15.10.2014

Aamulla 15.10.

On aamukahveja, ja on aamukahveja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domatia-ajat tältä matkalta ovat nyt takana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asumme Santorinilla vuonna 1799 rakennetussa, kalderan rinteeseen koverretussa luolatalossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on "työhuoneeni". Kirjoitan teille juuri tässä sohvalla.

Aika hyvä huomen. :)

23 comments on “Aamulla 15.10.”

 1. Hei, mitä tykkäsit Naxoksesta. Suunnittelin nimittäin reittiä Santorini-folegandros-Naxos-Amorgos. Mukana olisi 12 v poika. Kamala pohdinta, missä paikoissa kävisi kahden viikon lomalla. Mukavaa loppumaan teille !

  Vastaa

  0
  1. Moi Sanna! Olen käynyt Naxoksella jo kerran aiemminkin, tykkään kovasti kun se on niin suuri ja monipuolinen. Ihan ykköslempparisaariini se ei tunnelmaltaan kuitenkaan lukeudu, Naxoksesta puuttuu ehkä vähän, hmh, persoonallisuutta päästäkseen sille listalle. :) Mutta tosi kiva paikka se on jo menen mieluusti sinne vielä vaikka kolmannen ja neljännenkin kerran, Zas-vuori mm. on vielä kiipeämättä :) Naxos Townin plussia ovat kaupunkimaisuus (siis jos sitä hakee; paljon palveluita, kauppoja ja ravintoloita), historialliset nähtävyydet, uimarannan läheisyys (lähin ranta, kaunis ja hienohiekkainen sellainen, on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta) ja vilkkaus - kaupungissa oli elämää vielä lokakuussakin, joka normaalisti on Naxoksella jo täysin off-season -aikaa.

   Reittisuunnitelmasi kuulostaa tosi kivalta! :) Amorgokselle olisin halunnut kovasti itsekin tällä reissulla, mutta en saanut sitä mahtumaan laiva-aikataulujen puitteissa. Sinne on offari-sesongilla huonohkot yhteydet.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos paljon vastauksesta. Tuota Naxosta ajattelin juuri sen takia,että siellä olisi niitä kauppoja,mistä lapseni lomalta toivoo. Vastapainona olisi sitten nuo muut pienemmät saaret. Toivon, että matka vielä toteutuu. Suunnitelma on ainakin osittain valmiina :-) Mukavaa loppulomaa teille kaikille.

   Vastaa

   0
 2. Voi että! Näyttää aivan ihanalta. :) Kateeksi käy, kun muistelee omaa aamua.. Täällä on nimittäin pakkasta ja auton ikkunatkin olivat ihan jäässä aamulla.

  Vastaa

  0
 3. NYT MÄ EN ENÄÄ KESTÄ! CAPSEILLÄ! Calderan äärellä on mun unlmien romanttinen matkakohteeni. Onneksi sulla sentään on anoppi mukana! Eikä ole tuossa sohvan kupeessa allasta, jossa lillua. Sitten en enää oikeasti kestäisi. :P Nauti luksuksesta!

  Vastaa

  0
 4. Hei! Mulla olis yks kysymys karppaukseen liittyen ja ois mahtavaa jos osaisit mua neuvoa! Olen 18-vuotias tyttö ja aloitin karppaamisen puolisen viikkoa sitten. Olen noudattanut Atkinsin ensimmäistä vaihetta ja syönyt n 20g hh päivässä. Juttu on kuitenkin nyt niin, että en halua pudottaa painoa koska olen 165/55. Ongelma on herkkä mahani joka sietää huonosti viljoja ja siksi ryhdyin tähän. Mitä mun pitäis tehä? Noudattaa Atkinssia? Oon oikeasti tosi hukassa nyt :( Mistä tiedän kuinka paljon nostaa hiilariannosta kun en halua pudottaa painoa? Lisäksi kuinka kauan menee ennen kun pääsen ketoosiin ja pitääkö siinä olla kuinka kauan, vai saako heti alkaa nostamaan hiilariannosta? Kiitos!

  Vastaa

  0
  1. Hei! Toivottavasti en nyt kuulosta ihan blondilta vastakysymykseni kera, mutta miksi et vain jätä viljoja pois ja syö muuten niinkuin ennenkin..? :) Kun kirjoitit, että herkkä vatsasi sietää huonosti viljoja... Eihän sinun ole tarpeen siirtyä vähähiilihydraattiselle, pelkkä viljan poisjättäminen tuntuisi kaikkein luontevimmalta ratkaisulta. :) Miksi sinun tarvitsisi päästä ketoosiin...?

   Vastaa

   0
 5. Woow, näytät ihan kuin kuuluisit johonkin "Täydelliset Naiset Kreikassa"-telkkarisarjaan tossa tokavikassa kuvassa <3 Niin kauniita maisemia.

  Vastaa

  0
 6. Voi miten ihanan näköistä!!! Löysitkö tuon talon silloin aiemmalla käynnilläsi Santorinilla? Voinko udella, että mikä on vrk-/viikkovuokra? Onko teillä kuinka monta huonetta? Ihanaa loppulomaa :)

  Vastaa

  0
  1. Heh, kuulostaisi paljon siistimmältä ja romanttisemmalta jos olisin bongannut talon itse paikan päällä aiemmilla vierailuilla, mutta tämän paikan "tylsästi" Booking.comista. Tiesin toki mitä hain, juuri tällaista alkuperäistä luolataloa. Oman osani reissusta majoituin halvimmissa mahdollisissa huoneissa, mutta nyt kun anoppi ja mies ovat täällä, halusin aivan unohtumattoman Santorini-elämyksen. (Eihän nyt anoppia mihinkään takakadun vuokrahuoneeseen laiteta kun hänen haaveensa Välimeren vierailusta vihdoin toteutuu...! ;))

   Talossa on kolme huonetta, keittiö ja iso kylpyhuone. Plus kattoterassi. Aivan nappivalinta, hyrisen tyytyväisyyttäni! ^_^

   Vastaa

   0
 7. Ihana paikka ❤️ olimme muutama vuosi sitten On the Rock's nimisessä huippumukavassa hotellissa siellä Santorinilla. Joka aamu tarjoilija toi mahtavan aamiaistarjottimen jyrkkiä rappusia pitkin terassille ja joka päivä kävimme erilaisissa hoidoissa,hierontaa,jalkahoitoa ym. Ylellistä !
  Nauttikaa :)

  Vastaa

  0
 8. Kiitos ihanasta blogistasi, luen sitä erittäin mielelläni vaikka hyvin erilaisessa elämäntilanteessa olenkin :)Olet varmaan jo blogissasi selittänytkin mutta miten olet valinnut matkakohteesi vai menetkö vain "fiiliksen mukaan"?Entä miten päädyit lähtemään Kreikkaan pidemmäksi aikaa?

  Vastaa

  0
  1. miten olet valinnut matkakohteesi vai menetkö vain “fiiliksen mukaan”?Entä miten päädyit lähtemään Kreikkaan pidemmäksi aikaa?

   Olen käynyt Kreikassa melkein joka vuosi vuodesta 1996, mutta vain viikon-kahden lomilla (paitsi yhden kesän olin au pairina), ja pidempi usean viikon saarihyppely oli ainainen haaveeni. Syksyllä 2012 irtisanouduin töistäni ja päätin vihdoin lähteä (- lähdin 3kk reppureissulle joka alkoi 6 viikon Kreikan saariosuudella). Sen jälkeen elämäntilanteeni on mahdollistanut pidemmät kengännauhabudjettireissut, ja koska Kreikan saaret vain ovat jotain mielettömän maagista, halusin palata saarihyppelylle seuraavana syksynäkin, ja nyt kolmantena.... Minulla on Ateenassa hyviä ystäviä ja koko Kreikka tuntuu omalla tavallaan ystävältä.

   Toki reissaan mielelläni muissakin maissa, mutta Kreikkaan minulla on aivan erityinen suhde. Muualla en ole toistaiseksi viettänyt yhtä monia viikkoja putkeen.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksestasi. Piti vielä erikseen kehua, että erityisesti pidän siitä, että blogisi on säilynyt "rehellisenä" vuodesta toiseen. Luin sitä jo aikaa sitten,ennen kuin blogeista tuli mainoskoneita. Nykyään jaksan seurata vain harvoja, sillä valitettavan moni blogi sisältää ylisiloteltuja ja pelkästään sponsoroituja tekstejä. Tai ehkä minusta on vain tullut vanha ja kärttyinen ;)

   Vastaa

   0
 9. Onnea, olet saanut reissusi myötä markkinoitua minulle Kreikan! Näpit kihelmöiden odottelen jotain "tsäänssiä" lähteä sinne. Lisäksi pikkubudjetin matkajuttuja on paljon kivempi lukea kuin sikarikkaiden, koska se vaatii enemmän kekseliäisyyttä, aiheuttaa todennäköisempiä hauskoja tilanteita ja koska meistä muistakaan harva rahassa ui. :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)