02.10.2014

Hyvät huomenet Syrokselta

Voivatko nämä aamut enää parantua...? En tiedä, mutta näyttää siltä että voivat.

Niin monet upeat auringonnousut olen eri majapaikoissani täällä jo kokenut, mutta en vielä omasta penthouse-huoneistosta kaupungin kattojen yltä.

Saavuin eilen illalla Syrokselle, ja tsekkauduin sisään vuokrahuoneeseeni. Sain oman pienen kattohuoneiston 360 asteen näköaloilla. 20 eurolla.

Päätin saman tien että jään neljäksi yöksi. Kukapa ei haluaisi herätä tällaisissa maisemissa? En voi tarpeeksi hehkuttaa domatia-majoituksen mahtavuutta ja sesongin ulkopuolella reissaamista. Tällaisia helmiä - joihin kengännauhabudjetillakin on varaa...!

Parhaan tunnelman saavuttamiseksi suosittelen taustamusiikiksi Pearl Jamin Just Breathe'a tai Cranberriesin huikean kaunista Linger-biisiä. As you just want to..... linger.

  idSyros0210

Syros0210

Voin katsella ikkunastani kun laivat saapuvat satamaan....

Syros0210_2

[vimeo 107784248 w=680 h=383]

Voiko pesä enää tämän kotoisammaksi tulla? <3 Niin sympaattinen huoneisto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottelen teillekin oikein ihanaa aamukahvia! :)

13 comments on “Hyvät huomenet Syrokselta”

 1. Näitä sun matkakuvia on ihana katsella aina aamuisin töissä! :)

  Onko domatioissa siis yön hinta huone- vai henkilökohtainen? :)

  Vastaa

  0
  1. Huonekohtainen. :) Eli jos mulla olisi tässä nyt kaveri mukana, niin hinta olisi huimat 10 euroa per nenä.

   Vastaa

   0
 2. Onpa kauniita maisemia!

  Sellaist kysyn, että tietääkseni liisteröitynyttä kynsilakkaa voi ohentaa kynsilakan poistoaineella? Voiko samaa kikkaa käyttää myös Opin top coatiin, vai onko päällyslakassa jokin ratkaiseva ero :)?

  Vastaa

  0
  1. Sellaist kysyn, että tietääkseni liisteröitynyttä kynsilakkaa voi ohentaa kynsilakan poistoaineella? Voiko samaa kikkaa käyttää myös Opin top coatiin, vai onko päällyslakassa jokin ratkaiseva ero :)?

   En valitettavasti osaa yhtään sanoa. :/ Itse käytän paksuuntuneen kynsilakan elvyttämiseen siihen tarkoitettua "thinneriä".

   Vastaa

   0
 3. En ehkä enää voi lukea näitä matkapostauksia, sillä kreikankaipuu ja krooninen matkakuume eivät ainakaan hellitä kun vertaa tällä hetkellä ikkunasta näkyvää, varsin harmaansävyistä, taivasta Syroksen auringonnousuun. No, luen silti. Nää sun matkapostaukset on paras piristys arkipäiviin ja tulee aidosti iloinen olo siitä, että edes joku saa nauttia Kreikan auringonnousuista! :)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Katsu :)

   Kyllä Suomessakin kuulema on kauniita syksyisiä aamuja - ainakin mun miehen viestien perusteella! ^_^ Oli liikuttavaa kun tänä aamuna laitoimme suunnilleen samaan aikaan toisillemme lähes samansisältöiset viestit, mies tekstarilla ja minä chatissa - kumpikin olimme pakahtumassa tahoillamme aamun kauneuteen :)

   Vastaa

   0
 4. Miksi mulla ei ole koskaan kaynyt mielessa matkustaa tuonne? Aivan ihanan nakoinen paikka ja tuo penthouse, vau! Hintakaan ei ole paha yhtaan. Onko se loppusesongin hintaa vai ihan normaali hinta?

  Vastaa

  0
  1. Onko se loppusesongin hintaa vai ihan normaali hinta?

   Loppusesongin. Heinä-elokuussa hinta varmastikin 40-60 euroa. Ellei enemmänkin. Elokuu on Kreikan saarilla niin vilkas periodi että lähes kaikki huoneet täyttyvät ja omistajat voivat veloittaa niistä melkein mitä tahansa.

   Normaali hintahaarukka vuokrahuoneelle kesäkuussa on 30-60 euroa, heinä-elokuussa 40-70 euroa (saaresta ja domatian tasosta riippuen) ja muuhun aikaan vuodesta alkaen 15 euroa. Voit siis saada jopa sen 70 euron huoneen 15-20 eurolla kun saavut sesongin ulkopuolella. Huoneistot ovat lähes tyhjiä joten omistajille on ihan sama vuokrata ne pilkkahintaan. :)

   Vastaa

   0
 5. Aivan ihastuttavia majapaikkoja olet löytänyt! Voiko noita domatia-majoituksia varata etukäteen ja tutkailla vaihtoehtoja netin kautta? Lasten kanssa matkatessa nuo voisivat olla mukavampi majoitusratkaisu kuin perinteiset rantalomahotellit pikkiriikkisellä huoneella ja vailla keittomahdollisuuksia.

  Vastaa

  0
  1. Voiko noita domatia-majoituksia varata etukäteen ja tutkailla vaihtoehtoja netin kautta?

   Kyllä voi, osaa. Booking.comista löytää joitain domatioita (ovat nimellä 'Rooms', 'Studios' tai 'Pension'), mutta ne saattavat olla jokusen euron kalliimpia kuin paikan päällä vuokrattuna, sillä omistaja lisää hintaan Booking.comin välityspalkkion. Valtaosa domatia-paikoista on kuitenkin nettisivujen ulkopuolella. Suosittelenkin, että mikäli haluaa etukäteen paikan varata, varaa vain yhden yön ja neuvottelee loput yöt sitten edullisempaan hintaan paikan päällä. Tai etsii paikan päällä toisen, edullisemman vuokrahuoneen jos siltä tuntuu. Minä olen tällä reissulla harrastanut tuota että varaan netin kautta yhden domatia-yön ja sovin lopuille öille halvemman hinnan. Booking.comin kautta vuokratun yön hintaa omistajat eivät muuta.

   Domatia-tyyppiset paikat löytää Bookingista näin:

   Valitse hakutulosten lajitteluperusteista "Hinta", jolloin sivu järjestää hakutulokset halvimmasta kalleimpaan. Domatiat ovat siellä halvimmassa päässä, muuten haku näyttää ensisijaisesti hotelleja.

   Vastaa

   0
 6. En ole pitkään aikaan lukenut blogiasi, sillä halusin lukea kaikki tämän syksyn matkapostaukset putkeen ;) voiettä... kirjoitat niin vangitsevasti.. Olen käynyt siskoni kanssa kolmesti kreikassa 2x kreeta ja 1x rhoodos, ihan pakettimatkoja vaan. Viimeksi uskalsimme kreetalla auton vuokrata ja kyllä kannatti, nyt haaveilen tällaisesta sinun tyylisestä matkailusta. Mitäpä jos lähtisin yksin tai siskon kanssa vähän pidemmälle kreikkamatkalle sanni-tyyliin

  Vastaa

  0
  1. Mitäpä jos lähtisin yksin tai siskon kanssa vähän pidemmälle kreikkamatkalle sanni-tyyliin

   Ei muuta kuin idea kypsymään..! :)

   Kiva kuulla että tykkäät matkapostauksista! Kreikka kyllä inspiroi kirjoittamaan... Monina päivinä olisi tullut juttua vaikka monen postauksen verran..! :D Edelleen on muutama Kreikkaan liittyvä postaus luonnoksissa odottamassa.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (59)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)