21.06.2016

Vesi kielellä: Lily Lolon uudet poskipunaduot

Nyt on taas kuulkaas niin ihana tuote-esittely edessä ettei tämä meikkifriikki meinaa pysyä pöksyissään: Lily Lolon uudet, kiinteät poskipunaduot.

Heti kun näin nämä netin kuvissa tiesin että NYT on onnistuttu, sävyt ovat aivan törkeän ihanat! Hyvä Lily Lolo!! :) Vihdoin raikasta ja heleää myös pressattuna! Lolon jauhemaiset poskipunat ovat olleet lemppareitani jo vuosikaudet ja niistä löytyy aivan ihastuttavia sävyjä laidasta laitaan, mutta kiinteiden punien sävyvalikoima on mielestäni jättänyt toivomisen varaa, sävyt ovat oudon tunkkaisia jauhemaisiin verrattuna.

Tänä vuonna asiaan on kuitenkin tullut muutos:

LilyLolo_CheekDuo_IMG_6931

Can we say gorgeous..??

Niin ihanat sävyt että en meinannut kerta kaikkiaan malttaa odottaa että pääsen jakamaan tätä ilosanomaa! ^_^

Sain poskipunat testiin Biodellyltä.

idLilyLolo_CheekDuo_IMG_6927

Mä rrrrakastan poskipunia! Opittuani käyttämään niitä 24 + "kypsässä" iässä :D on poskipunasta muodostunut meikkirutiinini tärkein osa rajausten, hyvän meikkipohjan ja peiteaineen ohella. (Jep, rajaukset menevät vielä luomivärinkin ohi koska juuri niillä muotoilen silmäni ja tuon ne tehokkaimmin ja nopeimmin esiin :) Värikäs rajaus on tavallaan yhtä kuin luomiväri :))

Vaikka poskipuna sopii mielestäni kaikille, sen tuoma ero ilmeessä ei varmasti ole yhtä ratkaiseva tummaihoisilla ja yleensäkin ei-kalpeilla. Itse kuulun kalpeanaamoihin joiden iho on niin ohut ja läpikuultava että suonet kuultavat läpi ja silmien aluset tummine sirppeineen korostavat lähes sairaalloisen kalpeaa ilmettä etenkin talvella. Siksi poskipuna oli minulle yhtä suuri oivallus ja "magic potion" kuin BB-voiteet ja valokynät joillekin muille. :) Kevyt sipaisu ja ero, etenkin talviaikaan, on aivan mieletön. Poskipunaa ei tarvitse käyttää niin että se näkyy 10 metrin päähän (ellei halua ^_^), sitä voi laittaa todella hienovaraisesti niin että kasvot vain taianomaisesti eloistuvat ja saavat tervettä väriä ja hehkua. Toiset käyttävät tarkoitukseen aurinko- tai maapuuteria, mutta minulle nimenomaan poskipuna on se juttu. <3

LilyLolo_CheekDuo_Coralista_iholla

Hienovarainen poskipunaistus :) Lily Lolon uutuuksilla onnistuu.

Cheek Duot sisältävät himmeästi hohtavan satiinisen sävyn (lähes mattainen) ja hohtavan highlighter-tyyppisen sävyn. Ja kun kyseessä on Lily Lolo, on poskipunien ainesosaluettelo tietysti luonnollinen: talkin ja synteettisten täyteaineiden sijaan näihin kullanmuruihin on leivottu kosteuttavia kasviöljyjä (jojobaa, argania, granaattiomenan siementä, auringonkukkaa, manukaa) ja hyaluronihappoa. Puuteripohjan muodostavat mica, silica ja mineraalipigmentit. Tästä cocktailista voittekin jo päätellä että nämä poskipunat ovat iholla kaikkea muuta kuin kuivan tuntuisia ja pölyisen näköisiä vaan asettuvat ja kerrostuvat kauniisti jättäen luonnollisen pinnan.

Pigmentin vahvuus on kevyt ja mitä ihanteellisin niille jotka "pelkäävät" poskipunia ja punaylilyöntejä. :)

Ihaillaan:

LilyLolo_NakedPink_IMG

Viileä Naked Pink tarjoilee kauniin silkkisen roosapinkin ja hohtavan baby-pinkin. Sävyjä voi käyttää yhdessä tai erikseen.

LilyLolo_Coralista_IMG_6944

Lämmin Coralista sisältää heleän vaalean korallipersikan sävyn sekä hohtavan nudeaprikoosin sävyn. Nude-sävy toimii käytännössä vain highlighterina, siinä ei ole tarpeeksi pigmenttiä poskipunaksi.

Swatchit eri valaistuksissa:

LilyLolo_CheekDuo_swatches2

LilyLolo_CheekDuo_swatches

Niin helpot, ihanat, heleät sävyt! ^_^

Näitä tulette todellakin tulevaisuudessa näkemään mun tärppilistoilla kun kyselette poskipunasuosituksia! :) Roosa ja persikka: viileän ja lämpimän ihon perusposkipunasävyt.

LilyLolo_Cheek_Coralista

Coralista (myös silmämeikissä! Duo käy loistavasti myös luomiväristä :))

LilyLolo_NakedPink_CheekDuo

Naked Pink

Off topic -erityismaininta kuvassa näkyvälle NYXin Butter Gloss -huulikiillon sävylle Creme Brulee. <3 Tämän vuoden lempparihuulikiiltoni!

.

Mutta, ei tässä vielä kaikki ^_^ :D 

Mun  on pitänyt jo keväästä saakka nostaa esiin tämäkin Lolon uutuus, Sculpt & Glow Contour Duo:

LilyLoloContourduo_IMG_2833

Aurinkopuuteriduo varjostus- ja korostussävyllä.

Tässä on nyt vihdoin korvaava aurinkopuuterisävy entiselle, lopetetulle suosikilleni Laveran Sunlightille. Contour Duon aurinkopuuterin sävy on tarpeeksi vaalea, neutraali ja mietopigmenttinen että voin sutia sitä nassuun huoletta Sunlightin tyyliin. En ole koskaan ollut vahvojen aurinkopuuterien ystävä enkä ylipäänsä voimakkaan varjostuksen tai oranssihtavan bronzed-lookin, joten tällaiset miedot, kiltit maitokaakaon sävyt sopivat minulle :)

Valoboksissa otetussa kuvassa duon sävyt ovat liian lämpimät, oikeasti ne näyttävät enemmänkin tältä:

 LilyLoloContour_duo_IMG_6952

Eikö ole nätti? :) Duo ei sovi tummalle ihon sävylle tai niille, jotka hakevat sitä kunnon "contouring"-lookkia vaan meille, jotka ovat pehmeän aurinkopuuteroinnin ystäviä.

Highlighter-sävy muuten näyttää livenä yllättävän tummalle, sellaiselle persikankultaiselle, mutta on iholla läpikuultava ja paljon vaaleampi mitä silmät antavat hylsyn perusteella ymmärtää.

LilyLolo_CheekDuo_SculptDuo

Tumma sävy ei taita keltaiseen eikä liioin punaiseen vaan on just sellainen passeli neutraali kaakaon sävy josta pidän itse eniten ja joka mielestäni sopii melkein kaikille ihon pohjasävyille.

LilyLolo_Contour_Cheek_Duos

Nudeihosta aurinkopuuterin kautta poskipunaan. Pohjalla Everyday Mineralsin Golden Beige 3W -sävy (nyt siitä vihdoin kuvaa).

Ero kasvoilla on hyvin hienovarainen mutta selvä. Tällaisesta lookista minä pidän :)

LilyLolo_ContourDuo_iholla

Minulla on kulmikkaat leuat ja sipaisen aurinkopuuteria aina myös leukaperiin. Päivämeikissä vain henkäyksen, iltameikissä reilummin, jolloin käytän tummempaa sävyä kuten NYXin Taupe Blushia (nimestään huolimatta beige varjostusssävy, ei poskipuna).

           LilyLolo_CheekDuo_IMG_6922

Poskipunilla ja contour duolla on hintaa 23,90€.

LilyLolo_CheekDuos_

Viileä-lämmin. :) Meitsille sopii kumpikin ^_^

32 comments on “Vesi kielellä: Lily Lolon uudet poskipunaduot”

 1. No nyt, toimistoaamun pelastus! Viimeistäänkin aika alkaa väsäillä tilausta, kun tuommoinen poskipunasetti ilmestyi! Ja tietenkin se lämminsävyinen :D

  Vastaa

  0
 2. Oih! Kuin tilauksesta, just pähkäilin et tarttisin uuden arskapuuterin ja poskipunakin olis tarpeen. Onko nuo siis vakiovalikoimassa vai jotain kausijuttuja?

  Vastaa

  0
 3. Täällä toinen, joka rakastaa poskipunia! Jossain blogissa jo ihastelinkin noita uutuuksia :) Voisin hankkia itsekin kummatkin sävyt, koska kolahtaa! Varsinkin tuo persikkainen pari on ihana :)

  Vastaa

  0
 4. Olisipa mahtavaa joskus päästä sinun meikattavaksi! Tuntuu, että sitten ehkä näkisin oman nassun ihan uudessa valossa :D

  Vastaa

  0
 5. Voi rakkaus, onpa ihanat ja tosi kiva kuulla, että on mukana vakiovalikoimassa eiKä mitään kausituotteita niin ei hiki päässä tarvi alkaa heti noita metsästämään. Ah, Lily Lolo <3

  Vastaa

  0
 6. Oooooo!!!! Mun on pakko saada nuo poskipunat, ihan huippuja! Itsekin tykkään tosi paljon Lily Lolon jauhemaisista poskipunasta, mutta ne pari puristettua punaa, niillä taisin heittää jotain vesilintua... Mutta nämä vaikuttaa tosi hyviltä!

  Vastaa

  0
 7. Oh noes! Mä tein Lily Lololle tilauksen _eilen_, ja nyt tuli ihan tajuton pakkosaadanääihanhetinyt. Ehkä parempikin, niin voi miettiä ihan kunnolla, että tarvitseeko oikeasti? : D Toisaalta mä oon just kahtellu, että jotain persikkaa kokoelmasta puuttuu, ja toi Coralista kyllä puhutteli.. Jos keksin jotain, mitä olis pakko ostaa Biodellystä, niin saisi siihen kylkeen silleen hienosti? : D

  Vastaa

  0
  1. Jos keksin jotain, mitä olis pakko ostaa Biodellystä, niin saisi siihen kylkeen silleen hienosti? : D

   Mitä hintaluokkaa? ;)

   Jos saa ehdottaa mitä tahansa, niin ekana mieleen tulee:
   * Joku ihana Acorellen tuoksu
   * Treat Collectionin herkullinen kynsilakka
   * Santen Brilliant Care -hoitoaine

   ...paitsi että nuohan sä saat Helsingistä ihan kaupastakin. Hmmm.... Uoga Uogan pitkävartinen kabuki? :)

   Vastaa

   0
  2. Viimeinkin aikaa kommentoida! Viime viikon olin kurssilla Tvärminnessä ja sen jälkeen sukulaisilla ja siivoamassa. Ihanat ehdotukset, mietin niitä jonkun aikaa, ja erityisesti, kun viesti opintopaikasta tuli, päätin, että totta ihmeessä hankin nyt itselleni Coralistan lahjaksi. Selailin jo Biodellyn sivuja, että mitäs kaikkea muuta kivaa, kunnes tarkistin hinnat: Punnan romahduksen jälkeen Coralista briteistä + postikulut on edelleen halvempi ku pelkkä Coralistan hinta Biodellyssä, eli tilaus lähti sitten Britteihin :/ Tekisi mieli tukea enemmän suomalaisia verkkokauppoja, mutta tällä hetkellä tämän verran painaa kumminkin hintataso vaakakupissa. Eniveis, ensi viikolla mulla on Coralista <3

   Vastaa

   0
 8. Ei sovi poskipuna ihan kaikille, tai sitten olen vaan poikkeus :D Poskissani on vähän couperosaa tai mitälie punoitusta, jota ei saa kokonaan piiloon kuin hirveällä pakkelikerroksella (tai ainakin itse huomaan sen jokatapauksessa), enkä tosiaankaan halua korostaa sitä poskipunalla. Tuntuu että poskipuna näyttää vain siltä että punoitusta on laajemmalla alueella kuin ilman sitä. Varjostuksia käytän kuitenkin ihan arkimeikissäkin, koska punaposken lisäksi oon pullaposki, mutta juuri tuollaisina keveinä sipaisuina.

  Vastaa

  0
  1. Tuo on ihan totta että couperosa vaikuttaa poskipunan asettumiseen ja koko poskipunan yleisilmeeseen, ja tuo omalta osaltaan haastetta poskipunan käyttöön. Itsellänikin tämä on vuosi vuodelta kasvava "ongelma", kun couperosa poskissa lisääntyy ikääntymisen myötä. Siihen auttaa punoitusalueen huolellinen pohjustaminen peiteaineella.

   Vastaa

   0
 9. No nyt on kyllä ihania juttuja!:) En ole vähään aikaan hankinnat meikkejä, mutta tuo Sculpt & Glow ja Naked Pink poskipunaduo täytynee hankkia!:)

  Olen siirtynyt meikeissä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan, sillä en ole raaskinut heittää pois esim. Diorin ja muiden selektiivisten merkkien meikkejä. Kun joku tuote loppuu, korvaan sen mahdollisuuksien mukaan luonnonkosmetiikalla. Nyt edellinen aurinkopuuteri vetelee viimeisiään, eikä mulla ole puuterista korostustuotetta, joten tuo Sculpt & Glow tulisi todelliseen tarpeeseen :) Naked Pink puolestaan näyttää ihanan viileältä (mun iholla viileätkin sävyt näyttää usein lämpimältä) ja sopivan hennolta mun vaalealle iholle.

  Vastaa

  0
 10. Oi juuri näitä katselin tänään Biodellyn sivuilla!:D huomasin että mainostivat uudesta Illuminator puristepuuterista joka toisi hohdetta kasvoille. Oletko testannut/tiedätkö tästä jotain..? Mietin että joku näistä lähtee tilaukseen mutta juuri tuo hohdepuoli kiinnostaisi ja mietinkin mikä näistä olisi siihen hommaan paras..:)

  Vastaa

  0
  1. Oletko testannut/tiedätkö tästä jotain..?

   Joo, Biodellyn Tanja mainitsi tuosta, että on tulossa, mutta en ole vielä testannut. Lololla on kuulema tuloillaan paljonkin jänniä uutuuksia ;) Merkkiä on lähdetty kehittämään vauhdilla eteenpäin "pelkästä" jauhemineraalisarjasta.

   Vastaa

   0
  2. Oih nyt joudun sit valitsemaan että mikä olis mulle sit se ihanin hohtotuote ;D ihanaa kun tulee uusia ihania juttuja, testaaminen on aina niin ihanaa! Hauskaa juhannusta Sanni!:)

   Vastaa

   0
 11. En oikein ymmärrä. Jätin kahdesti saman kommentin Mossa-postaukseen, mutta niitä ei edelleenkään näy siellä...

  Vastaa

  0
  1. Löytyivät roskapostifiltteristä. Vastaan tänään myöhemmin kun töiltä ehdin :)

   Vastaa

   0
  2. Aa, no hyvä, että löytyivät. Olin jo huolissani. :) Riittää, kun toinen tulisi julkaistuksi.

   Jonttu palasi juuri mäkivetolenkiltä, ja naamari on enemmän kuin punainen. Ja tahtoopi se punainen olla arjessakin, joten poskipunan käyttö tuntuu aika turhalta, vaikka tosi ihanilta näyttävät nuo tuotteet.

   Vastaa

   0
 12. Kiinnostavia tuotteita. Harmi, että tuli vastaan vasta nyt, kun juuri talooni muutti muutama uusi poskipuna. Toisaalta kiiltävä poskipuna kuulostaa minusta pelottavalta. Että ehkä ihan hyvä, etten törmännyt tuohon naked pink parivaljakkoon aikaisemmin.

  Yks noista uusista poskipunista pitää sisällään tarinan. Olin Joensuussa ja eksyin Sokokselle NYX-hyllylle (oli melko tyhjä, onneksi) ja heti ensimmäiseksi bongasin ihanan vahvan ja pigmenttisen oranssin luomivärin. Niitä ei ole liikaa maailmassa ja olin siitä ihan innoissani. Samana iltana kotona sitten etsin kaverille kuvaa siitä ja ihmettelin, että miten sitä ei löydy Sokoksen verkkokaupasta. Kaivoin napin esille ja siinähän luki selvästi, että se on poskipuna :D . Hyvä oranssi se on silti ja ainakin luomilla toimii kuin unelma.

  Sitten asiasta kukkaruukkuun nimittäin seerumeihin. Minulla alkaa olla Frantsilan seerumi lopuillaan ja uuden seerumin hankinta olisi edessä. Olen periaatteessa tyytyväinen tuohon seerumiin, mutta se pullo on kamala, joten saa mennä pakkauksen takia vaihtoon. Osaisitko sinä suositella hyvää ja kohtuuhintaista kosteuttavaa seerumia kuivalle ja herkälle iholle? Yksin seerumi ei missään nimessä riitä kosteuttamaan, mutta etenkin päivisin käytän mieluusti seerumi-kevyt kasvovoide yhdistelmää.

  Vastaa

  0
  1. Noniin, *palaa* :)

   Osaisitko sinä suositella hyvää ja kohtuuhintaista kosteuttavaa seerumia kuivalle ja herkälle iholle?

   Olin jo eilen vastaamassa tähän että Lierac Hydragenist (jos luit illalla julkaistun seerumiarvostelun niin ymmärrät miksi :)), mutta sitten tajusin että haet todennäköisesti luonnonkosmetiikan seerumia. Tulkitsinko oikein?

   Kuivalle iholle suosittelen öljyseerumia tai öljyn ja seerumin sekoitusta, sinulle voisi esim. sopia EkoPharman Mustaherukka-kasvoöljy seerumin tapaan käytettynä. Mustaherukka on EkoPharman erityisesti herkälle iholle kehitetty linja. Muita nimenomaan herkälle ja kuivalle iholle sopivia seerumin tyyppisiä tuotteita ei tule mieleen, mutta jos otetaan herkän ihon tuotesarja lähtökohdaksi, niin Estelle & Thildin BioCalm-linjassa on sekä seerumi että kasvoöljy, ja niitä voi sekoittaa keskenään. :)

   Lieracin Hydragenistin lisäksi minulla on omaa kokemusta vain yhdestä kuivan ihon seerumista, Logonan Tyrnistä: https://karkkipaivablogi.com/2014/01/30/jalleen-ihana-silikoniton-seerumi/ Sen sopivuudesta herkälle iholle en osaa sanoa.

   Mitä kohtuuhintaisuuteen tulee, seerumit ovat kaikkein kalleimpia ihonhoitotuotteita ja aniharvoin törmää alle 40 euron hintaisiin sellaisiin... :/ TBS:llä on, mutta juuri kuivan ja herkän ihon kannalta en osaa TBS:n valikoiman seerumeista nostaa suosituksia.

   Vastaa

   0
  2. Kiitoksia, tutustun noihin. Toivottavasti palamisesta ei tullut pahoja palovammoja ;)

   Luonnonkosmetiikka ei ole ehdoton vaatimus, mutta pääsääntöisesti luonnonkosmetiikan tuotteet ovat sopineet minulle parhaiten. TBS:n seerumeita kävin katselemassa ja ne kuivan ihon seerumit alkoivat parilla silikonilla enkä pidä silikonien ihotuntumasta ja olen myös vakuuttunut että säännöllisessä käytössä ne aiheuttavat iholleni näppylöitä.

   Tuo EkoPharma houkuttaisi suomalaisena valmistajana. Olen jo pitkään miettinyt tuotteiden kokeilemista, mutta ei ole ollut selkeää tarvetta uudelle tuotteelle, niin on jäänyt. Heillä näyttää olevan mustaherukkaseerumikin valikoimassa. Pitää asiakseen lähteä tutustumaan paikallisiin kauneushoitoloihin.

   Juu seerumien litrahinnat ovat aika huimia. Toisaalta ne kestävät käytössä pitkään. Tuo nykyinen on tainnut olla kaapissa vuoden päivät ja koko sen ajan se on ollut lähes päivittäisessä käytössä.

   Minulla näyttää olevan uskomaton tuuri. Viimeksi olin tulossa kyselemään suosituksia kasvojen puhdistusaineesta reissuille. Olit juuri kirjoittanut aiheesta ja nyt julkaiset seerumipostauksen heti, kun olen niistä kysynyt. Tuo African black soap muuten toimi ainakin suihkussa kasvojen pesuun todella hyvin eikä iho ollut kuivan oloinen, vaikka kuorinkin samalla reissulla. Hyvä vinkki siis.

   Vastaa

   0
  3. Heillä näyttää olevan mustaherukkaseerumikin valikoimassa.

   ...mutta se on vetistä, täysin rasvatonta lirua, ei ihanteellinen kuivalle iholle ;) Kokeilisin ennemminkin öljyä. Tuon Mustaherukka-seerumin pääasiallinen funktio on käsittääkseni ihon rauhoittaminen ja vahvistaminen, järin kosteuttavalta se ei tunnu. Ei riitä minunkaan ei-kuivalle iholleni yksinään.

   Mä olen muuten huomannut, että mulla seerumit kuluu nykyään jopa nopeammin kuin voiteet... Olen yrittänyt ymmärtää miten se voi olla mahdollista kun laitan kerralla vain 1-2 pumppausta, eli juuri sen suositellun määrän jolla pullon pitäisi riittää vaikka kuinka pitkään (valmistajatkin aina vetoavat tuohon riittoisuuteen). Esim. E&T:stä on kulunut alle kuukaudessa neljännes, vaikka olen samalla käyttänyt muitakin seerumeita ja kosteustuotteita. Mystistä...

   Viimeksi olin tulossa kyselemään suosituksia kasvojen puhdistusaineesta reissuille. Olit juuri kirjoittanut aiheesta ja nyt julkaiset seerumipostauksen heti, kun olen niistä kysynyt.

   Hehheh ^_^ Hauskaa :)

   Vastaa

   0
  4. Ah okei, ei siis mustaherukkaseerumia tälle iholle, hyvä tietää. Kiitos avusta.

   Vastaa

   0
  5. Päädyin kuitenkin E&T:n hajusteettomaan seerumiin ja olen aivan myyty. Se tunne iholla, minkä seerumi jättää on jotain sanoinkuvailematonta. Sehän lupaa mm. Vähentää punaisuutta ja se oikeasti lunastaa lupauksensa.

   Vastaa

   0
 13. Eih, aivan ihania! En mä tarviis näitä kun mulla on jo The Balmin hohtavat Mary-Lou ja Betty-Lou, sekä viileä Rimmelin puna. Mutta kun nää on niin kauniita ja kuitenkin vähän erilaisia....

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)