27.12.2016

Keijuiho: Lumene Invisible Illumination

Hei ystäväiseni.

Vähän vielä tekisi mieli "laiskotella" ja möllöttää kuusen valossa pelaamassa Muuttuvaa Labyrinttia glögimukia täytellen mutta eiköhän laiteta jo postausta ulos. :) (Glögiä voi juoda myös blogatessa ;))

Joulukalenterini suosituimmaksi osoittautuneen upean Lumene Invisible Illumination -luukun kommenteista selvisi, että Karkkipäivän lukijakunnassa on kuin onkin vielä ihmisiä joita Lumenen uutuuslanseerauksen hehkutukset eivät vielä olleet syksyn aikana tavoittaneet. Korjataanpa tilanne välittömästi tällä jutullani - vaikka luukun jälkeen viimeistään näiden ihanuuksien valo oli varmasti langennut kaikkien päälle... ^_^

lumene_instantglow_beautyserum_img_4927

Kuten luukun yhteydessä mainitsin, oma suosikkini tästä hehkusarjasta on väriseerumi, Instant Glow Beauty Serum.

Rakastan luonnollista, näkymätöntä ja kuulasta meikkipohjaa, eikä ihoni kaipaa paljon peittoa. Ohuenohut, kosteuttava väriseerumi jättää läpikuultavan ja uskomattoman kauniisti valoaheijastavan pinnan joka luo välittömästi keijukaismaisen kuulaan ihon.

lumene_invisibleillumination_meikki_img_4892_2

Kasvoilla Lumene Invisible Illumination -tuotteet:

 Instant Glow Beauty Serum
 Nordic Light Serum Concealer 
Nordic Light Instant Illuminizer, sävy Rosy Dawn 
Nordic Light Instant Illuminizer, sävy Shimmering Dusk
Nordic Light Lip Perfector Balm

Valoaheijastava, hehkuva pinta kaunistaa etenkin kuivan, samean ja ikääntyneen ihon  mutta ihan kaikille se ei ole paras meikkipohja; suurihuokoiselle ja rasvoittuvalle iholle en tämäntyyppistä tuotetta suosittelisi. Helmiäispigmentit korostavat huokosia eikä Beauty Serum olisi minullakaan kaunistavin ratkaisu "suurihuokospäivinä". Mutta ihoni ollessa normaalissa kuosissaan rakastan valoaheijastavaa, jopa hieman kostean näköistä meikkipohjaa :)

...joudun myöntämään, että käytettyäni nyt koko syksyn hyvin kuulasta, voidemaista meikkipohjaa (Natural Code CC <3), tuntui ihana Lily Lolokin kumman mattaiselta... :D

lumene_instantilluminizer

Beauty Serum tuo jo itsessään erittäin heleän pinnan, mutta lisähehkua saa halutessaan Instant Illuminizer -valopisaroilla. Hohtavan, kevyen poskipunan tapaan toimiva Rosy Dawn on näistä kahdesta suosikkini. Valopisaroita voi käyttää yksinään tai sekoittaa väriseerumiin - tai miksei muuhunkin meikkivoiteeseen johon kaipaa lisähehkua.

Monet arastelevat nestemäisiä poskipunatuotteita kokien, että niitä on vaikeampi levittää ja häivyttää kuin puuterimaisia. Invisible Illumination -sarjan tuotteissa on niin läpikuultava pigmentti ja niin helposti iholla liukuva koostumus, ettei niillä voi saada aikaan jumahtavia länttejä. Päinvastoin, väitän että näillä tuotteilla saa helpommin luonnollisen tuloksen kuin puuteriposkipunalla. Puuterimainen tuote voi jättää jauhoisen pinnan etenkin kuivalla iholla, mutta nämä kosteuttavat koostumukset levittyvät iholle jättäen äärimmäisen luonnollisen, raikkaan ja läpikuultavan jäljen.

lumene_invisibleillumination_instantluminizer

"Rautalanka"kartta valopisaroiden sijainnista kasvoillani :) Mm. tällä tavoin valopisaroita voi käyttää.

Sivelin valkoista Shimmering Dusk -sävyä ohutkärkisellä peiteainesiveltimella myös silmien sisänurkkaan ja alaluomelle. Amorinkaarellakin on hipaisu, sinne jäi nuoli laittamatta :P Tällä tuotteella saa helposti luotua todella eteerisen Fairy -lookin. Mutta tosiaan, jos iho kiiltelee helposti jo luonnostaan, korostukset on parempi tuoda kasvoille puuterimaisella tuotteella ihon kiiltoa hillitsevän mattameikkipohjan päälle.

Olen saanut Invisible Illumination -tuotteet Lumenelta.

*

Ainiin jouluaaton arvonta! :) Tuoksuvan Bath & Body Works -vartalovoidesetin voitti Coconut. Voittajaan on otettu yhteyttä.

36 comments on “Keijuiho: Lumene Invisible Illumination”

 1. Mahtaisikohan tuo sävyseerumi mukautua ihonsävyyn jolle sopii esim. Lily Lolon Blondie? :)

  Vastaa

  0
  1. Minullahan on nykyään tummempi ihonsävy kuin Blondie-aikoinani, eli Blondie on tällä hetkellä talvi-ihollanikin liian vaalea, mutta Beauty Serumin sävy hulahtaa ihooni täydellisesti. Se on toisaalta niin paljon mineraalipohjaa läpikuultavampi (peittokyky äärimmäisen kevyt), että vaikka sävy onkin pullossa Lolon Blondieta tummempi, se ei välttämättä näytä iholla paljon tummemmalta koska antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. :) Jos saat jostain näytteen haltuusi (ainakin Emotioneissa on niitä ollut tarjolla Lumene-hyllyissä) niin kannattaa kokeilla :)

   Vastaa

   0
  2. Pitää käydä kerjäämässä näytettä ^_^ Vielä semmoinen kysymys että onko tuo todella seerumi ja voiko tuota käyttää normaalille iholle ihan yksinäänkin? En nimittäin ole saanut selville että onko tuo enemmän meikkivoide vai ihonhoitotuote. :)

   Vastaa

   0
  3. Enemmän meikkituote :) Ei korvaa kosteusseerumia vaikka sisältääkin kosteuttavia ainesosia. Mutta normaalilla iholla, joka ei välttämättä aina edes tarvitse päivävoidetta, toimii myös yksinään :)

   Vastaa

   0
  4. Luulisin että se voisi sitten riittää mulle yksinäänkin koska kosteusvoide ei ole mulle päivisin muutenkaan aina välttämätön. Kiitos vastauksista :)

   Vastaa

   0
 2. Tähän samaan linjaan kuuluu myös poskipuna, jossa pigmentti on aika voimakas. Sitä en näkisi aloittelijalle helpoimmaksi tuotteeksi. Mutta tämä kevyempi poskipun/higlighter tuote on varmaan helpompi levittää:)

  Vastaa

  0
  1. Mä koin että poskipunakin levittyy tosi nätisti ja jumittumatta :) Toki siinä on enemmän pigmenttiä kuin Rosy Dawnissa. Jos Watercolor Blushin pigmentti tuntuu liian vahvalta niin sekoittaisin sitä ja Rosy Dawnia keskenään :)

   Vastaa

   0
 3. Mulla on tuo LivBoxissa tullut ruusuinen hehkujuttu. Mutta arkailen sitä ja tiedän ettei tule käytettyä. Kun nestemäiset hehkutuotteet ei vaan istu pyöreään, helposti rasvoittuvaan naamaan :) sullahan ne näyttää hyvältä, kuten aina kaikki :D

  Vastaa

  0
  1. Sulla ei kyllä ole pyöreä naama ^_^ mutta se on toki totta etteivät nestemäiset hehkutuotteet ole rasvoittuvalle iholle paras valinta.

   Vastaa

   0
 4. Hei! Mitä tuotteita suosittelisit rasvaiselle ja suurihuokosiselle iholle meikkipohjaa ajatellen? Haluaisin suosia luonnonkosmetiikkaa, mutta koska ihoni on aika haastava, myös synteettisen kosmetiikan vinkit kelpaavat! :)

  Vastaa

  0
  1. Hyvä pohjustaja on tietysti tärkeä (olen tykännyt esim. NYXin Pore Filleristä, edullinen ja hyvä tuote hillitsemään kiiltoa ja täyttämään huokosia --> meikkivoide pysyy päällä paremmin).

   https://karkkipaivablogi.com/huokoset-kasittelyssa/

   Luonnonkosmetiikasta puhdas mineraalipohja on paras tasapainottamaan ihoa ja mielestäni myös pitää ihon kiillon paremmin kurissa yksinään ilman pohjustajaa kuin voidemainen meikkivoide. Mutta kaikki eivät tykkää jauhemaisesta meikkipohjasta. Tällöin suosittelen perinteisiä meikkivoiteita, ja mattaisista suosikkejani ovat Estee Lauderin Double Wear Light ja Cliniquen Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup.

   Vastaa

   0
 5. Mietin juuri tänään kyseistä beauty serumia kasvoille levitellessä, että toivottavasti kirjoitat tästä vielä...kuin tilauksesta! En koe olevani mitenkään ylettömän kalpea, mutta seerumi kyllä näyttää kasvoillani hieman liian keltaiselta. Myönnettäköön, että olen annostellut sitä aika liberaalisti.

  Tuo glow-efekti sen sijaan ei mielestäni näy ihollani. Tykkään kuitenkin siitä, että seerumilla saa kevyesti tasoitettua ihon sävyä. Pipettiannostelijan kanssa pitää ilmeisesti vielä vähän treenata, olen pilannut jo kaksi paitaa tuon kanssa - naamalla kevyttä mutta t-paidalla kunnon maalijankkia joka ei irtoa millään...

  Vastaa

  0
  1. Mä annostelen pipetillä aina kämmeneen ja kämmeneltä sudin kasvoille. En ole toistaiseksi onnistunut roiskimaan kämmenen ohi :)

   Vastaa

   0
  2. Mä tipautin pipetistä suoraan meikkivoidesiveltimeen (pyöreän muotoiseen). Olen hieman epäluuloinen, kuinka kauan pipettipullon suuaukko pysyy siistinä. Tässä pakkauksessa on eräänlainen "niistäjä", joka pyyhkäisee liiat tuotteet pipetistä sitä pullosta nostaessa.
   Myllyn Sokoksen ihana kosmetiikkamyyjä Sirpa vinkkasi, että yksi tippa riittää meikivoiteen sekaan mixattuna tuomaan passelisit hehkua koko kasvoille.
   Tää ihme-tuote toimii myös kiinteän meikkivoiteen alla , myös meikkivoidepuuterin alle levitettynä kirkastaa kasvot niin että!

   Vastaa

   0
  3. Olen hieman epäluuloinen, kuinka kauan pipettipullon suuaukko pysyy siistinä.

   Kannattaa vaikka pyyhkäistä paperinpalalla käyttöjen välissä ettei ala kerrostumaan. Kyllä mullakin on vähän jäänyt väriä siihen kaulaan.

   Tää ihme-tuote toimii myös kiinteän meikkivoiteen alla , myös meikkivoidepuuterin alle levitettynä kirkastaa kasvot niin että!

   Hyvät vinkit :)

   Vastaa

   0
 6. Multakin nää oli mennyt ihan ohi! Kauheesti tekis mieli ostaa kokeiluun, mutta epäilyttää kanssa tuon seerumin tummuus. Opiskelijabudjetilla kun ei ole varaa hutiostoksiin. :,D Pitää varmaan lähteä jonnekkin testailemaan. :)

  Vastaa

  0
 7. Olet ehkä jo huomannutkin, mutta Viru-keskukseen on tullut Natura Siberican oma myymälä. :)

  Vastaa

  0
  1. En ole käynyt Tallinnassa syyskuun jälkeen (ja tuolloinkin mentiin vain bussilla läpi Riian matkan yhteydessä) joten en ole vielä päässyt bongaamaan ko. liikettä :) Toiveissa olisi kyllä käydä talvella taas vähintään viikonloppureissulla Tallinnassa :)

   Vastaa

   0
 8. Hei! En ole joulukuun aikana päässyt kun pari kertaa lukemaan blogia, mutta eilen taas oli siihen pitkästä aikaa mahdollisuus. ? Kiva kun kirjoitit juuri näistä! Olen ihastellut ideaa ja pulloja kuvista, ja kovasti on tehnyt mieli ostaa. Mutta nyt ainakin tuo valkoinen pullo jää kauppaan, sillä se on selvästi liian kylmän sävyinen ja metallinen (?). Tuo meikkivoide / väriseerumi kiinnostaa edelleen. Olen kyllä melkein 99% varma, että sen kanssa käy kuten muidenkin Lumene-tuotteiden kanssa. Ne eivät vaan sovi mun iholle. Mutta olen jotenkin aina silti valmis uskomaan, että ehkä joku päivä joku tuote sopiikin.. ? Tuo kuvaus väriseerumista vain houkuttelee niin paljon.

  Vastaa

  0
  1. Mukava kuulla sinusta Elli A! :) Oletkin ollut mielessäni ja olen miettinyt mitä sinulle kuuluu. Kivaa kun pistäydyit heittämässä kommentin. :)

   Shimmering Dusk -valopisarat jättävät tosiaan aika kylmän ja voimakkaan hohteen, vaikkakin upean. Väriseerumista - joissain kaupoissa (ja joidenkin lehtien välissä) on ollut näytteitä seerumista (ja valopisaroistakin), silmäile hyllyjä jos sattuisit löytämään sellaisen :) Edullinen (ilmainen :D) tapa tutustua tuotteeseen ja selvittää mitä ihosi siitä tykkää :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos ajatuksista! ? Sitähän varten joulu on niin ihanaa aikaa, kun tuntuu että mielessä on tilaa nimenomaan myös ihmisille. Huomasin pari päivää ennen aattoa oikein kaipaavani tämän blogin lukemista. ?
   Lumenen suhteen. Niinhän tässä kävi, etten kommentin kirjoittamisen jälkeen malttanut kokeilla näytteitä, vaan kun tänään kaupassa huomasin että väriseerumi oli alennuksessa, niin siitä se sitten hyppäsi ostoskoriin.. Itselle vaikka jälkeislahjaksi.
   Huomenna aamulla kokeilen heti. Se on kyllä sellainen lapsellisen ihana tunne kun voi kosmetiikkaintoilijana avata sen pakkauksen ja bränikän pullon. Ihan kun uuden Legon avaaminen aikoinaan lapsena! Voi kun tämä Lumene-tuote nyt yllättäisi positiivisesti. ?

   Vastaa

   0
  3. Pidän peukkuja että teillä väriseerumin kanssa kemiat toimisi...! :) Olipa mahtava juttu että se sattui olemaan alennuksessa :)

   Huomasin pari päivää ennen aattoa oikein kaipaavani tämän blogin lukemista. ?

   <3

   Vastaa

   0
 9. Tuo rosy dawn tosiaan tuli livboxista, mutta en oo vielä testannut, kun en ole tiennyt, miten sitä käyttää/missä vaiheessa sitä laittaa. Jos käytän niitä yksinään (siis en sekoittaen muuhun tuotteeseen), laitanko niitä meikkivoiteen päälle? Mä olisin niin halunnut päästä kokeilemaan tuota seerumia, mutta boxista tulikin tämä versio :P Enkä oikein hahmota, että onko tälle muuta käyttöä kuin poskipunan korvikkeena...

  Vastaa

  0
  1. Jos käytän niitä yksinään (siis en sekoittaen muuhun tuotteeseen), laitanko niitä meikkivoiteen päälle?

   Jep, meikkipohjan päälle :) Mutta mieluiten ennen puuteria, voidemainen tuote levittyy parhaiten toisen voidemaisen päälle tai paljaalle iholle. Jos käytät puuteria, jättäisin hohdealueen kokonaan puuteroimatta tai sipaisisin siihen vain ihan aavistuksen irtopuuteria siveltimellä ettei hehku sammu :)

   Enkä oikein hahmota, että onko tälle muuta käyttöä kuin poskipunan korvikkeena…

   Mun mielestä Rosy Dawn on nimenomaan poskipunan kaltainen tuote, mutta voisi se jollain oikein harmahtavalla iholla toimia myös meikkivoiteeseen sekoitettuna tuomaan koko kasvoille raikasta väriä :)

   Vastaa

   0
  2. Hieman arkailen näiden hohdepisaroiden käyttöä. En tahdo hohdella kuten Jeffree Star (https://www.youtube.com/watch?v=2-IkN7k5zrQ) Laitan hohdepisaroita (lehden välissä olleesta näytteestä) ennen meikkivoidetta, silloin hohde jää erittäin maltilliseksi. Päälle voi sipaista jauhemaista hohdetta, jos tykkää. :)

   Vastaa

   0
  3. Ihana toi Jeffreen lookki ^_^ Mutta tajuan ettei joka mimmi (tai seppo) halua näyttää tuolta arjessa :D

   Laitan hohdepisaroita (lehden välissä olleesta näytteestä) ennen meikkivoidetta, silloin hohde jää erittäin maltilliseksi.

   Tämäkin on hyvä vinkki, en ole tullut itse kokeilleeksi.

   Vastaa

   0
 10. Heippa!

  Nämä kiinnostelevat kovasti, sillä hohde näyttää ihanalta. Huomaa kuitenkin Jeffreltäkin miten meikittä täydellisen näköisestä ihosta hohde nostaa epätasaisuuksia näkyviin...

  Mutta varsinainen syy mitä tulin kommentoimaan on Organic Shop -brändi. Siskoni toi joulusaunaan parhaan vartalonkuorinnan, jota olen kokeillut. Se oli juuri sopivan hiekkamaista ja melko karkeaa, ja se tuoksu...melkein teki mieli lapioida myös suuhun :D Kyseinen purnukka oli hunaja-kanelia ja ilmeisesti jouluerää(?). Hintaa purnukalla oli 5e ja tämän kuultua ryntäsin Stockalle hamstraamaan kuorinnan lisäksi body dessert -voiteen ja käsirasvan. Tuoksut ovat aivan mielettömiä ja ekojen käyttökertojen perusteella suosittelen lämpimästi :) Jos venäjä taipuu, niin nettisivuilta löytää lisätietoa :D http://www.organic-shops.ru/catalog

  Itse asiassa alkoi naurattaa, kun ensimmäinen ajatus oli, että tästä täytyy kirjoittaa Karkkipäivän Sannille, sillä muistan jostain postauksesta, että tykkäät myös hiekkamaisista vartalokuorinnoista ^_^

  Vastaa

  0
  1. Tiedätkö mitä, ihan hassua: kun klikkaan tuota laittamaasi linkkiä, koneeni sanoo koko ajan, "Sivua ei voi näyttää". Kun kirjoitan Googleen "Organic Shop", tulee kaikkea muuta mahdollista mutta ei tuon kosmetiikkayrityksen sivua. Ei, vaikka kirjoittaisin "Organic Shop Russia". Mielenkiintoista! En siis pääse katsomaan miltä tuotteet näyttävät. Stockallekaan en ole pääsemässä vielä yli viikkoon niin taitaa jäädä nämä joulutuotteet näkemättä (olettaen että ne ovat nyt alennuksessa ja varmaan lopussa siihen mennessä kun olen seuraavan kerran Stockmannin läheisyydessä.) :/ Kuulostivat kyllä aivan ihanilta, olen heikkona joulumausteiseen tuoksumaailmaan. Mikä kuorintatuotteessa on kuorivana ainesosana?

   Vastaa

   0
  2. No siis aikamoisen myyräntyön päädyin itsekin tekemään, että löysin tuon sivun, mutta jopas jopas, mielenkiintoista. Tuotetta löytyy kuitenkin ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta (tosin ei just sitä hunaja-kanelia): https://www.hyvinvoinnin.fi/organic-shop ja satuin huomaamaan, että myös Katja oli listannut kuorinnat vuoden löytöihin: http://katjakokko.com/genuine-beauty-awards-vuoden-2016-parhaat-cheap-chic-tuotteet/

   Käsittääkseni kuoriva aines on osassa sokeri ja osassa suola?

   Vastaa

   0
  3. Tiedätkö mitä, sattumalta minäkin päädyin jonkun surffailusession aikana Katja Kokon sivuille tuohon postaukseen jossa on nuo Organic Shopin kuorinnat. :) Ja vielä hauskempana sattumana - Biodelly-verkkokauppa tarjosi minulle juuri testiin hyvin samanhenkisiä kahvikuorintoja joissa on sekä suolaa että sokeria...! ^_^ Että ei tarvitse ilmeisesti lähteä etsimään noita Organic Shoppeja :)

   Vastaa

   0
 11. Ostin Estee Lauderin Sheer Tintin, mutta se onkin yllättäen varsin tummasävyinen. Nimittäin niin olen minäkin. Mietin vain, että kenelle se sopii, jos ei minulle. Otin myös tuosta sävyseerumista näytteet. Luulen, että se ei sovi ollenkaan. Minulla on juurikin rasvainen iho ja huokosissa löytyy. Lily Lolo on ihana, mutta haluaisin välillä nestemäisen tuotteen, jonka alle ei tarvitsisi laittaa voidetta. Vinkkejä? Tuo Tint on muuten täydellinen (spf15), mutta se sävy.

  Vastaa

  0
  1. Mun kokemus on ihan sama, Lauderin Sheer Tint on aika tumma ollakseen universaalisävy. Tekee sellaisen päivettyneen lookin perusvaalealle pohjoismaiselle ihonsävylle. Ihmettelin aina myyjäaikoinani sen suosiota, suomalaisetkin tykkäävät siitä ihan hulluna. Minulle se oli ihan liian tumma.

   mutta haluaisin välillä nestemäisen tuotteen, jonka alle ei tarvitsisi laittaa voidetta. Vinkkejä?

   Entäs joku matta-BB-voide..? En tosin tiedä miten paljon niitä on tällä hetkellä markkinoilla, liekö Lumenenkin jäänyt pois (en ainakaan enää löytänyt heidän sivuiltaan)... Yhteen aikaan merkit toivat valikoimaan mattaversioita alkuperäisistä BB:eistään, ainakin Lumenella, Maybellinella ja Estee Lauderilla oli sellaiset.

   Vastaa

   0
 12. Tekisi niin mieli ostaa tuota Instant Illuminizeria, mutta mietin miten sitä tulisi käyttää Lily Lolon mineraalimeikkipohjan kanssa. Olen ollut jo monta vuotta myyty Lilylle (kiitos sinulle :)) enkä halua käyttää enää nestemäistä meikkivoidetta.
  Jos levitän Illuminizeria ennen jauhemaista mineraalimeikkiä, näkyyköhän se ollenkaan lopputuloksessa? Tuntuisi oudolta laittaa sitä jauhemaisen meikin päälle.

  Vastaa

  0
  1. Joo, se täytyy ehdottomasti laittaa mineraalin alle, nestemäiset laitetaan aina ennen jauhemaisia. Pelkäänpä, että Illuminizerin jälki peittyy kyllä mineraaleilla... Tuloksena on todennäköisesti aavistuksen peittävämpi tulos kuin Lily Lololla yksinään, koska Instant Illuminizer tuo alle kerroksen pigmenttiä mutta veikkaan että ei sen kuultavampi, koska mineraalihuntu kuitenkin on peittävämpi ja "sammuttaa" Illuminizerin hohdon.

   Sun täytyy vain kokeilla II:tä yksinään... ^_^

   Vastaa

   0
  2. Yhyy, näin pelkäsinkin. Tai sitten pyörrän puheeni ja ostan II:n JA Beauty Serumin :)

   Jännä juttu muuten... Sokoksella Lumenen edustaja sanoi, kun kerroin käyttäväni pohjameikissä jauhemaista mineraalituotetta, ettei sen kanssa oikein voi käyttää II:tä. Siksi se jäikin silloin ostamatta.
   Nyt laivalla myyjä sanoi, että voisin käyttää II:tä mineraalin alla tai päällä riippuen haluanko peittää vai korostaa :D :D

   Vastaa

   0
  3. Päällä...? Onkohan laivan myyjä kokeillut koskaan laittaa voidemaista tuotetta puuterimaisen meikkipohjan päälle... ^_^ Voihan se onnistua jos taputtelee minimaalisen tipan varovasti vaikka poskipäälle mutta jos hän tarkoitti että II:tä voisi vetää kokonaan kerroksen mineraalien päälle... Hmm, tulos voisi olla aika mielenkiintoinen.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)