16.10.2017

Lumenen uusi meikkivoide Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

Esittelyssä Lumenen uusi meikkivoide: Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation.

Uutuus jatkaa Lumenen tuote- ja brändiuudistuksen kevyen hehkuvassa nude-sfäärissä eli jälleen saamme lisää luonnollista glow'ta.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation

"Kevyen tuntuinen nestemäinen meikkivoide luo iholle viimeistellyn, luonnollisesti hehkuvan ilmeen. Hengittävä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa, kirkastavaa ja silottavaa Lumene Skinarctic Lumenessence Complexia. Suojakerroin 20 suojaa ihoa haitallisia UVB-säteitä vastaan".

Miten uutuus sitten eroaa valikoimassa jo olevasta Glow-meikkivoiteesta?

Glow-meikkivoiteen kuvaus: "Kevyesti peittävä, kosteuttava meikkivoide tekee ihosta sileän, miellyttävän tuntuisen ja kauniisti hehkuvan. Kevyellä, voidemaisella meikkivoiteella saat luonnollisen peittävyyden. Se kosteuttaa ihoasi pitkäkestoisesti ja ihosi tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä."

Lumene Natural Glow Fluid Foundation

Kummatkin ovat samantyyppisiä, mutta Natural Glow on "luksustuote", Glow "arkituote".

Muistatteko Lumenen uuden meikkilinjojen jaon, josta kerroin tammikuussa? Jako, joka hämmentää ja sekoittaa edelleen. Tai ennen kaikkea hämmennystä aiheuttaa Nordic-sitä-ja-tätä-nimihässäkkä, kun hienostuneempi Nordic Luxe jakaantuu vielä kolmeen Nordic-alaosastoon, joista Nordic Nude on kasvomeikkilinjan nimi. Vieläkö pysyt perässä? :) Kun siis näet tekstin Nordic Nude jossain Lumenen meikkivoiteessa, tiedät, että se on premium-Lumenea ;) Hinta ja pakkauksen ulkonäkökin sen tietysti kertovat (Natural Glow maksaa 24,90€, perus-Glow 16,90€ - hinnat Sokoksen verkkokaupasta).

Minulla ei ole tuota perus-Glow'ta joten en pysty vertaamaan sen ihotuntua kalliimpaan Glow'hun verrattuna.

Oma suosikkini kaikista Lumenen glow-meikkipohjatuotteista on joka tapauksessa Invisible Illumination Instant Glow :-* Joka kuuluu vielä omaan, kolmanteen linjaansa ^_^

Sitten itse meikkiarvosteluun. Natural Glow -meikkivoiteesta on 6 sävyä, josta sain testiin sävyt 2 Ivory ja 3 Nude. Aloitetaan perinteisesti ennen-kuvasta, jotta meikin vaikutus ihoon tulee parhaiten esiin.

Kasvot_121017_IMG_2437

Ennen Natural Glow'ta...

Lumene Natural Glow Fluid Foundation

...jälkeen Natural Glow'n, sävy 3 Nude.

Hups! Liian vaalea sävy, kuten näkyy.

Pinta on kaunis, kuulas ja luonnollinen, peittävyys läpikuultavasta medium miinukseen, kerrostamalla saa vähän lisää peittävyyttä. Koostumus nimensä mukaisesti aika nestemäinen; paksumpi kuin Invisible Illumination -väriseerumissa mutta ohuempi kuin vaikkapa Natural Coden CC:ssä, jota taas pidän kosteuttavamman tuntuisena.

LumeneNaturalGlowFoundation_closeup_IMG_2452

Pinta lähikuvassa

Ajatuksia Natural Glow'sta?

Plussat:

+ Kaunis, luonnollinen jälki, juuri sellainen josta luonnollisen meikin ystävänä pidän

+ Ei takerru ihon kuiviin kohtiin

+ Levittyy ja asettuu iholle kauniisti

+ Kaunis pullo

Miinukset:

- Painuu päivän aikana huokosiin ja korostaa niitä (tilanne hieman parempi primerin kanssa)

- Liukuu hiukan paikoiltaan tai ikäänkuin "haihtuu" iholta, iho kuultaa iltaan mennessä meikkipohjan läpi

- Hinta. Tuote on aika hintava enkä näe hintaa perusteltuna kun Nordic Chic -linjan puolelta saa halvemmalla yhtä hyviä tai parempiakin meikkivoiteita, kuten iki-ihana CC-meikkivoide. Tosin joku saattaa haluta maksaa korkeamman hinnan kauniista pullosta, minkä ymmärrän, koska joskus maksan itsekin vain pakkauksesta... :D

.

Sävyn #3 Nude jättämä kalvakkuus antoi aiheen vähän läträtä bronzing-tuotteilla. Tavallisestihan en juuri käytä aurinkopuuteria koska en ole koskaan täysin ymmärtänyt miksi kukaan "päivettäisi" ihonsa tummemmalla puuterilla (hohtavat aurinkotuotteet kyllä ymmärrän, mutta en sitä että mattaista vedetään kerros koko naamalle).

Eräs meikkitaiteilija sanoi minulle kerran, että jotkut käyttävät aurinkopuuteria tervehdyttääkseen ihonsa liian vaalean meikkivoiteen jäljiltä. Eli ensin iho vedetään liian vaaleaksi ja sitten taas tummennetaan. Hassu logiikka siinäkin - miksipä ei suoraan ostaa ihon sävyynsä sopivaa meikkivoidetta... :)

No, nyt kokeilin itsekin "tervehdyttää" kasvoni aurinkopuuterilla liian vaalean meikkivoiteen jäljiltä.

Bronzing_Loreal_Hauschka_IMG_2922

Käytin hommaan luottoaurinkopuuteriani Dr. Hauschkaa (oikealla), jota käytän kasvojen varjostuksiin, sekä L'Orealin kullan, kuparin ja pronssin hohtoista True Match Highlight-palettia sävyssä 102 Golden Glow.

Hauschka näyttää kuvassa liian punaiselta, oikeasti se on hyvin neutraali.

LumeneNugeGlowFoundation_bronzing_IMG_2462

Tässä elävöitetty iho. Jännä, miten iho näyttää kuvassa jopa aika luonnolliselta, mutta tosiasiassa se oli niin puuterilla kerrostettu ja vahvasti meikatun näköinen etten koskaan tykkäisi itse sellaista lookkia kantaa :)

Sudin Hauschkaa ensin kauttaaltaan kasvoille painottaen klassisia varjostuskohtia, ja lisäsin sitten hohtoa ja lämpöä L'Orealin paletista. L'Oreal-paletin kuparinen sävy toimi poskipunana.

LumeneNaturalGlowFoundation_IMG_2573

Valmis Natural Glow -look: silmätkin viimeisteltynä ja huulet kiillotettuina :)

.

Lumene Natural Glow Fluid Foundation

Seuraavina testipäivinä tajusin tuunata meikkivoiteen sävyn tummemmaksi Dermosilin pigmenttipisaroilla. Nyt näytti jo luonnollisemmalta ilman bronzing-käsittelyä :)

Kuvan silmämeikissä ja poskipunana muuten uusia Estelle & Thildin meikkejä, niistäkin tulossa juttua lähitulevaisuudessa.

*

Vielä yleisesti Lumenen meikkivoiteista: mielestäni niiden laatu on parantunut kauttaaltaan aivan huikeasti viimeisen seitsemän vuoden aikana. Yksikään viime vuosina kokeilemani Lumenen meikkivoide ei ole ollut pettymys, ja joukossa on ollut myös CC-voiteen ja Invisible Illuminationin kaltaisia, perushyvien meikkivoiteiden yläpuolelle kohoavia fantastisia yksilöitä.

Jaksan aina hehkuttaa myös Lumenen edullisemman sisarsarjan Natural Coden CC-meikkivoidetta, joka on ehkä suurin yllätys koskaan; halpa "nuorisomeikkivoide" joka tuntuu iholla siltä miltä tänään esitellyn Natural Glow'n mahdollisesti kuuluisi tuntua; premium-meikkilinjan tuotteelta. Kokemukset ovat tietysti aina yksilöllisiä mutta minulle tuo halpa CC hakkaa monet luksusmeikkivoiteet :)

Jos joku kysyy suosituksia hyvästä päivittäiskosmetiikan meikkivoiteesta, vastaan ehdottomasti Lumene.

36 comments on “Lumenen uusi meikkivoide Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation”

  1. Just tänään mietin, että voi kun sä oisit testannut tän, kun äitini kyseli vinkkejä meikkivoiteen hankintaan ;) tää ei nyt sitten vakuuttanut, joten ei jatkoon.
    Ootko kokeillut muuten uudistettua cc:tä? Kun siinä on sävyjen lisäksi uudistunut myös koostumus.

    Vastaa

    0
    1. Ai CC:n koostumuskin on uudistettu..? Mä en enää pysy näissä millään perässä... :D Täytyypä kokeilla, en ole niihin uusiin sävyihinkään ehtinyt tutustua (kun toisaalta ei ole ollut tarvekaan, kun Medium sopii minulle täydellisesti).

      Vastaa

      0
    2. Tai siis luin jotain käyttäjäkokemuksia, niin sävyt eikä koostumus ole kuulemma enää samat....? Pistä testiin ja raportoi, jos noi sulta löytyy myös.
      Mikä meikkipohja sulla on nykyään useimmiten käytössä?

      Vastaa

      0
    3. Mikä meikkipohja sulla on nykyään useimmiten käytössä?

      Kyllä mineraalipohja rulaa edelleen (Lily Lolon In The Buff nyt päivettyneenä), mutta kun mietin asiaa, niin viimeiset puoli vuotta olen käyttänyt nestemäisiä ja voidemaisia varmasti yhtä paljon kuin mineraalipohjaa. Kesällä käytin yhtä paljon Loloa kuin Lumeneakin (Natural Coden CC <3), ja tietysti tuli käytettyä Avon-yhteistyön tiimoilta myös Avonin CC-voidetta - ai niin ja tietysti Avrilin BB'tä..! Korean matkalla ja sen jälkeen olen käyttänyt mineraalipohjan rinnalla yhtä hartaasti cushioneita.

      Vastaa

      0
  2. Lakkauttaakohan Lumene Natural Coden? ? Sokokselta oli kadonnut sen tiski ja ilmestyny Lumenen uusi Nordic girl tai joku vastaavan niminen.

    Vastaa

    0
    1. Olen aiemmin kysynyt pariinkin otteeseen Lumenen PR:ltä Natural Coden kohtalosta saamatta vastausta. Ilmeisesti täytyy vain jäädä odottamaan ja todeta omin silmin mitä NC:lle käy. :/ NC:n nettisivu on kuitenkin vielä pystyssä, en tiedä voiko siitä päätellä mitään.

      Lumenen viimeisimmässä testituotepaketissa oli myös noita Nordic Girl -tuotteita, mutta mä tulkitsin, että Nordic Girl vain ihonhoitotuotelinja (näin se on kategorisoitu myös Lumenen sivulla). Aikoinaanhan Natural Coden lyhytaikaiseksi jäänyt ihonhoitotuoteryhmä siirtyi NC-brändin alta Lumene-brändin alle, ja tämä Nordic Girl lienee tuon tuoteryhmän uusi nimi.

      Vastaa

      0
    2. Sokoksen kuvastossa näyttää jo olevan Nordic Girl värikosmetiikkaakin. Vaikuttanee vähän NC:n korvaajalta, nuorille suunnatulta meikkisarjalta, sivulla kun on ohjeet vielä rasvoittuvan ihon meikkipohjan tekoon.

      Vastaa

      0
    3. No niinpäs näkyy, löysin tuotteet jo Sokoksen verkkokaupasta. Jännä ettei näistä ole tullut lehdistötiedotetta, vaikka Nordic Girl -ihonhoitotuotteista tuli.

      Vastaa

      0
  3. Piti vain tulla sanomaan, että sinun blogi on aivan huippu - on tullut taas sellaista tykitystä viime päivät että huh. :)

    Koukussa ollaan.

    Vastaa

    0
    1. Tuli muuten mieleen, kun vähän aikaa sitten pohdittiin luonnonkosmetiikan tuotelinjoja happojen yhteydessä ja myös luonnonkosmetiikan tulevaisuutta, niin tuli mieleen, mitä ajattelet Lumenen tulevaisuudesta eli joutuvatko siirtymään enemmän luonnonkosmetiikan linjalla vai valmistavatko ehkä kokonaisen sarjan luonnonkosmetiikkaa. No nyt näin sitten kaupassa, että oli jo tullut 90 % luonnollisia raaka-aineita sisältävä uusi linja! : ) Eli en ehtinyt kysyä. Mutta oma veikkaukseni on, että Lumenenkin on pakko mennä enemmän kohti luonnonkosmetiikkaa, ainakin osittain.

      Myös Nordic Girl -meikkejä oli juuri tullut. Luomivärit olivat ainakin aika kimalteisia.

      Vastaa

      0
    2. Lumenehan on jo pitkään tuonut tuotteissaan esiin niiden luonnollisuusprosentteja (vaikka tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa), eli toki heilläkin ollaan tietoisia luonnollisuuden myyvyydestä.

      En usko että Lumenen ns. perinteinen asiakas tulee odottamaan Lumenelta sertifioitua, "oikeaa" luonnonkosmetiikkaa, eikä heillä varmaan siltä pohjalta ole intressejä lähteä viemään Lumenea varsinaisen luonnonkosmetiikan suuntaan. Sertifioidun luonnonkosmetiikan käyttäjät ovat edelleen verrattain pieni niche-joukko kosmetiikan kuluttajissa, vaikka vihreä trendi suuri onkin. Luonnollisuudesta kiinnostuneelle "peruskuluttajalle" usein riittää, että tuotevestinnässä tuodaan esiin kasvipohjaisia ainesosia ja puhutaan luonnollisuudesta, kuten Lumenella jo tehdään. (Lumenellahan muuten luonnollisuusprosentissa on mukana myös vesi, siksi se on niin korkea.)

      Olisi totta kai äärettömän kiinnostavaa jos Lumene joskus tekisi kokeilun vaikka pienelläkin, sertifioidulla tuotelinjalla. :)

      Vastaa

      0
    3. Itse odotan, että Lumene tekee tai joutuu tekemään jossain vaiheessa esim. Oriflamen ja Dermosilin tavoin ihan rehellisen luonnonkosmetiikkalinjan, jossa ei vain puhuta prosenteista vaan ollaan ihan kokonaan luonnonkosmetiikan raaka-aineiden varassa.

      Vastaa

      0
    4. Millä värillä kuvailisit tätä huulipunan sävyä?

      http://www.mylook.fi/lumene-nordic-chic-lipstick-3-5g.html

      Kyseessä siis Lumenen Nordic Chic Summer Eve, ja kerrankin voin sanoa, että sävy, jota minunkin on tummahuulisena helppo käyttää, kun tuo sulautuu omaan huulten väriin niin hyvin ja luonnollisesti mutta tekee sen, mitä huulipunalta kaipaankin, eli vaalentaa huuliani asteen verran. Ei tarvitse mitään rajauksia, kun taputtelen tuota ensin huulirasvalla kostutettujen huulten päälle. Levittämällä suoraan en saa toimimaan. Mutta tosi ihana väri, ja sopii minulla jopa poskille (hätävarana, jos ei ole poskipunaa mukana).

      Mutta mutta eikö tämä ole lämmin sävy? Eihän tämän pitäisi käydä minulle? : )

      Vastaa

      0
    5. Millä värillä kuvailisit tätä huulipunan sävyä?

      Vaalea aavistuksen persikkaan taittava beige. Ainakin kuvan mukaan, livenähän sävy voi olla erilainen. Kuvassa näyttää lämpimältä.

      Eihän tämän pitäisi käydä minulle? : )

      Kannattaa unohtaa nuo "kun olen sen sävyinen, se-ja-se ei voi käydä minulle" -asenteet :) Kaikki meikkauksen ohjeet ja "säännöt" on tehty rikottaviksi ja ihon pohjasävyn määrittelemät suositukset (esim. ei kylmää pinkkiä lämminsävyiselle tai lämmintä persikkaa viileäsävyiselle) ovat nekin vain suuntaa-antavia ja yleistettyjä. Lisäksi monet sävyt ovat lopulta aika neutraaleita eikä niitä voi niputtaa "tämä sopii ehdottomasti vain lämminsävyiselle" jne -kategorioihin. Lopulta vain se, millainen fiilis sinulle tulee kun levität jotain meikkiä kasvoillesi, kertoo tuotteen sopivuudesta sinulle. Jos fiilis on hyvä, tuote sopii :) <3

      Vastaa

      0
  4. Hetken mietin, että miten ihmeessä sait Dermon tipoilla tummennettua meikkivoiteen, mutta sulla taiskin olla myös se tummempi sävy?

    En nyt muista oonko raportoinut mitään Dermon ja Cliniquen eroista, mutta oon nyt tutustunut ja vertaillut enempikin ja kallistun kyllä Cliniquen puoleen ainakin kesäaikaan. Siinä on mulle täydellinen sävy, jolla siis saa ihoon sävyä ilman että se on luonnoton. Cliniquessa on enemmän pigmenttiä kuin Dermossa ja se on koostumukseltaan mun mielestä enemmän just tommonen tuunaustuote. Dermossa joku ehkä houkuttelis enemmän kokeilemaan pelkästään sitä iholle, niinkuin teitkin.

    Tällä hetkellä kyllä miksaan voiteen sekaan molempia, dermolla kun saa sävyä vähän vaaleammaksi. Tähän aikaan vuodesta mun ökyrusketus ilman lomaa ja reissua ei vissiin enää menis läpi :D

    Vastaa

    0
    1. Laitetaan vielä "ökyrusketus" lainausmerkkeihin, koska valtaosan mielestä mä olen valkoinen ympäri vuoden :D
      Itse kuitenkin tiedän lähtökohdan ja muutoksen siihen :D

      Vastaa

      0
    2. Laitetaan vielä ”ökyrusketus” lainausmerkkeihin

      ^_^ :)

      Mun rusketus on kyllä mielenkiintoista sorttia, näytän kuvissa ihan keltaiselta... :D Syönköhän mä liikaa porkkanaa? Tai siitähän pitäisi kai tulla oranssiksi... no en tiedä :D

      Vastaa

      0
    3. Hetken mietin, että miten ihmeessä sait Dermon tipoilla tummennettua meikkivoiteen, mutta sulla taiskin olla myös se tummempi sävy?

      Jes, minulla on myös se tummempi :)

      Kiva kun laitoit vertailun Dermosilin ja Cliniquen välillä, tällaiset kommentit ovat avuksi myös muille lukijoille :)

      Vastaa

      0
  5. Moi Sanni!
    Kiitos taas kirjoituksistasi!
    Ovat aina täyden kympin laatua olivat sitten kosme-tai mitä tahansa postauksia.
    Kaikki aiheesi ovat myös mielenkiintoisia ja on suuri ilo lukea hyvää ja värikästä kieltä. Ja kuvat- upeita!
    Tuleeko mieleesi jotain Nyx creme brulee-huulikiiltosuosikkini
    sävyistä, kevyttä huulipunaa?
    Kiilto häipyy liian nopeasti näkyvistä.
    Ja entä saammeko nähdä sinut Helsingissä I love me-messuilla?
    Kiitoksin ja iloista viikkoa toivottaen!?

    Vastaa

    0
    1. Kiitos ihanasta palautteesta, Sari :)

      Tuleeko mieleesi jotain Nyx creme brulee-huulikiiltosuosikkini sävyistä, kevyttä huulipunaa?

      We Care Iconin #4 Natural Soft Rose on aika lähellä, täällä kuvaa siitä:

      https://karkkipaivablogi.com/ruusuinen-look-a-la-we-care-icon/

      I Love Me -messuista; minulla oli sinne kaksikin työtarjousta mutta luulen tällä kertaa meneväni rentoilemaan vain vieraana, kun en ole käynyt kauneusmessuilla varmaan neljään vuoteen :)

      Vastaa

      0
    1. Avon Mark-sarjan Plump It Lip Gloss sävyssä Pink Pout :) Ei ole yhtään pinkki vaan nude beigeroosa.

      Vastaa

      0
  6. Tämä mun kommentti nyt ei liity tuohon meikkivoiteeseen mitenkään, mutta bongasin tänään Sokoksella jälleen uuden Lumenen ihonhoitosarjan nimeltään Harmonia [Balance]. Tuotteissa oli aivan mielettömän kauniit pakkaukset, vaalean vihreät purkit ja puiset korkit <3__<3 Ja markkinoivat tätä sarjaa jollakin lähemmäs sataa prosenttia luonnollista alkuperää perää olevalla ainesosalistalla, tarkkaa lukua en enää muista, eikä tuosta vielä oikein näytä netistä löytyvän tietoa. Tuotteita oli tällä hetkellä turvenaamio, vaahtoputsari ja kosteusbalsami. Balsamia testasin kämmenselkään ja siinä oli ihanan pehmoinen ja ravitseva koostumus, mutta tuoksu todella voimakas, vähän sitruksinen ja sain sellaisen kuvan, että tuon pääasiallinen käyttökohde ei vissiin ole suunnattu kasvovoiteeksi, vaan ihan mihin tahansa kuiviin kehon osiin, mutta minun makuun koostumus menisi ehkä kuivalla iholla yövoiteena, mutta en usko sen ihan riittävän pelastamaan jotain oikeasti koppura kuivia kyynerpäitä vaikka. Vaikutti kyllä kuitenkin hyvin kokeilemisem arvoiselta sarjalta, josta varmaan turvenaamion nappaan testiin, kunhan saan ensin Lumenen vanhassa valkoturkoosissa purkissa olevan turvenaamion käyteltyä :)

    Vastaa

    0
    1. Samaa mieltä, Harmoniassa on tosi kauniit pakkaukset, ihan kauneinta Lumenea koskaan :)

      Sarjan lanseeraustilaisuus olisi ensi viikolla mutta en taida päästä. Tuotteet ja incit ovat jo näkyvillä Lumenen sivuilla: http://lumene.com/fi/catalog/harmonia-balance

      Tähtiraaka-aine näyttäisi olevan pakuri, joka on tuttu ainakin Supermoodin ja tuotteista. Ilokseni sarjassa on myös pari turvetuotetta <3 Tietysti myös seerumi kiinnostaa suuresti :)

      Vastaa

      0
  7. Heippa!

    Lumenelta on tosiaan jäänyt pois Natural Code meikkisarja, ja tilalle on tullut uusi Nordic Girl meikkisarja joka on täysin vegaaninen. :)

    Vastaa

    0
  8. Osaatko suositella rasvoittuvalle iholle mahdollisimman kestävää meikkivoidetta? Testailen nyt Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta, joka kestää, vaalein sävy on sopiva mutta jälki on ehkä turhan peittävää mun makuun. Juhlameikkiin menee hyvin, mutta arkeen kaipaisin jotain luonnollisempaa.

    Lily Lolon ja Idunin mineraalipohjat ovat olleet pitkään käytössä yhdessä Lily Lolon mattaisen viimeistelypuuterin kanssa, mutta ne ei vaan kestä hyvänä mun iholla koko päivää. Välillä on töissä päiviä, ettei meikkiä pääse lisäämään/ korjaamaan kesken päivän. Olen yrittänyt löytää luonnonkosmetiikasta nestemäistä meikkivoidetta, mutta jokaisessa ollut jotain vikaa (liian rasvainen, väärän värinen/liian tumma, huonosti pysyvä, karkaa juonteisiin, korostaa huokosia tai on liian voimakkaan tuoksuinen) .

    Vastaa

    0
    1. Osaatko suositella rasvoittuvalle iholle mahdollisimman kestävää meikkivoidetta? Testailen nyt Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta, joka kestää, vaalein sävy on sopiva mutta jälki on ehkä turhan peittävää mun makuun.

      Entäpä Lauderin Double Wear Light? DW-meikkivoiteestahan on tuo kevyempikin versio; yhtä kestävä mutta jäljeltään luonnollisempi ja sopii nimenomaan rasvoittuvalle iholle. Tämä oli rasvoittuvaihoisen työkaverini luottomeikkivoide.

      Näköjään valikoimaan on ilmestynyt myös Double Wear Nude joka sijoittuu peittävyydeltään alkuperäisen ja Lightin väliin.

      Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet eivät valitettavasti voi teknologiansa puolesta vastata moniin normikosmetiikan meikkivoiteiden ominaisuuksiin kuten juuri kestoon ja myös levittyvyyteen. Luonnosta ei saa sellaisia ainesosia jotka tekisivät meikistä yhtä kestävän kuin mikä on mahdollista synteettisillä ainesosilla. Mutta kehitys menee koko ajan eteenpäin ja ehkä tulevaisuudessa vielä näemme luonnonkosmetiikan kestomeikkivoiteenkin :)

      Vastaa

      0
  9. Hei! Piti tulla kertomaan, että olen vihdoin löytänyt kombon, jolla mineraalimeikki näyttää hyvältä. :) Tähän saakka olen aina välillä kokeillut mineraalimeikkipohjaa, mutta lopputulos on aina ollut liian meikattu ja pakkelimainen ja liian peittävä, ja sitten päivän kuluessa se käyttäytyy samoin kuin sulla tuo kokeilemasi meikkivoide, eli jotenkin alkaa korostamaan ihohuokosia ja osittain katoaa kasvoilta. Mutta hankin jokin aika sitten näytteen jälkeen Alima Puren primerin (luonnonkosmertiikkaa), joka on siis tosi huippu hillitsemään kiiltelyä ja meikin valumista. Sitten rohkaistuin kokeilemaan sen kanssa Loly Lolon mineraalimeikkipohjaa, ja voi että se toimi! Laitan sitä hyvin ohuen kerroksen (ja väärin, sillä en pyörittele kasvoille vaan jotenkin sudilla osin taputtelen ja osin huiskin..), mutta lopputulos on just oikean kuultava ja tosi luonnollinen. Ihana. :) Nyt jo toista viikkoa käytössä.

    Vastaa

    0
    1. Mahtavaa kuulla :) Muistankin kun joskus mainitsit tuosta Aliman primerista, olitkohan silloin juuri harkitsemassa sen ostoa tai ehkä olit juuri saanut sen näytteen :)

      Millähän mä muistan itse hankkia tuon joskus testaukseen... :D ^_^ Kännykkään vain hälytys siitäkin :D

      Vastaa

      0
  10. "Eräs meikkitaiteilija sanoi minulle kerran, että jotkut käyttävät aurinkopuuteria tervehdyttääkseen ihonsa liian vaalean meikkivoiteen jäljiltä. Eli ensin iho vedetään liian vaaleaksi ja sitten taas tummennetaan. "

    Meikkivoide ei välttämättä ole aina liian vaalea, mutta jos se on oman ihon värinen JA peittävä, tulee vaikutelmaksi kalvakka eloton naamio. Itsekin jos vedän liikaa mineraalimeikkiä, näytän kalmolta, vaikka ohuesti sävy on sopiva.

    (toivottavasti ei tule tuplana - kirjoitan kuulemma kommentteja liian tiuhaan??)

    Vastaa

    0
    1. Ei tullut tuplana :)

      Ja joo, onhan se totta että peittävä meikkipohja, vaikka oman ihon sävyinenkin, tekee ihosta vähän elottoman ja maskimaisen. Itse laittaisin silloin varjostukset ja poskipunaa, en aurinkopuuteria koko kasvoille.

      Vastaa

      0
  11. Mä oon kuivaihoisena tykännyt tästä meikkivoiteesta tosi paljon! Pysyykin nätisti, mutta käytän muutenkin aina primeria. :) Sävyt vaan on yllättävän vaaleita, koska käytän itse just tota kolmosta ja olen kuitenkin suht kalmo.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat