26.01.2016

Juotavaa kauneutta

Ahkera arpoja täällä taas hei. Olisi taas eteenpäin laitettavaa - kuka haluaa setin kauneusravintolisiä?

Vivania_IMG_1351

Minulle pätkähti Vivania-tuotesetti jonka laitan mieluusti saman tien eteenpäin tilaa viemästä, koska en aio itse kokeilla näitä. Beauty Shot -kollageenijuoma sisältää vieläpä sokeria, joten en välitä testailla.

Kauneusravintolisät ovat oikein perusteltu lisä ihonhoitorutiiniin, sillä sisäisesti nautittuna vitamiineilla ja muilla ravintoaineilla on moninkertaisesti paremmat mahdollisuudet vaikuttaa ihomme kuntoon (ja hiuksiin ja kynsiin) kuin ulkoisesti käytettävillä tuotteilla. Tykkään itse käyttää esim. aurinkokapseleita (todettuani niiden ilmeisen myönteisen vaikutuksen) ja kynsi- ja hiusravinteita, mutta jostain syystä tällaiset anti age -ravintolisät eivät ole koskaan innostaneet. Arvaan, että monia muita kuitenkin kiinnostaa, joten jakoon. :)

Vivania Beauty Shot -juoma sisältää nestemäistä kollageenia, hyaluronihappo ja c-vitamiinia. Tuote lupaa "edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta". Hyvien tulosten saavuttamiseksi juomaa suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan, parhaaseen tulokseen 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Pullossa on 500 ml eli se riittää 10 päiväksi. 12 viikon kuuri nielee täten 8 ja puoli pulloa.

Minulle tulee tällaisista tuotteista aina mieleen että mitä sitten? Mitä sen jälkeen kun kuuri on ohi? Jos iho on kokenut jonkun muutoksen parempaan, niin jääkö se tähän nuorentuneeseen olomuotoonsa pitkäksikin ajaksi..? Suuri osa minussa sanoo, että ei varmastikaan. Ja ei kun uutta pulloa kehiin. Toisaalta, jos kuuri todellakin saa selkeitä ja mieluisia tuloksia aikaiseksi, niin ehkä 9 x 19,50€ ei ole monelle suuri hinta sellaisesta ilosta vaikkapa parin kuukauden välein toteutettuna. Kuka minä olen sitä sanomaan :)

Tästä pullo kokeiluun ja käykääs sitten raportoimassa onko nassu alkanut siliämään! ^_^

Vivania Ceramide Anti-Aging -kapselit sisältävät keramideja ja c-vitamiinia ja ne on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja ikääntyneelle iholle. Pakkauksessa on 60 kapselia.

Tuoteseloste kertoo: "kapselit sisältävät patentoitua Ceramosides-uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnästä peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Uute ei sisällä lisäaineita eikä gluteenia. Nopeavaikutteisella Ceramosides-uutteella on voimakas kosteuttava ja anti-aging -vaikutus suun kautta nautittuna johtuen sen fytokeramidien ja digalaktosyylidiglyseridien yhdistelmästä."

Tämän vaikutukseen on helpompi uskoa kuin kollageenijuoman. Ravintolisillä ja ravinnon mukana nautituilla rasvahapoilla voi todellakin lievittää kuivan ihon oireita ja vaikuttaa suotuisasti ihon kuntoon.

.

Jos kauneusjuoma ja -kapselit kiinnostavat, huikkaa jotain sen suuntaista kommenttilaatikkoon. :) Arvontaan saa osallistua huomiseen eli keskiviikkoon kello 24.00 saakka. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

Edit. Vivaniat voitti Sennu, onnittelut :)

98 comments on “Juotavaa kauneutta”

  1. Joo! Ehdottomasti! Näitä tämänkaltaisia kauneuskapseleita olen tilaillut Valtameren takaa, ja menekkiä on..
    Kuivaihoiselle tarpeen kaikki apu talvisin, ja muutenkin, kun alkaa ylähuulessa jo näkyä ryppyä ...

    Vastaa

    0
  2. Oioi näitä on pitänyt kokeilla jo aikoja sitten, ei vaan ole tullut hankittua. Osuispa arpaonni ;)

    Vastaa

    0
  3. Olisin kiinnostunut äitini puolesta. Tiputti syksyn aikana parikymmentäkiloa painoa, uskoisin, että lisävitamiineista ei ole haittaa. Ja tietty ku ikämittari kääntyy tänä vuonna kuuteenkymmeneen, niin olisi mielenkiintoista nähdä, onko noilla vaikutusta painon pudotuksen jälkeiseen ihon palautumiseen.

    Vastaa

    0
  4. Kapselit kiinnostaisi! Näin kuivalla iholla oon valmis kokeilemaan mitä vaan...

    Vastaa

    0
  5. Todellakin kiinnostaa. Just ollu mietinnässä jonkinnäkönen kollageeni-tuotteen hankinta. Tavoitteena on painon pudotus ja haluisin ihon palautumista tukea kaikella mahdollisella mistä apua vois olla.

    Vastaa

    0
  6. Vaikka olenkin pessimisti enkä usko tälläisiin niin olen kuitenkin sen verran utelias että...jos ne kuitenkin jotain tekisi :D eli osallistun arvontaan

    Vastaa

    0
  7. Oon ollu kiinnostunu näistä sisäisesti kaunistavista tuotteista siitäasti kun ensimmäisen kerran näin näitä jostain alennuskuvastosta :) En vaan oo oikeen nähny näistä mitään arvosteluita, niin ei oo tullu hankittua.

    Vastaa

    0
  8. Vaikutukset aina hieman epäilyttävät, mutta tällaisia olisi hauska päästä kokeilemaan. Olisihan se nyt hienoa todeta omat ennakkoluulot vääräksi ja "nuorentua silmissä". :D Erityisesti kapselit vaikuttavat mielenkiintoiselta kuurilta.

    Vastaa

    0
  9. Olen aina halunnut kokeilla tämän tyyppisiä tuotteita, mutten toistaiseksi ole saanut aikaan. Olisi tosi kiinnostavaa kuulla kokemuksia näistä, Aasiassahan kollageeni ravintolisänä on todella yleisesti käytössä ja näyttää nyt olevan rantautumassa meillekin. Arvonnassa mukana siis!

    Vastaa

    0
  10. Tuo juoma olisi itselleni hyihyi, sillä kollageenihan on eläinperäistä ja vastustan mitä suurimmin eläinten käyttöä turhamaisuuden tähden ja kollageenista saa tse-taudin :D jos kapselit voittaisin antaisin ne äidille lahjaksi :)

    Vastaa

    0
  11. Minäpä kiinnostuin Beauty shotista. Minulta loppui juuri kokeilemani Skingain

    Vastaa

    0
  12. Mukana! Kälynen vannoo tämän nimeen, mutta itse en ole vielä innostunut... Joskos tästä nyt sitten! Onko kellään vastaavista kokemuksia - mitä kannattaisi tilata iherbistä, jos näihin uskoo?

    Vastaa

    0
  13. No mikä jottei! Villi veikkaukseni on, että äitini tai ystäväni innostuisivat tästä ja veisivät tuotteet mukanaan :D Mutta olisipa mielenkiintoista nähdä, millainen vaikutus noilla tosiaan olisi.

    Vastaa

    0
  14. Itse olen käyttänyt puhdas plus kollageenia ja (kuvittelenkohan) iho kestänyt pakkasta paremmin kuin aiempina vuosina.ehdottomasti uskon näihin ravintolisiin!

    Vastaa

    0
  15. Kiinnostaa. Join kerran Yves Rocherin detox-juomapullon ja se vei makeannälkäni kokonaan pois. Vaikka vaikuttavia aineita ei ollut montaa, niin ainakin jokin positiivinen vaikutus löytyi. :)

    Vastaa

    0
  16. Mieluusti kyllä kokeilisin näitä. Jos näillä saisi vähän eloa ihoon.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat