27.01.2016

37

Täytän tänään kolmekymmentäseitsemän vuotta ja minulla on hyvä olo! :)

Sanni_37_vuotta_IMG_1298

Ikääntyminen on kiinnostava taival, johon kaikeksi onneksi ei välttämättä liity vanheneminen sanan ikävässä merkityksessä, kuten tuossa joku aika sitten juteltiin. Vuodet karttuvat, sitä ei voi estää, mutta missään ei sanota että mielen täytyisi muuttua tai olemuksen vakavoitua.

Kauneusbloggaajana huomaan seuraavani ikääntymisen merkkejä ihan eri tavalla kuin tekisin ilman blogia. Olen kuvannut itseäni blogiin viikottain viimeiset kohta seitsemän vuotta, ja tämän kautta tulee väkisinkin tarkkailtua itseään tarkemmin kuin ehkä keskivertoihminen. Kuviin dokumentoituvat syvenevät uurteet, oheneva iho, kasvoille piirtyvät läiskät, silmäluomien veltostuminen ja jopa ihon sävyn ympärivuotinen tummuminen.

Olen iässä, jossa kronologisen ikääntymisen merkit kiihtyvät joka vuosi. Jossain vaiheessa ajattelin, että asian seuraaminen olisi masentavaa, mutta nyt yhä lähemmäksi neljän kympin rajapyykkiä lipuessani voin todeta, että ei se olekaan. Ruttuja ja pigmenttiläiskiä enemmän minussa aiheuttaa melankoliaa elämän kuluminen. Elämä on niin hauskaa että täällä viettäisi mielellään vielä 100 vuotta. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä olen 37-vuotias joka:

* Innostuu helposti vaikka mistä eikä osaa kätkeä sitä

* Ei osaa piilottaa muitakaan tunteitaan

* Ei ole oppinut näin monen vuoden aikana laittamaan hiuksiaan eikä enää piittaa siitä

* On nuorempana samaistunut Daria Morgendorfferiin mutta nykyään enemmän johonkin myönteisempään hahmoon

* Kokee arvot kuten terveys ja läheisten hyvinvointi tärkeämpinä kuin minkään muun

* On iloinen kun ympärillä on iloa

* On vieläkin yhtä hulluna shampoiden ja hoitoaineiden fiilistelyyn kuin 13-vuotiaana

* On todennäköisesti lapsellisempi kuin 16-vuotiaana :)

Sanni_37_vuotta_IMG_1301

Kuvitus aiheuttaa varmaankin taas jotain porua. Kroppaansa esittelevä on aina liian laiha, liian läski tai liian omahyväinen. Minä en ole mielestäni mitään noista, vaan tasapainossa itseni ja kaveri kroppani kanssa. Komplekseja ja ahdistuksia liittyy jokaisen naisen ja miehen elämään ja kasvuun, ja jos jossain vaiheessa voi todeta olevansa itsensä kanssa ihan sujut niin se on minusta hyvä juttu ja sen voi näyttää olematta itsetunto-ongelmainen huomion kerjääjä.

.

37-vuotias Sanni on tällä hetkellä matkalla Ahvenanmaalle jossa juhlii viikonloppuna omia ja sisarensa synttäreitä tunnelmallisessa Björnhufvudissa. Tämä Sanni harkitsi pitkään koneen jättämistä Tampereelle.

37-vuotias bloggaaja-Sanni taas on revetä innostavien blogijuttujen keskellä ja haluaisi kirjoittaa vaikka heti jutut Korresin voiteista, Uoga Uogan meikeistä, juureksista, Tallinnan lukijamatkasta, ravinto- ja liikuntavalmennuksen etenemisestä, Idunin persikkaisesta luomiväristä, EkoPharman puhdistusvaahdosta, RMS Beauty -tuotteista, vadelmaetikkahiushuuhtelusta ja jakaa videon sydämen särkevästä koirasta. No, viimeinen ei aikaa vie: Disabled dog given another chance in life. <3

133 comments on “37”

  1. Hyvää syntymäpäivää! ^_^
    (Piti kommentoida jotain muutaki mut toi koira nollas mun ajatukset totaalisesti)

    Vastaa

    0
  2. Oikein Hyvää Syntymäpäivää!
    Upeita kuvia! Jäin ihastelemaan sun hiusten väriä, varsinkin kuvassa jossa sulla on silmälasit <3 Mulla on yrityksenä saman väriset, tällä hetkellä hiuksissani on vielä hiukan "kultaisen keltaista"

    Vastaa

    0
  3. Hyvää syntymäpäivää Sanni :) Mun bestikseni Sanni viettää omiaan huomenna :)

    Vastaa

    0
  4. Onnea Sanni! :) Kuvissa on kaunis, tuskin ikäiseltään, mutta itseltään näyttävä nainen. Se mitä kirjoitit itsestäsi on ihanan positiivista. Siinäpä meille muillekin ajateltavaa, jos kuitenkin ainaisen itsensä sättimisen sijaan olisi tyytyväinen itseensä juuri nyt, tässä hetkessä, iässä, koossa, kunnossa..
    Ihanaa syntymäpäivää!! :)

    Vastaa

    0
  5. Paljon onnea Sanni! :) Itse masentelin kun täytin viikko sitten 27, mutta postauksesi sai minut aivan toisiin aatoksiin ikääntymisestä! :D Mukavia synttäreitä!

    Vastaa

    0
  6. Ihanaa syntymäpäivää sinulle - täytyy sanoa, että on ihana asenne elämään, tästä voisi moni ottaa mallia! :)

    Vastaa

    0
  7. Wau!! Onnea hurjasti! Jostain syystä en ole ikinä tullut miettineeksi ikääsi ja blogisikin olen löytänyt vasta kuluneen vuoden aikana, enkä ikinä olisi uskonut, että olet jo noin "vanha". Olisin iloisesti veikannut sinun olevan 30.

    Vastaa

    0
  8. Hei, hyvää syntymäpäivää! Unohdin siihen sähköpostiin laittaa, että muistelin sinun sanoneen, että voisit sähkärillä lähettää Tallinnan matkan kuvia? Että mua ainakin kiinnostaisi, jos vaan viitsit :)
    Päiväkodissa me saatiin aina syntymäpäivinä kortit, joissa luki "Onnea ja iloa, monen monta kiloa" Niitä sinulle siis :D

    Vastaa

    0
  9. Hyvää syntymäpäivää! Mun on kyllä pakko sanoa, että näytät pirun hyvältä ja kävisit helposti alle 30 -vuotiaasta! :)

    Vastaa

    0
  10. Ihanaa syntymäpäivää Sanni! :-) <3 Olet upean näköinen, toivottavasti näytän itse samalta tuossa iässä. Olet ihan mahtava tyyppi vaikka vain blogin kautta sinut tiedän, älä ikinä muutu! :-D <3

    Vastaa

    0
  11. Paljon onnea Sanni, ihanaa, että sulla on hyvä olo! :)

    Kuvista kommenttia, kun nyt itsekin otit asian puheeksi. Mä siis usein mietin, että MIKSI bloggarit julkaisevat paljasta pintaa näyttäviä kuvia, erityisesti postauksissa, joiden aiheisiin kuvat eivät liity? Tai vaikka kirjoittaisikin urheilusta tai yleisestä hyvivoinnista, niin miten ne vatsakuvat liittyvät asiaan? Jos kirjoittaa vatsalihaksista voin silti ehkä jotenkin ymmärtää, että kuvat liittyvät asiaan, mutta jos postauksen otsikko on tyyliin "Kuulumisia" en ymmärrä, miksi kuvissa näytellään omaa kehoa. Vai onko kehon esittely muiden lukijoiden toive, jota minä en ymmärrä? :D

    Miksi sinä haluat tässä postauksessa näyttää masusi? Masusi on erittäin kiva, ei sillä, minä vain ihmettelen ja mietin. Sä olet Sanni aina vastannut ystävällisesti ja asiallisesti kommentteihin ja siksi koen, että voin kysyä sulta. Joltain toiselta bloggaajalta en ehkä uskaltaisi kysyä. :D

    Vastaa

    0
    1. Jaa, vastasin tähän jo kertaalleen ja kun lähdin korjaamaan kommentista jotain typoa niin viesti katosi... Yritetäänpä uudelleen :D

      Miksi sinä haluat tässä postauksessa näyttää masusi? Masusi on erittäin kiva, ei sillä, minä vain ihmettelen ja mietin. Sä olet Sanni aina vastannut ystävällisesti ja asiallisesti kommentteihin ja siksi koen, että voin kysyä sulta. Joltain toiselta bloggaajalta en ehkä uskaltaisi kysyä. :D

      Saa totta kai kysyä ja vastaan mielelläni :) Vartalonkuvat liittyvät tähän juttuun, sillä halusin kertoa, että olen tällä hetkellä ja juuri tämän ikäisenä sujut itseni ja vartalonikin kanssa. Aina näin ei ole ollut, ja olen tuntenut inhoa ja häpeää vartalostani ja ollut teininä myös jonkun verran kiusattu vartaloni vuoksi. Vielä aikuisiälläkin vartalonkuvani oli negatiivinen väärien ruokailutapojen takia. Näin ei enää ole, ja halusin postauksen kuvien kertovan siitä.

      Vastaa

      0
  12. Hyvää Synttäriä :) Meillä on samoja ajatuksia mielessä, minä kirjoittelin eilen aikuistumisesta kolmenkympin kriisissäni ;) Olet upeassa kunnossa, ei sitä tarvitse piilotella!

    Vastaa

    0
  13. Siis MITÄ, 37?! Et voi olla! Oon seurannu sun blogia jo vuosia ja oon koko ajan luullu että et oo vielä edes kolmeakymmentä!

    Vastaa

    0
  14. Oikein paljon onnea Sanni! Voi että susta huokuu hyvä olo, oot mahtava! :)

    Vastaa

    0
  15. Hyvää syntymäpäivää Sanni! Elämänasenteesi on todella ihailtava, pysy tuollaisena kuin olet :)

    Vastaa

    0
  16. Wau, olet kyllä upea, ihan ihmisenä ylipäätäänkin. Toivon että itsekin sitten kymmenen vuoden päästä osaan arvostaa itseäni ja kehoani samaan tapaan. :)

    Vastaa

    0
  17. Hassua, jotenkin oon mieltänyt sut nuoremmaks vaikka tiedänkin että oot ikäluokkaa 30+ :D Nää on näitä, samaan tapaan mä kuvittelin sun asuvan jossain länsirannikolla meren ääressä :)

    Paljon onnea synttärisankarille!

    Vastaa

    0
  18. Paljon Onnea Sanni ja mukavaa syntymäpäivää!

    Ihan ei olla synttärikaimoja, minä täytän lauantaina ja pyöreitä vuosia vieläpä :) Elämä muuttuu vain paremmaksi kun tulee ikää lisää.

    Vastaa

    0
  19. Ihan hirmuisen paljon onnea Sanni! Maailma olisi paljon tylsempi paikka ilman sinua ja blogiasi<3

    Vastaa

    0
  20. Suuret synttärionnittelut! Kuvien perusteella voisit olla vaikka kymmenen vuotta nuorempi nainen.. :) Ja positiivisen ja lämpimän asenteesi perusteella, joka blogistasi huokuu, toki myös! Olet hienossa kunnossa!

    Vastaa

    0
  21. Onnitteluni! Ihanaa että olet sinut itsesi kanssa. Sinusta saa ihanan positiivisen kuvan :)

    Vastaa

    0
  22. Ihanaa synttäriä sulle! Pidä kone kiinni ja nauti viikonlopusta :). Terv. 38 ;)

    Vastaa

    0
  23. Paljon onnea!! Näytät upealta! Itse täytän samanverran kesällä ja täytyy myöntää, että vanheneminen näkyy naamassa kyllä pelottavan paljon vaikka mieli on niin nuoren. Vaikka pituuskasvu loppui jo vuosia vuosia sitten niin henkinen kasvu on ollut jatkuvaa. Ja nykyään olen aika tyytyväinen omaan itseeni. Olen enemmän sitä mitä ajattelen. En enää muokkaa itseäni ulkopuolelle sopivaksi vaan olen aito oma itseni. Ja elämä on hauskaa! Mutta täytyy myöntää, että se lähestyvä 40 on aika pelottava luku :D

    Vastaa

    0
  24. Sydämelliset onnittelut synttäripäivänä ja hauskaa juhlaviikonloppua!
    Hyvä on hengittää harmonisessa elämässä. Se jatkukoon!
    :)

    Vastaa

    0
  25. Näytät musta tosi paljon nuoremmalta kuin 37 :) P.S. Meinas mennä huutoitkuksi kun ton koiravideon katsoi....

    Vastaa

    0
  26. Onnea! Mä täytin viime viikolla 28 vuotta. Huomaa, että numeroita tulee lisää mutta tietyllä tapaa ei vanhene ollenkaan. Tunnetta lisää se, että näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, monet luulee mua alta parikymppiseksi. :D Toisaalta kokemusten pohjalta oon viimesen viiden vuoden aikana vanhentunut enemmän kuin moni muu ikäiseni - vanhempien kuolema ja läheisen ihmisen syöpätaistelu jättivät jonkinlaiset jälkensä. Mutta elämä jatkuu ja haluan jatkaa sitä juuri samalla asenteella kuin sinäkin :)

    Vastaa

    0
  27. Onnea!! Ja näytät kyllä hoikalta, mutta silleen terveellisellä tavalla. Tässä hiljattain hieman kritisoin erästä bloggaajaa, joka mainosti omaa 9-12 rasvaprosenttiaan NORMAALINA ja jopa tavoiteltavana asiana...HUH! Susta näkee että prosentit on terveellisellä tasolla, ja näytät hyvältä! :)

    Vastaa

    0
  28. Paljon onnea, ihana Sanni! On hienoa, että kuplit elämäniloa, sillä siten sitä pirskahtelee myös meidän lukijoittesi osaksi. :)

    Minusta on varsin loogista, että olet tämän juttusi kuvissa kohtuullisen "paljaana", minä tulkitsen sen liittyvän ihan luontevasti kirjoituksesi henkeen - "tällainen minä olen, tässä ja nyt, suoraan omana itsenäni (ottakaa tai jättäkää)".

    Vastaa

    0
  29. Onnea ja oikein ihanaa syntymäpäivien huuruista loppuviikkoa! Postauksesta huokuu niin hyvä fiilis, tähän kannattaa palata niin kirjoittajana kuin lukijanakin kun huonompi päivä tulee eteen :)

    Vastaa

    0
  30. Onnea! <3 et kyllä näytä 37-vuotiaalta ja sitäpaitsi vastahan sä täytit 35! Hyppäsitkö vuoden yli? :D

    Vastaa

    0
  31. Vauu Sanni, näytät todella upealta! :) Oikein paljon synttärionnea ja kiitokset, kun mahdollistit meille lukijoille superkivan Tallinnan matkan! :)

    Vastaa

    0
  32. Ihanaa syntymäpäivää! <3
    Oon kyllä sinällään tiedostanut, että olet mua sen kymmenisen vuotta vanhempi, mutta tuli tää silti jotenkin järkytyksenä! Voisit olla mun ikäinen ihan kevyesti ja täytän keväällä 25 ;) Jotain muutakin oli tarkoitus kehua ja lisäksi ihailla sun elämänasennetta, mutta jotenkin ajatus katkesi ja tuntuu ettei mitään järkevää osaa kirjoittaa... Jatka samaan malliin! =)

    Vastaa

    0
  33. Onnea!! Hämmästyin todella, kun näin ikäsi :D Olen seurannut blogiasi pari vuotta. Oisin veikannu jotain kolmenkympin kintaalla... Hienoa kuulla, että olet sinut itsesi kanssa :) Ja vitsi mitkä vatsalihakset!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat