02.05.2017

Vappulook 2017

Vappupäivän look:

Vappumeikki2017_IMG_3918

En tiedä riitelevätkö värit mutta minä tykkäsin ^_^ Pitkästä aikaa tropiikin sävyjä luomilla.

Ja hiukset...

Biozell_ColorMask_IMG_7630

Niihin suihkuttelin viime viikolla esittelemiäni Biozellin Color Mask -suihkeita.

Vappuhiukset2017_BiozellColorMaskSpray

Ennen - jälkeen

Kuten näkyy, pigmenttiä tosiaan piisaa näissä yhdellä pesulla poislähtevissä spray-väreissä. Kiiltävää kuontaloa näillä ei saa mutta värikkään kyllä ^_^ Edes kiiltosuihke ei auttanut taittamaan suihkeiden mattaisuutta.

Tuo Lavender on *ihana* sävy, niin ihana..!! Voi kun hiukset olisivat pysyvästi tuon väriset... Tuohan on juuri se täydellinen sinivoittoinen violetti jota ei tunnu millään saavan mistään purkista valmiina seoksena.

Vappumeikki2017_IMG_7776

Näillä silmillä ei juuri kannata ottaa meikkikuvia silmät auki (ainakaan enää tässä iässä), sinne ne sävyt häviävät silmäkuoppaan ja veltostuvien luomien poimujen alle.

Oikeanpuoleinen silmäluomeni on aina ollut pienempi ja ahtaampi kuin vasen (teistä katsottua oikealla), ja blogin meikkikuvien kautta on ollut mielenkiintoista seurata sen muuttumista yhä vain eriparisemmaksi vasemman kanssa. Vasen on aina avoimemman ja virkeämmän näköinen, oikean lupsottaessa väsyneenä. Pieni "Lauri Tähkä -efekti"... Ehkä nämä ovat niitä asioita joita huomaa vain itse kun tuntee naamansa ja kaikki kasvojen luuston pienimmätkin vivahteet.... En tiedä, mutta se on yksi syistä miksi meikkikuvia näkyy Karkkipäivässä yhä vähemmän ja vähemmän.

(...kun taas huomioitani ikääntymisen merkeistä alkaa näkyä enemmän ja enemmän..! :D)

Vappumeikki2017_meikit_IMG_7823

Meikkiin käytetty:

Meikkipohja:

Natural Code CC-meikkivoide, sävy #3 Sand *

Yves Rocher Zero Default -peiteaine, sävy Beige Moyen *

Poskipuna:

Yves Rocher pinkki hohdepuuteri (kesän 2015 limited edition) *

Silmämeikki:

Indelible Cream Eyeshadow sävyssä Bare Necessity (luomen pohjustus)

Kat Von D Metal Crush -luomiväri sävyssä Electric Warrior

MAC-luomivärit sävyissä Bright Sunshine, Shroom ja Brule

NYX-luomiväri sävyssä Sweet Lagoon

L'Oreal Paris Superliner Perfect Slim -silmänrajaustussi *

IsaDora Inliner Kajal, sävy Blonde

Maybelline The Colossal Big Shot -maskara *

Huulimeikki:

Lumene Nordic Chic Soft Touch -huultenrajauskynä, sävy #3 *

Lumene Nordic Seduction -huulikiilto, sävy #6 Kesä *

*) saatu blogin kautta

Vappumeikki2017_IMG_7784

Vappumeikki2017_silmat_IMG_7827

Luomilla kesäisen hedelmädrinkin värejä, pääroolissa USAsta marraskuussa ostamani Kat Von D'n ihana ärtsyn vihreä Electric Warrior.

Vappumeikki2017_colorchart_IMG_7784

NYXin vaalea turkoosi Sweet Lagoon on yksi ensimmäisiä hankkimiani NYX-meikkejä ja alkaa jo olla iäkäs... :) NYX-luomivärit ovat nykyään ihan eri näköisissä hylsyissäkin.

MACin keltainen Bright Sunshine on menneiden vuosien satoa sekin, vanha limited edition -sävy ken tietää miltä vuodelta... :)

Vappumeikki2017_Huulet_IMG_7829

Lumenen uudistuneen meikkilinjan vaaleanpunainen huultenrajauskynä sävy 3 ja Nordic Seduction -huulikiilto sävy 6 Kesä muodostavat suloisen vastustamattoman mansikkajäätelöisen kombon. En yleensä koskaan käytä huultenrajauskynää huulikiillon kanssa, mutta nämä ovat kerrassaan mainio pari; väritän kynällä huulet kauttaaltaan ja levitän pääkke kiiltoa; kynä-pohjustus syventää Kesä-huulikiillon haalean, läpikuultavan sävyn peittävämmäksi ja vaaleanpunaisemmaksi. Kuin luodut toisilleen..!

Kauniiden pastellisävyjen ystävä arvostaa ja kiittää!

YR_hohdepuuteri_kesa2015_

Vappumeikki2017_IMG_7785

Tuo Yves Rocherin parin vuoden takainen hohdepuuteri/poskipuna on niitä tuotteita, jotka osoittavat, mitä "järkeä" (meikkifriikille) on hamstrata lukuisia saman tyyppisiä tuotteita.

Normaalin meikkikäyttäytyjän näkökulmasta on ihan käsittämättöntä, miksi friikki niin herkästi taipuu hankkimaan monia lähes saman näköisiä/sävyisiä/saman asian ajavia tuotteita. Yksi syistä on sen aivan erityisen täydellisen yksilön metsästys ja sen löytämisen tuoma mielihyvä. Friikki saattaa ostaa useita kappaleita erityisen kosmetiikkamieltymyksensä kohteita: violetteja luomivärejä, oransseja huulipunia, kulmageelejä... hohdepuutereita. Ostaessa ei vielä tiedä millaiseksi kivan näköinen tuote käytössä osoittautuu; tarkemmat ominaisuudet ja nyanssit paljastuvat vasta käytön myötä. Silloin tällöin haaviin osuu se kirkkain, arvokkain helmi.

Siksi friikki tuntee halua hankkia samankaltaisia tuotteita yhä uudelleen ja uudelleen. Hän metsästää helmiä, tuotteita, jotka syystä tai toisesta kohoavat muiden kaltaistensa yläpuolelle.

Yves Rocherin kesän 2015 pinkki limited edition -puuteri kuuluu näihin kaltaistensa joukosta tähdeksi nouseviin ihanuuksiin. Se on juuri minun ihollani, minun meikkityylissäni, minun mieltymyksissäni, täydellinen hohtava, läpikuultava, kylmä pinkki poskipuna. Katselen sitä aina yhtä ihastuneena. Onneksi se ei varmaankaan lopu koskaan, kuten ei suurin osa värikosmetiikastani ^_^

Mitä helmiä te olette kalastelleet? :)

 

27 comments on “Vappulook 2017”

  1. Itse metsästän turkooseja luomivärejä. Viimeksi bongasin nyxin nestemäisen turkoosin luomivärin ja se on paras ikinä. Pigmentissä löytyy ja se pysyy paikallaan luomella päiväkausia. Jos on joskus unohtanut pestä nukkumaan mennessä naaman.... sitruunan väristä luomiväriä himoitsee myös, mutta sopivaa sävyä en ole löytänyt.

    Vastaa

    0
    1. Sitruunan värinen luomiväri olisi kyllä ihana..! Minulla on sellainen pastellisena (Mad Mineralsin Lemon Drop), mutta kirkas versiokin kelpaisi :)

      Vastaa

      0
  2. Täällä myös yksi lievästi tähkäefektillä varustettu leidi! Ei sitä muuten huomaa mutta kuvissa pistää heti silmään. Tosin muut ei jostain syystä näe niissäkään, pikkusiskoa lukuunottamatta. Hänelläkin nimittäin sama "vaiva". Ei niin kiva seurata kun näin hieman vajaa 3-kymppisenä alkaa ensimmäiset harakanvarpaat silmäkulmissa muutenkin näkymään.

    Ihanan värikäs vappulook ollut sinulla! :) Ei haittaa yhtään ettei silmät ole samaa väriä hiusten kanssa, värit kuuluu kevääseen.

    Vastaa

    0
    1. Useimmiten muut eivät huomaa samalla lailla (jos ollenkaan) niitä häiritseviä asioita tai epävarmuuksien kohteita kehossamme tai kasvoissamme joita itse näemme... Tämän olen huomannut elämän varrella. Itse näkee itsensä aina niin paljon kriittisemmin.

      Vastaa

      0
  3. Heippa Sanni!

    Sinähän joskus teit etikkahuuhteluita tukallesi. Minä olen nyt ottanut Oliva-palasaippuan käyttööni (kasvatin kokonaan oman värin tukkaan, vaalennetussa oliva ei jostain syystä toiminut...)
    Nyt haluaisin kokeilla tuota omenaviinietikkahuuhtelua. Löysin miedolta vaikuttavan ohjeen blogistasi, mutta onko sinulla tietoa voiko ko. huuhtelusta olla hiukselle haittaa?

    Pitääpä ottaa Saippuaooppera taas lukuun, se oli viihdyttävää luettavaa :D

    Vastaa

    0
    1. Löysin miedolta vaikuttavan ohjeen blogistasi, mutta onko sinulla tietoa voiko ko. huuhtelusta olla hiukselle haittaa?

      Ei ole tietoa mutta en usko että on, koska etikka on täysin luonnollinen ja mieto aine. En ole koskaan kuullut kenenkään saaneen hiuksiaan pilalle viinietikalla :)

      Pitääpä ottaa Saippuaooppera taas lukuun, se oli viihdyttävää luettavaa :D

      Hahah, viihtyisiä hetkiä ^_^

      Vastaa

      0
  4. Blogisi innoittamana tilasin itselleni silloin pari vuotta sitten tuon samaisen poskipunan. Se on aivan täydellinen! Ilmeisesti sopii monen sävyiselle iholle sillä omani on melko päinvastainen sinun ihoosi verrattuna, erittäin erittäin vaalea ja kylmän sävyinen. :D ja tuolla punalla saa juuri sopivan värin ja hohteen poskille.

    Mä oon löytänyt tosi paljon suosikkeja eikä enää tarvitse hirveästi kokeilla uutta kun meikkiarsenaali rupeaa oikeasti olemaan aika täydellinen! Ripsiväri on ainoa mitä vielä metsästän, sitä ylintä suosikkia, vaikka tosi paljon erittäin hyviä on löytynyt. Ehkä vielä joskus löytyy se täydellinen kombo joka ei ole liian märkä eikä liian voidemainen, sillä liika voidemaisuus ja hyvin kerrostettavissa oleva massa tahtoo kuivua nopsaan sekä hylsyssä että ripsissä varisemalla poskille. Omat hennot ripseni liimautuvat helposti yhteen ja siksi märkä koostumus ei toimi yhtään ja se paksu, kerrostettavissa oleva koostumus toimii parhaiten. Lumenen true mystic on aika kova ykkösehdokas mutta se on kallis siihen nähden että pysyy hyvänä ehkä pari-kolme viikkoa mikä on liian vähän. :D ja vähän se mulla meinaa varistakin.

    Tulipa kommentti mut lähtee heti rönsyämään kun on intohimoinen aihe käsillä! Koska todellakin samaistun tuohon supertuotteiden etsimiseen ja jännittämiseen, jos se seuraava tuote oliskin ihan hillitön hitti. ;D

    Vastaa

    0
    1. lmeisesti sopii monen sävyiselle iholle sillä omani on melko päinvastainen sinun ihoosi verrattuna, erittäin erittäin vaalea ja kylmän sävyinen. :D ja tuolla punalla saa juuri sopivan värin ja hohteen poskille.

      Joo, viileälle ihollehan se on varmaan kaikkein paras :) Mulla on tällainen kameleontti-iho jolla toimii niin lämpimät kuin viileät sävyt, olen iloinen :)

      Tulipa kommentti mut lähtee heti rönsyämään kun on intohimoinen aihe käsillä! Koska todellakin samaistun tuohon supertuotteiden etsimiseen ja jännittämiseen, jos se seuraava tuote oliskin ihan hillitön hitti. ;D

      Rönsyilyt ovat täällä aina erittäin tervetulleita :) <3

      Meillä näyttää olevan samantyyppinen mieltymys ripsareissa. Mä tosin olen löytänyt jo monet sellaiset suosikit joita voisin jäädä käyttämään pysyvästi (IsaDoran Precision, Maybellinen Lash Sensational, Yves Rocherin Sexy Pulp), ja uusia tulee testattua oikeastaan vain siksi kun saan niitä blogityön puolesta. Mulla on onneksi se etu että mitkään ripsarit ei oikeastaan koskaan varise, sitä tapahtuu vain silloin kun massa on selvästi vanhentunut ja kuivunut.

      Vastaa

      0
  5. Hei pakko kysyä, mietitkö koskaan hiustenvärjäämistä takaisin vaaleiksi tai neutraalimmiksi?
    Tuntuuko missään tilanteessa, että "shokkiväri" ei oikein sovi tilaisuuteen tai joukkoon? :)

    Vastaa

    0
    1. Hei pakko kysyä, mietitkö koskaan hiustenvärjäämistä takaisin vaaleiksi tai neutraalimmiksi?

      En :) Olen edelleen aivan rakastunut violettiin hiusväriin ja tunnen itseni näissä hiuksissa "minummaksi" kuin koskaan :)

      Tuntuuko missään tilanteessa, että ”shokkiväri” ei oikein sovi tilaisuuteen tai joukkoon? :)

      Toistaiseksi ei ole tullut sellaista tilaisuutta :)

      Vastaa

      0
  6. Hei Sanni!

    Olen lukenut blogiasi jo aika monta vuotta, ja nyt minulla olisi pieni kysymys.
    Olen 23-vuotias nainen ja minulla on arpiseen akneen taipuva atooppinen iho. Äärettömän kuiva sellainen, jonka kanssa olen tapellut murrosikäisestä asti. Vaikka ihoni ei kuulemma ole pahinta laatua, olen erittäin väsynyt siihen. Olen hillinnyt ihoani liikkunnan ja veden juomisen lisäämisellä, sekä poistamalla valkoisen sokerin ruokavaliosta. Tämä auttoi hieman, kunnes kävin tässä hiljattain Afrikassa. Olin matkalla 2 viikkoa, jonka aikana ihoni parani täysin! Se oli ihanaa! Mutta kun palasin Suomeen naamani, kaulani ja rintakehäni "avautuivat" täysin.. Eli mustapäät palasivat, punaiset näpyt, muhkurat, verestävät arvet. Minä tiedän että paras tapa on säännöllinen putsaus ja rasvaus, mutta millä? Minulla ei ole varaa kalliisiin voiteisiin. Tällä hetkellä kokeilen Madaran tuotteita, mutta ne eivät tehoa ihooni ja ovat erittäin pieniä pakkauksia minun käytettäväkseni. Qliniguen tuotteet olen myös kokeillut, mutta ne kuivattavat ihoani entisestään. Olen toki käynyt ihotautilääkärillä, mutta siitä nyt ei hirveästi ollut apua. Totesi että ihoni on kuiva ja että pitää rasvata.
    Minulla nousee tippa linssiin tätä kirjottaessani sillä ihoni vaikuttaa itsetuntooni. Siisteistä vaatteista ja hiuksista ei ole mitään iloa ja hyötyä kun iho näyttää aivan hirveältä.

    Pahoittelut pitkästä viestistä.

    Vastaa

    0
    1. Tea <3 Vastaan sinulle huomenna!

      Älä pahoittele pitkää viestiä <3 Halaus!

      Vastaa

      0
    2. Noniin, huomenta :) Uusi päivä :)

      Olen otettu luottamuksestasi kykyyni auttaa sinua tilanteessasi, mutta kosmetologi tai ihotautilääkäri osaa varmasti auttaa paljon minua paremmin, minullahan ei ole ihonhoidon syvempää koulutusta (olen koulutukseltani kosmetiikkamyyjä, koulutuksessa keskitytään tuotteiden markkinointiin ja asiakaspalveluun).

      Niillä tiedoilla mitä omaan, antaisin neuvoiksi puhdistaa ihoa mahdollisimman hellävaraisilla tuotteilla ja hoitaa ihon tulehdusta bentsoyyliperoksidi-pitoisilla tuotteilla ja kuivuutta lipidipitoisilla, tehokkaasti kosteutta sitovilla ja säilyttävillä voiteilla. Koska ihollasi on sekä kuivuutta että epäpuhtauksien aiheuttamaa tulehdusta, joudut rakentamaan ihonhoitorutiinisi useiden erityyppisten tuotteiden ympärille, joista osa (kuten bentsoyyliperoksidi) kuivattaa, toiset taas säilyttävät ihon kosteutta (puhdistustuote, hoitovoide). Pelkkä rasvaus paksuilla voiteilla ei riitä eikä auta aknen hoidossa, se hoitaa vain osaa ongelmasta --> kuivuus. Hyvä, kosmetiikkaan enemmän perehtynyt ihotautilääkäri osaisi mahdollisesti räätälöidä ja suositella parhaiten synkroniassa toimivan tuotekokonaisuuden.

      Valitsisin ihon puhdistukseen meikin voimakkuudesta riippuen äärimmäisen hellävaraisen puhdistajan, jos et käytä voimakasta meikkiä joku vauvan pesuneste olisi ihanteellinen (eivätkä varmasti maksa paljon). Jos käytät vahvempaa meikkiä, irrottaisin meikin ensin voidemaisella tuotteella kuten perusvoiteella, esim. Aqualan L:llä. Voidepuhdistus liuottaa meikin viemättä iholta kosteutta. Viimeistelisin puhdistuksen alkoholittomalla kasvovedellä (esim. Favoran). Sitten levittäisin iholle aknekohtiin bentsoyyliperoksidi-tuotetta (saa apteekista), yleensä ne taitavat olla geelimäisiä. Bentsoyyliperoksidituotteen annetaan täysin imeytyä, ja sitten päälle levitetään kosteuttava tuote, sekin voi olla esim. joku apteekin edullinen perusvoide kuten Ceralan (se sopii atooppisen kuivasta rasvoittuvalle iholle ja sisältää tyypillisen perusvoidepohjan lisäksi kuivalle iholle tärkeää keramidia).

      Ceralan-sarjassa on muuten myös öljypitoinen, kevyesti vaahtoava puhdistusneste, sekin voisi sopia sinulle: http://www.perusvoide.fi/tuotteet/ceralan_pesuoljy.html

      Vastaa

      0
  7. Hei! Olis kiva kuulla millä mallilla sun "melasma-viikset" tänä päivänä on? Oletko löytänyt toimivat tuotteet ko.vaivaan?Kuvia katsellessa ei kyllä huomaa mitään ? Itsellä kun alkaa taas ylähuuli tummumaan mitä enemmän aurinko näyttäytyy, vaikka päivittäin toki suojaankin kasvoja aurinkovoiteella. Täällä kanssa kesäisin reissataan kreikassa ja tällä kertaa on jotenkin superahdistavaa kun ajattelee miltä sitä taas matkan jälkeen näyttää kun jo nyt huomaa ihon tummumisen ?Et jos on jotain uusia vinkkejä tai tuotteita niin olis kiva kuulla! ?

    Vastaa

    0
    1. millä mallilla sun ”melasma-viikset” tänä päivänä on? Oletko löytänyt toimivat tuotteet ko.vaivaan?

      Toimiva tuote on löytynyt, käytän jo neljättä vuotta Cliniquen Even Better Dark Spot Defenseä:

      http://www.clinique.co.uk/product/1679/29758/skin-care/dullness/even-better-dark-spot-defense-spf45

      Avainasemassa on tuotteen tiheä lisääminen, aivan ehdottomasti. Lisään voidetta tunnin tai parin välein ulkona ollessa, ja "viikset" pysyvät loitolla. Toki huultenympärysiholle tulee vähän tummempaa pigmenttiä, mikään voidehan ei tuo täysblokkia UV-säteilyä vastaan, mutta mitään selkeää tummaa "viiksi"länttiä ei muodostu.

      Vastaa

      0
  8. Hei Sanni ? Minulla myös tämä YR:n pinkki ihanuus, joka on valitettavasti loppumaisillaan. Sain ostettua 2015 Ranskasta pikkukylästä sen ja Suomeen palattuani tilasimme siskon kanssa pari lisää. Tiedätkö jonkun vastaavan tuotteen? Toivoisin, että tämä tuote tulisi uudestaan YR:n valikoimaan. Kiitos aivan ihanasta blogistasi. Löysin tämän muutama vuosi sitten, tykkään tosi paljon jutuistasi ja tyylistäsi.

    Vastaa

    0
    1. Tiedätkö jonkun vastaavan tuotteen?

      Valitettavasti en - tai jos tietäisin, en hehkuttaisi tämän puuterin ylivertaisuutta ^_^ Pinkkiin shiftaavia kuultotuotteita kyllä löytyy markkinoilta, mutta yleensä niissä on niin vähän pigmenttiä etteivät ne toimi poskipunana. Tässä YR:n puuterissa täydellistä on juuri väripigmentin ja helmiäispigmenttien suhde - kumpiakin juuri sopivassa suhteessa niin tuote toimii niin poskipunana kuin korostustuotteena <3

      Vastaa

      0
  9. Ihanat hiukset ja ei ollenkaan riitele vappumeikki hiusten kanssa, päinvastoin, ihanan pirteä yhdistelmä!

    Minullahan silmät on olleet eriparia koko ikäni, eriparisuus on ollut nähtävissä jo nuorena, nyt vanhemmiten vielä korostunut enemmän. En muuten ole huomannut, että sinullakin on eripariset silmäluomet, nytkin sai aika lailla keskittyä, että sen erotti. Eli siis varmastikaan muut eivät siihen kiinnitä huomiota laisinkaan! Tiedän kuitenkin tunteen, että niin ajattelee koska omaan silmään se on kuin huutomerkki! Joskus mietin olisiko pitänyt käydä leikkauttamassa silmät samanlaisiksi, nykyään torppaan ajatuksen sillä verukkeella, että jos tänne asti olen puksuttanut eriparisilmillä, niin en kai mä nyt _enää_ mihinkään kirurgin korjattavaksi mene! ;-) Tiedä sitten koska ajatus kypsyy joksikin muuksi...

    Mä keräilen luomivärejä, paletteja lähinnä, ja huulipunia. Huulipunatkin on pitkälle samaa sävymaailmaa. En tiedä miksi, koska kuitenkin käytän huulipunaa suhteellisen harvoin. No, nää on näitä. Toki jos nyt ihan ajatuksella mietin niin onhan mulla vähän kaikkea enemmän kuin yksi ihminen (tai muutama) ikinä tarttis, harvoin tyydyn vain yhteen sellaistenkaan tuotteiden osalta joita riittäisi ihan se yksikin (esim. highlighterit tai vähän erikoisemmat jutut kuten glitterrajaukset ja sen sellaiset). Toisaalta musta on ihanaa kun voi aina ilahtua joka kerta uudestaan jostain ihanasta tuotteesta ja suunnitella, että _siinä_ meikissä mä käytän sitten sitä ja sitä tuotetta.

    Vastaa

    0
    1. Ihanat hiukset ja ei ollenkaan riitele vappumeikki hiusten kanssa, päinvastoin, ihanan pirteä yhdistelmä!

      Kiitos Mohn :)

      Halaukset muuten sinulle, luin juuri sairaskertomuksen blogistasi.

      En muuten ole huomannut, että sinullakin on eripariset silmäluomet, nytkin sai aika lailla keskittyä, että sen erotti. Eli siis varmastikaan muut eivät siihen kiinnitä huomiota laisinkaan! Tiedän kuitenkin tunteen, että niin ajattelee koska omaan silmään se on kuin huutomerkki!

      Näin se juuri on useimmissa itseä häiritsevissä ulkonäköseikoissa - itselle ne ovat niitä "huutomerkkejä", toiset hädin tuskin huomaavat niitä. Jos olen jotain elämässä oppinut omiin epävarmuuksiin liittyen, niin sen, että ne näyttäytyivät muille useimmiten vasta kun ne tuo itse esiin. (Silmäluomien eriparisuuden esiintuominen ei toisaalta ole niin "vakava" juttu ettenkö voisi sitä nostaa muiden huomioon...)

      Hmm, tuntuupas pinnalliselta puhua mitään jostain silmäluomistaan kun luin sinun talven ja kevään fiiliksistäsi. Silmäluomet, meikkikuvat ja himoittavat meikki-ihanuudet sikseen, voin samaistua sinun ja Veeran tunnelmiin jollain tasolla, vaikka minun huoleni liittyvät ihan eri aiheisiin. Mutta juuri tuo, että on ollut huono ja välillä hyvinkin synkkä olo, ja sitten on ollut vihainen itselleen että "kehtaa" voida huonosti kun niin moni asia kuitenkin on hyvin. Me ihmiset olemme hassuja... Eihän kenenkään ongelmia, huolia ja murheita voi arvottaa minkään asteikon mukaan eikä "pisteyttää" vertaamalla toisten ongelmiin (esimerkiksi ne Afrikan lapset...), sillä oma tunne on aina oma tunne. Jos olo on huono, niin sitten se on huono ja täytyy voida sallia itselleen myös kurjat fiilikset vaikka jollain toisella menee aina vielä huonommin. Jokainen on oikeutettu tuntemaan murhetta omista huolistaan, omista lähtökohdistaan.

      Paljon halauksia ja sympatiaa sinulle Mohn ja toivottavasti olet pian sairauden suhteen voiton puolella <3 Toivon että ikävät tunteet ja ajatukset vaihtuvat pikkuhiljaa valoisimpiin ja arvostavat tunteet itseäsi kohtaan palaavat. Tykkäät taas itsestäsi <3 Pahoittelen kömpelöä ilmaisuani mutta pakkaan rivien väliin lämpöä ja välittämistä jota en saa puettua verbaaliin takkiin.

      Kaunista kevättä :)

      Vastaa

      0
    2. Ihmismieli on niin kummallinen, kun toisinaan on niin vaikeaa olla rehellisesti surkea, antaa itselleen lupa piehtaroida siellä surkeudessaan. Minusta se on ihan positiivista, kunhan ei jämähdä sinne surkeuteen. Joskus se on siltikin vaan niin vaikeaa.

      Noita negatiivisia tunteita on ollut helpompi ymmärtää ja ne on nyt helpompi myös hyväksyä, kun niille on selitys. Toisaalta sillä hetkellä, kun fiilis on huono niin ei kauheasti auta, että tietää sen johtuvan elimistön "vikatilasta" koska sille ei sillä hetkellä juurikaan sen takia oikein voi mitään tehdä.

      No, tällä hetkellä on onneksi fiilikset enemmän siellä positiivisen puolella vaikka missään riemukulkueessa ei varsinaisesti teekään mieli marssia. On ollut ihanaa huomata miten välittävää ja ymmärtävää palautetta olen saanut asian tiimoilta, sekin auttaa tosi paljon eteenpäin! Niin että kiitos Sanni, lämpö ja välittäminen todellakin vastaanotettu! <3

      Vastaa

      0
  10. Höh mä juuri mietin, et sinussa ei kyllä ikä näy yhtään ja sitten aloitkin itse paasaamaan ikääntymisen merkeistä! Höpsis, ei kyllä tänne asti ainakaan näy. :)

    Tuo poskipuna on ihana, tai siis varmasti olisi, itsehän jäin rannalle ruikuttamaan enkä saanut sitä käsiini.

    Vastaa

    0
  11. Olen satunnainen lukija ja tuosta tukastasi tuli vaan mieleen että on instassa seurannut pidempään pulp riottia. Ne myy värejään vaan ammattilaisille, mutta vois olla tsekkaamisen arvoinen :) En tiedä mitä kaikkia värejä olet kokeillut mutta tulipahan mieleen..
    https://www.instagram.com/pulpriothair/
    Ootan kun kuuta nousevaa et joku alkais käyttää noita värejä suomessa :D

    Manic panicilla on myös sellainen sävy kuin Lie locks joka vois olle sinnepäin mitä haluaisit. http://s933.photobucket.com/user/asylum9704/media/Xtras/lielocks5.jpg.html

    Vastaa

    0
    1. Ai herranjestas miten upeita värjäyksiä tuolla Pulpriothairin instassa...! No, onneksi en voi tällä katastrofihiuslaadulla edes haaveilla tuollaisista hiuksista, taitavinkaan kampaaja ei loihtisi noita värjäyksiä tähän kuontaloon (tai yllättyisin jos joku pystyisi)... Mutta ihana niitä on katsella :)

      Tuo Manicin Lie Locks näyttää kyllä JUST eikä melkein mun rakkaussävyltä *sydänsilmäemoji* Googlettelin lisää kuvia ja on kyllä ihan täydellinen Sannin poniliila <3 <3 <3 Pakko kokeilla jonain päivänä :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat