21.04.2015

Ostoksilla

Minun piti tänään pitää välipäivä bloggaamisesta mutta en näköjään malta olla laittamatta kuvia ostoksistani - sillä tämä on jopa oikeasti ostanut Tallinnasta kosmetiikkaa :)

(Toisin kuin blogissa esiintyvän kosmetiikkarunsauden perusteella saattaisi olettaa, en itse asiassa osta kosmetiikkaa kovinkaan usein. Missä välissä niitä itse ostamiaan ehtisi käyttää.... Olen tosin alkanut suhtautua kosmetiikkaan myös työvälineenä, ja saatan ostaa joitain tuotteita vain, koska haluan kirjoittaa niistä :) Varsinaisen tuotepulan takia ei oikeastaan enää koskaan tarvitse ostaa kuin deodoranttia ja Blistexiä :D)

   OstoksetTallinna_IMG_6003

Korvat ovat olleet höröllä, sillä Kaubamajasta lähti mukaan kahta teidän lukijoiden mulle vinkkaamaa merkkiä! :)

idOstoksetTallinna_IMG_6014

1: Natura Siberica. Ensimmäinen kosketukseni venäläiseen kosmetiikkaan.

Mr. Karkkipäivä: "Sä tuet Putinia." Ja perään murahdus.

Tuotanoin. En nyt ihan ajatellut asiaa tuolta kannalta....

Ostokset_Tallinna_IMG_6022

Silmämeikinpuhdistuspumppuvaahto (!!!!).

Saatan kenties vihdoin alkaa kiltisti noudattaa Paula-tädin ohjetta siitä, että säännöllisen AHA-happotuotteiden käytön yhteydessä olisi hyvä käyttää myös suojakertoimellista päivävoidetta. Ostin elämäni ensimmäisen SPF-päivävoiteen.

Ostokset_Tallinna_IMG_6024

2: Puhas Loodus. Viron "kosmetiikka-Pirkka" :)

Hykerrellen noukin tänään Lushista uuden pullon Fairly Traded Honey -shampoota. Onkin tässä jo alkanut tulla vieroitusoireita. Ei ole mikään muu shampoo pärjännyt FTH:lle sen jälkeen kun tuon shampoorakkauden kohtasin, eivät edes muut Lush-tarjokkaat. 300 g FTH:ta maksaa täällä yli kympin vähemmän kuin Suomessa.

Lush_Tallinna

Oh, tuo äitienpäivän Limited Edition Yummy Mummy... Ihan vain liilan värin takia teki mieli ostaa! ^_^ Tuoksu oli kuitenkin taas lush'maisesti päänsärkyosastoa, joten jamimamit jäivät liikkeeseen.

Joik jäi vähän kaivelemaan, mutta jätetään seuraavaan kertaan. Ihanan näköisiä ja tuoksuisia tuotteita kyllä!

Nyt mä kiidän viimeiselle Tallinna-illalliselle, arvon tässä juuri mihin ravintolaan tällä kertaa.... :) Osa on kyllä ollut niin kivoja paikkoja että on täytynyt käydä kahdesti, kuten F-Hoone ja Rataskaevu 16. En malta odottaa että pääsen läväyttämään teille kaikki Tallinna-intoiluni...! ^_^

52 comments on “Ostoksilla”

  1. Itsellekin tarttui pari viikkoa sitten Pietarista mukaan Natura Sibericaa, kun eivät ole hinnalla pilattu ja niissä käytettävät ainesosat kuulostivat mielenkiintoisilta. Odotan innolla arviotasi kyseisen merkin tuotteista. :)

    Vastaa

    0
    1. Edullisia ovat, shampoot ja hoitikset maksavat 9,10€ / 400 ml, suihkugeeli alle 5€ / 400 ml ja kasvovoiteet kympin luokkaa. Mielenkiintoisesti, ne ovat silti Kaubamajassa selektiivisen kosmetiikan puolella. Samoin kuin parin euron Marilou Bio -sarja :D Erikoinen jaottelu.

      Vastaa

      0
  2. odotan mielenkiinnolla kommentteja Natura Sibericasta . Olen käynyt ostoksilla Viru-keskuksen pohjakerroksen kosmetiikkakaupassa. Käsittämättömän edullista. Katselin siellä tuota sarjaa, mutta alkoi reppu olla täynnä :)

    Vastaa

    0
    1. Todellakin edullisia! :) Pakkausten ulkonäkö johtaa vähän harhaan, minusta pakkaus-design viestii jostain kalliimmasta kuin "Herbinasta" :)

      Vastaa

      0
  3. Mistä kävit ostamassa tuon Lush shampoon? Olen lauantaina lähdössä laivalle ja sunnuntaina maissa pääsisi käymään, niin tiedän minne suuntaan lähden juoksemaan.

    Vastaa

    0
    1. Tallinnan ainoa Lush sijaitsee Foorum-kauppakeskuksessa lähellä Viru-hotellia, Narva Mnt-kadulla.

      Vastaa

      0
  4. Kivoja ostoksia :)

    Osaisitko suositella jotain hyvää (mieluiten myös halpaa) hiussuihketta, jossa olisi aurinkosuoja? Hiuksille ei ainakaan minun tietääkseni ole aurinkosuojaa? Minulla on yksi hoitosuihke ollut, missä suojakerroin oli, mutta en ollut tuotteesta myyty :D

    Vastaa

    0
    1. Hei Suvinen! En valitettavasti osaa suositella. Joissain tuotteissa olen tuon aurinkosuoja-lupauksen bongannut, mutta rehellisesti en oikein usko tuollaisiin kosmetiikan ominaisuuksiin hiustuotteissa (tuotetta pitäisi holvata hiuksiin ihan älytön määrä jotta lupauksella olisi mitään mahdollisuutta toteutua, olen jutellut tästä kosmetiikan kemistinkin kanssa), joten tuotteet eivät jää mieleen.

      Minulla on joskus nuorena ollut Kerastasen aurinkosuojasuihke hiuksille. Monilla kampaamosarjoilla on varmasti edelleen tällaisen lupauksen sisältäviä tuotteita. Googlessa tuli heti osumana Goldwellin Dualsenses Sun Reflects UV Spray.

      Vastaa

      0
    2. Wella Professionals Care Sun Protection Spray 150ml tätä käyttävät kampaajatkin ja sopii kyllä ihan koko vuoden käyttöön. Erittäin hyvä, nyt Sokkarilla myös alessa.

      Vastaa

      0
  5. Mulla kanssa ollut tuon Natura Siberican käsivoidetta. Mielenkiinnolla odotan tuotearvosteluja noista muista tuotteista. Käsivoide ainakin oli hyvää ja halpaa.

    Vastaa

    0
  6. Ootko käynyt Kaubamajan tuoksuosastolla? Mikäli olet tavanomaisista karkkituoksuista poikkeavien, omaperäisten tuoksujen ystävä, niin sieltä voisi löytyä sulle uusia mieleisiä tuttavuuksia mitä ei Suomesta saa :) Esimerkiksi Serge Lutensin Un Bois Vanille on tutustumisen arvoinen - paahteinen ja mausteinen vaniljatuoksu, joka ei ole makea mutta sitäkin herkullisempi!

    Vastaa

    0
    1. No voihan kökkö, vinkki tuli liian myöhään :/ Kävin kyllä Kaubamajan tuoksuosastolla mutta Serge Lutensia ei tullut väijyttyä.

      Vastaa

      0
  7. Natura Siberica on tuttu merkki jo pitkältä aikaa. Laidasta laitaan olen käyttänyt eri tuotteita, hinta-laatusuhde on kohdillaan. Nykyisin ostan lähinnä ihonhoito- ja suihkutuotteita. Shampoot ja hoitoaineet ovat ihan ok, mutta tyrnisarjasta en tykännyt, oli liian "tyrninen", eikä tarpeeksi pesevä.

    Vastaa

    0
  8. Mulla menee helposti kaksikin tuntia Kaubamajan luonnonkosmetiikkavalikoimaa tutkiessani. Viimeksi helmikuussa kävin ostamassa mun lemppari shampoota, jota ei saa Suomesta.(Tuli toki ostettua muutama muukin puteli...)

    Mietin muuten sun edellisen jutun yhteydessä, että pitäiskö vinkata sulle F -Hoonesta, mutta sitten ajattelin, että olit jo etukäteen selvittänyt missä ravintoloissa haluut käydä ;).

    Vastaa

    0
    1. Mulla menee helposti kaksikin tuntia Kaubamajan luonnonkosmetiikkavalikoimaa tutkiessani.

      Tuo osasto on kyllä erittäin kiinnostava...! Minullakin meni toista tuntia enkä edes ehtinyt kaikkia hyllyjä hiplata :)

      Vastaa

      0
  9. Osaatko sanoa miksi tuo kyseinen Lushin shampoo kutittaa kamalasti päänahkaani siinä vaiheessa kun annan hiusten kuivua itsestään?
    Joidenkin harvojen shampoiden kanssa sama ongelma, mutta en ole pystynyt jäljittämään aiheuttaako joku ainesosa sen. Muuten tukka tosi hyvä kun tällä pesee.

    Vastaa

    0
    1. Osaatko sanoa miksi tuo kyseinen Lushin shampoo kutittaa kamalasti päänahkaani siinä vaiheessa kun annan hiusten kuivua itsestään?

      En valitettavasti. :/

      Vastaa

      0
  10. En nyt tiedä miten hyvin olis ees sun ruokavalioon sopinut ja no, viimeinen illallinen tais jo mennä, mutta muille vinkiksi, että Basiliik on ihan älyttömän hyvä pizzapaikka! sieltä saa myös pastaa, salaatteja en muista rekisteröineeni (toki tästä on aikaakin). Henkilökunta puhuu suomea, niinkuin melkein joka ravintolassa hotellien ääressä. Ei tainnut olla ihan edullisimmasta päästä hinnat, mutta enpä ole koskaan syönyt niin hyvää pizzaakaan kuin siellä :)

    Vastaa

    0
    1. Bongasinkin Basiliikin tänään käydessäni Rotermannilla :) Pastaa ja pizzaa en syö (paitsi vhh-versiona, mutta sellaisia en ole vielä ravintoloissa nähnyt :)), joten pizza-paikat jäävät aika systemaattisesti väliin. Entisessä elämässäni olisin varmasti suunnannut tuonne, näytti kivalta paikalta :)

      Vastaa

      0
  11. Jee! Mä jään innolla odottamaan sun arvioita Natura Sibericasta. Myös sun perusteellista selvitystä inceistä ja siitä, mihin tämä merkki sijoittuu luonnonkosmetiikka-maailmassa. ;)

    Vastaa

    0
    1. No just tätä mä tarkoitin! Entistä suuremmalla mielenkiinnolla siis! :D

      Vastaa

      0
  12. Mulla on vakkarikäytössä Puhas Loodus oliivi käsivoide, tosi hyvää :)

    Vastaa

    0
  13. Hei Sanni!Voisitko antaa neuvoja kasvojen aurinkosuojaukseen,suositella hyviä tuotteita.Itse olen kokeillut useampia tuotteita viimeisen vuoden aikana,mutta kasvojen iho alkaa turpoamaan,kerää nestettä aurinkovoiteiden käytöstä,allerginen reaktio siis.Mikä aineosa tuotteessa saattaisi aiheuttaa reaktion?Olisiko korkeasuojaiminen päivävoide parempi vaihtoehto,joudun suojaamaan erityisesti ihoa kasvojen pigmenttimuutosten,erittäin ohuen ihon vuoksi 30-50kertoimisilla voiteilla ihovaurion vuoksi,mutta hyvin ongelmallista tämä on ollut.

    Vastaa

    0
    1. Hei Nimetön! Valitettavasti en osaa sanoa, mikä ainesosa aurinkotuotteissa aiheuttaa reaktion. Se voi olla käytännössä melkein mikä tahansa, joko voidepohjan ainesosa tai UV-suodin.

      Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen sivuilta löytyy hyvää tietoa aurinkosuojista ja ärsytys/allergiaoireista. Esimerkiksi vedenkestävät auringonsuoja-aineet aiheuttavat helpommin ei-toivottuja reaktioita kuin vesiliukoiset, ja UV-suodattimista oksibentsoni (incinimi: benzophenone-3) on yleisin allergioita aiheuttava suodin. Toisiksi yleisin on oktokryleeni (inci: octocrylene).

      Allergia- ja Astmayhdistyksen sivulta:

      "Australialaisessa sokkovertailututkimuksessa peräti 18,9% koehenkilöistä koki tuotteesta haittavaikutuksia, jotka myöhemmissä selvityksissä todettiin valtaosin ärsytysoireiksi. Näitä oli aivan yhtä paljon pelkkää voidepohjaa käyttäneillä kuin suotimia sisältänyttä voidetta käyttäneillä. Päätelmänä oli, että vedenkestävä voidepohja aiheuttaa enemmän ärsytysoireita ja märkänäppyjä kuin ihovoiteet yleensä. Ärsytysoireita saaneista oli odottamattoman suuri osa atoopikkoja, jotka ilmeisesti ovat herkempiä saamaan ärsytysoireita voiteista samoin kuin ruusufinnitautiset (ns. couperosa-iho).

      Allergisia reaktioita tavataan niin voidepohjan ainesosille, esim. hajusteille ja säilöntäaineille, kuin itse suotimillekin. Epäorgaanisista suotimista ei ole julkaistu allergiahavaintoja. Yleisin allergisia reaktioita aiheuttava suodin on pitkään ollut oksibentsoni (INCI: Benzophenone-3), josta on kuvattu sekä välittömiä että viivästyneitä reaktioita niin valon laukaisemana kuin ilman valoa. Myös silmien kirvelyä voi esiintyä haittaoireena. Toiseksi yleisin allergian aiheuttaja Euroopassa on oktokryleeni, joka on erittäin laajasti käytössä. Tapaukset ovat lähes poikkeuksetta olleet sellaisia, joissa kuluttaja on ensin herkistynyt tulehduskipugeeleissä käytetylle ketoprofeenille, jonka kanssa oktokryleeni voi reagoida ristiin. Suomesta ei kuitenkaan ole raportoitu yhtään tapausta. Kuitenkin, mikäli on tiedossa allergia ketoprofeenille, kannattaa välttää oktokryleeniä sisältäviä tuotteita.

      Mikäli aurinkosuojatuote toistettavasti aiheuttaa yliherkkyyteen viittaavia oireita, on paras hakeutua ihotautilääkärille tai -poliklinikalle asian selvittämiseksi. Aiheuttaja voi olla mikä tahansa ainesosa tuotteessa, ja se voidaan osoittaa asianmukaisilla testeillä. Usein on kuitenkin kysymys vain ärsytysreaktiosta, ja silloin allergiatestit jäävät kielteisiksi. Ärsytysreaktioita esiintyy tavallista enemmän ennestään ärtyneellä, esim. atooppisella, iholla ja käytettäessä vedenkestäviä tuotteita. Ennalta ajatellen turvallisinta on valita hajustamaton tuote, jossa ei ole oksibentsonia."

      Jos aiemmin olet käyttänyt vain ns. aurinkovoiteen nimellä kulkevia tuotteita, voi olla ihan hyvä idea kokeilla suojakertoimellista päivävoidetta. Mm. Cliniquella on hyvin siedettyjä, hajusteettomia sellaisia. Päivävoiteiden koostumukset ovat aurinkovoiteisiin verrattuna liukoisempia.

      Vastaa

      0
  14. Ostin itsekin Pietarista viime viikonloppuna Natura Siberican yövoiteen. Täytyy sanoa että tuoksuu mahtavalta iholla ja muutenkin. So far olen tykännyt. Käyttävät ravitsevista voiteissa sanaa "ruokinta" mikä oli hauskaa huomata. (^.^) skin food! Anyway, toivottavasti tykkäät itsekin.

    Vastaa

    0
  15. Kaubamaja on oikea aarreaitta!
    Käyn itse risteilyllä noin joka toinen kuukausi ja joka kerta Kaubamajasta lähtee kosmetiikkaa kotimaahan runsain mitoin.
    Halvat hinnat ovat niin suuri houkutin, että kyllä ne mieluummin sieltä ostaa ja mikä valikoima!
    Tosin tuota venäläistä kosmetiikkasarjaa en missään nimessä osta, ihan samasta syystä mistä Mr. Karkkipäivä murisi. ;)

    Vastaa

    0
  16. Minä palasin juuri sunnuntaina myös Tallinnasta ja ostokset näyttävät melkolailla samoilta! Hamstrasin tuotteita Kaubamajan kosmetiikka osastolta ja ostoskoriin päätyi mm. JOIK:ia ja tietenkin Natura Sibericaa. Suurimman osan Natura Siberica tuotteista ostin Prismasta ja Rimistä, sillä olivat siellä halvempia. Esimerkiksi suihkugeeliä sai hintaan 3,50. Lisäksi ostin muutaman purnukan Ingli Pai tuotteita, jotka ovat myös luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä käsityötä. Hinnat olivat niissäkin suorastaa naurettavat. Vielä en ole päässyt kokeilemaan tuotteita, mutta odotukset on kovat.

    Lisäksi on pakko sanoa vielä noista mainitsemistasi ravintoloista. F-hoone on ollut vuosikausia lempiravintolani, mutta Rataskaevun kokeilin ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelu oli hiiiiiidasta. Odotimme alkuruokia 45 minuuttia ja tämän jälkeen pääruokaa melkein tunnin. Tarjoilijan kommentti tähän oli, että kesällä täytyy odottaa vielä kauemmin... En tiedä haluanko palata tuonne, vaikka ruoka olikin erinomaista. Kannattaa myös kokeilla sellaista ravintolaa, kuin Kohvik Sesoon. Ihanaa ruokaa (oli muuten kasvissyöjille paljon vaihtoehtoja) ja hyvä palvelu. Kaikenkukkuraksi vielä edullinen. On tyyliltään samantapainen kuin F-hoone ja Raaskaevu 16.

    Tallinna on yksi minun lempikaupungeistasi, ja en malta odottaa, että kuulen lisää matkastasi!

    Vastaa

    0
    1. Höh, en yhtään tajunnut että "Putinia" :D voisi saada myös marketeista. Täytyypä tsekata Rimin kosmetiikkavalikoima seuraavalla kerralla :)

      Ravintoloista - meillä kävi juuri päinvastoin odotuksen kanssa. F-Hooneella saimme odottaa kutakuinkin 45 minuuttia, kun taas Rataskaevulla (kummatkin paikat meidän siellä ollessa aivan täynnä) ruoka tuli niin nopeasti että tuntui jo melkein epäilyttävältä :D Palvelu kummassakin paikassa oli oikein hyvää, mutta F-Hoone saa vielä extrapisteet maailman hymyilevimmästä ja vilpittömästi ystävällisen oloisesta henkilökunnasta. Todella, todella mukava paikka. :)

      Vastaa

      0
  17. Jotenkin en ole koskaan edes ajatellut, että Venäjällä tehtäisiin mitään kosmetiikkaa (paitsi neuvostoaikana niitä kirkuvia huulipunia) tai ainakaan sellaista, mikä voisi olla houkuttelevaa länsimaisen silmin.

    Odotan Tallinna-postauksia suurella mielenkiinnolla (jotenkin muuten tiesin, että tulet ihastumaan Tallinnaan). :)

    Vastaa

    0
  18. Nyt taisi tulla minun munakassadulleni loppu, kun verikokeet paljastivat kokonaiskolesterolin nousseen viiteen, mitä se ei ole ollut koskaan. Eli minun elimistölle ei runsas kananmunan nauttiminen siis sovi. Harmin paikka. :/

    Vastaa

    0
    1. Eli nyt sitten vähämunaista elämää tiedossa. Mutta kyllähän sitä on valmis vaikka mihin terveytensä vuoksi. :) Jospa tuo lukema tuosta lähtisi laskuun.

      Vastaa

      0
  19. Tuli mieleeni sellainen pöhkö kysymys, että onkohan luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteissa mahdollista olla sellaista tehdastyyppistä, Erikeepermäistä tuoksua (kuten esim. Erisanin tuotteissa on, kun raaka-aineiden antamaa tuoksua ei ole peitetty lisätyillä hajuaineilla)?

    Sitten toinen, vähän järkevämpi kysymys. Eli löysin Blogisi kautta Kiehl'sin Creamy Eye Treatmentin ja olen nyt käyttänyt sitä jonkin aikaa. Tuntuu olevan hyvä tuote ja koen, että tällä voin saada ongelmaani hieman korjattua tuolta silmänympärysiholta (sellaisia pieniä ryppyjen esiasteita). Käytän voidetta vain öisin. Mutta varsinainen mieltä askarruttava seikka on siis se, että kun tuo tuote on minusta jotenkin jotakin muuta kuin tavallista silmänympärysvoidetta, niin onko sitä tarkoitus laittaa minkä verran (juurikin suhteessa tavalliseen silmänympärysvoiteeseen)? Tuo on kyllä aika tuhtia tavaraa, mutta ei ole tuntunut turvottavan silmänympärysihoa hieman reilummallakaan käyttömäärällä, niin olen laittanut illalla enemmän ja aika laajallekin alueelle silmänympäryksille. (Epäloogisesti olen laittanut tätä tuhtia tuotetta enemmän parempia tuloksia toivoessani.:))

    Miten siis itse tätä käyttäisit? Vastaavan määrän kuin normaalia silmänympärysvoidettako?

    Vastaa

    0
    1. onkohan luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteissa mahdollista olla sellaista tehdastyyppistä, Erikeepermäistä tuoksua (kuten esim. Erisanin tuotteissa on, kun raaka-aineiden antamaa tuoksua ei ole peitetty lisätyillä hajuaineilla)?

      En osaa valitettavasti sanoa.

      varsinainen mieltä askarruttava seikka on siis se, että kun tuo tuote on minusta jotenkin jotakin muuta kuin tavallista silmänympärysvoidetta, niin onko sitä tarkoitus laittaa minkä verran (juurikin suhteessa tavalliseen silmänympärysvoiteeseen)?

      Yleinen suositus silmänympärysvoiteiden annostelulle on noin nuppineulan pallopään kokoinen nokare per silmänympärys. Tietenkin ihon oma kunto vaikuttaa ratkaisevasti, ja esimerkiksi rutikuivalle iholle on varmasti tarpeen laittaa enemmän voidetta. Eli voide itsessään ei määrittele annostelua, vaan ihon tarve. Miltä iho tuntuu kun olet laittanut sy-voidetta? Kiristääkö sitä edelleen? Katoaako kaikki voide samantien ihoon? Jos kyllä, silloin kannattaa annostella lisää. :)

      Miten siis itse tätä käyttäisit? Vastaavan määrän kuin normaalia silmänympärysvoidettako?

      Kyllä.

      Vastaa

      0
  20. Puhas Loodus & Natura Siberica kiinnostavat minuakin.
    Tiesitkö, että NS on jo maailmanlaajuisesti tunnettu merkki - joku australialaisbloggaaja oli tilannut niitä eurooppalaisesta nettikaupasta ja esitteli niitä videollaan?
    Venäläiset osaavat markkinoida tuotteitaan ..

    Vastaa

    0
    1. Tiesitkö, että NS on jo maailmanlaajuisesti tunnettu merkki

      Saatoin arvata heidän nettisivujensa perusteella :) Kun joskus viime vuoden puolella tutustuin lukijan vinkkaamana merkkiin, tuli heti sellainen "Wow, slurps!" -olo. Todellakin houkuttavaa markkinointia :) Mutta sekava on-luomua-ja-ei-luomua-ja-jotain-siltä-väliltä-kaikkea-kaikille -konsepti vähän hämmentää.

      Vastaa

      0
    2. Vain osalla tuotteista ;) Ainakin Kaubamajan NS-valikoimasta valtaosa on ihan peruskosmetiikkaa silikoneineen.

      Vastaa

      0
  21. Mulle kiinnostavin tuotesarja Eestinmaalta on ehdottomasti JOIK. Seuraavaksi aion hankkia bloggareiden kehuman mango-silmänympärysvoiteen.
    Kaubamajan kosmetiikkaosasto on ihana <3. En ole vieläkään saanut aikaiseksi mennä sinne isoon kauppakeskukseen (enmuistanytnimeä), jossa on kuulemma oma kerros kosmetiikkaliikkeille.
    Myös ihan Rimin ruokaosasto pitää käydä aina tutkimassa, yleensäkin eri maiden supermarkettivalikoimat ovat minusta hurjan mielenkiintoisia!
    Ai vitsit, oletan Tallinnakuumeen taas nousevan kun julkaiset Tallinna-postauksesi.

    Vastaa

    0
    1. Myös ihan Rimin ruokaosasto pitää käydä aina tutkimassa, yleensäkin eri maiden supermarkettivalikoimat ovat minusta hurjan mielenkiintoisia!

      *allekirjoittaa totaalisesti :)*

      Vastaa

      0
  22. Jaaha, turhamaisuus näköjään nostaa päätään.. Voisin ostaa nuo Natura Siberican shampoon ja hoitoaineen vain noiden pakkausten perusteella. Todella ihastuttava turkoosi/oranssicombo! Nettisivuilla näyttäisi muitakin kivasti pakattuja hiustuotteita olevan. Yritin jo maanitella Venäjällä reissaavaa miestä etsimään näitä "Putinin puteleita" mulle. :D "Muttaku en minä tiedä mistä sellaisia voi löytää" - oli nöyrä ja kauhistunut vastaus. :/

    Vastaa

    0
    1. NS:n pakkaukset ovat kyllä tosiaan kauniita, ja myönnänpä minäkin ihastuneeni nimenomaan tuohon turkoosi/oranssikomboon niin että oli lisättävä ostoskoriin vielä sen sarjan shampoo ja hoitis vaikka olin jo valkannut hiustuotteet NS:n "tavallisesta" sarjasta :)

      Vastaa

      0
  23. Heh Mr. Karkkipäivä, mutta hän on kyllä ihan oikeassa :P Hyvä tietää että tuo firma on venäläinen, koska mä en todellakaan halua tukea mitään venäläistä näissä oloissa. Pakkausdesign on kyllä todella kaunista mielestäni, joten olisin tuohon saattanut haksahtaa tietämättä firman taustoista. Tietysti sarjan nimestä voisi jotain päätelläkin, mutta arvelin että Siperia olisi otettu siihen vain mielikuvasyistä...

    Vastaa

    0
  24. Ihmettelen vielä sitä, miten Virossa on varaa myydä luonnonkosmetiikkaa (ja semi-sellaista) niin edullisesti. Onhan sielläkin euroalueen myötä kaikki kallistunut...

    Täällä Suomessa avataan säännöllisesti uusia, pieniä ja suuria nettikauppoja kosmetiikalla, mutta hinnat ovat ikävä kyllä sitä luokkaa, että ei mahdu budjettiini. Päädyn siksi mieluummin iherbin kohtuuhintaiseen valikoimaan, vaikka olenkin joittenkin mielestä isänmaan talouden raunioittaja - ei vain ole varaa investoida rajattomasti ylihintaisiin tuotteisiin.
    Juu, tiedän, että elinkustannukset ovat kalliita ja niin myös kauppojen ylläpitäminen..
    Mutta luonnonkosmetiikan ystävälle on Suomessa liian vähän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.
    Ihastuin suuresti Andalou Naturals-sarjaan: ihanan tuoksuinen käsivoide, laadukkaita seerumeja, vegaaninen sarja Leaping Bunny-logolla. Jokin serifikaattikin heillä on...
    Suosittelen lämpimästi muillekin luonnonystäville, jos Suomen hintataso hirvittää:
    http://www.iherb.com/Andalou-Naturals

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat