20.01.2018

Ihanaa kanervaa, kätevä karbamidipuikko ja superhalpa AHA-happoseerumi

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Aika esitellä poimintojani Dermosilin viimeisimmistä uutuuksista - ja valkkasin mukaan pari vanhempaakin vakiovalikoiman tuotetta jotka ansaitsivat mielestäni päästä valokeilaan :)

Tammikuun uutuuksien myötä Dermosilin Ecocert-sertifioitu Nature-sarja kasvoi jälleen muutamalla tuotteella, ja näitähän esittelen aina aivan erityisellä lämmöllä kun kyseessä on luonnonkosmetiikkaa, ja vieläpä Suomessa valmistettua sellaista. Olen tosi iloinen että Dermosilin Ecocert-sarja on saavuttanut niin vankan suosion, näinhän ei valitettavasti suinkaan ole käynyt kaikkien "normikosmetiikka"firmojen luonnonkosmetiikkakokoelmien kanssa (Karkkipäivän lukijoille tuttu on ainakin YR:n surullisen lyhytaikaiseksi jäänyt ekokosmetiikka-kokeilu).

Dermosil_tammikuu18_IMG_5464

Tällaisen setin valitsin tammikuun esittelyyn. (Yksi tuote puuttuu kuvasta, siitä lisää jutun lopussa.)

Dermosil_tammikuu18_IMG_5489

Kasvoseerumi Kanerva

10,50€ / 30 ml

SUOSIKKI

IHANA. Tähän paljon huutomerkkejä! Ihanaa tässä seerumissa on sen maitomainen, tosi miellyttävä koostumus, kosteuttava ja pehmentävä ihotuntu, vaniljainen tuoksu sekä hinta. Kanerva-seerumista ehti muutama lukijakin jo jakaa innostuneita kommentteja Vintner's Daughter -postaukseni kommenteissa, kun tulin kertoneeksi että olin korkannut tämän Dermosil-uutuuden testatakseni sitä VD'n alla.

Ekosertifioitu Kanerva-seerumi sopii tuomaan lisäkosteutta kaikille ihotyypeille. Emulsiomainen, runsaasti kasviöljyjä sisältävä koostumus myös ravitsee ihoa, ja iho jää paljon pehmeämmän tuntuiseksi kuin nestemäisen tai geelimäisen seerumin jälkeen. Alkoholittomassa seerumissa ihoa hoitavat koivunmahla, oliiviöljy, kanervauute, jojobaöljy, arganöljy, sheavoi, kookosöljy, ruusunjuuriuute, mustaherukansiemenöljy, auringonkukansiemenöljy ja rosmariininlehtiuute (incissä näkyvä c14-22 alcohols on emulgaattori, ei "pahis-alkoholi"). Seerumin lempeän makea tuoksu on tuttu Nature-sarjan Kanerva-päivävoiteesta, jonka esittelin viime kesänä.

Vaikka seerumi sisältää paljon kasviöljyjä, se sisältää myös paljon vettä eikä maitomainen koostumus tunnu yhtään rasvaiselta vaan raikkaalta. Se imeytyy ihoon hetkessä ja tuntuu niin miellyttävältä että olen innostunut kerrostamaan sitä parikin leijeriä.... <3

Käytän Kanerva-seerumia aamuin illoin; illalla laitan sen päälle kasvoöljyn ja aamulla päivävoiteen. Kuten Vintner's Daughter -jutussa kerroin, tämä seerumi yhdessä kasvoöljyn kanssa saa aikaan ihan killeripehmoisen, syväkosteutetun, ihanan tuntuisen ihon..! Pelkäänpä ettei tämä pullo ehkä näe loppukevättä vaan tyhjenee ennätysvauhtia...! :D Löydät Kanerva-murusen Dermosilin sivuilta täältä.

(...ja tuliko kohdalle nyt toistaiseksi kaikkein edullisin kosteusseerumi Suomen markkinoilla? Taisi tulla, minä kun juhlin jo 20 euron hintaisia seerumeita tosi halpoina, ja tämä on 10,50€...! Vaikka tilaisi vain pelkästään tämän seerumin, ei kuuden euron postikulukaan tee tästä vielä kallista...! :D)

Dermosil_tammikuu18_IMG_5473

Nature Body Butter Mint

9,70€ / 200 ml

SUOSIKKI

Jatketaan Ecocert-linjalla. Tämä herkullinen vartalovoi on ollut aiemmin Dermosilin joulukokoelmassa mutta liittyy nyt janoisten ihojen iloksi vakiovalikoimaan.

Mitä vartalovoiteisiin tulee, olen yleensä enemmän emulsiomaisten, juoksevampien koostumusten ystävä kuin  jähmeiden ja superrasvaisten body butterien, mutta Dermosilin Minttu on ihanan kevyt ja helposti levittyvä ollakseen vartalovoi. Kuvailisin sen koostumusta vanukasmaiseksi - se on täyteläistä mutta samalla kevyen ja ehkäpä jotenkin  "vatkatun" tuntuista. Voide levittyy iholle tosi helposti ja imeytyy nopeasti, jättäen silti body buttereille ominaisen suojaavan pinnan ihoon. Tämä sopii siis ehdottomasti myös kuivalle iholle suojaamaan ja lukitsemaan kosteutta ihoon.

Dermosil_tammikuu18_IMG_5478

Vihermintun tuoksuisessa voiteessa ihoa hoitavat mm. damaskonruusuvesi, shorea-voi, sheavoi, jojobaöljy ja manteliöljy. (Minulle muuten tulee voiteen tuoksusta ihan mieleen minttujäätelö, nimenomaan jäätelö ^_^)

Minttu-butterin löydät täältä.

Dermosil_tammikuu18_IMG_5468

Koivunmahla-suihkehoitoaine

6,80€ / 100 ml

Nature-sarjan kolmas uutuus on hiuksiin jätettävä, kevyt hoitoaine. Runsaasti kotimaista koivunmahlaa sisältävä kosteuttava suihke sopii myös kuivan päänahan hoitoon, sen kevyt koostumus ei "klähmää" ja jätä hiuspohjaan rasvaista tunnetta.

Yksinkertaisen ainesosaluettelon leave-in-suihke sisältää hoitavina ainesosina koivunmahlan lisäksi glyserolia, ruusujuuriuutetta ja ginkgo-uutetta. Hoitoteholtaan se on sen verran kevyt, että suosittelisin sitä terveille ja hyväkuntoisille hiuksille, lasten hiuksille tai sitten päänahan hoitoon. Koska suihkeen koostumus haluttiin pitää mahdollisimman luonnollisena ja sellaisena, joka ei tee hiuksia raskaiksi (kysyin tästä erikseen Dermosililtä), siitä on jätetty pois yleisesti hoitoaineissa käytetyt kvatit, jotka auttavat selvittämään hiusta tehokkaasti. (Puhuinkin näistä ns. muokatuista luonnollisista ainesosista aiemmin tässä kuussa.)

Minun hiukseni ovat sen verran kuivat ja huonokuntoiset ettei kevyt Koivunmahla-suihke riitä niitä hoitamaan yksinään, vaan ne vaativat silottavamman tuotteen. Olen kuitenkin löytänyt suihkeelle mukavan käyttötarkoituksen aamuisin; suihkin sitä yöllä "hattaroituneeseen" tukkaan jolloin hiukset kevyen kosteuskylvyn myötä elpyvät pörröstään ja niiden luonnollinen laineikkuus jäsentyy esiin.

Dermosil_tammikuu18_IMG_5490

Karbamidi-puikko kantapäille

6,20€ / 25 g

SUOSIKKI

Tähän tuotteeseen sain aiemmin vinkin lukijaltani, ja se kuulosti juuri minulle luodulta..! Karbamidipuikko ei ole uutuus vaan halusin esitellä sen vain silkasta löydön ilosta, tämä on niin mainio tuote. Olen blogissa kertonut monet stoorit halkeilevan kuivista kantapäistäni ja jalkapohjistani, ja kuinka karbamidipitoiset tuotteet ovat ainoita jotka todella auttavat.

Jonkin jutun yhteydessä valitin karbamidin ikävästä lieveilmiöstä; se jättää iholle inhottavan kuivakan-tahmean tunteen. Käytän karbamidivoiteita aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ja ärsyttää kun jalat voideltua on vielä könyttävä sängystä pesemään kädet jos vielä mielii lukea kirjaa tai räplätä kännykkää ennen unen tuloa. Tämän kerrottuani sain lukijalta vinkin Dermosilin kätevästä tuotteesta: karbamidia ei tarvitsekaan levittää sormien kautta vaan suoraan puikosta jolloin kädet säästyvät inhalta tahmeudelta! Jee! Siis miten en ollut tajunnut aiemmin että tällainenkin on olemassa? <3

Minusta ja karbamidipuikosta tuli välittömästi ylimmät ystävät ja nyt jokailtainen voitelusessio on helpottunut huomattavasti; sen kuin vain hieron kantapäät ja päkiät stickillä, sujautan jalat yösukkiin (nekin Dermosililtä) ja voin sen jälkeen jatkaa lukemista puhtailla käsillä :) Puikon koostumus on jännän viileä ja raikas, se tuntuu iholla todella mukavalta. Tästä taisi tulla kertaheitolla luottotuotteeni.

Löydät karbamidipuikon täältä.

Dermosil_tammikuu18_IMG_5501

Seuraavat uutuudet eivät hoida ihoa, vaan siveltimiä :) Nämä näppärät pikkuapurit halusin testata heti kun näin ne uutuuksien joukossa.

Meikkisivellinten puhdistussieni (limited edition), 2,50€

Tämä kuiva sieni pikapuhistaa siveltimet ilman vettä ja pesuainetta. Se on kätevä apuri kun käytät vaikkapa samaa sivellintä useampaan eri luomivärisävyyn ja sivellin täytyy puhdistaa kesken meikkauksen. Sieni irrottaa puuterimaisen lian erittäin tehokkaasti, ja sitä voi käyttää niin luomiväri-, puuteri- kuin poskipunasivellinten pikapuhdistukseen. Löydät puhdistussienen täältä.

Itse olen aiemmin käyttänyt tarkoitukseen vessapaperia (!), ja voin sanoa että tämä sieni on 20 x tehokkaampi. Paperiin hinkkaan sivellintä useita kertoja, ja aina vain tulee pigmenttiä, sieneen riittää pari pyyhkäisyä ja pigmentti siirtyy sieneen.

Sieni on sen verran karhea, että suosittelen hellävaraista pyyhintää, liian kovakourainen käsittely saattaa pitkässä juoksussa vaurioittaa siveltimen harjaksia. Sieni irrottaa likaa niin tehokkaasti että ihan kevyt pyörittely tai pyyhintä riittää. Jää käyttöön :)

Dermosil_tammikuu18_IMG_5505

Meikkisivellinten puhdistushankain (limited edition) 4,50€

SUOSIKKI

Tällaisesta sivellinten puhdistusvälineestä luin muinoin Virven blogista, ja jo silloin ajattelin, että tuollainen pitää joskus hankkia. Kun ylempi puhdistaja liittyi sivellinten kuivaputsaukseen, tämä kaveri on vesipuhdistuksen apulainen.

Hankain on kuin pieni, silikoninen "pyykkilauta". Kostuta sivellin, lisää hankaimeen tippa puhdistusainetta ja pyörittele sivellintä hankainta vasten - ja katso kuinka lika irtoaa. Hankaimen nystyrät saavat lian irtoamaan harjaksista erittäin tehokkaasti - ainakin huomattavasti tehokkaammin kuin pyörittely kämmentä vasten kuten itse olen siveltimeni tähän saakka pessyt. Huuhtele sivellin ja hankain välillä puhtaalla vedellä ja jatka käsittelyä kunnes sivellin on puhdas.

Dermosil_sivellinpuhdistaja_IMG_5699

Nystyrät pureutuvat harjaksiin ja etenkin meikkivoidesivellin oli helppo saada viimein kunnolla puhtaaksi mömmöistä, näin puhdas se ei ole varmaan koskaan ollut :D Rasvainen meikkivoidelika tunnetusti takertuu harjaksiin mukavan hanakasti eikä kaikki lika harjasten "sisältä" helposti vapaudu kun sivellintä pyörittelee vain pehmeää kämmentä vasten. Ahh, oli tyydyttävää katsella kun meikkivoidekertymät hankautuivat "pesulautaan"...

Myös tämä jää ilman muuta käyttöön. Puhdistajan löydät Dermosilin sivuilta täältä.

.

Viimeinen valitsemani tuote on sellainen, jonka halusin esitellä koska olen kirjoitellut tämän kategorian tuotteista viime aikoina paljon ja ne kiinnostavat itseäni kovasti - etenkin edulliset vaihtoehdot näille:

Dermosil_tammikuu18_IMG_5510

Kuoriva AHA-happoseerumi

13€ / 30 ml

Jep, Dermosililläkin on valikoimassaan AHA-happotuote. Ja varsin vakuuttavan oloinen onkin; lyhyen ainesosaluettelon kärjestä voi glykolihapon ohella bongata myös toisen tunnetun happoainesosan: polyhyhydroksihapon (gluconolactone). (Kuka muistaa vielä Exuviance-esittelyni parin vuoden takaa, jossa hämmästelin Suomen Exuviancen väitteitä siitä, että PHA-happo on saatavilla vain ja ainoastaan Exuviancen tuotteissa..) PHA-hapoilla on AHA-happojen kaltaisia ominaisuuksia, mutta niitä pidetään hellävaraisempina ja iho, joka ei siedä hedelmähappoja voi sietää PHA:ta.

Toisaalta - glukonolaktonilla on myös kelatoiva funktio, ja varmaksi en tiedä missä roolissa se pääasiallisesti tässä tuotteessa on (kelatoiva aine: "reagoi ja muodostaa komplekseja metalli-ionien kanssa, jotka voivat vaikuttaa kosmeettisen valmisteen säilyvyyteen ja/tai ulkonäköön"). Joka tapauksessa glukonolaktoni tunnetaan yhtenä PHA-hapoista ja sillä on erinomaisia ihonhoidollisia ominaisuuksia.

Dermosil_tammikuu18_IMG_5486

Glykolihapon ja glukonolaktonin lisäksi Dermosilin AHA-happoseerumin reseptistä löytyy kosteuttavia sokeriyhdisteitä, glyserolia ja teknisiä raaka-aineita kuten pH:n säätäjää, koostumuksen paksuntajaa ja emulgaattoreita. Silikonit ja muut koostumuksen turhat silottavat "täyttäjät" loistavat poissaolollaan. Yksinkertainen resepti jossa AHA- ja PHA-happo vaikuttavat olevan pääosassa.

Kysyin Dermosililtä seerumin AHA-happoprosenttia, mutta sitä ei osattu kertoa, vastauksen mukaan seerumi on kuitenkin mieto ja se sopiikin päivittäiseen käyttöön.

En ole ehtinyt tätä itse vielä testata kuin pari kertaa koska en halunnut sekoittaa sitä Vintner's Daughter -kokeilujaksolle. Seerumi on koostumukseltaan erittäin ohutta maitomaista nestettä, vielä paljon Kanerva-seerumia ohuempaa, ja imeytyy sekunneissa. Erityisen kosteuttavalta se ei tunnu vaan vaatii ehdottomasti päälleen kosteuttavat tuotteet. Kosteuttavuutta tältä ei toki odotakaan kun funktio on kuoriva.

En usko pystyväni arvioimaan tämän vaikutuksia, koska käytän toista, vahvempaa AHA-happokuorintaa pari kertaa viikossa ja se silottaa ihon niin tehokkaasti että miedomman tuotteen tehot jäävät varmasti havaitsematta. Halusin kuitenkin esitellä Dermosilin AHA-seerumin sillä osa kuluttajista käyttää mieluummin miedompaa, päivittäistä AHA-happotuotetta vahvemman ja harvemmin käytettävän sijaan. Toisten iho ärtyy korkeammista AHA-pitoisuuksista jolloin miedompi voi olla perusteltu valinta. Miedommankin tuotteen säännöllisellä käytöllä on ehdottomasti etunsa, ja etenkin ikääntynyt, auringossa "marinoitunut" iho hyötyy AHA-happojen ihon kuntoa parantavista vaikutuksista.

Hinnallakaan Dermosilin AHA/PHA-neste ei ole pilattu.... Tutustu seerumiin täällä.

.

Tässä tämänkertaiset Dermosil-poimintani, seuraavista Dermo-uutuuksista saatte lukea maaliskuussa. :)

Kuinka moni on jo ehtinyt liittyä Kanerva-seerumin faniklubiin? ^_^ Ja jos jollain on pidempiaikaisia kokemuksia AHA-seerumista, kuulisin mielelläni niistäkin. Tuote on kaiketi ollut Dermosilin valikoimassa jo jonkin aikaa...?

72 comments on “Ihanaa kanervaa, kätevä karbamidipuikko ja superhalpa AHA-happoseerumi”

 1. Kiitos!!! Olipas monta tuotetta, jolle olisi käyttöä.

  Tahmanäppejä inhoavana karbamidipuikko juurtui verkkokarvoilleni erityisen tukevasti...

  Vastaa

  0
  1. ^_^ Karbamidipuikon olisin itsekin toivonut löytäneeni jo aikapäiviä sitten.... sen verran ärsyttää käsien pesupakko voiteen koskettelun jälkeen :p

   Vastaa

   0
  2. Huh, itse en voisi kuvitellakaan, että kosketeltuani jalkapohjia en AINA pesisi käsiä saippualla! Ajatuskin pesemättömyydestä puistattaa. Sen verran olen pöpökammoinen, etten yleensäkään koske jalkapohjiini juuri koskaan. Voitelen jalkaterät ilman käsiä, hieroen vain niitä keskenään.
   Mulla on jo vuosia ollut Sigman siveltimien pesuhansikas ja sillä tulee todella puhdasta nopeasti. Varsinkin, kun voi pestä monta sivellintä samanaikaisesti. Hintaahan tuolla on, mutta kestää loppuelämän. Olen ollut tyytyväinen.
   https://www.sigmabeauty.com/2x-sigma-spa-brush-cleaning-glove/p/SSG2X

   Vastaa

   0
 2. Tilasin tuon kanervaseerumin heti uuden Dermosil lehden saavuttua. Seerumi oli kyllä rakkautta ensikosketuksella. Lisäksi sen tuoksu on taivaallisen herkullinen, puhumattakaan kuluttajaystävällisestä hinnasta. Seerumi pääsi välittömästi päivittäiseen käyttöön ja iho on kyllä tykännyt.

  Vastaa

  0
 3. Kosteuttava seerumi kiinnostaa! Dermosil-seikkailuni ovat jääneet lyhyiksi kosketuksiksi mandariinisuihkuöljyn kanssa, mutta muutaman vuoden tuoterepertuaarin laajentumista seuranneena on todettava, että sarjassa on tosi paljon potentiaalisia helmiä. Erityisesti ilahduttaa tuo silikonien poissaolo (en ole perehtynyt onko näin kaikissa tuotteissa vai vain tuossa viimeisessä seerumissa), sillä vaikka ne ovat neutraaliudessaan mainioita ainesosia, useimmiten ne ovat ihonhoitotuotteissa turhia. Meikeissä en kyseenalaista niiden läsnäoloa yhtään, mutta ihonhoidossa en vain niele niiden tarkoitusta, kun samaan tilaan voisi laittaa jotain muuta. Onneksi nykytaidolla valmistetut silikonittomat voiteet ja seerumit eivät häviä koostumuksessa silarisisaruksilleen yhtään.. :)

  Vastaa

  0
  1. Erityisesti ilahduttaa tuo silikonien poissaolo (en ole perehtynyt onko näin kaikissa tuotteissa vai vain tuossa viimeisessä seerumissa)

   Tämän jutun ainoa silikonipitoinen tuote on tuo puhdistushankain. :D (Nature-sarja on ekosertifioitu joten siitä tietää heti ettei missään ko. sarjan tuotteissa ole silikonia, silikoniyhdisteet eivät ole sallittuja luonnonkosmetiikassa.)

   Vastaa

   0
  2. Niiiiin, ah, mä meinasin Dermosilin tuotteita laajemmin, tarkoitus ei ollut kohdistaa kommenttia tämän postauksen tuotteisiin - vaikka se varmaan on tietysti blogikommentoinnissa yleisesti tapana. :D Mutta ihan hyvä teroitus tähän aikaan vuorokaudesta, aina parempi vääntää rautalangasta ettei jää epäselväksi. :)

   Vastaa

   0
 4. Olen kuullut kovasti kehuja LV:n seerumista, se taitaa olla vielä tätä kanervaakin edullisempi hinnaltaan :)

  Vastaa

  0
  1. Siinä on harmillisesti silikonia :/ (Mikä ei tietenkään tee siitä välttämättä huonoa jollekulle toiselle mutta itse suosin silikonittomia.)

   Mutta joo - ehkä se on vielä Kanervaakin halvempi..?

   Vastaa

   0
  2. Täällä on käytetty LV:n seerumia :) Suosittelen ehdoitta, jos etsii voiteen alle lisäkosteutusta. Mitään anti-age-tai muita lupauksia siinä ei olekaan, mutta oiva vaihtoehto kosteuden kerrostukseen.

   Vastaa

   0
 5. Nää on kaikki hyviä tuotteita! Kanervaseerumi lähti pari päivää sitten tilaukseen, samoin tuo happoseerumi. Mielenkiinnolla odotan, millaista jälkeä se tekee. Dermosilin tuotteet ovat mulle tuttuja monen vuoden takaa ja aina sieltä vain löytyy mielenkiintoisia tuotteita. Nuo luonnonkosmetiikan tuotteet ovat olleet tosi kiva lisä valikoimaan ja tosi moni tuote on jäänyt käyttöön. Peukku kotimaiselle Dermosilille!

  Vastaa

  0
 6. Vaikuttavat hyviltä tuotteista!
  Mikä se olikaan se käyttämäsi vahvempi AHA-happo kuorinta?

  Vastaa

  0
  1. COSRX:n AHA7. Esitelty tässä postauksessa:

   https://karkkipaivablogi.com/hoidan-ihoani-talla-hetkella/

   Olen myös aiemmin käyttänyt Paula's Choicen 10% AHA-nestettä joka sekin oli tosi hyvää, sitä käytetään vain kerran viikossa.

   Näitä vahvempia AHA-tuotteita ei niin helposti löydä (Suomesta) kaupoista, täytyy etsiä hoitoloista tai tilata ulkomailta. Supermoodin tosivahvaa AHA-naamiota saa kaupoista täältä mutta se on niin tujua että ihan niin vahvaa en mieluusti itse käytä (naama helottaa tulipunaisena vaikka kuinka pitkään käsittelyn jälkeen).

   Vastaa

   0
  2. Mistähän tuota COSRX tuotetta saa? Elevenin valikoimaan ei näytä enää kuuluvan :(

   Vastaa

   0
  3. Herranjestas, tajusin juuri että sitähän saa iHerbistä...! :-o

   Kas tässä (hintaa pullolla 14,84€):

   https://fi.iherb.com/pr/Cosrx-AHA-7-Whitehead-Power-Liquid-100-ml/70193?rcode=NIJ031

   (Linkissä on mukana mun iHerb-koodi NIJ031 jolla ensitilaaja saa tilauksestaan 5% alennusta)

   En meinaa muistaa että iHerbilläkin on nykyään K-Beauty-valikoimaa. Nythän mä ihan innostuin kun tajusin miten laaja COSRX-valikoima iHerbillä on, jos meinaat tuon AHA7:n tilata niin suosittelen harkitsemaan paria muutakin (samoilla postimaksuilla oletettavasti saa useammankin tuotteen, en tosin tiedä miten iHerbillä nykyään mene postarit kun ne muuttaa niitä vähän väliä). Mun muita COSRX-tärppejä on Low pH Good Morning -puhdistusgeeli, Galactomyces 95 -seerumi, Snail 96 -seerumi ja Oil-Free Ultra Moisturizing Birch Sap Lotion joka oli mun Vuoden Parhaat -listallakin.

   Vastaa

   0
  4. Kiitos vinkeistä!! Pitää katsoa josko tuolta tilaisi, vaikka tulliasiat aina mietityttää kun Euroopan ulkopuolelta tilaa.

   Vastaa

   0
  5. Niin muuttaa. Olin viimeksi aivan raivoissani, kun ajattelin nopsasti tilata muutaman tuotteen ja se menikin älyttömäksi säätämiseksi. Postikulut olivat joko 13 euroa (!!!) tai 0 euroa. Sai etsimällä etsiä sopivaa tuotetta, että tuli eurot täyteen, mutta paino pysyi tarpeeksi pienenä. En käsitä, ketä noiden rahtikulujen vatkaus hyödyttää.

   Vastaa

   0
  6. Joo, iHerbin meininki tällä saralla on nykyään ihan käsittämätöntä. Välillä löytää edelleen oikein halvat postikulut, seuraavalla kerralla saman lähetystavan postikulut voivatkin olla kolminkertaisen vaikka tilauksen painokin pysyisi samana. Huokaus!

   Vastaa

   0
  7. Kiitos tiedosta! Kiinnostaisi kyllä tuo Cosrx mutta tosiaan ei löydy suomesta.. elevenilläkään ei enää ole. Tilaatko itse sitä jostain tietystä paikasta ulkomailta?

   Mitenkähän muuten tuo Dermosilin kuorintavoide ja Madaran Peel kuorintanaamio eroaa? Eikös siinä Madarassa ole myös niitä Aha-happoja?

   Vastaa

   0
  8. Laitoin juuri toisellekin kysyjälle vinkin, eli iHerbistä saa COSRX:ää ja siellä on tämä AHA7:kin, hintaa alle 15 euroa.

   https://fi.iherb.com/pr/Cosrx-AHA-7-Whitehead-Power-Liquid-100-ml/70193?rcode=NIJ031

   Mitenkähän muuten tuo Dermosilin kuorintavoide ja Madaran Peel kuorintanaamio eroaa? Eikös siinä Madarassa ole myös niitä Aha-happoja?

   Ne eroaa siten että Dermosilin tuote on päivittäin käytettävä seerumi ja Mádaran tuote on kerta-viikkoisesti (tai harvemmin) käytettävä naamio. Mádaran Peel'issä on korkeampi pitoisuus AHA-happoja. Päivittäin käytettävät tuotteet ovat aina miedompia kuin naamio-tyyppiset, harvemmin käytettävät tehotuotteet.

   Vastaa

   0
 7. Mahtava postaus! Tuo kuoriva seerumi löytyy itseltä mutta Kanerva voisi lähteä tilaukseen :) myös parit karbamidipuikot, itselle ja halkeilevista kantapäistä kärsivälle äidilleni :) Dermolla on hyviä tuotteita kyllä!

  Vastaa

  0
 8. Jee, odotinkin tätä postausta! Siis kuten jo aiemmin sanoin, on tuo Kanerva ihan super. Lempeä ja ihana. Mua kiinnostaa myös vähän tuo AHA-seerumi. Oon ollut aika varovainen kaikkien happojen kanssa kun oma iho on niin vaalea ja helposti punoittava, mutta tätä uskallan ehkä kokeilla. Ja tuo minttuvoide, oih. Mutta en voi mitenkään perustella itselleni (vielä!) uuden kroppavoiteen hankkimista, kaapissa on melkein kymmenen vartalovoidepurkkia.

  Vastaa

  0
  1. Mutta en voi mitenkään perustella itselleni (vielä!) uuden kroppavoiteen hankkimista, kaapissa on melkein kymmenen vartalovoidepurkkia.

   Auts..! ^_^ :D Voin ymmärtää....

   Vastaa

   0
 9. Tosi mielenkiintoinen postaus, koska olen etsinyt suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joka olisi kohtuuhintaista. Pari esittelemääsi tuotetta oli juuri sellaista, jotka mulla on ollut ostoslistalla (seerumi, happoseerumi, kantapäävoide), mutta olen miettinyt miltä merkiltä ne ostaisin. Nyt ei ehkä tarvitse enää miettiä! :)

  Vastaa

  0
  1. Jei :)

   (Täsmennän muuten vielä, että kaikki Dermosilin tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, vain Nature-sarjan tuotteet.)

   Vastaa

   0
 10. En oikein ymmärrä, miten valmistaja ei tiedä tuon AHA-happotuotteen happopitoisuuksia? Sen formuloinnissa on kuitenkin varmaan asetettu jokin päämäärä tai haarukka, jonka väliin on haluttu tähdätä. Happoja kun ei tuotteeseen voi laittaa mitä sattuu -määrää.

  Vastaa

  0
  1. En oikein ymmärrä, miten valmistaja ei tiedä tuon AHA-happotuotteen happopitoisuuksia?

   Varmasti he tietävät mutta valitsivat olla kertomatta, usein nämä ovat tuotesalaisuuksia.

   Vastaa

   0
 11. No nyt saa kyllä Dermosil kiitellä Karkkipäivää, sillä ihan kohta lähtee tilausta täältäkin ja taisi muutama muukin löytää ihanuuksia tästä postauksesta. Miten nerokas tuo puikko. miksei se ole ihan yleispätevä jalkojenrasvaustuote ihan joka sarjalla :D

  Olen käyttänyt jalkojen rasvaukseen Naturativin foot balmia enkä oikein osaa sanoa onko se hyvä vai huono. Voide imeytyy nopeasti mikä iso plussa, ei tahmaa juurikaan ja sisältää mm. Ureaa. Se tuntuu raikkaalta ja kevyeltä, mutta en tiedä onko jo vähän liian kevyt todella kuiville jaloille. Olen niin laiska rasvaamaan jalkoja, että en oikein koskaan pääse perille mistään hyvästä tuotteesta, jotka pitkässä juoksussa voisivat auttaakin. Mutta tuo puikko voisi olla pelastus.

  Miten tuon kanervan tuoksu? Nämä ovat tietysti todella henkilökohtaisia asioita, mutta itse vähän tuoksuherkkänä aina epäröin uusien tuotteiden kohdalla. Onko tuo kanervan vaniljamaisuus kovinkin voimakas? Itselle uppoaa enemmän sellainen madara-tyylinen tuoksumaailma, vaikka selkeä tuoksu heidänkin tuotteissaan on.

  Vastaa

  0
  1. Miten nerokas tuo puikko. miksei se ole ihan yleispätevä jalkojenrasvaustuote ihan joka sarjalla :D

   Sanos muuta :) Soisin tämän muodon yleistyvän!

   Miten tuon kanervan tuoksu?

   Minun nenääni vaniljaisuus on selvästi havaittava mutta silti miedohko (juuri sopiva, I love!), mutta joku toinen lukija kommentoi aiemmin kokevansa tuoksun tosi voimakkaana. Nämä on tosi yksilöllisiä. Dermosil itse luokittelee tuoksun "miedoksi hypo-tuoksuksi". Mádara-tyylinen kasvimainen tuoksumaailma on tästä kaukana, joten jos makeus ei yhtään uppoa niin sitten en tiedä tuleeko teistä Kanervan kanssa ainakaan tuoksuystävät.

   ja sisältää mm. Ureaa

   Eli karbamidia, nämä ovat sama asia. :) Osa valmistajista käyttää markkinointitekstissä mieluummin sanaa 'karbamidi' kun joillekin kuluttajille 'urea' tuo epämiellyttäviä assosiaatioita.

   Vastaa

   0
  2. Se olin minä. :) Minun mielestäni seerumissa on keinotekoisen oloinen makea vaniljan tuoksu, mutta kuten ensin väärin sanoin, se ei viivy kasvoilla kauan vaan haihtuu aika nopeasti. Joten ei se haittaa niin paljon ettei tätä ihanaa seerumia tulisi käytettyä.

   Tilasin aikoinaan myös tuon hiussuihkeen ja siitä on pakko sanoa, että en tykännyt. Ensin ajattelin, ettei sillä ole mitään vaikutusta, vaikka kuinka paljon suihkuttaa, mutta sitten huomasin että on sillä vaikutus: hiusten rasvoittuminen. Ei varmaan toivottava vaikutus, mutta se oli ainoa jonka huomasin. :D

   Vastaa

   0
  3. Minunkaan hiuksiin tuolla Nature-suihkeella ei oikein ole hoidollista vaikutusta, kun se ei selvitä, silota tai pehmennä yhtään, mutta ainakin sillä saa kosteutettua pörröistä ja "huopaista" tukkaa vailla vaaraa klähmästä. Jännä kyllä että suihke voisi aiheuttaa hiusen lisärasvoittumista..? Mihinkähän se perustuisi...?

   Vastaa

   0
  4. Tuskin se varsinaisesti aiheuttaa rasvoittumista, vaan lähinnä sellaista tunnetta hiuspohjassa. ☺️

   Vastaa

   0
  5. OK :) Olisikohan sitten niin, että aine kuin aine saa päänahan kuitenkin tuntumaan jollain tapaa "aineelliselta" verrattuna siihen, jos hiuspohjassa ei ole mitään hoitoaineita?

   Vastaa

   0
 12. Dermosilillä on kyllä hyviä tuotteita. Viime vuosina on tullut tilattua vähemmän mutta tosi kiva että olet lähtenyt tähän yhteistyöhön. Kun säännöllisiä tilauksia ei tällä hetkellä lähde niin uutuudet saattais jäädä huomaamatta. Kanervavoidekin on löytynyt päivittäiseen käyttöön vinkistäsi.

  Vastaa

  0
  1. Kivaa kuulla :) Tämä on tosi luonteva ja mieluinen yhteistyö koska olen ollut Dermosilin asiakas niin kauan, jo vuosia ennen blogia.

   Vastaa

   0
 13. Pitäisköhän antaa Kanerva-seerumille tilaisuus... ! Dermolta tulee aina välillä tilatuksi keittiösaippuaa ja muita saippuoita täyttöpussissa, meneehän yksi seerumikin siinä samassa :)

  Vastaa

  0
 14. Laitoin samantien Kanervaseerumin ja AHA-seerumin tilaukseen! Toivottavasti niistä on hyötyä tälle kuivalle arpiselle akneiholleni.... :D

  Vastaa

  0
 15. Karbamidi-puikkoa on tullut kokeiltua, juurikin samasta syystä innostuin tuotteesta kuin sinäkin :) Dermosiliä on muutenkin paljon tullut käytettyä, miinuksena se, että juuri kun löydät luottotuotteen valikoimasta, se lopetetaan ja tilalle tuodaan joku "parempi". Joka on yleensä lähes poikkeuksetta paljon edellistä huonompi :/ Toki makuasioita nämä! Minun suosikkini oli Dermon puolukka-kasvovoide (lopetettu...), edelleen etsin yhtä hyvää voidetta meikin alle.

  https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

  Vastaa

  0
  1. Oh my!! :O En ollut huomannut lainkaan, että puolukka-kasvovoide on tuotu takaisin markkinoille! Kysyinkin heti Dermon chatissa, on koostumukseltaan sama tuote, kuulemma on tuotu takaisin markkinoille tammikuun alusta :) Syöksyn välittömästi tilaamaan sitä. Kiitos Alcyone, pelastit päiväni! :) <3

   Vastaa

   0
 16. Mun äiti on ollut sen työpaikan Dermosil tilaaja niin kauan kun muistan, niistä ajoista asti kun tilaukset lähetettiin faksilla tai etanapostilla joten Dermon tuotteet on ollut aina enemmän tai vähemmän käytössä. Nykyään autan äitiä tilauksen tekemisessä koska luonnollisesti me tehdään se netissä ja on paljon nopeampaa kun äiti lukee listaa ja minä näpytän koneelle. Mietin kanervan tilausta kun uusi lehti tuli mutta jätin vielä ottamatta, täytyy kyllä lisätä se seuraavaan tilaukseen! Osaatko arvioida onko toi minttu body butter kuinka riittoisaa? Meinasin tilata sen jo jouluna mutta hinta esti. Mulla on atooppinen iho joten rasvoja kuluu hirveät määrät, mutta tekisi mieli välillä kokeilla muutakin kun niitä samoja apteekin perusrasvoja.

  Vastaa

  0
  1. Osaatko arvioida onko toi minttu body butter kuinka riittoisaa?

   En valitettavasti osaa arvioida oman kulutukseni pohjalta, kun minulla sitä kuluu tosi vähän kerralla kun ihoni ei ole erityisen kuiva ja rasvaan ihoni vain noin joka toinen päivä. (Atooppisella iholla voidetta kuluu varmasti moninkertaisesti enemmän.) Sen riittoisuus on siis samaa luokkaa kuin tuubiin pakattujen vartaloemulsioidenkin. Yksi 200 ml vartalovoidepakkaus kestää Suomen oloissa minulla varmaan kutakuinkin kolmisen kuukautta tai enemmänkin, vaikea arvioida kun minulla on jatkuvasti useita purkkeja käytössä samanaikaisesti.

   Vastaa

   0
 17. Sitten kun seerumin hankinta on ajankohtaista, on tämä aika vahvoilla koska hinta :D
  Lisäksi kiinnostaa tuo sivellintenpesusieni koska pelkään alkoholipitoisen pikapuhdistajan kuluttavan suteja ja joskus jos on oikein tummaa väriä, niin ei riitä yksi suihkaus ja sitten kestääkin kuivuminen jne.

  Vastaa

  0
 18. Sain näytteen Dermosilin Kanerva kasvoseerumista ja ihastuin heti niin että oli laitettava tuote tilaukseen. Nyt vain odotellaan milloin paketti saapuu :)

  Vastaa

  0
 19. Mulla on nyt toinen purkki tuota AHA-happoseerumia käytössä ja ilman en halua olla, ainakaan näin talvella!

  Mulla on atooppinen sekaiho joka on erityisesti näin talvella taipuvainen pahaankin kuivuuteen, ja varsinkin poskiin ja nenään tulee sellaisia kuivia läikkiä mitä meikki korostaa. Kun aloitin tuon seerumin käytön niin kuivat läikät katosi kirjaimellisesti kahdessa yössä. Muutama viikko sitten jouduin olemaan hetken ilman kun odotin dermosilin tilausta saapuvaksi, ja huomasin eron huonompaan heti.

  Käytän seerumia illalla kosteusvoiteen alla, joskus tarvittaessa laitan väliin vielä toisen seerumin (tai dermosilin hydrogeeliä -loistokamaa sekin!). Ehdottomasti jää pysyvään käyttöön mulla ainakin näin talviaikaan, kesällä ehkä ei ole tarvetta päivittäiseen käyttöön.

  Vastaa

  0
 20. Mulla on nyt vuoden verran ollut käytössä Dermosilin karbamidipuikko sekä karbamidijalkarasva. Ikuiset korppukantapääni eivät ole ikinä olleet näin pehmoisessa kunnossa, aivan mahtavia tuotteita molemmat!

  Kanervaseerumi lähtee kyllä mukaan seuraavaan tilaukseen. Happoseerumikin kuulostaa hyvältä, tosin itselläni on tällä hetkellä COSRX:n AHA ja The Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solution käytössä, eli ihan juuri nyt ei ole uudelle hapolle tarvetta. Tuo The Ordinaryn litku on muuten halpa dupe Pixin kulttimaineessa olevasta Glow Tonerista, ihan huiputuote, mutta huomattavasti Pixiä huokeampaan hintaan.

  Vastaa

  0
  1. Mulla on pikkuinen matkakoko Pixin Glow Toneria odottamassa kokeilua :) Se tulee varmaan ennen kaikkea matkakäyttöön kun COSRX:n AHA7 on niin suuressa pullossa, ilostuin kun bongasin USAssa Targetissa pikkupullon Pixiä joka sopii mun reissaavaan elämäntyyliin :)

   Vastaa

   0
 21. ootko kokeillut tuota dermosilin e-vitamiini puhdistusvaahtoa? oon käyttänyt l300-vaahtoa pari vuotta, mutta nyt voisin kokeilla jotain uutta, kun tilausta olen dermosilille ehkä tekemässä. : )

  Vastaa

  0
  1. ootko kokeillut tuota dermosilin e-vitamiini puhdistusvaahtoa?

   Se on itse asiassa ensimmäinen koskaan käyttämäni pumppuvaahto ^_^ Koska käytöstä on kuitenkin jo yli 10 vuotta (!! - se kuului muistaakseni ihan ekoihin Dermosil-tilauksiini)), en muista tarkkoja fiiliksiäni kyseisestä tuotteesta. Kyllä se ihan miellyttävä oli ja loppuun tuli käytettyä, mutta esim. vaahdon laatua (runsas vai ohut, kermainen vai vähemmän kermainen) en enää muista.

   Vastaa

   0
 22. Tilaukseen lähti täälläkin tuo Kanerva-seerumi ja kantapääpuikko (ja siinä sivussa muutama muukin tuote) (: mun kantapäät on kans semmoset koppurat, että rasvata pitäis päivittäin, mutta kun se vaiva... Juurikin tuo, että kädet pitäisi pestä voiteen levittämisen jälkeen ei vaan toimi, joten jospa minäkin vihdoin tällä kätevämmällä tavalla saisin jalkani kuntoon :))

  Vastaa

  0
 23. Olin jo innoissani lähdössä tämän postauksen innoittamana tilaamiani tuotteita hakemaan Postista, kunnes huomasin pakettini matkanneen yllättäin 120km päässä sijaitsevaan toimipisteeseen. Dermosilin asiakaspalvelusta vastattiin minuuteissa harmistuneeseen viestiini, mistä saa firma paljon kiitosta minulta. Postia kohtaan ei hyvää sanottavaa juuri nyt löydy.

  Vastaa

  0
  1. Postia kohtaan ei hyvää sanottavaa juuri nyt löydy.

   I hear you. :(

   Itse menetin jälleen yhden paketin kun sen saapumisilmoitus - päivämääräleimattu 11.1. - jaettiin meille vasta 15.1. alkaneella viikolla, jolloin meillä ei ollut ketään kotona ennen perjantaita. Kun mieheni tuli perjantaina kotiin ja lähti hakemaan pakettia, oli se jo palautunut lähettäjälle (torstaina). Sanat eivät vain riitä kuvaamaan postin toimintaa. Kun jo valmiiksi lyhyt 7 päivän säilytysaika kutistuu vielä puoleen Postin tyriessä saapumisilmoituksen toimittamisen ajallaan, ei kerta kaikkiaan voi kuin todeta että Posti on nykyään melkein vitsi.

   Toivottavasti saat oman Dermo-pakettisi pian.

   Vastaa

   0
 24. Mua hämmensi kommenti tahmasormista jalkojen rasvauksessa, koska eihän siihen käsiä käytetä! :D Mä truuttaan voidetta molemmille jalkapöydille ja sitten hieron jalkoja toisiinsa - ihan niin kuin rasvaisi käsiä.

  Mulla on ollut pidempään toi Dermon AHA-seerumi käytössä ja nyppii, ettei ne voi kertoa sen happopitoisuutta. Kuvittelin alkuun, että se on oikeesti mietoa ja vastaisi about Pixin 5% liuosta (jota pystyn käyttämään kerran päivässä). Dermosta iho kuitenkin ärtyi aika pikaiseen ja ihotuntumalla sanoisin sen olevan 7%, koska se tuntuu hyvin samalta kuin COSRX:n AHA7 eli mulla nipistelee ja iho ärtyy, jos käytän useammin kuin 2-3 kertaa viikossa. Toivottavasti tajuaisivat Dermolla, että BHA- ja AHA-tuotteissa pitoisuus on myyntivaltti, kun ihmiset etsii nimenomaan tietyn vahvuisia tuotteita. :)

  Vastaa

  0
  1. Mua hämmensi kommenti tahmasormista jalkojen rasvauksessa, koska eihän siihen käsiä käytetä! :D Mä truuttaan voidetta molemmille jalkapöydille ja sitten hieron jalkoja toisiinsa – ihan niin kuin rasvaisi käsiä.

   Mä en pystyisi saamaan rasvaa hierottua tarpeeksi hyvin ja tasaisesti jalkojen ihoon vain hieromalla jalkoja toisiinsa :) Ehkä tämä riippuu myös eri ihmisten jalkojen notkeudesta ja taipuisuudesta..? Olen joskus yrittänyt tuota jalkojen toisiinsahieromis-tekniikkaa ja minulla voide jää epätasaisina rantuina nahan päälle. Jalkojen yhteen hierominen tuntuu kömpelöltä :D

   Dermosilin AHA-seerumista; ohoh, sun iholla tuo tuntuu täysin erilaiselta kuin minun...! :-o Mun iholla ei tunnu pienintäkään nipistelyä.

   Siinä olen kyllä samaa mieltä että happopitoisuuden saisi kyllä aina ilmoittaa, se olisi hyvää asiakaspalvelua ja tietysti myös läpinäkyvyyttä. En tavallaan ymmärrä miksi happotuotteen aktiiviaineen pitoisuuden pitäisi olla liikesalaisuusi, koska, kuten sanot, pitoisuuden ilmoittaminen on myös myyntivaltti.

   Vastaa

   0
  1. Ihanan raikkaan näköinen tuo puolukkavoide heleine väreineen tuossa sinun lumisessa kuvassa :)

   Minäkin muuten tykkään Dermosilin turbaanista ^_^ Kulkee mukana matkoillakin - kätevä kun vie niin vähän tilaa ja reissussa ei tarvitse huolestua ettei vain hotellin/Airbnb'n/kaverin pyyhkeet värjäänny violeteiksi...! :D

   Vastaa

   0
 25. Kokeilin tuota kanervaseerumia näytteestä, mutta jostain syystä olen huomannut että nämä luonnolliset kasvotuotteet aiheuttavat minulla silmien kutinaa :/ En tiedä kuvittelenko vain, mutta samaa ei tapahtu muiden tuotteiden kanssa. Olen myös kuullut että ne allergisoivat herkästi

  Vastaa

  0
  1. Olen myös kuullut että ne allergisoivat herkästi

   Ei voida väittää, että luonnonkosmetiikan ainesosat allergisoivat sen enemmän kuin synteettinenkään, vaan kummassakin tuotetyypissä on yhtä lailla allergisoivia ainesosia. Eli se yleinen ajatus, että luonnonkosmetiikka herkistää ihoa vähemmän kuin synteettinen, ei pidä paikkaansa, mutta se ei myöskään allergisoi sen enempää.

   Vastaa

   0
 26. Mä oon hiukka myöhässä kommenttini kanssa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Karbamidipuikko ei ollutkaan luonnonkosmetiikkaa :( Kanervaseerumi pääsee kyllä testiin.
  Voin vinkata Joikin voidepuikosta, jossa on sheavoita, kaakaovoita, jojobaöljyä ja oliiviöljyä. Kosteuttaa tehokkaasti eikä tarvi sormin koskea ja on luonnonkosmetiikkaa.

  Vastaa

  0
  1. Karbamidipuikko ei ollutkaan luonnonkosmetiikkaa :(

   Joo, ei olekaan, mutta niin en tekstissä tainnut sanoakaan...? Harmi jos tekstistä saa väärän kuva. Vain Nature-sarja on Dermosilin tuotteista luonnonkosmetiikkaa.

   Vastaa

   0
 27. Kanervatuotteissa on koivunmahlaa, jota kyllä kannattaa välttää jos on allergiaa. Minulla aiheutti punoitusta, vaikka en yleensä ole herkkä. Luovun omasta seerumistani siksi.

  Vastaa

  0
  1. OK. Harmi juttu. Minulle koivunmahlan epäsopivuus allergiselle iholle ei ole tuttu.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)