24.09.2017

Parhaat violetit hiusvärit

 

PurpleHair

Olen nyt viihtynyt violeteissa hiuksissa runsaan vuoden, ja kokemusta erilaisista violeteista väreistä on kertynyt ihan mukavasti. Ajattelinkin nyt listata parhaat kokeilemani värit vuoden ajalta.

Juuri sitä ihanneväriäni eli siniseen taittavaa pastellista liilaa ei valitettavasti ole löytynyt valmiina sekoituksena sekä tarpeeksi pigmenttisenä laatuna vielä yhdeltäkään valmistajalta - paitsi mahdollisesti kampaamopuolelta L'Orealilta, mutta tarkastelen tässä nyt kotiin ostettavia värejä. (L'Orealin #Colorfulhairia ei voi ostaa kotiin vaan kyseessä on vain salonkipalvelu.)

"Tarpeeksi pigmenttisellä" tarkoitan väriä, joka tarttuu ja värjää pienemmälläkin määrällä (--> esim. lantrattuna hoitoaineeseen) eikä haalistu ihan 2-3 pesussa.

Tässä parhaat käyttämäni värit:

Violetit hiusvärit

(Jouduin photoshoppaamaan Color Mask Paint Deep Purplen kuvaan toisesta kuvasta, koska tuubi loppui hetki sitten enkä ole ehtinyt ostaa uutta.)

1 COLOR MASK PAINT Deep Purple sekoitettuna vaaleampiin pohjiin

2 BIOZELL COLOR MASK INK Mystic Violet sekoitettuna vaaleampiin pohjiin

3 L'OREAL COLORISTA WASHOUT #Purplehair yksinään

4 STARGAZER Violet sekoitettuna vaaleampiin pohjiin

ColorMaskPaint_IMG_3863

Color Mask Paint

KC Professionalin Color Mask Paint -sävyjä sekoittamalla saan sen ihan intensiivisimmän ja samalla lähimpänä ihanneväriäni olevan sävyn. Hento pastelliliila Lavender on osoittautunut ihan täydelliseksi pohjaksi johon sekoittaa sopivassa suhteessa pigmenttisempiä violetteja. Yksinkertaisimmillaan ihan mahtavan sävyn saa miksaamalla Lavenderiin tipan Deep Purple ja vähän Pinkadelicia.

Huono puoli: Paint-tuubit ovat kalliita ja täydelliseen väriin menee melkein yksi kokonainen Lavender-tuubi. Deep Purple -sävy tosin on taloudellinen; se on niin pigmenttistä että sitä voi käyttää kerralla todellakin vain pari pisaraa, joten tuubi kestää pitkään (minun käytössäni melkein vuoden).

Hiukset181016_IMG_3715

Color Mask Paint -tukka

Kuvia Color Mask Paint -värjäyksestä täällä.

Parhaat_violetit_hiusvarit_Biozell_IMG_7598

Color Mask Ink

Biozellin Color Mask Ink -värit ovat samantyyppisiä kuin KC Professionalin Paintit, mutta halvempia (KC on kampaamosarja, Biozell "marketti"sarja).

Kummatkin ovat kotimaisia, siitä extraplussaa.

Biozell_Ink_ColorMask_sekoitus

Mystic Violet + Neutral Toner -miksausta

Vaikka Biozellin Mystic Violet näyttää purkissa ihan väärän väriseltä minulle ihanteellista laventelisävyä ajatellen, siitä saa sekoittamalla oikein kivan pastellisen aniliiniliilan, joka toimii hiuksissani fantastisen hyvin taittamassa aiempien värien jättämää sinisyyttä (ei-toivottu Marge Simpson -sininen). Tuloksena aika lailla täydellinen pastelliponiliila.

Väri on myös niin voimakas pigmentiltään että sitä tarvitsee sekoituksissa vain vähän ja purkki on todella riittoisa.

Biozell_Ink_ColorMask_IMG_0111

Biozell Mystic Violet -hiukset

Juuri vaalennetussa "neitsyt"tukassa tulos olisi varmasti reilusti punertavampi, mutta minun tilanteessani Mystic Violet tuo tällaisen tuloksen. <3 <3

Sananen sinisen värin takertuvuudesta; violetti hiusväri koostuu punaisista ja sinisistä pigmenteistä, ja näistä punainen haalistuu nopeasti, sininen taas tarttuu tiukemmin. Tämä liittyy väripigmenttien molekyylikokoon, punainen on tunnetusti heikoimmin tarttuvia värejä. Näin ollen, vaikka saisin jollain värisekoituksella ihan täydellisen sävyn juuri sopivalla punaisen ja sinisen tasapainolla, jää väristä lopulta hiukseen eniten sinistä joka paljastuu alta pikkuhiljaa jos hiuksia ei tasaisin väliajoin värjää tarpeeksi punertavalla seoksella.

Esimerkkejä näissä kuvissa:

idHiukset_IMG_1669

Hiukset_marras16_IMG_4203

Punertavan liila väriseos neutralisoi kuvien tilannetta ja jättää hiukset siihen väritasapainoon joka on minulle mieleen.

Biozellin Color Mask Ink -sarjasta voi lukea lisää esittelystäni täältä.

Hiusvarit_Colorista_Purplehair_IMG_6143

Colorista Washout

L'Orealin edullinen päivittäiskosmetiikkavärisarja Colorista tarjoaa minulle sen ihan parhaimman sävyn jo valmiina sekoituksena, tätä ei tarvitse miksata minkään toisen sävyn kanssa. #Purplehair on niin My Little Pony -liila kuin olla voi. <3

Kuitenkin juuri se fakta, että sävyä ei parhaan (=pigmenttisimmän) tuloksen saamikseksi ole järkevää miksata mihinkään pohjaan vaan se käytetään hiuksiin sellaisenaan, tekee siitä pitkäaikaisessa käytössä epätaloudellista. Vaikka tuubi itsessään ei maksa kuin 7,90€ / 80 ml (litrahinta 98,75€), siitä riittää vain noin kahteen käsittelyyn kosteaan tukkaan laitettuna. Kun tätä vertaa vaikka Biozelliin, jonka 12,90€ / 175 ml hintainen purkki (litrahinta 73,70€) riittää jopa 10 värjäykseen, on voittaja selvä taloudellisesta näkökulmasta.

Colorista_Washout_Purplehair

Kuitenkin tykkään #Purplehairista sen helppouden kannalta (ei sekoitussotkuja, sopiva väri suoraan pakkauksesta).

Ostin juuri uuden tuubin joka menee päähän maanantaina kun meillä on siskon kanssa värjäystreffit. Tyvikin saadaan taas vaalennettua vastaanottamaan väriä. :)

Colorista Washout -kokemuksistani ja esittelyn koko Colorista-sarjasta voi lukea täältä.

Parhaat_violetit_hiusvarit_StarGazer_IMG_6137

StarGazer-sävyt Soft Cerise ja Violet

StarGazer Hair Colour Rinse

StarGazerin suoraväreistä Soft Cerise näyttää purkissa lähes saman väriseltä kuin L'Orealin #Purplehair, eli aivan mainiolta, mutta valitettavasti se osoittautui pigmenttisyydeltään sellaiseksi luuseriksi ettei sillä oikein tehnyt mitään. Väri ei tarttunut nimeksikään, tai olisi todennäköisesti vaatinut levityksen kuivaan tukkaan (jolloin pigmentti suoraväreissä tarttuu vahvimmin).

Tumma Violet-sävy taas vakuutti, ja se toimii oikeastaan hyvin samaan tapaan kuin ylimpänä esitelty Color Mask Paint Deep Purple. Violet-sävy on vahvuudeltaan niin intensiivinen, että sitä voi käyttää miksaukseen Deep Purplen tapaan. Deep Purple on kuitenkin vielä StarGazer Violetiakin pigmenttisempi.

Hiukset_040917_IMG_8456

Star Gazer Violet -hiukset (sävy lantrattu hiusnaamiolla)

StarGazer on hinnaltaan  (12,60€ / 70 ml) hitusen edullisempi kuin Color Mask Paint (14,50€ / 75 ml) mutta Paintin etu on sen parempi ja laajempi saatavuus ja sitä saa silloin tällöin tosi hyvään tarjoushintaan.

(Jos StarGazeria on tarjouksessa, se jää huomaamatta, koska saatavuus on niin rajallinen enkä pyöri joka viikko jälleenmyyjillä kuten CyberShopissa.)

violetit hiukset

Eilen kuvatuissa hiuksissani näkyy villi kirjo sinertävää, hopeanliilaa ja punertavaa. (Latvat näyttävät kuivilta koska en laittanut latvaseerumia - kuten näkyy sitä kannattaisi aina laittaa.... :p)

Oma hiuslaatuni on sellainen, että kotikäsittelyllä en millään saa sävystä koskaan tasaista. Shokkiväri ei myöskään näytä kerrostuvan ja "jumittuvan" hiuksiini samaan tapaan kuin monilla muilla. Olen kuullut kuvailtavan, kuinka pitkäaikaisen shokkivärikäytön jälkeen väri istuu niin tiukassa, että ylläpitokäsittelyä vaatii käytännössä vain tyvikasvu ja pituuksille riittää silloin tällöin mietopigmenttinen värinaamio. Minun taas on käytettävä värisekoituksia joka ikisessä pesussa, ja hiustenhoitorutiinini onkin muuttunut totaalisesti ponitukan myötä. Suoravärillä täytetyt minigrip-pussit kulkevat nyt mukanani kaikissa reissuissa.

Jos olisi varaa ylläpitää liilaa hiusväriä kampaajalla, kävisin ottamassa #Colorfulhair-värin joka kuukausi. Tämä helpottaisi kotihoitoa ja vähentäisi jatkuvan pigmenttikäsittelyn tarvetta. Verrattuna aiempaan violettiin kampaamovärjäykseen, #Colorfulhairin tulos oli tasaisempi ja kesto huomattavasti parempi. Mutta niin ratkaisevan tärkeää ei tasainen väri minulle lopulta ole, että sijoittaisin säännölliseen kampaajalla käyntiin; käytän nekin rahat mieluummin matkusteluun ;)

37 comments on “Parhaat violetit hiusvärit”

 1. En tiedä oletko kirjoittanut jo asiasta mutta ovatko hiuksesi nyt kasvaneet jo yli lovikohdan ja vieläkö lovi on ilmestynyt takaisin paikoilleen?

  Vastaa

  0
  1. Moi tiiu! Hiukset eivät ole vielä kasvaneet lovikohdan yli. Selvästi hiukset ovat heiveröisemmät loven kohdalla, mutta lovi itsessään ei ole näkyvästi vielä ilmestynyt esiin niin että se näkyisi latvalinjassa.

   Vastaa

   0
 2. Menin ostamaan "saksalainen sanahirviö" suoraväri moussea sävyssä 7. Kukaan ei eroa varmaankaan huomaa, mutta mulle tuli tarve värjätä ees jollain kun en ole niin pitkään aikaan sitä tehnyt.

  Vastaa

  0
 3. Mä ylläpidän pinkkiä Biozellin ja Simin pinkeillä värinaamioilla. Suoravärinä käytän Manic Panicin värejä. Olen huomannut kans että pinkkipohjaiset haalistuvat nopeammin mutta sinipohjainen fuchsia sottasi koko kylpyhuoneen ja jämähti jokaikiseen paikkaan!! En halua sitä enää käyttää, se oli onneksi vähän liian tummakin :)

  Vastaa

  0
  1. Manic Panic onkin mulla muuten vielä testaamatta, täytyykin ihan asiakseen nyt hommata MP:tä jostain :)

   Vastaa

   0
 4. Siis, eikös sinisen molekyylikoko ole pienin ja sen pysyvyys huonoin? Ainakin luonnon hiuksessa vaalentaessa ensin hapettuu siniset, sitten punaiset ja viimeisenä keltaiset pigmentit. Vaaleissa hiuksissakin sinertävät pigmentit häviävät pesuissa ensimmäisenä (hiukset kellastuvat).

  Vastaa

  0
  1. Siis, eikös sinisen molekyylikoko ole pienin ja sen pysyvyys huonoin?

   Ei ainakaan mun hiuksessa :P (Ja molekyylikoko menee pysyvyyden suhteen ymmärtääkseni siten, että mitä suurempi molekyyli, sitä heikommin se tarttuu koska ei pääse "pureutumaan" hiussuomuihin. Pienempimolekyyliset taas tarttuvat paremmin.) Punaisen heikon pysyvyyden olen ymmärtänyt olevan ihan yleinen "valitusvirsi" hiustenvärjääjien keskuudessa, ja minunkin hiuksista punertavat sävyt liukenevat jopa yhdessä pesussa (esim. muuan epäonninen Keune-värikokeilu, läntti oli poissa seuraavan pesun jälkeen). Sinisen ja punaisen pigmentin tarkkaa molekyylikokoeroa en tunne, mutta oman ja kaverini (jolla sininen myös tarttui kuin tauti) kokemusten perusteella tein sen (kenties yleisellä tasolla väärän?) oletuksen, että sinisen molekyylikoko on pienempi.

   Googlailin Marge Simpson -tukkapaniikin aikoihin sinisen pigmentin jämähtävyyttä ja päädyin jonnekin hiusvärifoorumille, jossa käytiin keskustelua sinisen värin takertuvuudesta. Joku väriammattilainen kirjoitti siitä, että on havainnut asiakkaidensa kautta tiettyjen sinisten värien tarttuvan niin tiukasti ettei väriä meinannut millään saada lähtemään, ja että tämä olisi muutos joka on tapahtunut hiusväreissä EU:n kiellettyä jonkun ennen yleisesti käytetyn sinisen pigmentin käytön. Tyyppi arveli, että takertuva sininen olisi uuden silikonikapselointiin perustuvan väriteknologian "syytä" (kommentin voi lukea täältä).

   Ehkä tiettyjen pigmenttien tarttuvuus on lopulta vain yksilöllinen ominaisuus ja vaihtelee randomisti henkilöstä toiseen. Minun hiuksissani sininen jää, punainen lähtee.

   Vastaa

   0
 5. Ai niin, olitko vielä kokeillut Crestolin Fantasy Coloria? Itsellä on joskus laventelin tukan ylläpitoon ollut sävy Exotic violet. :-)

  Vastaa

  0
  1. Olen kokeillut Crestolin Fantasy Color Glossia sävyssä Midnight Purple, se tarttui mun hiukseen tosi huonosti. Käytitkö Exotic Violet'ia yksinään vai lantrattuna...? Mä en muista nähneeni Crestolin Glosseissa mitään kovin pastellista violettia, tuo Midnight Purple oli lähin. Muistelisin että Prisman valikoimassa oli myös tuo Exotic Violet mutta en muista miksi valitsin Purplen... olisikohan Violet ollut punertavampi ja jotenkin luumuisempi..?

   Vastaa

   0
  2. Sekoitin hoitoaineeseen, koska mun väri oli sillon vähän vastaava kuin sulla nyt. Ja itsellä kyllä tarttui tosi hyvin. ?

   Vastaa

   0
 6. Color maskit ovat mainio keksintö. Omaa blondia tukkaa olen piristänyt brondeksi, ruusukullaksi ja mansikkablondiksi. Mikä parasta sävy lähtee muutamassa viikossa, eikä siihen ehdi kyllästyä. Olen niin innoissani näistä tuotteista, hiukset ovat vähällä vaivalla sen näköiset että on juuri värjätty kampaajalla.

  Oletko edelleen yhtä ihastunut liilaan vai kiinnostaako sinua kokeilla uusia sävyjä?

  Vastaa

  0
  1. Oletko edelleen yhtä ihastunut liilaan vai kiinnostaako sinua kokeilla uusia sävyjä?

   Ei mua oikein muut värit niin nappaa :) Violetti on mun heikkous... <3 Liilaa kaikenlaisina eri liukuvärjäyksinä tekisi mieli kokeilla mutta se olisi kampaajan hommia. Oikein leiskuvan pinkit latvat voisi myös olla hauska kokeilu :)

   Vastaa

   0
  2. Mulla oli kesällä biozellin rasberryllä tehdyt pinkit latvat kun ei kesälomalla tarvinnut miettiä uskottavuutta. Ihana väri ja aivan huippu kun tuntemattomat kadulla pysäytti välillä ja ihasteli hiusväriä.

   Vastaa

   0
 7. Kun mainitsit että kosteaan hiukseen väri ei tartu, niin miksi et levitä värivoidetta suoraan kuiviin hiuksiin? Onko siihen joku erityinen syy? Itse nimittäin oon levittänyt kuiviin hiuksiin ja todennut että se on helpoin ja nopein tapa, ja paras lopputulos.

  Vastaa

  0
  1. Kun mainitsit että kosteaan hiukseen väri ei tartu, niin miksi et levitä värivoidetta suoraan kuiviin hiuksiin? Onko siihen joku erityinen syy?

   On syy :) Kuiviin hiuksiin levittäessä ainetta menee jopa 8-kertainen määrä kostalevitykseen verrattuna kuivan hiuksen imiessä värimassaa kuin sieni = tuote on äkkiä lopussa, ja kuivalevitys on paljon, paljon aikaavievämpää kuin kostealevitys. (Jäin miettimään miten se sinulla menee nopeammin..? :D) Minulla ei ole aikaa tehdä kuivavärikäsittelyjä jokaisen pesun uyhteydessä eikä se ole taloudellistakaan, väriä saisi olla ostamassa harva se viikko. Teen kuivavärikäsittelyn noin 4-6 viikon välein.

   Vastaa

   0
  2. Nopeus johtunee eri hiuslaadusta sekä pituudesta. Tai minun kohdalla lyhyydestä ? Märkinä mun hiukset on myös uskomaton sotku ja solmu, jota ei saa millään auki, kuivina (ja kun levittää hoitoaine+värikombon), niitä on huomattavasti helpompi hallita ja levittää väri osio kerrallaan.

   Vastaa

   0
  3. Arvelinkin että pituudella saattaisi olla tekemistä asian mielekkyyden suhteen... ^_^ Minun kuiviin hiuksiini menee väri(väri+hoitis)sekoitusta sellaiset 4-5 dl, että ei ihan taloudellisimmasta päästä tällainen käsittely joka viikko :)

   Vastaa

   0
 8. Näin violettia rakastavan silmin tuo l'Oréalin Colorista-pullo on täydellisen värinen! Kyllä se vain violetti on poikaa kaikessa. Minulla on jotenkin mukavampi olokin, kun vaihdoin jopa aluslakanan violetiksi. Lisäksi minulla päällä violetti fleece, hiusharja on violetti ja myös tietokoneen reunapalkit on violetteja, tietenkin. :)

  Vastaa

  0
  1. Ai niin, ja vielä tietenkin violetti jumppamatto ja violetti juoksupaita ja Avrilin ihana violetti kasvovoidepakkaus. Elämän pieniä väri-iloja. :)

   Vastaa

   0
  2. Hauska sattuma; juuri kun puhuttiin peiteaineista, minäpä sain tänään paketin josta paljastui Lancômen uusi superpeittävä peiteaine ^_^

   Vastaa

   0
  3. Jee. :) Odotan kovasti. Ja näiden tuotteiden kohdalla luksusmerkitkään eivät ole poissuljettuja, jos löytyy tosi hyvä ja peittävä yksilö.

   Vastaa

   0
 9. Hei ajattelin vinkata, että ainakin Koivistonkylän Prismassa on Colormaskin Paintit 9,90 € syyskuun ajan :)

  Vastaa

  0
 10. Millai, onko Herman'sin se violetimpi ollut kokeilussa? Vicky violet sulla oli muistaakseni heti kun värjäsit silloin ponitukan mutta niillähän on se Patsy Purple, ootko sitä testaillut tollain "lantrattuna" :)

  Vastaa

  0
  1. Hermansilta testasin vain sen Vickyn, jäi siihen kun osoittautui niin heikkopigmenttiseksi (niin ihana väri kuin se muuten olikin). Voisi ehkä joskus antaa muille Hermanseille mahdollisuuden. Patsy Purple vaikutti Color Maskin Deep Purplen tyyppiseltä.

   Vastaa

   0
 11. Tämä postaus oli ihan herkkua toiselle violettitukalle, kiitos paljon! Sairaan mielenkiintoista luettavaa! Erityisesti pari asiaa jäi oikein kutkuttelemaan...

  Kutkutus #1: Nuo siniset ja punaiset pigmentit suoraväreissä ovat olleet täälläkin ihmettelyn aiheena. Olen vuosia värjäillyt La Riche Directionsin sävyllä Plum, ja tässä siniset olivat perinteisesti haalistuneet pois ennen punaisia niin, että tukka hiljalleen punertui värjäyskertojen välillä. Pari vuotta sitten tilanne kuitenkin muuttui päinvastaiseksi, ja nykyisellä koostumuksella latvat muuttuvat todella tehokkaasti sinisiksi, ellei niitä aktiivisesti tasaa punapigmentillä pesukertojen myötä. Tuo lainsäädännöllinen muutos sinisissä pigmenteissä voisi tarjota pätevän selityksen sille, miks edelleenkin lähtökohtaisesti samannäköisen värjäystuloksen aikaansaavan sävyn toimintalogiikka on muuttunut näin dramaattisesti. Eniveis, todella mielenkiintoista!

  Kutkutus #2: Sä kun olet harrastellut runsaastikin tuota hoitoaine/suoravärikomboilua, oletko huomannut, että onko erilaisten hoitoaineiden yhdistely tiettyjen värien kanssa tuottanut erilaisia lopputuloksia? Luin jo jokin aika sitten, että hoitaineen ja värin yhdistely olisi yleisyydestään huolimatta potentiaalisesti suht epätehokas keino värin ylläpidossa ja vaalempien sävyjen värjäämisessä, mikäli hoitoaineen ja hiusvärimassan kemiallinen koostumus eivät sovi yksiin. Esimerkiksi aineiden pH-arvot voivat olla erilaiset, ja myös muut värin kiinnittymiseen vaikuttavat mekanismit voivat häiriintyä sekoittuessaan kaikkeen siihen, mitä hoitoaine pitää sisällään. Tämän sinänsä hyvin suppean infon myötä jätin itse nuo hoitismiksailut, purkin kyljet kun eivät juuri koskaa kerro edes pH-arvoja ja minun kykyni tulkita INCI-listoja ja niissä esiintyvien komponenttien potentiaalisia yhteisvaikutuksia eivät riitä kovinkaan pitkälle. :P Ei sinun väritestailusi ja hurja tietomääräsi olisi sattuneet tuomaan ilmi mitään sellaista, joka toisi lisänäkemystä asiaan?

  (Sun ponitukka on muuten supernätti, tykkään! Tuo lila kyllä sopii sulle äärimmäisen hyvin! <3)

  Vastaa

  0
  1. Tuo lainsäädännöllinen muutos sinisissä pigmenteissä voisi tarjota pätevän selityksen sille, miks edelleenkin lähtökohtaisesti samannäköisen värjäystuloksen aikaansaavan sävyn toimintalogiikka on muuttunut näin dramaattisesti. Eniveis, todella mielenkiintoista!

   Kyllä, erittäin :)

   Mulla paljastui jälleen toissapäiväisen vaalennuksen yhteydessä niin jäätävä homeensini-harmaa sävy siitä osiosta hiusta jossa vaalennusainetta meni violetin värin päälle, että hyi hemmetti. Kaikki punainen pigmentti katosi vaalennusaineen myötä ja jäljellä vain likainen, homeinen sininen... Jos siis haluaisin pitää tukkaa sen värisenä, niin se kyllä pysyy ^_^ :D

   Sä kun olet harrastellut runsaastikin tuota hoitoaine/suoravärikomboilua, oletko huomannut, että onko erilaisten hoitoaineiden yhdistely tiettyjen värien kanssa tuottanut erilaisia lopputuloksia?

   Muusta kysymyksesi kattavasta kemiasta en tiedä, mutta hoitoaineen tiheys ja valkoisuus (!) vaikuttavat paljon hoitis-suoravärisekoituksen sävyyn. Eli jos värin miksaa ohueen perushoitikseen, sävy on ihan erilainen kuin jos värin miksaa paksuun, valkoiseen naamioon. Mitä intensiivisemmän valkoinen ja tiheä hoitoainepohja on, sitä kirkkaampi on sekoituksen tulos. Tällä logiikalla ymmärrän hyvin Neutral Toner -lantraajien olemassaolon, niissä massa on erittäin valkoista jolloin värisekoitus on mahdollisimman kirkas ja sävy tulee esiin "uskollisimpana".

   Voi hyvinkin pitää paikkansa että eri hoitoaineiden ominaisuudet (pH-arvot sun muut) vaikuttavat värin tarttuvuuteen, mutta itse en ole pannut merkille sellaista tendenssiä omissa sekoituksissani. Vain suoravärin itsensä pigmenttisyydellä on ollut väliä.

   (Sun ponitukka on muuten supernätti, tykkään! Tuo lila kyllä sopii sulle äärimmäisen hyvin! <3)

   Kiitos <3 <3 :) Olen edelleen sitä mieltä että se on yksi parhaita tempauksia elämässäni, mulla olisi kuulunut olla violetti tukka jo vuosikaudet ^_^

   Vastaa

   0
  2. Oi, tuo hoitoainehomma on kyllä tosi jännä! Tuo on sen verran kiinnostavaa tietoa, että pakkohan tässä on itsekin kokeilla sekoitella väriä hiusnaamioon. :D Omien hiusten latvoissa sinivihreä puskeekin läpi jo sen verran vahvasti, että nyt olisi oikein otollinen aika pistää sekoitus testiin!

   Kiitos jälleen siis hyvästä infosta, tämä sun blogi on kyllä hurjan antoisaa luettavaa! :)

   Vastaa

   0
 12. Oletko kokeillut Crestolin Fantasy color värejä? Kesto noin neljä kertaa kauemmin kuin mainitsemissasi eikä tämä lähde haalistumaan muun väriseksi kuin vaaleammaksi itsekseen? Minulla esim on heinä-elokuun vaihteessa monilla eri violetin sävyillä värjätty tukka ja kaikki muut on joko kuluneet täysin pois tai muuttuneet vihertäväksi tämän edelleen näkyen violetteina raitoina. Tätä saa siis kampaamokaupoista esim Helsingissä Hairlekiini ja näemmä myös netistä (esim tämä https://www.shampookauppa.fi/product/4/crestol-fantasy-color-110ml ). Ostohinta on toki hieman kalliimpi yleensä, mutta yhdellä pullolla pääsee huomattavasti pidemmälle ja värjäysväli on paljon pidempi. En siis suosittele tätä tämän yhden käyttökerran perusteella vaan olen käyttänyt Fantasy coloria jo vuosia, koska se on paras mitä kaupasta oman kokemukseni mukaan saa.

  Vastaa

  0
  1. Ja vielä se että nuo on siis eri värejä kuin Color gloss, joita saa esim Prismasta.

   Vastaa

   0
  2. Fantasy Colorit (ilman Glossia :)) ovat vielä testaamatta. Täytyy varmasti joskus nuokin kokeilla. Mikähän ero siinä Gloss-versiossa on perus-Fantasyyn..? Tuossa linkittämäsi sivun kuvassa muuten näkyy kuitenkin purkkien kyljessä "Color Gloss" -teksti. Itse asiassa, kun googlaan Crestolin Fantasy Color -värejä en saa hakutuloksiin mitään muita tuotteita kuin pulloja, joissa lukee "Color Gloss". Tarkoitatkohan siis kuitenkin Fantasy Color Glossia..? Olen testannut yhden Glossin, Midnight Purple -sävyn, joka oli tosi mieto. Sen pullo näyttää samalta kuin linkittämälläsi sivulla.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)