenkiintoinen postaus monelta osin :). Ensinnäkin jään itse kaipaamaan noita sivupalkkeja, nyt ainakin läppäriltä katsottuna sivustat ovat täynnä tyhjää valkoista hukkatilaa. Lisäksi myös sivulla oleva pikavalikko oli todella näppärä, asioita pystyi hakemaan lähes yhdellä silmäyksellä.

  Toisekseen ihania kuvia taas ja hauska vuohivideo! Amorgos vaikuttaa kyllä todella ihanalta ja mielenkiintoiselta (ja itseni tyyliseltä) paikalta yrttimiehineen ja pikkukylineen! Jäin vähän salaa odottelemaan kuvia ja kokemuksia myös itselle tutulta Naxokselta, mutta viivytkin siellä niin lyhyen aikaa. Joko turistikausi on siellä aluillaan vai onko saarilla vielä rauhallista?

  Kolmannekseen hassua että yksi päivä juuri mietin miten olisitkaan hyvä matkanjärjestäjä noihin maisemiin, kun sinulla on niin paljon kokemusta ja asiantuntemusta! Kyllä itseäni kiinnostaisi kovasti järjestämäsi reissu, tietysti se on sitten kiinni omasta tilanteesta (ajankohta/raha ym) mutta muuten vaikuttaisi tosi mielenkiintoiselta :)!

  Vastaa

  0
  1. Ensinnäkin jään itse kaipaamaan noita sivupalkkeja, (...) Lisäksi myös sivulla oleva pikavalikko oli todella näppärä, asioita pystyi hakemaan lähes yhdellä silmäyksellä.

   Jos itse olisin saanut päättää, olisin myös pitänyt sivupalkin ja olen aivan samaa mieltä siinä että nyt poistettiin mahdollisuus hakea blogisisältöä yhdellä nopealla silmäyksellä. Etenkin arkiston otsikko-listausta jään kaipaamaan, se on minulle "pahin" menetys. Toisaalta, sivupalkit eivät ole koskaan näkyneet mobiilinäkymässä, ja tilastot kertovat omaa totuuttaan: 80% lukee blogia mobiililaitteella eikä valtaosa lukijoista ole nähnyt sivupalkkeja vuosikausiin, jos koskaan. Tällä pohjalla voin jotenkin ymmärtää A-Lehtien halukkuuden muuttaa layouttia yleisestikin mobiilimpaan suuntaan ja kaiken kaikkiaan yksinkertaisempaan muotoon.

   Tykkään kyllä uudesta siistitystä ulkonäöstä, mutta olisin mielelläni säilyttänyt muutamia menetettyjä elementtejä jotka auttoivat lukijaa löytämään blogini sisältöä.

   Jäin vähän salaa odottelemaan kuvia ja kokemuksia myös itselle tutulta Naxokselta, mutta viivytkin siellä niin lyhyen aikaa. Joko turistikausi on siellä aluillaan vai onko saarilla vielä rauhallista?

   Olen viettänyt Naxoksella niin paljon aikaa että tällä kertaa päätin jättää saaren "väliin" vaikka en sano etteikö kovasti houkuttaisi <3 Minun täytyy muuten kunnostautua myös Naxoksen esittelyssä - ottaen huomioon miten monesti olen saarella käynyt olen kirjoittanut Naxoksesta tosi vähän. Kaikesta ei tietysti ehdikään kirjoittaa, mutta Naxos on niin tärkeä saari että se ansaitsisi kyllä kunnon esittelyn :)

   Saarilla on hyvin hiljaista, jopa massaturismikohde kuten Kos on huhtikuussa vielä tosi rauhallinen, tämä tuli todettua viime vuonna. Kosilta sai huoneen 4 tähden hotellista 19 eurolla koska saarella on tähän aikaan vuodesta niin vähän turisteja..!

   Kolmannekseen hassua että yksi päivä juuri mietin miten olisitkaan hyvä matkanjärjestäjä noihin maisemiin

   Hauska sattuma ^_^

   Mä luulen, että tällaisen vähän pidemmän matkan järjestäminen voisi kaatua jo siihen, että monille ei vain yksinkertaisesti ole mahdollista irrottaa kokonaista viikkoa määrättynä aikana. Normaalisti lomaa varatessa voi valita matkanjärjestäjän valikoimasta itselle sopivan ajankohdan, mutta tällainen lukijamatka olisi tietysti vain yhtenä määrättynä ajankohtana ja se luonnollisesti hankaloittaa osallistumismahdollisuuksia.

   Vastaa

   0
 5. Hep, ilmottaudun jo nyt mukaan! Luulempa että "Sannin matkassa karkkisaarille"- matka täyttyisi sellaista vauhtia että hitaimmat jäis rannalle ruikuttaan :D Ihania kuvia ja tää uusi alustakin vaikuttaa selkeältä ja kivalta.

  Vastaa

  0
 6. Minä puusilmä jouduin haeskelemaan kommentoi-nappia :D Kuvat istuu jotenkin erityisen hyvin tähän uuteen alustaan. Vähän ihmettelin kesken postausta olevaa AirBalticin mainosta, tai oikeastaan sitä loppuiko postaus kesken. Mutta ihan kivannäköinen muutos kyllä.

  Minä lähtisin Karkkipäivä-pakettimatkalle Kreikkaan. Kuka voisikaan olla sinua parempi Kreikan matkaopas tässä asiassa!

  Vastaa

  0
  1. <3

   Vähän ihmettelin kesken postausta olevaa AirBalticin mainosta, tai oikeastaan sitä loppuiko postaus kesken.

   Minäkin reagoin noihin mainoksiin, ennen niitä ei ollut keskellä postausta. Toivottavasti niitä ei sentään ala tulla useampia per postaus... Tosiaan vähän kökköä kun tavallaan katkaisevat postauksen kesken.

   Vastaa

   0
 7. Toivottavasti tämä alusta on vain ensimmäinen versio ja kehitetään vielä. Voi olla mobiiliystävällinen, mutta ei kovin lukijaystävällinen muuten, ainakaan minun tavoilleni! En saa näkyviin esim. otsikkoluetteloa, joten ei kertasilmäyksellä näe mitä kirjoituksia on lisätty sitten viime lukeman. Muutenkin vähän pakotetaan scrollaamaan kaikki ja yksittäisten postausten löytämine vaikeaa. Mutten kuten sanoin, toivotaan että alustaa kehitetään! Muuten hyvää Kreikan reissua, lukijamatka olisi huippu!

  Vastaa

  0
  1. En saa näkyviin esim. otsikkoluetteloa, joten ei kertasilmäyksellä näe mitä kirjoituksia on lisätty sitten viime lukeman.

   Itseänikin harmittaa kovasti että otsikkoluettelo poistui ja yritin viimeiseen asti pyytää (melkein anella) eikö sitä voisi säilyttää. Valitettavasti ei onnistunut. Koodailuhommia ja blogi-widgettien maailmaa tajuamattomana en ymmärrä, miksi arkistoa ei voinut säilyttää otsikkoluettelolla, mutta jostain syystä ei voinut. :/ Olen samaa mieltä siinä että vanhempien yksittäisten postausten ja tiettyjen aihealueiden löytäminen on nyt vaikeaa.

   Muuten hyvää Kreikan reissua, lukijamatka olisi huippu!

   :) :)

   Vastaa

   0
 8. Siis tiedätkös ihan tässä muutama päivä sitten mietin että olispa ihan mieletöntä päästä joskus Kreikkaan saarihyppelemään noin osaavan oppaan johdolla. Eli iso peukku tälle ajatukselle :D toivottovasti pääsee joskus toteutusasteelle

  Vastaa

  0
 9. Siis todellakin lähtisin sinun mukaan Kreikkaan, jos vain elämäntilanne sen sallisi, jos joskus pääset sellaisen reissun järkkäämään! :D Aivan mahtava idea :) Ihanaa reissun jatkoa, nauti meidän muidenkin puolesta, jotka joutuvat tässä kohtaa tyytymään vain mielikuvitusmatkailuun sun blogin ja instan välityksellä!

  Vastaa

  0
  1. Tavallaan mä jo matkailen teidän kanssa ^_^ Tänäänkin alkoi jo tuntua säälittävältä kun olin tunnin välein painamassa Instagramin julkaisu-nappia... :D

   Vastaa

   0
 10. Ilmoittaudun heti Kreikkaan johdollasi😎

  Luen nyt tätä mobiilisti ja ihmettelen, kun kommentteja näkyy kerrallaan vain muutama ja koko ajan saa olla painamassa ’näytä vanhemmat kommentit -nappia’.

  Liityn myös sivupalkin kaipaajiin. Hain aika useinkin sieltä tietyn kosmetiikkisarjan nimellä juttuja, kun halusin löytää arvioitaisi ko. sarjoista.

  Vastaa

  0
  1. Ilmoittaudun heti Kreikkaan johdollasi😎

   Hiii :)

   Luen nyt tätä mobiilisti ja ihmettelen, kun kommentteja näkyy kerrallaan vain muutama ja koko ajan saa olla painamassa ’näytä vanhemmat kommentit -nappia’.

   Mä muutin sen nyt siten että kerralla näkyy 20 kommenttia. A-Lehtien IT-henkilö muutti kommenttinäkymän päivällä siten, että kerralla näkyi vain kaksi kommenttia, kun kysyin, miksi kommenttilaatikko näkyy nyt kokonaan "auki" etusivulla viimeisimmän postauksen yhteydessä. Kaikkien kommenttien auki näkyminen venyttää postausnäkymää mielestäni tarpeettomasti niiden kannalta, jotka eivät halua kommentteja lukea. Nyt täytyy skrollata kaikkien kommenttien läpi jos haluaa nähdä vanhempia postauksia. Toivon että kommenttilaatikon saisi muutettua sellaiseksi kuten se oli ennen, eli se oli oletusarvoisesti "kiinni" ja postauksen alla näkyi vain jätettyjen kommenttien lukumäärä. Vasta niitä klikkaamalla ne avautuivat näkyviin.

   Vastaa

   0
 11. Ihania Kreikka-kuvia, mä niin tykkään lueskella näitä Kreikka-postauksia ^_^
  Mä lähtisin Kreikkaan Karkkipäivän lukijamatkalle riemusta kiljuen, jos vaan aikataulut ja rahatilanne antaa myöten :) Lukijamatkasta tuli mieleen, vieläkö se Helsinkiin suunniteltu reissu on toteutuksessa? Siitä tais olla juttu viime vuonna tai alkuvuodesta...

  Vastaa

  0
  1. Mä lähtisin Kreikkaan Karkkipäivän lukijamatkalle riemusta kiljuen, jos vaan aikataulut ja rahatilanne antaa myöten :)

   <3 <3

   Lukijamatkasta tuli mieleen, vieläkö se Helsinkiin suunniteltu reissu on toteutuksessa? Siitä tais olla juttu viime vuonna tai alkuvuodesta…

   Se siirtyi tai meni ns. "jäihin" taukoni takia, senhän piti olla nyt keväällä. Voi olla että se toteutuu myöhemmin, mutta en ole sitä vielä aktiivisesti miettinyt nyt tauon jälkeen. Katsellaan :)

   Vastaa

   0
 12. Oi että, ihana, mahtava, kaunis, sympaattinen, upea ja lumoava Amorgos ❤️🇬🇷
  Todella kiva lukea tätä postaustasi, josta joka sanasta ja kuvasta huokuu mukava tunnelma ja rento ystävällinen saarelaisilmapiiri, Kreikan aurinko ja Egeanmeren kirkkaana välkehtivä pinta 😊
  Myös matkalla viettämiesi hetkien hyvä tunnelma välittyy meille lukijoillesi taas kerran todella sydäntä lämmittävästi, aivan huippua :)
  Tinos seuraavana kohteena kuulostaa todella hyvältä. Noiden mainitsemiesi saaren päänähtävyyksien lisäksi Tinoksella on ainakin joskus menneinä aikoina toiminut myös Kreikassa varsin harvinainen katolinen luostari. On ilmeisesti vierailun arvoinen paikka mikäli on vielä toiminnassa.
  Tuo mainitsemasi lukijamatka eri saarille hypellen on ehdottomasti kehittelemisen arvoinen ajatus 👍
  Hauskoja ja leppoisia Tinoksen päiviä toivotellen!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Jukka :) Tinoksella tosiaan tarvitsisi auton saadakseen saaren tarjonnasta "parhaat palat", mutta onneksi täällä kulkee huhtikuussa jo busseja ja tällainen autoton tyyppi pääsee edes joihinkin kyliin vierailulle :) Tänään suuntana Pyrgos.

   Vastaa

   0
 13. Voi Kreikka<3. Tulin vaan sanomaan, että olisi aivan mahtavaa lähteä saarihyppelylukijamatkalle:) Olen saanut jo aikoja sitten inspiraation sinulta, että olisi mahtavaa pakata reppu ja lähteä kiertelemään Kreikan saaria. Lukijamatka olisi vastaus unelmaan:)

  Vastaa

  0
 14. lähtisin heti mukaan tällaiseen reissuun! :) Olen miettinyt että olisi ihana lähteä näihin maisemiin, mutta toki seura tekisi matkasta vielä paremman. Ja kun vielä ei ole mitään tuntemusta saarihyppelystä niin saisi sitäkin sitten samalla ja uskaltaisi helpommin lähteä itsekseenkin jatkossa. Ihania kuvia! Onneksi pääsee itsekkin reissuun Kreetalle ensi kuussa, tosin ei ihan näin autenttisiin maisemiin mutta fetasalaatin ääreen varmasti sentään :)

  Vastaa

  0
  1. lähtisin heti mukaan tällaiseen reissuun! :)

   :) :)

   Ihanaa Kreetan matkaa teille :) On sielläkin paljon autenttisia paikkoja :)

   Vastaa

   0
 15. Tulin tänään pienen tauon jälkeen lukemaan blogia ja olin ihan, että apua, mitä tälle on tehty!?!??!?!?? Todellakin jään kaipaamaan sivupalkkia!!!! Nyyh...

  Vastaa

  0
  1. Joo, kaikkeen tottuu. Mä vaan lämpenen uudistuksille hitaasti. Ja oikeasti koin sen sivupalkin käteväksi vanhoja posteja etsiessä, joten harmittaa. Mutta eiköhän ne vanhatkin postit jotenkin löydy :)

   Vastaa

   0
  2. Itsekin jään kaipaamaan sivupalkin sisältöä ja vanhan Arkiston kätevyyttä, mutta tälle ei voinut mitään :/

   Vastaa

   0
 16. Voih, pakko myöntää, että tämä uudistus on pettymys :( Itse luen blogia aina läppäriltä, ja nyt sivuilla on paljon valkoista tyhjää tilaa. Postausta täytyy skrollata pitkään alas, että sen saa luettua kokonaan. Lisäksi mainoksia on enemmän.. Vaikea selittää, jokin tässä mättää.. Mutta ehkä tämä on vain tottumuskysymys!

  Mukavaa kevättä :)

  Vastaa

  0
  1. Et ole yksin "palkkikaipuun" kanssa, itsekin olisin pitänyt ne oikein mielelläni koska luen blogeja aina läppäriltä. Mutta ainakin sain nyt isomman kuvapinta-alan, se oli parasta tässä alustan muutoksessa.

   Vastaa

   0
 17. Olisin todellakin mukana Kreikan-matkalla 👍 Olet herättänyt minussa suuren kiinnostuksen Kreikkaa kohtaan. IHANIA kuvia taas! ❤️

  Vastaa

  0
 18. Moi Sanni!
  Pakko oli tulla kommentoimaan...
  minäkin rakastan Kreikkaa- ja lähden varmasti heti mukaan kun Karkkis-matka järkätään!
  Ihanaa reissua sinulle ja paljon kiitoksia että jaksat jakaa kaiken tuon ihanuuden meille!
  Halaus!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)