10.07.2016

Nyt piisaa syväkosteutta - Mádaran ihanat SOS-tuotteet

Oi mitä ihanuuksia!

Mádaran uudet syväkosteuttavat SOS-tuotteet antoivat odottaa paljon - ja lunastivat odotukset.

Madara_SOS_IMG_7496_2

Arvostelussa mukana myös samaan aikaan SOS-tuotteiden kanssa ilmestynyt uusi hemmotteleva Oil-to-Milk Scrub, joka kosteuttavuutensa puolesta sopii loistavasti SOS-kaksikon seuraan.

Olen saanut tuotteet Mádaran maahantuojalta.

idMadaraSOS_HydraSerum_IMG_7483_2

SOS Hydra Repair Intensive Serum 39,80€ / 30 ml

Tuotekuvaus: "ammatillisen voimakas seerumi joka palauttaa rasittuneen ja kuivuneen ihon syvempien kerrosten kosteuden ja kosteustasapainon. Tieteellisesti todistettu parantavan ihon kosteuspitoisuutta ja suojaavan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta".

Seerumi on koostumukseltaan ohutta emulsiota ja tuntumaltaan juuri sellainen mille meikäläinen nyökkäilee tyytyväisen ihastuneena; seerumimaisen ohut ja kevyt mutta kuitenkin sen verran täyteläinen että koostumuksessa tuntuu mukavasti öljymäisten ja rasvamaisten ainesosien tuoma pehmentävyys. Tämä seerumi ei humahda ihoon ja jätä heti kiristävää tunnetta niinkuin jotkut hyvin vesimäiset tai geelimäiset seerumit. (Sen tyyppisten seerumien vaikutus on jännä; ne lisäävät ihon kosteuspitoisuutta mutta eivät käytännössä tunnu siltä ja toimivat ihanteellisesti voiteen alla. Toiset, täyteläisemmät seerumit riittävät yksinäänkin.)

SOS-seerumi on alkoholiton ja sen tuoksu on raikas ja epäyrttinen, täysin erilainen kuin Mádaran normilinjan ruohoinen signature-niittytuoksu. Näen tuoksut usein väreinä, ja minusta SOS-seerumi tuoksuu siltä miltä näyttää; vienon vaaleanpunaiselta :)

SOS-seerumi sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille jotka kaipaavat lisäkosteutta säännöllisesti tai kausiluonteisesti. Sopii erinomaisesti myös ihotyypille joka on pinnalta rasvainen mutta syvemmältä janoinen. Joskus rasvoittuvaihoinenkin tuntee, että ihoa kiristää vaikka se näyttää päältä päin rasvaiselta. Kuten on tullut monesti todettua, talin ylituotannosta kärsivää ihoa ei ole mielekästä hoitaa paksun rasvaisilla koostumuksilla, mutta aina täysin rasvattomat ja öljyttömätkään hoitotuotteet eivät riitä. Tällöin yksi ratkaisu on ohut, kosteuttava seerumi.

Madara_SOSHydraRechargeCreamIMG_7482_2

SOS Hydra Recharge Cream 37,50€ / 50 ml

No nyt nappasi! Kuulostaa ehkä liioittelulta, mutta pakko sanoa että tässä on nyt varmaan kosteuttavimman tuntuinen voide jota olen koskaan kokeillut. 'Kosteuttava' ei ole synonyymi täyteläisen kanssa, vaikka tokihan oikein kunnon rasvainen voide jättää ihon pinnan kostean ja ravitun tuntuiseksi - ja tahmean, jos iho ei ole tarpeeksi kuiva imeäkseen seoksesta kaikki rasvat ja öljyt itseensä. Kosteuttavalla tarkoitan voidetta, joka sammuttaa ihon janoisuuden jättäen ihon täydellisen miellyttävän ja tasapainoisen tuntuiseksi vailla mitään ylimääräistä; ei  piiruakaan kiristävää tunnetta tai pintatahmeutta.

Tuotekuvaus: "Tehokkaasti kosteutta sitova voide. Kosteuttaa, elvyttää ja rauhoittaa kuivunutta ja rasittunutta ihoa sekä palauttaa sen nuorekkaan hehkun. Tämä täyteläinen voide toimii suojakerroksena ympäristötekijöiden vaikutusta vastaan, häivyttää hienoja juonteita ja kosteuttaa ihoa optimaalisesti."

Voiteen koostumus on mielestäni todella onnistunut; se on täyteläinen olematta paksu tai rasvainen. Se ei tunnu liian raskaalta edes minun kesäihollani. Voide sisältää alkoholia, minkä voi arvata osaltaan vaikuttavan koostumuksen epärasvaiseen tuntumaan.

Olen täällä usein kuvaillut, kuinka seerumi riittää kosteuttamaan ihoni kesäisin, mikä pitääkin paikkansa. Mutta pakko myöntää, että kun vertaan minkä tahansa seerumin jättämää tunnetta SOS-voiteeseen, niin kyllä iho kieltämättä tuntuu voiteen jäljiltä paremmalta. Suosin kesällä seerumeita koska voiteet eivät yleensä imeydy ja jäävät tahmeiksi, mutta SOS ei tee niin. SOS-seerumi = ihana, SOS-voide = vieläkin parempi. Ja voin vain kuvitella mitä tämä tehoduo tekee yhdessä kuivalle, rasittuneelle iholle. :)

Ihan atooppisen kuivalle iholle en usko näiden kuitenkaan riittävän, sillä atooppinen iho vaatii useimmiten niitä rehellisen rasvaisia, paksukoostumuksellisia hoitotuotteita. Kuten esimerkiksi Daily Defence -voiteet Mádaran valikoimassa.

Madara_OilToMilkScrub_IMG_7488_2

Exfoliating Oil-to-Milk Scrub 24,90€ / 60 ml

Öljypohjainen, ylellisen ja hellivän tuntuinen kuorintavoide. Kaiken kruunaa yllättävä, makea tuoksu, tällaista ei odottaisi Mádaran tuotteelta. Bongaan incistä sukroosiyhdisteitä eli sokeria, tuleekohan tuoksu niistä..? Kiitos sukroosin, voide myös maistuu makealta :)

Suomenkielisessä tuotekuvauksessa puhutaan virheellisesti vaahdosta vaikka kyseessä on öljystä maidoksi muuttuva koostumus. Muutos ei ole ihan niin selkeä ja voimakas kuin esimerkiksi Flow Kosmetiikan puhdistusöljyssä jossa on sama idea, Mádaran kuorinta vaalenee vain kevyesti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Tämä on kuitenkin tietysti sivuseikka tuotteen toimivuuden ja ihanan ihofiiliksen kannalta ;D

Madara_kuorintaIMG_7739

Maitomaiseksi muuttuminen tekee sen, että öljypohjainen tuote huuhtoutuu iholta jättämättä rasvaiselta tuntuvaa pintaa, minkä esimerkiksi tavanomaiset öljypohjaiset vartalokuorinnat tekevät. Mádaran Oil-to-Milk Scrubin hellävarainen raekoostumus ei ole tiheä ja karnaubavahasta koostuvat rakeet ovat isohkoja mutta eivät karkeita. Iho jää kuorinnan jäljiltä pehmeäksi vailla kiristävää tunnetta.

Ihan niin siloiseksi ja hiotun tuntuiseksi iho ei odotetusti jää kuin tiheällä mikroraekoostumuksella varustettujen kuorintavoiteiden jälkeen, mutta kaikki eivät tällaista vahvaa kuorintaa kaipaakaan. Mádaran Oil-to-Milk Scrub on enemmänkin ylellinen hoitotuote hemmotteleviin elämyshetkiin kuin funktionaalinen "nyt kuoritaan!" -tuote. :)

*

Blogin_Lukijamatka_Riika

Käytän tilaisuuden hyväkseni ja muistutan tässä samalla syyskuun lukijamatkasta Riikaan. :) Matkalla pääsemme tutustumaan Latvian viehättävän pääkaupungin lisäksi Mádaran tehtaaseen ja tuotteiden valmistukseen. Ehdimme pysähtyä matkalla myös Tallinnassa shoppailemassa - jos joku haluaa hyödyntää Vironkin kosmetiikkatarjonnan samalla reissulla :)

Lisätietoja ja tarkka matkaohjelma täällä. Matkan ajankohta on perjantai-illasta sunnuntaihin 2.-4. syyskuuta.

41 comments on “Nyt piisaa syväkosteutta - Mádaran ihanat SOS-tuotteet”

 1. Iso kiitos näiden tuotteiden esittelystä!
  Viimeksi seerumia etsiessäni päädyin tuttuun ja turvalliseen Estelle & Thild Super Bioactive jne.-seerumiin, joka ei omalle iholleni kuitenkaan ole riittävän kosteuttava.

  Pyörittelin tuota Madaran SOS:iakin kädessäni, mutta jätin kumminkin hyllyyn. Sun kuvailun perusteella kyllä ostan tuota Madaraa seuraavaksi kokeiluun, kun seerumipurkkini on tyhjä. Kuulostaisi juuri itselleni sopivalta. Nyt kesällä pärjään pelkällä seerumilla, mutta talvella tarvitsen kaveriksi ihan voiteenkin. Nyt pitää vaan toivoa, että nuo sopisivat, olisivat nimittäin kohtuuhintaisiakin. :)

  Vastaa

  0
  1. SOS on tosiaan vähän rasvapitoisempi kuin Super Bioactive, kannattaa antaa sille mahdollisuus jos "Superin" kosteusteho ei riitä :) Kympin edullisempi hintakaan ei ole huono argumentti :D

   Vastaa

   0
 2. Hei ja kiitos Madaran postauksestasi. Kiva lukea vink vinkkejä eri tuoteryhmistä kun itselle vielä luonnonkosmetiikka varsin uusi tuttavuus, enkä osa inci listojakaan lukea niin että täysin ymmärtäisin niitä. Mulla kuiva iho ja tykkään käyttää kosteuttavia voiteita ja öljyjä. Mitä mieltä olet Mossasta? Sehän on Madaran pikkusisko ja edullinen, joka mun kukkarolle aika tärkeä ominaisuus. Tuotteet myös aivan uskomattoman hyvän tuoksuisia!! Ostin puhdistusmaidon ja juuri sen tuotteen inci listan suomentamiseen tarvitsen apua, onko siinä käyteytty vaahtoavia aineosia jotka kuivattaa ihoani vielä lisää?? Kesällä se on tuntunut hyvältä, eikä iho paljonkaan kiristä, mutta talvella voi olla toisin. Käytän puhdistuksen jälkeen madaran kasvovettä ja mossan face öljyä ja se öljy humahtaa ihooni minuuteissa enkä sen lisäksi käytä muuta kun Madaran sävyttää päivävoidetta. Ostin logonan rose&aloe seerumin ja se humahtaa ihoon hyvin mut jos en lisää öljyä iho jää kiristämään, joten osaisitko suositella mulle jotain öljymäistä putsaria ja toimisiko esim. Mossan seerumi mulla yhdessä kasvoöljyn kanssa? Olen lukenut blogeista vaikka mistä ihanistä öljyputsareista kuten Tata Harperin Nourishing Oil Cleansitista, mut aijai, on sillä vähän turhan kova hinta mulle.. olisin onnellinen jos löytäisin samantyylisen tuotteen vähän huokeamalla.☺

  Vastaa

  0
  1. Mitä mieltä olet Mossasta?

   Mossa-juttuni löytyy täältä:

   https://karkkipaivablogi.com/2016/06/18/mossa-madaran-marjainen-pikkusisko/

   Tykkään kyllä, mutta tykkään Mádarasta vielä enemmän :)

   Ostin puhdistusmaidon ja juuri sen tuotteen inci listan suomentamiseen tarvitsen apua, onko siinä käyteytty vaahtoavia aineosia jotka kuivattaa ihoani vielä lisää??

   Onko Mossan valikoimassa myös puhdistusmaito..? Mä olen nähnyt vain vaahdon ja miselliveden, nettisivuiltakaan en löydä maitoputsaria. Jos siis ostit tuon Creme-Mousse -nimellä kulkevan niin kyllä, se sisältää vaahtoavia ainesosia. :) Käytetyt vaahtoavat ainesosat tosin ovat miedommasta päästä (sokeripohjaisia tensidejä), sulfaatteja ei ole käytetty.

   osaisitko suositella mulle jotain öljymäistä putsaria

   Mulla on itsellä aika huonosti kokemusta öljymäisistä putsareista kun en itse sellaisista tykkää, valitettavasti en siis osaa suositella sellaista ainakaan oman kokemuksen pohjalta :/ Ainoa kokeilemani luonnonkosmetiikan öljyputsari on Patykan Remarquable Cleansing Oil josta en odotetustikaan pitänyt koska en oikein tykkää mistään öljymäisen pinnan jättävistä puhdistustuotteista. Patyka ei varmaan kuitenkaan ole sitä mitä haet sillä sarja kuuluu luonnonkosmetiikan kalleimpiin. Muoks. Hot damn, olenhan mä kokeillut myös Flow Kosmetiikan öljymäistä putsaria, justhan mä sen tässä postauksessa mainitsin :D Flow'n balmin esittely löytyy täältä (mutta sepä vasta arvokasta tavaraa onkin; 29 euroa / 100 millin pullo!)

   toimisiko esim. Mossan seerumi mulla yhdessä kasvoöljyn kanssa?

   En ole varma ymmärsinkö tätä kysymystä - kun eikös Mossan seerumi ole öljypohjainen..? Eli siis käytännössä yhtä kuin kasvoöljy? :)

   Palaan tähän vielä jos jostain mielen sopukoista putkahtaa mieleen huokea öljyputsari :) Edit. Noniin, nyt tuli mieleen yksi josta olen lukenut muutamista kauneusblogeista; Floramen puhdistusöljy. Se sai minut kiinnostumaan hybridikoostumuksensa perusteella; se nimittäin myös vaahtoaa :) Öljypohjaisena se kuitenkin kuivattaa ihoa vähemmän kuin vesipohjaiset vaahtoavat putsarit. Floramen öljystä voit lukea ainakin näistä blogeista:
   http://siameselipstick.purkkimafia.fi/2015/08/florame-luonnollinen-puhdistusoljy-ja-misellivesi/
   http://beauty-highlights.blogspot.fi/2014/09/uutta-luonnonkosmetiikkaa-floramen.html

   (...ei tuokaan kyllä mikään kovin halpa ole; 26 euroa..)

   Vastaa

   0
  2. Juu, siis mun moka, ei mossalla mitään puhdistusmaitoo oo vaan just sitä creme moussea tarkotin ja samoin sotkin sen mossan seerumi jutun, muistelin et sarjalla seerumi öljyn LISÄKSI vielä erikseen, mut sehän puteli mitä mietin onkin nutritive antidoxidant day cream.
   Jees mut kiitti vinkeistä, tsekkaan ton Floralemin öljyn, ei se ainakaan niin hintava kun se Tata Harperin öljy.

   Vastaa

   0
  3. Mulla on käytössä just toi Floramen öljy. Kirjoittelin sulle silloin facen messengerin kautta viestiä, jossa kerroin, että käytän tuota vaahdottavan saippuapumpun kautta.
   Oon edelleen tuotteeseen hyvin tykästynyt ja toi vaahto on niin ihanaa
   Luulen, että toi pumppusysteemi jotenkin säästää myös tuotteen määrää, kun se on valmiiksi vaahtoa. Tuo pullo on ostettu alkukeväästä ja sitä on edelleen vaikka kuinka paljon jäljellä.
   Pesee meikit tehokkaasti, mutta iho ei jää öljyiseksi.

   Vastaa

   0
  4. Mulla on käytössä just toi Floramen öljy. Kirjoittelin sulle silloin facen messengerin kautta viestiä, jossa kerroin, että käytän tuota vaahdottavan saippuapumpun kautta.

   Ainiinjoo tää juttu..! ^_^

   Vastaa

   0
 3. Voi että kun sinä esittelet näitä ihanuuksia! Tulee kalliiksi täällä ruudun toisellakin puolella. :D Mutta siis varmasti ostan. Nyt on jo kaksi Mádaran kuorintaa tilauksessa jo, ja toinen on juurikin tuo, minkä esittelet tässä.

  Vastaa

  0
  1. Kyllä, matkakoossa, niin ei tule hutiostoksia. Ja myös senkin takia matkakoossa, kun ihoni ei kamalan usein kestä kuorimista ja minultahan löytyy näin Karkkipäivän lukijana myös Sosarin turvenaamio, joka sekin mielestäni kuorii.

   Vastaa

   0
  2. Minä en löydä tuosta tuotteesta mitään rakeita! Olisikohan pitänyt vähän hölskytellä tuota pakkausta, luulenpa niin. Aika öljyiseksi jäi maidoksikin muututtuaan, tai oikeastaan minusta tuote oli koko ajan öljymäistä. Kuinka paljon lisäsit vettä?

   Vastaa

   0
  3. Mä hieron mönjää kasvoille muutaman minuutin ajan ja käytän sitten kämmenet vesihanan alla ja hieron kostutetuilla käsillä vielä hetken jolloin tuote emulgoituu ja sitten huuhdon kunnolla kaiken pois.

   Vastaa

   0
  4. En kyllä tiedä, että uskallanko edes testata tuota Aha Peeliä! Siinä houkutti se, että sopii elähtäneelle ja väsyneelle ja samealle iholle, mutta Katja Kokon blogissa muun muassa luki, että ei kyllä käyttäisi herkälle iholle. Toki kokeilisin ihan minimiajalla, mutta siltikin pelottaa...

   Tuoteoppaassa kerrotaan sopivan herkällekin iholle 3-minuutin vaikutusajalla. Ehkä tuota uskaltaisi kerran kokeilla?

   Miten muuten tekisit, kun ohjeissa lukee, ettei tuotteen käytön jälkeen tulisi altistua auringolle, niin käytätkö ollenkaan kesäisin aha-tuotteita? Itselläni ei ole (koskaan) tarkoitus ottaa aurinkoa tulevan viikon aikana, mutta tietenkin auringolle tulee altistuttua hieman joka päivä näin kesällä. Ohjeissa siis kehotetaan välttämään auringonottoa ja solariumia käyttöä seuraavina päivinä. Mutta minulla kävi siten, että kasvoni saivat tänään aika voimakkaasti aurinkoa, kun tein keskipäivällä noin 40 kilometrin pyörälenkin. Haittaakohan tuollainen pieni tavallista suurempi altistus, jos se on tapahtunut vähän ennen kuorinnan käyttöä? Eli siis käyttäisitkö tuota Aha-juttua sellaisen päivän iltana, jona kasvosi ovat saaneet suht. paljon aurinkoa?

   Pelottavammaksi asian tekee vielä se, että tuossa kerrotaan kuorinnan vievän iholta aina yhden kerroksen pois, joka kerta siis lähtee aina vähän ja se kertautuu. Joten ehkä maksimissaankin vain kerran, jos on vähän varauksia ihotyypin vuoksi?

   Vastaa

   0
  5. Miten muuten tekisit, kun ohjeissa lukee, ettei tuotteen käytön jälkeen tulisi altistua auringolle, niin käytätkö ollenkaan kesäisin aha-tuotteita?

   Mulla kun ei itsellä ole kovin herkkä iho niin en oikeastaan piittaa noista varoituksista suoraan sanottuna :) Enpä kyllä kovin säännöllisesti AHA-tuotteita ole kesäisin käyttänytkään, esim. tänä kesänä en kertaakaan. Mutta jos käyttäisin, niin laittaisin vain seuraavana päivänä ihan normaalisti aurinkovoiteen naamaan ja that's it :)

   Eli siis käyttäisitkö tuota Aha-juttua sellaisen päivän iltana, jona kasvosi ovat saaneet suht. paljon aurinkoa?

   Tähän en osaa vastata, muuta kuin että käytän yleensä ns. "maalaisjärkeä" tämän tyyppisissä tilanteissa ja mikäli kasvot eivät punoittaisi auringon jäljiltä niin en näkisi syytä miksi niille ei voisi tehdä hoitokäsittelyjä. Auringon polttamalle iholle ei tietenkään pidä tehdä mitään kuorintoja. Nuo varoitukset auringon välttämiselle AHA-käsittelyn jälkeen tulevat siitä, että AHA-kuorinta ohentaa ihoa niin että iho on sen jälkeen alttiimpi UV-säteilyn rasituksille. Sanalla sanoen ihon oma suojakerros "kaavitaan" ohuemmaksi ;) AHA-käsittelyillä on ne huonot puolensa esimerkiksi juurikin UV-säteilyn kannalta, mutta hyvät puolensa ihon uudistumisen ja pinnan kirkastumisen kannalta.

   Vastaa

   0
 4. Hei ja kiitos tästä sinunun erittäin antoisasta blogista. Aivan mahtavaa tietoa tuotteista ja monet hyvät vinkit olen saanut.
  Toivon että reissuiltakin jutut jatkuu.
  Ihanaa kesää ja toiveena meikkivoiteista juttua!!
  Kiitos kaunis

  Vastaa

  0
  1. Kiitos palautteesta, Martta, ja ihanaa kesää sinnekin :)

   Kaikki meikkivoidejuttuni löydät sivupalkin tunnisteluettelosta tunnisteen 'Meikkivoiteet' alta :) Kirjoittelen nestemäisistä meikkivoiteista vähän harvemmin kun mineraalipohja on se oma juttu. Mutta seuraava pieni meikkivoide-esittely on tuloillaan niinkin pian kuin tällä viikolla. :)

   Vastaa

   0
 5. Jättääkö tuo seerumi iholle rasvaisen ja/tai tahmean tunteen jos se kerran ei heti humahda ihoon? :)

  Vastaa

  0
  1. Ei jätä ainakaan missään nimessä rasvaista tunnetta, mutta ei mainittavan tahmeaakaan :) (Toki kuivuva/imeytymisvaiheessa oleva voide/seerumi/geeli tuntuu ihon pinnalla aina hetkellisesti tahmealta tai nihkeältä.) Iho kuivuu kyllä täysin "tuotetunnuttomaksi" minuuteissa, ainakin minulla. Mutta ei katoa välittömästi ihoon niinkuin vesimäiset seerumit.

   Vastaa

   0
  1. 177 euroa. Lukee tuossa linkkaamassani postauksessa jossa lukijamatka esitellään, ja Pohjolan Matkan sivulla kohdassa "Hintatiedot", kun olet hakenut lähtösataman (Länsisatama) ja lähtöpäivän (2.9.)

   Vastaa

   0
 6. Heh, näitä katselin jo kun olivat jossain alennuksessa, mutta en ostanut kun odotin sun mielipidettä ensin :D mutta nyt uskaltaa ostaa!

  Vastaa

  0
 7. Luulen, että muutama vanhempaan postaukseen jätetty kommentti lymyää jälleen roskapostiosastolla.

  Vastaa

  0
  1. ...tai sitten ei ;) En kyllä osaa varmaksi sanoa kun kommentteja saattaa piilotella Keitä te olette -postauksen yli sadan odottavan kommentin joukossa, julkaisen niitä pikkuhiljaa ja samalla sitten väleistä saattaa löytyä muihin, vanhempiin postauksiin jätettyjä kommentteja.

   Olen parhaillaan lomamatkalla ja vastailen kommentteihin leppoisasti kun ehdin :) Ainakin parin päivän takaisen "Mikä on paras tekemäsi ostos" -kysymyksesi olen jättänyt odottamaan kun on ollut niin niukasti aikaa olla blogin äärellä. Se oli sellainen kysymys johon mulla ei ollut vastausta helposti valmiina :D ^_^

   Vastaa

   0
 8. Onko Madara muuten Latviassa halvempaa kuin Suomessa? Pitäis varmaan reissubudjettiin muistaa jättää ostosvaraa.. :D

  Vastaa

  0
  1. Ovat pikkuisen halvempia, esim. SOS-seerumi on 35 euroa ja voide 33 euroa. :) Mutta ei siis tuon merkittävämpää eroa.

   Vastaa

   0
 9. Mitä luulet, sopisiko seerumi ja voide pintakuivuuteen taipuvalle rasvaiselle iholle esim. talvella? Musta nää Madaran uutuudet ovat valloittavia, mutta jotenkin ajattelin, etteivät minun ihotyypilleni sopivia. Nyt kun kuitenkin mainitsit, että nämä voisivat sopia ainakin rasvaiselle iholle, joka kaipaa syväkosteutusta, mietin, voisivatko nuo toimia minulla talvella, jolloin pintakuivuus luultavasti pahenee? :)

  Vastaa

  0
  1. Mitä luulet, sopisiko seerumi ja voide pintakuivuuteen taipuvalle rasvaiselle iholle esim. talvella?

   Seerumi ainakin, siinä mainitaan ihan erikseen sopivuus öljyiselle iholle :) Mutta miksipä ei voidekin, koska se ei tosiaan ole raskasta tai erityisen rasvaista. Ja mieluiten sitä aina valitsee kombon kevyitä ja samalla kosteuttavia tuotteita rasvoittuvalle iholle kuin täyteläisen ja korkearasvapitoisen :) Alkoholi tekee tosiaan SOS-voiteessa (ainakin osaltaan) sen, että koostumus ei jää iholle rasvaisen tuntuiseksi vaikka se samalla kuitenkin on täyteläisempää kuin normaalin/sekaihon voiteet yleensä. Vaikea kuvailla tuota koostumusta, se on niin jännä... Tuntuu levittäessä tosi ohuelta ja notkealta mutta ihon pinta jää silti eri tuntuiseksi, jotenkin "hoidetummaksi" kuin mun tavanomaisilla ohuilla lempparikosteusvoiteilla.

   Lopulta vastauksen sopivuudesta antaa aina iho itse, pyydä vaikka Ruohonjuuresta näyte SOS-voiteesta ja kokeile ennen kuin ostat :) Ja Sokoksellakin taidetaan antaa tuotteista näytteitä pieniin purkkeihin. :)

   Vastaa

   0
 10. Tänään hankin just tuon rasvan
  En ois millään jaksanut selata arvosteluja ja nettikauppoja, kun mun naamarasva itseasiassa loppui jo. Tää postaus tuli kun tilauksesta, ei tarvinnut hilpaista Sokosta kauemmas

  Vastaa

  0
  1. No vasta kerran oon kokeillut,ei aiheuttanut vielä mitään wau-efektiä. Viimeksi oli käytössä supermoodin naamarasva ja siitä tykkäsin kyllä kovasti.
   Kokeillaan vielä muutama kerta ennenkuin tulee lopullinen tuomio :)

   Vastaa

   0
 11. Mulla on tuo Madaran oil-to-milk-kuorinta. Mikähän sen mekanismi tai funktio oikeen onkaan... Tuntuu, ettei tee oikein mitään. Käytänköhän sitä väärin tms. Pitäsikö sen antaa jotenkin olla iholla ja vaikuttaa tms?

  Jännä tuote, tuntuu tosi rakeiselta minusta ja raapivalta, kuten rakeiset kuorinnat yleensäkin (vaikka niitä en ole hennonnut käyttää tällä iholla aikoihin)... Mutta tuntuu, ettei tuote myöskään "tee" mitään, kun ei edes ärsytä ihoa ;)... Saatan käyttää viikossa jonkun neljäkin kertaa, enkä huomaa oikeastaan yhtään mitään jälkeenpäin. Epäpuhtauksiin ei ole vaikuttanut millään tavoin :O

  Vastaa

  0
  1. Mulla on tuo Madaran oil-to-milk-kuorinta. Mikähän sen mekanismi tai funktio oikeen onkaan…

   Sitä hierotaan ihoon jolloin rakeet kuorivat ihon mekaanisesti :)

   Jännä tuote, tuntuu tosi rakeiselta minusta ja raapivalta, kuten rakeiset kuorinnat yleensäkin (vaikka niitä en ole hennonnut käyttää tällä iholla aikoihin)… Mutta tuntuu, ettei tuote myöskään ”tee” mitään, kun ei edes ärsytä ihoa ;)

   Mieto efekti tulee rakeiden "harvuudesta", eli vaikka rakeet olisivatkin karheita ja tuntuisivat iholla jopa raapivilta, ei kuorintateho ole kovin vahva jos rakeita on harvassa. Mitä tiheämpi raekoostumus, sitä tehokkaampi vaiktus --> sileämpi iho :)

   Vastaa

   0
  2. Huomasin itse juuri kun olin heittämässä lopuillaan olevaa purkkia roskiin, että siellähän on tavaraa pohjalla. Vasta hölskyttämällä sain tuollaista kuvassa näkyvää mönjää ulos. Eli testatessani tuotetta minulla oli oikeastaan kasvoilla pelkkää öljyä, kun en tajunnut ravistella pakkausta. Kokemukseni tuotteesta parani huomattavasti tuon jäykemmän aineksen löydyttyä - tuntuu jopa kuorinnalta. :) Aluksi siis ihmettelin, että mikähän kuorinnan nimellä kulkeva kasvoöljy tämä nyt sitten on...

   Vastaa

   0
  3. Öljypohjaisia (tai nestemäisiä) tuotteita kannattaa aina ravistella ennen käyttöä :) Kun tuote on nestemäinen, raskaammat partikkelit (eli tässä tapauksessa rakeet) vajoavat purkin pohjalle ja ne täytyy sekoittaa muuhun seokseen ravistamalla. Voidemaisissa tuotteissa on harvemmin tätä ongelmaa sillä paksumpi koostumus pitää rakeet tasaisesti jakautuneina seokseen.

   Vastaa

   0
 12. Minulla olisi talveksi hakusessa kosteusvoide, niin mieliin on jäänyt Anumati Naturalsilta esittelemäsi, huippukiinnostavat voiteet. Kysymykseni kuuluisikin siis, mikä on näiden seuraavien voiteiden kosteuttavuusranging: Mádaran SOS-voide, Anumatin Stressivoide ja Anumatin Täyteläinen kosteusvoide?

  Uusia juttuja on aina ihana testata, ja molemmat merkit houkuttelevat. Ainakin yökäyttöön mutta mahdollisesti myös päiväkäyttöön olen etsiskelemässä talvivoidetta.

  Vastaa

  0
  1. Kysymykseni kuuluisikin siis, mikä on näiden seuraavien voiteiden kosteuttavuusranging: Mádaran SOS-voide, Anumatin Stressivoide ja Anumatin Täyteläinen kosteusvoide?

   Sanoisin että Madaran SOS-voide on kosteuttavimman tuntuinen, mutta jos iho on ympäri vuoden kuivempi eli ihotyyppi yleisestikin kuivaan päin, niin sanoisin Anumatin Täyteläinen. Se on kuitenkin rasvapitoisempi kuin SOS, ja kroonisesti kuiva iho tarvitsee rasvoja.

   Vastaa

   0
 13. HOX! Sokoksella elokuun:
  Mádara SOS Hydra Cream kasvovoide 50 ml 29,50
  Mádara SOS Hydra Serum seerumi 30 ml 29,50

  Vastaa

  0
 14. Heips, ostin Madaran SOS-seerumi ja voiteen ja rakastan lähes kaikkea näissä. Koostumus tuntuut muuten täydelliseltä ja iho samettisen pehmeältä, mutta t-alueen kiiltely on todella voimakasta päivän aikana. Iho ei tunnu ylirasvaiselta eikä kiristele liian pintakuivanakaan. Aloitin uuden tuotesarjan käytön vasta 2-3 päivää sitten, voisikohan tämä kiiltely tästä vielä tasoittua? En haluaisi käyttää ylipaljon puuteria enkä haluaisi myöskään luopua näiden tuotteiden käytöstä. Kiitos :)

  Vastaa

  0
  1. Moi Jenna! Valitettavasti en osaa vastata kysymykseesi :/ Toivottavasti ihon kiiltely laantuu ja voitte jäädä SOS-purkkien kanssa kavereiksi.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)