13.03.2014

Videoaamu ja aurinkopuuteriasiaa

Aamulta.

Nalle_13032014

Mun oli vain ihan pakko laittaa tämä aloituskuvaksi. :)

Aurinkopuuterit_poskipuna_hohde

Minä ja nalle yritettiin tänä aamuna tehdä teille video vastauksena eilisen postauksen kommenteissa esitettyihin kysymyksiin kuten; "Miten noita kaikkia oikein käytetään?" ja "Miten saat meikin näyttämään niin luonnolliselta?"

Kerroin eilisessä jutussa, että aurinkopuuteri, poskipuna ja hohdetuote kuuluvat vakituiseen meikkirutiiniini. Itse en niitä kuitenkaan lääpi naamaani ihan Kapkaupungin MAC-meikkitaiteilijan suorittamalla intensiteetillä, vaan pyrin erittäin luonnolliseen tulokseen.

Näytänkö mielestänne kovinkin meikatulta alla olevassa kuvassa?

Meikkipohja_13032014

Huomenta.

Moni pitäisi kasvoja jopa meikittöminä.

Mutta kun siirrätte katseenne alempaan vasemmanpuoleiseen kuvaan...

Meikkipohja_13032014_2

...niin ero on selvä. En näytä Miami Beachiltä repäistyltä beibiltä vaikka kasvoillani on kahta eri aurinkopuuteria, oranssinpunaista poskipunaa ja voimakkaasti hohtavaa kuultotuotetta.

Muunkinlaisia tuloksia - ja mieltymyksiä - tiettävästi on.

Bronzer_catastrophe

Olen erittäin huono videoesiintyjä, kuten blogiani pidempään seuranneet tietävät, enkä siksi mielelläni tee videopostauksia. Tänä aamuna päätin kuitenkin pitkästä aikaa yrittää - video kun kuitenkin on kaikkein havainnollisin väline vastaamaan eilisiin kysymyksiinne.

Puuhastelin videon parissa ainakin tunnin. Nalle avusti minua toimimalla tarkennusmallina - kuvasin videon ensimmäistä kertaa kameralla enkä läppärillä ja tarkennus piti saada oikeaan kohtaan.

Kun sitten lähdin lataamaan videota Vimeoon, kävi näin:

Vimeo_herja

[ * * voimasanoja * * ]

Että se siitä sitten. *syvä huokaus* Kiitos vain Canon 6D. Paljon iloa paremmasta kuvanlaadusta kun tiedosto on liian suuri siirrettäväksi. Olisi pitänyt kiltisti pysytellä PhotoBoothin pikselimössölaadussa.

(Jos joku tietää saako videotiedoston pienennettyä niin saa kertoa. :))

Nalle_13032014_2

No, me yritettiin.

Annanpa  vielä yhden sivellinvinkin. Moni, etenkin vaaleahipiäinen, pelkää aurinkopuuterin käyttöä koska tulos on helposti liian tumma ja tunkkainen. Ja niin se onkin, mikäli tuote, sävy ja ennen kaikkea väline on väärä. Miami Beach -pronssilookin diggailijat ja luonnostaan tummempihipiäiset saavat huoletta sutia aurinkopuutereita melkein millä tahansa siveltimillä. Monet tykkäävät paksuista, tiheistä siveltimistä ja oikein hierovat aurinkopuuterin nassuunsa. Jotkut käyttävät jopa puuterivippaa..!

Mutta niille, jotka haluavat tuloksesta mahdollisimman luonnollisen ja läpikuultavan ilman näkyviä rajoja, suosittelen ehdottomasti ns. tuplakuitusivellintä (englanniksi 'duo fibre brush', en tiedä onko tälle muuta vakiintunutta ilmaisua suomen kielellä kuin "skunkki" :D - nimi tulee siveltimen mustavalkoisesta väristä).

Tuplakuituisessa siveltimessä on sekaisin luonnonharjasta (tumma tyviosa) ja synteettisiä harjaksia (pidemmät valkoiset harjakset). Skunkin valkoiset harjakset nappaavat itseensä aurinkopuuterin (tai poskipunan) pigmenttiä huomattavasti vähemmän kuin "normaali" sivellin, ja tulos on kevyt ja läpikuultava. Luonnonharjastyvi tekee siveltimestä samalla kuitenkin jämäkän ja varmistaa tuotteen tasaisen levittyvyyden - et halua löysää, harvaa sivellintä jonka harjakset nuljuvat mihin sattuu.

Siveltimet_MAC187

Valkoiset harjakset ovat aurinkopuuterin värjäämät ;)

Oma suosikkini on MACin #187, joka ei syyttä ole maailmalla saavuttanut skunkkisivellinten epävirallista kuninkuusasemaa. Sivellin on kallis, mutta se on kertakaikkiaan loistava. Jos tuntuu, että kaikilla muilla siveltimillä aurinkopuuteri näyttää kasvoilla aina liian tummalta tai epätasaiselta, uskallan luvata että tällä saat kauniin tuloksen - olettaen tietysti että aurinkopuuterisi sävy on sinulle sopiva. :)

#187 sopii koko kasvojen "aurinkoistamiseen", pienempi #188 pienemmille alueille eli käytännössä tarkemmin kohdistettuun varjostukseen. TAI, luonnollisestikin samaa sivellintä voi käyttää myös poskipunan tai hohdetuotteen levitykseen, jos niidenkin kohdalla on pelkoa että tulos on liikaa.

Meikkipohja_13032014_3

Aamuisessa meikissäni levitin vaaleampaa, aavistuksen hohtavaa aurinkopuuteria koko kasvoille (pitäen painopisteen kuitenkin reuna-alueissa) kävin klassisen ohimo-poskiluu-leukaperä -alueen läpi tummemmalla matta-aurinkopuuterilla, pyörittelin poskille raikkaan korallioranssin punan ja lisäsin poskipäille, silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle hohdepuuteria (= helmiäisluomiväriä, ikisuosikkini on L'Orealin Golden Beige jota suosittelin eilisen postauksen kommenteissakin). Hohde ei saa naamaa kiiltämään hillittömästi, vaan välähtää kauniisti poskipäällä valon osuessa siihen luoden kuulaan vaikutelman.

HEI..!!

Ei hyvänen aika, nyt mä muistinkin - - minullahan on jo yhdellä videolla esiteltynä koko mun meikkipohjarutiini mineraalipohjan levityksestä aurinkopuuteriin, poskipunaan ja hohteeseen..! Miten olin sen unohtanut? Se oli vielä mun kaikkien aikojen ensimmäinen videopostaus, tai ainakin sellainen jossa esiinnyn itse..! Tuolla videolla näkyy käytössä myös juuri hehkuttamani skunkkisivellinkin.

Noniin, ihan turhaan hilluttiin nallen kanssa aamulla.

Meikkipohja_videopostaus

Videosta kiinnostuneet voitte siis tsekata tämän postauksen.

Nalle_13032014_3

Jaksoikohan joku taas lukea näin pitkäksi venyneen postauksen, piti tulla vain lyhyt marmatus epäonnistuneesta videosta. :)

Vähänkö olen muuten tänään ollut videovastoinkäymisestä huolimatta hyvällä tuulella! Itse asiassa koko viikon! Olisi melkein tehnyt mieli vain postata jotain hyvän mielen asioita ja rallatella kun on niin hyvä mieli. :) Ihana kevätviikko kun aurinkokin on paistellut. Tämä viikko oli erityinen siinäkin mielessä että tapasin lukijoitani meikkauksen merkeissä. Oli niin kiva tavata ihmisiä nimimerkkien takaa! :)

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko!

53 comments on “Videoaamu ja aurinkopuuteriasiaa”

  1. Juurikin se mitä edellisen postauksen kommentissani hain, väriä, vaan ei liikaa. :)

    En tiedä mikä tuo minun arskapuuteri on, etiketti on kulunut pois - mutta markettikamaa, hintaa kolme euroa ja tuoksuu hajuvedelle. Paras. :D

    Vastaa

    0
  2. Moikka:) kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta voisiko Dermablendin vartalolle tarkoitettua meikkivoidetta käyttää ihan kasvoillekkin jos haluaa enemmän peittävyyttä kuin mitä nestemäinen meikkivoide antaa?:) nyt mulla on käytössä toi jälkimmäinen ja kaipaisin silti lisää peittävyyttä.. :)

    Vastaa

    0
    1. Minä olen käyttänyt sitä silmienalusilla ja luomilla ja meikkasin myös yhden mallin kasvot sillä ja minusta tuote sopii myös kasvoille. En kuitenkaan osaa sanoa mikä on Vichyn suositus asiasta. Olen laittanut heille siitä kyselyn mutta vielä ei ole tullut vastausta.

      Vastaa

      0
  3. 'Muunkinlaisia tuloksia – ja mieltymyksiä – tiettävästi on.' - ja sitten tuo kuva, hahhaa, kiitos päivän spontaanista naurunpyrskähdyksestä :D!

    Vastaa

    0
  4. Tajusin just että mullahan on toi skunkkisivellin! Oon ostanut sen joskus meikkivoiteen laittamista varten, mutta omat sormet ovat toimineet sen levittämisessä paremmin. Jee, nyt annoit hyvän vinkin sen käyttämiseen:). Sitä pikkuista skunkkisivellintä oon käyttänyt voidemaisen poskipunan sutimiseen. Toimii siinä hyvin. kiitoskiitoskiitos:)

    Vastaa

    0
  5. Oioi, harmillista, miten videon kanssa kävi:/ Kylläpä noissa kuvissa on eroa, kasvonpiirteesi korostuvat todella kauniisti tuolla meikillä! Mulla on nyt aurinkopuuteri etsinnässä ja Hauschka voisi hyvin olla. Olen ostanut pariin otteeseen Sephorasta Stilan aurinkopuuteria, joka on mielestäni loistotuote. Täytyypä myös kokeilla tuota lorealin luomiväriä! Käytän Benefitin High beamia tuomaan hohtoa, mutta sen voidemaisuus vähän askarruttaa välillä (mietin, että näkyykö se tietyissä valaistuksissa laikkumaisena). Kiitos siis paljon vinkeistä! Niin ja aloin tietysti myös haaveilla Macin siveltimestä. :D

    Vastaa

    0
  6. Rakastan kosmetiikkapostauksia, mutta nalle oli niin ihana, että tuun varmasti muistamaan tästä postauksesta vain sen :D <3 ja rennon aidon kirjoitustyylin, oot kyl ihan ykköslempparibloggarini! :)

    Vastaa

    0
  7. Ihanaa, että joku toinenkin aikuinen hilluu aamuisin nallen kanssa (sain tuosta kommentistasi kyllä tosi hyvät naurut). :)Itsekin tykkään nallukoista edelleen, vaikken ihan nuori enää olekaan. :)

    Toivottavasti tuo videon lataaminen onnistuu jossakin vaiheessa, olisi nimittäin erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen.

    Vastaa

    0
  8. Suosituksia oikeasti vaaleista aurinkopuutereista? Tuntuu, että ku olen joskus jotain liikkeessä kokeillut, ni viisikymppisen lauantaibilemeikki + raidoittunut itseruskettava oli lähin mielikuva.

    Oma ihosi on tummempi kuin minun, mutta eiköhän meitä vaaleita riitä asiakkaissasi. :) Toi skunkki alkoi taas vaivata... Olen sen hankintaa pohtinut ennenkin, mutta kun se on niin pahuksen kallis. Poskipunaa olen sentään oppinut käyttämään, joten ehkä tää kasvojen muotoilukin tästä kehittyy ennen sitä omaa viittäkymppiä. :D

    Vastaa

    0
    1. Viva La Divalla on tosi vaalea aurinkopuuterisävy Waikiki, mutta se ei sovi viileäihoiselle (on kellertävä, paras siis lämminsävyiselle vaalealle):

      https://karkkipaivablogi.com/2012/05/30/viva-la-surf/

      Laveran edesmennyt Sunlight 01 oli ihan paras vaalea aurinkopuuteri johon olen toistaiseksi törmännyt, viimeisiä viedään munkin kappaleessa... (se on tuo lähes loppuun käytetty tän postauksen kuvassa). Tosi harmi että se lopetettiin.

      Yves Rocherilta löytyy myös erittäin vaalea ja mattainen aurinkopuuteri, Couleurs Nature Duo Poudre Soleil sävyssä 01 Hale Leger. Otan tuon seuraavaksi käyttöön kun Laveran Sunlight loppuu.

      http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/puuterit/aurinkopuuteriduo/?cmSrc=Category

      Vastaa

      0
    2. En osaa sanoa kun en ole sitä koskaan muille kuin itselleni laittanut. Mutta kyseessä on aika neutraali sävy, ei kellertävä.

      Vastaa

      0
    3. Body shopin vaalein matta aurinkopuuteri on todella vaalea, ja sopii neutraalina moneen nassuun :)

      Vastaa

      0
    4. Kiitos kummallekin vinkeistä, pitääpä käydä liikkeessä ihmettelemässä sävyjä! :)

      Vastaa

      0
    5. olen itse vaaleana suomineitona kokeillut monia aurinkopuutereita, kunnes törmäsin tähän Gina Tricotin halpistuotteeseen: http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/kosmetiikka/lea-bronzer/prod475850985.html

      Ja nimenomaan siis tuo sävy 02 mat tan diva! sopivan viileä mattainen sävy, ja pigmenttiä on arkikäyttöön juuri sopivasti – edes kiireessä ei saa aiheutettua rajoja tai muita övereitä :) Erittäin hyvä kasvojen kevyeeseen muotoiluun vaaleille, juhlalookiin syvennän sävyä ehkä jollain tummemmalla tuotteella. Ja on myös halpa!

      Vastaa

      0
  9. Hei taas!

    Vitsi tuli sellainen olo, että kunpa pääsis joskus sinun meikkikouluun! En vaan uskaltanut ilmoittaa itseäni tuohon Dermablend-meikkaukseen, kun en kuitenkaan olis halunnut kasvojani kuvattavan blogiin. Ois meinaan peitettävääkin, kiitos hormonihurrikaanin, joka jo vuoden päivät on ihoani kiusannut.

    No, aina saa leikitellä ajatuksella! :) Meikkiopetusta varmasti saa ihan selektiivisiltä pisteiltäkin, esim. Stokkalta, mut sinne meno on aika ison kynnyksen takana, jostain syystä.

    Joku kädestä pitäen tapahtuva meikkausopastus olis kyllä loistava, vaikka kohta 20 vuotta on jo tullutkin meikattua, niin esim. aurinkopuuteria en ole koskaan käyttänyt.

    Mukavaa viikonjatkoa!

    Vastaa

    0
    1. Moi Minna!

      Ymmärrän kyllä miten jonnekin myymälän meikkiosastolle opastukseen meno saattaa olla kynnyksen takana, onhan se kuitenkin julkinen paikka ja ainakin minusta olisi asiakkaana kivempi saada opastusta hieman yksityisemmässä tilassa. Tokihan kosmetologeiltakin saa meikkiopastusta aivan "omassa rauhassa", mutta se taitaa olla vähän kalliimpi palvelu...

      Kickseissä meikkiopastus maksaa 25 euroa ja mikäli opastuksen jälkeen haluaa ostaa jotain, saa tuotteista 10 prosentin alennuksen. Onhan sekin julkinen tila, mutta ehkä kuitenkin vähän "intiimimpi" kuin joku iso tavaratalon osasto.

      Vastaa

      0
    2. Itsekin haluaisin enemmän kuin paljon ammattilaisen opastukseen, ja näitä blogitekstejä kun olen lueskellut, niin erityisesti Karkkipäivän opastus olisi mahtavaa. Stockmannille liian kova kynnys mennä kaikkien eteen meikattavaksi.

      Vastaa

      0
  10. Onko olemassa aurinkopuuteria / varjostusväriä, joka ei olisi lämminsävyinen, vaan ennemmin viileä?

    Vastaa

    0
  11. Kurkkasin pari vuoden takaisen videosi. Minusta olit siinä oikein luonteva esiintyjä!

    Vastaa

    0
    1. Heh, tuo eka taisikin olla se "paras" noista, lopuissa näytän kuolleelta kalalta. :) Jopa lukijat on kommentoineet että mun silmät on videoissa ihan elottomat. :/ En tunnista itseäni siitä hymyttömästä olemuksesta joka minusta videokuvassa välittyy.

      Vastaa

      0
  12. Avaa video ensin jollain videonkäsittelyohjelmalla (ihan Movie Makerkin käy!) ja sitten sieltä tallennat sen videon uutena tiedostona. Siinä saat säädettyä minkä laatuisena haluat videon tallentaa = tiedoston koon saa pienemmäksi. :) Mielestäni tän pitäis onnistua Movie Makerillakin, itse olen taiteillut Vegasilla, mutta se on maksullinen ohjelma, tosin kokeiluversion kuukaudeksi sai joskus ilmaiseksi!

    Vastaa

    0
    1. Meillä ei ole mitään videonkäsittelyohjelmaa koneella. :/ Onko tuo Movie Maker ilmainen..? Sopiiko Applen koneilla käytettäväksi..?

      Vastaa

      0
    2. Kaytannossa tarvitset jonkun videon kompressointiin kykenevan ohjelman, jotta saat tiedoston koon pienemmaksi. Nayttaisi etta Canon 6D tallentaa videot MOV. tiedostoiksi, joten googlaa (free) mov. compressor for apple, itse loysin esim. tallaisen ohjeen, joka nayttaisi olevan ilmaiselle ohjelmalle.

      http://www.bigasoft.com/articles/how-to-compress-video-mkv-mpeg-avi-mp4-mov-wmv.html

      Juuri tuosta ohjelmasta mulla ei ole kokemusta, mutta yleensa noi tiedostojen pienennysohjelmat on aika helppokayttoisia. Toivottavasti loydat jonkun jolla saat videon muokattua.

      Vastaa

      0
    3. Macillakin on oma ohjelmansa, iMovie, silläkin saattaa onnistua. :) En ole itse aikoihin sitä käyttänyt, joskus johonkin pieneen, mutta kannattaa sitä kokeilla! Netissä paljon tutoriaaleja. :) Ja nuo, mistä Raindrop vinkkasi on myös hyviä tähän, videonmuokkausohjelmalla vaan onnistaa sitten myös esim. leikata epäonnistuneita kohtia tms. pois ennen tallentamista.

      Vastaa

      0
  13. Hei! Kiitos hyvästä ja selkeästä videosta! Olitko tuon videon aikaan hurjan paljon laihempi kuin nyt? Näytät nyt paljon terveemmältä ja jotenkin "mehukkaammalta"! :)

    Vastaa

    0
    1. Mehukkaammalta... :D

      Saatoin olla jotain pari kiloa hoikempi tuolloin, minulla oli ollut edeltävän syksyn aika lailla huolia, ehkä se näkyi olemuksessa vielä talvellakin.

      Vastaa

      0
  14. Vinkkinä tumpeloille aurinkopuuterin käyttäjille: kannattaa kokeilla voidemaista "bronzeria" + poskipunaa + hohdetta ja häivyttää ne kostutetulla meikkivoidesiveltimellä(mulla käytössä Narsin multiple ja Jemma Kiddin poskipuna + hohde). Paaaljon helpompi kerrostaa ja häivyttää kuin puuterimaiset vastaavat. :)

    Vastaa

    0
    1. Tuo voidemaisten käyttö vain on on monille vähän "plus-miinus-nolla", kun useimmat kuitenkin käyttävät puuteria. Nuo voidemaiset kun täytyy levittää ei-puuteroidulle iholle, niin sitten kun meikin viimeistelee/kiinnittää puuterilla niin bronzerin, poskipunan ja hohteen efekti jää alle ja laimenee aika lailla.

      Toimii varmasti loistavasti heillä, jotka eivät käytä puuteria. :) Esimerkiksi BB-voidepohjan päällä.

      Vastaa

      0
  15. Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta kuinka tunnollisesti teet tuollaisen meikin. Siis jos joutuisit heräämään esim. viiden jälkeen aamulla, niin tekisitkö tuon aurinkopuuteri-poskipuna-hohde-jutun? :)Itsellä jää tekemättä.

    Vastaa

    0
    1. Minulla menee perus mineraalipohja-aurinkopuuteri-poskipuna-hohdesetin tekemiseen alle viisi minuuttia, eli ajasta ei jää koskaan kiinni. :) Nuo on todella, todella nopea sutia paikoilleen kun ei ole vaaraa rajoista eikä juurikaan tarvitse häivytellä.

      Silmämeikki on minulla se johon menee paljon aikaa, kasvot valmistuvat hetkessä. :)

      Vastaa

      0
  16. Yksi hyvä korvaaja tuolle MACin skunkille on Real Techniquesin (by Samantha Chapmann) vastaava tuplakuitu-sivellin. Ihan timanttisen hyvä varsinkin pigmenttisten poskipunien kanssa, ja saapa sillä kiinteän meikkipohjankin levitettyä tarvittavan kevyesti. Mahtituote siis, joka mulla ainakin toistaiseksi korvaa tuon MACin kalliin ihanuuden. Real Techniquesia saa ostettua ainakin iHerbistä ja sivellin on edullinen (olisiko jokun 8-12 dollaria?).

    Vastaa

    0
    1. Kiitos loistovinkistä Elisa! :)

      Tuo MAC #187 kun tosiaan kustantaa jotain yli 50€, niin en usko ihan jokaisen haluavan sellaiseen sijoittaa.

      Vastaa

      0
  17. Vaalealle iholle sopivan aurinkopuuterin kyselijöille: mulla on aika vaalea ja viileän sävyinen iho, ja olin tosi tyytyväinen kun löysin Korresin aurinkopuuterin. Ei ole liian tumma eikä väriä tule liikaa kerta sutimisella. Toimii ainakin mulla hyvin.

    Vastaa

    0
  18. Moi!
    Kiitos hyödyllisestä postauksesta!
    Onko sinulla noissa kuvissa käytössä edelleen tuo lily lolon mineraalipohja? Olen jo kauan miettinyt kokeilla kyseistä pohjaa mutta minua on epäilyttänyt sen peitävyys. Pystyykö sillä siis saamaan luonnollisen mutta samalla peittävän tuloksen? Olen käyttänyt baremineralssin pohjaa pari kertaa mutta se on omaan makuuni liian kiiltävä ja lisäksi sävy hieman liian tumma. Peittävyys ihan ok. Olen kuullut että lily lolo ei kiiltäisi ihan niin vahvasti. Pitääkö tämä paikkaansa?

    Vastaa

    0
  19. Oi. Täydellinen. Juuri tuolla tavalla minäkin haluaisin osata meikata kasvot. Miten mä en tuosta lopputuloksesta ollenkaan edes erota mitään varjostuksia, vaikka kokonaisia kasvokuviasi vertaillessa ero on niin selvä! Mulla on ongelmana se, että en osaa *yhdistää* poskipunaa ja poskiluun varjostusta. Aina näyttää hölmöltä, juuri sellaiselta että tässä on nyt yritetty laittaa ohjeiden mukaan varjostusta alemmas ja poskipunaa ylemmäs. Jos taas häivytän ne toisiinsa niin että ei erota portaittain kahta sävyä, poski näyttää vain tunkkaiselta, liian prosessoidulta vähän samaan tyyliin kuin Ylen tv-kuuluttajalla Maria Jungnerilla (joskin hän toki näyttää kauniilta tunkkaisesta pakkeloinnistaan huolimatta). Niinpä olen suosiolla jättänyt varjostukset pois ja laitan vain poskipunaa - varmaan liikaa mutta on sekin ehdottomasti parempi/raikkaampi kuin varjostus+poskipuna näillä taidoilla :)

    Vastaa

    0
  20. Minulla olisi taas tällainen älynväläys-tasoinen kysymys. Eli suositteletko tuota hohdetuotteen käyttöä poskiluun korkeimmalla kohdalla, jos kasvot ovat sellaista tyyppiä, että posket roikkuvat ja kunnollisia poskipäitä ei ole. Onko lopputulos silloin tuon hohdejutun kanssa vain entistä enemmän kummallisen näköinen?

    Vastaa

    0
    1. Eli suositteletko tuota hohdetuotteen käyttöä poskiluun korkeimmalla kohdalla, jos kasvot ovat sellaista tyyppiä, että posket roikkuvat ja kunnollisia poskipäitä ei ole

      Kyllä kaikilla kuitenkin on joku korkein kohta poskilla, näet sen kun hymyilet :) Esimerkiksi aasialaisilla on "lattanahkot" kasvot ja hekin käyttävät hohdetta poskipäillä. Katso vaikka tämä kuva.

      Jos posket oikein "roikkuvat", sipaise hohdetta niin ylös kuin mahdollista, lähelle silmäkulman linjaa. Ja hohdetta tarvitsee tosiaan vain olla ihan aavistus, ideana vain se että valo heijastuu siitä kohtaa, siihen ei tarvitse paljoa. :)

      Vastaa

      0
    2. Otan kyllä käyttöön tuon sanan lattanahkot kasvot. :) Kuvaa niin hyvin omiani. Ja tuon tytön kasvot ovat lähellä omiani juuri tuosta poskien kohdalta.

      Vastaa

      0
  21. Terkkuja Mr. Nallelle! Vai onko se poika, näyttää ainakin siltä.
    Mulla on käytössä elämäni ensimmäinen aurinkopuuteri näin neljävitosena, Diorin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder ja se on kyllä tosi luonnollinen. Tuo skunkkisivellin pitää kyllä ehdottomasti hankkia, kiitos vinkistä! Hyvät välineet ovat kullanarvoisia. YSL:n vino peitevoidesivellin on tämän hetkinen sivellinaarteeni. Pesin muuten juuri Bare Mineralsin kabukisiveltimen ja se meni jotenkin ihan löysäksi ja harottavaksi, pesinköhän liian kovakouraisesti? Huuhdoin sitä hanan alla ylössuin, niin, että harjakset levisivät, ei tainnut tykätä siitä. Käytätkö muuten vielä Urban Decayn luomivärin pohjustajaa, vai onko Dermablend korvannut sen?

    Vastaa

    0
    1. Terkkuja Mr. Nallelle! Vai onko se poika, näyttää ainakin siltä.

      Pojalta se kyllä näyttää ja "maskuliinisena" mä olen sen aina ajatellut - mutta nimi on toisaalta Oili ^_^ Tulee sanasta 'oily' eli öljyinen, nalle kun oli hieman likaantunut öljyyn kun sain sen mieheltäni.

      Pesin muuten juuri Bare Mineralsin kabukisiveltimen ja se meni jotenkin ihan löysäksi ja harottavaksi, pesinköhän liian kovakouraisesti?

      En suosittele sivellinten pesua ylössuin, on liian kovakouraista kuten arvelitkin. Parempi tapa on pyöritellä sivellintä kämmentä vasten saippuavaahdossa. Minulta löytyy aiheesta postauskin :)

      https://karkkipaivablogi.com/2012/07/27/sivellinten-puhdistus/

      Käytätkö muuten vielä Urban Decayn luomivärin pohjustajaa, vai onko Dermablend korvannut sen?

      UDPP on minulta tällä hetkellä lopussa, ja olen pääsääntöisesti käyttänyt viime vuoden Elizabeth Ardenin Eye Fix'iä joka on aivan yhtä hyvää kuin UDPP, ehkä jopa parempaakin siinä mielessä että se peittää enemmän ja minulla kun on noita verisuonia näkyvissä luomilla niin peitto on aina plussaa. :) Dermablendiä olen käyttänyt viime viikot tutustumismielessä, ja tällä hetkellä se on tosiaan korvannut tuon Ardenin. Mutta odottelen edelleen vastausta Vichyltä siihen, soveltuuko Dermablendin kroppameikkivoide ylipäänsä silmänympärysiholle pitkässä juoksussa. Se on toki paljon paksumpaa ja raskaampaa kuin varsinaiset silmäluomenpohjustajat.

      Vastaa

      0
  22. Hei, mulla on tuo MAC:in skunkki ja käytän sitä myös poskipunan levitykseen, eikä todellakaan tule liian paljon punaa poskille. Sanni: olisi kiva kuulla kuulumisia siitä unelmasiveltimestäsi (Dior). Mulla kun sivellin ei ole ihan unelmainen, sillä varsi irtosi pesussa, kun olin käyttänyt sitä alle puoli vuotta. Käytän sitä siis nyt ilman vartta -> tynkänä, ja siitä katkeilee paljon harjaksia joka käyttökerralla.

    Vastaa

    0
    1. Ohoh, vai noin kävi sun Dior Blushille..! :-o Mulla ei ole ollut mitään ongelmia, edelleen ihan ykkösposkipunasiveltimeni. No, se kyllä pitää paikkansa että ihan kaikista, niistä kalleimmistakin kuten Diorin ja MACin siveltimistä, lähtee aika ajoin harjaksia. Eli valmistajien lupaukset "Laatusiveltimistä ei irtoa karvoja" ovat ihan bullshittiä. Mutta harjaksia irtoaa sentään vähemmän kuin halvemmista... ^_^ :P

      Vastaa

      0
  23. Mikä tuo macin poskipunan nimi on? Näyttää tosi kauniilta sävyltä.
    Ja onko tuo toinen aurinkopuuteri juuri se dr. hauschkan puuteri, itselläni on ollut tarpeeksi vaalea aurinkopuuteri pitkään haussa, mutta kaikki tuntuvat olevan liian tummia.

    Vinkiksi muille joilla on suuret ihohuokoset, muutama näytti jättäneen kommenttia aiheesta, macilla on voidemainen korostustuote jota itse käytän sekä korostuksena poskipäillä ja joskus otsalla, että toisinaan myös sekoitettuna meikkivoiteeseen. Se tuo kivasti hohdetta koko kasvoille ja saa aikaan kevyen vaikutelman mutta ei silti näytä liian glitteriseltä eikä korosta liikaa huokosia. Tosin täytyy olla varovainen ettei tule annosteltua liikaa meikkivoiteen sekaan. Purkki maksaa n. 30 euroa/50ml mutta kestää käytössä tosi pitkään, strobe liquid on muistaakseni sen nimi, myydään valkoisessa purkissa pumppupullossa.

    Vastaa

    0
    1. Mikä tuo macin poskipunan nimi on?

      Se on Joyous, mutta sävy oli vuoden 2008 Fafi-kokoelman kausisävy eli ei kuulu normivalikoimaan.

      Ja onko tuo toinen aurinkopuuteri juuri se dr. hauschkan puuteri

      On kyllä, siis tuo joka ei ole lähes kulunut loppuun. :) Se ei kyllä ole erityisen vaalea, ja käytän sitä silloin kun haluan selkeämmät varjostukset, en siis koko kasvolla. Sävy on aivan erinomainen ja kun koostumus on täysin matta, se myös sopii varjostuksiin täydellisesti.

      Vastaa

      0
  24. Miehet varmaan just ajattele et nainen ilman meikki on niinkuin sinä tossa ekassa kuvassa kun sanovat että nainen on kauneimmillaan ilman meikkiä. Eivätpähä tiiä että tälläi voi vähän huijata ;) :D hei tiiätkö voiko highlighterina käyttää rimmelin vaaleaa luomiväriä? Olikohan glam eyes golden rush? Olis vieläkin edullisempi kuin loreal :)

    Vastaa

    0
    1. hei tiiätkö voiko highlighterina käyttää rimmelin vaaleaa luomiväriä?

      Ihan mitä tahansa vaaleaa, sopivan väristä, helmiäistä sisältävää luomiväriä voi käyttää highlighterina :)

      Vastaa

      0
  25. Törmäsin ihan äsken toiseen englanninkieliseen nimeen skunkkisiveltimelle, ja koin pakottavaa tarvetta tulla kertomaan sen sinulle! :D Siis stippling brush. En kyllä tiedä miksi sitä noin kutsutaan, mutta niin vaan tehdään.

    Vastaa

    0
    1. Jahas, stippling on näemmä ainakin taiteessa tuollaista pisteillä piirtämistä, eli juuri sitä "pikselitekniikkaa" jota joksus kauan sitten esittelit meikkisivellinvideollasi!

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat