14.09.2014

Melkein tapasin Pierce Brosnanin...!

Eikös näin voi sanoa kun on tavannut ihmisen, joka on tarjonnut Pierce Brosnanille juustopiirakkaa? :D

Skopeloshan tunnetaan saarena, jolla Mamma Mia -elokuva kuvattiin. Paikalliset kertovat mielellään tarinoita kesältä, jolloin Mamma Mia -näyttelijäkaarti asui saarella; Brosnan kuulema liikkui eniten "paikallisen rahvaan" keskuudessa.

Mihalis

Kreikassa kun ollaan, niin piirakka on läsnä kaikkialla. O Mihalis on Skopeloksen tunnetuin piirakkabaari. Kyllä, piirakkabaarejakin on olemassa ;) Ja tottahan toki Piercellekin maistui "skopelitikes tiropites".

Kuva Brosnanista ei (valitettavasti) ole omani, se on Mihalikselta. Jäin paikan omistajan kanssa eilen drinkille ja hän tietysti esitteli jossain vaiheessa iltaa Mamma Mia -kytköksiään. Olin ihan että "Iiik, tämähän on melkein kuin tapaisin Brosnanin itse...! ^_^ No ainakin istuin mahdollisesti samassa tuolissa...! :D

Mihalis_SkopelosPie

Skopeloksen piirakka on muuten aivan omansalainen. Se tehdään filotaikinaan niinkuin perinteisetkin kreikkalaiset piirakat, mutta uunissa paiston sijaan se friteerataan - ja tehdään tuollaiseen rullaan.

Mihalis kertoi, että rullamuoto on perujaan siitä, kun niitä perinteisiä isoja uunipiiraita valmistavat kreikkalaiset mammat Skopeloksella käärivät filotaikinasta jääneistä reunapaloista pikku-maistiaisia malttamattomina piirakkaa odottaville lapsille. Friteeraamalla ne paistuivat nopeasti ja lapset saatiin tyytyväisiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mihaliksen piirakkabaari on muuten juuri niin pittoreski kuin kaikki muukin täällä tuntuu olevan...

Tänään lähden "mamma-miailemaan" Agios Ioannis -kirkolle, jossa kuvattiin elokuvan hääkohtaus. Kai se on pakollinen osa jokaisen Skopelos-turistin ohjelmaa..! :D

P.S. En syönyt piirakkaa ;) Menin baariin ihan vain lasilliselle - oikeasti! :D

6 comments on “Melkein tapasin Pierce Brosnanin...!”

 1. Ei liity postaukseen.. Vedin viimeiset käsirasvat tänään ja nyt haussa superhyvä käsivoide kosteutta janoaville käsille.. Mikä olis huippu?

  Vastaa

  0
  1. Mistähän tuota crabtree ja evelyniä saisi edullisimmin netistä? Kuulostaa ihanalta

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (67)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)